Sony Xperia E3 - opinie
Telefony Sony Sony Xperia E3 Opinie o Sony Xperia E3

Sony Xperia E3

w sumie: 16
  • 0

    1. ~118-913  2014-09-14 14:43:40  host: n05-09-07.opera-mini.net

    to będzie ciekawy model

  • 0

    5. ~sony fan  2014-10-22 18:51:25  host: host-89-229-143-13.chelm.mm.pl

    Ten telefon posiada funkcję LTE, a w specyfikacji podanej powyżej jest napisane, że nie ma. Telefon posiada wszystko co potrzeba i za rozsądną cenę. Nie ma tylko funkcji NFC. Chyba sobie kupię niebawem.

  • 0

    11. ~  2015-01-02 17:23:14  host: ahe89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik i młody oczywiste że ma android 4.4 kitkat to jak poprzednik xperia e1 :)

  • 0

    12. ~  2015-01-02 17:23:17  host: ahe89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik i młody oczywiste że ma android 4.4 kitkat to jak poprzednik xperia e1 :)

  • 0

    14. ~Kasia  2015-01-07 22:18:54  host: staticline-31-182-84-147.toya.net.pl

    Telefon pojawił się końcem 2014.r. Jest to model dla mniej wymagających urzytkowników. Posiada pamięć wbudowaną 4 GB z tego 1, 2 jest dla samego urzytkownika ( na wgrywanie zdjęć i muzyki jest to wystaczjące). Można dołożyć kartę pamięci, ale nie wszystko w każdym modelu da sie przenieść na MSD. Odtwarzacz muzyczny działa, w tym modelu dosyć dobrze. Plusem dla tego telefonu jest to, że posiada internet LTE, co jest montowane już w lepszych Smartfonach. Minusem jest ekran 4,5 cala, który nie ułatwia nam wpsiywania adresów intrnetowych, gdyż przy tej rozdzilczości często dane się mylnie wpisują, ale to przy każdym Smartfonie o podobnej calowości ekranu. Dotyk działa tu bardzo dobrze, nie mam zastrzeżeń, nic się nie tnie i nie wiesza.

  • 0

    15. ~mmm  2015-01-13 05:01:45  host: obx117.internetdsl.tpnet.pl

    telefon ok,pamiec to sit!!

  • 0

    16. ~xperia e3  2015-01-16 20:45:32  host: 5.174.117.152

    bez root'a jest irytujący ze względu na pamięć której jest drastycznie mało, a karta pamięci nic zbytnio nie pomoże ponieważ nie wszystkie aplikacje można nią przenieść na systemie KitKat.

  • 0

    17. ~Gosia  2015-01-18 21:40:06  host: staticline-31-182-84-147.toya.net.pl

    Dla osób, które nie mają za dużych ocekiwań polecam ten model telefonu. Jedynym minusem jest to, że ma mało pamięci wbudowanej, ale na zdjęcia i dużą ilość muzyki jest to wystaczająco, gorzej z wgraniem jakieś porządnej gry. Zawsze można dołożyć kartę pamięci. Jeśli ktoś oczekuje czegoś wiecej to lepsze modele zaczynają się od Sony Xperia Z........ ( tak mi w sklepie podpowiedziano), albo wogole przejść na droższe HTC.

  • 0

    18. ~Gosia  2015-01-18 21:42:24  host: staticline-31-182-84-147.toya.net.pl

    Cena tego telefonu to 599 zł przy zamówieniu w sklepie internetowym Media Markt, Saturn itp na półkach jest już ok 700 zł.

  • 0

    19. ~maciek  2015-01-26 18:09:12  host: apn-95-41-196-192.dynamic.gprs.plus.pl

    Ooo, E3 :) Ciekawiło mnie czy będzie następca E2 i jest :D Większy ekran, lampa, procesor quad i lte :) Konkurent dla LG F60 i tych Samsunga ace 3 i 4.

  • 0

    20. ~maciek  2015-02-05 14:49:19  host: apn-31-1-7-140.dynamic.gprs.plus.pl

    Już E3? E2 nawet nie ma, a E1 wyszła tak niedawno.

  • 0

    21. ~benek  2015-04-23 08:45:46  host: 88.220.43.218

    jak zrobic zeby przeniesc lub ustawic aby aplikacje zapisywaly sie na sd a nie na tel bo ciagle brak pamieci a karte mam 7g i nie moge tego rozszyfrowac jesli ktos by poradzil z gory dziekuje

  • 0

    22. ~MarcoPLs  2015-04-24 20:08:45  host: 195.116.208.252

    "Nie kazda aplikacje da sie przenies na kitkatacie" zalezy czy sie ma stock czy custom rom nawet wystarczy sam root i w /system/permission/platform trzeba dopisac "group gid="media_rw" />" pod external sd write

  • 0

    23. ~  2015-07-05 12:18:14  host: 83-144-123-20.static.chello.pl

    Ma ten telefon Nfc bo ktoś pisał ze nie ma a ja wam mowie ze ma

  • 0

    24. ~  2015-11-29 15:27:45  host: public-gprs516884.centertel.pl

    Straszne działa internet i przy pisaniu brzęczy
    Nie polecam

  • 0

    25. ~edek  2016-06-20 13:01:06  host: epw9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nwm czy się wymienić ponieważ nwm czy muli proszę o odp

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet