Sony-Ericsson Z555i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Z555i Opinie o Sony-Ericsson Z555i

Sony-Ericsson Z555i

w sumie: 34
  • 0

    1. ~BarteQ  2008-01-07 16:06:05  host: dqq33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ładny wygląd:DJak nokia PRISM:D Tylko aparat mały:((

  • 0

    2. ~mroku  2008-01-07 16:59:47  host: 83.1.69.204

    SE dalej nie nauczył się robić lepszych wyświetlaczy podróbka noki prism a pazatym to spoko

  • 0

    3.  2008-01-07 17:38:38

    odpowiedź SE na serie Prism od Nokii

  • 0

    4. ~Homer simpson  2008-01-07 18:36:57  host: e181052177.adsl.alicedsl.de

    eee fajna klapka dobrze ze teraz robia na wyglad bo jak ktos chce aparat to kupuje aparat a jak ktos chce mp3macza to kupuje mp3macza fajny desing kiedys kupie se go

  • 0

    5.  2008-01-07 22:35:28

    uuu prawei jak Nokia Prism :P

  • 0

    6.  2008-01-08 09:43:58

    Tak obwiniacie Nokie za papugowane wzornictwo z SE ale prawde mówiąc obu przodującym firmom wyraznie braknie pomysłów i same od siebie zzynają dodając ewętualnie jakis szczegolik ;) moze czas zmienic designerów ;D panowie od N i SE pozdro

  • 0

    7. ~jarry  2008-01-13 22:50:37  host: 90-156-42-231.as.kn.pl

    jak myslicie jaka bedzie cena tego telefonu ? bo ciezko znalezc nt jakies informacje

  • 0

    8. ~Mati  2008-01-17 00:35:46  host: aair55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widziałem w Saturnie-999zł

  • 0

    9. ~A.  2008-01-18 17:37:23  host: user26.218.udn.pl

    powinien być sprzedawany w sklepach burberry bo ten wzór mi tą firmę przypomina:D

  • 0

    10. ~rick  2008-04-07 17:12:14  host: apn-77-113-112-78.gprs.plus.pl

    Mam już ten telefon. Jest idealny

  • 0

    11. ~avkaxD  2008-06-25 20:40:40  host: bcf94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka czy telefonik ma IRDE? prosze o szybka odp. ;d

  • 0

    12. ~z555i  2008-07-02 13:43:09  host: 078088163007.elb.vectranet.pl

    nie nie ma idry xDD

  • 0

    13. ~kamila  2008-07-17 21:40:35  host: aefn191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na allegro ten telefon jest dostępny za średnią cenę 400 zł. tyle kosztuje taki nowy telefon bez simlocka, z polskim menu. Niestety nigdzie nie ma dostępnej instrukcji obsługi w języku polskim. Bedzie trzeba tłumaczyć...

  • 0

    14. ~  2008-07-21 19:47:02  host: host-89-229-64-26.szczecin.mm.pl

    ja na merlinie zamowilam za jedyne 426 zl !!!!!!!!

  • 0

    15. ~KasioxD  2008-08-12 21:09:16  host: acvt7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko jest w tym telefoniku cacy tylko aparat mnie troche odstrasza

  • 0

    16. ~madzia  2008-08-21 11:48:59  host: bdq95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten tel ma kamerę i video rozmowy?

  • 0

    17. ~paula  2008-08-28 11:23:25  host: 77-253-130-196.adsl.inetia.pl

    a mam pytanie jak z odtwarzaczem mp3 ???? czy dzwieki sa dosc głosne??? rowniez p o padłaczeniu suchawek???

  • 0

    18. ~lol  2008-09-15 10:36:56  host: bjv195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon na pierwszy rzut oka robi dobre wrażenie, ale na pewno po przeczytaniu opisu mina każdemu zrzędnie... 1,3 mega aparat to na dzień dzisiejszy cieniactwo.. Dzisiaj kupuje się aparaty tylko od 2 mega... Nokia 7500 i inne modele prism są milion razy lepsze

  • 0

    19. ~oleńka  2008-09-20 12:18:12  host: 195.117.29.48

    Mam ten telefon i jestem bardzo zadowolona! Od robienia zdjęć jest aparat a nie telefon... Jest odtwarzacz mp3 i możliwość włożenia karty pamięci (bo ma tylko 16MB). Dźwięki są głośne i słychać nawet na ruchliwej ulicy. Polecam :)

  • 0

    20. ~Monia  2008-09-21 12:09:41  host: acbv59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy ten telfon ma gry?

  • 0

    21. ~Rehdian  2008-10-17 14:08:49  host: cpk83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon kosztuje w sklepie lorien 388zł.

  • 0

    22. ~heloł  2008-10-24 08:01:06  host: public64795.xdsl.centertel.pl

    telefon fajniutki, chociaż rozczarowało mnie kilka rzeczy : 1. Brak możliwości nagrywania filmików 2. Ten bajer z ruchem ręki rzadko działa w pomieszczeniach chyba ze są dość osłonecznione. Nom i jak to ma działać w przypadku budzika , gdzie gestem włączamy drzemkę !? wiec jak ktos ma na rano do roboty to z wyciszania ruchem reki beda nici :P 3. aparat bardzo slaby , niby 1.3mpx ale spodziewałem się ciut lepszej jakości 4. charczą słuchawki i to niezależnie z jakiej firmy po prostu coś w sterownikach dźwięku jest dupnięte ze przy maksymalnym lub prawie maksymalnym poziomie trzeszcza (ale tylko słuchawki bo głośnik gra dobrze). 5. Przeszkadza ze ten zewnętrzny wyświetlacz nie pokazuje ciągle informacji o nowym smsie itp. po prostu kilka sek. poświeci i się wyłączy. I to na tyle rozczarowań :P ale i tak uwielbiam ten telefon za ten styl którego brakuje w380i nad którym się zastanawiałem a który w środku ma to samo

  • 0

    23. ~  2008-10-26 08:33:14  host: public-gprs75248.centertel.pl

    299 na allegro

  • 0

    24. ~Aidan  2008-11-23 20:52:33  host: nh1.naszasiec.net

    Na allegro za 360 zł - ale szczerze powiedziawszy zasługuje na tą cenę, bo nie jest to żadna rewelacja. Aparat jak w moim LG z przed 2 lat - jedyne co więcej posiada, to radio i wifi - dlatego tez pewnie mój LG, już nie kosztuje 360 zł, a o wiele mniej. A w ogóle to tel ładny - ciekawe tylko, jak działa i czy się nie psuje.

  • 0

    25. ~martyna  2008-12-21 14:45:35  host: bxe122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy jest możliwość nagrywania filmików????? :P:P B. Prosze o szybką odp. :P:P Z Góry Dziekuje :P

  • 0

    26. ~magda  2009-01-29 18:02:25  host: apn-77-113-219-195.gprs.plus.pl

    telefon fajny a jesli bym potrzebowała robić zdjęcia to mam od tego cyfrówke:P

  • 0

    27. ~kamila  2009-02-27 19:41:41  host: cdo254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wypróbowywał już ktoś wideokonferenję?? Nie wiem jak ją włączyć... proszę o pomoc ;]

  • 0

    28. ~aaaaa  2009-03-13 12:45:53  host: host-n1-102-247.telpol.net.pl

    super telfon.Mam go pare miesiecy i spelnia wszystkie moje oczekiwania.

  • 0

    29. ~slimer13  2009-05-02 01:09:52  host: nat.acx.pl

    słuchajcie na stronie SE nie mogłem tego wycztytać a tu jest napisane że ten telefon ma radio i chciałem się zapytać czy ktoś moze mi powiedziec czy z555i na prawdę ma taka funkcję? Z góy dziękuję za opd.

  • 0

    30. ~justyś  2009-06-02 13:23:28  host: boh31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile ten telefonik kosztuje. Jest wspaniały i jestem nim zainteresowana ale nie mogę znaleźć ceny. Z góry dziękuje.

  • 0

    31. ~pmlynczyk  2009-06-14 14:46:52  host: aesx107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik zajebiaszczy, dalam za niego 400 zeta ale fajniutki jest :) superek wszystko dziala ) polecam :)

  • 0

    32. ~  2009-08-15 15:25:21  host: chello087207205233.chello.pl

    jest tu napisane z eten telefon ma opcje wideokonferencja i gdzie to jest????? i czy w zestawie powinien być kabel USB????

  • 0

    33. ~nan  2009-09-08 21:46:30  host: aetn32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super bezawaryjny, wytrzymały - spadł parę razy na beton z wysokości i nic mu nie było, kosztował w październiku ok 360 zł, służył dobrze dopóki mi go nie ukradli.... :(

  • 0

    34.  2012-12-01 20:17:32

    Tak, właśnie coś takiego jak Nokia Prism i Samsung Diva.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet