Sony-Ericsson Z610i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Z610i Opinie o Sony-Ericsson Z610i

Sony-Ericsson Z610i

w sumie: 146
  • 0

    1.  2006-08-23 08:44:47

    Byla niedawno na necie dyskusja na temat kobiecego telefonu od SE... Oto i on - K610i w obudowie clamshell... Pierwowzor rewelka wiec i ten bedzie dawal czadu :)

  • 0

    2.  2006-08-23 09:04:18

    Według mnie z zewnątrz prezentuje się bardzo dobrze... Ale już środek został tak jakby niedokończony...

  • 0

    3.  2006-08-23 10:03:28

    dobrze ze bez dzojstika bo by na pewno sie zaraz zepsul jak to w kazdym sony ericssonie ;D

  • 0

    4. ~mrozio  2006-08-23 13:55:17  host: arq27.internetdsl.tpnet.pl

    chce widzieć jak lakier po czasie będzie się zdzierał... no i joysticku nie ma - to zaleta w SE. Pozdrawiam uzytkowników SE.

  • 0

    5. ~yagi  2006-08-23 14:07:07  host: pa243.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    czikita02: Nie ma joy'a bo w klapkach nie da sie go zamontowac tak zeby telefon nie byl gruby jak beka... Dlatego ja nie spotkalem sie jeszcze z klapka z joy'em... ;)

  • 0

    6.  2006-08-23 14:28:03

    Bez radia, słaby wyświetlacz, z wyglądu ok, funkcje nie do końca.

  • 0

    7.  2006-08-24 08:29:48

    tomico: Ma takie funkcje i parametry jak K610i wiec nie jest wcale zle... Wyswietlacz jest super - z tego co znalazlem na necie to w stosunku do TFT ma lepsze zarzadanie energia i krotsze czasy reakcji :) A radio mozna przezyc :)

  • 0

    8.  2006-08-26 17:06:08

    Bardzo porządnie wyglada tylko niewiem jak sie zachowa ta obudowa... :P

  • 0

    9. ~ps  2006-08-26 23:00:15  host: prosie20-1.aster.pl

    a propos dzoja mam d750i od roku i jakos mi on dziala bez problemow

  • 0

    10. ~Orfik  2006-08-30 01:44:26  host: sm146.internetdsl.tpnet.pl

    Siema.A ja mam K300i od jkiś 8 miechów i tez odpukać nie narzekam ....
    pozdro

  • 0

    11. ~Piter  2006-09-03 16:06:15  host: aiu176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dyszka ode mnie za zewnetrzny wyswietlacz, brakuje w nim tylko symbiana :P

  • 0

    12. ~  2006-09-10 10:54:12  host: pradnikc.gemini.net.pl

    110 g waga ciezka

  • 0

    13. ~TOśKA  2006-09-13 15:34:48  host: pc1-2.digicom.net.pl

    heh...nio piękny...kobiecy...ale cegłówka taka...heh

  • 0

    14. ~invidiaa  2006-10-02 22:13:46  host: chm12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na zdjęciach cudo- ale 9,5 cm długości :/ jeśli chodzi o wagę i wymiary to niekoniecznie jest taki kobiecy, chyba że się ma łapę jak schwarzeneger

  • 0

    15. ~Ania  2006-10-30 22:48:38  host: ip-3.net-10.rev.inter-c.pl

    Hm.. brak podczerwieni? Przepraszam bardzo, ale w takim telefonie, wysokiej jakosci, IrDA to jedna z podstawowych funkcji.

  • 0

    16. ~macjb  2006-11-06 19:06:52  host: staticline10533.toya.net.pl

    Aniu! Brak podczerwieni? A po co to komu to już przeżytek!!! tylko bluetooth!

  • 0

    17.  2006-11-09 18:10:24

    Brak podczerwieni? no juz BT to standard.. Joya nie ma w klapkach.. A że sie psuje.. moze w k700i.. Mam d750 od roku i uzywam dosyć intensywie i nie ma problemu... Telefon idealny..wygląd imponuje.. zew wyświetlacz rewelacja, tak jak to w lepszych pmp Sony ;) chcę go zobaczyc live ;)

  • 0

    18. ~kasienka  2006-11-14 11:06:58  host: p54965C07.dip.t-dialin.net

    mam od kilku dni prezentowany tu sony ericsson z610i i jest swietny!!!mam tylko jedna zagadke do rozwiazania zewnetrzny wyswietlacz na klapce wylancza sie po chwili jesli ktos wie jak to ustawic zeby swiecil caly czas prosze o pomoc!!!

  • 0

    19. ~lena.20  2006-11-15 01:55:28  host: chello084010062017.chello.pl

    Hej! Nie wiecie gdzie go można kupić na raty?? Proszę o szybką odpowiedź, to dla mnie ważne

  • 0

    20. ~dada  2006-11-25 19:23:44  host: 7-203.89-161.tel.tkb.net.pl

    ktos rozwiazal problem z wylaczaniem sie zewnetrznego wyswietlacza?

  • 0

    21. ~gosia  2006-11-27 19:29:09  host: host81-151-172-174.range81-151.btcentralplus.com

    hej też mam ten telefon i jest rewelacyjny zadna cegłówka jak niektórzy tu piszą noormalny fajny otwierany telefon jeżeli chodzi o obudowę to jest oki a porysować sie może jak to w każdym telefonie a jeżeli chodzi o zewnętrzny ekranik to też sie nad tym zastanawiałam ale sądze że tak to zrobili dla oszczędnosci baterii przecież bezsensu żeby sie świecił cały czas jak cos sie robi lub ktoś dzwoni lub sms to sie świeci a tak wogole to ten ekranik prezentuje się świetnie fajna jest też duża klawiatura.sądze że przenuje sie lepiej od tej uklepanej motorolii v3 z dziadowskim aparatem:)a wielkości jest karty kredytowej więc jak można mówić że cegłówka...

  • 0

    22. ~gela  2006-11-29 20:07:01  host: xdsl-11857.zgora.dialog.net.pl

    ej nie wiecie może lie kosztuje ten telefon np na abonament lub na karte w jakieś sieci?:D

  • 0

    23. ~wp  2006-12-05 07:52:00  host: bramka.2p.pl

    Co wy chcecie id joyów w SE?! Ja mam 3.5 roku T68i. Padła klawiatura niedawno (znaczy się zaczęła się zacinać). Ale joy?! Chodzi jak nowy. No chyba, że ktoś gra w zręcznościówki na komórce... :(

  • 0

    24. ~partyboy_  2006-12-06 22:28:17  host: bzw251.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon wygląda znakomicie! A co do zewn. panelu i wyswietlacza to rzeczywiście prezentuje się świetnie, ale ma równierz swoje wady...:/ Mam odtwarzacz mp3 sony nw e-002 i obudowa oraz wyświetlacz (ma nawet te same parametry) jest ta sama. Niestety za tą lustrzaną obudowe wpadają jakieś śmieci i włoski, przez co wygląda ona niezbyt estetycznie, a w słońcu wyświetlacza niewidac. Jednak mimo to jest on rewelacyjny i naprawde cieszy oko;)

  • 0

    25. ~partyboy_  2006-12-06 22:34:08  host: bzw251.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon wygląda znakomicie! A co do zewn. panelu i wyswietlacza to rzeczywiście prezentuje się świetnie, ale ma równierz swoje wady...:/ Mam odtwarzacz mp3 sony nw e-002 i obudowa oraz wyświetlacz (ma nawet te same parametry) jest ta sama. Niestety za tą lustrzaną obudowe wpadają jakieś śmieci i włoski, przez co wygląda ona niezbyt estetycznie, a w słońcu wyświetlacza niewidac. Jednak mimo to jest on rewelacyjny i naprawde cieszy oko;)

  • 0

    26. ~ja  2006-12-11 18:49:32  host: czj74.internetdsl.tpnet.pl

    a ile bateria trzyma??

  • 0

    27. ~nataliaa  2006-12-21 20:58:53  host: h-87-199-21-104.dolsat.pl

    ja mam ten telefon , jest bardzo fajny , a co do obudowy to jak sie o telefon dba to sie nic nie stanie , a co do obudowy to zadne wloski i smieci nie wpadaja

  • 0

    28. ~bat  2006-12-26 17:57:33  host: host-46-6.spray.net.pl

    no wlasnie ile bateria trzyma, przy nie ekstremalnych zabawach z telefonem? standardowa praca telefony, smsy...

  • 0

    29. ~Philips  2007-01-09 12:48:56  host: dvi130.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tam myślę (i mego myślenia nie zmienię) Sony Ericssony to najlepsze telefony (np. K800i wymiata i nie ma konkurencji), a Z610i ma fajny wygląd i rewelacyjny wyświetlacz !!!

  • 0

    30. ~;domelo  2007-01-18 15:37:28  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    ten telefon ma swietnie wbudowany zewnetrzny wyswietlacz z zegarkiem to jest piekne a w srodku go nie widzialem wiec nie moge o nim nic powiedziec ale pewnie niedlugo bede go mial przynajmniej w rece i wtedy o nim sporo napisze pewnie pozdro

  • 0

    31. ~drwlodson  2007-01-28 00:08:30  host: chn4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawy wygląd... tylko te wewnętrzne klawisze jakieś ascetyczne...

  • 0

    32. ~peczek  2007-01-31 13:21:50  host: 252.71.98.217.tvknet.pl

    czy ten telefon ma mp3 i czy mozna go kupic w jakiejs sieci na abo

  • 0

    33. ~  2007-02-08 18:57:05  host: nat-klon-207-23.globalconnect.pl

    Hej :) Za ile taki telefon można dostać ?

  • 0

    34. ~libertine  2007-02-12 15:31:09  host: abvk30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon będzie dostępny na abonament w jakiejś polskiej sieci? jest piękny i muuuszeee go mieć!!!!

  • 0

    35. ~marta  2007-02-20 19:12:14  host: inet20909nb-3.eranet.pl

    Mam straszny problem z tym telefonem, tatuś kupił mi go zagranicą i muszę złamać simlocka, ale takie coś kosztuje od 220 do 350 zł. w zależności od długości oczekiwania. Jeżeli ktoś łamał simlocka w tym telefonie to też płaciliście aż tyle kasy??? Proszę o odpowiedź!!!

  • 0

    36. ~:)))  2007-03-05 22:27:58  host: memphis.adner.net

    ej czy mogłby mi ktos napisać ile bedzie kosztował taki telofon i nowy i uzywany ?

  • 0

    37.  2007-04-01 15:27:41

    Cena producenta obecnie wynosi 900zł.

  • 0

    38.  2007-04-16 23:12:17

    Ten telfeon jest super! Z zewnątrz i w wewnątrz! Polecam! :)

  • 0

    39. ~  2007-04-18 23:29:11  host: nat-go2.aster.pl

    ten telefon jest rewelacyjny.ja zapłaciłam za niego 1200zł

  • 0

    40. ~Darosz  2007-04-20 13:57:33  host: edi178.internetdsl.tpnet.pl

    Najtaniej ten telefon można zamówić prosto od producenta:) Na stronie www.sonyericsson.pl jest sklep w którym telefon ten kosztuje 900zł. Za kuriera zapłacimy 30 zł. Można też wybrać tańszą przesyłkę:) Pozdrawiam.

  • 0

    41. ~aga  2007-05-03 22:40:42  host: acyu129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy na tym telefonie mozna radia słuchać?;>

  • 0

    42. ~gonia  2007-05-09 20:55:46  host: bje81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje zdjecie simlocka??

  • 0

    43. ~Dominik  2007-05-12 09:39:01  host: ip135-184-173-82.adsl2.versatel.nl

    Polecam telefony SE jedyne po ktorych mozna chodzic, rzucac, przejechac samochodem, prac w pralce...moja wciaz dzialala po przypadkowym wypraniu w 40 stopniach w pralce, 2 dni dochodzila ale dalej dziala-a wyswietlacz zrobil sie lsniaco czysty i miekki w dotyku... :-) Naprawde polecam te marke telefonow, sa odporne i dlugo dzialaja.

  • 0

    44. ~  2007-06-04 15:09:14  host: 80.54.117.2

    tel jest super. mam go juz jakies pół roku i nadal spisuje sie rewelacyjnie. Ani mysle zeby go zamienic na jakis inny. bateria trzyma mi nawet powyzej tygodnia oczywiscie w tym czasie dzwonie, wysylam smsy, nagrywam filmy, robie zdjecia, slucham muzyki. a program który byl z tel do wgrywania dzwieków jest super, mozna zmniejszys rozmiar muzyki nie obcinajac jej i dzieki temu zmiesci sie na tej pieknej komórce wiecej muzy. Ten model telefonu jest super. polecam kazdemu

  • 0

    45. ~rozpalona  2007-06-10 19:17:19  host: bvb31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile koszstuje zdjęcie simlocka w tym cudenku???

  • 0

    46. ~Isa  2007-06-13 14:35:55  host: chello084010216077.chello.pl

    właśnie się tak zastanawiam czy wziąć ten telefon bo mi sie baedzo spodobał i te lusterko uff nareszcie nie będę musiała nosic lusterek bo lusterko jest w telefonie ja go mam na oku i on kosztuje 999zyla w jednym sklepie a w jakim sklepie kosztuje 900 jakby ktos mogl powiedziec byla bym wdzieczna :*

  • 0

    47. ~Agi  2007-07-04 11:11:21  host: unregister209030239087.c30.msk.pl

    mam pytanko z jakiego tworzywa sa zrobione klawisze??

  • 0

    48. ~kluska  2007-07-08 15:29:28  host: azb111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest naprawde super (różowy), zakochałam się w nim od pierwszego wejżenia i za miesiąc idę go sobie kupić ,szkoda tylko że nie ma podczerwieni IRDA:( ale tak to jest git !!!!!!!!!!

  • 0

    49. ~koko  2007-08-02 23:58:58  host: 80.51.37.186

    Isa ja kupilam na allegro za 769zł, jestem bardzo mile zaskoczona bo w realu wyglada duzo ładniej niz na zdjeciach.

  • 0

    50. ~koko  2007-08-03 00:16:26  host: 80.51.37.186

    Isa ja kupilam na allegro za 769zł, jestem bardzo mile zaskoczona bo w realu wyglada duzo ładniej niz na zdjeciach.

  • 0

    51. ~joooooooooooo  2007-08-07 12:37:22  host: eic50.internetdsl.tpnet.pl

    ma moło bajerów:( zewnetrznie fajny:) ale reszta do dupy....

  • 0

    52. ~Gregory  2007-08-07 15:29:44  host: 212.160.172.70

    Hej. Kupiłem mojej dziwczynie ten telefonik i jest superowy. szkoda że w zestawie nie ma słuchawek, a gdyby jescze miał radyjko to już by był totalny wypasik. troszkę jest kłopotów z fabrycznym nowym softem (czasem nie wyswietla nieodebranego poł. jeśli kontakt nie jest zapisany w pamięci tel lub na SIM) ale ponoć aktualizacja ma to naprawić. polecam go bo warto. pozdrawiam.

  • 0

    53. ~Gregory  2007-08-07 15:34:28  host: 212.160.172.70

    Hej. Kupiłem mojej dziwczynie ten telefonik i jest superowy. szkoda że w zestawie nie ma słuchawek, a gdyby jescze miał radyjko to już by był totalny wypasik. troszkę jest kłopotów z fabrycznym nowym softem (czasem nie wyswietla nieodebranego poł. jeśli kontakt nie jest zapisany w pamięci tel lub na SIM) ale ponoć aktualizacja ma to naprawić. polecam go bo warto. pozdrawiam.

  • 0

    54. ~koko  2007-08-08 14:03:05  host: 80.51.37.186

    ~joooooooooooo- bo to telefon "dla wyglądu" a nie "dla bajerów" i raczej tak go trzeba traktowac. Ja go kupiłam jako drugi telefon-pierwszy jest maxymalnie wyposazony a ten ma poprostu WYGLĄDAĆ

  • 0

    55. ~Moniś  2007-08-13 13:19:00  host: 80.51.226.178

    Hej mam pytanko nie wiecie ile może kosztować ten fonik kiedy przedłuża sie umowę i wymienia?? jestem w orange i to będzie już mój trzeci fon...

  • 0

    56. ~IZA  2007-08-17 17:12:43  host: dry173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najtaniej kupisz na Allegro za jakieś 600zł plus przesyłka. W sklepie najtaniej za 809zł. Telefon jest stosunkowo nowy i z tego co wiem to żadna siec nie ma go w ofercie, wiec jeśli będziesz go chciała i o ile Ci go dadzą to zapłacisz normalną cenę!!! Niestety! Ja też jestem w Orange więc sie trochę popytałam.

  • 0

    57. ~magda  2007-09-05 17:16:32  host: 193.59.115.5

    Moniś nie mają takich w orange i nie spowadzą bo pytałam, też przedłużam umowę i lipa.

  • 0

    58. ~magda  2007-09-13 18:43:19  host: 193.59.115.5

    w koncu go zdobylam!!! super jest!polecam. :)

  • 0

    59. ~adunia  2007-09-14 19:26:37  host: 80.51.142.52

    ja go kupiłam za 700zł...nowy... fajny i wogóle jestem zadowolona;)

  • 0

    60. ~aniaczek102  2007-09-20 21:07:01  host: mt0-45.tepsalan.pl

    Czy ten telefonik w czarnym kolorze, jak i też w dwóch pozostałych ma podświetlane klawisze, jeśli tak to na jaki kolorek świecą? Jestem zainteresowana tym telefonem i chciałabym to wiedzieć ;-)

  • 0

    61. ~aniaczek102  2007-09-21 14:53:31  host: mt0-45.tepsalan.pl

    Czy świeci klawiaturka w tym telefoniku i na jaki kolorek? Chodzi mi głownie o czarny model.

  • 0

    62. ~  2007-09-23 08:12:01  host: ecs218.internetdsl.tpnet.pl

    zewnetrzny monitor to OLED super jakosc

  • 0

    63. ~halszunia :P  2007-09-26 16:35:27  host: ash243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A co wy od niego jeszcze chcecie? telefonik ma blutooth, mp3, dobry aparat. czego jeszcze potrzeba.. radia rzadko kto slucha a podczerwin juz rzadko sie zdarza w nowych modelach wszystkich telefonow.. Uwazam ze telefonik jest ladny i ma duzo bajerow:P Dzisiaj go sobie wlasnie kupilam [różowego]

  • 0

    64. ~369  2007-09-27 09:14:20  host: du51.internetdsl.tpnet.pl

    jaki zonk malopamieci..i jeszccze chyba obudiowa szybko sie moze porysowac ;/ tak??

  • 0

    65. ~crow  2007-10-01 09:59:49  host: 153.19.190.84

    a czy na obudowie widać ślady palców?

  • 0

    66. ~  2007-10-09 09:39:21  host: abpk228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pracuję w tym biznesie mogę wam załatwić taki fonik za 750zł.:)nowy bez simloka,tylko że spwrowadzony wieć bedziecie musieli sami nauczyc sie obslugi ale co to jest w tych czasach:)

  • 0

    67. ~k  2007-10-29 20:18:41  host: mtan138.alfanet24.pl

    świecą sie w nim klawisze? jeśli tak to na jaki kolor? proszę o odpowiedz! pozdro

  • 0

    68. ~m  2007-11-05 12:14:23  host: 87-205-169-45.adsl.inetia.pl

    telefon super, z reszta od dawna był moim marzeniem. mam od poczatku lipca, a komentuję dopiero teraz żeby z pełną świadomością powiedzieć że jest rewelacyjny. od lipca ma tylko 1 małą ryskę na klapce, a ma nawet za sobą pobyt nad morzem. jedno trzeba przyznać że bardzo zwraca uwagę, jak się wyjmuje to wszyscy patrzą(ma to swoje minusy, bo drogi jest a łatwo go nie było dostać:) na obudowie widać ślady palców, ale przecież zawsze można je wytrzeć. jeden minus to m2- w Polsce droga a kitowa trochę mało pojemna:( a z softami nie ma problemu ja mam angielskiego i nie wymieniam bo prosty jest jak budowa cepa. pozdrawiam

  • 0

    69. ~Karola  2007-11-09 11:23:23  host: mtan27.alfanet24.pl

    Witam.Chciałabym dowiedzieć się na temat jakości zdjęć w tym telefonie, czy jest w nim coś takiego jak tryb nocny i czy wogóle cokolwiek on daje(bo flesza to chyba on nie posiada?), jeśli znajdujemy się w ciemnym pomieszczeniu czy po prostu gdzieś na dworze... i jeszcze jedno, czy słychać nadchodzące połączenia kiedy trzyma sie ten telefon powiedzmy w torebce czy kieszeni?? bo niestety mam złe doświadczenia, jeśli chodzi o rozkładanego samsunga, że wogóle go nie słyszałam jak dzwonił, będąc nawet w pokoju obok, taki był głośnik do d..niczego:/ byłabym wdzięczna za odpowiedź!!

  • 0

    70. ~karola  2007-11-09 11:31:31  host: mtan27.alfanet24.pl

    aha, i jeszcze jedo, jakie pliki te telefon obsługuje, chodzi mi o raczej o pliki wideo, bo nigdzie nie mogę tego wyczytać..teledyski w mpg czy takie tam?? oraz pliki typu word np.??wprawdzie nie ma on symbian moze, ale samsungi też nie mają a niektóre modele normalnie worda czy excela czytają...więc jak z tym modelem..dzięki za odpo wiedź!!

  • 0

    71. ~gosia  2007-11-12 19:04:44  host: abnt246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem telefon jest ekstra.ma dużo funkcji.

  • 0

    72. ~kama  2007-11-16 17:16:09  host: dns.martel.biz

    mam go rowniez i jestem z niego zadowolona. wyglada bardzo ladnie a co najwazniejsze jest prosty w obsludze i nie posiada zbednych bajerow...polecam :) (osobiscie dla mnie mankamentem jest nie zbyt rewelacyjna jakos zdjec)

  • 0

    73. ~alisonkaa  2007-11-20 17:49:20  host: feu226.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest super. Mój wujek go ma, i jest bardzo estetyczny i prosty. + to dobry aparat.

  • 0

    74. ~kaska#6  2007-11-24 21:55:41  host: host-86-63-132-160.pronet.lublin.pl

    a dobre robi zdjęcia ten telefonik?? xD

  • 0

    75. ~Kala  2007-12-04 22:46:35  host: chello089079175214.chello.pl

    Symulator tego aparatu : http://www.sonyericsson.com/trythephone/Z610/en/.Widac że ma niezłe funkcje aparatu -np.balans bieli i tryb nocny .Poza tym na przykład bardzo ładnie animowane menu :) A jak ktoś chce radyjko to polecam kupic w supermarkecie-małe wielkośc pudełka od zapałek z słuchawkami kosztuje jakieś 5 zł

  • 0

    76. ~Johny  2007-12-05 21:07:59  host: emg69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam czarny jest super xD. Simlocka chcieli mi zdjąć za 200(!!!)zł ale pochodzilem po komisach i ma ściągniętego za (!) 80zł. A że nikt nie ma takiego tela (w moim otoczeniu, zadna z sieci nie oferuje) to jest czym sie chwalic. Odtwarza wszystkie formaty jak ma sie dobrego softa. Polecam xD

  • 0

    77.  2007-12-19 21:22:29

    Mam pytanie do posiadaczy tej komórki: w jakim kolorze świeci klawiatura w modelu niebieskim i czarnym ???

  • 0

    78. ~kabi000  2007-12-22 16:21:33  host: 87-205-242-125.adsl.inetia.pl

    Jihny możesz powiedzieć gdzie ci za tyle ściągneli tego simlocka bo ode mnie facet wołał 450pln

  • 0

    79. ~---klaudia---  2007-12-25 13:34:55  host: bwe238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem na kupnie tego telefoniku:]jest super...szczególnie czarny i różowy...musze go mieć...:):):)pozdrawiam

  • 0

    80. ~madzia  2007-12-28 12:28:42  host: abdb197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za ile mozna kupic taki fon?i czy posiada dobry aparat?

  • 0

    81. ~  2007-12-29 17:09:17  host: 195.205.230.162

    mam pytanie do użytkowników tego telefonu: a mianowicie na jaki kolor świeci klawiatura w modelu niebieskim i czarnym ?

  • 0

    82. ~  2007-12-31 11:59:15  host: 195.205.230.162

    na jaki kolor swieci klawiatura w modelu czarnym i różowym ???

  • 0

    83. ~m  2008-01-02 18:20:33  host: 87-205-250-151.adsl.inetia.pl

    ja ze swojego zdjelam przez neta za ok10euro. klawiatura w kazdym jest podswietlana na bialo, jedyna roznica to kolor klawiszy niebieski ma biale z niebieskimi literami, rozowy biale z rozowymi a czarny ma czarne z szarymi. a aparat taki sobie 2mpix ale w koncu to tylko telefon, jak ktos chce aparat to niech sobie kupi aparat:))

  • 0

    84. ~  2008-01-18 12:15:23  host: public-gprs113034.centertel.pl

    Witam...simlock do tego telefoniku kosztuje ok 60zł.Jeśli chodzi o koszty to na allegro można zakupić już od 400 zł do 800 (za 800 można kupić polskiego se) i faktycznie słaby ma aparat, ponieważ ja mam samsunga e200 i mam aparat 1,3 mpix i robi lepsze zdjęcia, ale w sumie jak ktoś chce idealne zdjęcia to po to jest normalny aparat. No i oczywiście niedługo planuję zakup tego telefonu...:) pozdrawiam

  • 0

    85. ~martusdz  2008-01-23 15:51:31  host: pdc.ipt.com.pl

    Mam ten telefon od ponad pol roku jest wypasionym kozakiem. Mialam mnustwo telefonow ale ten jest najlepszy. Jeżdze z nim na wypoczynak i robie nim zdjecia jest kozacki. pozdro. p.s. telefon dla ludzi z klasa!

  • 0

    86. ~kasia  2008-02-01 14:29:44  host: 87-205-220-99.adsl.inetia.pl

    a jak wygląda sprawa z bateria?Długo trzyma?Proszę o opinie...

  • 0

    87. ~szy  2008-02-05 19:24:06  host: abus113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może mi ktoś kto ma już długo ten telefon powiedziec czy po dłuższym używaniu zaczyna się ruszac klapka bo obecnie mam sez550i i trochę ta klapka się buja na boki...a słyszałam że tak mają wszystkie se z klapką...

  • 0

    88. ~  2008-02-25 10:19:47  host: 125-mo2-8.acn.waw.pl

    bardzo fajny telefonik :) mam go dopiero tydzień, ale już się zakochałam. SE z610i+karta micro 2gb i wymiatacie :)wybierając naczytałam się o telefonach i ten jest najlepszy. parametry bardzo podobne do se k750i, tylko z gorszą baterią i ładniejszy. (se są tańsze i jeśli wygląd nie ma da Ciebie znaczenia, wybierz k7501)

  • 0

    89. ~mysia_82  2008-02-29 17:00:24  host: 83-145-171-222.cable-modem.tkk.net.pl

    Hej!! Właśnie dzisiaj zamówiłam ten telefon na a...wiadomo gdzie :). Cena okazyjna 450zł,nowy, komplet. ceny bardzo zróżnicowane nawet ok 900zł. Spodobał mi się kolor niebieski. Przeczytałam chyba wszystko co możliwe na temat tego telefonu i po prostu mnie urzekł. Odezwę się, jak już go dostanę...

  • 0

    90. ~łałałiła  2008-03-01 13:52:06  host: azu41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy moze ktos mi powiedziec czy: *u wszytskich komunikat o nowej wiadomosci wysiawietla sie tylko kilka sekund i czy mozna to jakos zmienic?? * i czy podczas wygaszania zewnetrznego ekranu wyglada jakby przez chwile zapalił sie caly na niebiesko?? dzieki :)

  • 0

    91. ~sid  2008-03-02 18:31:47  host: aud13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od kilku dni, ale juz jestem nim zachwycona!! ma wszystkie funkcje, jakie tylko mozna sobie wymarzyc, niczego w nim nie brakuje!! Telefon bez wad. Polecam!! :)

  • 0

    92. ~Marta  2008-03-07 20:46:02  host: adrw112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam pytanko. Czy ten fonik ma gdzies zaczep na smycz?jesli tak to proszę o pilną odp bo ja niestety nie moge dojść gdzie tą smycz umieścić ;/

  • 0

    93.  2008-03-07 21:08:01

    hej. Gdzie jest w tym fonie zaczep do smyczy? o ile w ogóle jest???

  • 0

    94. ~HALO?  2008-03-08 03:04:24  host: public1549.xdsl.centertel.pl

    mam PYTANIE odnosnie jakosci odtwarzanej muzyki w tym telefonie... jak to ,,gra,, na sluchawkach i na glosniku? pytam, bo muzyka w tel jest dla mnie wazna... wzialbym cos z serii ,,w,, ale ten model akurat mi sie bardzo podoba... ;)

  • 0

    95. ~andre  2008-03-10 11:18:30  host: 089-101-196009.ntlworld.ie

    jakośc muzyki jest bardzo dobra, mam go już ponad rok i często słucham, na głośniku wyraźna

  • 0

    96. ~marciak  2008-03-10 20:36:46  host: h82-143-148-82-static.e-wro.net.pl

    upatrzyłam sobie ten telefonik i mam pytanko CZY MP3 MOŻNA USTAWIĆ JAKO DZWONEK ? odp!! pzdr:)

  • 0

    97. ~BeLaTka  2008-03-15 16:48:26  host: arn139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja takze jestem nim zainteresowana:):) i chcialabym wiedziec czy to bluetooth jest na wszystkie pliki czy tylko na wizytowki?? bo kiedys mialam samsunga niby z BT ale tylko na wizytowki..:D i czy mp3 mozna ustawic na dzwiek dzwonka i sms??

  • 0

    98. ~Viki  2008-03-21 12:38:07  host: 82.160.128.10

    Czy możecie mi doradzić który model jest lepszy??? Waham się między samsungiem L760 a tym sony ericssonem.

  • 0

    99. ~*  2008-03-27 13:47:27  host: bxw152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon ( rozowy ) jest naprawde sliczny ! mam go i mowie wam on jest super ! Muzyke odtwarza lepiej od tych muzycznych nokii a nawet dorownuje telefonom walkman. Telefon polecam !

  • 0

    100. ~Gosiaczek  2008-03-31 09:00:22  host: cjw219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel i jestem zniego zadowolona bateria mi tszyma od 6-8 dmni jest oki

  • 0

    101. ~tomhagen  2008-04-06 21:36:21  host: rooney-xjq4tfea.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie

    Witka, mam do Was pytanie. W telefonie tym jest zainstalowana w standardzie gra, która troszkę jakby przypomina tetrisa, jednak tam są zamiast bloów wielokolorowe kolki lub coś, co wygląda, jak diamenty, o ile dobrze pamiętam. Czy ktoś z Was może podać mi nazwę tej gry? Pozdro Hagen

  • 0

    102. ~tiruriru  2008-04-13 13:02:28  host: chello084010056249.chello.pl

    bardzo dobry :) niestety aparat robi jakby gorsze zdjecia od tych nowszych nokii :( ale pod wzgledem estetycznym - świetny !

  • 0

    103. ~WEJA  2008-04-14 00:38:32  host: 213-238-76-205.adsl.inetia.pl

    CZY KTOŚ KTO GO MA MÓGŁBY MI POWIEDZIEC CZY ON JEST ŻECZYWIŚCIE RÓZOWY CZY TAKI BARDZIEJ CZERWONY?? na allegro na real foto wyglad dużo gorzej niż na tych.

  • 0

    104.  2008-04-16 16:01:57

    hej! mam pytanko ile on kosztuje w Polsce a ile w Anglii? warto kupowac?

  • 0

    105.  2008-04-16 16:11:57

    a i wiecie moze gdzie mozna go kupic najtaniej?

  • 0

    106. ~cel78  2008-04-22 23:26:10  host: xdsl.036.c88.petrotel.pl

    Witam, czy na tym małym wyświetlaczu OLED pokazuje kto dzwoni?

  • 0

    107. ~zoO  2008-05-02 17:06:01  host: aln2.alfanet24.pl

    mam pytanko, czy możliwe jest włożenie do niego karty z pojemnością 2gb???? prosze o szybka odpowiedź i z góry dzięki ^^ :*

  • 0

    108. ~Asia  2008-05-02 19:40:45  host: delta.proton.net.pl

    Mam ten fonik i sie super sprawuje czytelny, funkcjonalny i najwazniejsze bateria mam dobra wytrzymalosc wiec szczerze polecam! Pozdro!

  • 0

    109. ~Atheo  2008-05-07 15:48:21  host: bxk108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny telefon, bateria trzyma za... długo, dźwięk na 6+, jedynie aparat robi troszke gorsze zdjęcia... Ale przy dobrych warunkach i to może być

  • 0

    110. ~  2008-05-09 19:43:09  host: orunia.nsm.pl

    Czy wiedzie gdzie można kupić ten telefon w kolorze różowym w nowym stanie? Pilnie poszukuję na prezent.

  • 0

    111. ~Magiaa  2008-05-09 19:46:03  host: orunia.nsm.pl

    Proszę o info gdzie można kupić nowy telefon w kolorze różowym. Pilnie poszukuję na prezent.

  • 0

    112. ~TATOPULOS  2008-05-15 13:43:30  host: bha192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON JEST DO BANI, A BANIA WIE NAJLEPIEJ. NIE KUPUJCIE GO BO I TAK WAM SIE NIE PRZYDA - PIENIąDZE WYWALONE W BłOTO. IDZIE KATAKLIZM I NANIC WAM SIE ZDA TEN FON. PAMIęTAJCIE, KONIEC NOKII JEST BLISKI!!!

  • 0

    113. ~kiss  2008-05-20 23:12:23  host: bxp254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Osobiscie polecam! Bardzo dobry sony ericsson. Bateria trzyma super dlugo. Kiedy po raz pierwszy zobaczylam moj telefon ( taki rozowy ) Bylam mile zaskoczona ^^ wyglada odjazdowo ! wszyscy mi go zazdroszcza i prawdopodobnie ten telefon zrobi sobie kariere w polsce. Telefonik jest malinkowy. Pieknie sie blyszcy. Widac kto dzwoni, od kogo sms, itd, nieodebrane polaczenie, jak sie rozmawaia po obudowie takie biale kropeczki lataja. Podswietla sie na rozowy przechodzacy w zielen od gory. Super ! Odnosnie pytan pytajcie ?

  • 0

    114. ~ANIOŁUŚ  2008-05-24 17:01:56  host: abao50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam obecnie se k750i i się zastanawiam nad wymianą go na tego właśnie fonka. powiedzcie czy warto?? bardzo spodobał mi się ten telefon.. proszę o radę kogoś kto MA lub miał ten telefon. z góry dzienx!!

  • 0

    115. ~honay  2008-05-27 12:33:20  host: abgu20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja również jestem bardzo zadowolona z tego telefonu;p na żywo wyglada jeszcze lepiej niz na zdjęciach;p ma duzy czytelny ekranik, dobrze slychac muzyczke i w ogole jest swietny;p;d

  • 0

    116. ~a KUKU  2008-06-01 02:00:35  host: asc224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon który zwraca na siebie uwage. Mam różowy - pasujący jak najbardziej do kobietki. Robi trochę gorszę zdjęcia niż K750i i też brak lampy jednak wygląd nadrabia;) Jest dosyć wielki, jednak przy tej wielkości zwraca uwagę na kolor:D i klapka może robić za lusterko:D wszystko widać:D

  • 0

    117. ~bye  2008-06-09 20:14:08  host: bye28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Klawisze w rózowym swieca sie na rozowo-zielono przechodza one w tonacji jak roza. Głosnik jest bardzo silny aha i tu jest blad bo pisze ze zblizenie w aparacie to 2.5 a ma 4.0 i jeszcze jedno zdjecia sa lepsze. wychodza lepiej od aparatow 3.2 w k800 xD az fotobloga zalozylam jest boski nie mam zastrzezen wszyscy w szkole chca go miec i mowia, ze jest ekstra !

  • 0

    118. ~darlaa  2008-06-17 18:02:53  host: dru063.kolornet.pl

    moim zdaniem najciekawszy z nich to niebieski, jako jedyny ma białe wnętrze. zawsze chcialam taki miec xD

  • 0

    119. ~pszczolka  2008-06-18 15:57:55  host: xdsl-2368.lubin.dialog.net.pl

    Telefon jest super, na lustrzanej obudowie wogole nie widac odciskow palcow, no chyba ze ktos by go dotknal brudnymi czy tlustymi rekami ;) Swietne funkcje, zdjecia naprawde wysokiej jakosci (ten kto mowi ze kiepskie niech sobie lepiej kupi normalny aparat fotograficzny bo jak na telefon to jest poprostu rewelacja). Ale obiektywnie stwierdzam, ze wada jest brak latarki, a tryb nocny naprawde do bani. Ale w sumie w nocy to sie spi, a jak zdjecia przyjdzie robic to mozna zwyklym aparatem ;) Hmm co jesczze, telefon troche duzy i ciezki, ale mozna sie przyzwyczaic, zreszta u SE to normalka ;) I jedna najgorsza wada. Nie wiem czy to tylko w moim modelu (kupilam uzywany) czy w kazdym ale glosnik jest nie zbyt glosny, a jak dam na maxa to straszliwie harczy. W K750i jest o wiele lepsza jakosc i glosnosc - i wlasnie nie wiem czy to dlatego bo mam uzywany telefon czy jakis inny powod. Jezeli ktos wie co mozna z tym zrobic to niech napisze. Co do karty to mam 1GB i smiga szybiutko ;) Gdyby nie ten cichy glosnik to telefon byl by idealem.

  • 0

    120. ~avkaxD  2008-06-25 20:39:16  host: bcf94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej;D mam pytaanko czy on ma IRDE czy nie bo gdzies wyczytalam ze ma... prosze o szybka odp. ;D

  • 0

    121. ~Karolcia Z  2008-06-30 12:51:39  host: aatf75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam sie czy kupić ten telefon.

  • 0

    122. ~R.  2008-07-06 00:27:24  host: abop76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SUUUPER TELEFON!!! :)

  • 0

    123. ~diga  2008-07-20 18:23:23  host: abxe115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon wygląda bardzo ładnie, posiadam niebieski. funkcje zbliżone do k750i, ale ma kilka dodatkowych funkcji. jest dość duży, ale w miarę dobrze układa się w dłoni. jedyny minus - widać palce na górnej obudowie. zobaczymy jak się sprawdzi w użytkowaniu. wygląd robi wrażenie! jest taki... damski ;]

  • 0

    124. ~szkołajestdobani;(  2008-10-09 20:28:36  host: chello089076051213.chello.pl

    ten telefon jest za 299zł nowy

  • 0

    125. ~Lola  2008-10-13 20:43:45  host: 82.160.128.10

    Hej :) Nie wiecie do jakiej pojemności karty pamięci chodzą w tym modelu???

  • 0

    126. ~misiek  2008-10-20 23:21:36  host: aavn211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    4GB a czy więcej to nie wiem, i nie zauważyłem, aby wolniej chodził.

  • 0

    127. ~Human  2008-10-31 13:28:08  host: chello089074151164.chello.pl

    Mam ten telefon i jest dobry poza jednym;/ szybko sie psuje ;/ mialem go w kieszeni i przednia obudowa sie sama zdrapala;/ nie polecam przez to ;/

  • 0

    128. ~PROCENT  2008-11-04 21:46:21  host: gcz154.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam 8 gb i mi idzie wszystko ok i nic nie muli

  • 0

    129. ~PROCENT  2008-11-04 21:51:21  host: gcz154.internetdsl.tpnet.pl

    ~pszczolka moj gra trzy razy glosniej i ladniej od k750i i mam nowy i moim zdaniem on nie ma wad

  • 0

    130. ~  2008-11-04 21:54:10  host: gcz154.internetdsl.tpnet.pl

    ~bye u mnie jest tak samo ten telefon jest niesamowity

  • 0

    131. ~==T==O==M==  2008-11-14 12:01:30  host: fbo146.internetdsl.tpnet.pl

    Witam Szanowne Grono Użytkowników SE :) mam pytanko odnośnie tego tel, mam go w SimPlusie i nie moge odbierac eMeMeSów, niewiem czemu!!! byłem w Plusie i powiedzieli ze musze jechac tam gdzie kupiłem tel i to jest winna oprogramowania OK! ci zas powiedzieli ze to nie nasza winna i to jest winna PLUSa bo niby nie jest przystosowany do odbierania eMeMeSów! no i koło sie zamyka! jedni i drudzy grzebali niby w nim i sie niby nie da! POMOCY !

  • 0

    132.  2008-11-14 19:34:28

    Witam Szanowne Grno! mam takowy problem! nie moge odbierac na tym telefoniku MMSów! byłem w PLUSie bo z simplusa mam i oni twierdza ze musze sie udac tam gdzie kupiłem tel OK! pojechałem to ci niby grzebali w nim i stierdzili ze to jednak jest wina operatora, no i koło sie zamyka... jestli by ktos mogl by mi pomoc doradzic... dzieki z góry! (PS. oprocz tych MMSów jest REWELKA TELEFONIK)

  • 0

    133. ~  2008-11-18 14:44:31  host: xdsl.103.c91.petrotel.pl

    powiem tak słaby aparat, słaby wyświetlacz brak edge hehe

  • 0

    134. ~Atheo  2008-12-22 17:44:26  host: aaam135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik złoto. Mam rok, bateria bez zarzutu, klapka stabilna mimo kilku poważnych upadków, i jednego lądowania na betonie w kałuży. Genialny dźwięk, piękny wygląd, aparat rzeczywiście nie oszałamia, ale może być. Do tego bardzo łatwy w obsłudze. Nie mam zamiaru zmieniać - pozdrawiam, polecam!

  • 0

    135. ~Zazu  2009-01-15 16:50:42  host: pc7-194.chomiczowka.waw.pl

    lippny ten klapkowiec. Jak tak przeglądam sobie te fony soniaka, to najlepiej wypada W710i i Z710i. Ale to już numercja większa, więc i jakoś lepsza, nawet tworzywa.

  • 0

    136. ~nela  2009-02-07 10:47:06  host: cxn10.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 7 miesięcy i jest niezawodny. Klapka się nie rusza jak miało to miejsce w Z510i , bateria trzyma długo - przy dzwonieniu bez uzywania mp3 - tydzień!!! Polecam! Wart zakupu

  • 0

    137. ~bolkos  2009-02-12 01:06:20  host: bzd204.internetdsl.tpnet.pl

    dziadostwo ten telefon... szczerze mowiac ta klapka troche kijowo zamocowana... no owszem kazdy uzywa telefonu inaczej, ale co jak co najlepsze sa telefony clasic, czyli nie rozsuwane slidery czy otwierane klapkowce alno rozkladane w bok foniki... co do glosnika w tym telu nie mam wiekszych zastrzezen ale przy wiekszym natezeniu niskich tonow w muzyce glosniczek zaczyna charczec... aparacik jak na 2 mpx tez jest slaby... lepsze fotki juz robi np w810i ale kwestia gustu telefonicznego fotografa amatora... na koniec podsumowujac... odradzam kupno tego telefonu... powaznie firma Sony Ericsson nie postarala sie przy produkcji tego tela... pozdrawiam

  • 0

    138. ~klaudia199  2009-03-11 14:23:53  host: 213-238-107-232.adsl.inetia.pl

    jesli chodzi o ten telefon to jestem bardzo zadowolona.. mialam juz troche telefonow ale ten jest najlepszy nie dosc ze ladnie sie prezentuje to w dodatku jest swietny opcjami i bateria.. bateria u mnie trzyma 4-5 dni przy duzych obrotach (mp3, zdjecia, sms, rozmowy) polecam, zwlaszcza dziewczynom!

  • 0

    139. ~  2009-04-15 17:17:26  host: 217.113.130.214

    Czy wie ktoś może w jakim sklepie internetowym można kupić ten telefan za mniej więcej 300zł??? Proszę o odpowiedz!! ;-)

  • 0

    140. ~amsterdam  2009-04-21 18:21:07  host: ip-88-199-176-222.tczew.net.pl

    gdzie można kupić ten telefon odp

  • 0

    141. ~  2009-07-27 18:04:44  host: 94.254.198.98

    gdzie mogę kupic ten telefon?????

  • 0

    142. ~Sarinis  2009-08-20 14:08:00  host: chello089075100171.chello.pl

    Witam mam ten telefon już dosyć długo. Cóż bateria trzyma mi długo jak się nie bawie ponad tydzień. Gra dosyć głośno i nie charczy. Wogole się nie psuje ze strony technicznej. Zdięcia robi jak na 2.0 aparat to normalnie zadnej rewelacji. Nie zawiesza się. Na sluchawkach bardzo dobrze odtwarza. Jedyne co to mam duzo rysek na nim bo taki telefonik jest bardziej dla pań ;) Jesli chodzi o smycz to trzeba zdiąć tylnią obudowe i ta samym dole po środku jest uchwycik na to. Ja osobiscie telefon oceniam 8/10 bo drogi nie jest :)

  • 0

    143.  2009-11-15 17:10:49

    ja kocham ten telefonik..to byla milosc od pierwszego wejrzenia :) szukalam telefonu "babskiego" z klapką aby mial mp3 i zeby mial "lusterko" na klapce ;) a i w kolorach srebrno-czarnych i zeby byl oczywiscie sony ericssonem(bo jestem wierna tej marce:)) i znalazlam! nic innego mnie nie interesowalo parametry itd. i kupilam go na allegro :)mam go juz ze dwa lata i jest ok..plus to rzeczywiscie długo trzymajaca bateria.. ale co do jakosci dzwieku to mam zastrzezenia. kiedys tak nie bylo ale ostatnio zaczal mi przerywac..gdy puszcze muzyke przez walkmana to dobrze brzmi ale jesli wejde w folder muzyka i tam puszcze dzwiek to charczy, przerywa i jest wg mnie za cichy :( ale co zrobic? moze da sie to naprawic czy cos... ech :( ale i tak go kocham i to moj najdroższy skarb i nigdy go nie oddam i nie zamienię :)

  • 0

    144. ~A  2009-11-22 11:57:54  host: adrc175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon geniusz :D Topił się w morzu, w wodzie, spadał, rozpadał się i działał ;D Łatwo się rysuje, to duży minus, muzyka genialna, jeśli porównywać z innymi soniaczami to on ma mistrza w tym zakresie. Ładnie reaguje, prosty w obsłudze, a ponadto robi śliczne zdjęcia jak na swoje parametry. Klapka solidna, wyświetlacz świetny, denerwuje odtwarzacz wideo, ale poza tym telefon nie ma wad. Bateria trzyma super. Wprawdzie ja zmieniam na Avile, ale mój telefon to weteran, polecam na 100%! :D

  • 0

    145. ~posiadaczkase  2010-07-06 15:12:34  host: adbl180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon posiadam od grudnia 2009 r. Nie wiem dlaczego go kupiłam, najprawdopodobniej pod wpływem impulsu. Telefon dobry, chociaż teraz zaczyna gubić zasięg, bateria trochę krócej trzyma niż na początku (4, 5 dni). Mam go w kolorze czarnym, już jest porysany. Jest to duży telefon, złożony ma wielkość średniego candybar'a. Aparat w moim mniemaniu dość słaby (ale nie robię zdjęć), mp3 nie testowałam (karta pamięci 64 mb :]), ale na głośniku fajnie gra lecz trochę cicho. Jest to już stary telefon, ale mimo wszystko daje radę. Uważam jednak, że mógłby być trochę większy wyświetlacz. Niemniej jest to dobry telefon. Polecam.

  • 0

    146. ~brydzia  2010-08-28 21:09:41  host: 188.147.0.5.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    mam go od jakichs 5 lat i jestem mega zadoowolona, mam 2 lewe rece wiec telefon po kilka razy dziennie oadał na ziemie, miał 3 nurkowania, w tym jedno w wodzie z proszkiem do prania i po tym ostatnim lezal nieuzywany 2 tyg bo oszalal- wszysko sie samo wlaczalo itp, powiedzieli ze nie oplaca sie naprawiac, a on jak wysechl dzialal bez zarzutu nastepne 2 lata. Jak pisalam mam go od 5 lat i uwazam ze to moj najlepszy telefon a mialam ich wiele. Po tym czasie i naprawde bardzo intensywnym nieoszczedzajacym uzytkowaniu mam zdarty lakier na tylniej klapce [ale przednia bez zarzutu], popekany lakier miedzy klawiszami, no i zdarza sie ze wysiada glosnik, ale po tym czasie mu to wybaczam. Bateria poczatkowo trzymala ponad tydzien, teraz trzyma 3 dni. W tej chwili zmieniam telefon, chcaialam nowy taki sam ale juz nigdzie ich nie ma wiec decyduje sie na, jak mysle, jego nastepce - SE t707 :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-247-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet