Sony Xperia E4g - opinie
Telefony Sony Sony Xperia E4g Opinie o Sony Xperia E4g

Sony Xperia E4g

w sumie: 8
  • 0

    1. ~nick  2015-03-06 02:31:15  host: 85-202-51-127.internetia.net.pl

    Całkiem przyjemny model, za ~100zł ponad E4 ma nie tylko LTE, ale i wyraźnie mocniejszy procesor z lepszą grafiką.

  • 0

    2. ~XXXXXXXX  2015-05-31 20:45:52  host: dnz187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon przyjemny w użytkowaniu. Dosyć szybki i dobrze leży w dłoni nawet mniejszej. Tak jak wcześniej czytałem to potwierdzam aparat w tym modelu pozostawia wiele do życzenia . Podsumowując telefon polecam dla osób które szukają smartfona o kompaktowych rozmiarach i szybkim procesorze oraz nie wymagających zbyt wiele od aparatu w telefonie.

  • 0

    3. ~leeaxe  2015-07-19 15:36:18  host: ip-5-172-235-159.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    ten telefon nie ma kompasu cyfrowego, sprawdzajcie co wrzucacie

  • 0

    4. ~Andrew  2015-08-18 10:21:43  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    Ile ma faktycznego miejsca na aplikacje? Chodzi mi o to czy jest podział na pamięć wewnętrzną (~4.8GB) i np pamięć telefonu - niespodziewane 300MB. Mam tak w Xperja J, i wszystkie apki instalują się w pamięci telefonu 400MB, a nie wszystkie moge przesnieść do pamięci wewnętrznej. Czy całe pozostałe miejsce z 8GB jest na apki?

  • 0

    5. ~Andrew91  2015-08-18 10:23:55  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    Ile ma faktycznego miejsca na aplikacje? Chodzi mi o to czy jest podział na pamięć wewnętrzną (~4.8GB) i np pamięć telefonu - niespodziewane 300MB. Mam tak w Xperja J, i apki instalują się w pamięci telefonu 400MB, a nie wszystkie moge przesnieść do pamięci wewnętrznej. Czy całe pozostałe miejsce z tych 8GB jest przeznaczone na apki?

  • 0

    6. ~magda61288  2015-08-23 13:30:14  host: 94-40-126-66.tktelekom.pl

    Nowy tel działający dwa tygodnie spadł mi ekranem do góry z wysokości 50cm na drewniane schody i pękł wświetlacz poza tym nie ma kompletnie żadnych uszkodzeń, czy to normalne czy możliwa jest jakaś wada fabryczna?? bo miałam już kilka tel i zdarzały się im większe upadki ale nigdy nie było podobnej sytuacjima

  • 0

    7. ~  2015-09-23 19:47:35  host: id2034.speed-net.pl

    Mi spadł podobnie w pozycji stojącej i na moje szczęście ekranik nie pękł ale delikatnie wykruszył się plastyk wokół matrycy Szkoda że taki delikatny jest. A tak ogólnie gdy go kupiłem w salonie Play telefon zachowywał się fatalnie, potrafił się zawieszać przy uruchomianiu jakichkolwiek aplikacji, gry itp. Dopiero po aktualizacji jaka nie dawno była telefon zaczoł normalnie działać i już nie zawiesza się. W sumie i tak nie jest najlepiej bo po 3 miesiącach użytkowania muszę go wysłać do serwisu na wymianę głośnika, zaczoł trzeszczeć. Ogólnie bym go nie polecił ale, nie jest aż tak zły. mi służy i nie potrafię go odać na serwis po mimo zepsutego głośnika Pozdrawia

  • 0

    8. ~asia  2016-04-13 19:39:27  host: public-gprs385134.centertel.pl

    zalał mi sie ten telefon , niestety dlugo sie nim nie nacieszylam bo 4 miesiace, czy daloby rade go jakos samemu naprawic_

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet