Sony-Ericsson Z520i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Z520i Opinie o Sony-Ericsson Z520i

Sony-Ericsson Z520i

w sumie: 704
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    1. ~M.Piech  2005-06-14 17:14:00  host: net1.chomiczowka.net.pl

    qrde... sztrasnzie ladny ale szkoda ze zacofany funkcjonalnie..

  • 0

    2. ~Dawid  2005-06-15 18:08:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Jak go zobaczyłem to pomyślałem, że jakiś świetny telefon, ale po przeczytaniu parametrów zawiodłem się. Taki wygląd i nic poza tym :(

  • 0

    3. ~tubus  2005-06-15 20:03:00  host: aphel.ltd.pl

    dla mnie funkcje jak i wyglad jest super gdyby mial radio oddal bym za niego ostatnie pieniądze.

  • 0

    4. ~slon  2005-10-11 09:32:58  host: nat-B.bsk.vectranet.pl

    a ile megapixesli ma ten aparat?

  • 0

    5. ~MuKuL  2005-11-22 08:33:20  host: ten.net.pl

    Ja jestem szczęśliwym posiadaczem tego aparatu... niestety obsługa En. Jednak zdjęcia robi ładne... nagrywanie filmów też działa bez zarzutów. To i tak wydaje mi się zbyt ubogi jak za takie pieniądze. Pomimo tego jest spoko i nie żałuje że go kupiłem! :D

  • 0

    6. ~  2005-12-26 10:47:57  host: 81-235-129-231-no14.tbcn.telia.com

    jest super szkoda ze nie ma jezyka polskiego

  • 0

    7. ~Gosiaczek  2006-01-30 19:29:12  host: efa80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest bardzo fany [podoba mi sie z wygladu i posiada wiele funkcji] moja ocena to 9 bo nie ma radia ;))))))))))))))

  • 0

    8. ~daniel  2006-01-30 22:09:02  host: aasw55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ile mozna w nim zdjec zrobic?Jak z mp3?Lepszy on jest od S.E. K700i i
    Sagema mx y6-2?Doradzcie bo nie wiem co kupic?!?!?!

  • 0

    9. ~asia  2006-02-06 22:15:38  host: diq214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od ok miesiąca telefonik zajefajny śliczy i bardzo wygodny ma wszystko co potrzebne oprucz radia ale to nie jest potrzebne az tak bardzo wzamian za to ma mp3 telefon śliczy idealnie dla dziewczyn

  • 0

    10. ~dagza  2006-02-09 22:37:26  host: cbz160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a nie wiecie gdzie mozna dostac do niego te smieszne obudowy?Pewnie podobnie jak wy kupilam go poza polska i teraz chodze z taka biala do znudzenia.A co do telefonu-extra

  • 0

    11. ~dagza  2006-02-09 22:42:47  host: cbz160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a nie wiecie gdzie mozna dostac do niego te smieszne obudowy?Pewnie podobnie jak wy kupilam go poza polska i teraz chodze z taka biala do znudzenia.A co do telefonu-extra

  • 0

    12.  2006-02-10 17:47:15

    super telefonik!! i tani:) jak go zobaczylam to myslalam ze ok 1000zl krzykna:( mile zaskoczenie:) radio jest zbedne ja nie uzywam telefonu do zabawy... chodzi mi glownie o baterie a parametry ma boskie i wyglada swietnie:)

  • 0

    13. ~asfaltoman  2006-02-15 01:58:57  host: asm98.internetdsl.tpnet.pl

    a czy moze ktos posiada ten telefon i moze cos konkretniej o nim napisac.np czy bateria naprawde jest w stanie wytrzymac kilka godzin rozmow ??i co z jakoscia wykonania

  • 0

    14.  2006-02-17 12:16:11

    no ja jestem ciekawy czy jest w tym telefonie j.polski
    ile mniej więcej on kosztuje?

  • 0

    15. ~amator  2006-02-18 22:43:13  host: abyc183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go jeszcze nie mam ale wydaje mi się że jest spuer.....za taką cenę tylko 1 Zł

  • 0

    16. ~max  2006-02-19 13:17:56  host: pc203.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl

    W mandarynie nie ma zbyt duzego wyboru.Zastanawiam sie czy jest sens przesiasc sie z t630 na z520?Jest jeszcze samsung e360,ale do samsungow nie mam zaufania, no i te baterie (maks 2 dni),a co jak sie duzo rozmawia?Jak ktos ma z520 niech radzi,bo zostane raczej przu SE.Dzieki

  • 0

    17. ~lizaczek  2006-02-19 14:25:31  host: w3cache.tvkdiana.pl

    ja ten telefonik zakupilam wczoraj i jestem z tego zakupu jak najbardziej zadowolona :D szkoda tylko ze druga obudowe dali mi w pomarańczowym kolorze - ale przeżyje :D:D hehe

  • 0

    18. ~kitty  2006-02-22 13:43:41  host: aaxe12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanie:
    w Orangu jest tez dostepny bialy czy tylko srebrno-szary?

  • 0

    19. ~Cretino  2006-02-23 03:29:31  host: absg180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakby miało złącze kart pamieci to by było ok. a ta kto po co ten odtwarzacz mp3? :) na 1-2 piosenki? :)

  • 0

    20. ~Andzejz520i  2006-02-25 23:48:51  host: 81.15.211.2

    Ludzie wy macie cos nie tak z glowa telefon jest super a radio kosztuje cos okolo 10zl!!!a wy byscie dali cale pieniadze??

  • 0

    21.  2006-02-26 13:41:55

    16 MB - na dobry początke - w sam raz !

  • 0

    22.  2006-02-26 13:42:38

    jak to nietrzyma tygodnia - nie chce . Wole kupić SEk700i :

  • 0

    23. ~nachos  2006-02-26 17:18:44  host: aaxe184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy jest do niego kabel USB w zestawie?

  • 0

    24. ~michal07  2006-02-27 17:38:00  host: a23.net133.okay.pl

    ile mp3 sie miesci w nim :P???

  • 0

    25. ~motysia  2006-02-28 21:56:32  host: dfl118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik zajefajny swietne zdiecia super wyglad mam juz go 3 miesiac i jest bez zarzutow

  • 0

    26. ~serav  2006-03-01 15:18:55  host: lan-1.elomza.pl

    Tak czytam że mają go same kobitki ... Chyba nie będzie obciachem jak go facet będzie miał :) ?!

  • 0

    27. ~paveu  2006-03-01 21:53:57  host: vt35.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Chcialbym kupic taki telefon malzonce ale jest jeden warunek - czy on ma dzwonki MP3? :)
    Dajcie znac prosze jesli wiecie.
    Pozdrawiam!

  • 0

    28. ~patka  2006-03-02 21:29:11  host: aaxw78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzis w mandarynce namawiali mnie na ten fonik... i juz chciałam go kupic ale okazało sie ze go nie ma w nowym mixie!!

  • 0

    29. ~paulinka!@!  2006-03-02 23:24:57  host: host-81-190-18-183.torun.mm.pl

    mam ten telefon od paru dni i jestem bardzo zadowolona...radio nie jets mi potrzebne, pmaiec wystarczy na pewna ilosc mp3 ( narazie mam ich okolo 15 a miejsce jeszcze jest), aparat i filmiki bez zarzutu, a obudowa wymienna wiec nie ma problemu ... poza tym ten plus z obudowa ze nie bedzie sie ona rysowac bo jets wykonana z jakiegos dziwnego materialu...telefon ma takze kolorowy wyswietlacz zewnetrzny.. wszystko w nim dziala jak najelpiej a przy tym jest zgrabny telefonik ;)

  • 0

    30. ~Nifea  2006-03-03 15:54:51  host: azm82.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem szczęśliwą posiadaczka tego telefonu, dałam za niego 1.20 zł i wcale nie żałuje... kocham ten telefon

  • 0

    31. ~Mrsupergod  2006-03-03 22:55:39  host: cyk66.internetdsl.tpnet.pl

    opisali tu słabo jego funkcje bo ma wiele wiecej jednym slowem cudo lepszy od motoroli L6 itd.. 10/10!!

  • 0

    32. ~mm  2006-03-04 13:41:25  host: dqa44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest supe, obsługa doskonała jak na SE (inne SE maja beznadziejna obsługe), swietny wyglad, jesli chodzi o ten zawiasek na gorze to malutki, fajne fotki, super bajery do fotek, filmiki tz ok, gry spoko (bardzo fajne) podczerwien i bluetooth super, za ta cene jest warty kupienia.....

  • 0

    33. ~hooda  2006-03-05 22:28:52  host: abpw227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od miesiąca i bardzo mi sie podoba,szkoda tylko,że ma 16 mb, trochę to mało na mp3. Zdjęcia robi bardzo ładne jak na telefon :) A ja mam niebieską i szarą obudowę hehe. Języka polskiego nie ma,ale mozna przecież iść do komisu, ja dałam 20zł :) Polecam go każdej dziewczynie

  • 0

    34. ~luki  2006-03-05 22:33:14  host: r6.ists.pl

    co do mp3 to lepiej poczytajcie instrukcje zamiast pisac glupoty. owszem jest mp3 ale maksymalne probkowanie to 16 kHz -- wiec gdzie tu mowa o jakims szalenstwie. mam ten telefon i po miesiacu moge powiedziec ze: beteria trzyma max 6 dni. telefon ma czasami zwisy: np przy otwieraniu klapki lub czasami z niewiadomego powodu sie zawiesza (jakies 5 razy w ciagu miesiaca)

  • 0

    35. ~serav  2006-03-07 13:05:51  host: lan-1.elomza.pl

    Mam go od niecałych 24 godzin .Zrobił na mnie na początku bardzo dobre wrażenie.Menu przejżyste (po polsku) , żadnych niejasnych funkcji .Aparat to mały gadżecik który może służyć do pokazania obrazów bo do zdjęć dużo brakuje :) ( jestem fotografem , więc nie ma prównania do lustrzanek cyfr.) ale fajna zabawka. Dzwonki głośne i bardzo dobrze słyszalne .Duży plus to materiał z którego wykonana jest obudowa , tak łatwo nie wysliźnie się z ręki. Bardzo polecam .Więcej można napisac po miesiącu użytkowania...

  • 0

    36. ~nadja  2006-03-07 19:32:29  host: host-81-190-24-110.torun.mm.pl

    mozna zdjac z niego simlocka?

  • 0

    37. ~babshi  2006-03-08 22:08:28  host: pc5-115.gwardii.osi.pl

    jak to jest z tymi klapkami? czy ktoś wie coś na temat ich awaryjności? Boję się by to się nie psuło. Wygląd extra. Mało pamięci, ale jak na początek jest ok.

  • 0

    38. ~asiczka  2006-03-10 14:30:25  host: public-gprs18846.centertel.pl

    ja za parę dni będę miała ten telefonik i uważam że z wyglądu jest nie zły a po za tym ma dużo funcji bo to czego nie ma jest mi nie potrzebne. a czy dają obudowy? jak tak to w jakim kolorze?

  • 0

    39. ~asiczka  2006-03-10 14:33:47  host: public-gprs18846.centertel.pl

    co? czy tam jest napisane że obudowy są nie wymienne?

  • 0

    40. ~Pala  2006-03-11 08:28:31  host: user27.129.udn.pl

    Ten telefon jest boski.Ja go nie mam ale moja kumpela go ma.Zamierzam go sobie kupić.Czy jest sens wymieniać sagema myx5-2 na tego sony ericcsona?Czy on nagrywa filmy?Proszę niech ktoś odpisze na maila paulina254@vp.pl

  • 0

    41. ~Venice  2006-03-11 13:21:35  host: ip-195-140-236-245.unreg.tvk.wroc.pl

    Ja dzis kupiłem ten telefonik i moje pierwsze wrażenie jest super! Radia nie ma! Mały minusik ale zawsze jest mp3! Szkoda tylko ze tak mało ma pojemności ale jak dla mnie wystarczy! Ocena 9

  • 0

    42. ~kaco  2006-03-11 13:33:30  host: afh162.internetdsl.tpnet.pl

    a ma ta komórka wpięscia na słuchawki?

  • 0

    43. ~mgalaz  2006-03-11 15:19:13  host: 213-238-91-21.adsl.inetia.pl

    jak długo trzyma bateria w tym telefonie??Chodzi o to czy przeciętnie czy raczej jest kiepska?Dzieki za odpowiedz :)

  • 0

    44. ~kaktus  2006-03-13 11:02:18  host: achd10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem tak mam ten telefon od godziny i jak narazie moge powiedziec ze na zdjeciach wyglada jak wielki zel betonowy kloc jednak w rzeczywistosci jest malutki jak np samsung x480 jedyne do czego na razie moge sie przyczepis to troszeczke pixelowaty ten glowny wyswietlacz myslalem ze bedzie troche lepiej

  • 0

    45. ~wera  2006-03-13 22:15:22  host: public-gprs16302.centertel.pl

    o co chodzi z tym złączem kart pamięci??
    ktos mi może to wytłumaczyc?

  • 0

    46. ~asiczka  2006-03-14 16:44:23  host: public-gprs15540.centertel.pl

    jutro będę miała ten telefon i uważam że jest super-ładny i do tego tyle funkcji...czy ktoś powiedział że to zacofany funkcjonalnie telefon???????oj chyba nie wiesz co mówiesz....

  • 0

    47. ~mopsik  2006-03-14 19:28:29  host: host-ip130-93.crowley.pl

    witam kupilem ten telelon żonie 25.02.2006 a jutro jedzie do serwisu. sam telefon ok fajne funkcje i bajerki - troche malo pamięcli. Przy średnim użytkowaniu wytrzymuje nam 100 godz. A problem polega na tym że nie wybudza się z uśpienia tzn. po dłuzszej przerwie w użytkowaniu na zewn. wyświetlaczu jest zegar podnosze klapke i .... nic kompletnie. Zeby go odpali muszę wyjąc baterie i od nowa wlaczyc. Wiec uczucia mieszane.

  • 0

    48. ~Bidex  2006-03-15 10:07:42  host: 213-238-66-124.adsl.inetia.pl

    Ale lipa uuuuuuuuuuuuuuuuuu

  • 0

    49. ~Karol  2006-03-16 19:15:47  host: bialystok18.bsk.vectranet.pl

    Ja zastanawiam sie nad tym telefonem a S.E k700i! Mam pytanie czy da sie w tym telefonie ustawic jako dzwiek smsa mp3?

  • 0

    50. ~Madzia  2006-03-17 12:57:29  host: prosie18-1.aster.pl

    Jak dla mnie ten telefonik jest odjechany :D Ma wystarczająco duuuzo dadzetow :) Dla mnie jest clawy!!! To moj ideal xD

  • 0

    51. ~  2006-03-17 17:15:36  host: aaxc130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanie,prosze niech ktos zlituje sie i powie..Bo nie umiem dokonać wyboru.Lepiej motorolkę L6 czy ten se z520i? Pomooooocy...

  • 0

    52. ~Santera  2006-03-17 19:09:14  host: ss241.internetdsl.tpnet.pl

    Chcialabym sie zapytac o kilka rzeczy... Czy ten telefon jest dostępny w sieci Orange w Mixie? Bardzo mi sie podoba... A poza tym, ile maxymalnie sie piosenek mieści? Prosze o szybka odpowiedz...=)

  • 0

    53. ~edyta  2006-03-19 16:24:56  host: cpc97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ejjj no prosze o jakies konkrety!!!! ile aparat ma megapikseli?? ile bateria wytrzymuje???

  • 0

    54. ~xxx  2006-03-19 21:04:06  host: eis52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam sie czy kupić ten telefonik!? Jest ładny ma wiele funkcji a radio mi nie jest potrzebne bo tylko baterie żre Mówie Wam jest tani i warto go kupic. Jest poprostu super tak jak Samsung E530 pałatki:)

  • 0

    55. ~Ania  2006-03-20 08:52:03  host: poczta.cosinus.pl

    Gdzie jest wejscie na słuchawki do otwarzacza?czy to jest to samo co od ładowarki?Telefonik jest spoko...

  • 0

    56. ~Cinu  2006-03-20 18:10:30  host: ip-127.system-net.pl

    Ja mam tylko pytanie do jakiegoś posiadacza...on ma 16 mb pamięci i that's all? przecież to jedna pożądna techniawka i pozamiatane. Mógł by ktoś napisać jak to wygląda z ta pamięcia i odtwarzaczem?

  • 0

    57. ~pcheleczka  2006-03-20 18:49:38  host: 217.153.136.198

    ciezko rozkminiam nad kupnem tego fonika ale wydaje mi sie ze jak za 49pln to sie opaca za takie male cudo?? jak uwazacie??

  • 0

    58. ~monis  2006-03-21 09:51:28  host: oo6.ipartners.pl

    ja rowiez chcialabym sie dowiedziec gdzie mozna dostac do niego te kolorowe obudowy?? jesli ktos wie to dajcie znac

  • 0

    59. ~Santera  2006-03-21 12:46:15  host: ss241.internetdsl.tpnet.pl

    Jednak kupiłam ten telefon i uważam, że jest ZAJEBISTY! Naprawdę, ma wszystko co potrzeba. Z tym, że uważam, że to telefon typowo dla kobiet! Ale ma naprawdę wiele funkcji... tylko mam jedno pytanie, a mianowicie, gdzie jest wejście do słuchawek i jak go połączyć z komputerem?! Czy tylko przez podczerwień? Bo ja w kompie nie mam podczerwieni i mam problem... Prosze odpowiedź!

  • 0

    60. ~Santera  2006-03-21 12:46:54  host: ss241.internetdsl.tpnet.pl

    A co do obudowy, to są wymienne. Tam jest błąd ;)

  • 0

    61. ~justi  2006-03-21 20:57:09  host: 62.29.134.2

    mam ten telefonik od paru godzin i jestem zachwycona:D jak narazie to chyba nie ma wad a jak beda to napisze;)

  • 0

    62. ~Mgalaz  2006-03-22 18:18:14  host: 213-238-86-46.adsl.inetia.pl

    telefon ma polskie menu.Jest ok.Zdjęcia są bardzo fajne.O obudowy mozna popytac w komisie.ogólnie jest bardzo fajny,ładny..:).

  • 0

    63. ~math!  2006-03-22 19:59:44  host: cdw14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tam mam K700i iiiii wolę go o 100% bardziej niz ten badziew.

  • 0

    64. ~karola  2006-03-22 20:00:51  host: cdw14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzięki math! ja chce ten telefon. Napaliłam siś i teraz masz ze mną jechać po niego!!!Jak Ci sie coś nie podoba to ..... jest śliczniutki:P:P:P:P:P

  • 0

    65. ~karola  2006-03-22 20:07:10  host: cdw14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzięki math! ja chce ten telefon. Napaliłam siś i teraz masz ze mną jechać po niego!!!Jak Ci sie coś nie podoba to ..... jest śliczniutki:P:P:P:P:P

  • 0

    66. ~OlciaLOL  2006-03-23 18:20:22  host: 193-24-207-220.zvid.net

    Dla mnie bomba! Mam go już jakiś 1 miesiąc i jest BOSKO .. nadal uważam, że z nokiami można robić wszystko(a one nadal działają). Nie wiem jak z tym,bo jeszcze nie zdarzyło mu się upaść i zaliczyc glebe, ale jest BOSKI! A zdjęcia wychodza jak zywe .. POLECAM WSZYSTKIM SE Z520i WARTO GO MIEC NAWET ZA TAKIE PIENIADZE:P:P!

  • 0

    67. ~serav  2006-03-23 23:13:00  host: lan-1.elomza.pl

    ~Santera : możesz kupić na allegro port podczerwieni za 17 zł ...

  • 0

    68. ~Kas!@  2006-03-24 22:40:55  host: r-te-zed.fantex.pl

    Ja sie zastaniawia nad kupnem tego telefonu lub simensa cfx65 i nie wiem ktory wybra c doradzcie

  • 0

    69. ~lolek  2006-03-25 01:01:13  host: aczx20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze mi ktos powiedziec jak blokuje sie klawiature w tym telefonie??????

  • 0

    70. ~Black desperado  2006-03-26 00:28:47  host: btp52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić SE z520i i nie jestem przekonana...czy jest jakiś lepszy? piszcie , proszę

  • 0

    71. ~BLACK  2006-03-26 00:39:34  host: btp52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    naprawdę zacofany? ile się mieści mp3? duży jest?

  • 0

    72. ~Santera;)  2006-03-26 10:07:08  host: ss241.internetdsl.tpnet.pl

    Lolek! Po co blokada? =D Przecież jest klapka!!! =p

  • 0

    73. ~Jaszczura  2006-03-26 10:15:03  host: bne235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wypasiony jest ten telefon, mam go już dwa tygodnie! Funkcje są wypasione, a jeżeli wy chcecie telefon mieć jako zabawkę to go nie kupujcię.

  • 0

    74. ~anusia  2006-03-26 14:25:12  host: chello087207213060.chello.pl

    zastanawiam sie ile pixeli ma ten aparat w telefonie...ja mam telefon od jakiegos czasu i jestem zadowolona i kupilam w polsce i mam polskie menu i wszystko i zapłaciłam 44 zł :P a radio mi niepotrzebne jak mam odtwarzacz mp3 z radiem :P stworzony idealnie dla mnie :)

  • 0

    75. ~  2006-03-26 19:22:45  host: apn-100-182.gprsbal.plusgsm.pl

    Mam ten phonik od niedawna. Jest bardzo ładny i ma dużo funkcji. Zdjęcia i Filmy Video mają bardzo dobrą jakość. Z520i w przeciwieństwie do wymienionych tu danych ma wymienne obudowy (mam pomarańczową) i java. Co prawda nie ma radia ale to jest mały minus. Fajną rzeczą jest również kolorowy ekranik zewnętrzny. Można wybierać tapety i oczywiście widać kto dzwoni. Moim zdaniem ten telefon jest bombowy. Jak najbardziej polecam!

  • 0

    76. ~kasia  2006-03-27 18:00:27  host: csknet-84-234-35-130.csk.pl

    strasznie podoba mi sie ten telefon i go bede kupowac w orange na abonamet za 399zł naprawde warto za taka kase radio to nie cały swiat da sie przezyc

  • 0

    77. ~oleńKA  2006-03-27 23:19:12  host: lilanet.pl

    mam pytanko :> niektórzy z was pisali, że nie ma jezyka polskiego...czy to prawda :|? bo cos dzifnie to brzmi odp :)

  • 0

    78. ~glika  2006-03-28 13:00:44  host: 85.219.136.247

    ja tez mam ten letefonik... jak dla kobiety jest idealny. wczesniej mialam aony ericssona k700i i rowniez bylam zadowolona ale szczerze mowiac bardziej zadowolona jestem z s.e z520i co prawda nie ma radyjka ale i tak malo kiedy uzywalam go... no chyba ze bradu nie bylo to sluchalam radia w telefoni :P pozdrawiam

  • 0

    79. ~cashmere  2006-03-29 20:52:36  host: inet1.chilan.net

    baterai trzyma az caly 1 dzien !! Malo pamieci !! Aparat i kamera sredniej jakosci !! Ale jest przepiekny !! :)

  • 0

    80. ~Ryban  2006-03-29 21:58:49  host: abtj97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcialem go kupic, ale 90% wypowiedzi to wypowiedzi dziewczyn, czyli raczej troche taki damski telefon. musze sie zastanowić

  • 0

    81. ~asiczka  2006-03-30 10:40:14  host: public-gprs3776.centertel.pl

    mam ten tel od wczoraj i jest super! czego mu brakuje? niczego!

  • 0

    82. ~jogusia  2006-03-31 19:31:33  host: 81.15.189.245

    mam ten telefon 20 dni... no i juz w tym czasie byl w serwisie przez 9dni bo potrafil sie 2 razy w ciagu dnia zawiesic; odebralam go wczoraj z serwisu i niestety znowu dzis sie zawiesil....nie polecam....z tego co czytalam na innych rowniez angielskich forach ten telefon tak ma ze czesto sie zwiesza :(

  • 0

    83. ~  2006-03-31 22:59:27  host: asc218.internetdsl.tpnet.pl

    za mało pamięci ma!!! gdyby było złącze pamięci to juz bym go miał :) po co telefon na dwie mp3

  • 0

    84. ~OOOOO CZYTAJ TO OOOOO  2006-03-31 23:03:29  host: ary190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey! mam ten telefonik i jest zajebisty, nawet sie nie spodziewalem, ze bedzie taki! przerosl moje oczekiwania! po pierwsze jest bardzo szybki wiadomosci pisze jak burza (I MA J. POLSKI bo wyzej byly jakies watpliwosci) po ksiazce chodzi szybciej niz moje oczy hehe, wyswietlacz jest super (ten drugi tez) ma cholernie duzo ustawien ulatwiajacych poslugiwanie sie nim, czasem do jednej rzeczy mozna wejsc na 5-7 roznych sposobow w zaleznosci od tego co sie robi i gdzie sie ma palec hehe; zdjecia sa ladne, mp3 tez, sciagam kupe rzeczy, robie druga kupe zdjec, uzywam irdy i "blutusza" a jeszcze mi polowa pamieci zostala, to niewiarygodne. uwazam ze jest TYSIAC RAZY LEPSZY OD SAMSUNGOW I SAGEMOW I INNYCH IM PODOBNYCH!!!!!! ludzie kupujcie go, bo nie bedziecie zawiedzeni. dla ulatwienia podam jego wady i tylko wady, jesli beda dla kogos strasznie istotne to niech go nie kupuje, jak komus na nich niezalezy to spotka go to samo co mnie, czyli potezne zadziwienie i nic procz entuzjazmu!!! WADY:
    1.nie ma radia (ale po co?)
    2.nie mozna uzywac kart pamieci (ale jest 16M i mozna wszyskto przeslac na kompa na 3 sposoby
    3.w orange nie mozna go kupic z akcesoriami, ani tych akcesoriow osobno, nie wiem jak w innych sieciach
    4.nie mozna w niego wlozyc plyt kompaktowych hehehehe sorry ale wiecej wad nie widze!!!

  • 0

    85. ~  2006-04-01 19:33:45  host: dut178.internetdsl.tpnet.pl

    sluchajcie, a jak tu sie wgrywa mp3? bo nie mam pojecia;/ telefon w miare ok kupilem dzisiaj;]

  • 0

    86. ~Asia :)  2006-04-02 12:23:56  host: xdsl-4230.walbrzych.dialog.net.pl

    Ogólnie, mam zamiaru kupić ten telefon...
    Wydaje się świetnie i wszystko co dobre w nim jest. Ładny i ekstra jednym słowem :)

  • 0

    87. ~Asia :)  2006-04-02 14:33:07  host: xdsl-4230.walbrzych.dialog.net.pl

    Ja chce, ten telefon, ja chce ten telefon :) !!

  • 0

    88. ~doonia  2006-04-02 20:23:19  host: abwo52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce ten telefonik ale duzo nie wiem... :)
    kto sie zna prosze o kontakt g.g. 685988 :)

    szybciutko bo pojutrze go chce :)
    :* :* :*

  • 0

    89. ~kama13  2006-04-02 21:51:50  host: anx13.internetdsl.tpnet.pl

    chcialabym sie zapytac czy ten telwfonik nagrywa filmy z glosem?..plis odpowiedz:>

  • 0

    90. ~kocik14  2006-04-03 18:43:54  host: ebm137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka ja też mam zamiar kupić ten telefon w Twoim Mixie i jak dlamnie funkcji tu wystarczy!tylko powiedzcie czy to prawda że bateria aż tak krótko trzyma bo są sprzeczne wypowiedzi niektórzy mówią że 6dni a inni że 1.odp plis

  • 0

    91. ~marta  2006-04-03 23:39:35  host: c158-22.icpnet.pl

    Telefon uwazam za bardzo dobry:) nie rewelacyjny jak pisza niektorzy ale bardzo dobry:) co do baterii jesli ktos kupil nowy telefon i bawi sie nim bez przerwy to nie dziwie sie ze bateria trzyma 1 h to chyba normalne:/ ogolnie bateria straczy na ok 6dni przy normalnym korzystaniu (sms'y, rozmowy itp.) kama13 - tak nagrywa filmy z glosem:) uwazam ze naprawde warto go kupic:) tym bardziej ze nie jest on drogi:) polecam:)

  • 0

    92. ~  2006-04-05 17:33:49  host: aawx82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Proszeee....Niech ktoś mi ostatecznie doradzi....lepiej motorole l6,czy ten se? mmm....

  • 0

    93. ~monis  2006-04-05 20:03:12  host: dm154.internetdsl.tpnet.pl

    ja sobie zamowilam w orange i mi przysla w przyszlym tygodniu... mam nadzieje ze bede zadowolona z telefoniku bo wydaje sie zajebisty. tylko szkoda ze jest srebrny... wolalabym szczerze bialy. albo jakas obudowe sobie trzeba by kupic. jakas łachową w nie taka sztywniacka :D

  • 0

    94. ~Maro  2006-04-06 13:22:54  host: host-81-190-130-54.olsztyn.mm.pl

    Telefon jest ciekawy tylko że ma mało pamięci i jednym słowem po co w tym telefonie odtwarzacz mp3 jak wejdą tam 2-3 piosenek:/

  • 0

    95. ~Aga  2006-04-07 17:27:54  host: ip-213-17-172-178.netia.com.pl

    Hej, telefonik jest
    *zalety :
    - malutki
    - ma blutooth i podczerwień
    *wady:
    - w pudełku nie ma:-słuchawek, kabla USB, płyty
    -ma kiepską rozdzielczość wyświetlacza
    -film nagrywa z przeskokami, nie da sie go obejrzeć
    -ma cichy głośnik, na ulicy nic nie słychać
    -funkcje ograniczone w porównaniu do motorolki V500, którą miałam wcześniej
    -BATERIA podczas grania w dwie dziecinne gry (simy i teris) trzyma 1-2 dni; bez grania 3-4 dni
    -muzyki nie można z niego słuchać, bo i tak nigdzie nie ma do niego słuchawek.
    -obudowy sa w Stanach i Japonii
    Nie jestem zachwycona po 2 tygodniach, ale moze się przyzwyczaję.
    *********************************
    Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co się ma:) pozdro Aga

  • 0

    96. ~mit  2006-04-09 10:33:27  host: aawy14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Naprawde bardzo cichy jest ten głośnik ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  • 0

    97. ~Asia  2006-04-09 12:04:15  host: xdsl-4230.walbrzych.dialog.net.pl

    Czy w orange dodają obudowy jakieś, jak już sie kupi ten telefon. Czy rzeba samemu szukać... I jakie są distępne kolory.
    Odpiszcie.
    Pozdrawiam.

  • 0

    98. ~mit  2006-04-09 13:27:27  host: aawy14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w orange dodają pomarańczową obudowe !!!!!!!!!!! cichy jest ten głośnik czy może byc?

  • 0

    99. ~mit  2006-04-09 20:02:22  host: aawy14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aha i powiedzcie czy ten klawisz do robienia zdjęć z boku telefonu naciska się sam podczas trzymania telefonu np w kieszeni i robi sam zdjęcia ?? czy może da coś blokada klawiatury ?(o ile w ogóle da sie w tym telefonie ją zablokować) PROSZE ODPISZCIE BO MUSZE WYBRAĆ TELEFON, NIE WIEM KTÓRY I MAM MAŁO CZASU NA DECYZJĘ :)

  • 0

    100. ~mit  2006-04-09 20:08:02  host: aawy14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie czy ten przycisk do robienia zdjęć z boku telefonu podczas trzymania go w kieszeni robi sam zdjęcia ??????????????????????????????????

  • 0

    101. ~łuki  2006-04-09 20:13:01  host: cfc184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda ze nie ma radia :)

  • 0

    102. ~tadex  2006-04-11 16:25:28  host: proxy.speedway.lublin.pl

    ja mam ten telefon.bateria wytrzymuje 2 tygodnie z ciągłym używaniem ponadto robi zawaliste zdęcia i filmy a do tego ma w sobię mp3 i chociarzniema radia to i tak jest zawalisty . Cena nowego ok 1200zł naprawdę się opłaca za te pieniądze a pozatym na tej stronie glupoty trochę o nim piszą bo on ma polifonię 60 glosową a nie 40

  • 0

    103. ~pati  2006-04-11 20:23:50  host: xdsl-5471.zgora.dialog.net.pl

    Mam ten telefon od miesiaca i widze dopiero teraz jego wady i zalety.No racja brakuje radia ale zastepuje je mp3 ale ma bardzo malo pamięci mieszczą sie gora 2mp3 ;/ to troche lipa...wyswietlacz tez mogl by byc miec wiecej kolorow 65tys.to bardzo malo jak na taką cene i technologie jaką mozemy posmakowac w innych telefonach to ten jest zacofany.Jego zaletami sa;ładna obudowa,ciekawe menu i taka sobie jakośc dzwięku... radze rozejrzec sie za czyms innym albo poczekac na cos co spelni oczekiwania ;)

  • 0

    104. ~asia:)  2006-04-13 12:03:32  host: aaxz81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie przeczytalam te opinie i jestem bardzo zdziwiona. ten telefon jest super,zdjecia i filmy wychodza extra!i piszecie gupoty ze nie ma polskiego jezyka. ja mam ten telefon z polskim!!

  • 0

    105. ~mit  2006-04-13 13:10:11  host: aawi232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co w z tym radiem i mp3, trzeba było wcześniej zobaczyć parametry telefonu to nie bylibyście zdziwieni :] chciałabym dodać ze telefon odtwarza muzyke zarówno w formacie mp3 jak i midi oraz AAC, wystarczy mieć program do konwertowania formatów i mieści sie duzo więcej piosenek. Dementuje też ze ma cichy głosnik i nie słychać go gdy telefon jest w kieszeni. BZDURA. Głośnik jest bardzo dobry, po prostu niektórzy chyba nie potrafią ustawiać głośności. Dodam jeszcze, że nie skrzypi, jest bardzo wygodny w obsłusze, ma duże klawisze co pozwala na normalne pisanie smsów. Mysle ze to jest najważniejsze w telefonie. JĘZYK POLSKI OCZYWIŚCIE JEST, może go nie być jesli ktos kupi telefon za granicą. Telefon jest mały, poręczny i za taką cene naprawde warty kupienia polecam !!!!!!!!! To naprawde świetnie wymyślone urządzenie. A jeśli ktoś zastanawia sie nad k700i to odradzam bo psuje sie i zawiesza a bateria w nim trzyma 3 dni.

  • 0

    106. ~kempa  2006-04-13 21:49:24  host: dial-2026.jgora.dialog.net.pl

    Bede mial tegpo fona za jakies 2 dni. jush sie nie moge doczekac. opisze jego wady jesli takowe znajde.

  • 0

    107. ~lizaczek  2006-04-14 10:25:49  host: bxm251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fonik jest zajebisty :D mam go i polecam...bardzo dobry zakup :D:D:D:D:D

  • 0

    108.  2006-04-14 16:17:25

    no witam mam male pytanko czy jest mozliwosc zmiany oprogramowania w tym telefoniku na takie w ktorym byla by nieco wieksza czcionka?ogolnie telefon jest niezly.pozdrawiam wszystkich uzytkownikow.

  • 0

    109. ~ilona  2006-04-15 10:19:52  host: blue.speed-net.pl

    a mój aparat jest jakiś pechowy i oddałam go do reklamacji...zawiesza się, nie można go włączyć...tyle pieniędzy w błoto..totalna lipa...no po prostu nie ma to jak porządna nokia...ech

  • 0

    110. ~Lulka :)))))))  2006-04-15 14:07:04  host: chello081018211065.chello.pl

    Dla mnie ten telefonik jest swietny!!!! Radio nie jest mi potrzebne po slucham oddzielnej MP3, ale szczerze to moglo by byc....tak dla szpanu heheh. Wyglad ma sliczniutki, maly, zgrabny i przystosowany specjalnie dla panienki heheh ktos byl chyba geniuszem... :))))Ma duzo bajerow, foteczki tez wychodza niezle, ma T9 :DDDD Mozna zmieniac obudowy (sa rozne kolory:) naprawde szczerze polecam ten telefonik, jest zawodowy i sie nie zawiesza!!!!!

  • 0

    111. ~-Nelsy  2006-04-16 18:23:39  host: 213.155.167.234

    Hmmm mam ten telefonik, i uważam ,że jest fajny. Typowo damski =D Jak narazie nie zauważyłam jakichkolwiek wad. Same pozytywne strony, jest malitku, zgrabny, ma wiele ciekawych funkcji, zdjecia i filmiki robi świetnie, ma ciekawe motywy,a to ze nie ma radia to nawet mnie nie rusza, bo i tak bym z niego nie korzystała. Naprawde polecam ten telefonik wszystkim dziewczynom... =)

  • 0

    112. ~Margo  2006-04-17 01:50:53  host: dial-3401.wroclaw.dialog.net.pl

    Mam ten telefon od ok.3 tygodni. Moje pierwsze wrażenia super, ale po tygodniu uzytkowania samoistnie odkleiła się szybka od wewnetrznego wyświetlacza (i wtedy mój entuzjazm nieco opadł) Zaniosłam do serwisu ale nie mają częsci i od tygodnia uważam żeby nie odpadła całkiem:( No i dzisiaj kiedy chciałam coś tam sobie sprawdzić, przy rozłożeniu telefon zgasł i nie mogłam go włączyć, musiałam wyjać baterię i chwilę "powalczyć".
    Ogólnie telefon bardzo fajny jeśli chodzi o funkcje,przejrzyste menu, dobra jakość zdjęć i wideo (jakość mozna zmieniać), trochę mało pamięci, ale ze wczesniej miałam Nokię 6610 więc w porównaniu i tak duzo. Wkurza mnie tylko, że po wyjęciu baterii trzeba ponownie ustawiać zegar i datę, aha i bateria...ja nie wiem jaką baterię ma "Tadex",(że, jak pisze trzyma mu 2 tygodnie)ale moja trzyma przy normalnym użytkowaniu, bez gier 4-5 dni, czyli bez rewelacjii, bo jednak moja stara Nokia trzymała tak długo, że zapominałam gdzie położyłam ładowarkę. Co do polifonii...taka sobie, w tych telefonach postawili już raczej na dźwięki mp3. Podsumowując, telefon bardzo ładny, w Orange dostałam dodatkowe pomarańczowe obudowy, bardzo funkcjonalny i naprawdę przyjemny w użytkowaniu, troche jestem zawiedziona i rozczarowana wadami, które wystąpiły, ale może pechowo trafiłam? Pozdrawiam

  • 0

    113. ~natalia793  2006-04-17 11:33:54  host: aany145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefonik ,odjazd tylko szkoda ze nie ma radia FM no ale zato ma wbudowany aparacik.
    moja opinia ;zajefajny telefonik!!!

  • 0

    114. ~Justynqqa  2006-04-18 21:12:31  host: host-81-15-143-13.kalisz.mm.pl

    Hmmm ten telefon niema polskiego menu??Zastanawiam sie nad jego kupnem bo bardzo mi sie podoba ale sie waham kto wie o nim dosc duzo??

  • 0

    115. ~Nono  2006-04-18 22:23:52  host: acgs2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ma Wideo??

  • 0

    116. ~margo  2006-04-19 23:37:23  host: dial-2053.wroclaw.dialog.net.pl

    Już na tym forum ktoś pisał, telefon kupiony w Polsce ma polskie menu i ma funkcję nagrywania sekwencji wideo. Telefon polecam, bo jak już pisałam bardzo fajny. A jak macie dostęp do internetu to zaglądnijcie na stronę www.sonyericsson.pl tam macie wszystko opisane, a nawet można wypróbować telefon wirtualnie. Pozdrawiam i czytajcie forum zanim zadacie pytanie.

  • 0

    117. ~bankier  2006-04-20 15:07:30  host: abwv207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel super natomiast nie moge zdjąć przedniej obudowy

  • 0

    118. ~Apple  2006-04-20 20:53:14  host: eac114.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefon, mam go od miesiąca i nie dość że ładny to spełnia wszstkie moje skromne wymagania :)

  • 0

    119. ~Monisia  2006-04-21 12:59:01  host: abqx235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak czytam co piszecie i mysle ze tel to jest do dzwonienia i po to by ladnie wygladac a do suchania mp3 sa zwykle odtwarzacze mp3,co do radia...to po co?grunt ze ma Irde i bluetooth

  • 0

    120. ~wronka  2006-04-22 19:01:27  host: dtj128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od wczoraj moim zdaniem jest bardzo fajny.ja mam j.polski i dwie obudowy szarą i pomarańczową. jeste bardzo zadowolona z tego zakupu.:) polecam ;D

  • 0

    121. ~wronka  2006-04-22 19:03:07  host: dtj128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od wczoraj moim zdaniem jest bardzo fajny.ja mam j.polski i dwie obudowy szarą i pomarańczową. jeste bardzo zadowolona z tego zakupu.:) polecam ;D

  • 0

    122. ~malinka  2006-04-23 15:34:02  host: w3cache.lukman.pl

    czy ten telefon ma język polski ??? prosze o odp.

  • 0

    123. ~fio  2006-04-24 21:37:21  host: 193.151.48.135

    Oczywiście, że ma! Każdy kupiony w polskiej sieci telefon ma język polski. Mam go już 3 tygodnie. Tlefon w projekcie jest super pod każdym względem, ale... Zawiesza się przy otwieraniu klapki (chyba już 4 razy), zawiesza się przy podłączniu bluetooth (2 razy), odkleja się szybka wyświetlacza, ma permamentny "mikro okruszek" - plamkę na zdjęciach, jest bardzo delikatny, bateria daleko odbiega od zapowiadanych prametrów katalogowych (3-4 dni max). Generalnie pomysł i projektt świetny, wykonanie tragiczne. "Dobrze szło, ale się omskło..."

  • 0

    124. ~Myszka:*  2006-04-26 10:11:18  host: host-81-190-169-219.plock.mm.pl

    heja!mam dylemat cz własnie zakupic ten telefon ładnie wygląda:):)i w ogole jesr fajny ale nie wiem tak sie zastanawiam czy awro jak ktos ma ten tel niech da znać na tej str i go opisze ale tak konkrtenie bym chcaiła..:P wielkie dzięki..:*:*

  • 0

    125. ~mit  2006-04-27 09:33:45  host: aaww119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do fio: jeśli takie rzeczy dzieją sie z twoim telefonem to oddaj go do naprawy czy tam do reklamacji. Moj telefon działa bez zarzutow i bateria trzyma spoko tydzien z normalnym uzytkowaniem. Moj sie nie zawiesza i nic sie mu nie odkleja, i wcale nei jest taki delikatny, to że ma klapke nie oznacza ze jest delikatny. Jest bardzo fajny i wg mnie dobrze wykonany, po prostu twoj jest tym jednym na tysiąc i ciągle sie cos w nim dzieje. DO NAPRAWY

  • 0

    126. ~zakłopotana  2006-04-27 14:46:40  host: 82.160.197.2

    a ja mam wielgasny problem...czytam Wasze opinie i nadla nie wiem... czy miesci sie na nim duzo zdj,filmikow,piosenek??

  • 0

    127. ~Monisia_1331  2006-04-28 12:54:46  host: abru155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no ten teljesat ogolnie spoko podoba mi sie ale jak tak czytam o tej szybce to mam obawy czy aby napewno go sprowadzac z zaganicy:/moze jakis lepszy ale to juz sa drozsze:/on troche ma za malo tych kolorow na wyswietlaczy i slaba ta polifonia:/doradzcie mi czy warto i czy robi ladne zdjecia:?

  • 0

    128. ~Natulka:)  2006-04-28 22:18:44  host: cil169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest zajebisty!!!!!!!!!!! Szkoda tylko że nie ma radia !!!!!!!!!!!! Idealny dla diewczyn!!:)

  • 0

    129. ~KALUTO  2006-04-29 00:31:54  host: CMPC022-073.CNet.Gawex.PL

    JUZ GO MAM JEST SUPER

  • 0

    130. ~tomek17  2006-04-29 18:17:19  host: bly92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc z ten telefon z wyglądu bardzo mi sie podoba i chciałbym go zakupic tylko nie bardzo wiem ile kosztuje?byłbym wdzięczny gdyby mi to ktos napisał.nie rozumiem tych co tak sie czepiają jego funkcji telefon ma słuzyc jako TELEFON a nie jako zabawka.pozdro

  • 0

    131. ~nattefrost  2006-04-30 19:34:40  host: bbn67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przydaloby sie zlacze kart pamieci ;/

  • 0

    132. ~paulcia  2006-05-01 15:39:42  host: eaw138.internetdsl.tpnet.pl

    Hej! Pomóżcie! Zastanawiam się czy go sobie kupic czy kupic jakiś inny fonik.Nie wiem czy sie opłaca.Jak coś to piszcie?A nie wiecie czasem ile ma pamieci?? Z góry dziękuję

  • 0

    133. ~flo2  2006-05-01 22:43:07  host: w3cache.dolsat.pl

    mam pytanko, w jakich kolorkach ten telefon jest dostępny w orange?:-)

  • 0

    134. ~...  2006-05-02 18:58:28  host: bqo229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~kitty odpowiedź: W ORANGE jest dostępny srebrno-szary i pomarańczowy... :)

  • 0

    135. ~gościu  2006-05-03 12:49:46  host: clv188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest super. bateria wytrzymała mi przez 24h rozmowy. (nie ciągłej)

  • 0

    136. ~yo  2006-05-03 16:45:02  host: w3cache.dolsat.pl

    ten telefonik jest śliczny(najbardziej podoba mi się biały) i bardzo mi szkoda, że w Orange dostępny jest tylko szary ;(;(

  • 0

    137. ~ninka22  2006-05-04 11:28:19  host: bxv186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zasatanawiam sie czy nie wziaść tego telefonu..Decyzje muszę podjac lada dzien(bo mnie napastuja z Orange;)I mam kilka pytań do jego posiadaczy:czy obudowa mateliczna jest w Orange??ile trzyma bateria(czy jest tak jak obiecuje producent).Jak wyglada sprawa dzwonków mp3i robienia zdjec(ile sie miesci w telefonie,jaka jakosć itp.)i ogólnie..Pytam,bo kiedys juz miałam Ericssony i...bardzo sie na nich zawiodłam(ciagle problemy z baterią,nieciekawe zdjecia i wiecznie jakies problemy techniczne).Piszcie!!!Bo nie wiem co robić.Aha!Czy Waszym zdaniem ten tel.jest lepszy niz Samsung E360????

  • 0

    138. ~Lubie, szanuje, kocham  2006-05-05 21:43:32  host: 80.48.45.248

    Czy ktoś mógłby mi POMÓC?????!!!!!! Otóż tak komóreczka jest SUUPPPEERRRR i wogóle!!!! Ale chciałabym się dowiedzieć ile kosztuje bez umowy????? MOże mi kroś odpisać???!!! To bardzo ważne

  • 0

    139. ~Madziula  2006-05-06 12:54:47  host: acqx77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam zamiar kupić ten telefon w Orange, wzamian za Samsunga E530. Ludziorki jak sądzicie - czy Sony Ericsson Z520i może mi zastąpić samsunga??? Proszę o szczerą odpowiedź!!!Pozdrówki!!!

  • 0

    140. ~~katey  2006-05-06 18:20:24  host: bzd74.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fonik od niedawna i jest fany ale draznia mnie jedynie smsy... idzie pisac tylko bardzo krotkie :/ nic nie napisze a tu juz 2 smsy??wiecie dlaczego i czy idzie to jakos zmmienic? a i tez strasznie długo sie wysyła... idzie cos z tym zrobic??:(

  • 0

    141. ~SzumA  2006-05-07 12:20:57  host: 153-go2-4.acn.waw.pl

    Strasznie amlo pamieci jest na nim ile wchodzi mniej wiecej filmikkow, zdjec i mp3 na niego;>>?

  • 0

    142. ~mit :(((((((((((((  2006-05-07 15:45:21  host: aawx220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY KTOŚ WIE jak na to sie wgrywa piosenki z kompa ? bo mam kabel usb dcu-60 i program do tego SONY ERICSSON FILE MENAGER, sound editor też mam ale to sie za chiny nie chce wgrać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP ! :(

  • 0

    143. ~Anetka  2006-05-08 14:48:36  host: bytom-3.streamcn.pl

    Co do Ostatniej wypowiedzi sie wogule nie zgadzam...musieli ci chyba jakis feler dac bo mama ten telefon juz ponad miesiac i jeszcze nigdy mi sie nie zawiesil....czy jak zrzucam cos bluetoothem czy tym bardziej przy otwieraniu klapki...owszem bateria nie trzyma dlugo ale to jest normalne przy uzywaniu aparatu czy chocby sciaganiu cos wlasnie przez irde czy tam co innego....telefon jest naprawde super....nie narzekam na niego bo funkcjonuje przez przez caly ten okres jaki go posiadam doskonale pozdrawiam

  • 0

    144. ~REWELA  2006-05-09 17:24:21  host: btf254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od ok miesiąca. polecam szczególnie dziewczynom. ma genialne funkcje, jest malutki i leciutki, polifonia i dźwięki są świetne. Wyświetlacz nie najlepszy, ale wystarczający dla średnio wymagających. Zdjęcia i filmiki rewelacyjne(nagrywa z głosem).POLECAM!!!

  • 0

    145. ~Maciek (W-wa)  2006-05-09 20:47:04  host: djy141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zaje.. zaje.. i nic z tego nie wynika. Piszcie dlaczego jest taki dobry (lub zły) - jakość wykonania i ergonomia, czas życia na bateriach, ekran (czytelny/nie), obsługa (trudna/prosta) etc. Proszę...
    Pisanie ogólnikami nic nie daje czytającemu.

  • 0

    146. ~hajm3 stolarzowice  2006-05-10 10:07:27  host: 80.48.143.253

    ten telefon jets taki zajebisty ze szok tak mi sie podoba mozna powiedziec ze jest podobny do k700i tylko niema radia video mms-ów i mniejsza pamiec po za tym jest zajebisty pozdro

  • 0

    147. ~ania  2006-05-11 17:14:51  host: host-81-190-169-133.plock.mm.pl

    mam ten telefon i polecam jest super i ładne robi zdjęcia

  • 0

    148. ~Rafalo  2006-05-11 22:34:21  host: cuh114.internetdsl.tpnet.pl

    Już jutro go kupuje tez m isie podoba tylko mało pamieci ale coz nie mam zbyt wielkeigo wyboru co do jednego z komentarzy bez umowy fon kosztuje 700zł (dokładnie 699zł:P) troche dorgi jak bez umowy ale ja kupuje w ORANGE :P "Twojego Mixa" :D

  • 0

    149. ~XzX  2006-05-11 22:37:10  host: cuh114.internetdsl.tpnet.pl

    dlamnie jescze jedene feler to mało pamieci ale 16 mb to nie tak zle w porownaniu z 4mb

  • 0

    150. ~Karlita  2006-05-12 12:06:15  host: olimp.top.net.pl

    zajebisty telefoni ja tehs taki będe miała tylko własnie czekam az mi sie umowa skonczy :P

  • 0

    151. ~asz  2006-05-12 13:49:14  host: aczk179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tezmam ten telefon od dwoch dni i jestem bardzo zadowolona . moge go szcerze polecic

  • 0

    152. ~:|  2006-05-12 20:38:52  host: 116.136.rev.vline.pl

    ja nie wiem czy Wy naprawde jesteście aż tak głupi. Nie chce nikogo obrażać, ale po co zadajecie ciągle te same pytania. Poza tym w ogóle tego nie czytacie. W opisie wyżej jest tyle informacji, owszem są błędy, ale to chyba wynika z niedokładności, jednak nadal nie rozumiem po co pytacie się pięćset razy o to samo... :/ cóż za debilstwo

  • 0

    153. ~Maaadzia  2006-05-13 10:40:21  host: axa106.internetdsl.tpnet.pl

    ej tej pamieci wcale nie jest tak malo j ak sie wydaje:PP nie panikujecie;d telefonik jest spoko w srodku i z wygladu kozacki;d takze polecam..;d mam od paru dni i jestem zadowolona:PP

  • 0

    154. ~flo2  2006-05-15 15:44:09  host: w3cache.dolsat.pl

    mam ten tel. i jest spoko, tylko mam małe pytanko, na stronie internetowej SE pisze, że ten telefon ma tzw.'PlayNow™' a ja tego nie mam :( może dlatego, że mam z Orange, nie wiem naprawdę. Proszę o odp.

  • 0

    155. ~nikita_pn  2006-05-15 22:12:03  host: c154-179.icpnet.pl

    MAM PYTANKO: TAK JAK WIĘKSZOŚĆ OSÓB KTÓRE SIE TU WPISŁAY CHCE KUPIĆ TEN TELEFONIK! ALE WIDZE ZE WYPOWIEDZI BARDZO SIE RÓŻNIĄ....ZASTANAWIAM SIE JESZCZE NAD K700i??!! TROCHE MNIE ZASTANWAIA TO PISANIE SMSÓW BO NA K700i TEZ SIE JAKOS DZIWNIE PISZE TE SMSY...??? KTOS MI MOZE TO WYJAŚNIĆ????

  • 0

    156. ~:)  2006-05-16 14:23:11  host: 212.244.6.40

    hehe dla mnie ten telefonik jest super.....lepszy niz k700i ale tamten tez jest dobry wiec polecam !!!!!!(mam od miesiaca i nie ma zadnych problemow z sms-ami jakos przesadzacie :P

  • 0

    157. ~sylwia  2006-05-16 15:28:05  host: 213.77.7.228

    Kompletne szajstwo nawet 10h nie wytrzymał i się zepsuł... dno totalne jak za taką kasę...

  • 0

    158. ~martik  2006-05-16 21:54:25  host: CAG-EP-dbp-NC01-e0.energis.pl

    mogę powiedzieć - zajefajny fonik... a mam już go od miesiąca

  • 0

    159. ~fruzia  2006-05-17 13:56:47  host: egj204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CO ZA DEKIEL WOGLE PISZE ZE TEN TELEFON NIE MA MMS-ÓW!!PRZECIEZ MA!!KAMERE TEZ MA CZYLI PRAKTYCZNIE JAK WIDEO ;P JEST SUPER I ROBI ŁADNE FOTY.

  • 0

    160. ~jdcho  2006-05-17 17:24:17  host: ip-2-12.gemini.net.pl

    Pytanie do posiadaczy tego modelu w orange, czy kamerka ma rzeczywiscie zoom x4 bo u mnie mnie ma x2 :/ i chcialbym sie dowiedziec czy to wina telefonow sprzedaaych w orange czy po prostu ten telefon ma zomm x2 (co jest dziwne bo wsystkie specyfikacje jakie znalazlem mowia ze ma x4) Pozdro

  • 0

    161. ~Damian  2006-05-17 17:27:40  host: snake.dziesiata.com

    Dzisiaj dostałem ten fonik i jest rewelacyjny... Szczególnioe podobają mi się niebieskie diody i klawiatura podświetlana na niebiesko. Gorąco polecam

  • 0

    162. ~Ola  2006-05-18 15:53:18  host: proxy10.os1.kn.pl

    ludzie za ile można kupić ten telefon??

  • 0

    163. ~Basiaab  2006-05-18 20:01:36  host: 80.54.90.70

    Ten telefon jest super!Mam go co prawda kilka godzin ale jest super!Zdjęcia są świetne, dżwięki także ,motywy też super. Jest lekki i praktyczny! Serdecznie go polecam!

  • 0

    164. ~=]  2006-05-19 12:55:23  host: 222-147.is.net.pl

    własnie czekam na tan telefonik:)kupiłam go w orange(a tak przy okazji to ile moze iśc pare dni?? czy więcej? bo sie nie moge doczekac)

  • 0

    165. ~Miacha  2006-05-19 17:08:53  host: cmv85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bd miała za 30 minut moim zdaniem bardzo dobry jak na sony ericsson.. kupiłam w orange cena ok. 150 zł ja mam rabat punkty profil więc płace 1 zł ;) wymienna obudowa pomarańcz dostaje i szary ;) może napisz później jak już komórkę całą obejrzę i po tygodniu jak będzie działać hehe :) pzdr

  • 0

    166. ~anioleczek  2006-05-20 17:25:18  host: abrx123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od wczoraj i jak narazie jestem bardzo zadowolona:) nie zauwazylam jeszcze zadnej wady no moze oprocz malej pamieci (14mb);) no i po co tam mp3 jak nie ma pamieci:P oprocz tego suuper typowo dziewczecy telefon bardzo ładnie wykonany, aparat bardzo dobry filmy tez kreci spoko;) wszystko ładnie szybko chodzi nie zawiesza sie, w srodku pare bajerow gierki itp:P mi sie bardzo podoba i nie zaluje wyboru:P hyhy pzdr

  • 0

    167. ~paulineczka  2006-05-22 12:20:39  host: eaw138.internetdsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich.Mam ten fonik od dziś i jak narazie spisuje się świetnie!!! mam nadzieję,że tak długo podziała(hehe).Jak narazie jestem z niego bardzo zadowolona,tylko szkoda,że jest taki drogi!!! :-( no cóż,ale opłaca się za tą cenę.Zdjecia robi zajebiste(i to jest chyba najwazniejsze)
    Pozdrawiam

  • 0

    168. ~madzia  2006-05-22 21:26:39  host: pc4-205.chomiczowka.waw.pl

    hej wlasnie zastanawiam sie czy kupic ten telefonik bo jak mi wiadomo to jakos tak malo pamieci...;] a poza tym slyszalam ze w tel z klapkami szybko psuje sie glosik w klapce czy to prawda??prosze o odp.pozdrawiam

  • 0

    169. ~bart  2006-05-23 09:50:54  host: abpr167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey no własnie zastanawiam sie nad kupnem sony ericsson z520i a siemensem c75 kogo bardziej polecacie(oczywiscie róznica jest 200zł-przy mix'ie 25zł na 2 lata) ale powiedzcie który bardziej funkcjonalny aha i jeszcze jedno na którym lepiej pisałoby sie sms, na którym wygodniej gdyz mam mały problem z kciukami:P sa zdeczka szerokie a ze pisze dużo smsm wiec to mnie najbardziej interesuje=) czekam na odp z góry dzieki

  • 0

    170. ~  2006-05-23 19:00:20  host: ebj218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejcia wszystkim ja tez mam ta komoreczke i jest nawet spoczko polecam wszystkim i pozdrawiam gooraco :*

  • 0

    171. ~bania  2006-05-23 22:13:35  host: 194.146.128.115

    Telefon moze i fajny fajnie wygląda, ale bardzo mało dostępnych gier, motywów itd. w przeciwięstwie do k700tki. Juz nie mówie o obudowach. ale tak ogólnie jestem zadowolony z tego aparatu.

  • 0

    172. ~eelzaa  2006-05-24 22:31:59  host: ip-127.system-net.pl

    Mam go już pare miechów, jest z orange, zoom jest x4 - ktoś tam pytał, kupiłam go przypadkiem, nawet nie wiedziałam co ma a okazuje się że jest wypaśny. Robi fajne video i dość długie. Sporo rzeczy można zapisać w pamięci. O dziwo, myślałam że to taki babski telefon z klapkom, a wszystkim znajomym facetom się podoba. Nawet kuzynowi, który ma klapki na oczach i wielbi namiętnie nokię!!! Zdjęcia fajne, muza też, głośny jest i w ogóle wypaśny. Polecam!

  • 0

    173. ~Agni  2006-05-26 18:25:52  host: pf193.klodzko.sdi.tpnet.pl

    no mam go od wczoraj:) mi tam pamięci wystarczy,diody to bajer nie dla mnie- aczkolwiek sympatycznie to dziala:)dodam ze typowo damski-mąż mi go dal bez chwili wahania;)

  • 0

    174. ~Agni  2006-05-26 18:38:19  host: pf193.klodzko.sdi.tpnet.pl

    no mam go od wczoraj:) mi tam pamięci wystarczy,diody to bajer nie dla mnie- aczkolwiek sympatycznie to dziala:)dodam ze typowo damski-mąż mi go dal bez chwili wahania;)

  • 0

    175. ~amakoz  2006-05-26 20:58:40  host: user194-125.satfilm.net.pl

    mam ten telefon od wczoraj i nie moge się z nim rozstać tak więc ten telefon polecam każdemu jest zajefajny

  • 0

    176. ~ala  2006-05-27 22:27:51  host: abcf19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon dobry dla laski lasej na blyskotki, typu diody i inne duperele. Jest o klase (co najmniej) nizej od k700, pod kazdym wzgleem. no i klapka do d...

  • 0

    177. ~kamesia  2006-05-29 16:06:38  host: acfe55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bede miala ten telefonik bo jest zaczepisty i jak komuś sie nie podoba to jest zazdrosny i tyle bo ma jakieś stare dziadostwo co sie psuje!!!!!!!!!!!!! jednym słowem zaczeeeeeeeeeeepissssssssssstyyyyy

  • 0

    178. ~pawel  2006-05-29 16:12:54  host: abbu164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fon jest zajbisty tylo rozdzielczosc moglby miec lepsza

  • 0

    179. ~Maliśś  2006-05-29 18:27:03  host: host-81-190-156-181.olsztyn.mm.pl

    telefon na serio bardzo dobry. mam w orange i mam zoom x4
    bateria trzyma mi okolo 4 dni czyli nie jest tak tragicznie. pzdr :))

  • 0

    180. ~Ilona  2006-05-30 16:29:49  host: zw90.internetdsl.tpnet.pl

    bede miała ten telefonik juz niedługo i mysle ze bede z niego bardzo zadowolona!! pozdrawiam Kamesie.

  • 0

    181. ~Anusia;)  2006-05-30 19:29:44  host: bfu137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    amam zamiar kupic sobie ten telefonik;) tylko wlasnie nie wiem ten czy nokie 6680 ktora baredziej mi poleccie

  • 0

    182. ~Michelle464  2006-05-31 15:15:54  host: abuu100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie chcę kupić sobie ten telefonik. Wczoraj już go widziałam i bardzo mi się podobał.

  • 0

    183. ~Alex  2006-05-31 18:41:45  host: ebb210.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest oki ale tak mało w nim pamięci:( Zdjęcia faktycznie sa nawet dobre. Bateria tez mnie troche wkurza.ale ogólnie telefon jest sliczny,bardzo kobiecy i dodający kazdej dziewczynie uroku;)

  • 0

    184. ~Madziulka  2006-06-01 19:19:54  host: 249.52.jawnet.pl

    Cześć wszystkim mam małe pytanko na co można kupić ten telefon na karte czy na abonament w orange prosze niech ktos odp. jeśli wie na 100 %

  • 0

    185. ~Madziulka  2006-06-01 19:30:07  host: 249.52.jawnet.pl

    Cześć wszystkim mam małe pytanko na co mozna kupić se z520i w orange na karte czy abonament niech ktos odp. prosze kto wie na 1005

  • 0

    186. ~asik  2006-06-01 20:19:56  host: abuu154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest poprostu świetny

  • 0

    187. ~zaba171  2006-06-02 14:17:14  host: 83.238.57.15

    tel mozna kupic w orange ale w mixie albo planie ten telefon jest juz bardzo zadki i moze go juz nie byc

  • 0

    188. ~wacek  2006-06-03 09:10:56  host: bww213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałbym się dowiedzieć ile ten telefon ma pamieci

  • 0

    189. ~anioleczek  2006-06-03 14:02:19  host: abqi220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ma ok 14 mb pamieci;) Wiem bo mam:P Na abonament w Twoim Planie w Orange:) Mam tylko mały problem bo zaczał mi sie sam wylaczac i muszę go oddać do serwisu ale słyszałam że wracają one stamtąd "czyste" tzn bez zdjęć, dogranych obrazków, dźwięków.. Wiecie cos na ten temat? byłabym wdzieczna

  • 0

    190. ~Dymu$  2006-06-03 18:41:40  host: 217.153.136.195

    telefon ma 16 mb pamieci.

  • 0

    191. ~KaT  2006-06-03 20:30:57  host: edf32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest zajebisty =) Mam go dopiero jeden dzień ale jaest cool =)

  • 0

    192.  2006-06-03 21:02:13

    do wacek : telefon ma 16 MB pamięci . Wiem bo mam.

  • 0

    193. ~mona  2006-06-03 21:51:38  host: abpo53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik mam od kilku dni i jestem nim poprostu oczarowana :-) jest zajefajny, aparat, wideo, dzwięki i nawet te śmieszne diody są suuuuper. Gorąco polecam

  • 0

    194. ~Ela  2006-06-04 11:41:09  host: bop123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, czy te diody w tym fonie da sie wylaczyc??

  • 0

    195. ~martynka  2006-06-04 12:02:57  host: duo211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem. chce kupic sobie obudowe w innym kolorze ale nie moge nigdzie spotkac:( nie wiecie czy mozna je kupic gdzies w internecie?

  • 0

    196. ~ericsonowicz  2006-06-04 13:26:40  host: zdz.cza.warszawa.supermedia.pl

    całkiem zajefajny telefonik jak na dzisiejszy standart mam i sie ciesze

  • 0

    197. ~ani  2006-06-04 15:15:38  host: abqu197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wasz moze miec 16 mb skoro moj ma niewiele ponad 14?;| martynka: allegro wita. Widze kazdy tu cholernie pomocny ;|

  • 0

    198. ~wacusiak  2006-06-04 20:30:39  host: buy34.internetdsl.tpnet.pl

    te telefony maja 16 mb a to ze "ani" ma niewiele ponad 14 to znaczy ze juz jakies pliki sa w pamieci i zajmuja niecale 2 mb - producent wgrywa jakies swoje dzwonki tapety itp :] wsio jasne??

  • 0

    199. ~Mary.j.blidge  2006-06-05 15:24:38  host: farm.pharm.am.lodz.pl

    Tel jest po prostu boski!!!!!wcześniej miałam Sony Ericssona K700i i myślałam,ze nic go nie przebije.Ale taka graficzka jaka jest w tym Sony Jest NIESAMOWITA!!!!polecam tel Każdemu!!!Naprawde się opłaca!!!!

  • 0

    200. ~~LoJkA~  2006-06-05 16:36:33  host: akq146.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić sobie ten telefon! Wydaje się zajefajny:)) Widzę że tu niektórym osobą też sie podoba! Tylko chciałabym wiedzieć czy ma Jave i Mp3???

  • 0

    201. ~~~LoJkA~~  2006-06-05 16:40:39  host: akq146.internetdsl.tpnet.pl

    Jeżeli ma ten telefon ktoś kto ma GG to niech napisze bo mam zamiar kupić ten telefon ale chce wiedzieć o nim coś więcej!!! Proszę odpisać jak najszybciej!;))

  • 0

    202. ~smajson  2006-06-05 18:00:26  host: egw146.internetdsl.tpnet.pl

    szczapiasty ten telefon!!!!! NOKIA jest najlepsza pod kazdym wzgeldem, nigdy nie kupie nic innego niz NOKIE!!!!!!!!!!!!! pozdro :)

  • 0

    203. ~Kulin  2006-06-05 18:05:48  host: auc250.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon to kupa zawiesza sie i ma malo pamieci za taka cene bym sobie juz kupil NOKIE 6230i!!!

  • 0

    204. ~  2006-06-05 18:16:05  host: egw146.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma to jak NOKIA, zgadzam sie z poprzednikami!!!! NOKIA NIGDY CIE NIE ZAWIEDZIE!!! POLECAM :) a odradzam kupowania jakiś cieniutkich cegłofonów :]

  • 0

    205. ~Bri  2006-06-05 18:25:47  host: ebz234.internetdsl.tpnet.pl

    Za ile kupiliście ten telefon ?

  • 0

    206. ~**Aga**  2006-06-06 14:15:47  host: cmu80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja zaraz sie wybiaram do Orange nabyć to cacko w mixie :) opowiem wrażenia, jak go dorwę w łapki :) Chcialabym białego, szkoda ze w orange tylko szary jest dostepny :(

  • 0

    207. ~ŁuPina  2006-06-06 14:59:09  host: dun234.internetdsl.tpnet.pl

    Chciałbym sie dowiedzieć ile ten telefon bedzie kosztował gdy bede brał drugą umowę w mixie, a mam oprucz tego telefonu jeszcze jeden tel. w orange na abonament.

  • 0

    208. ~RaDeK  2006-06-06 22:49:18  host: lomza2.lom.vectranet.pl

    Witam, zakupiłem dziś ten telefon w Orange za 27zł( oczywiście w abonamencie 50zł, przedłużenie umowy )Mając go 1 dzień nie mogę napisać dużo, jak narazie stwierdziłem jedną nie miłą rzecz a mianowicie każde nawet delikatne muśnięcie przycisku aparatu odrazu daje po sobie znać robiąc fotke :) Dziś siedząc w szkole zrobiłem około 7 zdjęć kieszeni hehe. Na dobrą ocenę zasługuje bardzo przejrzyste i czytelne menu. Narazie tylko tyle mogę wam napisać , jeszcze zdam wam relację jak się sprawuje mój telefon. Pozdrawiam

  • 0

    209. ~LoJkA:)  2006-06-07 10:48:08  host: akq146.internetdsl.tpnet.pl

    RaDeK jezeli masz GG to podaj bo chciałam sie cos dowiedziec na temat tego telefonu! Pliska

  • 0

    210. ~!!~~!!  2006-06-08 10:23:49  host: akq146.internetdsl.tpnet.pl

    Chciałam kupić ten telefon... ale okazało się że w mixie z abonamentem za 50zł ten telefon kosztuje 299zł!!! A w abonamencie za 25zł kosztuje 499zł!!! .............. Jak to możliwe że RaDeK kupiłeś za 27zł???

  • 0

    211. ~nunka87  2006-06-08 12:41:41  host: 212.106.25.24

    zajebisty telefon musze go miec tylko po ile on schodzi w salonie wie ktos??????

  • 0

    212. ~niunia;-)  2006-06-08 15:08:37  host: m185.c241.petrotel.pl

    witam, mam ten telefon juz dobre pare miesiecy jest zajebisty ale jest jeden maly minu malo moge nagrywac filmiku tylko kilka sekund , moze ktos wie jak ta funkcje powiekszyc?? polecam ten telefon...jestem bardzo zadowolona, mozna nim robic sobie portrety nieotwierajac go, nagrywac rozmowe telefoniczna, mixowac dzwonki i wiele jesio ma bajerow;-)

  • 0

    213. ~magda03_mm  2006-06-08 18:54:12  host: cou143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jutro mam dostac ten phone...
    hmmm...
    podobno niezly....
    sie okaze :pp

  • 0

    214. ~Leman  2006-06-09 13:13:32  host: ip130.netconnect.pl

    Witam!Jestem posiadaczem nokii 6260,ale od pewnego czasu kusi mnie SE z520i.Nie wiem czy taka zamiana wyjdzie mi na dobre.Moze ktoś wie coś na ten temat?

  • 0

    215. ~MC18  2006-06-09 16:27:38  host: 195.85.229.2

    Telefonik jest the best! Wszytsko jest w jak najlepszym porzatku. Polecam go goraca wszystkim! :-)

  • 0

    216. ~pipek_10  2006-06-10 18:31:21  host: 80.54.150.67

    ten telefon ma jave i mp3 mój kolega go ma ale nie polecam raz spadł mu na ziemię i na małym wyświetlaczu pojawiły sie czrne paski troche mnie to do niego zraziło!!

  • 0

    217. ~Monika_1331  2006-06-10 19:16:02  host: absy239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Ani!słychaj tel ma niewiele ponad 14 MB bo oprogramowanie i wszystko co w nim bylo zajmuje ok 2 MB wiec musisz sie z tym liczyc.Przeciez byly juz na tel dzwonki i tapety itp.

  • 0

    218. ~pawel  2006-06-10 20:15:46  host: nespo.zax.pl

    telefonik bardzo dobry polecam ;] ale mało pamięci tylko 16 mb ;/

  • 0

    219.  2006-06-11 11:07:18

    poprostu ten telefonik jest wprost zajebisty :) mam go od miesiaca i jestem z niego bardzo zadowolona!posiada wszystko co powinien miec dobry telefon :)a ten jest naprawde odjechany i w dodatku z klapka na której punkcie jestem uczulona, bo uwielbiam takiego typu telefony

  • 0

    220. ~PaTRYK  2006-06-11 11:26:44  host: 80.51.205.185

    3 dni temu kupiłem sobie w orange ten telefon jest bardzo fajny ale ma jedną wade
    niewiem czemu tak sie dzieje ale gdy rano otwieram klapke telefon sie sam wyłącza i niechce się normalnie uruchomić tylko musze wyciągnąc baterie i dopiero go odpalać(mój brat ma tak samo) niewie ktos dlaczego tak sie dzieje ??

  • 0

    221. ~War_Machine  2006-06-11 15:10:03  host: avb170.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam zamiar kupic ten telefon w MIXie Orange za 50 PLN i tez przedluzenie umowy :D Mam nadzieje ze tez zaplace 27 zl. Z wygladu moim zdaniem jest zajebisty, a reszte potem ocenie. Prosze, tych ktorzy juz maja ta komorke, a kontakt na gadu: 3503716

  • 0

    222. ~Martyna  2006-06-11 17:08:10  host: 80.51.131.1

    Zamierzam za niecały miesiąc go kupić. Szkoda, że taki drogi... Mam nadzieję, że warto :) Pozdrawiam i liczę jeszcze na jakieś komentarze :) Sama też coś dodam jak będę jego posiadaczką :)

  • 0

    223. ~ja:D  2006-06-12 11:00:29  host: abdj205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest zajebisty :P w mixie są po 149 zł w abonamencie za 50 zł ... ;] jest bardzo fajny ;] i do kazdego telefonu dostajecie jeszcze pomaranczową obudowe ;] wiec jest oki ;] wogole tel fajny ;];];];]

  • 0

    224. ~aries  2006-06-12 12:05:49  host: hk150.internetdsl.tpnet.pl

    A ja kupiłam sobie ten telefonik za złotówkę:-) już od jakiegos czasu na niego "chorowałam" i wczoraj właśnie stałam się jego szczęśliwą posiadaczką, polecam go każdemu, bo jest super!

  • 0

    225. ~Karola  2006-06-12 15:53:28  host: edx64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też go mam jakiś tydzien, niesty obudowe ktore dostaje sie w orange sa raczej beznadziejne..taki pomarancz,...blee i jeszcze jakies szare cos..fujj...nie wiecie gdzie mozna dostac jakies takie wypasione??

  • 0

    226. ~Ksywak  2006-06-12 20:11:17  host: ebz234.internetdsl.tpnet.pl

    A wie ktoś czy w erze jest ten telefon ??

  • 0

    227. ~Gosia  2006-06-12 21:13:47  host: do-nitka-net.ipartners.pl

    hej, w poniedziałek idę wymienić telefonik bo mi się poprzednia umowa kończy, wiem że przy najniższym abonamencie w mixie i przy zniżce (bo jestem już w Orange 2 lata) za telefonik ten zapłacę 200 zł. Mam tylko pytanko, ile się mieści sms-ków w owym telefonie ? pozdrawiam :)

  • 0

    228. ~ilo_na  2006-06-13 14:08:17  host: host-ip34-175.crowley.pl

    Posiadam ten telefonik od tyg.Podobnie jak RaDek nabyłam go za 27 zł,przy przdłuzeniu umowy.(trzeba koniecznie upomniec sie o znizkę!w BOK podają cene ze znizką,a w salonie podali kolo 200zł)
    Fonik jest suuper!

  • 0

    229. ~sandra  2006-06-13 15:43:08  host: aamj181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka ja równiez chcę sobie kupić ten telefonik ..ale zalezy mi zeby była w nim real miusic moze mi ktos napisac na gg 3753193 czy jest tam real miusic:)

  • 0

    230. ~Alvś  2006-06-14 20:03:36  host: c29-189.icpnet.pl

    Siemka:*Mam ten fonik do wczoraj i jest wyjebisty w kit..Ale te obudowy co w orange sie dostalo,sa nawet mnawet ale mogly by byc lepsze...A tak ogolnie to w tym foniku wyjebiste są diody(niebieskie)..Wogole fonik jest wyjebisty wiec polecam..POZDROWIONKA dla wszystkich kupujących i mających ten fonik;)

  • 0

    231. ~...z520i....  2006-06-15 10:28:22  host: au42.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest odjechany mam go już od miesiąca i jestem z niego bardzo zadowolona . tn telefon ma dużo funkcji . ale jest drogi to jejo jedyna wada . polecam wszystkim .

  • 0

    232. ~leSZEk  2006-06-15 16:25:50  host: del65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!Mam ten telefon od 3 dni i narazie jestem z niego zadowolony wszystko działa i ta jakośc super!!! tylko mam jedno pyt do jego posiadaczy: tzn jak wam długo trzymie bateria bo mi przy normalnym użytkowaniu czyli kilka sms-ów dziennie i jedna krótka rozmowa wytrzymuje 2- 3 dni to chyba troche krótko jak na nowy tel. Z góry dzieki za odp.

  • 0

    233. ~leSZEk  2006-06-15 16:28:17  host: del65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!Mam ten telefon od 3 dni i narazie jestem z niego zadowolony wszystko działa i ta jakośc super!!! tylko mam jedno pyt do jego posiadaczy: tzn jak wam długo trzymie bateria bo mi przy normalnym użytkowaniu czyli kilka sms-ów dziennie i jedna krótka rozmowa wytrzymuje 2- 3 dni to chyba troche krótko jak na nowy tel. Z góry dzieki za odp.

  • 0

    234. ~Wiki  2006-06-16 18:41:43  host: net-z.xtreme.net.pl

    Ile kosztuje to cudo??

  • 0

    235. ~anik69@o2.pl  2006-06-16 19:12:37  host: 195.85.249.110

    czy ktoś wie czy można dokupić kabelek do tego telefonu tak żeby zrzucić zdjęcia na kompa?

  • 0

    236. ~morka  2006-06-16 20:07:15  host: acfc126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    uwazam ze ten telefonik jest 1000000000 razy lepszy od motoroli v3

  • 0

    237. ~morka  2006-06-16 20:44:44  host: acfc126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    obecnie mam siemensa c75 ale zastanawiam się czy nie kupić sobie SE z520i. gdyby zanlazł się ktoś tak łaskawy i napisałby mi co jest lepsze byłabym bardzo wdzięczna :) i wogóle za ile styka ten SE bez żadnej umowy?

  • 0

    238. ~Do Patryka  2006-06-18 12:03:23  host: ntwklan-62-233-189-142.devs.futuro.pl

    Ja mam to samo, zaiwesza sie jak siemens :D I tesh musz ewyjmowac baterie. NIe wiem czemu tak jest :P

  • 0

    239. ~fio  2006-06-18 18:07:05  host: 193.151.48.135

    Do Patryka - Oprogrmowanie w wersji xxx16 powoduje zawiesznie się telefonu przy otwieraniu i przy połączeniach bluetooth, natomiast w wersji xxx17 nie zawiesza się, działa dłużej (lepsze wykorzystanie baterii) lecz zwalnia menu oraz animacje gif. Co kto woli temat szeroko poruszany na zagranicznych forach.

  • 0

    240. ~Ewelina  2006-06-19 12:29:29  host: nespo.zax.pl

    Witam wszystkich :) mam zamiar kupic 'SE Z520i' ale jak tak sobie czytam niektore opinie to troche mnie to przeraza, a konkretnie zawieszanie sie telefonu przy otwieraniu, bateria ktora wytrzymuje 2-3 dni. hehe wiec mam takie standardowe pytanie, czy warto wogole brac ten model? z gory dzieki za odp :)

  • 0

    241. ~marta  2006-06-19 21:52:38  host: 82.146.225.103

    ja mam od paru godzin ten telefonik i jestem bardzo zadowolona z niego jak na razie:D polecam:D

  • 0

    242. ~kasia  2006-06-20 14:40:53  host: abrr226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Ewelina-Mam SE Z520i juz 3miesiace i ani razu sie nie zawiesił,ani przy otwieraniu,ani w zadnej innej sytuacji!Wogole telefonik jest SUPER i naprawde polecam!Ja osobiscie w tej chwili nie zamienilabym go na zaden inny!!! ;)

  • 0

    243. ~misia  2006-06-20 16:26:05  host: clc177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce sobie kupic ten telefon ale nie wiem ile on kosztuje?? kto sco smowil ze tu sa z a wysokie ceny podane??

  • 0

    244. ~Linda  2006-06-20 18:19:28  host: asd224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja czekam tylko na podpisanie umowy o prace i na pierwsza wypłate i bierem... jak ostatnio w salonie orange oglądałem to mi sie spodobał.. :)

  • 0

    245. ~marzena  2006-06-21 14:52:49  host: abmg189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałabym kupić ten telefon, ale wszedzie gdzie widze jest dostepny tylko w sieci orange,i prawdopodobnie wszyscy maja z nim tyle problemow przez to ze orange dodatkowo wgrywa do telefonu jakies dodatkowe aplikacje.Ja mialam k700i z plusa na abonament i od razu po wyjsciu z salonu i urochomieniu zawisiel sie tak ze trzeba bylo wyciagac baterie,telefon obecie jest 5 raz w serwisie i nadal nie zostal wymieniony na nowy, moze poprostu jest cos z marka sony ericsson a to przeciez takie fajne telefony:(

  • 0

    246. ~Kara  2006-06-21 15:47:50  host: proxy.leczna.enterpol.pl

    eh..a ja przeczytałam wszystko tu i nietylko na tym forum i chyba sie zdecyduje jednak na ten telefon :D :D Już jutro wybieram sie do salonu i zobaczymy co z tego nabytku nowego bedzie ;P pzdr wszystkich :D :D

  • 0

    247. ~M.  2006-06-21 17:24:49  host: byt104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ten telefon ma pamięci w sobie?? czy zdjecia robione nim nadają się do wywyołania??

  • 0

    248. ~Sysia  2006-06-21 19:47:59  host: kulek.pl

    A powiedzcie mi czy ten telefon nie ma za malo pamieci?

  • 0

    249. ~ja  2006-06-22 10:16:22  host: grc.spray.net.pl

    Chcialabym sie dowiedziec czy wybrac motorole L6 czy ten telefon a i napiszcie mi czy ma rapory doreczen bo wlasnie to mnie troche zniecheciło do L6 bo tam trzeba za kazdym esem ustawiac... no wiec co lepiej wybrac .Pozdrawiam

  • 0

    250. ~ktossss  2006-06-22 17:42:11  host: abse254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bylam dzis w Orange i juz go ogladalam. No i juz jutro mam zamiar go kupic bo jest zajebisty:), tak mi sie wydaje, a po tym co tu jeszcze czytam mam coraz wieksze przekonanie, ze jest SUPER!!!

  • 0

    251. ~Martyna  2006-06-23 14:21:52  host: 80.51.131.1

    Mam go od przedwczoraj. Jest świetny ale martwi mnie bateria... co prawda musialam wpisac na nowo ksiązke i pisze ostatnio duzo smsow wiec mam nadzieje ze bedzie trzymac troche wiecej niz niecale 2 dni... ;/ Poza tym bardzo polecam :) poręczny, bardzo wygodnie się pisze smsy, :) Pozdrawiam

  • 0

    252. ~Linda  2006-06-24 12:22:34  host: dfk121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja go niedługo dostane z swoje ręce ale z tego co wiem to jest bardzo dobry. A jesli chodzi o zawieszanie sie. To z tego co czytałam o innych komórkach to przynajmniej dwie osoby pisza ze im sie zawiesza.

  • 0

    253. ~JaGa  2006-06-24 16:42:05  host: bbw70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej;)ja zamówiłam sobie ten fonik i we wtorek mi go przywiozą,juz sie nie moge doczekac.zamowilam go z mix orange.co do baterii to czytałam ze dlugo trzyma(ponad 350godz,cz.czuwania)i nie wiem dlaczego u was tak krótko trzyma.a co do zawieszania to nie wiem jak to sie wam robi bo mam kilku znajomych z tym telefonem i nigdy u nich nic nie szwankowało a bateria przy normalnym stosowaniu trzyma ponad tydzień.pozdrawiam.

  • 0

    254. ~kimmy  2006-06-24 22:40:59  host: xdsl-2392.zgora.dialog.net.pl

    Nie wiecie może przez jaki czas można nagrywać filmy??

  • 0

    255. ~KaRolka  2006-06-24 23:14:43  host: ebd106.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik mam juz tydzień. I jestem strasznie zadowolona:) Naprawde jest warty polecenia:) Juz tu Anik pytała o kabelek do kompa...a ja ponawiam pytanie czy ktos wie gdzie go mozna zdobyc???

  • 0

    256. ~^^otylek  2006-06-25 00:52:27  host: bqi178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam ten telefon juz 3 chyba miesiac i nic mi sie z nim nie dzieje :) swietna grafika robi super zdjecia :) niezbyt skomplikowany :) nie zawiesza mi sie nic a nic..bateria tydzien trzyma...no jak dla mnie bomba jestem zadowolona bardzo :)

  • 0

    257. ~kuba  2006-06-26 10:44:22  host: abez71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co lepiej? k300i czy z520i? proszze o rade

  • 0

    258. ~mimko  2006-06-26 12:11:23  host: xdsl-118-148.wist.com.pl

    czy może wie ktoś za ile można kupić ten telefonik, i czy wogóle jest dostępny w plusie??
    -do "kuba" ja bym wybrała z520i

  • 0

    259. ~Truska  2006-06-26 16:44:41  host: 82.160.102.130

    ja mam ten telefon juz pół roku i jak narazie dobrze się sprawuje nie miałam z nim żadnych problemów

  • 0

    260. ~becapri  2006-06-27 08:42:43  host: public-gprs3013.centertel.pl

    Witam wszystkich! Ja kupilam z520i na allegro, oczywiscie nowego i na gwarancji z sieci Orange.Telefon jest super!Mialam moment,gdy chcialam go sprzedac,aby kupic sobie Samsunga E530,bo mi sie spodobal ze wzgledu na 262tys kolorowy wyswietlacz i typowo babski wyglad.Ale to trwalo tylko 2 dni.Z520i jest po prostu swietny!Nie zamienie go na zaden inny!Chcialabym tylko dowiedziec sie gdzie mozna dokupic do niego te kolorowe wymienne obudowy?Na allegro sledze,ale nikt nie ma... Na eBay'u maja mnostwo,ale tam nie jestem zarejestrowana i nie chce kupowac od kogos z zagranicy.Pozdrawiam!

  • 0

    261. ~s.o.s.  2006-06-27 15:08:26  host: acgo55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ten telefon raporty doręczeń?

  • 0

    262. ~mycha  2006-06-27 15:32:32  host: emw74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zamierzam sobie kupić ten fonik. Z początku chciałam SE k700i, ale już wyszły ze sprzedaży. Potem chciałam SE k510i, ale on jest taki kanciasty :/. No to teraz zdecydowałam się na ten - SE z520i. Uważam, że jest bardzo ładny i ma bardzo dużo funkcji. Radio nie jest potrzebne. Dla mnie najważniejszy jest aparat. A wy który fonik byście polecili? SE z520i, k700i czy k510i? Proszę, powiedzcie, który najlepszy!

  • 0

    263. ~kimmy  2006-06-27 17:07:35  host: xdsl-2392.zgora.dialog.net.pl

    Czy ten telefon ma dyktafon???

  • 0

    264. ~becapri  2006-06-27 22:36:58  host: public-gprs11256.centertel.pl

    Do "kimmy"! ten fonik ma dyktafon i 15MB pamieci, a takze MP3 oraz kompozytora. Wygodne w nim jest to,ze ma zarazem port podczerwieni i bluetootha.Mozna wybrac wygodniejszy sposob komunikacji bezprzewodowej,podczas gdy inne marki telefonow maja tylko jedna z mozliwosci.Poza tym ma bardzo wygodny rozstaw klawiszy.Wielkosc klawiszy jest takze rozsadna, czyli nie za male i nie za duze.Porusza sie po menu bardzo lekko i wygodnie.

  • 0

    265. ~gochael  2006-06-27 23:37:47  host: gw.slowianin.pl

    hej, nie da sie ukryć, tel z najniższej połki, bateria trzyma 5 dni, dźwięki też niczego sobie ale fotki kiepskie i zawiesza się! sporo funkcji i generalnie oki ale są lepsze!z całą sympatią dla SE-tylko dla nie wymagajacych!

  • 0

    266. ~justyna89  2006-06-28 14:15:49  host: tk1.ib.com.pl

    czy ktos wie gdzie moge dokupic sluchawki do tego modelu?

  • 0

    267. ~justyna89  2006-06-28 14:46:59  host: tk1.ib.com.pl

    czy ktos wie gdzie moge dokupic sluchawki do tego modelu?

  • 0

    268. ~pawelo  2006-06-28 15:32:30  host: buv10.internetdsl.tpnet.pl

    ma dyktafon

  • 0

    269. ~Pawelo  2006-06-28 16:30:13  host: eku210.internetdsl.tpnet.pl

    Ma dyktafon! jest super kupuję go w sobote !!!(POLECAM)!!!

  • 0

    270. ~Agus  2006-06-28 16:51:54  host: aayc213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niedługo spodziewam sie takiego telefonu i juz nie moge doczekac sie kiedys bede jego włascicielka ;::D::D:D:D:D bo to jest super telefon szczegolnie dla dziewczyn :D:D:

  • 0

    271. ~LIlit  2006-06-28 18:16:08  host: proxies.inter-c.pl

    ja mam pytanie. Chce wymienic telefon i mam abonament 25 zl..na www.orange.pl pisze ze on jest strasznie drogi:(.Czy naparwde jest taka straszna jego cena z abonamentem 25 zl?;/

  • 0

    272. ~LIlit  2006-06-28 20:52:29  host: proxies.inter-c.pl

    Powiem wam dokladniej....A więc ja mam telefon z Orange na abonament za 25 zł..I umowa mam ważną na 2 lata...Moja mama mowi ze ja moge wymienic na telefon za 1 zl...no i ja na www.orange.pl widzialam za 1 zl ten model telefonu ale cos tam pisalo ze trzeba miec abonament za 75 zl! czy to prawda? Mi bardzo zalezy na tym telefonie a niestety..gdyby kosztowal tyle co pisze na stronie to bym sie chyba zalamala odpowiedzcie prosze:(

  • 0

    273. ~Iga  2006-06-28 21:25:13  host: eni205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile megapikseli ma aparat w tym telefonie??

  • 0

    274. ~paula  2006-06-29 01:50:21  host: edr180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i gzdie dokupic ten kabel???

  • 0

    275. ~CZYTAJ TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  2006-06-29 01:53:47  host: edr180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak to jest ze niektore maja klawiature szara a inne biala????????POMOCY!!! ja chce biala a w orange jest szra jak to zminic

  • 0

    276. ~444  2006-06-29 01:57:08  host: edr180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak to jest ze niektore maja klawiature szara a inne biala????????POMOCY!!! ja chce biala a w orange jest szra jak to zminic

  • 0

    277. ~Lilit  2006-06-29 09:28:50  host: proxies.inter-c.pl

    Powiem wam dokladniej....A więc ja mam telefon z Orange na abonament za 25 zł..I umowa mam ważną na 2 lata...Moja mama mowi ze ja moge wymienic na telefon za 1 zl...no i ja na www.orange.pl widzialam za 1 zl ten model telefonu ale cos tam pisalo ze trzeba miec abonament za 75 zl! czy to prawda? Mi bardzo zalezy na tym telefonie a niestety..gdyby kosztowal tyle co pisze na stronie to bym sie chyba zalamala odpowiedzcie prosze:(

  • 0

    278. ~małgosia  2006-06-29 17:54:08  host: xdsl-10212.lubin.dialog.net.pl

    do LILIT.ten telefon w orange na abonament za 25 zł kosztuje 327 zł,napewno.pozdrawiam.jak jakies jeszcze bedziesz miała watpliwosci tio pisz.

  • 0

    279. ~Dominik  2006-06-29 18:58:11  host: dvl74.internetdsl.tpnet.pl

    Hejka chyba sobie kupie tego fona jest super

  • 0

    280. ~Martusia  2006-06-29 20:33:21  host: 195.85.229.2

    Hey wszystkim! Telefon jest naprawde swietny! Mam go od jakiegos miesiaca i jestem zadowolona. Co mi sie najbardziej podoba to ze ma bluetoth, IrDA, swietne efekty swietlne i bardzo wygodna klawiaturke - SMSy pisze sie z przyjemnoscia! Zdjecia wychodza calkiem ladne.
    Co do kosztow tego telefonu ja w mixie orange kupilam go za 316 zl., ale przedluzalam umowe, dlatego mialam taniej.

  • 0

    281. ~Paluch  2006-06-29 21:23:03  host: edw16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe mi sie konczy umowa i wykupje sobie ten telefonik mialem abonament 25 zl ale podnosze na 50 przez pierwsze 9 miesiecy dostane +50 zl do wykorzystania w orange a telefon kosztuje okolo 50 zl w takim wypadku... osobiscie polecam telefonik i taka kobbinacje :]

  • 0

    282. ~Bilka  2006-06-29 23:31:05  host: pa224.nidzica.sdi.tpnet.pl

    Wg mnie wszystko super z telefonem oprócz baterii. W żadnym z moich poprzednich telefonów nie było takiej rozbieżności pomiędzy deklaracją producenta (400 godz czuwania, 9 godz rozmów), a rzeczywistością. Bateria trzyma do 100 godz (4 dni) przy rozmowach ok. 10 min dziennie. Odrobina zabawy z telefonem i z 4 dni robi się 2-3 dni do ponownego ładowania.

  • 0

    283. ~Bilka  2006-06-29 23:32:13  host: pa224.nidzica.sdi.tpnet.pl

    Wg mnie wszystko super z telefonem oprócz baterii. W żadnym z moich poprzednich telefonów nie było takiej rozbieżności pomiędzy deklaracją producenta (400 godz czuwania, 9 godz rozmów), a rzeczywistością. Bateria trzyma do 100 godz (4 dni) przy rozmowach ok. 10 min dziennie. Odrobina zabawy z telefonem i z 4 dni robi się 2-3 dni do ponownego ładowania.

  • 0

    284. ~marika  2006-06-30 11:03:22  host: achr98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanie co z kabelkiem usb to przerzucania fotek na kompa itp. czy jest w zestawie??

  • 0

    285. ~Natka  2006-06-30 13:11:34  host: bsv44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go kupuje. Jak dla mnie jest super, podoba mi się w nim wszystko a tak klawiaturka ładnie się świeci na niebiesko :D

  • 0

    286. ~Justyska  2006-07-01 11:16:44  host: ebz106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie prawda.Ja kupuje ten telefon z Orange dzisiaj bo mojemu tacie konczy sie umowa chce ja przedluzyc.I ten tel.w abonamencie za 50zl.kosztuje 149 zl.natomiast w abonamencie od 66-90 zł.kosztuje 1 zł.Kurde tylko kapa,,że ten fon nie ma radia :((

  • 0

    287. ~Pilot  2006-07-01 11:58:16  host: bxa166.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem zaiteresowany kupnem tego telefonu i mam w związku z nim takie pytania. Gdzie można nabyć te dodatkowe obudowy w różnych kolorach?
    Pozdrawiam

  • 0

    288. ~Patusia91  2006-07-01 12:47:55  host: hyp-net-75-2.lodz.msk.pl

    Zajebisty fon... wlaśnie go, kupiłam!! Rewelacja!! ;D

  • 0

    289. ~  2006-07-01 13:28:36  host: xdsl-2039.bielsko.dialog.net.pl

    Witam,

    A ja mam takie pytanie....czy odkryliscie jak sie blokuje klawiature w tym fonie ? Niby klapka OK ale przy zamknietym tel. z lewego boku jest obok klawiszy glosnosci wlaczenie kamery(np do autoportretu) i bez blokady klawisze np w kieszeni czy torebce KAMERA sie sama wlacza...

  • 0

    290. ~Tysia  2006-07-01 13:49:16  host: bbs222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i jestem z nigo bardzo zadowolona. Ładne dzwonki. Robi świetne zdjęcia i ma dużo pamięci:) POLECAM!!!

  • 0

    291. ~paris  2006-07-01 14:53:49  host: acfs200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem który lepszy-biały czy szary... ech znajomi mówią że ten telefon jest wieśniacki ale ja jestem całkiem innego zdania, dlatego mimo wszystko go kupię :D ...tylko który kolorek bardziej do dziewczyny pasuje i który prezentuje sie lepiej? :D

  • 0

    292. ~neo1984r  2006-07-01 20:49:05  host: ip-85-14-105-200.dynip.asn.pl

    powiem wam tak telefonik jest fajny funkcjonalny itp.. co do klawiaturki to sie nie przejmujcie zawsze jak ci sie nie podoba mozna ja wymienic a co do tego ze pisze ze mozesz ja wziac za 1 zl w abonamencie za 75 to bujda ja mam abonament za 50 i telefonik SonyEricsson Z520i za jedyna 1 wiec musieli byscie sie dowiedziec wiecej wrazie co jak jakies pytanka jeszcze to mozecie sie pytac

  • 0

    293.  2006-07-01 21:23:44

    Do LIlit: powiem ci tak, przy przedluzeniu umowy 2 letniej na kolejne 2 lata przy abonamencie 25 zł koszt tego telefonu wynosi 250zł wlaśnie wczoraj bylam sie dowiedziec jak to dokladnie wyglada i tak mnie poinformowali w Orange. Jesli jestes zainteresowana dodatkowo kablem do kompa i zestawem słuchawkowym koszta rosna :P pozdrawiam

  • 0

    294. ~Eurydyka  2006-07-02 16:44:48  host: acfu161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no wlasnie jak to jest z tym przyciskiem do kamerki i aparatu? jesli mam miec kilkanascie bonusowych filmikow i zdjec mojej kieszeni czy torebki... echhh musi byc na to jakas blokada klawiszy no bo jak inaczej... :/

  • 0

    295. ~bladzia  2006-07-02 19:07:29  host: emx79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko:jak chcem kupic ten fon w orange przy abonamencie 25zł to ile on kosztuje na 2 lata umowy?i fajny on jest? robi dobre zdjęcia i fajne filmiki kreci??????odp prosze:):) czekam

  • 0

    296. ~PINKpoNK  2006-07-03 12:17:04  host: fdl6.internetdsl.tpnet.pl

    jak wgrać plik muzyczny aac do tego fona?wgrywam przez irde i mi sie zapisuje w folderze inne i nie moge go odegrac. POOOOOMOOOCY!

  • 0

    297. ~Ona  2006-07-03 15:41:59  host: 195.85.229.2

    -blandzia- przy umowie 24 miesiecy w Orange (Twoj plan) za 25 zl., musisz zaplacic 699zl., :-/
    (zreszta zobacz sobie na stronie orange - sa cenniki to sie dokladniej zorientujesz www.orange.pl ->Twoj plan -> telefony ->wejdz w jakikolwiek telefon -> przejdz w zakladke ceny -> i na samym dole wybierz sobie co tam chcesz, Bodajze pomaranczowymi literkami)

  • 0

    298. ~Paulina  2006-07-03 19:51:23  host: aclh172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie! Dziś dostałam ten telefon, ale z Angli! Jest o noebo lepszy od Polskiego. Ma wszystko i 3 wymienne obudowy. Angielską(białą z krzyżem czerwonym), różową i białą. A klawiatura biała. Opcje po Polsku. Kamera, aparat, gry java, dyktafon...o boże co tu dużo mówić to cudo!!! O wymiarach 90x30mm. Mały i poręczny. Poprostu cool!!! Kupujcie (jak możecie) w Anli...

  • 0

    299. ~Tomek  2006-07-04 00:45:10  host: btc21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Własnie kończy mi się umowa w Mixie w Orange, i z oferty jak jest na dzien dzisiejszy ten fon wydaje mi sie najlepszy. Jesli mialem abonament 50, to ile zaplace za nigeo jesli bede przedluzal umowe? (w tym zamym abonamencie?)

  • 0

    300. ~Deborah  2006-07-04 12:28:02  host: acfv150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Paulina jak myślisz czy z niemiec też będzie taki bajer ;) jak z anglii??? Bo jak narazie to do deutschlandu jedynie mam dojścia :/ a bardzo zależy mi na tym foniku :)

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-247-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet