Sony Xperia tipo dual - opinie
Telefony Sony Sony Xperia tipo dual Opinie o Sony Xperia tipo dual

Sony Xperia tipo dual

w sumie: 15
  • -1

    1. ~1st  2012-06-24 20:48:32  host: accg138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Trochę taka lepsza Szpica.

  • 0

    2. ~niteawake  2012-07-07 20:20:32  host: user-109-243-202-232.play-internet.pl

    podoba mi się, ale procek mógłby być mocniejszy...

  • 0

    3. ~gosc  2012-07-12 13:23:08  host: c11-129.icpnet.pl

    Ponoc na obu kartach ma miec mozliwosc obslugi 3G. Jesli tel bedzie za przystepna cene to warto go kupic zwlaszcza z tego powodu.

  • 0

    4. ~  2012-07-20 11:50:07  host: 77-255-96-190.adsl.inetia.pl

    o latarce to już zapomnieli

  • -2

    5. ~  2012-07-20 19:58:41  host: z34-07.opera-mini.net

    Czy w tym modelu Samsunga działa usługa info ze stacji bazowych ?

  • 0

    6. ~?  2012-08-10 10:25:03  host: auz121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląda jak motorole nie uważacie?

  • 0

    7. ~stokrotka  2012-08-21 20:36:10  host: 195.116.10.240

    a czy na tym modelu działa gra angry birds

  • 0

    8.  2012-09-02 10:04:34

    czy napewno obie karty sim sa aktywne w tym modelu? bo wedlug tego co tutaj jest napisane to niekoniecznie http://talk.sonymobile.com/thread/41292

  • 1

    9. ~Kropka  2013-02-13 07:05:39  host: host-89-230-99-52.tarnow.mm.pl

    Kupiłam ten nieszczęsny telefon za 599,- i najgorszemu wrogowi go nie życzę! - Po przyniesieniu go do domu i włożeniu do niego karty sim nie dało się jej już wyjąć. - Plus reakcja na dotyk była katastroficzna (w dolne trzy "guziczki" trzeba było uderzać palcami, żeby zaskoczyły), a podobno to telefon dotykowy hahaha Na ekranie głównym ikona w prawym, dolnym rogu wogóle nie reagowała na dotyk, ani stukanie. Następnego dnia po zakupie powędrował do serwisu :/ Kratę sim jakoś z niego wyłupali i wgrali mu jedynie nowe oprogramowanie i to była ich cała naprawa. Telefon wciąż nie reagował na dotyk, więc następnego dnia po odebraniu z serwisu wrócił tam spowrotem. Znów nowe oprogramowanie i jakaś naprawa techniczna - muszę przyznać, że dotyk mu podkręcili i działa nieziemsko! Minął miesiąc i już szlak go trafił! Gdy dostaje sms raz dzwoni, a raz nie i tak samo z diodą raz sobie miga, a raz nie. Na ekranie głównym przy ikonce "wiadomości" nie pojawia się nawet informacja o smsie w skrzynce odbiorczej. Gdy ktoś dzwoni nie załącza się dzwonek przypisany do tej osoby, oraz raz sobie dzwoni, a raz nie jak mu się zachce - dioda też ma gdzieś swoją robotę. A wibracja przy sms przychodzącym nie działała od nowości :)) Czy ktoś mógłby mi pomóc przy odzyskaniu pieniędzy za ten horrendalny telefon. W slepie, w którym go kupiłam powiedzieli mi, że nie mogą mi zwrócić pieniędzy, dopóki serwis nie napisze mi, że nie są w stanie naprawić usterki. A serwis może do u.sranej śmierci mi wgrywać nowe oprogramowanie :/ Ile razy można odsyłać telefon?! Proszę poradźcie coś :((

  • 0

    10. ~gosc  2013-02-27 12:35:11  host: okw66.internetdsl.tpnet.pl

    po trzeciej bezskutecznej naprawie powinni ci oddać pieniądze.

  • 0

    12.  2013-03-20 04:44:42

    Kropka Przy następnej wizycie zrezygnuj oficjalnie z procedury reklamacyjnej. Powiedz że rezygnujesz i chcesz skorzystać z prawa zwrotu towaru z tytułu niezgodności z umową. Masz wtedy prawo żądać wymiany na nowy lub rozwiązania umowy od SPRZEDAWCY a nie producenta. (salony uwielbiają zwalać wszystko na producenta) Żądaj pisemnego spisania zgłoszenia i czekaj 14 dni Jeśli sprzedawca w tym czasie nie ustosunkuje się do zgłoszenia. Jest ono uznawane z zasadne.

  • 0

    13. ~niki2202  2013-07-05 09:16:46  host: 178-216-27-58.ms-net.eu

    jak założyć hasło na skrzynke odbiorczą ?

  • 0

    14. ~eee tam  2013-07-20 23:30:48  host: ip-37-209-158-19.free.aero2.net.pl

    Oprócz wkładania sim to wypadałoby jeszcze skonfigurować trochę .

  • 0

    15. ~RoBSon  2013-11-20 18:56:24  host: 81-219-95-104.ostmedia.pl

    eee tam ględzenie ... ja mam ten telefon od 7 miesięcy i chodzi bez zarzutów, nic się nie tnie dotyk chodzi elegancko procek 800 - tka ale gierki takie jak GTA III czy NFS Most Wanted w wersji android śmigają aż miło ;) z przeglądaniem stron internetowych też nie ma żadnych problemów ... 10/10

  • 0

    16. ~sonyxperia  2014-01-13 12:52:14  host: gl17-8.master.pl

    do robsona...skąd i jak zainstalowac gre w telefonie... ogolnie nawet ktos wie pomoze?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet