Sony Xperia Tablet Z - opinie
Telefony Sony Sony Xperia Tablet Z Opinie o Sony Xperia Tablet Z

Sony Xperia Tablet Z

w sumie: 14
  • 0

    1. ~soszi  2013-04-17 14:48:45  host: ip-178-212-216-181.ambit24.net

    extra tablet kiedys bede taki miał

  • 0

    2. ~Mickey  2013-04-30 18:09:10  host: host-89-231-22-137.biznes.mm.pl

    "kiedyś" to bardzo paskudne i okrutne słowo, nie używaj go zbyt często

  • 0

    3. ~mr X  2013-05-08 01:54:47  host: dynamic-78-8-102-229.ssp.dialog.net.pl

    taka większa wersja Zetki... fajnie, że dłużej trzyma bateria ale jak to włożyć do kieszeni ;)

  • 0

    4. ~Gaweł  2013-05-13 17:27:17  host: 87-206-114-47.dynamic.chello.pl

    Parametry spoko oprócz panelu TFT słabe kąty widzenia, lepszy lPS

  • 0

    5. ~Gaweł  2013-05-13 17:40:28  host: 87-206-114-47.dynamic.chello.pl

    Parametry spoko ale panel TFT, lepszy IPS kąty patrzenia

  • 0

    6. ~Gaweł  2013-05-13 18:04:20  host: 87-206-114-47.dynamic.chello.pl

    Przyzwaita tabletka

  • 0

    7. ~macko  2013-06-05 16:40:28  host: 86-63-101-58.sta.asta-net.com.pl

    kiedy w t-mobile?? jakies przecieki

  • 0

    8. ~mati  2013-07-20 10:18:12  host: ip-79-175-252-211.cable.smsnet.pl

    jeszcze jak sie za dobrze nie znałem na tabletach no i koło mojego basenu siedziałem se na krześle mój dziadek i tata rzucali piłką no i mój tata zbyt mocko rzucił piłke do dziadka, dziadek jak dziadek (około 50 lat) popchnoł krzesło ja z krzesłem i z tabletem wpadłem do basenu ja wkur***** wychodze z basenu i odrazu wyciągam z tableta baterie a tu przypadkowo wbijam na tą strone i dowiaduje się rze jest woedo odporny wkładam i działa teraz już wiem żę Xperia jest wodo odporna i tablety tomoje zaintersowanie

  • 0

    9. ~Maciunio  2013-08-18 10:20:12  host: 94-225-112-250.access.telenet.be

    i popełniłeś kolego błond, bo najpierw się wyłoncza a dopiero potem wyjmuje baterie. Ja miałem ten sam przypadek zanim się dowiedziałem, że jest wodoodporny. Tylko moją zetkie utopiłem w wannie. Ale ogulnie to urządzonko kosi konkurencję!

  • 0

    10. ~ja  2013-09-15 17:34:37  host: h230120.net.pulawy.pl

    Co Wy pleciecie, jak w tym tablecie bateria jest wbudowana?

  • -1

    11. ~Agent T  2013-11-28 13:35:02  host: host-0-16.internetunion.pl

    Uwaga na samoistnie pękający digitizer.Prawdopodobnie jest to wada fabryczna. Sony nie akceptuje tego jako "naprawa gwarancyjna" twierdząc, że jest to uszkodzenie mechaniczne. Wymiana samego dotyku niemożliwa- digitizer sklejony z wyświetlaczem LCD. Koszt wymiany komponentu (LCD z dotykiem) w serwisie ok 1800 PLN. szkoda forsy na to urzadzenie.

  • 0

    12. ~Tomek  2013-12-15 02:19:41  host: dynamic-78-8-172-80.ssp.dialog.net.pl

    A czy ma on transmiter FM?

  • 0

    13. ~Resident evil  2014-01-13 12:56:45  host: 109241249085.unknown.vectranet.pl

    Wiem ze cana tego Cuda jest ja narazie dla wiekszosci zaporowa ale mam ten Tablet od kilku dni i poprostu przeszedl moje najsmielsze oczekiwania Jest prawdziwym demonem predkosci ZERO jakich kolwiek przyciec wyswietlacz + Bravia to poprostu koniec swiata jesli chodzi o kolorystyke i dynamike obrazu GORACO POLECAM KAZDEMU :-)

  • 0

    14.  2014-04-23 13:12:03

    da się wymienić sam dotyk przy odrobinie chęci (w serwisie oczywiście). Cena wymiany kompletu nie powinna przekroczyc 650zl (tyle ja biorę). Tablecik pierwsza klasa. Dotyki są podobne do tych z xperii z które także lubią pękać...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet