Sony Xperia M - opinie
Telefony Sony Sony Xperia M Opinie o Sony Xperia M

Sony Xperia M

w sumie: 71
  • -1

    1.  2013-06-04 22:57:53

    ciekawe ile trzyma na naterii

  • 0

    2.  2013-06-05 19:35:02

    Ja wejdzie na rynek to na początku będzie pewnie w cenie Xperii L (lub nawet drożej przez miesiąc, dwa po premierze) więc nie wróżę sukcesu. No chyba, że cena byłaby na poziomie ~700zł ale przy Sony to raczej niemożliwe. Generalnie dziwna strategia, że najpierw pojawił się L a później M a nie na odwrót.

  • 1

    4. ~jish  2013-06-19 10:56:46  host: ip-89-231-62-20.pwsz.chelm.pl

    Ja również rozważam kupno tego telefonu, martwi mnie jednak cena. Jeśli chodzi o zawieszanie i resetowanie telefonów Sony (lub wcześniej SE) to nie doświadczyłem żadnych problemów a telefony tej firmy mam od modelu k500i.

  • 0

    5. ~Johny FC  2013-09-01 13:22:44  host: user-164-127-37-37.play-internet.pl

    A mi sie wydaje ze to moglby byc nastepca Sony Xperi Miro

  • 0

    6. ~hopla  2013-09-19 00:08:59  host: host-119-160.mt.pl

    Cena 999 zł. Nie jest źle. Szybko stanieje.

  • 0

    8. ~wii  2013-10-04 14:54:43  host: 212.160.172.70

    TELEPOLIS - jaka tam karta SIM - śmiga ? micro czy standard ???

  • 0

    9. ~lucjan  2013-10-11 17:28:56  host: ip-194.28.49.228.iwacom.net.pl

    czy można prosić o test tego telefonu?

  • 0

    11.  2013-10-15 09:55:24

    @8 Micro

  • 0

    12. ~Mateusz23  2013-10-20 11:51:24  host: abcu237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do karty sim to "niestety" jest micro sim. Telefon dobrze leży w dłoni i przyjemnie się go obsługuje. Jedyne zetchniecie z nim miałem podczas testów w "Saturnie" Też czekam na test tego modelu, zwłaszcza modelu z "dual sim" który ma się niebawem ukazać na polskim rynku.

  • 0

    13. ~Iceman31  2013-10-23 09:41:41  host: host-550b5034.sileman.net.pl

    Karta w Xperii M to Micro SIM. Czujnik oświetlenia także ma. To tak dla uzupełnienia brakujących danych. Telefon działa sprawnie, płynnie. Reaguje natychmiastowo na dotyk. Nie ma opóźnień. I można by rzec, że wszystko jest idealnie gdyby nie jedna poważna wada! Wada jest taka, że karta pamięci (max. do 32GB) służy wyłącznie do zdjęć, filmów i muzyku. Pobranych i zainstalowanych aplikacji nie można przenieść na kartę jak to np ma miejsce w moim SE NEO V. Teoretycznie 4 GB pamięci wewnętrznej powinno wystarczyć tyle, że ona też w całości nie jest dla użytkownika.

  • 0

    15. ~Iceman31  2013-10-29 09:30:01  host: host-550b5034.sileman.net.pl

    XPERIA M to ogólnie świetny smartfon. Działa szybko, sprawnie i bez zacinek ale posiada dwie duże wady. Karta pamięci jest jedynie do zdjęć, filmów i muzy. Pierwsza wada jest taka, że nie można przerzucić aplikacji by zwolnić pamięć wewnętrzną. Druga to problem o wiele większy. Zapomnijcie o karcie 32 GB. Samą kartę urządzenie widzi ale nie widzi tego co jest na karcie.

  • -1

    16. ~kubeq  2013-10-29 22:18:35  host: 178.180.166.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Witam Miałem ten telefonik, jednak szybko poszedł do sprzedaży z powodu dla mnie poważnej wady mianowicie sam się wyłączał, i potrafił to zrobić kilka razy na dzień, nie chciało mi się bawić w naprawy więc go zamieniłem na inny model, często zmieniam telefony ale gdyby nie to samoistne wyłączanie to telefon był naprawdę rewelacyjny, bateria po uformowaniu trzymała spokojnie 2-3 dni w zależności od użytkowania ale powiedzmy pół godziny rozmów, kilka smsów, godzina na internecie to spokojnie 3 dni. Kolory wyświetlacza bardzo ładne, aparat w miarę dobry, ale co mnie miło w nim zaskoczyło to płynność działania, naprawdę śmiga bardzo ładnie bez przycięć, karta faktycznie wchodzi micro sim, a co do pamięci to jest około 1,8gb dla użytkownika na aplikacje, miłym dodatkiem jest możliwość wyboru koloru diód (w xperii L nie ma takiej możliwości) np. można wybrać czerwony jako nieodebrane połączenie lub niebieski jako sms itp do woli co kto lubi, no i faktycznie tryb Stamina który jest bardzo fajnym rozwiązaniem oszczędzającym baterię. Telefonik mogę śmiało polecić ale tak jak napisałem wcześniej mogą być problemy z samoistnym wyłączaniem bo podobno jest to jakaś usterka w samym androidzie i ponoć ma wyjść jakaś łatka z tego co wyczytałem :)

  • 0

    17.  2013-10-30 21:17:03

    @15 Ja nie mam najmniejszego problemu z używaniem karty 32 GB w tym telefonie. Problem zapewne leży po stronie twojej karty, a nie telefonu.

  • 0

    18. ~szik  2013-10-31 08:31:49  host: 095160045167.rzeszow.vectranet.pl

    a przyszło ci do głowy żeby sformatować kartę?

  • 0

    19. ~12chinczyk  2013-11-03 21:34:13  host: chf206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wyświetlacz jest odporny na zarysowania ? Np. tak jak sławny gorilla glass ?

  • 0

    20. ~Iceman31  2013-11-13 12:00:23  host: host-550b5034.sileman.net.pl

    do hyde - chcesz mi powiedzieć że problem leży po stronie dwóch różnych kart z dwóch różnych firm? No weź.... do szik - nie kuźwa, nie pomyślałem bo debil jestem. (to ironie jakbyś nie załapał)

  • 0

    21. ~Iceman31  2013-11-15 09:10:19  host: host-550b5034.sileman.net.pl

    do ~szik.... jestem idiotą i nie sformatowałem (to ironia gdybyś nie załapał)

  • 0

    23. ~mruko  2013-11-23 18:52:44  host: 84-10-78-123.static.chello.pl

    Mam ten telefon już miesiąc super zero zawiechy polecam

  • 0

    24. ~bushi  2013-11-26 15:14:26  host: 77-253-160-104.adsl.inetia.pl

    Do ~Iceman31 bo widocznie jednak debil jesteś(i to nie ironia), jak nie sformatujesz karty w formacie FAT 32 to masz jak masz i zmiana kart niczego nie zmieni.

  • 0

    25. ~Johnny  2013-11-27 10:34:24  host: 77-254-229-207.adsl.inetia.pl

    Brak możliwości przeniesienia aplikacji na kartę pamięci. Bez sensu to.Tak to tel śmiga bez zarzutu ;)

  • 0

    26. ~Yayo Gakk  2013-11-27 19:17:17  host: 89-72-236-131.dynamic.chello.pl

    ~Iceman31 dla twojej informacji - tak, karta pamięci może stwarzać problemy, nawet jeśli masz dwie różnej pojemności karty z tej samej firm. W HTC Desire kartę musiałem dobierać w punkcie sprzedaży metodą prób i błędów, więc proponuję najpierw dokładnie sprawdzić.

  • 0

    27. ~Karambol  2013-11-29 11:39:42  host: 91.208.72.248

    A z innej beczki - jak wyglądają wasze ekrany (użytkowników/w jakich sieciach kupowane) ? Pytam, bo na różnych forach można się dowiedzieć o 3 różnych producentach ekranów do tego fona i podobno najlepszy był na rynek: DE, USA, GB, etc... a u nas (środokowa europa) były te dwa gorsze typy, które charakteryzują się pewnym zniebieszczeniem..

  • 0

    28.  2013-11-30 15:53:30

    Telefon działa b. szybko i bez zarzutu z kartą 32 GB. Radio już nie wyłącza go po zaktualizowaniu PC Companionem. Niebieskie przebarwienie na zdjęciach - ktoś wie co z tym zrobić?

  • 0

    29. ~SLK87  2013-12-02 08:50:35  host: 078088250210.wroclaw.vectranet.pl

    Mam xperie M od wczoraj, poustawiałem go i zsynchronizowałem konta, sprawdziłem smsy i rozmowy oraz przetestowałem niektóre aplikacje. Na razie same plusy: pożyteczna funkcja stamina, bateria miło zaskakuje, tel. działa bardzo płynnie, przyjemny wygląd aplikacji walkman, dźwięk ok, rozmowy lepiej niż w mojej RAZR, zaskoczyło mnie bardzo wiele funkcji dodatkowych w aparacie, pisanie dzięki SWYPE, do ekranu nie mam zastrzeżeń-niezłe kolory i rozdzielczość, obsługa jedną ręką bardzo wygodna. Ogólnie M robi bardzo pozytywne wrażenie.

  • 0

    30. ~iop  2013-12-03 00:15:22  host: 89-65-241-161.dynamic.chello.pl

    A dlaczego pokazuje mi, ze mam wolne tylko 1,5 gb. A wsumie jest 2 gb?? Tel swiezo wyjety z pudelka?

  • 0

    31. ~Virtuozik  2013-12-03 20:01:57  host: d149-247.icpnet.pl

    Telefon super, szybki i ma parę fajnych funkcji w porównaniu do mojego Samsunga Galaxy Ace2, jednak zdjęcia robi kiepskie, zwłaszcza w słabych warunkach oświetleniowych. Przy robieniu zdjęć z bliska z lampą, masakruje je przepaleniami...

  • 0

    32. ~BreXon  2013-12-04 19:45:04  host: user38-158.satfilm.net.pl

    czyli jeśli zakupię xperię M z kartą 64GB to nie będzie problemów z przenoszeniem danych np.gier?

  • 0

    33.  2013-12-04 21:32:24

    czy to prawda że są problemy z kartą pamięci do xperii M? a może niektórzy dostali wadliwe egzemplarze? a jeśli się zakupi 32GB nie będzie problemu z aplikacjami?

  • 0

    34. ~monster  2013-12-09 22:09:43  host: 89-71-176-64.dynamic.chello.pl

    a czy ten telefon ma wifi

  • 0

    35. ~brysiu73  2013-12-10 18:47:59  host: public-gprs517346.centertel.pl

    czy tel ma wideo rozmowy

  • 0

    36. ~  2013-12-11 13:41:19  host: host-195-116-239-207.jrbnet.com

    34 a skądże to jest przecież smartphone

  • 0

    38. ~pc-expert  2013-12-14 09:07:07  host: host-008.osemka.net.pl

    Telefon nie posiada możliwości połączenia się z siecią bezprzewodową wi-fi

  • 0

    39. ~Lionheart  2013-12-17 22:47:55  host: host-62-141-205-223.swidnica.mm.pl

    Telefon posiada łączność wifi bo dzisiaj go odebrałem z salonu i allegro po ile chodzi Xperia M :).

  • 0

    40. ~Iceman31  2013-12-19 11:51:14  host: host-550b5034.sileman.net.pl

    ~pc-expert, co za bzdury, bzdety i brednie!! Telefon jak najbardziej łączy się z siecią WI-FI

  • 0

    41. ~trelik  2013-12-19 13:29:13  host: static-62-233-239-106.devs.futuro.pl

    caly czas korzystam tylko z wi-fi

  • 0

    42. ~kina  2013-12-27 20:01:29  host: 89-67-34-9.dynamic.chello.pl

    mam ten telefon od 2 miesiecy i nie mam zamiaru go zmirniac :0 smiga super, nie zawiesza sie, wi-fi dziala bez zarzutu, wszystko jest oki :) polecam

  • 0

    44. ~dawideg  2013-12-30 21:56:51  host: 89-76-2-108.dynamic.chello.pl

    Mam ten telefon od miesiąca i kilka dni temu wyskoczyło

  • 0

    45. ~dawideg  2013-12-30 22:05:19  host: 89-76-2-108.dynamic.chello.pl

    Mam ten telefon i kilka dni temu wyskoczyło że kończy mi się pamiętać a jak sprawdzam dane to pisze że na karcie ma jeszcze 6.1gb pamięci wolneg. Model mojej karty to 8gb kingston bardzo proszę o pomóc i szybką odpowiedz.

  • 0

    46. ~Julia  2014-01-01 22:26:36  host: aeff14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon dostałam na święta, jest godny polecenia. Fajną opcją jest możliwość zmiany koloru diody, np. przy nieodczytanym sms-ie może migać ona na zielono, a przy nieodebranym połączeniu na biało itd. Wiele efektów do robienia zdjęć, super aparat. Tryb stamina pozwalający oszczędzać baterię też na +. Jedynym minusem jest to, że użytkownik nie może zapisywać aplikacji na karcie pamięci, a jedynie w pamięci telefonu, która bardzo szybko się zapełnia. Generalnie jeden z lepszych smartfonów dostępnych na rynku.

  • 0

    47. ~Olas  2014-01-02 21:27:06  host: 94-40-45-117.tktelekom.pl

    Czy jest Jaka kolwiek opcja by przenieść aplikację z pamięci na kartę sd??

  • 0

    48. ~krzychoo  2014-01-03 21:32:28  host: 176.103.168.1

    Czy naprawdę w tym telefonie nie można przenieść aplikacji na kartę pamięci?pan w sklepie twierdzi ze android system każdy może i ze ci co pisze posty tego nie potrafia poprostu CZEKAM NA ODPOWIEDZ

  • 0

    49. ~basia  2014-01-10 16:23:07  host: 89-66-195-172.dynamic.chello.pl

    może i głupie pytanie, ale jak do chlery zdjąć tył obudowy? zawsze miałam nokie, a właśnie przyszła emka, nie mam pojecia jak to się otwiera, a instrukcja to jakiś żart...

  • 0

    50. ~Do basia  2014-01-13 22:14:42  host: dht164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Basia - musisz go złamać ;D pokazał mi to dzisiaj sprzedawca w mediaexpert. bierzesz go w dwie rączki, i zginasz go tak jakk byś chciała go złamać

  • 0

    51. ~3cc  2014-01-16 01:27:40  host: 83-143-101-208.internetia.net.pl

    Telefon jest całkiem OK. Mi zupełnie wystarcza. - bateria trzyma ponad 24 h przy znacznym użytkowaniu kilka dłuższych rozmów, internet, gry (przy włączonych funkcjach oszczędzania baterii) - fajne funkcje - ładnie wygląda - nie da się przenieść aplikacji z tel na kartę - łatwo się otwiera ( trzeba podważyć w miejscu na ładowarkę a później całą obudowę ) - nie fajne jest to że po kilku otwarciach są luzy na obudowie ale tez nie jakieś straszne - dobry dzwięk z głośników nic nie trzeszczy - całkiem przyjemnie przegląda się pocztę i strony - szybo się wczytuje - dla mnie miłym zaskoczeniem było to ze nie gubi sieci ani wifi (co było problemem w poprzednim tel) -wiele przydatnych funkcji niestety są takie których nie da się pozbyć (ORANGE) - zdjęcia w zależności od światła Do zdjęć mam aparat a na okazjonalne SX M nadaje się Telefon jest dobry nawet dobry + nadaje się dla ludzi którzy korzystają z smartfona do przeglądania stron poczty dokumentów dzwonienia

  • 0

    52. ~mechan  2014-01-23 23:48:32  host: 85.255.232.73

    Jak sie dodaje slowa do slownika w tym tel?

  • 0

    53. ~ja mam m  2014-01-31 12:28:45  host: 178.182.34.167.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Radio wynikało ale po wygraniu aktualizacji jest ok. Myślę nad zamianą pamięci wewnętrznej z kart. [robót) i będzie ok.fajnie wszystko śmiga

  • 0

    54. ~ozozop  2014-02-26 16:44:19  host: 82-177-91-250.r-link.pl

    Karta sim jest mikro a nie Standard

  • 0

    55. ~Iceman31  2014-03-20 06:43:05  host: host-550b5034.sileman.net.pl

    PROBLEM Z KARTĄ ROZWIĄZANY!
    Zadziwiające jest to, że kopiując bezpośrednio z kart 16GB na 16GB wszystko było ok się kopiowało a na 32 GB nie chciało.
    Załatwiło problem zrobienie kopii zapasowej przez program PC SONY COMPANION, zamiana karty i przywrócenie kopii zapasowej.

  • 0

    56. ~sol  2014-04-06 21:43:18  host: aegp62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ekran tego tel jest pokryty gorilaglass??

  • 0

    57.  2014-04-18 19:21:46

    bardzo fajny telefon polecam !

  • 0

    58. ~Dario  2014-04-20 17:11:37  host: acvm181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Android do tego telefonu po aktualizacji to 4.3

  • 0

    59. ~dan dan  2014-04-22 22:10:15  host: 91nat108.rev.ndi.net.pl

    Czuje się zobowiązany do skomentowania tego telefonu ponieważ miałem bardzo wielki dylemat pomiędzy xperia m a lubią 625. Naczyniem się komentarzy, naogladalem wideo recenzji i naprawdę miałem trudno wybrać właściwy tel. Wcześniej miałem rozsuwana nokie c6 ale to nie ma z czym porównywać starego symbiana. Nie wiedziałem czy wybrać Windows czy droid. Ostatecznie skusilem się na sony i nie żałuję! Na moje potrzeby wystarcza. 1 raz mam android i nie mam z tym żadnych problemów. Sam telefon tez dobrze pracuje, nie zacina się ani trochę, szybko wszystko ładuje bez opóźnień! Aparat również przyzwoity jak na telefon. Polecam z czystym sumieniem!

  • 0

    60. ~fajnie  2014-04-28 00:19:15  host: 178-36-196-175.adsl.inetia.pl

    Mam telefon od miesiąca, jest naprawdę dobry. Lecz ostatnio mam bardzo nie przyjemny problem, zwiesza się przy wyłączeniu aplikacji.... Aplikacje zaufane wirusów brak, a problem bardzo irytujący.

  • 0

    63. ~mira  2014-05-10 12:32:43  host: h-87-199-21-109.dolsat.pl

    mam pytanko jak sciagac motywy do xperi M i zmienić kolor klawiatury?

  • 0

    64. ~radius_bo  2014-05-11 14:13:56  host: aayo253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pliki na karcie pamięci będą widoczne jeśli będą skopiowane za pośrednictwem telefonu. To znaczy: karta włożona do telefonu, telefon podłączony do komputera, Wtedy karta pamięci oraz pamięć telefonu będą widoczne jako oddzielne dyski, Kopiujemy na kartę i po problemie, Wszystko powinno być widoczne po odłączeniu telefonu,

  • 0

    65. ~karol84  2014-06-09 09:11:17  host: user-94-254-147-245.play-internet.pl

    Telefonik mam od lutego,i w sumie wszystko prawie ok.. dwie wady to: ostatnio bateria zaczela sie szybciej rozladowywac przy takim samym urzytkowaniu;no i najgorsze ze od samego poczatku bardzo czesto traci sygnal GPS(nawigacja,yanosik),czasem odzyskuje go szybko,czasem dopiero po restarcie aplikacji,czasem na chwile czasem w ogole nie moze go zlapac.. Ogromny minus! Niestety podobno to nie tylko moj egzemplarz i oddanie go na gwarancji raczej nic nie da..

  • 0

    66. ~mich  2014-06-21 22:02:03  host: apn-77-114-3-212.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon dno 6 miesięcy użytkowania na już 5 raz w serwisie

  • 0

    67. ~M.A.  2014-06-24 12:24:18  host: ip-5-172-247-163.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Witam. Czy wiecie może jak połączyć sie z internetem 3G w tel Sony xperia m2? Bardzo proszę o pomoc.

  • 0

    68. ~Mario  2014-06-30 16:49:36  host: 135.245.224.10

    Sony popełniło błąd ogłaszając wsparcie Ant+ przez ten telefon, niestety ten protokół nie jest wspomagany:
    Unfortunately the information on our web page was incorrect regarding support for ANT+ in Xperia M. I'm sorry to say that Xperia M does not support ANT+.

  • 0

    69. ~zbyszko  2014-07-11 20:55:08  host: 77-255-241-17.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od pół roku. Jeśli dla kogoś ważny jest GPS to nie kupujcie tego telefonu. GPS porażka jakby go nie było wo gule. Druga sprawa to brak możliwości przenoszenia aplikacji na kartę SD. Zawiodłem się na sony. Ostatni raz zakupiłem ten telefon.

  • 0

    70. ~rafal  2014-08-09 16:48:57  host: google-proxy-66-249-81-72.google.com

    Nie kupujcie tego szajsu, ani telefonu, ani smartfonu nie używa się wygodnie, a to mój 4 sony, i ostatni. aparat tragicznie nieostre, balans bieli to samo ujęcie a każde inne, większości zagubiona ostrość, Po aktualizacji WIESZA SIE W TRYBIE STAMINA

  • 0

    71. ~pps  2014-08-21 14:41:37  host: host-81-190-84-130.gdynia.mm.pl

    Smartfon Sony Xperia M użytkuję od pół roku więc zdążyłem go już gruntownie przetestować.
    PLUSY:
    1 - bardzo dobra jakość połączeń głosowych, rozmówcę słychać jakby stał obok
    2 ? tryb Stamina (oszczędzanie energii) przy normalnym użytkowaniu telefonu (rozmowy, SMSy, trochę internetu i muzyki przez słuchawki) bateria trzyma 3 dni
    3 ? WALKMAN ? bardzo dobra jakość odtwarzanej muzyki przez słuchawki
    4 ? wykonanie i design ? użyte materiały są dobrej jakości, nic nie skrzypi, nie wygina się i nie odstaje. Telefon sprawia wrażenie i jest wykonany bardzo solidnie.
    MINUSY:
    1 ? GPS ? jest tak beznadziejny, że nawet w specyfikacji nie powinno go być. Bardzo często zrywa połączenie, nie potrafi znaleźć i połączyć się z satelitą, zawiesza się
    2 ? APARAT ? VIDEO ? ciągłe łapanie ostrości. Nie ma sensu rejestrować jakichś sensownych filmików bo jedyne co zobaczymy to ciągłe ostrzenie obrazu. No chyba, że tło jest statyczne a postać na pierwszym planie nie porusza się. FOTO ? dość poprawne jak na tą klasę aparatu chociaż kolory są trochę nienaturalnie ?podbite?. W trybie nocnym raczej nie uda się zrobić dobrej fotki.
    3 ? Czujnik oświetlenia ? z niewiadomych powodów przestaje działać poprawnie. Jeśli nie zadziała to na zewnątrz budynku w słoneczną pogodę na ekranie nic nie widać (nawet w cieniu). Pomaga tylko Reset lub ręczne podświetlenie obrazu z menu.
    4 ? Aplikacje ? telefon jest napakowany aplikacjami ponad miarę, szczególnie tymi spod znaku Google. Ponieważ część z nich pracuje w tle, to przy słabym procesorze ? telefon przymula.
    OGÓLNIE: nadaje się do rozmów, SMS-ów i słuchania muzyki przez słuchawki. Jednak wady zdecydowanie przewyższają zalety. Jak na Sony to bardzo duże rozczarowanie. Firma powinna się wstydzić tego produktu i czym prędzej wycofać ze sprzedaży.

  • 0

    72. ~Magda  2015-02-14 17:49:42  host: host-176-221-120-248.dynamic.mm.pl

    Telefon mam od grudnia 2014 czyli ponad rok. Ani razu w serwisie, chodzi płynnie aczkolwiek od 2-3 miesięcy czasami się zawiesi ale tylko na kilka sekund. O baterii się nie wypowiem bo katuje go od rana do wieczora :) Jedyny minus, niskiej klasy obudowa. Wyświetlacz nie rysuje się ale tył tragedia. Pościerany do białego a z boków odeszła limonkowa folia bo jak się okazało po bokach jest jakieś "amelinium". Dokupienie nowego tyłu w oryginale ok. 70-80zł. Ogólnie telefon jak dla mnie 9/10.... z natury co kilka miesięcy zmieniam okaz... Ten już u mnie 14 m-cy i narazie o zmianie nie myślę. Dobrze trafiłam

  • 0

    73. ~posiadacz  2015-04-12 13:27:24  host: public-gprs514642.centertel.pl

    Rafal downiee nie klam działa bdb

  • 0

    74. ~Pawel  2015-08-15 11:45:46  host: m188-149-198-219.cust.tele2.no

    W dluzszej perspektywie czasu telefon beznadIejny. Zawiesza sie, SUPER WOLNY kozystajac z innych smartfonow i przexhodzac na xperie M czlowiek ma uczucie jakby dzialal na macboku i przeszedl na Atari. Telefon dobry dla babci,ktora nie potrzebuje tylko zadzwonić od czasu do czasu

  • 0

    75. ~marcin  2015-11-29 04:45:48  host: 093105037108.suwalki.vectranet.pl

    Jak dla mnie super wszystko działajak trzeba fakt za duzo aplikacji i zaczyna trochę mulic poza tym wszystko git

  • 0

    76. ~anonim  2015-12-31 09:34:29  host: 093105037108.suwalki.vectranet.pl

    Bateria to porazka nawet dnia nie trzyma

  • 0

    77. ~Bombel  2016-02-22 14:40:23  host: apn-5-60-125-120.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon mam już prawie dwa lata i nigdy więcej.. Szwankuje dół ekranu i gdy chce nacisnąć klawisz z prawej strony musze klikać na lewą stronę.. Z nie wiadomych względów z dnia na dzień przestały działać mi czytniki do karty SIM oraz karty pamięci.. W telefonie odpadł również guzik od blokady ekranu i u kolegi wystąpił ten sam przypadek więc telefonu nie polecam.

  • 0

    78. ~Xeramir  2016-07-25 21:03:09  host: ip-31-0-122-94.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Telefonu uzywam do dzisiaj, obecnie mam na pokladzie androida 5.0.2 i powiem wam, ze dziala swietnie. W gry nie gram, bo gry na tel to glupota, od tego mam konsole. A wszystkie inne rzeczy na tym androidzie robi bardzo plynnie i ladnie. Jak ktos siedzi na starym 4.3 to rzeczywiscie przyjemnie moze nie byc ale wystarczy go troszke odswiezyc i czuc, jakby siedzialy 4 rdzenie.

  • 0

    79. ~ero  2016-08-30 22:56:52  host: host-89-228-153-32.gorzow.mm.pl

    telefon jest dobry, posiada jednak dwie wady: -słaba bateria, -brak możliwości przerzucania aplikacji na kartę pamięci

  • 0

    80. ~Dawid  2016-10-07 12:04:05  host: d223-106.icpnet.pl

    Da się ustawić klawiature 3x4?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet