Sony Xperia ion - opinie
Telefony Sony Sony Xperia ion Opinie o Sony Xperia ion

Sony Xperia ion

w sumie: 19
  • 0

    1. ~MosTelP  2012-09-26 12:44:55  host: dynamic-78-8-54-49.ssp.dialog.net.pl

    to ma slot kart pamięci ? bo np.xperia s,p,sola,u nie miały

  • 0

    2. ~,;;p  2012-09-30 01:46:47  host: dynamic-78-8-51-181.ssp.dialog.net.pl

    lepsze od xperi s,ale gorsze od xperi t :p

  • 0

    3. ~adam  2012-10-24 20:25:56  host: z40-07.opera-mini.net

    Jak działa dotyk w tym telefonie jak ktos ma go to niech napisze

  • 0

    5.  2012-11-24 23:07:46

    Widzę że Sony bawi się w Samsunga, wypuszcza kolejne modele dosyć szybko.

  • 0

    6. ~stokrotka  2013-01-19 13:50:00  host: 195.116.10.240

    ciekawe w jakiej cenie on będzie

  • 0

    7.  2013-02-06 07:56:36

    swietny telefon, jestem bardzo zadowolony z niego i jak najbardziej polecam mimo swojej ceny!

  • 0

    8. ~dzudidzetson  2013-02-15 00:16:06  host: host-81-190-153-157.olsztyn.mm.pl

    wie ktoś ile on stoi w abo w play? dajmy na to formuła l z max netem?

  • 0

    9. ~marioboss1981  2013-02-22 12:02:24  host: 85-219-141-66.synchro.nettete.pl

    w play w formula L 89,9ZŁ telefon kosztuje 419 zł

  • 0

    10. ~nikt  2013-03-07 20:56:24  host: 91.222.58.151

    Używam xperii ion i pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Na początku odniosę się do opinii że T jest lepsza. Po dokładnym porównaniu to właściwie takie same telefony różniące się obudową, ilością przycisków i rozdzielczością aparatu ale te wszystkie różnice to w zasadzie marketing i tyle. Podobno kąty widzenia są lepsze w ion ale to jest sprawa subiektywna bo większych różnic nie ma. Co do samej xperii ion to kolejny android z bardzo dobrym aparatem. niezłą baterią i stylową aluminiową obudową. Telefon dobrze leży w dłoni, ekran jest czuły z przyciskami nie mam problemów / te dotykowe na ekranie/. Klawisze fizyczne dobrze reagują nie są za miękkie ani za twarde, no może przycisk włączania jest trochę niewygodny ze względu na jego wysokie umieszczenie i głębokie osadzenie ale może być. Jakość dźwięku podczas połączeń jest więcej niż dobra, jest bardzo dobra i to w obu kierunkach, za to duży plus dla sonego. Zdjęcia robi jak na telefon rewelacyjne. Wyświetlacz HD brawia jest super. Ogólnie telefon oceniam bardzo dobrze i szczerze go mogę polecić. Telefon jest o klasę lepszy od całej serii samsungów przede wszystkim na jakość dźwięku w słuchawce i bardzo dopracowaną obudowę.

  • 0

    11. ~Rayden  2013-05-21 17:39:05  host: 89-75-38-97.dynamic.chello.pl

    Szczęśliwy posiadacz IONa od miesiąca. Telefon zakupiłem na allegro za 1200 zł i przyznam że jest w 100 % wart swojej ceny. Sprzęt pochodzi z Polskiej dystrybucji PLAY, ale poprzednik go nie chciał i tak oto do mnie trafił. Od razu wspomnę, ze w Polsce boxy z telefonami są strasznie zabiedzone, poz a telefonem była tylko ładowarka, kabelek i zestaw słuchawkowy. Telefon z wyższej półki, a nie dali Smart TAGsów... Wstyd... a wbudowane mini HDMI muszę sam zaopatrzyć w kabelek... żenada... ale dobra. Odpalamy telefon(raczej mini komputerek z opcją telefonu) i szok... Ekran to czysta poezja! Paleta barw, nasycenie , kontrast jasność - poprostu oczu nie można oderwać! Aluminiowa, solinda obudowa prezentuje się konkretnie, a nie to co odpadający plastikowy tył w s- ce... Xperia T to flagowiec?! Porażka! Ion ma po sto kroć lepszy ekran! Polscy operatorzy karmię społeczeństwo samymi syfo-fonami za 1 zł(XXI w a wpychają telefony z 1,3Mpix aparatem - poprostu żal pośladki ściska - a najlepsze modele można dostać co najwyżej za granicą lub w jakiś kosmicznym abonamencie i za dopłatą 1500zł). Bateria 1900mAh - nie wiem ile przy normalnym użytkowaniu trzyma, bo do tej pory nie mogę się napatrzeć i non stop jak nie gram, to słucham muzyki, przeglądam net, odbieram pocztę - przy tym trybie 1,5 dnia wytrzymuje. Mam nadzieję, że posłuży długo. Szczerze polecam!!!

  • 0

    12. ~samson  2013-06-29 16:54:33  host: 89-75-145-213.dynamic.chello.pl

    superowy model!! dostałem go w promocji w media expert. na uwage zasluguje bardzo szybki 2-rdzeniowy procesor i stosunkowo dlugi czas pracy na baterii.

  • 0

    13. ~lolek12  2013-07-05 13:50:08  host: adod72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ile trzyma w nim bateria?

  • 0

    14. ~Sony  2013-07-11 11:40:53  host: 81.219.84.18

    Bateria trzyma do 7 godzin nawet przy srednim zaangazowaniu.

  • 0

    15. ~reliss  2013-07-12 14:03:35  host: cna58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon, kupiłem go na nocnej wyprzedaży w ME. Śmiga ładnie, szybko, nie zacina się, bateria w stanie wygaszenia to tak od 1 do 1,5 dnia... różnie bywa :) POLECAM!!!

  • 0

    16. ~kita  2014-12-07 14:14:45  host: apn-95-41-144-50.dynamic.gprs.plus.pl

    jak zadzwonić na wideo rozmowę?szukam i nie mogę znaleść tej opcji.

  • 0

    17. ~kita  2014-12-13 12:13:39  host: apn-46-76-76-231.dynamic.gprs.plus.pl

    Wszędzie piszą że ma wideorozmowe? Jak z tego skorzystać?

  • 0

    18. ~kita  2015-01-03 03:25:46  host: apn-31-2-124-65.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon nie posiada wideorozmowy a wszędzie piszą że ma.

  • 0

    19. ~brava  2015-11-15 08:54:10  host: ip-37-152-19-139.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Na początku byłem z niego bardzo zadowolony, robi świetne zdjęcia, reszta porażka, obiektyw tylny zaczął się odbarwiać sony wymieniło na gwarancji, wiesza się przy przeglądaniu neta, resetuje kiedy chce, po czasie użytkowania jak włączy się gps to się resetuje i nie skorzystamy z nawi. Niestety już po gwarancji. Jednym słowem nie wiem czy kupię jeszcze kiedykolwiek sony choć serwis mają wyśmienity i wyrozumiały to bez dwóch zdań miło mnie zaskoczyli

  • 0

    20. ~ivs  2016-06-20 21:57:53  host: host-193-239-100-105.solarme.pl

    sony omijam już szerokim łukiem, tv android i xperia pokazały ze może być cos gorszego od chińskiego szmelcu

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet