Sony Xperia go - opinie
Telefony Sony Sony Xperia go Opinie o Sony Xperia go

Sony Xperia go

w sumie: 28
  • 0

    2. ~  2012-05-31 19:18:47  host: adpt214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    240 x 320 pix - przesada :(

  • 0

    4. ~  2012-05-31 22:41:27  host: z27-16.opera-mini.net

    jaki jest sens tworzenia takich samych telefonów nie różniących się od siebie wyglądem a znieniając tylko np. wielkość pamięci?? ja się pytam!!

  • 0

    5. ~ja  2012-06-02 12:05:21  host: sirius.ccig.pl

    jakby ktos z was zauwazyl to roznica jest kolosalna m.in. np. jest wodoodporny jak widac na zdjeciach powyzej

  • 0

    6. ~Arek  2012-06-07 23:56:00  host: user-31-174-190-122.play-internet.pl

    może rozdzielczość mała ale jak na taki telefonik to procesor bardzo konkretny

  • 0

    7. ~otak  2012-06-08 14:13:25  host: 31-187-3-125.home.aster.pl

    z taką rozdzielką - słabo... żeby przynajmniej ten soniacz miał rozdzielczość na poziomie motki defy, to już by było coś

  • 0

    8. ~  2012-06-08 20:27:17  host: dhd78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niedoscignione kopie motoroli defy..jak dadza 4calowy wyswietlacz to moze zmienie mojego panzfona ale na razie zaden producent nie moze sie rownac z defy

  • 0

    10. ~roro  2012-06-10 10:49:58  host: abqd239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wekrzosc z tyh ktuzy pisza te opinie to musza byc mlotkami albo imbecylam nieznajacymi sie wogule a udajacymi ekspertow

  • 0

    11. ~fluchu  2012-06-11 13:39:12  host: z48-13.opera-mini.net

    Tel wydaje sie byc calkiem ciekawy. Szkoda tylko, ze bateria taka slaba. Mam nadzieje, ze bedzie dostepny w ktorejs z sieci za przystepna cene,bo xperia activ niestety nie byla. Jesli ktos sie czegos dowie, to dajcie znac. Pozdrawiam!

  • 0

    12. ~szybciej  2012-06-30 21:16:57  host: nat2.res.pl

    kiedy będzie na all?

  • 0

    13. ~  2012-07-30 13:39:43  host: adtc177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Za mały ekran, zostaję przy Swift Blacku.

  • 0

    14. ~predator  2012-08-02 17:09:48  host: host84-38-88-37.tvkdiana.pl

    Telefon mam już od kilku dni i sprawuje się świetnie po za jedną rzeczą. Mój jednak nie jest niezatapialny :( Przed pierwszym pływaniem upewniałem się po kilka razy czy wszystko jest dociśnięte i zamknięte, a mimo to po wyjściu z wody (był tam ok. 30 sek.) zaparował mi od środka ekran :((

  • 0

    15. ~Tadek  2012-08-08 18:05:38  host: rev-252.79.77.203.atman.pl

    Telefon nie jest niezatapialny. To, że możesz go polać wodą, nie oznacza, że możesz go wrzucić do wody.

  • 0

    16. ~crank1985  2012-08-12 13:40:11  host: 150.254.106.98

    Poprawka, tel ma Bluetooth 3.0, a nie 2.1. Jak nie wierzycie sprawdźcie na stronie producenta (w pdf)

  • 0

    17. ~kitsune  2012-08-14 00:48:11  host: 84-10-24-251.dynamic.chello.pl

    IP67 6-całkowita ochrona przed wnikaniem pyłu 7-ochrona przed zalaniem przy zanurzeniu na taką głębokość, aby dolna powierzchnia obudowy znajdowała się 1 m pod powierzchnią wody, a górna nie mniej niż 0,15 m w czasie 30 min tekst zaczerpniety z wikipedii :P

  • 0

    18. ~bertek  2012-08-16 16:36:16  host: 87-206-146-16.dynamic.chello.pl

    Wyszukiwanie głosowe w google, nawigacji i smsach jest zajefajne, angry birds, lataja aż milo pograć

  • 0

    19. ~orangsalle  2012-09-10 19:30:49  host: ivb90.internetdsl.tpnet.pl

    Pani z sony podczas przezentacji tego modelu na szkoleniu trzymala go prz 30 min w misce z woda, potem jakos sie scinal;) ale pary na wyświetlaczu nie bylo;s

  • 0

    20. ~snake:)))  2012-09-20 18:48:24  host: staticline10735.toya.net.pl

    @14 Drobnym drukiem: nie wrzucać do wrzątku!!!!:))))

  • 0

    21. ~stokrotka  2012-12-22 13:19:55  host: 195.116.10.240

    a jaka jest jego cena

  • 1

    22. ~Posiadacz xperia go  2012-12-24 15:05:06  host: 83.2.129.70

    Witam, posiadam ten telefonik(xperia GO) od 3 miesięcy. Informacja dla kupujących. Telefonik warto kupic, naprawde jest wodoodporny, bateria wydaje się mała jednak 2-3dni to standard. Rozdzielczosć mała ale na ekranie tego nie widać - wygląda jak 2x lepsza, naprawde bardzo ostry ekran. Zasięg lepszy niż w solidzie(mega dobry). Super leży w dłoni - wykonana z fajnych materiałów. Procesor wiadomo daje rade wkoncu 2 rdzenie, mimo, że jest tylko 512 ramu to ani razu się nie przycioł. Fajna opcja robienia zdjęć w ciągu 1s. Tak jak odblokowanie klawiatury tylko w drugą strone. Filmy(hd) zadziwiająco dobre jak na 5mpx. Polecam dla ludzi którzy nie boją się wyjść czasem w teren. Cena jak za inny telefon z tymi parametrami a dostajecie telefon z certyfikatem IP67(wodoodporny i wstrząsoodporny, nierysujące szkło).

  • 0

    23. ~dziwak  2013-01-27 23:23:58  host: 37.228.200.33

    Witam, posiadam Sony X Go od 4 miesięcy z czego 3 miesiące jest on na serwisie we Wrocławiu z resztą bardzo nie rzetelny. W telefonie już po 2 tygodnia zaczął charczeć głośnik rozmów przez co mało co było słyszeć a nie robiłem żadnych testów. Po oddaniu do naprawi telefon może i wrócił naprawiony ale ale obudowa została zniszczona poobijana, podrapana i rzekomo odporny wyświetlacz wrócił z rysami na samym środku wyświetlacza. Po nie odebraniu telefony z sklepu telefon ponownie wrócił do serwisu po czym uznali ze serwis naprawia a nie psuje uznali mimo ze nie miałem fizycznie telefonu że to moja wina a oddałem 2 tygodniowy telefon i wycenili na naprawę wymianę całej obudowy z wyświetlaczem na prawie 600złotych. Nie polecam pozdrawiam

  • -1

    24.  2013-02-04 16:10:09

    Sony co zwami. Jak chcecie powalczyć o rynek z Samsungiem takim sprzętem . W tej cenie rozdzielczość słaba , wyświetlacz mały , ram kiepski itd.

  • 0

    25.  2013-03-18 15:24:10

    Świetny telefon bardzo go polecam, rozdzielczość moze i slaba, ale obraz jest swietny i ostry, najpierw ogladajcie telefon a nie patrzcie na same specyfikacje!!!!!

  • 0

    26. ~ant+  2013-04-26 00:34:05  host: 46.205.65.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Mam pytanie do właścicieli xperii go: czy owy telefon posiada radio ANT+? Czy parowali jakieś urządzenia korzystające z tej technologii: pulsometr, czujnik kadencji itd? Dzieki za odpowiedź

  • 0

    27. ~Radek  2013-05-20 20:24:40  host: dynamic-78-10-110-208.ssp.dialog.net.pl

    Miałem okazję używać tego telefonu przez jakieś 2 miesiące. Od tego czasu przerobiłem baaardzo dużo smartfonów i teraz znowu chcę do niego wrócić! Najlepszy stosunek osiągi-wykonanie-cena.

  • 0

    29. ~marco  2013-05-20 23:20:06  host: 89-77-2-119.dynamic.chello.pl

    Witam, tel mam od jakiegoś roku. Generalnie dawał radę ale po rocznym użytkowaniu zaczyna mi zamulać. Nie odblokowywałem go, jedynie aktualizacje Androida. Prawdopodobnie trzeba postawić system od nowa albo zastosować jakiegoś reseta. Pytacie jak Sony ma konkurować z Szajsungami ? Otóż dla ludzi wymagających wygrywa trwałością, rzucałem go do wany i spadł mi kilka razy. Poza drobnymi ryskami na wyświetlaczu a konkretnie dwoma, nic mu nie dolega. To chyba nieźle jak na rok użytkowania. Oczywiście ma kilka denerwujących mankamentów - bateria, brak dodatkowej kamerki (wydaje mi się że jest z przodu ale nie przewidzieli chyba softu do jej obsługi, no i najważniejsze chyba to za mało ramu jak dla mnie. Podsumowując, jeśli ktoś szuka dobrego a zarazem taniego telefonu, w solidnej obudowie, to gorąco polecam. Jeśli szukacie czegoś lepszego to proponuję Xperię Z. Nie trzeba o nie tak dbać jak o Szajsungi a parametrami dorównują lub jak w przypadku Zetki nawet przewyższają Szajsungi. Pozdrawiam.

  • 0

    30. ~Xpgo  2013-06-01 08:19:43  host: 178-214-2-56.mtm-info.pl

    Ekran się okropnie rysuje; nie ma obsługi ant+, tylna klapa trzeszczy- wydaje sie źle spasowana. Poza tym nie widzę innych wad.

  • 0

    31. ~Paroo  2013-07-08 14:14:16  host: 89-77-2-119.dynamic.chello.pl

    Za mało ramu, brak przedniej kamerki, problemy z softem albo samym telefonem ( np. dalej dzwoni po odebraniu rozmowy ), problemy z albumem zdjęć - po prostu ich nie widzi, faktycznie wodoodporny, ekran jest całkiem wytrzymały jak ma się jakieś etui. Za tą cenę telefonik całkiem spoko, polecam nie wgrywać żadnych aplikacji bo telefon zaczyna wariować. No ale gdzie tu sens posiadać smartphone-a bez aplikacji ?)

  • 0

    32. ~BlueBlue  2013-12-02 21:03:44  host: 176-58-17-19.net.e-cho.pl

    Telefon mam rok... To prawda, że czasem się zamuli. To prawda, że potrafi mieć rysy(mi ekran pękł)... Lecz ten telefon jest ze mną wszędzie. W wannie, na łodzi, na plaży. Jestem żeglarzem regatowym i stwierdzam, że fajnie jest po przepłynięciu linii mety porobić epickie fotki :) Na plaży robiłem nim kaczki po wodzie wodzie (moje marzenia z reklamy telefonu się spełniły xD ). Jest on wodoodporny mimo pęknięcia ekranu. Niestety najbardziej ubolewam nad głośnikami (przedni jak i tylni), które straciły na jakości. I to właśnie z tego powodu planuję oddać ten telefon do serwisu.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-168-204.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet