Sony Xperia E - opinie
Telefony Sony Sony Xperia E Opinie o Sony Xperia E

Sony Xperia E

w sumie: 76
  • -2

    1. ~  2012-12-08 14:55:03  host: v10-05.opera-mini.net

    następny tani telefon od sony

  • 1

    2. ~devillo667  2012-12-08 15:12:22  host: 217.8.163.158

    kolejne zmulstwo z 512 mb ram...

  • 0

    3. ~to sporo  2012-12-11 10:24:41  host: 89-67-61-10.dynamic.chello.pl

    Do 2. No ja tyle ramu mam w PC (windows XP) i wszystko mi działa płynnie. Podziękuj androidowi że jest tak fatalnie zoptymalizowany.

  • 1

    4.  2012-12-11 19:33:22

    Jak Xperia J, tyle że z mniejszym ekranem, słabszym aparatem, mniejszą ilością kolorów i bez lampy. Ale z wyglądu identyczne, z przodu takie same, z tyłu podobne. Ale chociaż ten XPERIA E ma przycisk aparatu, a Xperia J nie. Czekamy kiedy pojawi się w Polsce :) Ale pewnie kosztować będzie tyle samo, czyli tanio :) Kurcze, tak patrzeć za jakiś czas to SONY ilością modeli(tych najlepszych) przegoni, albo przynajmniej zrówna się z wszystkimi markami :) Może nie ilościowo z każdego modelu, ale modelowo :) Dopiero ok 10/11 miesięcy, albo aż 11 miesięcy jak rozłączyła się fuzja Sony Ericsson i powstało SONY bo roku jeszcze nie ma, a tu już jest 16 modeli tego producenta :D Nie licząc dwóch kserówek z dual simem - XPERIA Tipo i najnowszy model - Xperia E

  • 0

    5. ~stokrotka  2012-12-18 10:44:17  host: 195.116.10.240

    dlaczego ten telefon nie posiada diody led ?

  • 3

    6.  2012-12-21 23:16:53

    A za 6 miesięcy powiedzą że nie dadzą aktualizacji bo za mało RAM. :D I kolejni użytkownicy nabici w butlę. :D

  • 2

    7. ~domin13  2012-12-23 16:47:37  host: aqb176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam kupować low endowych telefonów od sony, mają układy graficzne takie jak dawano pierwszym telefonom z androidem 3 lata temu :)

  • 0

    8.  2012-12-23 17:59:28

    mnie się podobają take słabsze smartfony przynajmniej bęndzię tańszy

  • 0

    9.  2013-01-02 21:30:42

    Przy tej rozdzielczosci 512 będzie aż nadto. Niestety przy rozdziałce 480x800/854 sony nei potrafi zoptymalizować zużycia ramu.

  • 2

    10. ~  2013-01-03 13:40:26  host: 212.160.172.70

    własnie o to chodzi. Brakuje takich tańszych i całkiem niezłych smartfonów od Samsunga. Niestety nie wszystkich stać na smartfony pokroju Xperia T, Galaxy SIII, HTC One X itd. Sam jestem posiadaczem HTC One S, ale tylko dzięki świetnej promocji operatora. Nigdy bym nie kupił sobie telefonu za 1500zł na allegro.

  • 0

    11. ~stokrotka  2013-04-11 10:13:45  host: 195.116.10.240

    ciekawy model tylko szkoda że nie posiada diody led

  • 0

    12. ~a.  2013-05-09 19:15:32  host: public29455.xdsl.centertel.pl

    Mam ten telefon już miesiąc, sprawuje się całkiem nieźle. Minusem jest brak diody led, ale nie można mieć wszystkiego. Nie zacina się, muzyka jest czysta. Polecam!

  • 0

    13. ~Amer  2013-05-18 20:00:44  host: 89-70-57-90.dynamic.chello.pl

    Ten kto pisze, Ze xperia e niema diody chyba niema tego telefonu i kłamie. Telefon posiada diode powiadomień jak i podświetlenie na dole :)

  • 0

    14. ~Desert Storm  2013-05-19 01:29:15  host: host-2-97-102-25.as13285.net

    mam telefon od paru dni. Mój pierwszy android, wcześniej miałem lumię 800. Niestety windows phone to nie jest i odczuwam zmulstwo od czasu do czasu. Jednakowoż co do samego wykonania nie mogę się przyczepić niczego. Owszem brakuje diody doświetlającej jako flesz, czy mała rozdzielczość ekranu. Jednak ogólnie jestem zadowolony. Bateria wytrzymuje przyzwoicie 2 dni normalnego użytkowania. Większość aplikacji chodzi bez zmuły. Nic nie trzeszczy. Jedyne czego mogę się doczepić to "metalowa" ramka która jest z plastiku i z czasem zacznie się zapewne to wycierać

  • -1

    15. ~boooski  2013-06-02 21:57:02  host: user-5-173-170-60.play-internet.pl

    Telefon dobry mam go nie cały tydzień , i nie narzekam tylko czasami odczuwam zamulstwo zacina się czasami ;( może to winna androida nie mam pojęcia.

  • 0

    16. ~Piotr  2013-06-07 06:59:38  host: 94-40-32-43.tktelekom.pl

    XPERIA E miała być chyba w założeniu odpowiedzią na rynkową potrzebę taniego smartfona. W telefonie rzuca się w oczy dość słaby wyświetlacz, który odstaje na tle Amoledowej konkurencji. Mi jednak najbardziej przeszkadza w tym telefonie android. Mam nadzieję, że przyjdą kiedyś czasy, że będziemy mogli kupić "gołą" słuchawkę i zainstalować na niej dowolny system....

  • 0

    17. ~Nadris  2013-06-10 09:06:59  host: agcc43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od paru dni, jestem zadowolony z niego. Za niewielką cenę dostaje się do ręki porządny telefon, jeśli ktoś nie potrzebuje nie wiadomo jakich gadżetów i zabawek, ten telefon nadaj się idealnie. Jedynym minusem może być brak diody led przy aparacie, ale nie jest to bardzo odczuwalny brak.

  • 0

    18.  2013-06-15 12:49:39

    z tym erkanem to i 512 MB wystarczy. Xperia sola mimo 512MB zaczeła dobrze działać codopiero na nieoficjalnych updejtach JB. BTW ZTE Blade 512MB ram -> dostepny 410MB SOny Xperia SOla 512MB ram -> dostepny 380 :P Tani chińczyk działa lepiej mając tyle samo ramu, gorszy procek(1core 600MHz) niż "renomowana" firma Sony z 2rdzeniowym 1Ghz + mali 400 i tez 512Mb ramu :D chińczycy lepiej kodzą(patrz miui).

  • 0

    19. ~Marek  2013-06-17 17:33:38  host: apn-31-1-106-183.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam pytanie. Na ktorym tel. Bedzie mi szybciej chodzila przegladanie internetu na xperia E czy lumia 510 ? ?

  • 0

    20. ~seebar  2013-06-19 11:36:19  host: 46.151.75.62

    Telefon posiadam od ponad tygodnia i jestem z niego zadowolony. Dla zwykłego użytkownika, który nie wymaga od telefonu nie wiadomo będzie okej. Wszystko działa sprawnie i bez przycięć. Jak dla mnie bardzo małym minusem jest brak autofocusa w aparacie, no i kabel USB mógłby być dłuższy.

  • 0

    21. ~paweł  2013-07-01 21:20:30  host: n35ip41.piekary.net

    Witam.Chciałem zapytać co lepiej wybrać: Xperie E czy Lg l5.Prosze o szybką odpowiedź

  • 0

    22. ~  2013-07-05 19:02:29  host: alfa8.extreme-net.one.pl

    mam ten tel od wczoraj jak przychodziły mi sms-y to dioda swieciła pozniej go ładowałam i po naładowaniu jak przychodzą sms-y to dioda juz nie swieci.. mozna to gdzies ustawić ?

  • 0

    23. ~ona  2013-07-12 17:44:45  host: 89-74-44-54.dynamic.chello.pl

    Może ktoś mi pomoże, mam ten telefon i przy pierwszej konfiguracji chyba. przy doborze zdjęcia do kontaktu telefon zapytał mnie czy chce aby szukanie zdjęcia odbywało się przez File Commander albo przez Galerię.. omyłkowo nacisnęłam że przez File Commander.. i teraz mam problem, bo przez ten programik nie potrafię szybko znaleźć fotki, którą chce dodać np do mms'a czy przypisać kontaktowi.. ;/ Da się to? jakoś "odkręcić", zmienić ?

  • 0

    27. ~bolek  2013-08-01 21:58:07  host: s12-08.opera-mini.net

    mam xperie e na abonament ale niemam internetu tylko wi vi czy moge miec włączone dane przelicznika mb przykład czy będę miał naliczane jakieś koszty z tytułu internetu

  • 0

    28.  2013-08-04 15:33:30

    Telefon dla ubogich to fakt,lecz i takie być muszą,bardziej dziwią mnie posiadacze tego sprzętu którzy marudzą/zauważają iż przycina i muli. Za te pieniądze (parametry) Android tak ma .

  • 0

    29. ~posiadacz  2013-08-13 20:27:48  host: aerl58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego soniacza od kilku miesiecy i nie jestem z niego zadowolony. na plus jest to ze jest ona wytrzymala na upadki, wiele razy zaliczyla u mnie glebe i jest O.K. bateria jak to w dotyku trzyma 1,5-2 dni, spoko, to jest norma, aparat- jesli chcialbym lepszy to kupilbym inny telefon ale wkurza mnie to ze pierdzielony lubi sie zawieszac, przewaznie wtedy gdy ktos do mnie dzwoni. ma tez slabosc do czestej utraty zasiegu mimo ze inne telefony tej samej sieci, w tym samym miejscu maja go full. moim zdaniem jest on przeznaczony dla mlodych osob a nie dla ludzi ktorzy musza pracowac z telefonem. dla mnie osobiscie najlepszym telefonem byl SE c905, majacy prawie to samo co xperia e

  • 0

    30. ~pawel  2013-08-23 23:53:36  host: 92.251.246.226.threembb.ie

    Najgorszy tel jaki mialem shit shit shit niewazne s e czy s j shit

  • 0

    31.  2013-08-26 16:10:51

    Ostatnio zakupiłem taki telefonik. Telefon jest przynajmniej moim zdaniem bardzo dobry, ponieważ nie "zamula" nawet przy otwarciu wielu aplikacji naraz. Może robić wiele rzeczy jednocześnie. Obsługa jest bardzo przyjemna, dobrze się go trzyma, miło przegląda stronki czy Facebooka. Potrafi otworzyć takie gry jak Grand Theft Auto 3 bez większych problemów.Odtwarzacz multimediów również świetny. Głośnik działa dostatecznie głośno z baaardzo dużą jakością odtwarzanej piosenki czy filmu, można również pobawić się equalizerem. Minusem jest jedynie aparat, dla osoby, która często robi zdjęcia aparat na pewno będzie zbyt słaby. Ja jednak nie używam często aparatu więc mi to nie przeszkadza. Ocena: 9/10 (To tylko moje zdanie)

  • 0

    32. ~Justynaaaa  2013-09-04 11:13:36  host: host-87-116-222-226.debica.mm.pl

    Wie ktoś jak wyłączyć znaki polskie w tym telefonie podczas pisania smsów?

  • 0

    33. ~Dawidowski  2013-09-05 10:55:13  host: user-5-173-43-135.play-internet.pl

    Jak chcesz ą to przytrzymaj a jak ć to trzymaj c i tak z dalej :)

  • 0

    34. ~radas  2013-09-10 21:55:22  host: 5-226-73-3.ip.netia.com.pl

    dobry telefon polecam

  • 0

    36. ~Ann  2013-09-12 20:53:41  host: 178.252.56.216.internetia.net.pl

    Hej, zatsanawiam sie jaki telefon wybrac, slyszlalam ze Sony E bardzo sie zacina ze wzgledu na małą ilość RAMu a pracuje na Jelly Bean 4.1. Zastanawiam sie miedzy Sony a Samsung Galaxy Young.

  • 0

    37. ~aaa  2013-09-19 12:50:55  host: 212.160.172.70

    Moze ktos mi pomoze , czy w tym telefonie da sie ustawic podswietlenie ekranu jak przychodzi sms ? Czasami sie swieci dioda a czasami nie , tego tez nie rozumiem. i Czy wibracje da rade jakos wmocnic ? Przeciez ich prawie nie czyc Dzieki

  • 0

    38. ~AdrianoNDM89  2013-09-24 18:41:41  host: 095160168203.nowydwormazowiecki.vectranet.pl

    Głupoty gadacie wystarczy wyłaczyc jasnosc telefonu a bateria przyjemnie trzyma dobrze rozładowana i naładowana trzymie mi 4-5dni , niezacina sie nic nie wiesza najlepszy Moj pierwszy smartfon jaki miałem uważam marke sony za najlepsza , dobrze sie słucha muzyki , serfuje po internecie , jedynym mankamentem jest ze jest bardzo nie odporny na wilgoc trzeba uwazac gdy sie lekko zaleje moze byc juz koniec tego telefonu , i niestety słaby aparat bez lampy tak to wszystko jest wporządku daje srednia ocene 8/10

  • 0

    39. ~szprota  2013-11-25 16:20:38  host: public-gprs451111.centertel.pl

    Mi bateria trzyma 4-5 dni.

  • 0

    40. ~  2013-12-14 07:58:48  host: user-164-127-76-174.play-internet.pl

    Telefon jest beznadziejny. Zwykłe chińskie badziewie se znakiem SONY. Obieranie połączeń - nie wystarczy nacisnąć ikonę słuchawki, trzeba ją przesunąć w przeciwległy róg telefonu, żeby odrzucić - podobnie. Rozłącznie po zakończeniu połączenia wymaga kilkukrotnego naciśnięcie rozłącz. Przy połaczeniach pokazuje się nr tel a nie zapisane w książce tel. imię lub oznaczenie. Brak łatwo dostępnego regulatora głośności tak dla rozmowy jak multimediów- koszmar. klawisz z boku abo robi zdjęcie, albo wyłącza podświetlenie panela- nie reguluje głośności. Nieczytelny wskaźnik naładowania komórki ikona naładowania baterii ma ze 2 mm i g..wno na niej widać, brak systemu o powiadamiania podczas rozmowy o rozładowanej baterii. Folia zabezpieczająca dostarczona z tel. fatalna, wygląda na taką, z której mały chińczyk miał obwolutę zeszytu.

  • 0

    41. ~  2013-12-14 18:14:13  host: 145.31-7-45.tkchopin.pl

    Nie przychodzą wiadomości co zrobić

  • 0

    42. ~Myh  2013-12-27 18:03:32  host: host-89-191-171-4.tvteletronik.pl

    Jest to mój pierwszy smartfon. Mam go 6 miesięcy. Bateria ok - wytrzymuje około 2-3dni. Aplikacje działają płynnie. Aparat mi wystarcza. Niestety zacina (długo trzeba czekać) gdy chcę otworzyć książkę telefoniczną lub sms :( Żona ma Samsung Galaxy Mini 2 i moim zdaniem jest o niebo szybszy. Następny będzie samsung

  • 0

    43. ~Mon  2014-01-17 17:31:40  host: 159-205-119-236.adsl.inetia.pl

    Witam! Ostatnio bawiłam się moim telefonem i zmieniłam w nim coś, ze w co klikam to mi to czyta tzw. język dla niewidomych. Teraz nie mogę go zmienić, ponieważ wchodzę w ustawienia i nie mogę zjechać na sam dół do ustawień. Wiecie może jak to zmienić? Proszę o pomoc.

  • 0

    44. ~Pytający  2014-01-21 15:59:24  host: n13-10-07.opera-mini.net

    Czy ten telefon robi w miarę dobre zdjęcia?

  • 0

    45. ~Ja  2014-01-29 01:27:20  host: ipv4-176-102-85-55.grakom.pl

    Telefon jest bardzo dobry, nie jest drogi, aplikacje chodzą bez problemów, nie zacina się, ładnie wygląda, miło trzyma się w ręce. Bateria trzyma 1, 2 a nawet 3 dni, wszystko zależy od sposobu jego użytkowania. Jedynym jego minusem może być aparat 3.2 mpx w dodatku brak lampy błyskowej (flesza), mi osobiście to nie przeszkadza bo zdjęć nie robię zbyt często, można powiedzieć nigdy. Wielki PLUS dla firmy Sony, a ten smartfon.

  • 0

    46.  2014-02-05 15:23:21

    Ladny z wyglady jest niewielki ale nietnie sie jak przynajmniej xperia l,m,j bardzo polecam i ma bdb procesor ;)

  • 0

    47. ~karmel  2014-02-09 21:41:32  host: 194.181.245.170

    mam ten telefon od 3 miesięcy bateria mi trzyma pare dni nie zawiesza sie nie muli płynnie chodzi i jest bardzo dobry na dotyk w sęsie czułości szkiełko jest odporne na zarysowania zdecydowanie polecam

  • 0

    48. ~kamil  2014-02-14 10:11:26  host: ip-37-109-59-170.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    witam mam sony xperie E zwykłą i chce zresetowac telefon ale mam problem bo gdy naciskam (klawisz zasilania + głośniej )to nic sie nie dzieje moze ktos pomoc jak zresetowac ten telefon? z gory dzieki

  • 0

    49. ~sarkalol  2014-03-02 14:36:12  host: ebb77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie da się robić tak jakby zdjęcia wyświetlaczu (myślę że ktoś zrozumie) ;)

  • 0

    50. ~domisia46  2014-03-06 09:25:16  host: b126.wschowa.net.pl

    Czemu w tym telefonie nie ma kamerki z przodu a jest dioda ;c

  • 0

    51. ~domisia46  2014-03-06 09:27:31  host: b126.wschowa.net.pl

    Czemu w tym telefonie jest dioda a nie ma kamerki proszę o odpowiedź ;c

  • 0

    52. ~Pablo12  2014-03-19 10:58:45  host: 199.67.203.142

    Mam telefon Sony Xperia E od sierpnia 2013 roku. Korzystam w nim (poza rozmowami) również z internetu (poczta, przeglądrka) oraz nawigacji. Często robię też zdjęcia. Aparat byłby całkiem fajny, gdyby nie częste "zamulenie" działania systemu. Przykład: odblokowuję klawiaturę próbuję wejść w listę kontaktów i po naciśnięciu odpowiedniej ikony nic się nie dzieje. Dopiero po jakims czasie aparat reaguje na moje polecenia. Trochę to wkurzające, gdy próbujesz do kogos szybko zadzwonić. Oprócz nawigacji (nie pracuje zawsze w tle) nie mam zainstalowanych innych programów obciązających pamięć. Oceniam ten aparat na średni z powodu częstego "zamulania"

  • 0

    53. ~Mariusz Kowalczyk  2014-04-08 08:52:41  host: 178-37-23-138.adsl.inetia.pl

    Gadacie głupoty (w komentarzach)! Nie znacie się to nie oglądajcie! Racja na początku jest słabo lecz można to naprawić w ustawieniach! Ja miałem głos i inne 1/15 jak dałem na full (w ustawieniach) i normalnie to omal komórka mi nie spadła ze strachu.

  • 0

    54. ~lol  2014-04-19 17:30:45  host: 176.58.22.253

    Siema. Telefon Sony Xperia E to super smartfon nie ścina się jest całkiem dopracowany a wielkim plusem jest aplikacja Walkman:) ogólnie telefon jest przyzwoity ale aparat mógłby być lekko lepszy poza tym oceniam go na 9/10:-)

  • 0

    55. ~Filip  2014-04-23 13:13:53  host: dynamic-78-8-104-209.ssp.dialog.net.pl

    Wszędzie w specyfikacjach modelu napisane jest, że posiada 4GB pamięci wewnętrznej (2,75GB dostępne dla użytkownika) a mi pokazuje tylko 0,75GB dostępnej pamięci. Zainstalowałem tylko podstawowe aplikacje (cześć przeniosłem na kartę SD) i mam jedynie 120MB wolnej pamięci. Ktoś wie skąd to cholerne 0,75GB zamiast 2,75GB?

  • 0

    56. ~Jaaase  2014-04-24 17:57:09  host: dto95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam sony xperie E i osobiście nie polecam,najlepszy jest sony xperia Z i wodoodporny. Mój telefon,często gubi zasięg zacina się i sms nie dochodzą do kogoś albo do sms otrzymuje ja dopiero po 15 minutach... więc skorzystajcie z tej opinii naprawdę ;)

  • 0

    57. ~młody  2014-05-18 10:03:43  host: apn-37-7-1-46.dynamic.gprs.plus.pl

    Żałuję że wydałem 4 stowki na ten tel. Zawiesza się
    Ostatnio siedlisko mi procesor ogólnie lipa nie polecam

  • 0

    58. ~Bartek  2014-06-02 20:56:57  host: public-gprs515102.centertel.pl

    Zależy jak się trafi czasami się tnie a czasami nie

  • 0

    59. ~kristofer  2014-06-13 21:43:06  host: 89-76-16-37.dynamic.chello.pl

    słaby zasięg dyskwalifikuje go. Nawet w Warszawie jest z tym problem.

  • 0

    60. ~x  2014-06-19 19:17:24  host: public-gprs482673.centertel.pl

    Telefon dla wytrwałych. Ocena ogólna tego telefonu: średnia. Początkowo byłam z niego zadowolona. Obecnie, po roku używania bateria trzyma 1 - 1,5 dnia, wiesza się radio, gdy ktoś dzwoni jest problem z dzwonkiem (raz jest, raz nie ma - szczególnie gdy nie jest to dzwonek fabrycznie wgrany na telefon, tylko jakaś inna piosenka), gniazdo do podłączenia ładowarki jest bardzo delikatne. Wystarczyła chwila nieuwagi aby uszkodziło się i zaczęło całe ruszać. Dodam, że zawsze obchodzę się delikatnie z telefonami. Ekran łatwo zarysować i uszkodzić, więc pokrowiec jest konieczny. Aparat słaby. Ogólnie nie polecam.

  • 0

    61. ~przemo  2014-07-03 00:26:57  host: afcr178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tą xperie od zeszłego roku, ogolnie tel jest OK dla niewymagających, jeśli chcesz zrobić na nim trochę rzeczy to jest problem... aparat nie jest zły ale lampa przydałaby się, ekranik porysował mi się ale to przez klucze w kieszeni :P bateria trzyma max 1,5 dni. może mi się trafił taki egzemplarz ale tel lubi się zawieszać jak ktoś dzwoni, ostatnio musiałem oddać go na gwarancji żeby zrobili mi przycisk od podświetlania ekranu i poprawili oprogramowanie... ogólnie telefon dobry dla ludzi zaczynających swoją przygodę ze smartfonami ale reszcie odradzam, nie spełnia oczekiwań

  • 0

    62. ~ktoś 1324  2014-07-12 00:37:57  host: 46.77.124.161

    Ten telefon prawie do niczego się nie nadaje!!! Klawiatura chodzi że sporym opóźnieniem, przeglądanie stron i faceboka również zmulone choć nawet na ustawieniach fabrycznych i po resetach nadal spowolniony. Bateria trzyma 1 dzien gdy jest nie uzytkowany. Jedynym plusem jest odtwarzanie muzyki

  • 0

    63. ~ARO  2014-08-09 17:56:51  host: public-gprs515070.centertel.pl

    JAK USTAWIĆ MMS?

  • 0

    64. ~sazzura  2014-08-25 04:41:33  host: dab-crx1-w-3-2.dab.02.net

    Czy w sony xperia D2005 jest możliwość wejścia na czat np na Onecie? Wyskakuje mi aby ściągnąć jave i tu się zaczyna problem...
    Może ktos mi jakoś pomoc?

  • 0

    65. ~kari  2014-09-10 12:37:54  host: 093105105210.pila.vectranet.pl

    witam,,,włożyłam do tel inna karte z plusa zeby sprawdzić wiadomości,,nastepnie zmieniałam na swoja i teraz nie moge włączyc tak aby był zasięg wyskoczył mi mały czerwony krzyżyk co robić pomóżcie!!!

  • 0

    66. ~polak  2014-11-06 21:25:19  host: 241net154.net.zeork.com.pl

    Mam telefon Sony Xperia E i nie jestem z niego do końca zadowolony bo czasami się zacina jak go nonstop uzywam to bateria trzyma 2 godz Max a pozatym mam mało aplikacj które zajmują mało miejsca a i tak pisze jak pobieram inne aplikacje za nie mam tyle miejsca w pamieci telefonu i bardzo prosze jeżeli ktoś wie o co chodzi to proszę niech mi pomoże bo piszę że całkowita pamięci telefonu to 0,75GB a pamięć wewneyrzna to 2GB i 5MB nie wiem o co chodzi ale pozatym to telefon dla ludzi którzy dopiero zaczynają przygode że smartfonami więc nie polecam IJESZCZE RAZ PROSZE O POMOC.

  • 0

    67. ~  2014-11-27 19:34:01  host: 77-255-243-105.adsl.inetia.pl

    Ja kupiłem silikonową ochronę i wytrzymuje porządne wstrząsy.
    A weiście sobie przyjdźcie dwoma palcami do środka a zobaczycie będzie coś genialnego

  • 0

    68. ~nicccc  2014-12-03 18:28:55  host: 78-9-58-132.client.maxnet.66.pl

    jak ten tel wyciszyc ?

  • 0

    69. ~skyy  2014-12-21 20:12:25  host: aafi100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon o 1,5 roku i powiem tyle : koszmarny. Najgorszy jaki dotąd miałam. Słaby aparat, BARDZO CZĘSTO sie tnie (przy przeglądaniu stron internetowych, przy używaniu facebooka itp., przy pisaniu wiadomości często literki wyskakują z dużym opóźnieniem) i najczęściej w nieodpowiednich momentach. Nie raz musiałam czekać parę minut żeby go w ogóle odblokować. Przy słuchaniu muzyki zdarza się, że walkman się sam wyłączy, a dźwięk lubi przerywać (był przez to w naprawie,ale bez żadnych rezultatów). Po paru zainstalowanych aplikacjach, nie ma już miejsca na telefonie, a nie da się ich przenieść na kartę SD. Odradzam zakupienia tego telefonu. Lepiej dołożyć trochę więcej pieniążków i być zadowolonym :) Pozdrawiam :)

  • 0

    70. ~Natalia  2014-12-24 11:44:21  host: acqd221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIE POLECAM!
    Mam telefon od roku: Wszystko chodzi z opóźnieniem. Bateria trzyma jeden dzień przy częstym użytkowaniu, 2-3dni przy rzadkim używaniu. Nie da się przenosić wielu aplikacji z pamięci wewnętrznej do sd albo z pamięci telefonu do pamięci wewnętrznej - więc jest ciągle mało pamięci. Często się zawiesza. Ogólnie za takie pieniądze nie ma dobrego telefonu.
    Ten telefon jest dobry dla osób które potrzebują telefon tylko i wyłącznie do wykonywania telefonów. Niczego więcej.

  • 0

    71. ~Natalia  2014-12-24 11:44:23  host: acqd221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIE POLECAM!
    Mam telefon od roku: Wszystko chodzi z opóźnieniem. Bateria trzyma jeden dzień przy częstym użytkowaniu, 2-3dni przy rzadkim używaniu. Nie da się przenosić wielu aplikacji z pamięci wewnętrznej do sd albo z pamięci telefonu do pamięci wewnętrznej - więc jest ciągle mało pamięci. Często się zawiesza. Ogólnie za takie pieniądze nie ma dobrego telefonu.
    Ten telefon jest dobry dla osób które potrzebują telefon tylko i wyłącznie do wykonywania telefonów. Niczego więcej.

  • 0

    72. ~Izia  2014-12-29 19:19:40  host: 213-238-107-215.adsl.inetia.pl

    Nigdy nie miałam tak fatalnego telefonu. Jest jakiś z d... słownik, którego się nie da wyłączyc, wszystko się wiesza, a aparat ma moc jak sprzed 100 lat. Odradzam i żałuję, że byłam taka głupia, bo pracownik play mi go wcisnął na siłę, a potem odmówili wymiany.

  • 0

    73. ~kl..  2015-01-26 16:47:34  host: apn-95-41-206-188.dynamic.gprs.plus.pl

    hej mam problem z Sony Xperia E.. jak zrobic reset? nie moge zrobic tego w ustawieniach, gdyz nie chce sie odblokowac.. pomóżcie pliss

  • 0

    74. ~mercmdm  2015-01-28 17:20:15  host: 78-11-49-178.static.ip.netia.com.pl

    Xperia E, nie polecę nikomu, telefon cierpi na zbyt małą pamieć ram tylko 512 MB co powoduje ciągle zamulanie, czasami nawet jak ktoś dzwoni to tak przymuli że nie emituje dźwięku, o grach można zapomnieć, ma poważne problemy do sprawnego obsługiwania Facebooka, galerii zdjęć czy stron www. Aparat tragiczny, czułości koszmarne, szumi na każdym zdjęciu, kolory wyblakłe i nieostre, szkoda bo dawniej telefony sony-ericsson dawały przykład jak można robić fotki, Jak już wspomniałem największa bolączka to zamulanie, najbardziej boli jak chcemy zadzwonić i wybieramy listę ostatnich połączeń i trzeba czekać 15-30 sekund na cokolwiek ! Telefon całkowicie bezużyteczny, jedynie bateria przy delikatnym użytkowaniu (w zasadzie tylko dzwonienie i sms-y bo na nic więcej nie pozwala) potrafi u mnie wytrzymać nawet 3 lub 4 dni. Ogólnie nie polecam, lepsza stara tradycyjna nokia, jak smarfon to tylko z pamięcią ram powyżej 1 GB !

  • 0

    75. ~sazzura  2015-02-14 22:07:45  host: host-78-150-33-97.as13285.net

    Czy istnieje podłączenie kamery z telefonu pod komputer???

  • 0

    76. ~poprostu  2015-03-31 19:40:46  host: public-gprs514619.centertel.pl

    słuchajcie telefon zacina się wtedy gdy jest zawalona pamięć tyle

  • 0

    77. ~Damian  2015-05-02 00:43:09  host: 83-238-94-247.static.ip.netia.com.pl

    mam problem z sony xperia e po uruchomieniu wyskoczylo mi ze musze wpisac jakis kod ale go nie znam i blokuje mi wszystko nic nie moge zrobic jedynie do mnie mozna sie dodzwonic. Bede wdzieczny za podpowiedz o co tu chodzi z tym

  • 0

    78. ~pan maselko  2015-05-31 09:43:14  host: public86729.cdma.centertel.pl

    Mam ten telefon już od roku i jego wady dają sie we znaki. Zaczyna się zacinać, coraz wolniej pracować, ma słaby aparat i w ostatnich dniach ładowarka wolniej ładuje baterię telefonu, a ona sama szybciej się rozładowuje. Piszę tę wiadomość kilka minut, zacząłem ją pisać gdy miałem 100 procent (piszę z telefonu), a teraz mam 66 procent. Jeśli ktoś wie jak zaradzić problemowi baterii i ładowarki, niech napisze.

  • 0

    79. ~slevin  2015-08-11 14:42:12  host: 5-57-165-109.internetia.net.pl

    Masz tak z bateria bo pewnie non stop na ladowarce jest. W koncu ci spuchnie i po strzalce sie rozladuje. Ja mam tego fona od pol roku w3sniej moja go miala rok i nigdy nic sie nie popsulo. To terminator upadl tyle razy wiele razy tez go trzepnalem ze zlosci. Ale jest bardzo wyt3maly. Jak stare nokie. Co do zacinania zdarza sie. Ale kazdy tel ma zawiechy. Muza idealnie i czysto odtwarzana filmy mozna cisnac. Dioda jest. Nie wiem jakie modele pat3liscie ale w tym jest i diodka i dolne podswietlenie. Jedyny minus to aparat. Ale moja ma teraz lt22i z 8mpx aparat i to jedyny plus. Za to sie wieśsza restartuje kilka razy dziennie i lepiej go nie kupywac.

  • 0

    80. ~Robin  2015-12-07 17:17:30  host: google-proxy-66-249-93-217.google.com

    Aby wasza Xperia E1dzialala na względnym obrotach konieczne jest ustawić usługi tj, powalczyć te które dla systemu nie mają znaczenia. Najczęściej są to te które mają domyślne przez producenta pozostawiona opcje wyłącz, wystarczy takie właśnie wyłączyć a pozostałym wyłącznie powiadomienia, i będzie okey. W ustawieniach tel, macie taka opcje jak, informacje o telefonie czy systemie, otwórzcie ja i zjedzie na sam dół zakładki. Tam szybko uderzając w ostatnią opcje uruchomienie ustawienia programisty, a w nich wyłącznie animacje i tylko to. Nie wyłączając u góry przełącznika uruchomienie telefon. I to juz koniec konfiguracji.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-189-167.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet