Sony Xperia M5 - opinie
Telefony Sony Sony Xperia M5 Opinie o Sony Xperia M5

Sony Xperia M5

w sumie: 13
  • 0

    1.  2015-12-26 01:37:43

    chcę tego soniaka ale nwm gdzie go kupić

  • 0

    4. ~*PauliśKa  2016-03-20 16:03:54  host: nova009-190.cust-nat.nova.is

    napewno na Islandni mozesz kupic koszk w przeliczniku na PLN ok 2 tys

  • 0

    6. ~baran  2016-03-23 19:26:57  host: apn-5-172-252-178.dynamic.gprs.plus.pl

    Nie chce tego badziewia za duzy i tnie sie napewno jak i inne xperie

  • 0

    7. ~murgrabia  2016-03-24 15:27:49  host: s95-230.star.net.pl

    mam dylemat moto x play czy xperia m5 ;|

  • 0

    8. ~angie  2016-04-07 02:18:27  host: egp41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie tnie sie,nie grzeje sie,bo ma zmieniony procesor w porównaniu do poprzednich sony,bateria na samym czuwaniu trzyma bardzo długo,w ogóle jest świetny mam go od miesiąca

  • 0

    9. ~Galix  2016-04-09 05:20:21  host: ip-37-152-18-69.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Witam.. ja byłem na kupnie nowego telefonu a raczej na przedłużeniu umowy u operatora i miałem kilka telefonów do wyboru , z nich wszystkich wybrałem właśnie Sony Xperia M5 kształt i "chwyt" tego telefonu bardzo przypadł mi do gustu.. bawiłem się nim chwile w jednym ze sklepów i powiem szczerze odniósł na mnie pozytywne wrażenie :) mi się podobają takie proste bryły z eleganckim wyglądem. Procesor jest jaki jest ale ja nie gram w gry także na cykanie fotek i przeglądanie internetu wystarczy... na kilka aplikacji w tle spokojnie 3 GB ramu powinno starczyć zwłaszcza ze nakładki od Sony są lekkie. Telefon gra tez dobrze.. co prawda nie ma głośników stereo lecz mono mimo to dźwięk jest przyjemny i głośny. Zamówiony wczoraj będę go miał gdzieś za 2-3 dni także więcej napisze jak go przetestuje jakiś czas..

  • 0

    10. ~Ktoś  2016-05-04 15:01:37  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    1. W Plusie jest

  • 0

    11. ~dominikt  2016-05-08 21:55:28  host: 109241156098.mlawa.vectranet.pl

    Mam ten telefon od trzech dni (tzn. żona ma) i zapowiada się obiecująco. Jest to na pewno oferta skierowana bardziej do kobiet, czy ludzi młodych robiących dużo SELFIE (13M aparat przedni). Nakładka jest lekka, i nie widać żadnych lagów, 3GB ramu daje radę. Bryła jest zwarta i mimo średniej półki sprawia wrażenie premium, Bateria mimo średniej pojemności sprawia wrażenie, że spokojnie przy dobrym ułożeniu da radę dwa dni, a w trybie stamiana to jestem o to spokojny (warunek, ładujesz na wieczór, odłączasz na noc i licznik bije:)) Na pewno do telefonu, jego obsługi i softu trzeba się przyzwyczaić, brakuje mi trochę możliwości personalizacji które są w LG G3
    (np. możliwość ustawienia przycisków paska nawigacji). Aparat super, na fotkach widać te 21M + tryb kreatywny super zabawa fotkami z dziećmi. Czego mi brak? Ładowania indukcyjnego. Sony zrobiło trochę podobnie do LG z G2, zebrali wszystko co najlepsze z rynku i zamknęli w sprawdzonej bryle znanej z poprzednich modeli, jako gratis dorzucili super aparaty. Moim zdaniem telefon bardzo wart uwagi.

  • 0

    12. ~Adamm  2016-05-19 18:04:26  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    jeżeli chodzi i firmę Sony są to telefony bardzo reklamacyjne, po m4 aqua nie miał bym odwagi na zakup kolejnego telefonu tego producenta, co do baterii jest ona jak w J5 wiec generalnie słabo.

  • 0

    13. ~Adamski  2016-05-21 14:52:33  host: aenb72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Byłem właścicielem Xperii Z i muszę przyznać, że tel spisywał się idealnie. Nie zawieszał się, pracował płynnie przez cały czas użytkowania, potem koniec umowy i sprzedaż. Teraz jestem w posiadaniu Xperii M5. Rozważałem różne telefony, Samsunga, LG, Huawei, jednak postawiłem na prostotę i elegancję Sony po raz kolejny. Nie potrzebuję nie wiadomo jakich bajerów typu zmiana czcionek, ustawianie efektów przewijania menu głównego i wielu innych... W gry też nie gram, czasami coś sobie ściągnę, ale to nie jest nic strasznie wymagającego. Głównie połączenia, internet, nagrywanie filmów i robienie zdjęć. Jednym z ważniejszych kryteriów była oczywiście odporność na kurz i wodę. Z Sony mam przyjemność obcować ponad 10 lat, począwszy od Sony Ericsson'ów (4szt) i kontynuując na Sony (Xperia Z, a teraz M5). Podsumowując jestem zadowolony i nie potrzeba mi tzw "wodotrysków". Pozdrawiam :)

  • 0

    14. ~loki  2016-06-05 09:25:36  host: 77-255-104-15.adsl.inetia.pl

    grzeje sie m5 - nieprzyjemne w dloni

  • 0

    16. ~Ninka  2016-08-26 14:15:25  host: 31-179-30-110.dynamic.chello.pl

    Niestety telefon nie jest do użytku... Sony się wypięło, RTV€OAGD umywa łapki .. a telefon wycieczkuje od sklepu do serwisu i tak w kółko... jeżeli ktoś jest zainteresowany kupnem telefonu by na niego patrzeć jest idealny.Szklana obudowa z przodu i z tyłu mocno daje się we znaki - idealny dla detektywów- wszelakie linie papilarne są na 100% odbite na szklanej powierzchni .Bateria trzyma 1 dzień i 2 godziny na dzień drugi, o ile nie korzystamy z niego i tylko "patrzymy na owo cudowne urządzenie"Jeżeli chcecie korzystać z Sony xperii M5 jak z telefonu komórkowego , to albo ubezpieczcie się w power bank, lub nie odchodźcie zbytnio od gniazdka z prądem :) albowiem na 100% telefon po kilku godzinnym NORMALNYM użytkowaniu zapewne rozładuje się bez ostrzeżenia! :) Taka zabawa - czujnym bądź.Ogólnie.. totalnie niezadowolona, wściekła,i rozczarowana właścicielka Sony xperiiM5 ... NIGDY WIĘCEJ. PS.Gdybym wiedziała ze jest tak mocno awaryjna a klienta zarówno jak i SONY jak i RTV€AGD, nie traktują klientów poważnie ... to W ŻYCIU bym nie kupowała NIC w tych ze i sklepach jak i w owej FATALNEJ firmie SONY.Winnych sklepach nie ma takich problemów jak tutaj.. niestety nigdy wcześniej nie miałam doczynienia ze sklepami ...jak i z SONY.. stąd nie interesowałam sie opiniami... REASUMUJĄC- NIE POLECAM chyba że ktoś lubi wydawać pieniądze ot tak by wydawać :)

  • 0

    17. ~Darek  2016-09-03 20:46:43  host: 91.224.47.199

    Mam m5 juz długo i spisuje się świetnie zdjęcia idealne miałem przedtem m2 tez spoko tel na m5 daje o 0 do 10 9

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet