Sony-Ericsson Z780 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Z780 Opinie o Sony-Ericsson Z780

Sony-Ericsson Z780

w sumie: 15
  • 0

    1.  2008-04-23 21:23:08

    Czy Ci od SE naprawdę nie umieją zrobić jakiegoś ciekawego telefonu? Mogliby się zająć modernizacja softa,dodać jakieś fajne bajery, a nie kolejny ten sam telefon w nowym opakowaniu... ;/

  • 0

    2. ~raf  2008-04-23 21:26:11  host: chello089076117119.chello.pl

    Ładna klapeczka :)

  • 0

    3. ~juni0r1988  2008-04-25 14:09:58  host: scizorro.t17.ds.pwr.wroc.pl

    brzydki jak sony ericcson:/

  • 0

    4. ~joljol  2008-04-30 14:39:17  host: 205.85-237-177.tkchopin.pl

    kiedy wchodzi do sprzedazy?

  • 0

    5. ~  2008-05-13 19:18:49  host: nat-28.it-net.pl

    1: bo to nie "ciekawy telefon" tylko "tani telefon"

  • 0

    6. ~aureliiia  2008-05-17 23:58:13  host: chello087206030004.chello.pl

    @5 To nie jest tani telefon... Tanie telefony nie mają HSDPA i GPSu....

  • 0

    7.  2008-05-18 21:40:15

    Nie wiem czy będzie to tani telefon - ma gps i bluetooth stereo i szybkiego neta. Jedno jest pewne - jest brzydki ;]

  • 0

    8. ~hwoarang  2008-07-24 10:23:32  host: aef38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sony ericsson robi bardzo dobre telefony ale ten jest apokamipsa wygląd ochydny a jak się go otworzy to jest tak wielki jak puszka od piwa pozdro

  • 0

    9. ~natalii  2008-10-05 11:02:46  host: 093105112067.sdl.vectranet.pl

    kwestia gustu, mi sie bardzo podoba... i sony ericsson robi dobre telefony

  • 0

    10. ~nastja  2008-11-02 19:47:53  host: bqa7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi sie podoba ;) . ciekawe tylko czy jest w abonamencie z plusa . . ;]

  • 0

    11. ~  2008-11-07 14:59:18  host: 80.54.16.64

    hej, mam pytanie do was- czy jak ktoś dzwoni to na tym zewnętrznym wyświetlaczu wyświetla się kto dzwoni, numer itp?

  • 0

    12. ~lady  2008-11-25 21:03:38  host: inet20908ni-3.eranet.pl

    Może mi ktoś powiedzieć czym się różni z770i od z780i? ;]

  • 0

    13. ~beretka moli  2009-01-31 01:53:56  host: 5.ryb.airbites.pl

    telefon bardzo pikny:D zwlaszcza fiolet:)) miała być jego premiera pod koniec 2008r a już mamy 2009 i cichosza! to mnie denerwuję...od sierpnia już na niego czekam!

  • 0

    14. ~kasia  2009-06-23 09:59:55  host: aajt130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon jest już na naszym rynku? Nigdzie go nie mogę znaleźć, a chciałabym go kupić.

  • 0

    15. ~andziek  2009-07-30 14:15:46  host: bzq162.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest śliczny. Jest już na naszym rynku? Bo podobnie jak ~kasia chcę go kupić:D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet