Sony Xperia C - opinie
Telefony Sony Sony Xperia C Opinie o Sony Xperia C

Sony Xperia C

w sumie: 16
  • 0

    1. ~pablito  2013-06-27 10:33:41  host: fif97.internetdsl.tpnet.pl

    rozdzielczością się nie popisali...

  • 0

    2.  2013-06-27 14:32:55

    ciekawie, rozdziałka niezbyt duża jak na obecne standardy, ale to nie jest flagowiec sony - może jakiś tani cztero rdzeniowiec.

  • 0

    3. ~koza  2013-06-28 00:08:20  host: 178-37-221-222.adsl.inetia.pl

    Czy ona ma głośniki stereo ?

  • 0

    4. ~  2013-06-29 11:30:14  host: domtel243.domtel.ptc.pl

    Rozdzielczość nie powala ;/

  • 0

    5. ~  2013-06-29 16:18:05  host: 89-70-91-8.dynamic.chello.pl

    Nie mam pojęcia do jakiej grupy jest ten telefon skierowany...

  • 0

    6. ~anon  2013-06-30 14:35:57  host: static56-179.tvk.torun.pl

    Ile ma mAh? Li ion :D

  • 0

    7. ~zniesmaczony  2013-07-01 11:27:25  host: 31.133.16.80

    5 cali i rozdzielczość 540 x 960 pix to są jakieś jaja ? Pikseloza powraca dzięki SONY

  • 0

    8. ~joshua  2013-07-01 22:09:37  host: 212.160.172.70

    jaka lipa

  • 0

    9. ~abc  2013-07-05 13:28:56  host: gw.mazol.com

    Pod jaka nazwa mozna znalezc ta komorke na allegro?jest juz wogole w sprzedazy?

  • 0

    10. ~Hmm  2013-07-06 19:17:21  host: hsb10.internetdsl.tpnet.pl

    Nie ma to jak dać 4GB wbudowanej pamięci z czego max 2,25-2,5GB przypadnie na użytkownika:)

  • 0

    11. ~abc  2013-07-08 11:24:01  host: 193.59.41.2

    Moim zdaniem za mala rozdzielczosc jak na taki ekran.

  • 0

    13. ~  2013-07-26 11:36:01  host: 88-199-162-2.tktelekom.pl

    kpina i tyle jak na taki telefon: mało pamięci i rozdziałka

  • 0

    14. ~IceMan  2013-08-31 22:21:53  host: dynamic-62-87-214-139.ssp.dialog.net.pl

    Panowie, w d....ach się wam poprzewracało z tą rozdzielczością. Jak dla mnie kpina to full hd w telefonie. W notebookach na 15-calowych ekranach jest przeważnie 1366x768 i nikt nie płacze. Na ekraniku o 3x mniejszej przekątnej 540x960 to mało???

  • 0

    15. ~Przecin  2013-10-04 11:15:47  host: fjl70.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon to Dual Sim, żadna kpina, masakra, żart, itp to nie konkurencja dla SGSIV tylko zupełnie inna półka i grupa odbiorców. Jak dla mnie qHD jest spoko nie widzę znaczącej różnicy. Pozdrawiam hejterów.

  • 0

    16. ~debil  2014-04-30 23:14:37  host: m130.zicom.pl

    Ciekawy telefon. Brakowało takiego w rodzinie xperia. Jeśli chodzi o tą rozdzielczość to nie sądzie żeby stanowiła tak duży problem. W końcu to tel za niecałe 1000zł nie prawie 3 tys jak chodźby xperia z2 czy sgs V. Wreszcie jakiś przyzwoity i tani czterordzeniowiec.

  • 0

    17. ~latianos  2014-05-16 19:46:36  host: cft196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.
    Kupiłem ten telefon.
    Jednym słowem rewelacja !! Bateria lux dokupilem tylko kabelek OTG za 1.99 na allegro bo nie bylem pewien czy zadziala i tu moje zdziwienie mozna podlaczyc myszkę :)) pamięć usb :)) przesylac sobie pliki bezposrednio na pendraiwa.
    Rozdzielczośc w porządku wyswietlacz tez super karty dxziałąją jednoczesnie tylko ze pierwszy port na karte jest do dzwonienia i neta 2g 3g a drugi tylko do dzwonienia gsm.

    Polecam telefon rewelacja..

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-154-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet