Sony-Ericsson Z800i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Z800i Opinie o Sony-Ericsson Z800i

Sony-Ericsson Z800i

w sumie: 41
  • 0

    1. ~:)  2005-02-14 14:47:00  host: pc05.instal.pl

    Mam ten telefon od roku ..... i na razie jestem zadowolony :)

  • 0

    2. ~M.Piech  2005-02-14 15:45:00  host: net1.chomiczowka.net.pl

    Jak możesz go mieć jak nie ma go jeszcze w sprzedaży?? :||

  • 0

    3. ~zbok  2005-02-15 16:52:00  host: eden.tu.kielce.pl

    hehe a pozatym ten telefon nie ma jeszcze roQ bo chyba dopiero jest wprowadzany na rynek:P

  • 0

    4. ~Andrzej_Zbyrad  2005-02-18 19:36:00  host: pd1.skopanie.sdi.tpnet.pl

    Jak go możesz mieć jak on dopiero był pokazany na targach w Cannes gdzie niedawno były orgaznizowane

  • 0

    5. ~stingah  2005-02-19 09:50:00  host: dial-313.wroclaw.dialog.net.pl

    jejku... jaka fantazje maja ludzie... ech

  • 0

    6. ~orwel  2005-02-26 10:15:00  host: awy122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pewnie chodzi mu o v800 bo są podobne

  • 0

    7. ~viger  2005-06-05 12:11:00  host: maluch.pcz.pl

    kalwiatura troche nie wygodna no i bareria 2 dni ... ale wizualnie jest ok i zdjecia boskie jak na telefonik :*

  • 0

    8. ~  2005-07-08 22:23:00  host: cache-los-ad06.proxy.aol.com

    Wie ktos moze jaka jest roznica pomiecy V800i a Z800i??? Wizualnie to sa te same telefony i jakos roznic w opcjach nie zauwazylem na stronie producenta.
    P.s. Telefon dopiero wchodzi na rynek angielski wiec w Polsce nie ma go jeszcze i dlugo nie bedzie :)

  • 0

    9. Wolf  2005-07-23 23:21:41  host: chello062179025162.chello.pl

    Roznica miedzy v, a z polega na tym ze v jest przebrandowany na siec vodafone i posiada odrobine inne ikony menu oraz kilka ograniczen softwareowych(mp3,gry musza miec licencje), po za tym ego przednie i tylna(wymienialna) obudowa rowniez zawiera logo vodafone.
    Dodatkowo do z dodawana jest karta MSduo Pro 64M, a do v tylko 32MB.
    Mnie udalo sie kupic dosc tanio v800, zaraz po tym wgralem do niego najnowsze, dostepne, polskie oprogramowanie przez co nie mam juz zadnych ograniczen softwareowych co w praktyceoznacza ze posiadam telefon z800i.
    Pozostala sprawa jest karta pamieci, ktora wymienilem na 128MB, pozostalo mi tylko czekac na nowa obudowe ktora kupilem za 5 funtow na angielskim ebay'u.
    Mysle ze dostae ja za max 2 tygodnie.
    Telefon po zmiani softu bateria trzyma nie 3, a 5 dni.
    Polecam ten telefon!

  • 0

    10. ~magik  2005-09-17 00:25:44  host: 85.219.136.51

    ja go mam miesiac i przywioazlem go z niemiec w polsce go nieszcze nie maja;-)))

  • 0

    11. ~Wolf  2005-09-20 15:58:08  host: chello084010161017.chello.pl

    W Polsce dostepny jest od ok 3 miesiecy...

  • 0

    12. ~davidss5  2005-10-15 01:57:40  host: dam203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiec tak jak mi sie nie podobają komy typu "V" tak ten se jest super moze mam slabość do SE i dlatego mi sie podobają... kazde modele SE.moim zdaniem SE jest najlepszy ale i tak mam nokie 6600 ktora jest totalnym niewypałem... jedynie symbian ja ratuje...

  • 0

    13. ~S_e  2005-11-12 19:04:13  host: akm243.internetdsl.tpnet.pl

    magik : aaaa w jakiej sieic?????? Vodafone??????

  • 0

    14. ~Turkmen  2006-01-12 21:55:01  host: pb225.bielsko-biala.sdi.tpnet.pl

    Ile bedzie kusztowal z800i nowy albo urzywany???

  • 0

    15.  2006-01-26 17:36:27

    No coz jak dla mnie bardzo ciekawy fon ale pewnie jak kazda nowka bedzie drogi chyba ze sieci komorkowe zrobia nam prezent :))

  • 0

    16. ~mez  2006-03-26 17:36:07  host: dzc127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogolem fonik fajny...sporo funkcji...i zajefajny wyglad:))

  • 0

    17.  2006-04-03 06:48:07

    JA CHCĘ TEN TELEFON !!!!!

  • 0

    18. ~Groszek  2006-08-16 14:08:23  host: biy143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajna koma jak napisał ~mez "zajefajny wygląd"
    i można podnią podpiąć Car-100.

  • 0

    19. ~siudu  2006-08-17 16:05:26  host: chello087206250161.chello.pl

    mam pytanie odnosnie telefonu czy da sie puszczac mp3 przez glosnik telefonu i ustawiac go jako dzwonek???? prosze o odp : )z gory dziekuje

  • 0

    20. ~rafi  2006-09-23 13:40:08  host: xdsl-10988.zgora.dialog.net.pl

    jak myslicie lepszy ten czy k750i??

  • 0

    21. ~  2006-10-25 20:41:53  host: aaxg172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten jest lepszy z wygladu i z innych rzecz. a ile on kosztuje??

  • 0

    22. ~d`j  2006-10-31 21:43:14  host: 212.2.99.41

    Witam Z800i to jeden z najbardziej udanych modeli producenta ostatnimi czasy ma dostepne super modele telefonow z tym ze ten akurat u nas operatorzy jeszcze nie maja...a szkoda bo jet zaj...

  • 0

    23. ~patricko  2006-11-26 16:02:34  host: 088156096007.stk.vectranet.pl

    przydał by sie jakis tescik tego telefonu ... Mam na niego chrapke ...

  • 0

    24. ~pat  2006-11-26 16:04:44  host: 088156096007.stk.vectranet.pl

    a w ktorym miejscu ten telefon ma IrDE

  • 0

    25. ~szwagierek  2006-12-19 18:44:16  host: ajz147.internetdsl.tpnet.pl

    poMoCy!!!!!!!Mam dylemat co jest lepsze w300i vzy z800i proszę o odpowiedz pilne!!!!PoZdRo ZgOry dziękuje!!!!

  • 0

    26. ~wwo  2007-02-19 17:10:16  host: host0024.ostrog.net

    czy tel z800i ma głośne dzwonki mp3

  • 0

    27. ~aniocha:)  2007-04-18 19:11:00  host: aug111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem bardzo zadowolona z tego telefonu klawiaturka spoko i jest piekny dalam za niego tylko 3tys.to bardzo porzadna cena pozdrawiam:)

  • 0

    28. ~GoNgA  2007-05-08 17:00:21  host: bbo246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś może mi podać cene tego tel. bo ja nie moge nigdzie znaleźć

  • 0

    29. ~djdred  2007-05-08 22:54:09  host: chello087206117083.chello.pl

    ja kupilem za 270 zł nowy przywieziony z danii

  • 0

    30. ~sylwekm  2007-06-16 02:21:20  host: sieniawa.informel.pl

    mam pytanko ten fon posiada lampe albo flesza . Prosze o info . Z gory dzieki :)

  • 0

    31. ~oscik  2007-10-08 20:21:59  host: chello089077073205.chello.pl

    Mialem ten telefon przez 5 miesięcy według mnie fajny ~sylwekm ten telefon ma lampe !

  • 0

    32. ~Matrix  2007-10-23 14:39:52  host: cgn187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bede mial tom kome z dani ale troche dziwny wygląd

  • 0

    33. ~  2008-01-18 17:25:20  host: bpm117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile kosztuje nowy z800i ???? Prosze o szybkom odp.

  • 0

    34. ~piterox  2008-02-13 19:56:48  host: gky10.internetdsl.tpnet.pl

    jak uważacie która jest lepsza ta czy V800i

  • 0

    35. ~tulip  2008-03-05 19:27:44  host: gate-dialog-easycom.zgora.dialog.net.pl

    Ten telefon to jeden z najgorszych jakie mialem,nigdy juz nie kupie SE,ten model calkiem mnie zrazil.Brak mozliwosci ustawienia wlasnego dzwonka na sms,zadnego edytora zdjec,jakie zrobisz takie zostanie,nie zmienisz ani rozmiaru,niczego nie dodasz i nawet nie ma opcji zeby jego nazwe zmienic,nie mozna ustawic fotki jako tapete w taki sposob zeby byla na caly wyswietlacz,dyktafon to jakas kpina.Zdjecia na zewnatrz ok,ale w pomieszczeniu to jak na starym siemensie,pisanie sms to koszmar,male przyciski wpadajace gleboko w klawiature,trzeba naciskac po dwa razy zeby zalapal,ksiazka tel.jak w kazdym SE do bani,prymitywna grafika,a numer zapisany tak malymi cyferkami,ustawionymi w dodatku tak blisko siebie ze myli sie w oczach.Ten telefon to niedorobka,baardzo ubogi,prymitywny,niepraktyczny,kupilem go tylko dla karty pamieci i bluetooth'a ktorych nie mial moj poprzedni(nie napisze jakiej marki)

  • 0

    36. ~lola  2008-05-28 17:15:21  host: wnc-wgix.silesialan.pl

    mi bardzo podoba się ten fonik jak czytam te komy to składa się że ten fonik jest brdzo dobry to prawda??

  • 0

    37. ~beny  2008-09-06 12:36:49  host: aedu70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi gdzie można go kupić we wrocławiu???

  • 0

    38. ~  2008-11-07 22:00:18  host: r3-atm-155.sieciuch.com

    do tulip każdą fotkę możesz ustawić jako tapetę,czy to na ekranie głównym czy na zewnętrznym.Popatrz w manu,wciśnij (więcej) potem (użyj) następnie wybierz ekran.

  • 0

    39. ~ja  2008-11-08 20:01:50  host: 94.251.138.161

    mozna poruwnac do mojego. cena odpowiednia jak na taki malo funkcjonalny fon. malo funkcyjny ale nie brzydal. daje 8

  • 0

    40. ~krzysiu  2012-07-10 23:56:02  host: user-109-243-148-95.play-internet.pl

    pro telefon godny nastepca galaxy s3

  • 0

    41.  2012-12-01 20:20:52

    Ten telefon ma aż 6 lamp ledowych???

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet