Sony Xperia E dual - opinie
Telefony Sony Sony Xperia E dual Opinie o Sony Xperia E dual

Sony Xperia E dual

w sumie: 22
  • 0

    1. ~Korba  2012-12-13 13:34:26  host: 81.219.84.18

    Niczym się nie różni od Sony Xperi E poza Dual Simem. Dobre rozwiązanie dla osób które chcą nowoczesnego smartfona z możliwością włożenia dwóch kart. Oczywiście średnia półka, ciekawe jak cenowo :)

  • 0

    2. ~Lu  2013-01-20 14:08:09  host: user-188-33-253-117.play-internet.pl

    Widziałem już ofertę za 649 zł tylko nie wiem czy ten tel jest już w sprzedaży.Do wakacji będzie kosztował z 400-450zł Ja jestem nim zainteresowany i ogólnie Sony(byłe sony ericsson ) muszę aż 3 sim używać niestety.Poluję na Arc S .Znajomi mają Xperie różne modele i chwalą sobie bardzo.

  • 0

    3. ~Dno  2013-01-22 00:08:12  host: host-89-240-32-16.as13285.net

    Strona zrobila sie komercyjna ? to juz nie mozna porownac tak normalnie ? trza byc premium ?

  • 0

    4. ~Kaja  2013-02-07 13:55:52  host: 77-242-233-138.net.pbthawe.eu

    Do ~`Lu : Jesteś zainteresowana Arc S? Posiadam taki, jest super. Lecz przymierzam się do zmiany.

  • 0

    5. ~Klombik  2013-02-22 23:14:46  host: 178.183.245.212.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Czy ten sprzęt posiada Sony Mobile BRAVIA Engine oraz szkło odporne na zarysowania?

  • -1

    6. ~  2013-04-07 07:31:24  host: apn-46-76-239-49.dynamic.gprs.plus.pl

    średni telefon. dobrze że mam drugi normalny tj.limie 820

  • 0

    7. ~Klombik  2013-05-26 22:21:28  host: 178.183.244.46.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Na stronie producenta jest jak byk napisane, że telefon dysponuje HD Voice, proszę poprawić.

  • 0

    8. ~Xperia a LG  2013-06-01 10:27:44  host: dynamic-78-8-198-154.ssp.dialog.net.pl

    Jezeli przymierzacie sie do zmiany telefonu to radzę nie brać tej xperii. Lepszy jest LG L7 ktorego mozna znaleźć już za 600 zł.

  • 0

    9. ~gość  2013-06-03 13:09:03  host: fgf205.internetdsl.tpnet.pl

    tyle że LG L7 nie ma dual sima !!!!

  • 0

    10. ~ok  2013-06-15 17:30:39  host: 82.177.102.220

    ja troche z innej becki bo niechcacy zamknelam karte to napisze o innym telefonie tutaj . w sony xperia e (nie e dual) naturalnie jest java a wy piszecie ze niema na przyszlosc piszcie prawde bo ludzie nie widza komu maja wierzyc. :)

  • 0

    11. ~spoko fon :-)  2013-07-15 23:41:01  host: v12-06.opera-mini.net

    Witam, kupilem smartfona wczoraj I jak na razie jest bardzo dobrze, nie muli sie, tylko czekac na aktualizacje do jelly beana.

  • 0

    12.  2013-09-12 09:45:40

    Mój E dual wiesza się i nie można wykonać ani odebrać połączenia... tzn wybiera lecz nie łączy...dzieje się tak prawie raz dziennie po wyjściu z trybu uśpienia. Nie polecam!!! Dodatkowo obiecana aktualizacja Androida...podobno obecna od maja...dalej jest niedostępna!!!

  • 0

    13.  2013-09-13 11:03:39

    Kiepski telefon... cały czas się mi zawiesza nie mogę ani odbierać połączeń czy też ich wykonywać ..po wprowadzeniu z trybu uśpienia. Dodatkowo oczekiwana od maja aktualizacja na androida jest niedostępna... mimo zapewnień Sony. Totalna porażka!!!

  • 0

    14. ~Jesienny  2013-10-16 22:38:30  host: agbl13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kojot67 - miałem tak samo, zrobilem sobie samodzielnie upgrade systemu do 4.1 i teraz juz mi sie nie wiesza. Używam 2 kart SIM.

  • 0

    15. ~gość  2013-10-28 14:14:48  host: 178235179117.radom.vectranet.pl

    kot ze zdjęcia jest w zestawie do telefonu ?

  • 0

    16. ~m  2013-11-15 07:27:26  host: apn-5-60-124-109.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam ten telefon i robi kiepskie zdjecia, o wyraznych zdjeciach notatek/ksiazki (kartka a4) mozna zapomniec.

  • 0

    17.  2013-12-16 14:41:26

    No i mam upragnionego adnka 4.1.1, no i dalej lipa. Dwie karty jedna Play druga Aero...zapomnijcie o normalnym działaniu telefonu porostu się gryzą jedna z drugą. Wina jest oczywiście roaming, gdyż obydwie maja go z ....Plusa!!! Jedyny sposób na zwiechy to wyłączenie przesyłu danych przed uśpieniem telefonu.

  • 0

    18. ~Bydgoszczanin  2014-01-21 20:46:02  host: user-164-126-154-120.play-internet.pl

    Posiadam telefon od kilku dni i chodzi bez zarzutu. Odbiera się zwyczajnie i nic nie zamula jak tu niektórzy wypisują. Ma bardzo dobrego androida, niestety nie ma autofocusa, a gdzieś czytałem, że jednak ma... fakt faktem jest, że go nie posiada. Wielu narzeka właśnie na zdjęcia, można odnieść pierwsze wrażenie, że są przeciętne, ale testuje go do dziś jako aparat i na prawdę się spisuje. Gdzieś obiło się o uszy, że telefon (niekoniecznie ten) wariuje przy kiepskich warunkach (na minusie). Dziś co nie kliknąłem przy -7*C nigdy nie wybierał to czego chciałem. Ciągle musiałem zablokować/odblokować i na jakieś kilka sekund chodził sprawdzanie, po czym znów ten sam problem. Czy to jest jakieś zabezpieczenie czy to tak jest i to jest zwyczajne, że tak się dzieje? Czy po prostu już na starcie szwankuje? ;

  • 0

    19. ~118-913  2014-01-22 11:37:53  host: host-89-228-3-102.szczecin.mm.pl

    Jak ją kupowałem ten telefon to od nowości mam uadaptera 4.1.1

  • 0

    20.  2014-02-07 14:12:23

    Chcę tu ostrzec potencjalnych chętnych na ten telefon. Mimo kilku już ponownych aktualizacji, telefon wiesza się po wyjściu z trybu uśpienia. Już naprawdę nie wiem co zrobić. Próbowałem różnych programów, różnych ustawień i dalej lipa. Na dodatek wbrew temu co myślałem wcześniej nie jest tu przyczyną karta Aero2. Problemem jest odebranie przychodzącego połączenia czy też wyłączenie budzika.

  • 0

    21.  2014-09-09 13:19:50

    No i mamy kolejną aktualizację...cud .. telefon przestał się wieszać! Natomiast nie obyło ię bez spaprania czegoś. Mianowicie zaczyna brakować pamięci w tele, po zainstalowaniu najnowszego softu.... znowu kicha!

  • 0

    22.  2016-02-01 12:23:45

    Muszę przyznać że był to dość problemowy telefon i już po kilku dniach dał o tym znać. Najbardziej wkurzajęce : "wieczne" wysyłanie smsa-dopiero po restarcie telefon wysyłał go prawidłowo-to się działo bardzo często. Podczas rozmowy przychodzącej często ekran po prostu się wyłączał i nie było wiadomo kto dzwoni - rozwiązanie - kolejny restart. Ponadto częste problemy z siecią. Ekran jak na smartphona z Sony masakra. 256 tys kolorów to naprawde jakaś kpina, przynajmniej dla mnie. Z tego co zauważyłem podobne problemy z tym telefonem miało wiele osób. Jeśli chodzi o moją ocenę, to szczerze nie polecam.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-150-143.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet