Sony-Ericsson Z710i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Z710i Opinie o Sony-Ericsson Z710i

Sony-Ericsson Z710i

w sumie: 138
  • 0

    1. ~Raks  2006-05-18 12:53:54  host: host-ip50-62.crowley.pl

    Cool :) Podoba mi się to co widzę.

  • 0

    2.  2006-05-18 14:08:38

    Mi tez sie podoba... SE robi coraz ladniejsze klapki :))

  • 0

    3.  2006-05-18 15:12:32

    wyglada nie pozornie... ale super funkcje!

  • 0

    4. ~przemeQ  2006-05-18 16:10:40  host: sm42.internetdsl.tpnet.pl

    okropny !! jak wszystkie SE :/ bleee

  • 0

    5. ~yeryyma  2006-05-18 18:14:57  host: abl226.internetdsl.tpnet.pl

    se robił, robi i bedzie robić najlepsze kom-y na świecie a to jeden z nielicznych naj modeli pozdro dla wszystkich fanatyków tej marki

  • 0

    6. ~aspyr  2006-05-18 20:32:42  host: system858917570.mtvk.pl

    piękno i funkcjonalność w jednym.........

  • 0

    7. ~vodzu  2006-05-19 10:35:57  host: europa.tueuropa.pl

    całkiem całkiem ino trochę przyciężki 110g to sporo

  • 0

    8.  2006-05-19 15:26:46

    Ja bym sie raczej uzywal okreslenia "milosnik" zamiast "fanatyk" - to drugie kojarzy sie z terrorystami ;)

  • 0

    9.  2006-05-19 16:58:43

    Yyyyyy ten dres ma racje...SE nie ma miłośników...w polsce to są fanatycy!!
    Aaaaa K750i przebija samsungi...aaaaaaa K800i jest najlepszy na świecie...aaa nokie są do dupy...aaa jestem dresem!

  • 0

    10. ~mucuss  2006-05-20 11:33:39  host: azm26.internetdsl.tpnet.pl

    PRZEMEQ> ty nie jestes przypadkiem ZAWIASa z gsmonline?? UJak tak WSPŁÓCZUJE!!!

  • 0

    11. ~  2006-05-20 13:27:39  host: p07-05.opera-mini.net

    fajny telefonik. ciekawe jaka będzie cena.

  • 0

    12. ~bart  2006-05-20 23:21:44  host: abuz225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wy ejsteście normalni? Beznadziejne i załosne są wogóle jakiekolwiek wyzywania kogokolwiek od dresów z racji telefonu jaki posaida! to świadczy zdecydowanie o ograniczeniu was samych.
    ja osobiscie naleze do zwolennikow Sony Ericssona, bo moim zdaniem są to najlepsze telefony. Każdy moze mieć rpawo do własnego zdania, każdy moze szukać w telefonie innych funkcji.
    Mam już któregoś SE z rzędu /tym razem d750/ i nie uważam sie za fanatyka, poprostu menu, sposób działania i funkcje se są najblizsze moim oczekiwaniom.

  • 0

    13.  2006-05-21 20:14:20

    Nie uważasz się za fanatyka?Więc po co ten komentarz?
    Bo wychodzi na to, że za wszelką cene chcesz bronić swojego kochanego Sonego...

  • 0

    14.  2006-05-22 15:19:23

    @ VINAMP ktoś na tym forum chce leczyć kopleksy? dostałeś od jakiegoś dresa i skroił Ci SE??

  • 0

    15.  2006-05-23 14:34:43

    Popieram Barta - mi tez SE odpowiada pod wzgledem wykonania i jak mam do czynienia z produktami innych firm to za kazdym razem SE wygrywa w moim prywatnym rankingu...

  • 0

    16.  2006-05-23 15:14:06

    @ kafelski ja nigdy nie miałem, nie mam i nie będe miał tych śmieci jakimi są SE...

  • 0

    17. ~OlCiA...  2006-05-24 16:19:51  host: acfg45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    VINAMP.......tak wyzywasz SE, a pewnie sam masz jakiegoś rupiecia :/:/...zastanów się trochę i znajdź jakieś pozytywne strony tego telefonu...ja mam SE...i to nie pierwszy raz....to chyba o czymś świadczy...a tak nawiasem mówiąc to SE było na liście najlepszych modeli telefonów no zgadnij na jakiej pozycji...na DRUGIEJ zaraz po Noki...więc nie masz się czego czepiac SE...........pozdro dla wszystich, dla Ciebie też VINAMP :P:P

  • 0

    18. ~Karwanik  2006-05-25 21:05:18  host: prosie9.aster.pl

    Mam do was pytanie czy może ktoś wie ile trzeba za niego zapłacić?

  • 0

    19. ~maans  2006-05-28 10:13:23  host: cv134.internetdsl.tpnet.pl

    Ja czekam tylko na SE który bedzie miał Radio z RDS , aparat 2-3 Mpx , lampe błyskową , w którym będzie można słuchać muzy w zajeb.stym brzmieniu i będzie albo "KLAPKOWCEM" ALBO "SLIDEREM" no i oczywiście będzie musiał się podobać tylko ciekawe ile jeszcze bede musiał na takiego czekać...

  • 0

    20. ~maans  2006-05-28 10:16:05  host: cv134.internetdsl.tpnet.pl

    i może mi ktoś jeszcze napisac czym się różni Z710i od W710i ??

  • 0

    21.  2006-05-29 17:13:40

    Maans: Wg mnie poczekasz jeszcze z rok... Co do roznic to W710i ma odtwarzacz Walkman, ma karte 512 MB i funkcje fitness (czujnik ruchu - liczy kroki, przelicznik kalorii, itp.) W710i pewnie bedzie mial karte 64 MB lub 128 MB...

  • 0

    22. ~sikora  2006-07-12 12:09:06  host: 212.160.172.70

    ten tel jest wypasiony wszystko co potrzebne teraz mam k700i ale zbieram kase na ten tel jak tylko się pojawi

  • 0

    23. ~Stanley  2006-08-06 12:02:29  host: chello087207053247.chello.pl

    vinamp...... smieci to ty pozbieraj u siebie w domu i idz leczyc te ograniczenie umyslowe i niech mama zmieni tobie pieluszke hehehe

  • 0

    24.  2006-09-04 12:27:18

    a ile on kosztuje??????

  • 0

    25. ~se boy  2006-10-24 14:59:07  host: fasolowa.spray.net.pl

    na allegro za 1300, troche wiecej narazie niz na zachodzie...

  • 0

    26. ~dd  2006-11-04 09:33:59  host: dfh19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja zauwazylem ze te przyciski w tym fonie są dosyc wypukłe. Mam pytanie do uzytkowników czy czasami od tych przycisków ekran sie nie rysuje?????

  • 0

    27. ~dd  2006-11-04 17:25:27  host: dev246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i jeszcze jedno.. niech mi ktos powie jak sie powinno ladowac nową baterie jonowa a jak polimerówke?? 3 razy po 12 czy jak??? ((bateria jest nie sformowana))

  • 0

    28. ~premier  2006-11-08 19:41:29  host: akl77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    litową trzeba ładować trzy razy po 12h i używać do rozładowania, a polimerowej nie trzeba formatować, ona nie ma efektu pamięci, ale jak bardzo chcesz to możesz

  • 0

    29. ~heretique  2006-11-12 18:53:04  host: chello084010134149.chello.pl

    Baterii litowo-jonowych i polimerowych NIE TRZEBA "formatować". Proszę sobie poczytać trochę w internecie (spytaj wujka Google) o akumulatorach i nie słuchać niedouczonych handlarzyn.

  • 0

    30. ~se boy  2006-11-13 08:08:17  host: host-47-206.spray.net.pl

    Mam ten tel. Jest duzo fajniejszy w uzytkowaniu niz przypuszczalem. Ogolnie to to co w ericssonach najlepsze jesli chodzi o interfejs. Samo wykonanie super i calkiem solidne, dobrze lezy w lapce, swietnie sie zamyka itd. Po za tym jest calkiem lekki. Fakt taki, ze bateria trzyma 2-3 dni max, to jedyny minus, ale co sie dziwic skoro komorka nieduza, a naszpikowana swiecidelkami. Totalnie jednak nie zaluje, bo ten tel jest naprawde bardzo przyjemny i wyglada fajniej niz na fotkach.

  • 0

    31. ~filip  2006-11-19 19:41:12  host: enleczpatr2.enterpol.pl

    czy latający przycisk z prawej strony do odtwarzania muzyki to w telefonie z710is e to normalne proszę o pilny komentarz tylko poważny

  • 0

    32. ~se boy  2006-11-24 10:53:06  host: host-47-206.spray.net.pl

    hmm, tam nie ma zadnego przycisku z prawej strony, jedyny to blokada klawiatury. Przyciski do mp3 to srebrne umieszczone przy ekraniku, ktore sa bardzo sztywne i blokowane przez wspomniana blokade.

  • 0

    33. ~ryc  2006-11-30 14:22:58  host: psyche.cst.tpsa.pl

    co do baterii to KAZDA trzeba formatowac. Chodzi tu o to ze litowo-jonowe i litowo-polimerowe maja efekt pamieci, ale jest sporo mniej odczuwalny niz w niklowo-kadmowych. Sprobuj sobie caly czas doladowywac litowo jonowa przed rozladowaniem to zobaczysz czy ma efekt pamieci - i to po pol roku.

  • 0

    34. ~lol  2006-11-30 15:11:34  host: ads77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja w serwisie widzialam ten telefonik za 890zl...i bylam w szoku ze tak tanio:/

  • 0

    35. ~Emi  2006-12-02 13:59:06  host: h-82-177-208-144.dolsat.pl

    ja mam w7010i. jestem z niego zadowolona. ladowalam dopiero dwa razy kom i mam nadzieje ze po 3 juz mi bateria bedzie dluzej trzymala. bo teraz jest to ok 4 dni, ale jak chce posluchac muzyczki to 2-3 dni:) dla mnie to malo bo jak dotad to mialam nokie a one lepiej trzymaja:)

  • 0

    36. ~tokarz  2006-12-02 19:29:45  host: abxx88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam k700 ale zbieram kase na nowy telefon i nie wiem co wybrać: k610, W700, czy Z710... może mi ktoś doradzić?

  • 0

    37. ~dosia  2006-12-16 10:44:01  host: h82-143-147-38-static.e-wro.net.pl

    Dostałam ten fon w poniedzialek! i myslalam ze sie rozplyne :D :) jest BOSKI !! :D nie moge sobie wyobrazic lepszego :)):) kazdy kto sie zastanawia nad tym a nad innym to radze ten!! :D jest genialny! :D :) hehe wqrza mnie to ze ma jakas beznadziejna gre w "statki" :p ale fajna grafika w niej jest :D;p ale fon nie jest po to zeby grac ;) prawda ;) co do zdjec to po prostu wychodza genialne ale niestety... tylko w dzien ;) hehe bo nie ma lampy blyskowej :( i tego mi brakuje ale zdjecia wychodza ladniejsze niz moja cyfrowka :D jak zrzucilam je na kompa to sie zachwycilam :D:) moge robic odbitki i wywolywac :) co do klapki :) kocham telefony z klapka a ten jest wyjatkowo zgrabny :D na zdjeciach wyglada troche klocowato ale na realu jest taki malutki i fajny :)) super!! :D:) a co do wiadomosci :p mialam nokie 3510i ta najstarsza :p wiec tam moglam miescic nie wiecej niz 40 esow to w tej mam juz 160 w odbiorczej i ze 100 w nadawczej :p i dalej moge miec wiadomosci nic nie pisze ze malo miejsca :D :) ogolnie POLECAM BARDZO TEN TELEFON!! moze mam go jesczze za krotko zeby poznac jego wady ale wady sa napewno dwie ktore i tak mi nie przeszkadzaja bardzo ;) a wiec nie ma lampy blyskowej i ze bateria trzyma 2-3 dni ;) ale od czego jest ładowarka :) hehe ale zem sie rozpisala :) pozdrawiam wszystkich majacych ten tel i sie zastanawiajacych :D :* buziaki :)

  • 0

    38. ~  2006-12-16 13:42:33  host: nat-mia.aster.pl

    hmm..... Emi podaj mi przykład w której z nokii lepiej trzyma bateria przy słuchaniu muzyki????? Nie spotkałem sie z lepszym wynikiem w żadnej z nokii a parę ich miałem. Generalnie mówiąc w prawie każdym nowoczesnym telefonie bateria trzyma ok. 3 dni. Pozdrawiam.

  • 0

    39. ~malenka  2006-12-25 19:37:54  host: ti231210a080-4896.bb.online.no

    Dostałam pod choinkę SE Z710i, ale niestety nie mam polskiej instrukcji obslugi, no i w jezykach także nie mam do wyboru polskiego.Ma ktos może takowa intsrukcje??Albo jakies linki??Nie moge znaleźć :( Z gory dziekuje

  • 0

    40. ~zadowolony  2006-12-27 00:03:22  host: efi98.internetdsl.tpnet.pl

    No fonik rewelka!! Wczesniej uzytkowalem Siemensy i dobrze zrobilem, ze zmienilem marke;P Piekny zgrabny telefonik z mega bajerami w srodku takimi jak np. Radio z RDS, odbieranie glosowe (mowisz ODBIERZ lub ZAJETY i wszystko w temacie), zdjecia potega 2 Mpx aparat robi swoje, a dzieki wyswietlaczowi z 256 tys. kolorami wypala czaszki jakosc zdjec:) jakosc sluchanej muzyki jest ok. Zreszta co tu dodac, jak ktos chce miec fona na czasie za niewielka kase to warto go wybrac. Jedna tylko wada nie ma SYMBIANA, ale cos za cos... Pozdro!!

  • 0

    41. ~slager  2006-12-29 21:51:19  host: efi82.internetdsl.tpnet.pl

    INSTRUKCJA OBSŁUGI: http://www.sonyericsson.com/downloads/Z710__UG_R1A_PL.pdf

  • 0

    42. ~acid_burn_s  2006-12-31 16:06:41  host: proxy21.is.net.pl

    Telefon niesamowity! Od 4 dni jestem jego szczesliwa posiadaczka i polecam kazdemu. mam tylko jeden problem i moze tu znajde odpowiedz.. Otuz w ustawieniach wlaczylam opcje otrzymywania raportu dostarczenia wiadomosci wyslanych, a mimo to takie nie otrzymuje. Czy ktos wie jak to ustawic? z gory dzieki. pozdrawiam.

  • 0

    43. ~elika  2007-01-14 00:34:44  host: n15.pro-internet.pl

    z kazdym nowoczesnym tel.,jak bateria trzyma 3 dni to rewelka,akurat ten model ma tzw"wrodzona" wade,no ale coz ,pozdrawiam szczesliwych posiadaczy tego modelu(zostal wycofany z orange,wiec cos z nim nie tak)

  • 0

    44. ~adam  2007-01-17 19:02:16  host: comp30.pronar.pl

    nie wiem co się dzieje z tym telefonem nie zapisuje połączeń w telefonie

  • 0

    45. ~MIT  2007-01-19 08:49:52  host: efl194.internetdsl.tpnet.pl

    Mam telefonik od trzech tygodni...jedno moge powiedziec-to cudo dla normalnych ludzi chcących miec fajny telefonik ma wszystko czego uzywamy najczesciej a nie ma tego czego i tak bysmy nie uzywali...z telefonem nic sie nie dzieje,swietne menu i design,znakomity wyświetlacz wewnętrzny,polecam.

  • 0

    46. ~  2007-01-19 18:41:13  host: 193.19.165.20.osk.enformatic.pl

    czy ktos mi powie jak ustawić wap w era tt w tym fonie

  • 0

    47. ~ser  2007-01-20 02:07:18  host: host81-158-119-190.range81-158.btcentralplus.com

    w810i czy z710i

  • 0

    48. ~krissol  2007-01-21 18:22:21  host: efz186.internetdsl.tpnet.pl

    ser jak masz wybierać stanowczo w810i

  • 0

    49. ~Rafał  2007-01-24 19:38:59  host: dai9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm ze względu na baterie nie wiem czy kupić ten telefon. Jak radzicie?

  • 0

    50. ~Agnieszka  2007-01-25 13:26:52  host: bvp2.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! mam do was pytanie- w tym telefonie jest Bluetooth?? Bo na innych stronach pisze ze niema. góry thx!

  • 0

    51. ~koffeina  2007-01-27 19:37:50  host: emu52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czym ten fonik różni się od SE W710i??

  • 0

    52. ~julas  2007-01-29 02:05:06  host: b2.highlan.info

    Rózni się dokładnie niczym :P

  • 0

    53. ~Siwek  2007-01-29 21:14:42  host: ayj211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam SE D750i i chcial byl go wymienic na jakis lepszy telefon a nie stac mnie na SE K800i Myslalem nad Nokia N70 Lub Nokia 6280 Prosze o wasza opinie ewentualnie jak byscie znali inne modele telefonow lepszych od SE D750i to mozecie podac Z gory THX I pozdrawiam :P:):)

  • 0

    54. ~Kama  2007-01-30 17:49:26  host: dyx208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiecie kiedy ta komórka będzie dostępna w sieci era do kupienia? Bo zamierzam ją kupić...

  • 0

    55. ~jacyek  2007-01-31 19:42:39  host: 193.19.165.20.osk.enformatic.pl

    Czy ktoś wie jak ustawić wap i mms w era tak tak w tym telefonie

  • 0

    56. ~Pytanko!!  2007-02-09 11:49:50  host: chello087207048127.chello.pl

    Siemka!Mam pytanko czym ten phon sie ruzni od w710i??Chyba tylko pamiecia??

  • 0

    57. ~Kama  2007-02-13 23:29:36  host: dxa143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja kumpela ma W710i. Jest super i różni się z Z710i tylko wyglądem i pamięcią. Ja wola Z710i, bo em wygląd:P MAAAAAAAAAM PYTANKO! Nie wiecie kiedy ta komórka będzie dostępna w sieci era do kupienia? Bo zamierzam ją kupić...

  • 0

    58. ~Pola  2007-02-17 22:40:56  host: abqz240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy moze ktos wie czy ten telefon jest dostepny w sklepach sieci era?

  • 0

    59. ~aa  2007-02-23 17:18:31  host: chello084010243197.chello.pl

    Ludzie nie piszcie głupot, jak nie wiecie!! W710i poza wyglądem, wiekszą kartą pamięci i menu z odtwarzaczem walkman posiada jeszcze, w przeciwieństwie do z710i, czujnik ruchu. Dzięki niemu może zliczać przebyte kroki i wyliczać utracone kalorie. Jest możliwość wgrania do z710i menu z w710i, ale funkcja fitness działać nie będzie, bo z710i fizycznie nie posiada owego czujnika! Taka jest między nimi różnica...

  • 0

    60. ~polkoks  2007-02-27 05:00:26  host: cpe00179a9ef2d7-cm0017ee5472f0.cpe.net.cable.rogers.com

    czy ktos mi powie jak ustawic mp3 jako sygnal dzwonka w se w710i Wyskakuje mi ze nie mozna ustawic tego pliku jako syg dzw nie wiem czy to jest istotne ale zostal on przywieziony z kanady

  • 0

    61. ~polkoks  2007-02-27 13:03:17  host: cpe00179a9ef2d7-cm0017ee5472f0.cpe.net.cable.rogers.com

    sorki w z710i

  • 0

    62. ~Adriano  2007-03-28 17:19:05  host: crt.adyton.com.pl

    super telefon , posiadam go od premiery tzn od połowy listopada 2006 :] sprawuje sie cudnie ... :] brak zastrzezen polecam !

  • 0

    63. ~zbok  2007-03-31 10:18:36  host: acpy75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gruby ten fon 25mm!!! SE powinny przejsc na diete ;)

  • 0

    64. ~Sevi  2007-04-05 17:07:00  host: ajo71.internetdsl.tpnet.pl

    HEJKA. CAŁKIEM FAJNY TELEFONIK NATOMIAST NAJPRAWDOPODOBNIEJ NIE BĘDZIE DOSTĘPNY W ERZE, A PRZYNAJMNIEJ NIE POSIADAM TAKICH INFORMACJI. JESTEM KONSULTANTEM W ERZE I NIC MI NIE WIADOMO NA TEMAT JAKIEJKOLWIEK DOSTĘPNOŚCI TEGO TELEFONU NAWET W OFERCIE BEZ UMOWY, TAK WIĘC RACZEJ WĄTPIE BY BYŁ ON DOSTĘPNY, A JAK BĘDZIE TO NAPEWNO NIE ZBYYT SZYBKO. A CO DO FUNKCJI FITNES TO RACZEJ SIĘ Z TEGO NIE KORZYSTA. JEST TO POPROSTU KOLEJNA FUNKCJA TELEFONU Z KTÓREJ SKORZYSTA SIĘ MOŻE KILKA RAZY A POTEM ZAPOMNI SIĘ O NIEJ. LUB TEŻ POPROSTU SIĘ ZEPSUJE. KOLEJNY BEZUŻYTECZNY GADŻET. NIEDŁUGO TELEFONY BĘDĄ MIAŁY FUNKCJIE PODGRZEWANIA MLEKA.

  • 0

    65. ~E  2007-04-11 14:46:57  host: c119-149.icpnet.pl

    KUPILEM SWOJEJ DZIEWCZYNIE TEN TEL W MEDIA I WCALE NIE JEST TAKI SUPER!OSOBISCIE NIGDY W ZYCIU NIE KUPILBYM SOBIE CZEGOS TAKIEGO BO TO JEST NEDZA.UZYWAM NOKI NA SYMBIANIE I NIE WYMIENILBYM JEJ NIGDY NA TAKIEGO SE LUB INNE TEJ MARKI.W NOKI MOGE ZMIENIAC WYRZUCAC I WGRYWAC WSZYSTKO CO TYLKO CHCE DIVX CHODZI NAWET NAPISY CZYTA ZRESZTA MOZNA DO NIEJ WRZUCIC PRAWIE WSZYSTKO A TEN SE.JEST BARDZO OGRANICZONY NIE MOZNA W NIM ZMIENIAC PROGRAMOW I WOGOLE NIC NIE MOZNA JEST NUDNY I BARDZO PROSTY TECHNOLOGICZNIE

  • 0

    66. ~Morgan  2007-04-11 17:15:47  host: pcm.pl

    Ja sobie kupiłem ten telefonik i powiem szczerze ze jestem bardzo zadowolony z tego telefonu. Ma wszystko co chciałbym aby posiadał telefon. Bardzo fajnie sie go urzytkuje i bateria starczy na 4 dni a to juz jest cos jeśli chodzi o SE

  • 0

    67. ~zaklopotana  2007-04-25 20:35:23  host: bpk86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ehmmm... mam se K600i, ale zakochalam sie w Z710i nie wiem czy go zmieniać, pomóżcie! z gory thenx!

  • 0

    68. ~KONSOLKA ;-}  2007-04-27 02:18:17  host: bhd197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HEJKA!!! CHCE ZAPYTAC CZY KTOS Z WAS MA TEGO FONIKA W ZLOTEJ OBUDOWIE JESLI TAK TO GDZIE GO W TAKOWEJ MOZNA KUPIC?!? POZDROWIONKA!!!

  • 0

    69. ~sznita  2007-04-27 16:27:23  host: 111.252.unknown.vectranet.pl

    moim zdaniem jak chcesz kupic to naprzyklad idz do salonu spytac sie czy jest jesli nie to zamow w tym salonie ten telefon i bedzie

  • 0

    70. ~sznita  2007-04-27 16:35:50  host: 111.252.unknown.vectranet.pl

    a i jeszcze jedno, mam sama nokie 6020 nie chce mi sie na nia patrzec i chcialabym miec wlasnie ten telefon jak SE Z710i jest wyje**** w kosmos, ale każdy powtarza mi, że telefon jest do dzwonienia i wysyłania esków , więc zgadzam się z tym dla młodych zaraz się nudzi każda koma

  • 0

    71. ~benco  2007-04-30 15:01:06  host: xdsl-1062.wroclaw.dialog.net.pl

    Telefonik jest świetny - ma wszystko co potrzeba do dzwonienia i zabawy. Sybkosc z jaka chodza gry java jest super. Muzyczka tez dobra, choc sluchawki mogly by byc lepsze, ale generalnie jestem bardzo z niego zadowolony. Mam go juz od miesiaca i jest naprawde bardzo przyjemy w obsludze. no i ta bateria trzyma calkiem calkiem :)

  • 0

    72. ~sulwia  2007-05-04 10:34:44  host: host-89-229-13-146.torun.mm.pl

    ten telefon jest najlepszy.ma wszystko,robi bardzo dobre zdjęcia.mam go od 2 miesięcy i nie oddam go na nic innego.

  • 0

    73. ~sulwia  2007-05-04 10:35:54  host: host-89-229-13-146.torun.mm.pl

    ten telefon jest najlepszy.ma wszystko,robi bardzo dobre zdjęcia.mam go od 2 miesięcy i nie oddam go na nic innego.

  • 0

    74. ~ja  2007-05-04 16:48:42  host: bvs92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wydaje sie wam że jest on troche "za gruby"?? prosze o opinie posiadaczy...

  • 0

    75. ~mario  2007-05-08 16:18:56  host: sdferwer126.net.autocom.pl

    Po 6 latach przyszedł czas na zmianę telefonu. Po kilku dniach przeglądania ofert znalazłem właśnie ten model. Szukałem telefonu przede wszystkim z bluetoothem, długimi smsami, ciekawym wyglądem i dostępną ceną (max 800). Po przeglądnięciu wszystkich za i przeciw zakupiłem ten telefon, pobawiłem się z grubsza jego funkcjami i muszę powiedzieć, że jest świetny. Bardzo ciekawą funkcją jest radio z RDS ;) Jakże humor mi się poprawił widząc na wyświetlaczu "R+MARYJA" :D Ale to dla mnie będzie dodatkowy ficzer, radyjko jednak jest fajne. Zainstalowałem szybko PC SUITE i szybko skonfigurowałem połączenie bluetooth, no problems. Ale straszna lipa gdy odpaliłem pc suite, otóż nie da się pisać czystego sms'a, jest co prawda mms home studio, ale ja chcę sms! Tak jak to jest w sofcie dodawanym do nokii, można słać smsy pisząc je sobie z klawiaturki komputera... Troche jestem rozczarowany ;( Rzut oka dalej, no pustka, oprogramowanie to kpina jak cholera, nie wiem jeszcze jak to będzie z internetem, sprawdze później... Można jeszcze eksplorować pamięć telefonu i MS, także nie czekałem długo i wrzuciłem ROBBO.jar . Telefon do łapy, install i poczułem się jak w domu ;) No ale dobra, wrócmy do telefonu. Posiada to to jakiś aparat, ale nie będe nawet wspominał bo jak każdy aparat w komórce to jest to jedno wielkie gówno przez wielkie G! Szkoda że wciskają te marne aparaty do telefonów, bo tylko to podwyższa cene końcową, ale cóż, niektórzy mają wadę wzroku i są w stanie powiedzieć o zdjęciach robionych komórką, że są "ładne" 8/ Bajerów ma ten telefon mnóstwo i nawet pewnie większości nie tkne, choć takie odtwarzanie mp3 czy innych pliczków muzycznych może być przydatne. Aha, zapomniałem dodać, że w zestawie oprócz softu PC suite, była ładowarka co jest całkiem logiczne ;), zestaw słuchawkowy, karta MS 64 MB, 2 letnia gwarancja producenta i sterta papieru... Co najbardziej mi się nie podoba, to to, iż telefon można szpikować tylko Memory Stickami M2.

  • 0

    76. ~mario  2007-05-08 17:01:25  host: sdferwer126.net.autocom.pl

    kontynuuje mój wywód wcześniejszy ;) No to tak jak mówiłem, szkoda że telefon pochodzi od tych pazernych japońców z sony, bo forsują swoje memory sticki, które są drogie jak cholera :/ Czy jest gruby? według mnie nie, choć jest troche grubszy niż moja wcześniejsza komóreczka. I co dodam jeszcze, patrzyłem wcześniej na wagę: 101g, myślałem, że to będzie dużo, ale jednak w ręce wygląda na prawdę jak malizna i jest leciutka. Jeszcze tylko bateria się uformuje jak należy i będzie pięknie. Później napisze jak wyglądają czasy trzymania na baterii. Telefon robi na prawdę bardzo dobre pierwsze wrażenie, poużywam go troche i sie podzielę również z Państwem moimi spostrzeżeniami, bo jak wiadomo wszystko wychodzi w praniu i minusów na początku to się nie widzi (człowiek jeszcze zapatrzony na te kolory, radia, bluetoothy ;)) Ahhh. Bardzo mi się podoba ten telefonik, aż mam chęć zerwać go z tej ładowarki i w nim pogrzebać, ale nie! ;)

  • 0

    77. ~Gumis  2007-05-09 12:13:26  host: firewall.max.com.pl

    Mam telefon od pół roku i stale występuje problem zrobieniem zdjęć. Przy próbie zrobienia zdjęcia aparat go nie zapisuje (jest wydawany charakterystyczny dźwięk). Jak pozmieniam miejsce zapisu z karty do telefonu i wyzeruje licznik zdjęć, to przez chwilę zdjęcia się zapisują.

  • 0

    78. ~szymon  2007-05-10 14:42:48  host: proxy.koba.pl

    mam prośbe..czy mogłby mi ktoś powiedzieć czy nie bede miał problemu ze zmiana menu w se z710i na polski?mam ten tel z usa i angielskie ;/prosze o szybka odpowiedz,dziex

  • 0

    79. ~posiadacz  2007-05-11 18:52:55  host: bvn115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie, da się ustawić żeby jak ktos dzwoni to żeby się nie odbierało połączenia przez podniesienie klapki, ale przez naciśnięcie klawiosza. Proszę o odpowiedź. Z góry dzięki P.S tel jest super

  • 0

    80. ~posiadacz  2007-05-13 13:48:24  host: bwy207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To znowu ja. Już wiem jak to zrobić żeby odbierć połączenia przez naciśnięcie w klawisz- po prostu trzeba w opcjach wybrać klapka nieaktywna. I mam jeszcze jedno i chyba opstatnie pytanie do innych posiadaczy. Da się ustawic jak mam otworzony tel, żeby na ekranie zewnętrznym ćoś się wyświetlało??? Prosze o odp. Dzięki

  • 0

    81. ~mario  2007-05-14 00:11:00  host: sdferwer126.net.autocom.pl

    @Gumiś: Hmmm jak robie zdjęcie to po zrobieniu po prostu daje cofnięcie i samo sie zapisuje na MS. @Szymon: chyba nie będzie problemu, zrobisz aktualizacje softu na PL @posiadacz: trzeba wyłączyć "aktywną klapke" w menu telefonu i wtedy odbiera się, bądź odrzuca połączenia za pomocą klawisza... Po pięciu dniach używania wyłączył mi sie 3 razy :( Raz sam z siebie leżąc na biurku, a 2 razy przy grzebaniu w telefonie... Zdaje mi się ze jest to jakas wada softu, ale na updacie nie ma nowej wersji w PL, a odpalając aktualizacje w menu telefonu bezpośrednio, znajduje jakąś nową wersje, ale zajmuje ponad 4MB i raczej nie będe tego ściągał telefonem :/ Co do trzymania baterii to przy moim używaniu telefonu to przy ok. 20 min. rozmów dziennie i kilkunastu smsach, bateria padła po ok. 2 dniach. PS. czy są cokolwiek warte baterie z Allegro? Bo widziałem zastępcze batrie od 1100 do 3000 mAh, w sumie tej samej cenie, ale jakoś mi się wierzyć nie chce, że to prawdziwe pojemności są. Czy ktoś próbował zastępczej? Jak tak to jakiej pojemności i jakiej firmy? Dzieki za info. Pozdrawiam.

  • 0

    82. ~  2007-06-15 22:03:42  host: biy111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Podobno filmy nakrecone tym telefonem sa slabej rozdzielczosci i wygladaja brzydko. Czy to prawda???

  • 0

    83. ~Monika  2007-06-25 19:34:22  host: nat-246-13.man.bydgoszcz.pl

    Hejka !!! doradzcie mi czy ten tel warto kupiś ?? bardzo mi się podoba,ale nie wiem czy warto...

  • 0

    84. ~kaja  2007-07-04 13:57:05  host: athedsl-277458.home.otenet.gr

    hejka mama pytanko do tych ktprzy maja tego fonika od dluzszego czasu czy nie ma problemow z klapka

  • 0

    85. ~siewnik  2007-07-04 20:47:19  host: ip-213-17-223-230.netia.com.pl

    wlasnie dzis dostalem ten telefonik, ogolnie jest szal tylko ja do tej pory mialem bardzo proste komorki i nie potrafie ogarnac jej tzn strasznie ma duzo ustawien itp troche minie zanim sie zorientuje...

  • 0

    86. ~Paulina  2007-07-09 14:15:18  host: l198.star.net.pl

    :) ja dzisiaj sobie kupilam ta komorke i jestem zadowolona bardzo. Wiadomo musze sie przyzwyczaic do niektorych rzeczy bo przedtem mialam motorole :) jezeli znajde jakies wady (w co watpie) to o nich napisze pozniej :D pozdrawiam

  • 0

    87. ~miow  2007-07-13 19:01:52  host: axp245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej, mysle czy nie kupic tego telefonu i mam kilka pytan mianowicie: 1.jak on sie prezentuje w rzeczywistosci w zlotym kolorze? 2.czy beda na nim dzialac motywy z w550i? 3.czy klapka po dluzszym czasie nie ma luzow? 4.czy latwo go zadrapac itp? blagam o szybka odpowiedz!:) pozdro

  • 0

    88. ~Lucynka  2007-07-14 10:38:17  host: ip-89-174-124-216.multimo.gtsenergis.pl

    Witam:) Dzisiaj stało się coś dziwnego z moim telefonem i niewiem od czego takie coś?? Gdy ktoś do mnie dzwoni, pyuszcza sygnał to ja tego nie widze, tzn nie mam tego w połęczniach nieodebranych, ani w żadnych, jesli ja do kogoś dzwonie to również nie mam tego zapisanego w żadnych połączeniach:( niewiem dlaczego tak sie dzieje, wczesniej sie to nie zdarzało, telefon mam nowy, nic nie zmieniałam w ustawieniach ani w niczym, poprostu od dzis tak sie dziwnie zachowuje:( a moze to z sieci cos? niewiem juz sama, przewertowałam instrukcje obsługi i nic nie znalazłam:( Ktoś mi pomoże?:(

  • 0

    89. ~pi  2007-07-18 15:25:27  host: nat-01-035.rtk.net.pl

    mam pytanie odnosnie soniaczka z710i?jak zmienic badz jak ustawic tapete na malym wyswietlaczu?prosze o odp!!!

  • 0

    90.  2007-07-22 14:56:03

    Witam !!! Moze ktos mi powie: 1) czy/jak można powiększyć oglądane zdjęcie w tym telefonie Czy może nie ma takiej opcji i trzeba oglądać małe zdjecia lub żeby sobie powiększyć trzeba je zrzucić na kompa. 2) jak zmienić dźwięk sygnału w opcji "ZADANIE" i "nowy termin " w opcji kalendarz. Może sie nie da i tez trzeba zdać sie na krotki i małosłyszlny dźwięk. Z gory dziekuje i pozdrawiam

  • 0

    91. ~magda  2007-08-05 13:02:29  host: amq46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje ten telefon na abonament w orange???

  • 0

    92. ~  2007-08-18 10:50:03  host: h99n5c1o1032.bredband.skanova.com

    Mam pytanie. Czy z710i nie ma malego ekranu?

  • 0

    93. ~Dziewczyna  2007-08-24 13:47:42  host: host-89-230-133-152.inowroclaw.mm.pl

    Ten telefon jest swietny polecam... Mama przywiozła mi go z Angli i jestem bardzo zadowolon a z niego. Niestety ściągnięcie simlocka i menu po polsku kosztowało bardzo dużo

  • 0

    94. ~papszmir  2007-09-10 16:23:23  host: bostoaca.love.blondita.radzionkow.net

    czy Z710 i, to klon W710i? Czy w ogóle Z są jak seria W?

  • 0

    95. ~mrowka  2007-09-20 22:24:33  host: eau153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest czaderski swietny jest naprawde zajebisty 4 lata czekalam na taki telefon w koncu go mam milosc od 1 wejzenia

  • 0

    96. ~Petrees  2007-09-24 22:36:22  host: 83.2.108.3

    Super telefon. Wsadziłem do niego karte 1Gb i podłączyłem słuchawki i poczułem się jak w domu :D:D:D A po wgraniu softa z W710i nie umiem go wychwalić :P Naprawdę świetny telefon za tą cenę :D ;)

  • 0

    97. ~kisior1987  2007-09-30 15:31:42  host: proxy.tvgawex.pl

    Czy wie ktoś jak ustawić telefon by połączenia nieodebrane wyświetlały sie jako nieodebrane, a nie wyskakiwało tylko menu skrótów dzięki za odpowiedź dobrych ludzi :)

  • 0

    98. ~rusałka  2007-10-19 08:53:13  host: do-atman.stk.com.pl

    Mam go od 3 dni telefon pierwsza klasa bardzo mi się podoba, zdjęcia robi super!!!!!!! Jest to mój pierwszy Sony Ericsson bo dotychczas kupowałam LG ale nie żałuje .GORĄCO POLECAM BO WARTO!!!!!!!!!!!!

  • 0

    99. ~dosia  2007-10-30 19:44:04  host: h82-143-147-38-static.e-wro.net.pl

    mam ten telefon od roku i nie wyobrazam sobie ze mogla bym miec inny :) jest genialny robi piekne zdjecia a kamerka tez jest dobra ale w dobrym swietle :) dla mnie ten telefon nie ma wad ogladam na nim filmy czytam ksiazki gdyz odczytuje notatnik co bardzo jest pomocne np w sciaganiu na sprawdzianach :D ale tak naprawde juz niejedna ksiazke na nim przeczytalam :) ma fajny odtwarzacz mp3 :) ogolnie az nie mam pomyslu co tu o nim mowic bo jest porpostu genialny :) i POLECAM GO WSZYSTKIM ktorzy sie zastanawiaja nad jego kupnem ! KUPUJCIE a nie pozalujecie :) kocham ten fon ;)

  • 0

    100. ~  2007-11-20 12:08:42  host: lan-szombierki-91-6-nat.streamnet.pl

    nie potrafie skonfigurowac telefonu.Ciągle pojawia sie komunikat Błąd komunikacji sprawdz ustawienia!!!nie mam wapu ani możliwości wysyłania mmms,nawet w salonach rozłożyli ręce.Pomóżcie

  • 0

    101. ~Dorcia  2007-11-26 21:07:14  host: aaw189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam czy ktoś wie może czy w tylefoniku SE Z710i można ustawić dźwięk przy otwieraniu klapki?A przy okazji-bardzo fajny telefonik.Polecam!

  • 0

    102. ~Gabi  2007-12-01 23:31:17  host: l198.star.net.pl

    telefon mam juz z pol roku i jestem happy ze go mam :D supcio :D

  • 0

    103. ~  2007-12-31 12:37:12  host: egt194.internetdsl.tpnet.pl

    Pomozcie!! co mam zrobic... gdy chce uruchowmic aparat wlanczam go tak jak nalezy a na pulpicie jest napisane another application is running. Close it and then start the camera wiem co to znaczy ale co a mam wyłanczyc w takim razie zeby pojawil mi sie ten aparat:/??

  • 0

    104. ~piter11  2008-01-22 16:40:14  host: chello089078146165.chello.pl

    ja ją mam i mam ją gdzies!!!!

  • 0

    105. ~Yaten  2008-01-28 13:39:05  host: 59-dzi-5.acn.waw.pl

    Witam, mam 4 pytania odnośnie tego telefonu i nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi: * Czy można w tym telefonie ustawić własną melodię smsa (jakieś mp3 na przykład)? * Jak długo maksymalnie trwa melodia smsa? * Czy można samemu ustawić melodię budzika? * Jak długo maksymalnie dzwoni budzik w tym telefonie? Czy ktoś potrafi odpowiedzieć na te pytania? Dzięki!

  • 0

    106. ~  2008-01-31 07:21:57  host: nat-10.autocom.pl

    Jest naprawdę extra!Polecam,brak jedynie mms iems.Mam w związku z tym pytanie,czy można ściągnąć dodatkowe oprogramowanie w w/wym. sprawie?Pozdrawiam.

  • 0

    107.  2008-02-11 10:16:50

    Super komóra można ją przerobić na w710i i będzie super!

  • 0

    108. ~Anetka  2008-02-19 09:28:34  host: host.25.84.martel.pl

    witam ja mam ten telefon prawie rok i nie moge nic złego powiedziec na jego temat zdjęcia robi super,no jest w nim wszystko co chciałam, i można ustawić w nim własną melodię smsa np mp3 ale trwa ona bardzo krótko, budzika tez można :)

  • 0

    109. ~olson  2008-02-27 19:17:42  host: aeja188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest tutaj mp3, ale takie, ze moge np pisac smsa i sluchac muzyki?/ tak jak jest w serii walkman?? pomozcie pliss!!

  • 0

    110. ~;Domelo  2008-03-29 13:13:50  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    olson tak jest . Wszystkie SE z odtwarzaczami mp3 tak maja :)

  • 0

    111. ~cybermycha  2008-04-03 10:47:50  host: fhw155.internetdsl.tpnet.pl

    jak w tym telefonie sie otwiera klapke? pomocy?!! Kupiłem go 2 miesiące temu i do tej pory nie moge otworzyć klapki>>>>

  • 0

    112. ~nika  2008-04-03 10:51:01  host: fhw155.internetdsl.tpnet.pl

    Czy podczas zamykania klapki, wyświetlacz wew. wygasa tak jak jest to zastosowane w lodówce?????

  • 0

    113. ~tadeklech  2008-04-07 12:11:10  host: fhw155.internetdsl.tpnet.pl

    nie kupujcie tego telefonu!!! po dłuższym jego użytkowaniu stwierdzam kategorycznie że telefon ten nie obsługuje wiadomości sms!!!! a co dopiero funkcje mms!!

  • 0

    114. ~csd  2008-04-11 23:02:19  host: acpf27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to on w koncu ma to mms i ems czy nie? bo tu pisze ze tak gdzie indziej ze nie ? napiszcie prosze bo nie wiem czy sie na niego zdecydowac

  • 0

    115. ~iwonka  2008-05-09 12:45:18  host: feg2.internetdsl.tpnet.pl

    do zakłopotana : a ktury ci się bardziej podaba do go kup ale ważne jest czy jest dobry czy nie!!!

  • 0

    116.  2008-05-27 22:09:48

    To co obserwuję w SE, to coraz lepsze oprogramowanie (software). Nawet w drobnych elementach graficznych, np. tzw. efekt lustra co do ikon. Brakuje mi jednak możliwości personalizacji. Ustawienie własnej melodii przy włączaniu, shutdownie, możliwości ustawienia loga sieci itd Do dzisiaj nie można ustawić np. możliwości automatycznego włączania i wyłaczania telefonu (np. na noc - wyłączenie o 22, włącza się o 7) - w nocy nikt do nas nie dzwoni, a dzięki temu bateria dłużej trzyma. Taką funkcję posiadały nawet telefony z 2001 roku - chociażby Siemens c55 czy Trium Eclipse. Na szczęście to tylko kwestia software :)

  • 0

    117. ~Ania  2008-06-17 20:07:26  host: aamu172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 1,5 roku. Bardzo długo szukałam odpowiedniego modelu aż w końcu na ten się natknmęłam (bo trzeba przyznać, że nie był wtedy popularny i ogólnodostępny). To był najlepszy wybór jaki mogłam dokonać. Nie zawiesza się, mp3 genialne, zdjęcia też. Przeżył już tyle upadków (w tym do WODY) i żyje! Co do grubości jego troszkę przeszkadza w spodniach, ale to jedyna wada;) POLECAM !

  • 0

    118. ~szalona  2008-07-04 17:29:42  host: dsl.korsze.macrosat.pl

    Hej mam pytanie co do tego zakupu telefonu,mam obecnie sagem my600x jest super on ale chce cos podobnego do niego..mam nadzeje,ze mi pomozecie w wyboru czy ten telefon dobry jest.pisze duze eskow na dzen i doc czesto dzwonia do mnie. czy dlugo mi chodzi bateria trzyma,wygodny jest pisaniu i mozna t9 wlaczyc??jake filmiki wychodza w nim i zdziecia iczy mozna filmiki wysylac ???

  • 0

    119. ~Mam GOł  2008-09-18 13:46:40  host: tweenie.pmcnet.pl

    On jest super mam go 2 lata ale teraz musze sie z nim roztac bo bede mial nowy samsung L870 tez jest super i ten telefon misie juz znudzil ale nawet jest super !!! (::)

  • 0

    120. ~  2008-10-31 12:01:01  host: pc7-194.chomiczowka.waw.pl

    Zajebiaszczyyyyy kozacki. Mam go i powiem tak. Szybki procesor, wszystko działa bez problemu, filmy, zawansowane gierki w 3d. Za kartą 2gb można robić wszystko:) Zdjęcia niezłe. Design ma kozacki, a co dla mnie najważniejsze mp3 przy zamkniętej klapce:) Czyli z poziomy zewn. wyświetlacza mamy zwykły odtwarzacz mp3 i innych formatów muzczynychy. Bateria trzyma długoooo. Chyba, ze się nim ktoś bawi. Mało awaryjny. POECAM kozazakaa.

  • 0

    121. ~Zazuu  2008-11-05 19:28:05  host: pc7-194.chomiczowka.waw.pl

    Whoaaaaa normalnie MP3, wszystkie odmiany AAC, MP4, WMV i co jeszcze Bóg da:D I to przy zamkniętej klapce. Głośnik niesamowity. Głośny. Niczym seria W. Świetne zdjecia, aż dziw, że to 2megapixele. Ale jak wiadomo wszystko zależy od dobrego obiektywu, sama matryca jest rzeczą drugorzędną, bo nawet z lipnego obiektywu, matryca 5mega zrobi gówniane foty. Tak jak c902, którego nie polecam nikomu. Z710i jest obecnie jednym z lepszych. W końcu jest na 3 miejscu tutaj w wysokości ocen telefonów. To o czymś świadczy:)

  • 0

    122. ~wasyliszek  2008-11-14 16:03:28  host: ip-213-17-169-234.netia.com.pl

    hej!!! czy do Z710i pasuja karty pamieci 4GB, czy ten aparat obsluży karte o takiej pojemnosci ??? drugie pytanie to czy mozna do niego wgrac polskie menu - chodzi mi o T9 - jesli ktoś wie to ogromna prosba o infor

  • 0

    123. ~Reee  2008-11-29 12:28:19  host: pc7-194.chomiczowka.waw.pl

    Po pierwsze ja w swoim Z710 mam 2GB i działa bez problemu. Nie wiem jak z 4GB i nie wiem na licho Ci takie wielkie bydle. Co tam chcesz wsadzać?:) Po za tym jest tak często, że telefony nie radzą sobie kartami o dużych pojemnościach. Ale do 2 GB ten idzie spokojnie:) Także polecam. 2. Wgrać polskie menu możesz;) jak znajdziesz:). Bo jak rozumiem nie masz tel. w języku Polskim? Minusem telefonu jest, że nie można na pełny ekran filmików odtwarzać:/ (poziomo, tudzież ostatecznie pionowo) Chyba, że coś przeoczyłem, ale wątpie, bo chyba wszystkie możliwe opcje przewertwowałem wraz z instrukcją obsługi:D

  • 0

    124. ~Rerrtt  2008-11-29 12:35:34  host: pc7-194.chomiczowka.waw.pl

    Po co Ci 4GB??? Co tam chcesz takiego wsadzić?? Ja mam 2GB i to świat i ludzie, nawet przy muzyce i filmach 3gp. Na 2Gb śmiga bez problemu. Ale ponoć telefony nie radzą sobie z dużymi kartami:) W każdym razie na 2 działa bez problemów

  • 0

    125. ~Zazuu  2008-12-05 14:09:51  host: pc7-194.chomiczowka.waw.pl

    Mi obsługuje 2GB bez problemu. Ponoć telefony mają problemy z większymi kartami. Możliwe że przy 4gb telefon będzie mułowaty i ogólnie nie do użytku;) A wgrać soft Polski możesz jak go znajdziesz;)

  • 0

    126. ~MJ  2009-03-09 16:11:53  host: 79.175.208.133

    Mam ten telefon ponad dwa lata i jestem z niego zadowolona :) Klapka działa super :) Głośniczek pierwsza klasa :) Aparat nie jest rewelacyjny ale od robienia zdjęć są normalne aparaty ;) Po tych dwóch latach używania go zauważyłam tylko ze się ściera i ze się zacina (wyłącza się i za chwile się włącza) - taki niby reset. Ale co można się spodziewać po telefonie który ma 2 lata i 3 miesiące xD Jestem bardzo z niego zadowolona i będzie mi żal za jakiś czas wymienić go na inny xD Polecam go każdemu :D Jest wart każdej ceny :)

  • 0

    127. ~zuzuzupa  2009-03-28 11:51:22  host: bsy123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcem go kupić ale nie wiem czy robi dobre zdjecia i filmy please odpowiedzcie

  • 0

    128. ~seFan  2009-04-24 14:44:56  host: aeho197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon! posiadam karte 4 gb i tylko troche tnie sie przy wchodzeniu na zdjecia

  • 0

    129. ~kriszog  2009-06-16 21:40:34  host: host-n4-92-211.telpol.net.pl

    mam ten tel. od pół roku i jestem bardzo zadowolony, menu jest bardzo proste. Polecam Kris.

  • 0

    130. ~Dajmon  2009-06-22 15:00:03  host: pc7-194.chomiczowka.waw.pl

    przy zdjęciach, to każdy będzie Ci wolniej chodził. Szczególnie jak masz tryb podglądu, że miniaturki się włączają, a zdjęć jest dużo. A co do obsługi. Telefony SE obsługują do 32GB karty. Czasem bywa tak, że telefon może nie pokazać wtedy całej wielkości karty.

  • 0

    131. ~ptrykk  2009-10-26 15:58:26  host: admn108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest spoko bardzo mi się podoba XD pozdrawiam

  • 0

    132. ~MARCIA  2010-01-24 21:45:13  host: 253.213.38.84.otvk.pl

    tELEFON SUPER MAM JU ZGO TRZY LATA I JESTEM ZADOWOLONA

  • 0

    133. ~grzes  2010-02-08 20:04:47  host: 217.98.19.2.meganet.net.pl

    Telefon piękny, wytrzymały i funkcjonalny, tylko...... sam się wyłącza po zamknięciu klapki po zakończonej rozmowie. Wysyłam go do serwisu. Zobaczymy czy coś poradzą.

  • 0

    134. ~Re  2010-05-29 23:55:04  host: pc7-194.chomiczowka.waw.pl

    nic Ci nie poradzą bo zwyczajnie batera ci lata. Weź ją przycisnij z jednej strony np. kawałkiem kartki czy jakiejś gumy i przestanie Ci się wyłącząc przy wstrząsać czyli m.in przy gwałtownym klapnięciu.

  • 0

    136. ~Ree  2010-06-08 23:48:44  host: pc7-194.chomiczowka.waw.pl

    Baterie przyciśnij czymś bo się poluzowała. I przy gwałtowniejszych ruchach na chwile rozłącza się ze stykami.wystarczy unieruchomić ją i wszystko gra. Niestety niektóre telefony tak mają.

  • 0

    137. ~kvazzi  2010-08-14 00:28:04  host: dsj10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon naprawdę super. Działa już prawie 4 lata i wszystko gra. Nie zawiesza sie bateria trzyma teraz ok 3 dni(wcześniej ok 4-5).Jedyne co było złe to słabe spasowanie baterii (trzeba jej uniemożliwić przemieszczanie bo tel sie sam wył) i po ok 2-3latach zaczeła schodzić warstwa przeciw zarysowaniom na zew wyświetlaczu. Chyba najlepszy telefon jaki miałem. Licznik wiadomości wskazuje blisko 36tys!!! Chyba dzisiaj juz nie kupię takiego fona. Wszystki sprawiaja wrażenie strzasznie delikatnych. Miałem firmowy e51 i bez porównania po roku wyglądała jak ten po 4 a po ok 2 latach zepsuła się tak ze wymienili na e52. Zobaczymy co teraz pokaże nokia.Lubie symbiana ale fony nokii mimo że wyglądaja bardzo reprezentacyjnie mogłyby byc wykonane z lepszych materiałów.

  • 0

    138.  2010-08-15 18:08:32

    czyli warto go zakupić?

  • 0

    139.  2010-08-15 20:07:06

    a i jeszcze coś. czy można mu przeszczepić części od W710i ?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-68-140.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet