Sony Xperia T3 - opinie
Telefony Sony Sony Xperia T3 Opinie o Sony Xperia T3

Sony Xperia T3

w sumie: 46
  • -2

    1. ~Marek  2014-06-03 16:05:11  host: 37.30.106.251.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Co to jest? Do czego to komu?

  • 1

    2. ~Ovi  2014-06-05 09:10:38  host: 178.252.59.17.internetia.net.pl

    To mi się podoba,licze że pojawi się w Plus-ie,wymiana się szykuje wnet:-)

  • 1

    4. ~  2014-06-09 17:11:49  host: aflj232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile to kosztuje?

  • -1

    5. ~Bartek  2014-06-12 17:48:01  host: 213.158.217.21.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    @1
    Jak nie wiesz co to jest,to zapytaj kogoś to jest szansa że się dowiesz!

  • 0

    6. ~xxx  2014-07-19 08:44:03  host: 195.128.229.4

    Nie mam pojęcia jak SONY może produkować tzw "flagowce" z ekranem IPS... Przecież to jest żenada, te ekrany wyglądają jak w starych modelach samsunga... beznadzieja.

  • 0

    7. ~Tomek  2014-08-03 18:18:19  host: bzm167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z2 jest dla mnie za "mocny" M2 za "słaby" T3 jest pośredni wiec dla mnie OK , decyduje się na zakup, w PLAY-u jest już dostępny

  • 0

    8. ~andy  2014-08-06 04:40:50  host: cm-171-98-247-87.revip7.asianet.co.th

    @5 no przeciez wlasnie zapytal

  • 0

    9. ~LuckyStrike  2014-08-14 07:04:22  host: 195.191.162.177

    Używam go od ponad tygodnia i jestem bardzo zadowolony. Bardzo przyjemny ekran. Aplikacje działają bardzo płynnie. Aparat w trybie manualnym robi bardzo dobre fotki. Jest duży ale dzięki temu, że jest dobrze wyważony oraz mega cieniutki obsługuje się go zaskakująco wygodnie. Bateria wytrzymuje mi około 72h przy aktywnym użytkowaniu (www, mail, rozmowy, aparat, muzyka) i w trybie STAMINA. Jakość wykonania o wiele wyższa niż w samsungach - przesiadłem się z S4.

  • 0

    10. ~:)  2014-08-18 12:39:57  host: 199.67.203.140

    @1
    To jest telefon. A nawet powiem więcej smartfon :)

  • 0

    11. ~Nielot  2014-08-19 09:05:32  host: 91.212.223.20

    Ktoś już ma i może coś napisać?

  • 0

    12. ~przem  2014-08-21 21:48:25  host: user-94-254-144-24.play-internet.pl

    Witam posiadam fonie jest ok polecam każdemu kto lubi oglądać filmy itp a wyświetlacz jest super wogule bajer fonie cienki czasami strach trzymać w kieszeni jak się mieści bo żadko się zdążą szybki niemal żadnych problemów polecam każdemu komu wpadnie w gust z wyglądu bo funkcjonalny to jest a co do minusów bateria wymontowanie na stałe i 1g razu można było dać dwa minimum było by ok

  • 0

    13. ~konsultatn Tmobile  2014-08-27 19:52:19  host: hiv146.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie rozpakowałem. Ma bardzo estetyczny wyglad nawet chyba jest za cienki i sprawia wrażenie łatwego do połamania. Ale juz dawno sony nie zrobiło na mnie takiego pierwszego wrazenia no i to smartband... hmm opcja z wybudzaniem podczas najdogodniejszej fazy dla organizmu jesli bedzie działac poprawnie to super.

  • 0

    14. ~adamof  2014-08-28 17:16:31  host: static-46-238-239-104.awacom.net

    Super wymiatajaca maszyna. Ladny wyglad, bardzo funkcyjny, szybki, dobra bateria, ogolnie ogien z tylka. Brakuje tylko odpornosci na wode. Na razie nie widze minusow.

  • 0

    15. ~adam  2014-08-29 21:46:30  host: 89-78-66-137.dynamic.chello.pl

    1@ średnia pólka powyżej 5 cali, sony nie miało w swoim portfolio takiego modelu za niewielkie pieniądze. 2@ można w Plusie dostać za 29 zł w taryfie bez limitu lte 69,9 minus 10zł za e fakture.

  • 0

    16.  2014-09-04 11:25:42

    Ma Goryla?

  • 0

    17.  2014-09-14 09:48:23

    Wielki jasny wyświetlacz... nie da się obsługiwać jedną ręką, jak by nie próbować...
    Aparat bez wodotrysków, mała rozdzielczość matrycy, aplikacje do edycji zdjęć mają dużo różnych pierdół, jest też tryb "lepszej automatyki" i tryb ręcznego ustawiania parametrów ale nadal materiał dostarczany jest ze słabego aparatu. Pomimo małej rozdzielczości przedniej kamery zdjęcia z niej i wideorozmowy są na dobrym poziomie.
    Odtwarzanie muzyki - słuchawki dołączone do zestawu... to prawdziwy dramat, ale już po podłączeniu telefonu do sprzętu audio jest bardzo dobrze, dźwięk jest naturalny, dobrze zbalansowany, scena wyraźna przestronna.
    Wydajność - przeglądanie internetu, poczty i portali społecznościowych (zarówno przez chroma jak i aplikacje) działa dobrze, bez spowolnień. Dziwnie zachowuje się nakładka startowa, to znaczy nawet nie wiem jak to opisać, ale nie za każdym razem telefon wybudza się (włącza) w taki sam sposób, znaczy raz działa raz nie.
    Do zestawu jest dołączona opaska do ćwiczeń. Najciekawszą jej funkcją jest tzw. inteligentny alarm, który budzi cię w płytkiej fazie snu...
    Bateria pomimo włączonego trybu stamina nie wytrzymuje 2 dni... przy normalnym podkreślam normalnym użytkowaniu (bez grania, bez siedzenia w internecie po kilka godzin, tylko poczta co jakiś czas i dzwonienie, może czasem walkman i słuchawki).

    Ogólnie do przyjęcia, ale za duży choć wygodny w użyciu jeśli tylko rzucisz wszystko i zaczniesz korzystać z niego dwoma rękami.

  • 0

    18. ~Kamil  2014-10-02 23:42:12  host: 94-40-32-2.tktelekom.pl

    Już moja Xperia T ma o wiele lepsze parametry, choć już dwa lata minęły. Zamiast udoskonalać to wydają coraz gorsze telefony i po co!?

  • 0

    19. ~pytaa  2014-10-19 12:07:44  host: 89-70-66-117.dynamic.chello.pl

    T3 czy M2? Co wybrać?

  • 0

    20. ~uzytkiwnik  2014-11-02 19:23:45  host: 89-79-7-236.dynamic.chello.pl

    Witam używam telefon miesiąc czasu jak narazie telefon spisuje się super, żadnych zacinek aplikacje smigaja plynnie jedyne do czego trzeba się przyzwyczaić. To jego duży rozmiar

  • 0

    21. ~macias  2014-11-17 21:27:24  host: addg182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam telefon od około miesiąca estetycznie bardzo zadowalający smukły, elegancki, spory dlatego polecam osobom o większych dłoniach. Jeżeli chodzi o płynność to od czasu do czasu zdążają mu się przecięcia nie wiem dlaczego ale podczas słuchania muzyki czasami wyłącza się odtwarzacz. Aparat bardzo fajny ale za wiele nie mogę powiedzieć bo nie korzystalem z niego dużo ogólnie maszynka bardzo fajna i polecam każdemu kto lubi funkcjonalność i estetykę

  • 0

    22. ~G-L  2014-12-09 00:59:26  host: 87-205-56-206.adsl.inetia.pl

    16. Micho.
    Sony twierdzi, że ma
    "...We would like to inform you that the model Sony Xperia?T3 is equipped with GORILLA GLASS with GFF stacking with similar function as ASF (Anti-Shatter Film)..."

  • 0

    23. ~Marek.  2014-12-24 22:18:00  host: apn-31-1-16-184.dynamic.gprs.plus.pl

    Tylko nikt nie zauważył że ten telefon ma LTE w paśmie 2600, w Polsce nikt go nie uzywa do LTE i narazie nikt nie ma planów co do tego pasma pod LTE, więc porażka.

  • 0

    24. ~cris  2015-01-09 23:15:52  host: apn-46-77-124-172.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam telefon jest moze wodoodporny i posiada gorilla glass???

  • 0

    25. ~Fiflak  2015-01-27 20:07:42  host: bke191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny telefon, działa szybko, bateria trzyma bardzo długo, bez problemu można 4-7 dni pracować używając wszystkich funkcji. Wyświetlacz bardzo ładne kolory, jasny, dobra czerń. Telefon lekki i cienki, trochę za duże ramki ekranu. Polecam wszystkim.

  • 0

    26. ~  2015-02-13 08:30:52  host: public-gprs516867.centertel.pl

    Witam.Mógł by ktoś zrobić tym telefonem fotkę jakiejś monety,np 5gr.Interesuje mnie jaką łapie ostrość aparat.

  • 0

    27. ~seba  2015-02-23 10:31:01  host: 79.162.228.230

    ciekawe czy wyjdzie t3 ultra

  • 0

    28. ~mam go  2015-04-10 00:08:51  host: 89-65-107-185.dynamic.chello.pl

    co wy z tymi rękami? ja mam małe dłonie, jestem drobną kobietą i daję rade jedną dłonią :) widocznie niektórym brak zwinności i muszą się ograniczyć do wersji mini. telefon świetny ale w porównaniu z dwa razy droższym z3 niestety leży. słaby aparat. i przy intensywnym używaniu aplikacji bateria trzyma od 8 do 12h, nie więcej. Dość mocno się nagrzewa jeśli jest w ciągłym użyciu. więcej wad nie widzę. w skali od 1 do 6 oceniam na 5-

  • 0

    29. ~Maciek  2015-04-11 07:22:42  host: 89-65-25-96.dynamic.chello.pl

    Witam,
    Posiadam telefon od miesiaca i jestem nim zachwycony. Do tej pory mialem lg l9 i potrzebowalem czegos z wiekszym ekranem co dziala plynnie i ladnie wyglada ale nie chcialem wydawac duzo pieniedzy i wybor padl wlasnie na sony. Telefon ladnie sie prezentuje, dziala plynnie, bateria spokojnie 4 dni wytrzymuje w trybie stamina a uzytkuje go normalnie(Internet do maili, aplikacji, przegladam strony internetowe, dzwonie i smsuje). Krotko mowiac za te pieniadze ( ja kupilem nowituenki na allegro od goscia ktory kupil te telefony na firme za 700zl) to byl strzal w 10 !!!!

  • 0

    30. ~prosto  2015-04-26 14:10:51  host: public-gprs516419.centertel.pl

    Witam mam sony xpieria t3 i jesteś super i polecam go

  • 0

    31. ~  2015-05-06 21:23:16  host: affy38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemanko. Ogólnie T3 jest gites wszystko działa tak jak nalerzy spełnia wszystkie morzliwości jakie powinny być i jakie sie chce. Ma dokładnie wszystko i pełne zabezpieczenia lepsze niż kąputer naprawde polecam wszystkim kturzy go nie mają i nie mieli. WADA JEST JEDNA PRZY TMPERATURZE 30 STOPNIACH SONY T3 BATERIA POTRAFI NIE ZAGOTOWAĆ DO TAKIEGO STOPNIA ŻE BATERIA SIE POTRAFI ROZŁADOWAĆ PRZEZ 1 GODZ. A WYŚWIETLACZ POTRAFI SIE WYŁOŃCZYĆ DO PUKI SONY NIE OCHŁONIE. JAK BĘDZIE ZIMNY TO MORZNA GO ŚMIAŁO WŁOŃCZYĆ I NAŁADOWAĆ I BĘDZIE GIT SUUUUPEEERRRR. A POWÓD TAKI ŻE NIE MA WLOTU POWIETSZA I CHŁODZENIA BO JEST WODOODPORNY. DOBRA RADA JAK BĘDĄ UPAŁY NIE TRZYMAJCIE GO W KIESZENI PRZY CIELA BO ZACZNIE SIE BATERIA ZAGRZEWAĆ DO ZAGOTOWANIA I ROZŁADOWYWANIA SONY T3. A W ZIME BĘDZIECIE ZADOWOLENI 100% BĘDZIE MIAŁ CHŁODZENIE MAM GO 5 MIESIĘCY I JEST SPOKO. POLECAM KARZDEMU. POZDRAWIAM. KILER. NARKA ZIOMALE.

  • 0

    32.  2015-07-13 13:20:25

    witam mam ten telefon od czerwca wszystko było by ok gdyby niepotrzebna jak dla mnie super ukryta w gniezdzie micro sim etykietka z nr imei tel .Przez co cieżko wklada sie karte..nie wiem po co ktos wymysla takie rzeczy Czy ktos wyjmował tą etykietę? mozna uszkodzic zaślepke od kart , poza tym tel elegancki i chodzi płynnie .Poza tym mam dylemat jak zwykle gdy dzwonie do rozmówcy to mnie nie slychać nie zawsze ale b czesto jest to baaardzo wkurzające czy ktoś rozwiazał ten problem ze słyszalnoscią? pozdr

  • 0

    34. ~KijemGo  2015-07-15 11:06:48  host: azotox-15.core.ynet.pl

    Uwaga przestrzegam że pomarańczowa sieć zablokowała aktualizacje do 4.4 mimo że inne sieci juz dawno takową wprowadziły!

  • 0

    35. ~TortillaGlass  2015-08-04 15:20:23  host: 87-207-216-49.dynamic.chello.pl

    Telefon mam od miesiąca. Jeśli chodzi o wyglad- robi wrażenie. Jest smukły, duży i cienki, a jednocześnie nie sprawia wrażenia łatwego do polamania. Rozdzielczość ekranu w pełni mnie satysfakcjonuje, dobrze leży w dłoni. Tylny aparat moim zdaniem jest dobry, chyba że ktoś chce mieć jakość lustrzanki :P przednia jest stosunkowo niezła, ale jakość nie jest też najlepsza i często robi się 'piasek' na zdjęciach. Cieszę się, że ikonki aplikacji nie są tak ogromne, jak w Z3, bo tam są według mnie dużo za duże. Na plus jest także cena, bo jak na taki telefon na pewno nie jest wygórowana, a za te kilkaset złotych Sony oferuje nam naprawdę niezły sprzęt. Jeśli chodzi o żywotność baterii- używam go bardzo często, więc ładuje go każdej nocy i jest w porządku. Największym, ale chyba też jedynym większym minusem T3 jest naprawdę szybkie nagrzewanie. Jesli mam np. otwarte kilka aplikacji i włączone jest Wi-Fi, to po krótkim czasie górna część telefonu może wprost parzyć. Ubolewam nad tym, jednak oprócz tego mankamentu telefon jest jak najbardziej godny polecenia.

  • 0

    36. ~krzyych  2015-09-10 16:55:20  host: 95-45-99-112-dynamic.agg2.dbc.dbc-mgr.eircom.net

    Czy sony xperia T3 współpracuje na Aero 2 internet może ktoś już korzystał z tego telefonu i sorawdzał aero2???

  • 0

    37. ~kinga pyta  2015-09-29 10:54:46  host: fdy153.internetdsl.tpnet.pl

    Mam problem nie wiem czy wziąć sony t3 czy moze samsunga galaxy s4 fajny tez sony m2?? Pomożecie?? :)

  • 0

    38. ~pelikan  2015-09-29 11:49:58  host: 92.60.132.22

    ten telefon to gniot nie polecam ;/

  • 0

    39. ~Ares2201  2015-11-14 01:21:54  host: host-89-229-2-252.torun.mm.pl

    Telefon posiadam Tydzień. Jestem bardzo zadowolony żadnych minusów nie widzę tylko ze jak się gra.na tym smartfonie to wyświetlacz u góry szybko.się nagrzewa wszystko chodzi plynnie bez.przycinki system działa jak burza. Jak narazie zadowolenie w 100% niemal zastrzeżeń

  • 0

    40. ~marcin  2015-11-29 04:53:12  host: 093105037108.suwalki.vectranet.pl

    Kiler dales nam niezłą lekcje ortografi polecam powtórzyć podstawowke

  • 0

    41. ~Motusa  2015-12-26 09:56:14  host: agft112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon zakupiony na wiosnę, z początku grudnia został wysłany do serwisu. Samego procesu jak i koszmaru serwisowego nie opiszę bo to zupełnie inna historia. Jeśli chodzi o sam telefon: Jest piękny i estetyczny. Nie jest co prawda zrobiony z materiałów z najwyższej półki, jednak gumowany tył i paski metalu po bokach robią wrażenie. Nie jestem namiętną graczką, jednak trzeba zaznaczyć zwieszanie przy głupich Ptaszkach 2, innych gier jakoś nie czułam potrzeby wgrywać. Muzyka w słuchawkach w niezłej jakości, jednak lepiej ustawić sobie w equalizerze, niż odtwarzać na głupa z automatycznymi ustawieniami. Aparat Robi ładne zdjęcia i czytając opinie o nowszych modelach, spokojnie może konkurować z większymi matrycami. Przez lata miałam w rękach różne modele Sony, powiem szczerze, że to najprzyjemniejszy aparat/kamerka, z jaką miałam do czynienia. Obsługa telefonu łatwa i przejrzysta jak w większości Xperii. Problematyczne mogą być karty. W celu wciśnięcia do gniazd trzeba posiłkować się długopisem lub innym przyrządem dopychającym. Internet działa dobrze i szybko, bardzo miła obsługa e-mail. Wreszcie szybko i to co potrzebne. Mając telefon w Orange, niestety trzeba się pogodzić z cięciami w aktualizacjach. Przez cały czas tylko jedna i to z narzuconą nakładką pomarańczy, kiepski pomysł. Bateria to faktycznie słaby punkt w całym urządzeniu. Przy intensywnym użytkowaniu (nie graniu a raczej obsłudze internetu, aplikacji biurowych czy zdjęć +muzyka) trzeba pogodzić się z ładowaniem przynajmniej raz dziennie o ile nie rano i wieczorem. Mimo wszystko, telefon polecam, ponieważ jak na chwilę obecną nie widzę średniaków tak elegancko i dobrze wykonanych (mówiąc o Sony) a i te drogie zabawki mają swoje wady. Ciekawa jestem M5, może być niezła, do tego czasu T3 to dobry wybór. Na koniec napiszę dlaczego został oddany do serwisu: zaczął się grzać, zapominać o konieczności odtwarza

  • 0

    42. ~olokxx22  2016-01-09 09:12:19  host: public-gprs353429.centertel.pl

    Mam ten telefon od pół roku.Jak na razie to jestem tak średnio zadowolony.Telefon bardzo się nagrzewa.Nie można zaaktualizować do andrioda 5.0 .Aparat czasami robi przepiękne zdjęcia ,a czasami całe rozmazane.Przycisk do robienia zdjęć(Na prawym boku telefonu)jest fatalny.Żeby zrobić zdjęcie trzeba mocno przycisnąć ,a potem zdjęcia są rozmazane.Ja lubie duże telefony ,wielkość tego jest dla mnie idealna.W skali 1-10 oceniam tak na 5

  • 0

    43. ~Emilia  2016-01-27 13:12:08  host: host-91-237-156-107.anfa.net.pl

    Witam, proszę o pomoc posiadaczy tej Xperii. Czy telefon ma opcje w przeglądarce ''Zapisz do czytania offline '' ? (zdanie może być w tym telefonie inaczej ujęte) Bardzo proszę o odpowiedź, ponieważ chciałabym kupić właśnie ten telefon, a obecność tej opcji jest dla mnie bardzo istotna. Jest mi ona niezbędba do codziennego użytkowania telefonu. Z góry dziękuję za pomoc.

  • 0

    44. ~...  2016-02-15 21:46:25  host: 89-68-13-204.dynamic.chello.pl

    Witam mam problem, bo wysunęłam te kartu z numerem IMEI i mam problem żeby wsunąć ją z powrotem. Czy może ktos wie jak to zrobić? Albo ewentualnie czy mogę obciąć te karty?

  • 0

    45. ~Nigdy więcej xperii  2016-02-26 17:02:02  host: user-164-127-111-120.play-internet.pl

    Największe badziewie jakiego używałem. Po roku działania tylko ładnie wygląda. 2 naprawy serwisowe nie zmieniły nic. Zawiesza się, wyłącza, nie można go uruchomić. Sony kazało mi wysłać go na dłuższe testy, po co, aby oddać go znowu w takim stanie. Kolega ma taką samą sytuację z tym modelem. Lepiej działa mój stary S Advance niż ten. To ostatnie moje urządzenie tej "marki". Moja żona używa telefonu Lenovo A806, który ma dużo lepsze parametry, kosztuje 90 dolarów i śmiga że chej.

  • 0

    46. ~play  2016-04-24 09:56:32  host: host-89-228-96-159.olsztyn.mm.pl

    witam mam problem oddalem telefon do serwisu bo nie moge go wlaczyc w serwisie stwierdzili ze go zalalem ciecza dostalem zdjecie na ktorym byly zaznaczone elementy na ktorych rzekomo bylo zawilgocenie ,najlepsze jest jednak to ze zdjecie jest telefonu samsung a ja oddalem sony t3 parodia co w takim przypadku zrobic prosze o pomoc

  • 0

    48.  2016-07-30 18:22:50

    T "trójki" używam od grudnia 2014 roku. Długo wyszukiwałam optymalnego dla siebie telefonu (o dobrych parametrach, wytrzymałości, systemie). PO obejrzeniu wielu recenzji na różnych portalach, skusiłam się na ten model firmy Sony. Z racji, że telefon był zaledwie kilka miesięcy po premierze, nie było szans, aby już wtedy ewentualne występujące w modelu buble ujrzały światło dzienne. Dzisiaj, gdy wyszukuję opinii na temat tego modelu, znacznie różnią się od tych z okresu jego, powiedzmy "świetności". Telefon generalnie jest spoko mimo wszystko według mnie, wciąż darzę go sympatią, bo obdarzył mnie wieloma miłymi chwilami, jednak po półtora roku muszę powiedzieć mu bye bye my darling. Cóż, GPS padł już jakieś osiem miesięcy temu (wyszukałam, że to bubel modelu), ale to byłam jeszcze w stanie przeżyć. Natomiast tydzień temu padł mi główny aparat (działa tylko selfie). W serwisie (nie, nie tym od Sony, mam w nosie użeranie się z nimi) powiedziano mi, że to może wina mikrowstrząsów, których telefon doznał podczas swoich upadków. Kurczę, przyznaję się, że upadł mi kilka razy, w tym tylko jeden raz ze schodów, reszta to delikatne upadki, a dodatkowo jest od początku swego istnienia (u mnie) w etui antywstrząsowym oraz z przyklejonych szkłem hartowanym na ekranie; ale powiedzcie mi komu dzisiaj telefon nigdy nie upadnie? Zwłaszcza, że umówmy się, jego gabaryty nie są nazbyt poręczne. Dodatkowo jakiś już czas temu, mimo zabezpieczenia ekranu szkłem hartowanym, ekran się stłukł (górne szkło nieuszkodzone). Wymiana jest jednak zbyt droga i dobrze, że się nie skusiłam, bo bym teraz miała. Dodatkowym minusem jest bardzo mała pamięć wewnętrzna, która niemal natychmiast zawalona jest aktualizacjami aplikacji, a muszę tu zaznaczyć, że pod względem aplikacji jestem bardzo skromna. Na baterię generalnie nie mam co narzekać, bo przy bardzo rzadkim użytkowaniu potraf

  • 0

    49.  2016-08-17 23:24:27

    Telefon posiadam od 1 roku - przez ten czas obudowa w jednym miejscu zdążyła się skrzywić (potrzebna jest nakładka na telefon, inaczej karta pamięci po prostu wyskakuje; o tyle dobrze że karta SIM nie wyskakuje), a do tego jest uszkodzone złącze słuchawkowe (jak się okazało, norma w serii T) - szybko się wyrobiło. Jest to bardzo dziwne, tym bardziej że słuchawek nie używam na okrągło, a telefonu nie katuję.
    Inna wada to właśnie brak możliwości aktualizacji Androida do wersji 5.0, co też jest niczym innym jak podejściem z cyklu "Dalej taplajcie się w tym błocie".
    A, i jeszcze bateria, która to przy większym obciążeniu potrafi się mocno nagrzać.

    Przechodząc do zalet...
    Wygląd: telefon prezentuje się naprawdę dobrze. Obudowa bez zbędnych bajerów. Wyświetlacz duży i wyraźny.
    Audio: dźwięk wyraźny, tylko warto sobie w equalizerze przestawić ustawienia, bez zabawy w automatykę.
    Aparat: zarówno zdjęcia jak i filmy są wysokiej jakości, mikrofon aparatu rejestruje dźwięk w wysokiej jakości.
    Z innych zalet to jeszcze bateria oraz płynność działania systemu.

    Ogółem - telefon może być, ale rewolucji nie ma. Drugi raz raczej bym nie kupił T3-ki.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-238-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet