Sony Xperia Tablet S - opinie
Telefony Sony Sony Xperia Tablet S Opinie o Sony Xperia Tablet S

Sony Xperia Tablet S

w sumie: 3
  • 0

    1. ~DanZel.  2012-12-06 16:04:04  host: 178-36-109-81.adsl.inetia.pl

    No bardzo ładnie się zapowiada :). Czterordzeniowy procesor 1,3 Ghz z piątym rdzeniem obniżającym zużycie akumulatora, w dodatku jeszcze wodoodporny, po prostu Pięknie :) .

  • 0

    2.  2012-12-11 19:32:56

    Fajnie :) Pierwszy tablet od SONY, alternatywa dla Samsunga Galaxy Tab'a i Motoroli XOOM tylko mógłby się inaczej nazywać, np SONY XPERIA Tab :) SONY powoli się rozkręca :) I smartfonami, a teraz tablet.

  • 0

    3. ~januszek_jovisz  2012-12-29 15:59:43  host: edi191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    radia nie ma :( ale cy to ma znaczenie? swoją drogą w porównaniu do innych tabletów jak ten się prezentuje? pytam specjalistów ponieważ nie znam się na tabletach.. aha i cena jaka może być takiego tabletu? dziękuje i pozdrawiam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-226-179-247.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ostatnie komentarze (telefony)

~baba | 2018-01-18 15:21:06

za często się wyłącza


~Prostak | 2018-01-18 14:03:57

Polecam LG K10


~macieymm | 2018-01-18 12:44:24

Komórki używa dopiero od 25 lat. Ale tu mowa o telefonie.


~Oskar | 2018-01-18 10:00:07

Telefon super, polecam wersje 32 GB pamięci i 3 GB ram.Pamiętajcie aby tel. Był w wersji global.


~Demo | 2018-01-17 22:02:46

Telefon spoko

Ankieta

Czy używasz aplikacji Yanosik?

Yanosik poinformuje o fotoradarach także w Europie

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet