Sony-Ericsson Z530i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Z530i Opinie o Sony-Ericsson Z530i

Sony-Ericsson Z530i

w sumie: 137
  • 0

    1.  2006-02-28 21:41:16

    Ciekawy szkoda tylko ze, mała rodzielczosc wyswietlacza tylko 65tys. kolorow, ale za to ma BT i IrDA, no i oczywiscie karty pamieci.

  • 0

    3.  2006-03-06 20:28:41

    eee... dziwne, dwa takie same modele: zwykly telefon i walkman. Tylko zastanawia mnie to, ze walkman ma mnie pamieci wbudowanej (20mb) a normalna koma 28mb czyli wiecej... a oba telefony maja wejscie na karty pamieci... hmmm

  • 0

    4. ~subrock  2006-05-22 13:19:25  host: lankomdns.lankom.com.pl

    w germanos bez aktywacji 629zl...
    calkiem dobra cena do mozliwosci...

  • 0

    5. ~misiell  2006-05-30 20:01:31  host: 83.100.179.11

    fon ma 256 tys kolorow, cena 99 funta w Anglii:)

  • 0

    6. ~david  2006-06-07 12:30:05  host: apn-100-181.gprsbal.plusgsm.pl

    fajny fonik,wszystko co potrzebne.A co do ceny to jest super,używane chodzą juz po 500 pln-za te pieniądze opłaca sięgo kupić polecam-sam mam:-)

  • 0

    7. ~ramzes  2006-06-09 08:01:25  host: acpg6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czyż nie lepszy i o wiele ladniejszy jest sony ericsson z520i????? wezcie go tu wstawcie!!!!!!!!!!

  • 0

    8.  2006-06-09 15:06:45

    a jak wyglada wyswietlacz?

  • 0

    9. ~yagi  2006-06-28 16:01:57  host: pa132.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    Ten telefon ma wyswietlacz 128x160 i 65 tysiecy kolorow a W300i ma 176x220 i 256 tys kolorow - gdzies musieli poczynic oszczednosci (nie tylko na karcie pamieci)...

  • 0

    10. ~Stefan z majowego  2006-07-06 06:15:35  host: sun.netia.smsnet.pl

    Hej! Posiadam ten telefon kupilem go za 699 zł i jest códowny bardzo fajne menu i ciekawe programy min. media player dj foto a najlepszy to ma kompozytor. Jedyny minus to głupie 4 gry same klocki. Pozdrawiam i polecam fonik:)

  • 0

    11. ~hi  2006-07-11 11:11:41  host: 80.244.155.79.wifi155.tnp.pl

    yagi zapomniales o jeszce jednym zaoszczedzili jeszcze na technologi Z530i ma wyswietlacz UFB (o taki CSTN w wersi SE)
    a W300i ma TFT

  • 0

    12. ~yg  2006-07-12 21:41:54  host: h7n1fls35o998.telia.com

    wszystko jest super tylko szkoda ze ma tak mala pamiec

  • 0

    13. ~gabryś  2006-07-14 20:30:20  host: abel162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o co chodzi z tym UFB i TFT??

  • 0

    14. ~jo  2006-07-15 13:13:41  host: ch26.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie opanujcie się po pierwsze nie UFB tylko UBC czyli ultra bright color po polsku znaczy ze moze wyswietlać wyrazne obrazy a po drugie bardzo fajny fonik sama go kupuję :D

  • 0

    15. ~hi  2006-07-16 22:46:43  host: 80.244.155.93.wifi155.tnp.pl

    sprry pomylilem sie UFB ma samsung a SE ma UBC

  • 0

    16. ~  2006-07-20 11:14:12  host: bmu233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie on mam małą pamięć. W300i ma wbudowane 20MB a Ten Z530 ma 28MB

  • 0

    17. ~frsh  2006-07-24 16:06:21  host: host-86-63-138-176.pronet.lublin.pl

    przymierzam sie do kupna, telefon ma mi sluzyc glownie jako odtwarzacz mp3 (mam nadzieje ze na allegro wkrotce pojawi sie troche kart memory stick micro2)

    mam pytanie do osob posiadajacych ten telefon:

    jaka jest jakosc mp3?
    telefon nie ma podbicia basow takiego jak w walkamanach?
    ktos porownywal jakosc mp3 w stosunku do w300i??

    moze ktos wie czy da rade wgrac soft od w300i na ten telefon?? tak jak daje rade zrobic d/k750i@w800i

    pozdro

  • 0

    18. ~b@nan  2006-07-30 11:55:23  host: byg57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 tygodni i jestem bardzo z niego zadowolona.Nie rozumiem tylko dlaczego nie mogę wysyłać wiadomości MMSani wchodzić na internet (pisze że mam stworzyć nowy profil) POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!

  • 0

    19.  2006-08-02 08:52:40

    b@nan: Wejdz na podana strone i tam bedzie wszystko jak po sznurku ;) http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=pl&lc=pl&ver=4000&template=ps1&zone=ps&lm=ps1&pid=10380

  • 0

    20. ~HARY  2006-08-13 15:43:10  host: host-87-74-68-81.bulldogdsl.com

    JA KUPILEM GO W LONDYNIE ZA 80 FUNTOW Z KARTA AKTYWACYJNA 10 FUNTA DO WYGADANIA. 65 TYS KOLOROW :((

  • 0

    21. ~PiOtReK  2006-08-29 12:08:21  host: acwq125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    EJ CHCE GO KUPIC ALE NIE WIEM KTÓRY JEST LEPSZY?? K310I CZY TE Z530I!!!POMOCY!!! OSTRZEGAM NIE KUPUJCIE NIGDY SIMENSA c60!!!
    TAKIE GÓWNO!!! A CO ZTYM TELEFONE?? JAKI ON JEST PLISSKA POWIEDZCIE TO WAZNE!!!


  • 0

    22. ~darrek  2006-08-30 18:31:40  host: abqc217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to ten telefonu bardzo dobre ale słabe wyswietlacza .

  • 0

    23. ~oli  2006-08-30 19:21:03  host: vs26.internetdsl.tpnet.pl

    q.wa a moze ktos sie zamiieni dam nowke V3 za z5301 :)

  • 0

    24. ~oli  2006-08-30 19:22:49  host: vs26.internetdsl.tpnet.pl

    q.wa a moze ktos sie zamiieni dam nowke V3 za z5301 :)

  • 0

    25. ~  2006-09-01 10:33:11  host: host-86-63-138-176.pronet.lublin.pl

    on ma tyle samo pamieci co w300i tylko ze dostepnej dla uzytkownika jest tutaj wiecej bo po porstu soft do w300i zajmuje wiecej miejsca (walkmanowy soft, odtwarzacz mp3 z mega bassem) ale sprzetowo w300i od z530i rozni sie tylko wygladem warto wziasc z530

  • 0

    26. ~znawca  2006-09-02 15:08:13  host: bop95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do PIOtRek: lepsze jest Z530i, choćby ze względu na parametry, jest prawie tak dobry jak W300i ale troche mu brakuje, serio znam te telefony, weź Z530i

  • 0

    27.  2006-09-04 21:13:49

    ile ma ten aparat MEGAPIXELI????

  • 0

    28. ~Mięciutka  2006-09-15 23:00:31  host: ay26.internetdsl.tpnet.pl

    Jak usunac simlocka z tego telefonu? I w ogole ile kosztuje usuniecie hehe:)

  • 0

    29. ~MISIACZEK--49  2006-09-19 11:31:25  host: host-62-141-248-19.tomaszow.mm.pl

    MAM PYTANKO ,TELEFON ROBI DOBRE ZDJĘCIA ,A I CZY JEST NOWSZY OD Z520I????
    POMUSZCIE PROSZE NAPISZCIE ZARAZ BŁAGAM;)

  • 0

    30. ~piotr  2006-09-19 15:54:38  host: eso87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to znaczy TFT???

  • 0

    31. ~:))  2006-09-20 09:58:16  host: aali1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do tego simlocka to sciagniecie jego kosztuje 4 dychy :))

  • 0

    32. ~hektor  2006-09-25 23:56:00  host: aak91.internetdsl.tpnet.pl

    urzywalem 3 tygodnie po tym czasie zgasl i juz nigdy sie nie zapalil...:( szkoda, a taki byl fajny...

  • 0

    33. ~LOKO  2006-09-28 19:48:23  host: acy95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Skoro ma aparat VGA to 640x480 czyli około 0,3 Megapiksela.

  • 0

    34. ~M@tti  2006-09-29 13:57:48  host: GATE-dialog-connect.jgora.dialog.net.pl

    ludzie chce go niedługo kupi i doradzcie czy warto

  • 0

    35. ~slomek  2006-10-05 00:39:41  host: nat-mo4.aster.pl

    Witam! Jestem od kilku dni posiadaczem telfonów W300i i Z530i. Oto wyniki mojego porównania: Z530i dłużej trzyma baterię, ale na w300i słucham mp3. Pozostałe cechy ZDECYDOWANIE na plus dla W300i! Jest lepiej wykonany (klapka w przeciwieństwie do Z się nie rusza), wyświetlacz jest lepszy no i oczywiście akcesoria - w zestawie dostajesz kartę 256 mb (więc kwestia mniejszej pamięci telefonu jest czysto akademicka), oprogramowanie, kabel usb i oryginalne słuchawki! Przy Z530 nie dostajesz nic. Jeśli ktoś może wybierać to niech bierze W300i! Różnica w cenie nowych telefonów wynosi około 250zł - zdecydowanie warto dopłacić!

  • 0

    36. ~Dawid  2006-10-05 12:22:31  host: proxy2.tkdami.net

    oczywiscie polecam ten telefon kosztuje 550zl nowy karte pamieci mozna kupic za 129zl 512mb ja go mam juz miesiac i nie zauwazylem zadnych wad mi bateria trzyma ponad 2 tygodnie bateria nie jest litowo-jonowa tylko ta najnowsza litowo-cos tam nawet nie pamietam telefon robi bardzo dobre zdjecia i wideo tez jest dobre aparat ma 1.3 megapixeli a najwieksza rozdzielczosc jaka mozesz robic na tym teledonie to nie 640x480 jak powiedzial loko tylko 1280x960 wiec rodzidzielczosc jest duza a jesli chodzi o wysylanie mma to trzeba tylko skonfigorowac na stronie z jakiej sieci sie ma np jak ktos ma orange to www.orange.pl i tam jest konfikuroj swoj telefon :) ja osobiscie jestem z niego zadowolony mam kabel usb i wgrywam co tylko chce kabel usb kosztuje 30 zl wiec polecam ten telefon wszystkim :)

  • 0

    37. ~Dawid  2006-10-05 12:25:01  host: proxy2.tkdami.net

    a ostatnio nawet ogladalem sobie na nim film madagaskar pl dubbing i pare teledyskow

  • 0

    38. ~areliusz  2006-10-13 11:00:23  host: chello084010008037.chello.pl

    Jednak wolę W300i, wyświetlacz lepszy (262 tys) i kilka innych dodatkowych funkcji.

  • 0

    39. ~dawid  2006-10-26 19:24:25  host: ip42.scom.za.digi.pl

    siema jak kupujesz ten telefon to co dostajesz do niego w zestawie

  • 0

    40. ~ktosiek  2006-10-30 22:25:54  host: abja213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co z tą obudową ? czy faktycznie się rusza klapka ??

  • 0

    41. ~  2006-10-30 23:38:10  host: abja213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co z tą obudową ? Czy ta klapka rzeczywiście się tak rusza ?

  • 0

    42. ~buuu13  2006-10-31 17:11:52  host: abjo179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co z tą klapką ? Czy rzeczywiście się tak rusza ?

  • 0

    43. ~buuu13  2006-10-31 18:10:40  host: abjo179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co z tą klapką ? Czy rzeczywiście się tak rusza ?

  • 0

    44. ~Lwb  2006-11-01 11:25:13  host: ebj254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fany ten teleon ??

  • 0

    45. ~krzysiek  2006-11-10 15:14:38  host: pb161.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl

    mam z530i i jest zajebisty tylko mam angielskie menu

  • 0

    46. ~  2006-11-16 18:20:28  host: 195.205.23.3

    czesc. chce kupic ten telefon Z530i ale nie wiem czy jest wnim mozliwosc zmiany karty pamieci np.na 512mb? i czy tak jak tu pisze ze klapka od telefonu sie strasznie rusza? odpiszcie plis. MONIA

  • 0

    47. ~THX  2006-11-20 15:51:34  host: 195.205.63.164

    On ma odkladnie 0,31MP, ma tyle kolorow to dobrze bo bateria na dluzej starczy.

  • 0

    49. ~bartosz  2006-11-29 22:32:34  host: sw90.internetdsl.tpnet.pl

    Tel wyposażony jest w aparat VGA czyli dokładnie 640x480 pix, wszystkie inne wartości to rozdzielczość interpolowana czyli powiększana za pomocą oprogramowania nie optyki (dodam, że nie ma sensu używać interpolacji na fonie, dużo lepiej powiększają zdjęcia nawet proste programy graf). Maksymalna wielkość zdjęcia przy interpolacji to 1.3 MP, jednak jak już wpomniałem jest to nic nie znacząca liczba. Klapka owszem lekko sie rusza w boki (naprawdę minimalnie!! w sumie góra 1-2 mm) ale nie uważam tego za defekt wykonania lecz za normalny luz aby klapka gladko się otwierała - nie utrudnia życia, nie rokuje uszkodzenia. Telefon bez problemu radzi sobie z odtwarzaniem muzyki mp3, mp4. Odtwarzacz też jest przyjemny w uzyciu. Po włączeniu mialem ponad 20MB wolnego miejsca w pamieci - spokojnie wystarczyło na wgranie nowych dzonków mp3, kilku fotek, nowych tematów i softu java. Oczywisty jest fakt, ze jeżeli dla kogoś celem jest zastąpienie przez telefon playera mp3 to zdecydowanie lepszym wyborem jest W300i - załączona karta pamieci, kabel, słuchawki, soft do zarządzania muzyką, lepszy ekran. Z530i to ekonomiczna wersja W300i. W MediaMarkcie w Lublinie można było z530i kupić za 450 zł, bez simlocka, bez zobowiązań, od ręki - grzechem było nie skozystać. Brak kabelka? Odbiornik Bluetooth za 20 zł załatwia sprawę (transfer nieco wolniejszy ale zyskujemy bezprzewodowość) a każde słuchawki można podłączyć przez przejściówkę za 5 zł. Jedyny minus: brak radia - trzeba jakoś przeboleć. Telefon intuicyjny, wygodny. W tej klasie cenowej jest bezkonkurencyjny!

  • 0

    50. ~bartosz  2006-11-29 23:31:02  host: sw90.internetdsl.tpnet.pl

    Tel wyposażony jest w aparat VGA czyli dokładnie 640x480 pix, wszystkie inne wartości to rozdzielczość interpolowana czyli powiększana za pomocą oprogramowania nie optyki (dodam, że nie ma sensu używać interpolacji na fonie, dużo lepiej powiększają zdjęcia nawet proste programy graf). Maksymalna wielkość zdjęcia przy interpolacji to 1.3 MP, jednak jak już wpomniałem jest to nic nie znacząca liczba. Klapka owszem lekko sie rusza w boki (naprawdę minimalnie!! w sumie góra 1-2 mm) ale nie uważam tego za defekt wykonania lecz za normalny luz aby klapka gladko się otwierała - nie utrudnia życia, nie rokuje uszkodzenia. Telefon bez problemu radzi sobie z odtwarzaniem muzyki mp3, mp4. Odtwarzacz też jest przyjemny w uzyciu. Po włączeniu mialem ponad 20MB wolnego miejsca w pamieci - spokojnie wystarczyło na wgranie nowych dzonków mp3, kilku fotek, nowych tematów i softu java. Oczywisty jest fakt, ze jeżeli dla kogoś celem jest zastąpienie przez telefon playera mp3 to zdecydowanie lepszym wyborem jest W300i - załączona karta pamieci, kabel, słuchawki, soft do zarządzania muzyką, lepszy ekran. Z530i to ekonomiczna wersja W300i. W MediaMarkcie w Lublinie można było z530i kupić za 450 zł, bez simlocka, bez zobowiązań, od ręki - grzechem było nie skozystać. Brak kabelka? Odbiornik Bluetooth za 20 zł załatwia sprawę (transfer nieco wolniejszy ale zyskujemy bezprzewodowość) a każde słuchawki można podłączyć przez przejściówkę za 5 zł. Jedyny minus: brak radia - trzeba jakoś przeboleć. Telefon intuicyjny, wygodny. W tej klasie cenowej jest bezkonkurencyjny!

  • 0

    51. ~ana  2006-12-10 14:18:32  host: aya198.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar go kupic i nie wiem czy to dobry wybur sprzedaje k700i i chce kupic właśnie z530i opłaca się doradcie!!!!POZDRO

  • 0

    52. ~tenzo  2006-12-15 02:28:51  host: eeq154.internetdsl.tpnet.pl

    witam, mam pytanie bo kupilem wlasnie ten teleofonik czyli w300 i teraz nie moge znalesc inf na temat obslugiwanej pamieci, a raczej jej pojemnosci. Chce kupic 2gb bedzie tel ja obslugiwac czy nie ?? dzieki za pomoc

  • 0

    53. ~~ja  2006-12-16 15:42:20  host: 80.51.187.243

    a ja mam ten fonik od dwóch dni.on jest suuuper.to nie prawda ze klapka sie w nim rusza.w skladanych komach to jest normalna rzecza.bez problemu odanalazlam sie w obludze-przeszlam z nokii na se. jest ok jako telefon.a jak ktos chce sobie sluchac muzyki to moze lepiej niech kupi odtwarzacz.polecam z530i

  • 0

    54. ~omega  2006-12-16 16:56:09  host: 80.54.39.3

    mam ten telefon od wczraj..klapka dlatego sie trozkę rujsza bo jak była by szytywna to by sie po krótkim czasie uzytkowania paski popsuły i telefon do wyzucienia...

  • 0

    55. ~  2006-12-16 18:21:11  host: clr2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aja chce go sobie kupić, i mmam pytanko; czy jak chce sobie kupić tą przejściówke na słuchawki to nie będe musiał jeździć po sklepach i szukać i orazu znajde?? :P

  • 0

    56. ~martuska  2006-12-21 22:06:21  host: dtq103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam ten fonik juz pol roku i jeszcze mnie nie zawiodl!! mam tylko problem ze znalezieniem karty pamieci do niego(memory stick micro) o pojemnosci 1 GB!!!!!! ogolnie jest ok, niezle brzmienie mp3,latwy w obsłudze....tylko klapka sie troszke rusza....buziole :)

  • 0

    57. ~  2006-12-28 15:48:27  host: 195.205.23.3

    mam pytanie. ile ten fonik kosztuje nowy?

  • 0

    58. ~hosia  2007-01-10 22:17:50  host: abop104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej a czy w zestawie jest jakakolwiek karta pamięci odpiszcie pliss bo jutro jade po niego

  • 0

    59. ~cinek  2007-01-14 15:44:05  host: fer74.internetdsl.tpnet.pl

    ile ten fonik kosztuje odp plz!!

  • 0

    60. ~wrrr  2007-01-15 17:25:08  host: avh137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telofon kilka dni, jka na razie działa bez zarzutu :)

  • 0

    61. ~  2007-01-18 19:40:45  host: router.omeganet.net.pl

    No fonik rzeczywiście ma ruszająca klapke. Ale to w niczym nie przeszkadza. Naprwde tel.super. polecam Z530i. BuzioLe.:)

  • 0

    62. ~Cinek  2007-01-25 18:37:49  host: fer76.internetdsl.tpnet.pl

    Ej napiszcie mai na gg nr 5251514 ile ton telefon kosztuje w sklepie nowy i w plusie i czy robi dobre fotki. JA słyszałem, żee do bani czy naprawde są takie złe czy da sie przebolec?? Proszę o odpowiedz. ;p;p

  • 0

    63. ~Cino  2007-01-29 13:07:03  host: fer76.internetdsl.tpnet.pl

    Jego bateria bardzo długo trzyma, aparat robi jako tako zdjęcia, bo nie jest najlepszy... Nie ma radia, ale słuchawki można do niego podłączyć i słuchać mp3. Ma pamięć wewnętrzną wiekszą niż piszą czyli 28-32 mb.(zależy czy wykasujesz trochę zdjęć i dzwonków, które będziesz miał odrazu w telefonie) Możesz dokupić sobie kartę pamięci Memory Stick Micro. Ten telefon ma fajną funkcję Face Warp (możesz zniekształcać zdjęcia, które zrobisz) Może jest trochę zbyt delikatny (a przynajmniej sprawia takie wrażenie). Ogólnie mogę Ci go polecić...Za taką cenę (450zł w Media Markt) jest OK Jego cena wynosi od 450 do 500!!!

  • 0

    64. ~AM  2007-01-29 20:37:41  host: dial-206.walbrzych.dialog.net.pl

    Czy jakosc zdjec jest porownywalna z T610 ?

  • 0

    65. ~daro  2007-02-12 15:34:41  host: klient-75-217-134.petrus.com.pl

    witam ten telefon jest taki sobie klapka sie rusza i wogule taki beznadzieja polecam nokie n80 no i ten soniacz kosztuje 460 zl w media marktcie nara pozdro

  • 0

    66. ~KiKuSiA:(  2007-02-18 09:13:56  host: fed194.internetdsl.tpnet.pl

    Elo mam telefonik od miesiączka byłam z niego zadowolona dopóki nie siadł mi głośniczek sam od siebie nie wiem czemu czy mozecie mi pomóc i powiedzieć co mam zrobić gdzie i czy to będzie kosztowne dziękuje i strasznie proszę o pomoc dzięki:* Pozdrawiam:*

  • 0

    67. ~adik  2007-02-23 21:56:10  host: abry88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest podlaczenie pod sluchawki prosze o odp. z gory dzieki

  • 0

    68.  2007-02-23 22:09:57

    siemka mam zamiar lyknac ten telefonik tylko mam jedno pytanko czy mozna do niego podlaczyc sluchawki z gory dzieki za odp. pozdroo

  • 0

    69. ~Andziolek  2007-03-07 20:49:22  host: 87-205-39-147.adsl.inetia.pl

    Hej Ziomale :)Podpowiedzcie mi proszę, bo jestem w kropce co kupic soniasza Z 530i czy samsuga X680. Z góry dzieki za opinie.

  • 0

    70.  2007-03-07 22:50:43

    Hejka !!! jestem tu pierwszy raz ale mam nadzieje ze mi pomożecie, stoję przed wyborem telefonu i nie wiem na co wybrac sony ericsson Z530i czy samsung X680 prosze o pomoc????

  • 0

    71. ~martynka  2007-03-09 10:46:08  host: tk1.ib.com.pl

    siemanko prosze powiedzcie mi coś więcej o tym foniku:*

  • 0

    72.  2007-03-09 11:15:21

    w Łodzi w ElectroWorld kosztuje 399zł;-) Polecam telefonik!!

  • 0

    73. ~Olcia;]  2007-03-30 17:07:37  host: xdsl-9677.elblag.dialog.net.pl

    hej mam pytanie:czy opłaca się kupowac ten fonik?Proszę odpiszcie,bo zastanawiam się nad jego kupnem.Z góry dzięki

  • 0

    74. ~do  2007-03-30 17:49:07  host: cfu120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    doradyam ci abzs kupila ten telefon niz tego samsunga!!!!! bo on jest supcio!!

  • 0

    75. ~biladen61  2007-04-04 09:28:25  host: ust197.p1.interarena.pl

    fajny telefon jest lepszy od noki n80 polecam go naprawde warto go kupić

  • 0

    76. ~monik  2007-04-11 09:37:19  host: dus132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej:) ja natomiast się zastanawiam co lepiej kupić?Sony Ercsson W300i czy Sony Ericsson Z530i??? czy różnica tylko w cenie?

  • 0

    77. ~M@rek  2007-04-12 22:36:04  host: bfx57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czym różni się ten telefon od W300i???

  • 0

    78. ~  2007-04-20 13:21:36  host: 212.160.172.70

    do:~biladen61: Nie mozna tego telefonu porownywac z n80, sa to telefony calkowicie innej klasy... do M@rek: zanim zaczniesz zadawac takie pytania to moze poprostu porownaj specyfikacje obydwu modeli :-/ a oto głowne roznice. Ten telefon rozni sie od W3300i wieloma rzeczami: 1) napewno wyswietlacz ma mniejsza rozdzielczosc i mniej kolorow, W300i ma 256tys 128x160, 2) W300i jest z seri "walkman" a co za tym idzie ma dodane oprogramowanie (lub chip w zaleznosci od telefonu) ktore polepsza jakosc MP3 (w wypadku chipa, odciaza soft telefonu) i po drugie wydluza czas sluchania Mp3 na telefonie, w trybie "odtwarzacza" nawet do 30 godzin ( tak dziala moj w550 , 3)napewno w w300i dostajeszz karte a ja kupujac z530i nie dostalem takiej ( chyba ze mialem trefny zestaw)a cena takiej karty to a Allegro kolejo za 512 : 80-100zl , 1gb 100-125zl, 4)W300i posiada radio a ten tel nie... Moim skromnym zdaniem jak juz macie kupowac ten tel to lepiej doskladac 200 zl i kupic go w wersji W300i gdzie dodatkowo poza roznicami w samym telefonie dostaniecie lepszy zestaw sluchawkowy... to chyab tyla ale nie zarzekam sie ze czegos nie przeoczylem...

  • 0

    79. ~czikit  2007-04-25 19:23:21  host: wlan3-250.srem.net

    ja 1gb do se kupilem za 47zł na allegro!

  • 0

    80. ~Weronulla  2007-05-04 19:45:33  host: 82.160.18.100

    Łee! Nie wiem czemu, ale od W300i wole Z530i, którego mam zresztą od dwóch tygodni. Przede wszystkim nie podoba mi się ten pomarańczowy symbol na W300i, który jest zresztą cały czarny. A Z530i ma srebrne krawędzie. Poza tym...no nie wiem w każdym razie Z530i wydaje mi się sympatyczniejszy od W300i

  • 0

    81. ~Crolls  2007-05-05 15:17:20  host: 195.205.2.2

    Witam mam pytanie ile maxymalnie mozna dokupic pamieci do tego telefonu. i mniej wiecej jak dlugo trzyma bateria bo wlasnie mam zamniar kupic ten tel.

  • 0

    82. ~Kasiulka:*  2007-05-09 12:43:32  host: bxb224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja telefonik mam jakieś cztery misiące i narazie nie narzekam:) Jest bardzo fajny słucham mp3. Troche szkoda, że nie ma radia no ale trzeba przeboleć. ma więcej pamięci niż w300i i jest według mnie ładniejszy od tamtego. Czasami mnie wkurza bo sie wiesza . a klapka dla mnie nie jest rzadnym defektem.wcele nie zauważyłam że sie klapka rusze dopiero teraz ja napisaliście . ale tego u mnie prawie w ogóle nie czuć. Troche mnie boli że ma tylko 65tys. kolorów a nie tak jak w330i ale sądzę że mi to w zupełności wystarcza. Jeszcze musze sobie kupić tylko słuchawki(może mi ktoś powiedzieć gdzie można dokupić tą końcówkę do słuchawek w krakowie?>?)i wszystko super. no i jeszcze tylko to że karta nie jest zbyt tania do niego ale mi bardzo ten telefonik pasi . naprawde jest spoko

  • 0

    83. ~waper  2007-05-09 17:27:10  host: acwn161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Crolls za podobną cenę jest kilka innych telefonów o wiele fajniejszych. ale jak chcesz wyrzucić pieniądze w błoto to proszę bardzo kupuj. a i podobno po dłuższym używaniu sie z nim zaczynają problemy zawiesza sie i bateria czasem siada. ale to możliwe ze nie we wszystkich. możliwe ze ten który miałem okazję oglądać był jakiś trefny.

  • 0

    84. ~Kamcia  2007-06-02 15:40:23  host: aef66.internetdsl.tpnet.pl

    mam telefonik juz ponad rok i jest super bateria trzyma tydzien ! to duzy plus ! fajna klawiatura polecam naprawde ! :) nie zawieesz sie nic sie nie rusza poprotu 6

  • 0

    85. ~Juleczka  2007-06-15 19:03:04  host: actr238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko:czy na ten ekranik na klapce da sie jakis obrazek ustawic?prosze o odpowiedz bo jutro go kupuje.z gory dziekuje;)

  • 0

    86. ~  2007-06-22 16:58:48  host: gfp74.internetdsl.tpnet.pl

    nie bo nie ma kolorowego wyświetlacza na klapce

  • 0

    87. ~J333  2007-07-03 02:59:29  host: chello084010083121.chello.pl

    Kupiłem wczoraj w300i za 499zł. Nowy bez simlocka. A z530i kosztuje teraz 350zł. Różnica tylko 150 zł. A dostajemy kartę 256 mb., kabel usb, słuchawki, lepszy wyświetlacz (super kontrast i kolory, w300i ma ten sam wyświetlacz co k510i) radio z RDS-em, EDGE. Dużo dostajemy za 150 zł. Nie? Dobrze że zdecydowałem się na w300i a nie na z530i. Bo później bym żałował. Jeśli chodzi o wyświetlacze to różnica jest ogromna. z530i ma wyblakłe i mdłe kolory tak jak k300i i inne starocie. Więc nie piszcie że wyświetlacze są podobne (rozdzielczość może ta sama ale kontrast i ilość kolorów zupełnie inna)

  • 0

    88. ~Pajo  2007-07-08 12:42:07  host: krl72-193.karolin.pl

    Jestem posiadaczem telefonu S. E. Z530i i mialem go juz nim byl w polskich sklepach, czyli 11 sierpnia 2006roku zakupilem go w Szkocji za 100 funtów, byłem nim zachwycony dopuki nie zaczeła sie rysac obudowa i to nie od zewnatrz tylko pod klapka na tych WIELKICH "zawiasach". Zawiodłem sie rowniez na zestawie słuchawkowym ktory gra bardzo cicho.

  • 0

    89. ~ksys  2007-07-25 20:55:12  host: 194.181.131.226

    mam problem z nim zalałem go chodzil tydzięń zacząl się wieszać oddałem do komisu ale nie zrobili i teraz wogule sie nie włącza tylko jak podłącze ładowarkę to irda się świeci na czerwono co to może być?da się to naprawić?szkoda mi go fajny fonik.....

  • 0

    90. ~Irek  2007-08-04 20:34:51  host: host-81-190-110-81.gdynia.mm.pl

    mam pytanie. czy sony ericsson z530i ma gniazdo na słuchawki??czy można muzyki słuchać przez słuchawki??

  • 0

    91. ~kamyllek  2007-08-05 15:48:10  host: 80.51.255.94

    Mam ten fonik od miesiaca jest spoko choc wyswietlacz troche mdly no ale telefon ma glownie sluzyc do rozmow mi to wystarczy. Bateria trzyma mi okolo 8 dni a to bardzo dlugo zwlaszcza ze duzo rozmawiam. Sluchawki mozna do niego dokupic bez problemu i wcale nie graja cicho chyba ze kupisz badziewne sluchaweczki.Polecam

  • 0

    92. ~  2007-08-08 10:26:41  host: ecl140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od 9 miesiecy i jest spoko pozatym ma on kilka wad takich jak 1.Stosunkowo mala ilosc kolorow 65tys w porownaniu z np. w300i 262tys. 2.Uchwyt stylu na obudowie. 3.Slaby aparat.4.Nie ma radia. 5.Cichy odtwarzacz mp3. 6.Zawiesza sie przy pamieci.Ten tel musze powiedziec ze troszke mnie zawiodl.Jesli zastanawiacie sie nad kupnem tego telefonu to odradzam.Po wakacjach chce sobie kupic se w610i.

  • 0

    93.  2007-08-09 16:09:37

    Hey, mam pytanko. Czy S.E. z530i ma musicDJ?

  • 0

    94. ~aga  2007-08-11 19:35:26  host: ej138.internetdsl.tpnet.pl

    hejka mam pytanie kurcze kupilam sobie karte pamieci ale wogole mi nie czyta kurcze nie wiem co mam zrobic blagam odpiszcie pomozy:):)

  • 0

    95. ~Cocona  2007-08-29 21:14:42  host: host-89-228-18-230.zamosc.mm.pl

    Poza tym wyświetlaczem(dodatnim zresztą dla w3ooi) są jakieś różnice...? W300i jest ładniejszy i fajniejszy i w3ooi MA SREBRNE krawędzie a nie jest cały czarny :) A ten pomarańczowy znaczek walkmana jest śliczny na żywo, pasuje mi do klawiszy, motywu i przycisków głośności.

  • 0

    96. ~lolek  2007-09-02 19:32:48  host: 87-205-233-16.adsl.inetia.pl

    oplaca mi sie kupic ten fonik za 320zl??

  • 0

    97. ~arturek  2007-09-22 18:34:02  host: ppp135095.ostnet.pl

    z530i róznie sie tym od w300i ze nie ma przycisku multimedialnego "walkman" a tak to wszystko to samo ... miałem oba z nich lepsze wrażenie sprawiał z 530i mimo ze troche "gorszy" :))))))

  • 0

    98. ~kotek  2007-09-27 20:38:51  host: apn-99-90.gprspla.plusgsm.pl

    mozna ustawic dzwonek mp3 na sms??

  • 0

    99. ~Leszek Biały  2007-10-01 23:38:21  host: chello084010083121.chello.pl

    Na tym portalu W300i ma 1091 wpisów. A Z530i ma 97 wpisów. Więc wiadomo który jest lepszy :) To co jest bardziej rozchwytywane to jest lepsze.

  • 0

    100. ~biladen61  2007-10-04 15:55:04  host: ust197.p1.interarena.pl

    jesst to ssuper telefon mam go i muwie jest lepszy od noki n80

  • 0

    101. ~mala  2007-11-12 11:16:57  host: 212.160.172.70

    heja.mam ten tel.kilka miesiecy.jest super.bateria trzyma rowny tydzien.wkurza mnie tylko cichy dzwonek.nawet jak jest ustawiony na maksa.da sie cos zrobic zeby bylo glosniej???????

  • 0

    102. ~baryla  2007-11-14 18:10:26  host: 77-253-153-216.adsl.inetia.pl

    Zeby bylo glosniej trzeba wgrac nowego softa :D

  • 0

    103. ~fiona  2007-12-02 14:45:32  host: 89.191.129.26

    Sony Erikson...Wydaje mi sie, ze lepsze sa S A M S U N G I badz NOKIE...Mi sie najbardziej podoba nokia 5200...I taki mam hahahahaha!

  • 0

    104. ~Marta  2007-12-14 21:26:33  host: host132.stimo.net

    ja mam ten telefon juz od dawna. i jest git. mam karte pamięci gigówke i wogule super. pozdro dla ziomali:)

  • 0

    105. ~ss  2007-12-27 12:28:06  host: acav137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje

  • 0

    106. ~  2008-01-03 22:32:31  host: gl215-20.master.pl

    mam go koło roku jest ok lecz klapka szwankuje od czestego otwierania i zamykania ale to chyba w każdych tel z klapką

  • 0

    107. ~;p  2008-01-19 22:47:24  host: adni182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go juz pol roku i ogolnie jest fajny ;)) tylko zdjecia mogly by miec wiecej mega pixeli ale to i tak mi raczej nie przeszkadza ;)) dokupie tylko karte pamieci i sluchawki i bedzie super;] pozdro naprawde polecam ten fonik ;];];];]

  • 0

    108. ~lolesek  2008-01-22 19:32:37  host: atn7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolejna powtórka SE

  • 0

    109. ~zyczliwy  2008-01-23 11:54:16  host: ip-84-201-218-114.it-net.pl

    ten phonik kosztuje od 150(uszkodzony troszke zazwyczaj) do 350 (używany zazwyczaj na allegro) Ja kupuje od kumpla za 150 :D:D:D nierozjechany

  • 0

    110. ~Furius  2008-01-26 13:05:59  host: inet20909nh-3.eranet.pl

    czy można zmienić długość dzwonka sms?? bo u mnie jest strasznie krótki dajcie znać na gg 2099335 jak da sie jakos coś zmienić

  • 0

    111. ~Reklamka  2008-01-31 19:51:23  host: chello089078090218.chello.pl

    Fonik jest super mam go od roku i troszeczke się zawiesza ale przyznam że często mi spadał więc moim zdaniem bardzo wytrzymały. Rzeczywiście robi beznadziejne fotki więc chce go zamienić na k850i podobno z530i jest nowszy . Z530i ma bluetooch i irde więc nie wciskajcie kitu że nie ma...Pozdrawiam i zachecam do kupna z530i bo to super fonik...:)

  • 0

    112. ~mrr  2008-02-08 12:20:59  host: goz194.internetdsl.tpnet.pl

    telefon świetny jak za tę cene :]

  • 0

    113. ~NIKA  2008-02-10 15:43:19  host: 82.160.104.2

    ile takie słuchwki do tego foniku kosztują?? ogólnie jest extra a latającej klapki nie czuć

  • 0

    114. ~eva  2008-02-19 10:11:28  host: staticline779.toya.net.pl

    mam ten telefon juz ponad pol roku i jestem z niego naprawde zadowolona ani razu sie nie zepsul tylko troszke lata klapka a upadl juz z 50 razy. troche slaby aparat ale poza tym jest naprawde spoko

  • 0

    115. ~manias  2008-02-26 16:04:31  host: adrs218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytankooo> jaka najwieksza karte pamieci moge do tego fooniku wlozyc?? odp pliska. z gory thx ZIOM

  • 0

    116. ~myrtyś  2008-03-10 20:59:49  host: host130.stimo.net

    jaki fajny ten telefon że coś mam już go chyba ze 2 lata, tak po za tą klapką, o której tak wszyscy rozprawiają jest fajny bars. A właśnie. Gdzie ludzie można te cholerne słuchawki kupić??!!

  • 0

    117. ~Eva  2008-03-14 17:19:19  host: staticline779.toya.net.pl

    jest podlaczenie pod sluchawki !!! takie samo jak pod ladowarke dzieki

  • 0

    118. ~ewcia  2008-04-09 21:39:51  host: 195.117.1.124

    hej.mam s.e.Z530i od jakis 5 miesiecy i jestem bardzo zadowolona

  • 0

    119. ~rebel88  2008-05-06 13:00:19  host: 87-239-244-2.telprojekt.pl

    Mam nodel Sony Ericsson Z530i i gdy pisze sms'a litery sa duze. A chciała bym aby byly male. CHodzi mi o czcionke. Wiecie moze jak je zmniejszyc? Bo nie powiem ale to jest wkurzajace, gdy trzy litery zasłaniaja cale pole pisania. Jest na to jakis sposób?

  • 0

    120. ~kin  2008-05-23 10:48:47  host: igz154.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon to mega syf!!! kto ma ten telefon niech go sprzeda .. są to telefony wadliwe jak żadne i mało wypasione... nie polecam

  • 0

    121. ~katarzynka  2008-06-07 12:13:07  host: ablp171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz 2 latka:)fajny tylko klapaka mi sie juz psuje:|bateria trzyma dlugo nawt tydzien:D

  • 0

    122. ~aniusia  2008-06-10 16:01:28  host: gvl30.internetdsl.tpnet.pl

    jedna wada:OKROPNY WYGLAD

  • 0

    123. ~karolka  2008-07-09 20:30:30  host: chr254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak kupie sony ericsson Z530i czy dostane kabel USB razem z telefonem

  • 0

    124. ~mora  2008-07-13 00:52:28  host: avr129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go ponad rok i jestem z niego zadowolona operuje na karcie 2gb

  • 0

    125. ~  2008-07-25 16:43:40  host: aarj21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik polecam bo sam go mam nie zawieszasie ani nie gubi zasiegu

  • 0

    126. ~%%%%  2008-07-30 17:58:47  host: eci178.internetdsl.tpnet.pl

    czy oplaca sie kupic se k510i za 150 zl

  • 0

    127. ~danzig  2008-08-05 23:19:59  host: bxt98.internetdsl.tpnet.pl

    taa tel naprawde super tera to już staruszek ale zipie i to od dwóch lat niezawodny

  • 0

    128. ~Zajac  2008-08-07 10:06:51  host: xdsl-120-174.wist.com.pl

    Mam ten telefon 2,5 lata i jedyną wadą jest BEZNADZIEJNY WYŚWIETLACZ. Cała reszta jest lux. Przez ten caly czas raz byl w salonie na gwarancji - klapka.

  • 0

    129. ~  2008-09-10 19:54:46  host: acg14.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest zajebiaszczy, i ja go będę miała w piątek:)

  • 0

    130. ~aison  2008-10-01 11:00:51  host: apn-77-114-52-187.gprs.plus.pl

    jaką najwiekszą pamiec obsługuje se z530i.chciałbym do niego dokupic karte pamieci tylko nie wiem jaka była by najlepsza.prosze o odpowiedz.z góry dzienki

  • 0

    131. ~xxMlodyxx16  2008-10-01 20:56:27  host: 195.116.59.170

    mam ten telefon juz 2 dni i nie na zekam jest leprzy niz w300 co mialem tydzien wole z350i jest leprzy polecam

  • 0

    132. ~Qujav  2008-11-16 13:14:51  host: 80.54.235.13

    Mam ten telefonik juz prawie dwa lata , teraz wymieniam go na k550i ale telefonik jest troche drętwy, nie da sie wgrac zadnych patchy ani sterownikow , telefonik jest dobry jedynie do dzwonienia i słuchania mp3 przez słuchawki, głosni słabiutki aparat tez Polecam go jedynie osobom starszym i tym którzzy nie mieli wczesniej zadnego fona, Pozdrawiam

  • 0

    133. ~xxSiwaxx  2008-11-24 18:53:42  host: 193.120.116.185

    A ja mam tego fona 2 lata,kupiony w irlandii i jestem zadowolona,mimo kilku upadkow nic mu nie jest i klapka tez cala,bateria wytrzymuje do 8 dni.

  • 0

    134. ~TiSsa  2008-12-05 21:23:40  host: bbservice157.mmpnet251.tnp.pl

    podoba mi sie. Wygodny, ma mp3 mozna dolozyc karte pamieci. Tylko ma mala wade-mala pamiec na smsy:D i to mi dokucza czesto:D ale jestem zadowolona;)

  • 0

    135. ~madzia  2008-12-11 12:17:56  host: adei67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten tel juz dwa lata i nie narzekam jest super, sluzy mi bardzo dobrze :)) bateria bardzo dlugo trzyma, niezniszczalny juz to co ten tel przezyz to jest i tak w super stanie, nic sie nie zawiesza dziala jak nowy... warty zakupu!

  • 0

    136. ~marta  2009-01-21 22:06:08  host: 093105161156.elb.vectranet.pl

    mam tel s.e z530i mi sie wiesza ale mam sluchawkiktóre wcale nie graja cicho

  • 0

    137. ~Krisu  2009-02-12 21:15:13  host: host892513855.microchip.3s.pl

    Opłaca mi się kupić sony ericsson w300i za 150zl?

  • 0

    138. ~ktos  2009-06-01 17:49:32  host: abaf195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel. 2 lata. plusy: bateria, która trzyma BARDZO długo, nawet po 2latach, nawet po wielu godzinach używania, upadł mi milion razy i nadal działa i anwet tak bardzo nie widać na nim tych upadkow, rzucalam nim w gore dol, nawet z 2giego pietra i działa:P minusy: po jakimś czasie się nudzi, aparat słaby, brzydki zawias, jak się pisze smsa to wyswietlaja sie bardzo duze czcionki.

  • 0

    139. ~s.s  2010-01-31 13:31:55  host: 20.202.116.195.easy-com.pl

    mam ten telefon prawie rok ;) kupiłam używanego za 100 zł i poza latającą klapką i tym ,że nie mogę uswawić GG jest dobry .

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet