Sony-Ericsson Z320i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Z320i Opinie o Sony-Ericsson Z320i

Sony-Ericsson Z320i

w sumie: 20
  • 0

    1. ~frytko  2007-06-15 12:57:38  host: acrb142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki pozytek z aparatu 1.3Mpix bez opcji kart, lub BT??

  • 0

    2. ~Erni  2007-06-15 22:15:54  host: vlan.efekt.net.pl

    Mi sie podoba jeszcze jak bedzie w przystepnej cenie to go biore ;D nie wymagam od telefonu jakis wodotryskow a ten telefon to jest taki w sam raz nie ma ani za duzo ania za malo tak w sam raz dla mnie ;D pzdr

  • 0

    3. ~bandazyk  2007-06-26 16:43:19  host: abdi156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i co z tego ze ma aparat jak nawet na kompa nie wrzucisz. Lipa jedna wielka a cena pewnie kosmiczna.

  • 0

    4. ~Memento  2007-07-18 21:43:48  host: bsz106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ładny, ale mniej ładny niż z250. Tutaj mi się za bardzo kolor nie podoba (ani jeden ani drugi). Aparat ma 1.3 ale w sumie to co mi z tego skoro mam cyfrówkę. Idealny do dzwonienia i smsów.

  • 0

    5. ~kasia  2008-02-08 22:56:33  host: 193.120.116.178

    jestem niezadowolona, czerwone dzwoniace gowno, ktore sie psuje z cyklicznoscia raz na dwa miesiace, goraco odmawiam.

  • 0

    6. ~krzychu  2008-03-15 07:27:58  host: chello089079080066.chello.pl

    A ja jestem zadowolony. Telefonik przystępny, zdjęcia nie najgorsze (w porównaniu z niektórymi modelami). Mam go pół roku i jeszcze mi się nie zepsuł.

  • 0

    7. ~  2008-07-29 15:55:13  host: chello089077117029.chello.pl

    To jest fajny niewielki fon i w miarę fajna cena 249 zł. Jak dla mnie super!

  • 0

    8. ~Marta  2008-07-30 08:56:47  host: chello089077117029.chello.pl

    Ja mam pytanie bo mam problem z MMSami i Wapem nie mogę sobie jakoś z tym poradzić!

  • 0

    9. ~gutek  2008-11-13 19:27:38  host: public36067.xdsl.centertel.pl

    badziewie moja siostra miała taki i po2 miesiącac h sie rozwalił

  • 0

    10. ~Anusiak  2008-11-26 20:58:31  host: smrw-91-193-85-176.smrw.lodz.pl

    Jak sie o niego nie dba to tak jest...Wedlug mnie telefon dobry:):)Ma wszystkie rzeczy potrzebne nastolatkowi-mp3:O:O...Telefon super mam go od 5 miesiecy i jest spoko:):)

  • 0

    11. ~Monia  2009-01-10 14:29:10  host: anb124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bazadzieja mialam takiego nie warto kupowac nawet

  • 0

    12. ~marta  2009-01-29 16:12:49  host: chello089078247168.chello.pl

    zacina się

  • 0

    13. ~  2009-04-14 20:24:48  host: addw159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zacina się i codziennie muszę go ładować, a mam go od września i co mam zrobić?:(A jeszcze nie mogę przerzucić zdjęć na kompa..O rany,masakra!!!:(

  • 0

    14. ~Kereikekko  2009-04-27 02:41:59  host: chello089075148220.chello.pl

    Kupiłam 8 miesięcy temu. Skusiły mnie wymienne obudowy. Okazało się jednak, że obudów dostać nie sposób. Zawiesza mi się co miesiąc. W porównaniu z poprzednią Nokią, której szczerze nienawidziłam, to bateria jest kiepska. Jednak najbardziej denerwujący jest fakt, że co chwilę jest zapełniona pamięć smsów. Trzeba jednak przyznać, że wygląda ślicznie

  • 0

    15. ~hnjdnje  2009-05-05 03:33:28  host: d90-129-65-171.cust.tele2.pl

    a ja mam go pół roku i jest świetny, bateria jest tak wytrzymała jak w żadnym moim poprzednim telefonie (mimo, że rozmawiam i piszę non stop), telefon ładuje raz na cztery dni, pamięć sms też ogromna, więc nie rozumiem za bardzo :D telefon do tego lekki i śliczny :) polecam

  • 0

    16. ~zozol  2009-05-15 19:06:04  host: bex13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go. ogólni fajny. Elegancki. ale nie ma mp3 i Bluetooth

  • 0

    17. ~Dżejson  2009-08-03 21:38:53  host: apn-95-40-56-170.dynamic.gprs.plus.pl

    Wytrzymałość baterii zależy od używania telefonu... Jeśli bateria jest ładowana zanim się wyczerpie, jej funkcjonalność spada. A ten telefonik niestety zostaje w tyle jak na dzisiejsze czasy;)

  • 0

    18. ~Elektro  2009-09-25 17:47:39  host: 77-254-139-31.adsl.inetia.pl

    Ten model lubi się zawieszać gdy ma w dużym stopniu zapełnioną pamięć, zaś ta pamięć szybo się kończy, ponieważ telefon ma jej do dyspozycji tylko 12 MB. Sam telefon jest dość delikatny i łatwo go uszkodzić. Poza tym ma tendencję do gubienia sygnały sieci, nie posiada funkcji bluetooth, brak mu radia, oraz nie posiada EDGE.

  • 0

    19. ~misia  2009-11-23 10:05:47  host: public68494.xdsl.centertel.pl

    ~kasia masz racje jedno wielkie grające gówno! telefonu odradzam wszystkim. non stop sie coś psuje! pozd.

  • 0

    20. ~PG  2010-08-31 18:54:47  host: static-81-219-85-209.devs.futuro.pl

    ja mam taki ;d już mi się znudził :P Taki sobie ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet