Sony Xperia acro S - opinie
Telefony Sony Sony Xperia acro S Opinie o Sony Xperia acro S

Sony Xperia acro S

w sumie: 32
  • 2

    1. ~ziome3eknh  2012-05-31 21:35:11  host: 89-78-69-135.dynamic.chello.pl

    Moim zdaniem najlepszy telefon od sony :)

  • 0

    2. ~derealizant  2012-06-01 08:43:16  host: anz200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Arc-a s. Ale ta Xperia kusi lepsza specyfikacją. Tylko jedno przeraża. $$€€ Kosztuje pół mojej comiesięcznej wypłaty.

  • 0

    3. ~  2012-06-01 08:45:30  host: anz200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czyżby konkurent dla III GS / 4S

  • 0

    4. ~darko  2012-06-01 11:38:13  host: acpd23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    widac ze sony wzieło sie do roboty po przejeciu ericsona, telefon fajny ale cena pewnie gigantyczna

  • 0

    5.  2012-06-01 14:05:51

    Telefon jest odporny na zanurzenie w wodzie do 1 m w czasie do 30 min.

  • 0

    6. ~Kam  2012-06-04 14:51:00  host: 213.25.140.185

    Smart prezentuje sie wspaniale. Ciekawe czy bedzie wymienna bateria no i cena...

  • 0

    7. ~domian  2012-06-05 08:43:05  host: 41.r1.ultra.net.pl

    Ja myślę że niedługo sony doda to co jest w sIII a później przegoni samsunga bo narazie samsung z tymi funkcjami jest lepszy ale pod względem sprzętu gorszy i dobrze ale za chwilę sony będzie miało takie bajery że samsung będzie mógł pomarzyć

  • 0

    8. ~Mike  2012-06-08 10:35:25  host: 87-205-142-153.adsl.inetia.pl

    Wodoodporna doskonałość z Japonii. Na to czekałem!

  • 0

    9. ~...  2012-06-15 14:30:10  host: ip-93-154-183-211.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    ciekawe ile ten czołg będzie kosztować....

  • 0

    10. ~Karol1982  2012-06-29 23:35:28  host: 37.30.117.151.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    zeby sony nie strzelilo sobie w noge z tym tel...Porownajcie sobie go z jego konkurentem najblizszym czyli xperia s...Acro s ma lepsza baterie co do wodoodpornosci nigdzie nie znalalzem takiej informacji.Ekran gorszej jakosci wielkosc ta sama rozdzielczosc ta sama aparat tez 12 Mpx jedynie ciut wieksza pamiec ze wzgledu na zastosowanie kart ale i tak wykorzystaja to tylko dzieciaki.podobno snapdragony ciut lepsze niz w xperi s ale GPS bez GLONASS a cena jak za nowosc bedzie pewnie kolo dwojki wiec bez sensu

  • 0

    12. ~Janes  2012-07-31 12:57:01  host: user-164-126-151-180.play-internet.pl

    Mike Z jakiej Japonii ? Wszystkie telefony Sony robione są w chinach

  • 0

    13. ~wojSob  2012-07-31 19:33:09  host: 176.97.26.253

    Sony Xperia acro S ma być w PLAY troche sie dziwie bo ten telefon nie miał być narazie w Europie??????

  • 0

    14. ~chipo  2012-08-14 12:18:48  host: 178235102162.jeleniagora.vectranet.pl

    @13 telefon dostępny jest już bez problemu w Rosji za 25 000 RBL to około 2500 zł...

  • 0

    15. ~rumak2211  2012-08-15 23:42:15  host: wap.plusgsm.pl

    telefon jest dostępny w play na zamówienie w ofercie stan darmowy za 1019 pln. chyba go kupie bo widzę ze sony przykłada się do smartfonow tylko musze go zamówic w jakimś punkcie play

  • 0

    16. ~infernovip  2012-08-25 07:04:13  host: host-89-229-76-23.szczecin.mm.pl

    Proszę poczytać fora i blog rzecznika... telefonu nie było nikt go nie zamówił... finalnie znikł z cenników i nikt się oficjalnie do tego nie ustosunkował...

  • 0

    17. ~smok225  2012-09-13 19:00:17  host: host-193-107-248-199.radionet.info.pl

    a ciekawi mnie ta specyfikacja telefonu ... a mam takie pytanie , który lepszy czy xperia S czy xperia acro s??

  • 0

    18. ~srajtaśma  2012-10-08 21:30:21  host: public116320.xdsl.centertel.pl

    Arrrgh... dlaczego do tak pięknego telefonu wpychają wyświetlacz TFT... ?

  • 0

    19. ~  2012-11-26 18:21:07  host: v15-07.opera-mini.net

    gdyby tylko nie byłaby wodoodporna i miała aparat 8mpx cena pewnie byłaby na poziomie 1300-1500zł

  • 0

    20.  2012-12-11 18:54:45

    Sony szaleje :) Ciekawe czemu nie było reklamy i dlaczego nie ma go jeszcze w abonamentach. Wyszła w maju i jeszcze jej nie ma, a Xperia J w sierpniu i jest. Ciekawe czy wogóle będzie 18.~srajtaśma No szkoda. Sony Ericsson/Sony chyba nigdy nie zastosuje Super Amoleda, czy choćby IPS, ale SC-LCD któryś model ma :D Kosztuje ok 1900 zł.

  • 0

    21. ~ropuś123  2012-12-15 08:58:38  host: 87-205-167-152.adsl.inetia.pl

    W tak pięknym telefonie pewnie przydał by się s-amoled?dobrze powiedzmy że jest.tel. Upada ci z 1.5m i...koniec zabawy:-P.tft jest moim zdaniem celowo zainstalowany ażeby dzięki swym warstwą wiele upadków wytrzymał.a wogóle fon zajefajny.tylko niewiem jak z baterią ale mieimy nadzieję że w rzeczywistości w granicach rozsądku:-)pozdrowienia wysłane z xperii neo v

  • 0

    22. ~Loki  2012-12-24 23:27:20  host: ackw188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam od 2 tygodni więc coś napiszę. Odporności na wode nie testowałem, dźwięk w słuchawce dobrze słychać, mnie również, dotyk ładnie działa bez żadnego wieszania itp, bateria trzyma 2 dni ( kilkanaście rozmów, sms, trochę grania, trochę oglądania filmików przez dziecko, trochę gps i wifi ), jak po prostu leżał nie używany i był uruchomiony to 6 dni nim padł na amen, android ładnie wygląda, wyświetlacz ładnie wyświetla, zdjęcia i filmy jak na aparat w telefonie na przyzwoitym poziomie. To by było na razie na tyle.

  • 0

    24. ~Poli  2013-01-18 17:58:44  host: 89-71-47-5.dynamic.chello.pl

    Kupiłem ja na na alegro za 1 539,00 zł.Nie żałuje. Wszystko śmiga świetnie.A co do minusów wkurza mnie biurkowa-stacja dokująca.Kabel jest do niej USB i ładowarka sieciowa,adapter.Wszytko razem.Kabel USB do przesyłu danych trzeba dokupić.ładowarka sieciowa przydała się by zwykła.Bo w podróż nie mam zamiaru zabierać całego kompletu wraz z stacja dokującą.Brak było instrukcji w jeżyku polskim w kartonie.Nie mogę ustawić własnych dzwonków i alarmów tylko xperii. Musze rozkminić to androidem.I wkurza mnie wybór tapety która trzeba zawsze przyciąć.To tak na początek użytkowania.

  • 0

    25. ~Poli Sprostowanie!!!!  2013-01-18 21:30:30  host: 89-71-47-5.dynamic.chello.pl

    Ma kabel USB to ten od stacji dokującej. Wejście kabla jego kształt wyglądają nieco inaczej niż wejście telefonu.Telefonu jest bardziej płaskie,to mnie zmyliło. Już kiedyś w taki sposób spaliłem telefon.

  • 0

    26. ~krybus  2013-01-25 13:28:42  host: aaj234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sprawdzał ktoś czy jest faktycznie wodo odporny

  • 0

    27. ~krybus  2013-01-25 13:40:45  host: aaj234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam go juz 4 miesiące ale nie kupiłem go w Polsce bo nie ma tu jeszcze i jak sie spytam nawet o etui to pytają mnie co to jest za telefon więc lipa jedynie widzę od półtora miesiąca coś na allegro. Telefon zajebisty ogółem wszystko mi sie podoba nie mam żadnych zastrzeżeń mogła by tylko bateria dłużnej trzymać ale to normalne w smartfonach a tak jest zajebisty polecam choć jest drogi ale warty swojej ceny sprawdzałem i jest wodo odporny ale jak nagrywałem filmik i wsadziłem to sie filmik wstrzymał i jak wyciągnąłem to znowu zaczął nagrywać jest jakiś czujnik i trzeba go zasłonić i będzie można nagrywać pod woda jak pójdę na basen to sprawdzę ale jest to ryzykowne wsadzać fona za prawie 2000 pln do wody

  • 0

    28. ~ewa  2013-01-27 15:38:05  host: 89-71-75-168.dynamic.chello.pl

    Kupiłam na ebay za 1 346,15 z Hongkongu przesyłka gratis (2 tygodnie temu)!!!!! Telefon wypas.Etui na wypasie kupiłam tez na ebay HEAD CASE BLACK X HARD CASE DESIGN GLOSSY BACK CASE FOR SONY XPERIA ACRO S LT26W za Około 24,23 zł przesyłka gratis Angli. Jestem mega zaskoczona telefonem i akcesoriami szkoda ze tylko na ebay.Ale zaesze mozna fajnie tanio kupić za free przesyłką.

  • 0

    29. ~ewa  2013-01-27 15:40:20  host: 89-71-75-168.dynamic.chello.pl

    Sprawdziłam wanie jest wodooporny. Moje dzieci się z nim kopią.!!!! I nic mu nie jest :-)

  • 0

    30. ~Rafał  2013-02-02 10:24:29  host: 89-71-75-168.dynamic.chello.pl

    świetny wypasiony, telefon kupiłem w redcoon. hhmm walorów jest mega.napisze o wadach: brak dynamicznego autofokusa,nie można ładować przez USB jak się podłączy do kompa, i brak możliwości wyjęcia baterii.To i tak uważam go za rewelacyjny telefon.

  • 0

    31. ~Magda  2013-02-11 21:44:09  host: 89-71-75-168.dynamic.chello.pl

    Po miesiącu eksploatacji stwierdzam telefon ma jedna wielka wadę!!! Powłoką szkła mineralnego jest do niczego!!! Włożyłam do kieszeni razem z kluczami w czasie zakupów. Jak wyszłam ze sklepu zobaczyłam ze szkło jest całe porysowane. Jakaś masakra!!! Sony powinno wymienić szkło na szkło Gorilla Glass!!!!! Jeżeli ktoś kupi ten telefon niech kupuje od razu pokrowiec do niego!!!

  • 0

    32. ~  2013-03-14 22:42:43  host: bre74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon posiadam jakieś 4 miesiące, jestem zadowolony, bateria trzyma 2 dni przy max jasnym wyświetlaczu, wodoodporności nie sprawdzałem, zdjęcia robi jak na telefon przyzwoite to samo z filmami, odtwarzanie muzy bez problemowe i ładnie brzmienie, o dziwo dobra antena gsm bo mało który telefon w mojej piwnicy ma zasięg a ten ma 1-2 kreski więc zaskoczenie, mnie dobrze słychać jak i ja dobrze słyszę, dotyk działa wyśmienicie, odbiornik gps łapie fixa bardzo szybko, szkoda że u nas w polsce nie ma do niego żadnych akcesoriów ale trza się posiłkować "zagranicą". Magda a przyjrzyj sie dokładnie bo w moim była naklejona oryginalna folia na wyświetlaczu która wygląda że to już ekran, pieruńsko mocno naklejona :) Rafał idzie bez problemu ładować przez usb, jak podłączasz tel do kabla to "obudź" telefon z uśpienia i gotowe, a jeśli nie to w opcjach masz możliwość zmiany w ustawieniach co telefon ma robić po podłączeniu do usb. Ogólnie polecam.

  • 0

    33. ~niezdecydowana  2013-03-17 10:29:41  host: clx213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do posiadaczy. Czy jak oglądacie na telefonie filmiki np. na youtubie to długo się buforuje czy mozna od razu ogladać? Który telefon bardziej polecacie acro s czy v?

  • 0

    34. ~zadowolony  2013-07-10 23:06:37  host: cgv172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już pół roku. Wodoszczelność sprawdzona w wannie na basenie i jeziorze :) i wszystko ładnie działa. Dotyk działa prawidłowo nie wiesza się, trochę sie grzeje podczas grania grankami, youtube działa bez problemu bez zbędnego buforowania, muzyka na głośniczku przyzwoita jak na telefon, na słuchawkach nie od sony tylko AKG jestem zadowolony, kręcenie filmów, robienie zdjęć w różnych trybach funkcjach itp na dobrym poziomie jak na telefon, gps działa bez problemu ( automapa,google map, sportracker,endomodo,treckbuddy). Po ostatniej aktualizacji androida koło tygodnia temu jak by przyjemniejszy wizualnie w oprogramowaniu. Bateria trzyma 2 dni przy średnim użytkowaniu. Idzie ustawiać dzwonki jak sie chce i jakie się chce, trzeba tylko poszukać bo to prosta sprawa. Kabel z ładowarki biurkowej / stacji dokującej również ładuje po podłączeniu bezpośrednio do usb. Można ładować przez usb za pomoca komputera. Oryginalna folia na telefonie jest pioruńsko mocno przyklejona jak już ktoś pisał wyżej, po odklejeniu nie ma ani grama kleju na szybce. Ogólnie polecam :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-48-3.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet