Sony-Ericsson Z770i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Z770i Opinie o Sony-Ericsson Z770i

Sony-Ericsson Z770i

w sumie: 44
  • 0

    1. ~zen  2008-02-11 19:48:27  host: chello089077077082.chello.pl

    fajny telefon, u nas pewnie bedzie za pol roku jak Bog da...

  • 0

    2. ~ x  2008-02-12 18:47:09  host: 193.239.62.45

    gdzie jest druga kamerka?

  • 0

    3. ~Agus  2008-02-15 18:57:21  host: 212.160.172.70

    Swietny naprawde fajny wyglad

  • 0

    4. ~dawidswoś  2008-02-16 07:42:17  host: bhb12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawet fajny ale co to jest to z boku taam gsdzie sie klapka zgina top wyglada na aparat ale tu nic o tym nie pisze

  • 0

    5. ~  2008-04-04 20:06:28  host: 87.116.209.244.brzesko209.tnp.pl

    obsłurzy flash menu?

  • 0

    6. ~onika  2008-04-27 20:50:52  host: abfu202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zen: ten telefonik juz jest na allegro ;o

  • 0

    7. ~Kuba  2008-06-16 07:03:53  host: dza214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon od tygodnia. Poprzednio NOKIA E50, która okazała się totalnym niewypałem pod względem funkconalności jak i wytrzymałości. Z770i jest niewielkim telefonem, który z powodzeniem można nosić w kieszeni (nawet bardzo opiętych na moim grubym dupsku) spodni ;) Telefon dzwoni i reaguje jak powinien - mimo iż nie co wolniej niż K800i. Potrzebuję telefonu do dzwonienia więc nie będe się rozpisywał o jego multimedialności bo jest mi niemalże zbędna. Powiem po krótce, że radio a zwłaszcza MP3 gra lepiej niż mój odtwarzacz Creativa ! Przeglądanie www i obsługa e-mail wyśmienita ! Aparat standard - do robienia zdjęc służy EOS a nie telefon ;) Menu i jego personalizacja jak to w SE wzorowa. Ja się trzymam jak najdalej od Symbiana - nigdy więcej tego OS w telefonie ! :)

  • 0

    8.  2008-06-19 00:28:24

    jak na tą cenę to telefon nie prezentuje zupełnie nic poza wyglądem. nie można zaprzeczyć, że jest ładny, ale to taki golas w ładnym opakowaniu.

  • 0

    9. ~Zaki  2008-06-20 22:18:16  host: dwr130.internetdsl.tpnet.pl

    Tam gdzie się klapka zgina to jest miejsce na zaczepienie smyczy

  • 0

    10. ~jsl  2008-06-27 09:43:26  host: bwg10.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik w rzeczywistości wyglada jeszcze ladniej niz na zdjeciach,swietny wyswietlacz, menu standard dla SE,radio gra super,zdjecia tez wychodza ok,mam go od kilku dni i nie zaluje ze sie zdecydowałem na niego

  • 0

    11. ~Zaki  2008-07-04 09:12:33  host: 83-238-144-8.ip.netia.com.pl

    a można mieć gg w tym telefonie ?

  • 0

    12. ~Katarzyna  2008-07-16 10:13:50  host: chello084010242174.chello.pl

    jesli masz ere to mozesz miec gg bo od tego to zalezy ;]

  • 0

    13. ~agi  2008-08-11 02:40:16  host: 80.50.9.118

    A jak z klawiaturą? Sms'y pisze się szybko?

  • 0

    14. ~Vi  2008-08-29 12:02:02  host: bad145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Klawiatura bardzo dobra - nawiasem mówiąc od około 10 lat posiadam kalkulator, który ma klawisze w podobnej technologi i do tej pory działa świetnie. Intuicyjne menu, zewnętrzny wyświetlacz jak lusterko - można się przejrzeć (czy np nie ma czegoś na zębach), a jak ktoś marudzi, że się na nim godzina cały czas nie wyświetla to niech sobie naciśnie przycisk głośności, który jest z boku i się wyświetli. Dobrze leży w dłoni i w kieszeni. Wibracje słabe - chodziłam po mieście i trzymając go w kieszeni spodni wogóle nie poczułam, że do mnie dzwoniono, więc lepiej ustawić sobie głośny dzwonek. Wideokonferencji nie posiada, w każdym razie nie zauważyłam, ale do tego musiałby mieć drugą kamerkę wewnątrz, a tak owej nie posiada. Fotki jak na telefon są ok, tryb nocny pozwala też w pomrokach coś ustrzelić. Net szybki, przegląda się dziwnie, bo strony inaczej wyglądają, ale to kwestia przyzwyczajenia. Nie wiem jeszcze jak z baterią, bo mam go dopiero 3 dzień i na razie ją formatuję i dużo się bawię telefonikiem. Zobacze jak będzi później, bo do tej pory ładowałam 2 razy. Na razie to wszystko.

  • 0

    15. ~rafi  2008-09-03 20:31:14  host: apn-77-114-196-2.gprs.plus.pl

    z czego wykonana jest obudowa tego telefonu?wygląda na aluminium, mam racje czy to plastik?

  • 0

    16. ~Vi  2008-09-20 10:18:55  host: abpn124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po dłuższym użytkowaniu stwierdzam, że telefonik mi się podoba i nie żałuje, że go kupiłam, choć batiera wydaje mi się średniawa - myślałam, iż będzie dłużej trzymał niż 4 dni przy średnium używaniu (na 5 dzień zostaje mu pare procent baterii), bo tyle to moja starutka nokia ze starutką baterią wytrzymywała. Obudowa częściowo metalowa, głośnik zewnętrzny zbyt cichy, ale w końcu to nie seria W. Radio dobrze odbiera. Ogólnie wszystko funkcjonalne jak trzeba. Dużo więcej plusów niż minusów. I nawet jak mu się wciśnie 2 giga kartę pamięci to chodzi tak samo szybko.

  • 0

    17. ~YA  2008-09-23 16:52:58  host: epd74.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon ma EDGE chyba ze E na ekranie oznacza co innego

  • 0

    18. ~tofi  2008-09-26 18:38:48  host: 89.174.4.69

    obudowe ma z al

  • 0

    19. ~~xxx~  2008-09-26 18:47:24  host: 89.174.4.69

    na zdjeciach widac ze ma dziwna klawiature czy ona jest dotykowa? jak sie na niej pisze? opiszcie cos wiecej o wadah i zaletah tego tel planuje taki kupic ale zanim to zrobie chcialbym wiedziec o nim jak najwiecej

  • 0

    20. ~nik  2008-09-27 12:12:33  host: 89.174.4.69

    czy te klawisze sa dotykowe ?

  • 0

    21. ~  2008-09-27 12:14:40  host: 89.174.4.69

    opiszcie cos wiecej o wadach i zaletach planuje kupic i chcialbym wiedziec czy sie oplaca

  • 0

    22. ~alize  2008-10-03 18:01:55  host: c201-234.icpnet.pl

    a czy obudowa się nie ściera?? mam przykre doświadczenia po k610i =/

  • 0

    23. ~markus  2008-10-04 18:50:48  host: 89.174.4.69

    czy wyposarzenie zalerzy od koloru bo klawisze i kreska pod zewnetrznym wswietlaczem sa w kolorach czerwonym i niebieskim niekture marki tak maja ze kolor robi ruznice

  • 0

    24. ~  2008-10-11 18:44:21  host: dvs229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyposażenie jest w każdej wersji kolorystycznej takie samo. mam wersje z czarna obudowa i srebrna klawiatura z niebieskim podswietleniem. wspaniały wyświetlacz 2,2 cala( po przesiadce w samsunga wydawal mi sie ogromny :) ) na klawiaturze pisze sie rowniez swietnie, przyciski sa odpowiednio duze i lekko wciskaja sie( nie jest to panel dotykowy) bateria narazie trzymala mi 2 dni przy duzym uzytkowaniu i bawieniu sie nowym tel. fajne menu multimediów, google maps i track id tez działaja, w wiekszych miastach pokazuje sie zasieg 3G chociaz nie ma 2 kamery moze ktos skorzysta z szybkiego internetu, aparat robi dobre zdjecia przy dobrym oswietleniu, jak jest ciemno to juz gorzej ale jest git, glosnik gra wystarczajaco glosno, ale jakosc wtedy jest daremna jak to z glosnika, sluchawki nie najgorsze(dolaczone do zestawu), w moim nie bylo karty pamieci i musialem se ja dokupic, 2GB czyta bez problemu i działa szybko, pozdro

  • 0

    25. ~siomon  2008-10-25 05:12:52  host: 86-44-13-114.b-ras1.blp.dublin.eircom.net

    To samo co model z610i tylko rozdziałka wieksza ale brak drugiej kamerki. Cóż, coś za coś

  • 0

    26. ~ryn  2008-12-11 15:46:11  host: hfj42.internetdsl.tpnet.pl

    od kilku dni mam 770i i nie moge odebrac oplaczenia. wycigajac telefon z futeralu machinalnie naciskam klawisz glosnosci i odrzuca mi rozmowce. musze zawsze pddzwaniac.tez tzk maci, cz jest to u mie wada oprogramowania?

  • 0

    27. ~ryn  2008-12-12 07:59:17  host: hfj42.internetdsl.tpnet.pl

    od kilku dni mam 770i i nie moge odebrac oplaczenia. wycigajac telefon z futeralu machinalnie naciskam klawisz glosnosci i odrzuca mi rozmowce. musze zawsze pddzwaniac.tez tzk maci, cz jest to u mie wada oprogramowania?

  • 0

    28. ~pinio  2009-01-10 21:30:36  host: chello089076177057.chello.pl

    telefon jest spoko oprocz tego ze jak za mocno zamnkne klapke to sie wylancza po przycisk wylaczania znajduje sie na dole ale pozatym jest ok warto kupic

  • 0

    29. ~Carmel  2009-01-12 22:20:57  host: ip-213-17-239-218.netia.com.pl

    Mam pytanie. Czy są srebrne modele z niebieskim kolorkiem wewnątrz czy jest tylko z czerwonym?

  • 0

    30. ~karolka  2009-02-17 19:07:27  host: aesf49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy telefon ma latarke??

  • 0

    31. ~M  2009-02-18 20:21:21  host: 195.116.3.2

    Są z czerwonym i z takim jasnym, wpadającym właściwie w biały żółto-złotym. Ja mam ten telefon od listopada (wersję pomarańczową z żółtym wzorkiem :D) i bardzo zadowolona jestem :) Spore klawisze, szybko pisze się smsy, chociaż telefon jest trochę duży do mojej dłoni ;) Wibracje raczej słabe, ale da się wytrzymać, dzwonki są głośne. Zdjęcia wychodzą ładne, wyświetlacz duży i bardzo wyraźny. Google maps działa, fajne menu. I bardzo podoba mi się kształt tego telefonu, nie żałuję że kupiłam :)

  • 0

    32. ~mispaw  2009-03-07 21:51:24  host: p3ee3e933.dip.t-dialin.net

    mam SE 770i od tygodnia.wlozylem 1 GB i jest ok.WARTO KUPIC!Radio i mp3 super.Ja nie zaluje

  • 0

    33.  2009-03-16 13:59:40

    Ile trzyma bateria??? Bardzo mi się podoba ten fonik tylko muszę wiedziec ile trzyma bateria po dobrym formacie. PISZCIE PLISSSSSS

  • 0

    34. ~aki ross  2009-03-16 15:29:29  host: 80.51.74.241

    Gdzie w Polsce można kupić ten telefon? W zestawie jest kabel usb i płyta cd ze sterownikami itp? Bo z tego co widziałem/czytałem na necie - nie ma. Dziwne.

  • 0

    35.  2009-03-18 15:45:21

    powiedzcie jak trzyma bateria i czy obudowa się nie rysuje. PLISSSSSSSSSSSS chcę kupic i nie wiem czy warto -bo bateria jest dla mnie bardzo ważna!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    36. ~  2009-03-29 19:45:39  host: host94f.i24.pl

    mam ten telefon od kilku dni i zastanawia mnie jedno, w wyżej zamieszczonym linku, który pisałam jest opis, że ten Z770i posiada wideokonferencje, a jak czytam tu opinie wszyscy stwierdzają, że komórka nie ma drugiej kamerki no bo raczej nie ma. "Wyoblukałam" ją na wszystkie sposoby i drugiej kamerki nie ma, a szkoda :(. Pozatym POLECAM kupno tego telefonu. Wygodny, łatwy w użyciu :)

  • 0

    37. ~Dorotka  2009-03-31 19:23:31  host: unregister163000139079.c0.msk.pl

    Telefon polecam wszystkim w stu procentach. Mam go od dwóch miesięcy i nie żałuję zakupu.

  • 0

    38. ~rafael  2009-04-06 17:38:17  host: dvl250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pisze ok 120 smsow dziennie, i odbieram mniej wiecej tyle samo, bateria wytrzymuje tak 2 pelne dni, wkurza mnie soft bo sie czesto zawiesza, szczegolnie gdy poziom baterii ma sie zmienic, ale tak to super telefon, bateria trzymie troche dluzej jesli wylaczysz tryb 3G

  • 0

    39. ~Gosia  2009-04-30 19:50:56  host: nemezis.interblock.pl

    Wenialny telefon.. ;) Klasa sama w sobie.

  • 0

    40. ~....  2009-07-29 16:04:33  host: public1602.xdsl.centertel.pl

    jaka cenaa?

  • 0

    41. ~Internet  2009-09-05 15:43:28  host: dur218.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon w orange i nie moge ustawic internetu w nim... w ogole na orange.pl nie ma takiego telefonu do skonfigurowania internetu... :/ powiedzcie mi co mam zrobic

  • 0

    42. ~xdd  2009-09-09 19:38:20  host: adak86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ona kosztuje

  • 0

    43. ~rwagt  2009-11-09 14:30:39  host: 94-40-21-194.tktelekom.pl

    ile ona kosztuje

  • 0

    44. ~goh  2010-08-20 16:00:55  host: dsg122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ponad pól roku, więc poznałam wszystkie zalety i wady. Przez długi okres czasu wydawało mi się, że nie ma wad, jednak ma i to poważne. przede wszystkim wyłącza się. Telefon nie wyrabia z taką ilością pamięci jaką można do niego wsadzić. Jak piszę smsa a drugi przychodzi, to wyłącza się i tylko wyjęcie baterii pozwala go ponownie uruchomić.Oprócz tego obudowa się sypie. Plastikowe listwy z głośnika odkleiły się i odpadły. Uważam, że za taką cenę powinni zaoferować trwalszą i mniej tandetną konstrukcję. Można być z niego zadowolonym, jak ktoś co 4 miesiące zmienia telefon, bo on tylko tyle działa i wygląda poprawnie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-114-118.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet