Sony Xperia neo L - opinie
Telefony Sony Sony Xperia neo L Opinie o Sony Xperia neo L

Sony Xperia neo L

w sumie: 19
  • 0

    1. ~  2012-03-20 20:20:52  host: z29-06.opera-mini.net

    Brak radio? Jedyne co napawa nadzieją to prawdopodobna aktualizacja do 5.0 zgodnie z polityką Sony.

  • 0

    2. ~  2012-03-21 00:30:19  host: gqp42.internetdsl.tpnet.pl

    kolejny budżetowy smarcik ?? czy oni nie rozumieją że nawet w słabszych komach szybki internet to podstawa to chociarz H+ by dali ... ehh

  • 0

    3. ~kamil  2012-03-21 01:29:42  host: z50-12.opera-mini.net

    Neo v dla ubogich trochę głupota od sony ericssona no ale jak dla mnie beznadzieją słabszy procesor niż w neo v i do tego brak systemu jedyną rzeczą lepsza w tym modelu jest obudowa i 4 cale no ale za to bez engine bravia

  • 0

    4.  2012-03-21 14:37:47

    Poprawcie specyfikację :) Wg mnie telefon będzie kosztował ok 1000zł , w granicach obecnej Neo V , z uwagi na to, że celuje jak widac w ten sam segment klientów. Nawet wizualnie jest podobny, zbliżona specyfikacja, tylko że to już SONY. :))

  • 0

    6. ~stokrotka  2012-03-25 10:41:30  host: gti123.internetdsl.tpnet.pl

    jest bardzo ładny ale z tego co czytałam ostatnio ten model nie będzie u nas dostępny

  • 0

    8. ~Monaaa  2012-03-26 09:42:46  host: z38-02.opera-mini.net

    o kurcze, ładny telefonik :p jestem ciekawa jaka cena będzie

  • 0

    9. ~adamkrk  2012-03-26 14:39:38  host: user-188-33-194-181.play-internet.pl

    Do boju Sony! Wyprzyj z rynku panoszące się Samsungowe badziewie z Androidem! Btw. wie ktoś może kiedy będzie premiera?

  • 0

    10. ~T  2012-03-27 18:27:30  host: 78.133.208.202

    dlaczego jest napisane ze nie ma systemu? to juz nie jest smartfon??

  • 0

    11. ~lol  2012-04-04 16:51:35  host: user-164-126-62-8.play-internet.pl

    czasami głupoty piszą android 2.3.7 (Gingerbread) tak jak w xperii x10 mini i x10 mini pro pisało ze android 1.6(Donut) a tak naprawde zastosowany jest 2.1(Eclair)

  • 0

    12. ~lol  2012-04-04 17:02:22  host: user-164-126-62-8.play-internet.pl

    aha "adamkrk" nie znasz sie na telefonach ty jestes badziewiem dla mnie jest tylko 1 se który dorównują samsungowi jest to xperia arc s"naprawde polecam" a sony chociarz wypusciło smartfon(który bez połączenia sony+se nie powstał by)zresztą cena xperii s zabija poczytaj ranking telefonów NEO L ma radio

  • 0

    13. ~  2012-04-05 18:10:00  host: z28-04.opera-mini.net

    mam nadzieje ze dadzo gumowany plastik cene zblizono do neo v i wypuszczo w polsce

  • 0

    14. ~olo  2012-04-06 19:59:03  host: dts248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "System: Nie" ?? :) heh zapewne pomyłka, telefon widać że jest na androidzie i będzie to pewnie wersja 4.0

  • 0

    15. ~sowa  2012-04-15 01:44:36  host: C101.in.net.pl

    ja jakos tu nie widze andka ale zwykla nakladke sony

  • 0

    17.  2012-04-25 08:31:43

    Teraz każdy telefon ma androida,jeżeli chodzi przecież o smartfony,więc na pewno musi mieć androida :)

  • 0

    18. ~idon  2012-04-26 19:16:18  host: Netcom-176-101-80-5.Netcominternet.pl

    tez mi sie wydaje ze ma kanapke chyba ze poprostu jest bardzo podobny do androida ale watpie. a co do samego tele bardzo ladnie sie prezentuje(niewiele zmienia w sumie;p) ale jest juz nowy napisik:) co do samego SONY ja nie wyobrazam sobie innych telefonow niz wlasnie te; zawsze posiadalem SE i to sie raczej nigdy nie zmieni teraz mam Arc nistety bez S ale i tak jestem b.zadowolony Szajsung bedzie zawsze SZAJSUNGIEM^^

  • 0

    19. ~michał  2012-06-30 08:37:24  host: bfv133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie kupuje ten telefon w Niemczech i w opisie pisze że ma język niemiecki a, czy jest polski

  • 0

    20. ~  2012-07-02 20:32:04  host: 89-78-149-174.dynamic.chello.pl

    Na oficjalnej stronie producenta jest informacja , że telefon będzie posiadał Google Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) tak wiec należy poprawić informacje tutaj...

  • 0

    21. ~stokrotka  2013-01-07 21:17:09  host: 195.116.10.240

    dlaczego tego telefonu jeszcze wogule nie ma u żadnego polskiego operatora?

  • 0

    22. ~Sup.  2013-07-02 17:49:14  host: 89-77-192-205.dynamic.chello.pl

    Neo L-ka to dokładnie górna część Xperii Play - te same kształty i parametry, różnią się jedynie wersją Androida.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-149-128.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet