Sony-Ericsson Z558i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Z558i Opinie o Sony-Ericsson Z558i

Sony-Ericsson Z558i

w sumie: 14
  • 0

    1.  2006-09-28 15:16:47

    Ciekawa opcja w "muszli" z ekranem dotykowym. Paluchem czy rysikiem się go obsługuje?

  • 0

    2. ~Aster  2006-09-28 16:16:32  host: pxgot2.srv.volvo.com

    Jak na dotykowy to mały ten wyświetlacz. Tyle powierzni na klapce niewykorzystanej.

  • 0

    3.  2006-09-28 17:22:56

    nie ma nawet EDGE a ma wifi heh

  • 0

    4. ~szejkspir  2006-09-28 22:38:44  host: acwr246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No, no. Całkiem fajny klapkowiec. I ten zewnętrzny wyświetlacz. I radyjko ma, i odtwarzacz mp3, i karty pamięci, wspaniały wyświetlacz:) Ciekawe tylko ile będzie kosztować i kiedy się u nas pojawi?

  • 0

    5. ~szejkspir  2006-09-28 23:26:22  host: acwr246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No, no. Całkiem fajny klapkowiec. I ten zewnętrzny wyświetlacz. I radyjko ma, i odtwarzacz mp3, i karty pamięci, wspaniały wyświetlacz:) Ciekawe tylko ile będzie kosztować i kiedy się u nas pojawi?

  • 0

    6. ~stella  2006-10-12 14:58:04  host: bwj150.internetdsl.tpnet.pl

    Całkiem fajny telefonik. No i bardzo poręczny. Bardzo mi się podoba. Dlategoż go kupiłam. :) Sdy e to dobrz wybr

  • 0

    7.  2006-12-01 05:24:29

    Czy on ma na pewno wi-fi, czy to jest błąd w opisie ?

  • 0

    8. ~  2007-01-18 16:03:40  host: ti112210a080-9060.bb.online.no

    w tym telefonie mozna pisac po monitorze specjalnym długopisem

  • 0

    9. ~general12  2007-01-31 17:25:17  host: acsy66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    robrob no wlasnie tez mnie to zdziwiol ze ma wifi a nie ma edge :P juz jest na allegro 850zł nie jest az tak drogi.

  • 0

    10. ~anduk  2007-02-08 17:43:44  host: apn-100-181.gprsbal.plusgsm.pl

    ten telofn nie ma chyba wifi....

  • 0

    11. ~aa  2007-02-17 16:13:19  host: chello084010243197.chello.pl

    Model ten przeznaczony jest na rynek azjatycki (stąd właśnie dotykowy ekran, który jest jedynym sensownym rozwiązaniem do wpisywania chińskich czy japońskich "krzaczków").

  • 0

    12. ~menia  2007-06-27 17:36:50  host: dhh126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go i nie umiem dostac oprogramowania może ktos pomoże??

  • 0

    13. ~rafffffffcio  2007-09-08 19:07:21  host: drv49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pedros77 ani paluchem ani ryjskiem tylko z kopa hahaha

  • 0

    14. ~Reeerrtttyyy  2008-11-29 12:32:22  host: pc7-194.chomiczowka.waw.pl

    Ten telefon nieco fajansiarski jest;) Sorry, ale na tak wielką klapkę zrobić tak mały ekran to profanacja;D Z SE klapkowatych najlepszy jest Z710i

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet