Sony Xperia M2 Aqua - opinie
Telefony Sony Sony Xperia M2 Aqua Opinie o Sony Xperia M2 Aqua

Sony Xperia M2 Aqua

w sumie: 21
  • 0

    1.  2014-08-20 20:18:16

    Gdyby raczyli dać do tego tylnią powierzchnię wykonaną ze szkła i baterię z większą pojemnością, to bym go wziął.
    W tej cenie (a nawet taniej) można mieć LG L90, z tym że nie posiada on wodoodporności. Za to ma dobrą baterię, optymalny ekran, dobrze wykończoną tylnią klapkę (przynajmniej w czarnej wersji kolorystycznej), porównywalny aparat, Androida 4.4 Kit-Kat na starcie i bardzo przydatną diodę IR do sterowania różnej maści mediami. Jednakże L90 nie wspiera OTG, jak już mówiłem nie jest wodoodporny i ma trochę wolniejszy Internet po HSDPA. Mimo wszystko "za" przemawia w jego przypadku cena. Xperia M2 i Xperia M2 Aqua to niestety jakiś niewypał, skierowany do ludzi, którzy lubią mieć markowy telefon z wyglądem flagowego telefonu od Sony, jednak z niezbyt zachęcającą do siebie specyfikacją i baterią niezbyt dopasowaną do całości.

  • 0

    2. ~tysia  2014-08-23 14:11:55  host: 85.219.163.130

    moim zdaniem ciekawy, sony M2 sprawuje się dobrze , więc dodatkowa wodoodporność to dobra sprawa !

  • 0

    3. ~viohmen  2014-09-01 22:11:38  host: 078088099093.lomza.vectranet.pl

    To czym ten telefon różni się od M2 poza nazwą, bo nie zauważyłem?

  • 0

    4. ~  2014-10-24 09:15:09  host: 178-37-187-175.adsl.inetia.pl

    uzywam nie polecam

  • 0

    5. ~kiper  2014-12-15 21:32:34  host: bcdeb207.skybroadband.com

    tym ze jest wodoszczelny

  • 0

    7. ~ona  2014-12-24 13:29:04  host: host-89-230-17-124.miedzyrzecz.mm.pl

    witam. wie ktos może czy wyswietlacz jest odporny na zarysowania.?

  • 0

    8. ~xcase  2014-12-26 11:03:45  host: abnr98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten smarfon od 2 tygodni jest naprawdę super. Jak ktoś potrzebuje tania dobra słuchawkę do internetu czasem jakaś gra to naprawdę polecam

  • 0

    9. ~kicia1  2014-12-29 10:52:05  host: 188.147.22.46.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Mam sony xperia m2 aqua i według mnie jest bardzo dobry, nie zacina się, robi ładne zdjęcia i jest wygodny w obsłudze.

  • 0

    10. ~olcia  2015-01-02 17:44:20  host: public-gprs516523.centertel.pl

    Myślę że ten telefon jest zajebisty ale zastanawiam się jeszcze nad Z1 albo Z3

  • 0

    11. ~Robi  2015-01-22 10:39:35  host: apn-46-76-4-106.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam ten telefon i moim zdaniem sprawuje się idealnie

  • 0

    12. ~hahaha  2015-02-10 08:40:45  host: user-164-126-187-153.play-internet.pl

    Mam telefon od paru dni co mogę powiedzieć co mnie osobiście wkurza to Aparat przedni i że można tylko odblokować jednym przyciskiem bateria jeszcze jest ok przed tym miałam. Lg l70 i tak samo działała.
    Na plusie napewno jest aparat z tyłu szybkość internetu i wogule komórki wygodne pisanie smsów. Pamięć. I elegancki wygląd wodoodporność jeszcze nie sprawdzałam polecam komórkę osobą które siedzą. Dużo. Na necie i piszą smsy. :-)

  • 0

    13. ~exe  2015-02-14 10:49:47  host: user-94-254-198-85.play-internet.pl

    Telefon spełnia moje oczekiwania. Najważniejsze, że mogę administrować moim portalem poprzez to urządzenie, nie chowając się przed deszczem ;-) a często tak właśnie bywa, że najważniejsze sprawy trzeba załatwić na już, tu klops... Leje i leje - aż strach odebrać rozmowę... Serdecznie polecam.

  • 0

    15. ~mim  2015-02-16 11:27:24  host: dynamic-78-8-84-169.ssp.dialog.net.pl

    Do toastt - Aqua ma tylną ściankę ze szkła

  • 0

    16. ~Marek  2015-03-04 13:53:57  host: apn-31-1-226-35.dynamic.gprs.plus.pl

    @3 aqua posiada: wodoodporność, pyłoszczelność, ekran IPS, wersja biała ma tylną klapkę matową z plastiku (nie widać tak rys i paluchów) czarna nie wiem, dokładnie przylegające zaślepki, android 4.4.4 z pudełka.
    @1 jak dla mnie obudowa ze szkła czy tam aluminium jest zbędna bo i tak telefon ląduje w pokrowcu, porównałeś z l90 który nie ma LTE, usb otg, diody powiadamiającej, czujnika światła, nfc, wodoodporności. Jedynie L90 posiada diodę IR, mniejsze wymiary, wymienną baterię i "tańszy" wygląd. Ja bym raczej porównał do LG g2 mini który dzisiaj jest 100zł tańszy ale i tak brakuje mu wymienionych funkcji więc warto dopłacić 100zł bo częściej się ich używa niż diody IR.

  • 0

    18. ~asd  2015-03-23 01:54:52  host: 85.137.169.186.dyn.user.ono.com

    @Viohmen - wodoodporność.

  • 0

    19. ~bossniak  2015-03-26 21:42:55  host: user-94-254-193-201.play-internet.pl

    Mam o od nie dawna ten telefon i narazie jedyna wada jest zacinajacy się akcelerometr Po wykonaniu połączenia i do poprawnego działania trzeba uruchomić ponownie telefon. Reszta działa całkiem sprawnie. Duży plus jak na razie To babateria.

  • 0

    20. ~banan.www  2015-04-04 08:15:04  host: net-93-159-131-54.connected.pl

    Witam zastaniam sie czy kupic ten telefon prosze o podpowiedż

  • 0

    24. ~  2015-06-05 13:21:36  host: 217.153.200.194

    a kto chciałby z was sprzedać telefon...?? Ya mam go i dzisiaj poszła mi szybka.... :(

  • 0

    25. ~elitaone1  2015-08-26 07:22:52  host: public-gprs516490.centertel.pl

    Witam,telefon posiadam dokladnie tydzien i jest to moj pierwszy smartfon.Wzasadzie jedyna zecza jaka bym poprawil jest aparat, bo cala reszta jest ok.Od razu po polaczeniu sie przez Wifi robi aktualizacje aplikacji, jak dla mnie zbedne, oraz systemowe.Po aktualizacji androida zaczely sie opisane przez niektorych problemy z obrotem ekranu ale jest na to sposob, otorz nalezy pobrac aplikacje Sony PC Companion i przeprowadzic tzw naprawe telefonu co powoduje wgranie od nowa fabrycznego softu, dzeki temu wszystko dziala jak nalezy.

  • 0

    26. ~Wiktor  2015-09-24 22:30:12  host: staticline-31-182-68-181.toya.net.pl

    Hej za 2 mies kupuje m2 aqua i zobacze jak to n mi sie bedzie sprawowal narwzie mam samsung galaxy core 2

  • 0

    27. ~adam  2016-09-11 15:04:08  host: n23-01-10.opera-mini.net

    Sony Xperia m2 aqua telefon w miarę na AnTuTy osiąga 23246 ta jest na moim

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-141-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet