Sony-Ericsson Z550i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Z550i Opinie o Sony-Ericsson Z550i

Sony-Ericsson Z550i

w sumie: 87
  • 0

    1.  2006-05-18 16:18:49

    1,3 mpix hahahaha ale sie wysilili :/ Brak 3G, co jest teraz koniecznością w związku z rozwojem 3G w polsce i na świecie.

  • 0

    2. ~  2006-05-18 16:52:35  host: 81.219.69.160

    super telefon, ale dwie wady brak irda i karty MSm :/, mam nadzieje sze nie bedzie tak drogi jak inne klapki od SE

  • 0

    3. ~gothaur  2006-05-18 19:18:13  host: chw7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przemeQ: czy Ty jestes kretynem czy tylko udajesz? slyszales o czyms takim jak telefony z nizszej/sredniej półki? Wiesz, z nimi jest taka sprawa, że się nie daje wszystkim możliwych bajerów żeby osoba która nie ma/nie chce wydawać za dużo na telefon mogła sobie taki tańszy telefon kupić. Jak chcesz mieć full wypad kup k800i.

  • 0

    4.  2006-05-19 14:43:01

    Gothaur ma racje. Ile znasz osob ktore kupujac nowy telefon od razu chca miec full wypas i chca uzywac 3G. I do tego sa w stanie wydac wiecej niz 100 zl na telefon w promocji lub 1500 zeta w wolnej sprzedazy??? Co z tego ze UMTS sie rozwija, skoro raporty wykazuja ze ludzie narazie nie sa tym zainteresowani. Do tego ile jestes w stanie wydac na telefon??? To telefon z nizszej polki. Ale ma jedna rzecz ktora moze zachecic czesc osob - ma EDGE!!!!!! :)

  • 0

    5.  2006-05-19 17:00:35

    gothaur: a czy ty jesteś jakimś kretynem czy co?
    Jak wejdzie to ta średnia półka będzie kosztowała tyle co np nokia 6630, 6680 itp i co kupisz pewnie SE fanatyku!!

  • 0

    6. ~sagem  2006-05-21 10:59:14  host: agd50.internetdsl.tpnet.pl

    powiem wam jedno nie rozumie was przeciez npsagem my x6-2 jest o wiele lepszy np wysw wiekszy lepsza polifonia a ocena ma o ok 25(6,84) pkt nizsza cze glosujecie na ten tel tylko dlatego ze to se wg mnie teraz nokia siemens se ida na latwizne i robia to samo w innych obudowach a mniej znane marki wchodza na rynek wszyscy mowicie ze najlepszy tel to nokia siemens se a na mniej znane marki nie patrzycie a "te mniej znane marki " robia o wiele lepsze tel od tych najlepszych i najpopularniejszych i pna sie w gore.Nie powiem bo nokia siemens itp robia bardzo dobre solidne tel ale spojrzcie tez na inne np sagem samsung panasonik przeciez ich tel dorownoja tym najlepszym a sa o wiele tansze np.sagem my x6-2 kosztuje ok 550 zl a taka sama bajerancka nokia ok 1100 a jakosc jest porownywalna czy nie mam racji?:)sami powiedzcie

  • 0

    7.  2006-05-22 15:40:53

    @sagem może masz rację, ale i tak przy kupnie telefonu decydują doświadczenia z kontaktami telefonów różnych marek. Mnie np nie przekonasz do sagema, bo kiedyśzetknąłem się z jakimś i miał tak pomieszane w menu, że nie mogłem pokapować co jest gdzie i czemu tu a nie gdzieś indziej. Siemensa nie kupię, bo wszyscy moi znajomi którzy posiadają takowąż markę narzekają na soft często się wieszający.
    Poprostu są gusta i guściki.

  • 0

    8.  2006-05-23 14:29:36

    VINAMP: Chodzi Ci o srednia polke w wolnej sprzedazy czy u operatorow??? Operatorzy maja telefony bardzo tanio i zanizaja ceny przy zakupie poza promocja...

  • 0

    9.  2006-05-23 15:17:17

    @kaflski i tu zwróciłeś uwage bo ty nie kupisz siemensa, a ja nie kupie i nie trawie SE...
    Mówisz, że Sagemy mają głupie menu...porównywałeś 6-2(bez orange!) z np. K700i?
    Mam w domu T290i i uważam, że Siemens M50 jest już lepszy...

  • 0

    10.  2006-05-23 15:18:00

    Pozatym ten telefon przypomina mi dozownik do mydła w kiblach na stacjach benzynowych...

  • 0

    11.  2006-05-25 15:28:02

    VINAMP: Nie porownuj T290i z czymkolwiek - nie warto... To prosty i tani telefon na bardzo starej platformie... Inny uklad menu, inne funkcje, wolne dzialanie i wyswietlacz do d***... A ten tel ma po prostu stonowany elegancki wyglad...

  • 0

    12.  2006-05-25 15:28:40

    Do tego chce sprostowac moja pomylke - ten tel nie ma EDGE... Sprawdzilem na stronie SE...

  • 0

    13.  2006-05-26 15:06:55

    jeśli storowny elegancki wygląd ma dozownik do mydła w toalecie publicznej to ja już nie wiem dokąd to SE zmieża...

  • 0

    14.  2006-05-27 20:25:29

    @VINAMP mam pytanie, czy ten Twój M50 nie wieszał się przy pisaniu smsów?? znam jednego MT50, który potrafił nawet dwa razy przy jednym smsie się wyłączyć. A jak już coś to T290 jest kiczowaty, to nie to co T68i

  • 0

    15.  2006-05-29 17:06:12

    VINAMP: Skoro Ci sie nie podoba to go nie kupisz... Wedlug mnie jest OK... Osobiscie wole Z710i, ale w porownaniu z Z530i ten telefon jest piekny :P Co do porownywania T290i to porownuj go z J210i, J220i, J230i, J300i, Z200i, Z300i, bo to sa telefony ktore maja podobne parametry...

  • 0

    16. ~agentTepsy  2006-06-02 18:10:40  host: 194.29.143.190

    bardzo fajny fon! do tej pory Sony-Ericsson robil modele, ktore mialy w sobie wszystko co potrzeba tzn. aparat 2Mpx,odtwarzacz Mp3,karty pamieci, radio z RDS-em, ale wygladaly jak zwykly, przecietny, standardowy telefon, ten fon doruwnuje w swojej elegancji nawet niektorym modelom Motoroli czy Samsunga

  • 0

    17. ~angi  2006-06-06 19:18:57  host: 81-170-0-161.homechoice.co.uk

    hej,jaki tel kupic?moze macie jakas rade-zeby cholera za drogi nie byl..i przy okazji jakis aparacik i radio:P

  • 0

    18.  2006-06-09 14:57:45

    @kafelski - mój M50 nie zawiesił się ani razu(już 3 lata go mam!) a T290 nawet przy odblokowywaniu klawy się wisza :/

  • 0

    19. ~  2006-06-20 09:58:22  host: host-ip134-131.crowley.pl

    A gdzie to sprzedaja bo w zadnej sieci nie jest dostepny?

  • 0

    20. ~kaja  2006-07-02 02:14:11  host: e1-163-J14.elartnet.pl

    Piszecie, że IrDy nie ma. IrDa jest, bluetouch jest, USB jest. Radia tylko nie ma (i chyba modemu).Będę miała ten telefon w przyszłym tygodniu.
    02.07.2006 r.

  • 0

    21.  2006-08-01 09:10:21

    Modem tez ma... Ciezko zeby nie ;)

  • 0

    22. ~yagi  2006-09-18 10:39:39  host: adap55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dostepny w Germanosie za 829 zl :)

  • 0

    23. ~ToŚka  2006-09-18 14:18:38  host: pc1-2.digicom.net.pl

    heh...nio mnie sie podoba tylko nie ma nigdzie tej beżowej wersji...bynajmniej nie ma jej na allegro :(:(

  • 0

    24. ~xyz  2006-09-27 13:23:40  host: eni103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie dzisiaj kupilam ten tel i jest wprost cudny!!!! przyznam ze nigdy nie podobaly mi sie sony ericssony ale ten mnie wprost urzekl i ma wystarczajaco przeroznych bajerow:P

  • 0

    25. ~mimiljon  2006-09-28 13:48:02  host: 193.19.165.17.osk.enformatic.pl

    Mam pytanie w jakiej cenie jest ten telefon ? Z góry dziekuje za odpowiedz

  • 0

    26. ~MIKI  2006-10-26 09:25:21  host: escape.net.pl

    Niestety potęga Siemens ogłosił z dniem 30 wrzeeśnia upadłość.

  • 0

    27. ~ANSPA1  2006-11-22 12:44:59  host: anp182.internetdsl.tpnet.pl

    ILE W TYM TELEFONIE TRZYMA BATERIA

  • 0

    28. ~u  2006-12-21 17:45:00  host: bwr74.internetdsl.tpnet.pl

    Hej! Mam ten fonik od jakiegoś czasu i jestem z niego bardzo zadowolona :-D Jakość mp3 i radia jest bardzo dobra(dźwięk wręcz idealny);D :D fotki też maja dobrą jakość,więc nie widze powodów do narzekań ;p mój model ma akurat jedną wadę,mianowicie bateria trzyma mi tylko 2 lub3 dni,może dlatego,bo był źle sformatowany;D nie mam pojęcia;p;p Ale ogólnie fonik jest bardzo dobry;p Cena też nie jest kosmiczna,ja wzięłam go w erze na raty, bez abonamentu, zachowując mój stary nr,;p Pozdr;):D :D :D

  • 0

    29. ~  2006-12-21 17:45:58  host: bwr74.internetdsl.tpnet.pl

    Hej! Mam ten fonik od jakiegoś czasu i jestem z niego bardzo zadowolona :-D Jakość mp3 i radia jest bardzo dobra(dźwięk wręcz idealny);-D :brawo: :D fotki też maja dobrą jakość,więc nie widze powodów do narzekań ;p mój model ma akurat jedną wadę,mianowicie bateria trzyma mi tylko 2 lub3 dni,może dlatego,bo był źle sformatowany;D nie mam pojęcia;p;p Ale ogólnie fonik jest bardzo dobry;p Cena też nie jest kosmiczna,ja wzięłam go w erze na raty, bez abonamentu, zachowując mój stary nr,;p Pozdr;) :wink: :-D :-D :-o :brawo: :D :D :D

  • 0

    30. ~Karol  2006-12-26 18:10:37  host: cjj74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka. Czy ten telefon ma wkońcu radio?? No i czy odtwarzacz ładnie gra?? Gra tak jak np. SE W300i czyli WALKMAN?? Z góry, dzia ;)

  • 0

    31. ~domelo  2007-01-18 15:21:25  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    ten fonik to jak narazie najladniejsza klapka sony ericssona a zwlaszcza w czarnym kolorku w srodku jest suuperrrr

  • 0

    32. ~tusz  2007-01-28 15:10:34  host: nat.everriz.pl

    bardzo fajny telefon, kupiliśmy go dla żonki. Problem w tym, że już w dniu zakupu umarł - o godzinie zabawy podłączyliśmy kabelkowy zestaw słuchawkowy w celu posłuchania radia, telefon się zawiesił, a po wyjęciu i łożeniu baterii nie chciał się uruchomić. Na szczęście sprzedawca był OK i oddał kasę, okazało się, że nasz egzemplarz był trzecim (!) tego dnia o podobne wadzie. Chcemy mimo tego kupić ten model, bo bardzo się nam dalej podoba, ma trzy ważne dla żonki cechy: przyzwoity aparat, radio oraz klapkę. w tym segmencie cenowym nie znaleźliśmy telefonu o porównywalnej charakterystyce... Czy Wasze telefony tez miały takie objawy?

  • 0

    33. ~rvlt  2007-01-29 13:09:44  host: cqs2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~ sprzedają w M1 ja kupiłem za 660 zł

  • 0

    34. ~Cayman  2007-02-06 20:41:19  host: ejx122.internetdsl.tpnet.pl

    Mam taki fonik i jestem z niego zadowolony.Troche brakuje tych pikseli ale rzadko uzywam aparatu wiec az tak bardzo to nie razi...no i brakuje Irdy bo to podstawa w starszych modelach SE...Ogólnie rzecz biorąc telefon bardzo ładny i elegancki oraz funkcjonalny.

  • 0

    35. ~Cayman  2007-02-06 20:47:10  host: ejx122.internetdsl.tpnet.pl

    Mam taki fonik i jestem z niego bardzo zadowolony.Kilka rzeczy mnie w nim razi ale nie maja dla mnie wielkiego znaczenia...Jest to brak pikseli(1.3 Mpix) oraz brak Irdy , która jest podstawą w starszych modelach...Ogólnie rzecz biorąc telefon ładny, elegancki i funkcjonalny.

  • 0

    36. ~okon  2007-03-08 19:05:49  host: emf35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a dajcie spokoj z tym telefonem gdybym wiedzial to bym go nie kupywal wczoraj go kupilem za 800 zl.i juz dzisiaj zanioslem do reklamacji najlepsze sa jednak nokie.pozdro

  • 0

    37. ~kinia]  2007-03-10 23:55:34  host: bxe230.internetdsl.tpnet.pl

    supsik fonik. bardz jestem z niego zadowolona. mam go 3michy i nie moge na niego narzekac. ma wiele przydatnych funkcji. pozdro dla posiadcz takiego telefonu;]]

  • 0

    38. ~kinia  2007-03-10 23:59:18  host: bxe230.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fonik trzy miechy i jestem jak narazie z niego bardzo zadowolona. super ze ma tyle przydatnych funkcji. nie moge na niego narzekac. pozdro dla wszystkich jego posiadaczy.

  • 0

    39.  2007-03-27 22:11:36

    okon. kupił byś nokie i tez mogła by sie rozpaść... telefon jest super i jakos nigdy nie miałem z nim wiekszego problemu. poza tym przeplaciłes o ponad 100 zł bo ten telefon dostaniesz za 700 w electroworld a w necioe ceny sa nawet po 600 zł wiec szukajcie a nie przeplacajcie

  • 0

    40. ~jukka  2007-05-17 21:59:09  host: avp68.internetdsl.tpnet.pl

    Beznadziejny fon. Kupiłem nowy fon, kiedy przyjechałem do domu, próbowałem włączyć, ale niechciał, więc poszedłem do sklepu i wymieniłem na inny(też Z550i) i ten działał, ale jakieś 4h i się wyłączył, przestał działać.... MINUS -

  • 0

    41.  2007-05-20 18:28:38

    to wcale nie znaczy że jest beznadziejny, przypadek że trafiłeś na sklep z trefnymi modelami, ja mam swój od kilku dni i nic takiego się nie przytrafiło działa i wygląda elegancko, robi całkiem ładne zdjęcia, jest poręczny, łatwa nawigacja, klawisze porozsuwane, brak problematycznego joya no i radio jest świetnym dodatkiem

  • 0

    42. ~YareckY  2007-05-24 11:37:28  host: gbm230.internetdsl.tpnet.pl

    Najtansze modele sa w MEDIA EXPERT niecale 690 zl bardzo dobry fon i wogole:)

  • 0

    43.  2007-06-13 00:05:10

    650 zl w Electro World, a 635 zł w Media LIder w Gdańsku :)

  • 0

    44. ~mikki  2007-06-19 18:15:30  host: public-gprs36952.centertel.pl

    mam swojego od pol roku i nic mi sie z nim nie dzieje. dziala bardzo dobrzei i bateria tez trzyma dlugo. bardzo fajny fonik

  • 0

    45. ~Ada$ko  2007-07-05 21:26:13  host: publiczny118.sysnet.pl

    Też mam ten telefon od kilku tygodni...uważam że jest świeeetny tylko bateria mi krótko trzyma bo cały czas korzystam...MP3 pięknie odtwarza sam głośnik bardzo głośno gra...może nie da się na nim zrobić imprezy ale w sam raz do posiedzeń przy piwku...Polecam ten telefon

  • 0

    46. ~Malgo  2007-07-11 18:24:19  host: 87-205-210-218.adsl.inetia.pl

    Mam ten fonik od września.Jest super!MP3 i radio odbierają idealnie!Polecam!

  • 0

    47. ~  2007-07-14 12:39:02  host: bsg134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jestem z niego zadowolona jest bardzo dorym w stanie ma duzo pamieci i wiele innych funkcji jest bardo przydatny

  • 0

    48. ~??  2007-08-10 21:52:51  host: cjf41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie może ile taki telefonki moze kosztować??

  • 0

    49. ~sakura  2007-08-19 21:44:11  host: chello084010187148.chello.pl

    i co ja mam zrobic? kupic go? ja wdzialam w sklepie ten model za 636zl... :p potrzebuje taki sama ostrosc co se k510i albo lepsza x]

  • 0

    50. ~karbid  2007-08-27 13:42:26  host: w3cache.tpnet.pl

    mam go od 2 dni, to co zdążylem zauwazyc: sluchawki zestawu słuchawkowego wypadają z uszu - szkoda, że nie ma wyjscia miniminiJack, radio ma średnio-dobrą czułość, troche niewygodnie wciskać przyciski jedną ręką, poza tym palcem często zaslania się mimowolnie obiektyw, troche problemowe wylaczanei dźwięku migawki, ale poza tymi w sumie drobnymi rzeczami telefonik bardzo fajny

  • 0

    51. ~Douglaz  2007-08-30 19:52:30  host: 87.204.81.183

    Aparat ma conajmniej tak samo dobry jak SE K510i, poszukaj sobie, wpisz w gooogle Z550i review i przeglądaj WWW jest tam troche zdjec z tego telefonu. Tak od siebie dodam, że w Vobisie jest po 499 zł, ja juz na niego zbieram z kieszonowych ;)

  • 0

    52. ~Falcon  2007-09-09 15:53:30  host: ail26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Douglaz lepiej się pospiesz, bo jak kupowałem swojego z550i to w całej Polsce w Vobisie zostało już tylko 10 sztuk! Z550i to świetny telefon(w tej cenie)! Dopracowane menu i wiele funkcji. Dobre radio i odtwarzacz mp3. Zalety:w czasie słuchania muzyki można robić co tylko się chce! Plus za częściowo metalową obudowę oraz czarny plastik w mojej wersji kolorystycznej.Jest czarny na wskroś,więc nawet jak się kiedyś wytrze nie będzie tego widać. Karta pamięci jest bezpiecznie ukryta pod osłoną baterii. Wady(drobne): przeszedłem na niego z motoroli,więc brakuje mi przypomnienia o nieodebranym połączeniu i wiadomości. Na zew. wyświetlaczu nie pokazuje się data i nie można odwrócić napisów. Bateria oczywiście mogłaby mieć większą pojemność - tak gdzieś z 1000mAh(a jest 750mAh). Klapka odrobinę trzeszczy...Brak gumki,"amortyzatorka" odpada dynamiczne zamykanie klapki. Troszkę ciężko otworzyć tel jedną ręką-brak wnęki na palec. Aparat jak to w komórkach-zdjęcia w ciemności lepiej sobie odpuścić:p żeby włożyć kartę pamięci trzeba zdjąć osłonę baterii-a trochę cięzko się ją zakłada/zdejmuje. Nie wiem jak długo wytrzyma mechanizm jej zamykania. Ale ogólne wrażenia-bardzo pozytywne! polecam!

  • 0

    53. ~wilk  2007-09-13 23:14:43  host: 97.58.jawnet.pl

    do kitu z tym telefonem moze i ladny, ale sie psuje. Nic dziwnego, ze nie ma go w ofercie zadnej polskiej sieci. Taki szajs bylby tylko ciezarem dla operatorow. Szkoda, bo ladny. Do firmy dotychczas mialem duze zaufanie, ale po tym czego doswiadczylem mowie stanowcze nie

  • 0

    54. ~kasia  2007-09-30 18:12:04  host: abvc181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja też che taki:(

  • 0

    55. ~daria_smile  2007-10-01 11:04:54  host: eg186.internetdsl.tpnet.pl

    hejka, mam ten telefonik od kwietnia, na samym poczatku nawail, ze nie moglam go wlaczyc, i oddalam do serwisu, po 2tyg oddali go sprawnego i jak dotad to dziala, ale jak na SE to troche tandetny rozklad klawiszy i wogole taki jakis...

  • 0

    56.  2007-10-07 11:15:57

    Ten telefon jest spoko. Mam go juz 3 miesiace i nie narzekam. Na poczatku mialem z nim problemy poniewaz dzialal okolo 2 godzin i sie wylaczyl a wlaczyc nie chcial. Nalezalo wymienic soft i juz wszystko jest ok. Jedynym minusem tego tela jest zbyt luzna tasma klapki... po prostu klapka chodzi na boki. Ale mozna sie przyzwyczaic. Poza ta wada telefon jest swietny. Zwlaszcza odtwarzacz mp3 i radio. Jesli ktos ma taki tel to gratuluje udanego zakupu:)

  • 0

    57. ~Falcon  2007-10-07 21:08:44  host: ahz147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co Ci się w nim zespuło?

  • 0

    58.  2007-10-17 15:59:53

    Mi padl w nim soft. Ale oddalem do serwisy bo mialem na gwarancji i teraz jestem bardzo zadowolony:) W zestawie z karta pamieci 1gb to idealny fonik:)

  • 0

    59. ~izka  2007-10-21 15:09:45  host: ayq201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki telefon i jest zajebisty poprostu

  • 0

    60. ~SLex  2007-10-25 14:12:27  host: mt0-36.tepsalan.pl

    Bardzo solidny model, nie mam żadnych zarzutów, bateria wbrew pozorom (w Soniaczach przewaznie slaba ;p) dobrze trzyma tylko mi sie porysowal troche :D

  • 0

    61. ~Neithul  2007-10-25 19:29:00  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    Mam już ten telefon od roku i jestem w pełni zadowolona ;-) Bateria nadal trzyma i odporny na wszelkie urazy mechaniczne. Dla mnie bomba.

  • 0

    62. ~manjushka  2007-10-28 14:12:39  host: chello087206117111.chello.pl

    Mam telefon ponad 3 miesiace, kupilam w electroworldzie i po dwuch godzinach padl, jak zreszta, czytajac opinije, nie mnie jednej. Nastepnego dnia wymienilam i do tej pory jest OK. Przed nim mialam K700i i ten jest bardzo podobny w obsludze, ale kamerka cos nie bardzo, w k700i byla zwykla VGA, a zdjecia wychodzily lepsze, w tym jakies zielonkawe, jakies paski widac. Wczoraj wzielam w Plusie LG KG800 i on z taka sama kamera ma owiele lepsze fotki. Z minusow (ale nie wiem, moze tylko moj tak ma) jeszcze jest slaby mikrofon, musze glosniej mowic. A ogolnie podoba mi sie, jestem przyzwyczajona juz do SE i szkoda mi go sprzedawac, wazna zaleta dla mnie jest dobra jakosc obudowy, szukalam wlasnie takiego, by mi sie nie rispadl i sie cos nie zbila przy upadku. Ale jeszcze potestuje tego LG i zobocze ktory zostawic.

  • 0

    63. ~tomidik  2007-11-03 23:28:31  host: chello087207197123.chello.pl

    Z550i mam od 3 tyg jestem zagorzalym fanem S.E po wycofaniu sie z Noki ktorych mialem juz dosyc.Procz ciezkiego wlaczania jest ok. zdjecia , muzykamp3 i przede wszystim radio z rds jest ok. cienko wydaje mi sie bedzie z klapka zaczyna juz troszke latac ale jest na 2letniej gw.ogolnie tel wyglada efektownie i jest malo spotykany polecam.

  • 0

    64. ~cipcia  2007-11-04 15:15:00  host: abxl72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka jest do niego katra pamieci?

  • 0

    65. ~  2007-11-10 18:29:55  host: fek122.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie jakiej rozdzielczosci robi zdjecia?

  • 0

    66. ~agulec  2007-11-22 20:15:30  host: bbd107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wie ktoś moze jak skonfigurowac wap i mms w erze?:)

  • 0

    67. ~Adrian  2007-12-05 22:24:29  host: ahd82.internetdsl.tpnet.pl

    Wam też głośnik jakby trochę cicho gra ? Bo właśnie przesyłam dzwonki z k700i do z550i i na klapce jest ciszej... Proszę o odp. bo jeśli to wina mojego głośnika to lecę wymieniać xD

  • 0

    68. ~piper:*  2007-12-28 11:13:28  host: gate.hitech-net.pl

    Ten model ma radio, mp3 super odtwarza. Mam go od kilku dni. JEST COLL ;* ;*

  • 0

    69. ~krispus  2007-12-28 21:32:06  host: 195.205.203.2

    mam go zamiar kupic tylko niewiem czy sie opłaca za 380 zł z kara 128 mb i telefon ma 6 miesciecy

  • 0

    70. ~Patrunia  2007-12-29 18:25:50  host: aid44.internetdsl.tpnet.pl

    A czy ten telegon ma dziwieki Mp3 ??

  • 0

    71. ~Alban  2008-03-16 13:58:06  host: ayt108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten tel już ponad rok i powiem że jest fajny:D dokupiłem do niego karte pamięci 2 gb, słuchawki hpm-65 i robi za mp3, po jakimś czasie w obudowie pojawiają sie straszne luzy i klapka lata jak p*****na

  • 0

    72. ~oyga  2008-03-19 15:12:26  host: emq219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem posiadaczką tego telefoniku i nie mam z nim problemów. Jedynym problemem jest to ,że nie mogę dokupić futeraliku.Nie poddaję się i nadal szukam choć minął już rok.Czy będzie to jedyny telefon który nie ma futerału???

  • 0

    73. ~nadia  2008-04-26 22:09:34  host: host121-218-dynamic.55-82-r.retail.telecomitalia.it

    hmm... tak cudowny telefon szczególnie z wyglądu. Funkcje też niczego sobie tylko słabiutki głośnik:(( czy wszystkie s ercisson'y takie słabe mają czy tylko ten??

  • 0

    74.  2008-06-12 11:25:02

    Pewnie, że jest cudowny xD ale rzeczywiście, ma słybiutki głośnik;( i raczej większość SE mają tak słabe głośniki ale np. k310i ma mocniejszy dzwięk;)

  • 0

    75.  2008-06-12 11:32:04

    Jak komuś wypadają słuchawki z uszu, to musi chyba iść do laryngologa;P bo coś z tymi uszami musi mieć... Mój z550i jakoś za bardzo nie sprawia problemów :] no chyba, że można by wspomnieć o tym jak po roku, mam na wyświetlaczu, odciśnięty plastik z klawiatury;(( i nie wiem co mam z tym zrobić?? [takie ślady są chyba na każdym fonie z klapką, więc to nie jest minus tego telefonu;)]

  • 0

    76. ~Alban  2008-06-25 12:41:06  host: aacs86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Glokk 17 mi też sie guziki odcisnęły na wyswietlaczu :], klapka ma luzy, głośnk cieńko gra i... to już wszystkie wady tego tela :) jest na prawde świetny, ale wymieniam go na k850i :) chce ktos kupić z550i? sprzedam za 200 zł

  • 0

    77. ~mati 14  2008-07-30 10:03:23  host: bmx95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcę kupić ten telefon ale nie wiem jak w nim gra muzyka, głosno czy cicho. prosze pomużcie. Z góry dzieki.

  • 0

    78. ~Grazia  2008-07-31 09:24:39  host: 193.41.113.38

    Super telefon. Polecam w 100%

  • 0

    79. ~naszabrodnicapl  2008-08-05 13:44:21  host: abvu16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeżeli chcecie uniknąć problemu typu odciśnięnta klawiatura na plastyku od ektranu wewnętrznego zastosujcie gumi od innych modeli telefonów jak motorola lg itp pasują jak ulał:]

  • 0

    80. ~  2008-09-28 09:54:06  host: 61-bem-20.acn.waw.pl

    Cześć.Mam ten tel. od ponad roku. Nie mam z nim żadnych problemów. Jest bez sim-locka. Jedyny minus jaki bym dał to trudne otwarcie klapki jedną ręką, ale jest to możliwe. Radio gra w miarę ok. mogłoby lepiej chociaż to chyba kwestia słuchawek. Bateria krócej trzyma niż w W 300 i, ale to w końcu nie jest tel. muzyczny. Dobra słyszalność w głośniku rozmówcy. Dzwonki mogłyby być głośniejsze. Przy dużym hałasie ulicznym trzeba mieć włączoną wibrację jeśli chcemy wiedzieć kiedy ktoś do nas dzwoni. Wyświetlacz wyrażny ku zaskoczeniu nawet miłośników Nokii. Mało miejsca zajmuje po złożeniu, wygodny w noszeniu w kieszeni. Mnie osobiście bardzo się podoba pomimo że mam go już tyle czasu. Z resztą mnie jest on potrzebny głównie do wykonywania połączeń, więc nie rozpisuję się na temat jego funkcjonalności. To jest indywidualna sprawa każdego użytkownika. Ogólnie telefon jak dla mnie jest w porządku. Pozdrawiam czytających.

  • 0

    81. ~danielek  2008-09-29 21:56:37  host: ip85148379.gmk.net.pl

    ja mam ten tel. półtora roku i jest super, klapka akurat u mnie nie lata, klawisze mi się nie odcisnęły na wyświetlaczu, a tak wogóle to jest nawet teraz w takim stanie jak w dniu kiedy go kupiłem, ciągle wygląda jak nówka

  • 0

    82. ~ktos na pewno  2008-11-13 16:38:12  host: chello084010036087.chello.pl

    na allegro są za 300zł a ja chce sobie kupić. Warto??? napiszcie

  • 0

    83. ~Hehe  2008-12-08 20:46:53  host: pc7-194.chomiczowka.waw.pl

    Na allegro 300?? Lepiej dołożyć 100 i wziąć Z710

  • 0

    84. ~Justysia  2008-12-26 00:20:37  host: public-gprs94094.centertel.pl

    No, mam taki i jestem naprwdę zadowolna. Jest w nim wszysko co potreba i wogóle dobrze się prezentuje ;D

  • 0

    85. ~Kasia  2009-11-13 20:59:43  host: 118-199-149-91.cpe.marton.net.pl

    a ja tez telefon kupiłam za 20zł i bardzo dobrze mi chodzi hehe

  • 0

    86. ~bak  2009-12-27 17:50:28  host: 94.75.121.50

    ja mam tego koma od 4 lat i szukam tylko dobrej obudowy do niego

  • 0

    87. ~Arti  2010-01-31 19:57:30  host: 095160122233.warszawa.vectranet.pl

    Mam ten tel.ponad 2,5 roku i zero z nim problemów. Mam chęć kupić coś nowszego, ale tego mi szkoda pozbywać się. Po prostu jest bardzo fajny, a polifonia to nie 40 tonów, tylko więcej. Fakt, że plastik w środku trochę się wytarł (ale z zewnątrz obudowa bardzo odporna na zniszczenia). Ogólnie tel. bardzo solidny i niezawodny. Kupiony jeśli dobrze pamiętam w Electro World, ale już nawet nie pamiętam. I nic w nim nie trzeszczy pomimo wieku. Kilka razy upadł i też nic się nie stało. Bardzo udany telefonik moim zdaniem, choć juz przeżytek niestety. Godny polecenia i dźwięk dzwonka super czyściutki (warunek że mamy ściągnięty dobrej jakości)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-150-215.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet