Sony Xperia E4 - opinie
Telefony Sony Sony Xperia E4 Opinie o Sony Xperia E4

Sony Xperia E4

w sumie: 31
  • -1

    1. ~stasiek  2015-03-02 22:34:53  host: 178.213.143.176

    mam od 2 dni robi super zdiecja muzyka zajebista ogolnie ok.

  • 0

    2. ~znawca.mc  2015-03-09 20:01:22  host: rev23.net95-158-79.revers.nsm.pl

    Bardzo dobry telefon. POJEMNA BATERIA, EKRAN I OBUDOWA NA PRAWDĘ WYTRZEYMAŁE. Jestem bardzo zadowolony!!!

  • 0

    3. ~Oliwia  2015-03-31 20:31:28  host: 093105177018.dynamic-ra-1.vectranet.pl

    Super telefon!

  • 0

    4. ~Shok miller chicomichcze  2015-04-02 19:46:09  host: 78-131-236-18.tktelekom.pl

    idealny polecam :)

  • 0

    5. ~dejv  2015-04-09 09:53:15  host: apn-46-77-124-166.dynamic.gprs.plus.pl

    Wy też w ustawieniach macie pokazane 4,7 GB pamięci?

  • 0

    6. ~Jarek  2015-04-23 13:54:35  host: agbu209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam już telefon tydzień miałem wcześniejszą wersje ale model wt19i robił mega foty przesiadłem się na ten lepszy o wiele a foty tyl nim aparatem gorzej wychodzą niż cegłą , mógł by mi ktoś powiedzieć czy oryginalnie jest folia na obiektywie czy to kwestia ustawienia . Ogólnie chodzi o to że ten stary ładnie wyostrzał. obraz a ten nawet nie wie co to jest wyostrzać . Prosze o pomoc bo troszkę mnie to irytuje

  • 0

    7. ~Mikuś  2015-04-25 19:16:01  host: 109-207-48-244.ronus.pl

    Geniusz! Super bateria, idealny głośnik, świetnie mieści się w dłoni.
    Naprawdę GENIALNY jak na tą półką cenową.

  • 0

    9. ~nowy 88  2015-05-07 15:48:42  host: edo109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie . Zastanawiam sie nad kupnem xperii e4 lub Samsung Galaxy grand neo ktory lepszy ? Prosze o pomoc .

  • 1

    10. ~ziomek  2015-05-07 15:59:14  host: dns.studioaurum.pl

    aparat 8 i idewał

  • 0

    11. ~Julcia  2015-05-23 22:31:58  host: 83.218.97.34

    Hej Wam wszystkim, mam pytanie czy ten smartfon ma Wi-Fi ?

  • 0

    12. ~Julka  2015-05-23 22:32:37  host: 83.218.97.34

    Cześć Wam. Mam pytanie. Czy sony xperia e-4 ma Wi-fi ?

  • 0

    13. ~yghhgj  2015-05-25 21:53:48  host: 89-64-43-25.dynamic.chello.pl

    tak ma

  • 0

    14. ~Valdeq  2015-06-01 21:17:46  host: 86-46-52-97-dynamic.b-ras3.mvw.galway.eircom.net

    Julka Wi- fi w telefonach jest juz od dawna standartem ;)

  • 0

    15. ~kapsel  2015-06-03 17:27:50  host: 82-160-131-74.tktelekom.pl

    Julka @ ma Wi Fi

  • 0

    16. ~do Julka  2015-06-07 12:09:57  host: apn-46-77-124-140.dynamic.gprs.plus.pl

    Ma wifi :)

  • 0

    17. ~Młody  2015-07-08 12:43:01  host: aeib249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słaby ekran lecz telefon fajny

  • 0

    18. ~mateo  2015-07-09 00:02:58  host: apn-46-76-19-182.dynamic.gprs.plus.pl

    cześć który model jest lepszy xperia e4 czt xperia e4g

  • 0

    19. ~goinsome  2015-07-16 20:37:58  host: apn-77-112-64-251.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon posiadam 4 miesiące.
    Bateria super idealnie leży w dłoni.
    Zdjęcia jak na aparat 5 mp szalu nie robią ale nie ma wszystkiego idealnego w telefonie w tej polce cenowej

  • 0

    21. ~Kimitris  2015-07-17 17:04:08  host: arv120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy telefon się zacina? Bo zastanawiam się nad jego kupnem.

  • 0

    22. ~tad  2015-08-06 10:24:26  host: 31-179-246-206.pawluk.org

    czy jest w tym telefonie funkcja kto dzwoni mam na myśli osoby wpisane w kontaktach

  • 0

    24. ~kamil  2015-08-25 15:09:33  host: 93.175.68.252

    mi sie tam nic nie zacina, mam telefon prawie pol roku i zero problemow plynnosc i wszystko super

  • 0

    25. ~kaj  2015-11-14 22:26:26  host: 188.146.65.204.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    a ja mam dylemat który tel.wybrac sony xperia E4 a htc desire 620 lte podpowiedzcie!!!

  • 0

    26. ~Justyss  2015-11-19 08:42:51  host: 37.190.176.240

    Czy można czytać ebooki w tym telefonie? jaka aplikacje musi byc?

  • 0

    27. ~Ali.Baba  2015-11-29 21:31:40  host: 89-78-140-71.dynamic.chello.pl

    ~tad...czy ty jesteś z mat planety...?!...jeśli masz kogoś wpisanego w kontaktach to nawet w Nokii 3210 pokazywało kto dzwoni...myśleć to nie boli...

  • 0

    28. ~Popek  2016-01-18 23:32:26  host: user-109-243-62-22.play-internet.pl

    Tel telefon to zlom

  • 0

    29. ~Ama  2016-02-08 00:52:44  host: do-stimo-255-34.arsim.one.pl

    Xperia e4 jest do dupy bateria wbudowana i się ciągle psuje

  • 0

    30. ~Anonim  2016-02-13 22:40:42  host: apn-95-40-135-162.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon bardzo dobry.
    Mam go od 7 miesięcy i nie narzekam. Chodzi płynnie i się nie zacina. Zdjęcia w dzień wychodzą dobre ale w nocy już nie. Bateria trzyma ok 1.5 dnia ale mam ciągle włączony internet więc i tak nie jest źle.
    Ogolnie polecam ten telefon.

  • 0

    31. ~Obatel  2016-02-22 17:40:16  host: aeag232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co zrobić by ten telefon funkcjonował z pendrive mającym micro USB?

  • 0

    32. ~robek  2016-03-26 14:11:09  host: apn-46-77-124-72.dynamic.gprs.plus.pl

    Do Obatel.
    Kupić odpowiedni kabelek.

  • 0

    33. ~Maro  2016-07-26 21:26:35  host: 77-255-88-125.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon 7 miesiecy, jako sluzbowy. Wiec gadam po kilka godzin dziennie. Bateria trzyma ok. 2-3 dni. Ma duzy czytelny wyswietlacz i latwa obsluge. Bardzo plynnie dziala net i filmiki. Gorzej z jakoscia zdjec - ma jakies dziwne kolory. Czasami ma kaprys i przewijanie stron www gora/dol swiruje, bo bardzo szybko przewija. Ogolnie jest OK w tej cenie.

  • 0

    34. ~Maro  2016-09-24 15:55:59  host: 87-205-142-235.adsl.inetia.pl

    Kupiłem ten telefon, bo miałem go jako służbowy przez 9 miesięcy.
    W sumie spoko, ale telefon NIE BUDZI o nastawionym czasie!!!!!!
    Po kliku dobrych godzinach nic nierobienia telefonem ustawiony budzik nie budzi!!!!!!
    Dopiero pobudzenie jakimkolwiek przyciskiem (włącza się ekran) powoduje zadziałanie budzika.

    Czytałem, że może to wina STAMINY, ale nie. Stamina wyłączona, budzik dalej nie budzi. Ktoś pisał, że wyłączyć czas synchronizację czasową. Wyłączona, budzik dalej się nie włącza.
    Ktoś to przerabiał?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet