Sony-Ericsson Z310i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Z310i Opinie o Sony-Ericsson Z310i

Sony-Ericsson Z310i

w sumie: 129
  • 0

    1. ~bart  2006-12-05 21:10:58  host: abuk26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No jest ładny ;) I mam nadzieję, ze będzie baardzo atrakcyjn cenowo, bo jak nie to nie wróżę mu rewelacji ;-)

  • 0

    2. ~body  2006-12-05 22:07:02  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    Funkcje przecietne a wyswietlacz juz w ogole przecietny, ale zobaczymy cene :)

  • 0

    3. ~RdzawyJezdziec  2006-12-05 22:41:18  host: 193.19.165.20.osk.enformatic.pl

    hmm dziwne ma mp3 ale tylko 14mb pamieci bez mozliwosci rozbudowy.. bezsens :/

  • 0

    4. ~KRIS  2006-12-06 08:59:56  host: luxgw.thiel-logistik.com

    ale ma bardzo ciekawy zewnętrzny wyświetlacz.... :)

  • 0

    5.  2006-12-06 09:15:26

    gdyby nie brak możliwości rozszerzenia pamięci kartą ;/

  • 0

    6.  2006-12-06 15:10:41

    no a jaka cena ?????????????

  • 0

    7. ~laseek  2006-12-06 18:08:08  host: 213-238-88-240.adsl.inetia.pl

    A mowia ze nokia sie cofa ?

  • 0

    8. ~mic  2006-12-06 20:22:09  host: net12.mlyniec.gda.pl

    cena na zachodzie to ok 150 euro

  • 0

    9.  2006-12-14 09:16:18

    mala pamięć shit !!!!!!!!!! bez mozliwosci rozbudowy-mega shit az dziw ze to nowosc na rynku

  • 0

    11. ~niunia  2007-03-23 14:16:46  host: public-gprs766.centertel.pl

    to jest zjebany telefon na maxa

  • 0

    13. ~ona  2007-04-15 11:39:14  host: 19323843138.siec2000.pl

    fajny chce go kupić tylko po ile on stoi? odpiszcie szybko

  • 0

    14. ~mucuss  2007-04-29 18:44:15  host: 82-44-118-111.cable.ubr12.live.blueyonder.co.uk

    jest bardzo fajny...nie wiem czy mozna go kupic w PL...ja siedze w Anglii. Telefon mam od wczoraj i dla niewymagajacych ludzi jest git...

  • 0

    15. ~Betsy  2007-04-29 22:24:01  host: aud149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W Media Markt za 599 zł. Tyle samo kosztuje Sagem MY700 i Nokia 5200!!!!!

  • 0

    16. ~ola  2007-05-01 16:10:54  host: 089-101-222062.ntlworld.ie

    W irlandii kosztuje on 89 euro..zastanawiam sie nad kupnem.. ale cos za malo tej pamieci...ehh:(

  • 0

    17. ~ona18  2007-05-02 22:39:31  host: bvb183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon. Z wygladu fajny, moze troche duzy,radia nie ma,nagrywanie wideo jak jedna stronka podaje rowniez nie ma,cenie g za to ze ma bluetooth i irde :)

  • 0

    18. ~D@rkSid3  2007-05-04 21:08:02  host: inet20908nb-0.eranet.pl

    Jak wam za mało pamięci to kupcie my700x. Do tego microSD 1GB i git. Kurcze to nie ma być multimedialny kombajn, jak komuś potrzebny smartphone to niech idzie sobie kupić P990i zamiast narzekać na brak radia, odtwarzacza mp3, aparatu 2mp z autofocusem czy gniazdo na karte pamięci... Ludzie pomyślcie. To nie boli. Przeciesz to telefon dla mas. Wsam raz dla 14 letniego dziecka.

  • 0

    19. ~swirek  2007-06-30 22:35:35  host: ip5457fb5a.direct-adsl.nl

    w holandii do 100 euro max nowy!!

  • 0

    20. ~dorotka  2007-07-02 16:14:31  host: 88-105-76-15.dynamic.dsl.as9105.com

    hehe, mi sie podoba z wygladu. Jeste w anglii i tutaj kosztuje on 53 funty nowy0-na nasze to 288 zł;) Kiepska pamiec..

  • 0

    21. ~se  2007-07-10 21:28:35  host: 088156070002.unknown.vectranet.pl

    bylismy juz we wszystkich komisach w okolicy.Nie mozna sciagnac simlocka

  • 0

    22. ~Martaa  2007-07-18 11:55:51  host: eqd214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZDlaczego na ten teklfon nie mozna sciagnac simlocka??????!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    23. ~tomasz  2007-07-18 13:11:07  host: pb159.konin.cvx.ppp.tpnet.pl

    No witam wszystkich mam se z310i jak lub gdzie ściągnąć z niego simlocka bo działa tylko w angielskiej sieci lub cxzy niedało by się wgrać innego softu>To coś by pomogło .Z góruy dziękuje i POZDRAWIAM.

  • 0

    24. ~niańka :lol:  2007-07-20 16:01:22  host: dqx146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on jest świetny

  • 0

    25. ~Mixer  2007-07-21 12:11:59  host: abfw130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zapraszam Do Mix Electronics tel za 449 bez sima =)

  • 0

    26. ~OluchA  2007-07-27 16:29:42  host: acxp35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam się z D@rkSid3!!!! Przecież telefon nie służy tylko do ściągania tapet ani muzy czy do innych dupereli a jeżeli się go wstydzicie to po co go kupowaliście i wydawaliście kupe forsy telefon wasz ma sie wam podobać i tyle to co że ma mało pamięci czy że nie można ściągnąć simlocka a co wam to przeszkadza czy jest po polsku czy po angielsku jak macie po angielsku douczycie się jeęzyka i tyle mam wam do napisania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)pa

  • 0

    27. ~laki  2007-07-31 15:47:06  host: 217.96.105.2

    Dla mnie on jest super polecam go innym

  • 0

    28. ~L  2007-08-05 20:44:46  host: 217.96.105.2

    czy to prawda że z tego telefonu można samemu usunąć simlocka na stronie vodafone?

  • 0

    29. ~Qba xD  2007-08-06 15:55:07  host: 213-238-116-30.adsl.inetia.pl

    Moja siora go ma kupiła sobie za 49 funtow w Angli... Moj w 800i to przy tym bóstwo Telefon dla pań którym nie zależy na bajerach w telefonie:P

  • 0

    30. ~paulaaaaa  2007-08-06 20:43:08  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    ej OluchA tu nie chodzi o to czy jest po angielsku czy po polsku tylko o to że nie można zdjąć simlocka ;/ i dlatego np. w polsce nie można go używać...

  • 0

    31. ~kris  2007-08-06 22:48:13  host: cr3-gts.espol.com.pl

    Jak to nie można ściągnąć simloka??

  • 0

    32. ~kris  2007-08-06 22:54:01  host: cr3-gts.espol.com.pl

    Jak to nie można ściągnąć simloka??

  • 0

    33. ~ciapek  2007-08-07 09:46:05  host: 80.244.131.250.mielec131.ptc.pl

    ej nie da sie dokupic pamieci do tego telefona strasznie ma jej mało ???

  • 0

    34. ~kasiek  2007-08-10 17:40:22  host: acxc22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie moze przypadkiem jaki program do zarzadzania telefonem wspolpracuje z tym modelem? prosze o pomoc...

  • 0

    35. ~kasiek  2007-08-11 16:17:33  host: acxc22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciapek ==> nie mozna dokupic pamieci

  • 0

    36. ~  2007-08-20 09:42:54  host: chello084010175225.chello.pl

    załadowałem baterie wczoraj po kupieniu i nie naładowała sie do pełna; pokazuje ze ma zapełnione 1/3 pojemności- czemu tak jest- telefon był naprawde długo w ładowaniu. do tego jak rozmawiam to słyszę szum w słuchawce; taki niewielki ale mnie wkurza- co z tym zrobic?

  • 0

    37. ~((=MARTYNA=))  2007-08-22 14:31:30  host: ppp137079.ostnet.pl

    telefon super!!! ale troszke mało pamięci=((

  • 0

    38. ~  2007-08-24 17:11:11  host: gfi50.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i się ciesze że go mam polecam

  • 0

    39. ~!!!Tomasz!!!  2007-08-24 17:13:17  host: gfi50.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telofon i ciesze się że go mam i strasznie go polecam!!!

  • 0

    40. ~olusienienka  2007-08-30 19:11:41  host: c120250.upc-c.chello.nl

    hej czy ten telefon ma mp3???

  • 0

    41. ~soni  2007-09-06 13:54:15  host: acnk44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zapraszam do RTV AGD tam jest za 399zł bez simlock-a:)

  • 0

    42. ~ewela  2007-09-06 20:13:58  host: proxy2.telkonet.pl

    olusienienka==> ma mp3!!!!!!!!!!!!! jest super

  • 0

    43. ~franek  2007-09-07 19:33:06  host: 86.42.30.48

    To co z tym simlockiem? Jest już do usunięcia, czy jeszcze nie?

  • 0

    44. ~  2007-09-08 22:35:40  host: 193.24.220.58

    w elecro world za 349:)

  • 0

    45. ~jacek  2007-09-19 01:33:51  host: host-81-190-77-61.gdynia.mm.pl

    ja kupilem w supermarkecie Real za 399zł na 10 rat po 39zł bez simlocka ! telefon rewelacja ! + bluetooth + irda + mp3 + odbiera foto z kompa jpg

  • 0

    46. ~oleksy666  2007-09-21 17:38:01  host: bww2.internetdsl.tpnet.pl

    Chce kupić ten telefon ale po tych komentarzach to się rozmyslam...jaki on naprawde jest?? odpiszcie szybko!! prosze

  • 0

    47. ~Colorka  2007-09-26 15:31:45  host: bdd63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile on ma mp aparat?

  • 0

    48. ~patrycja  2007-09-27 17:05:58  host: aant82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde bardzo chcialabym ten telefon ale cholercia 14mb to bardzo malo. ile to by bylo piosenek?? normlanie nie wiem co robic!!!

  • 0

    49. ~adams  2007-10-07 16:36:45  host: akh63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie mam jeszcze go ale wiem że jest super!!!!

  • 0

    50. ~olciuia  2007-10-17 19:47:11  host: router.wierzbno.ronus.pl

    mam ten telefonik naprawde jest bozoski bateria trzyma mi 6-7 dni naprawde jet super ma mp3 itp ojj super i tyle i jak ktoś uważ że jest głupito się myli ...

  • 0

    51. ~  2007-10-19 14:21:19  host: w3cache.elk.net.pl

    Ej pomozcie bo nie wiem ktory telefon wybrać czy Nokie 2760 czy tego Ericssona? Proosze, odp szybko;)

  • 0

    52. ~WerQ  2007-10-21 10:09:45  host: host-89-229-5-70.torun.mm.pl

    Bierz Sony ericsson Z310i

  • 0

    53. ~Ev  2007-10-22 18:29:02  host: bny224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja sie zastanawiam nad tym telefonem albo nokią 5200 i nie wiem :/ pamiec koszmarna na jakies 4-5 mp3 !! buu

  • 0

    54. ~megi  2007-10-23 00:02:12  host: bwm245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ojj ja tez sie nad nim zastanawiam.. Nad nokią 2760 równiez, ale bardziej mi sie podoba ericsson.. to co robimy ? :P

  • 0

    55. ~megi  2007-10-23 10:56:33  host: bvu31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ojj ja tez sie nad nim zastanawiam.. Nad nokią 2760 równiez, ale bardziej mi sie podoba ericsson.. to co robimy ? :P

  • 0

    56. ~Marti  2007-10-24 21:38:21  host: aky22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale ogólnie rzecz biorąc to go polecacie?

  • 0

    57. ~pizmak  2007-10-28 08:38:55  host: abxw140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super fonik tylko pamiec..:(

  • 0

    58. ~o so chosi?  2007-10-29 16:11:39  host: host-81-190-128-254.olsztyn.mm.pl

    :( mozna wrzucic mp3 ale ten tel nie ma odtwarzacza mp jejuuuu...

  • 0

    59. ~Pelest  2007-10-29 22:04:22  host: 87-205-247-243.adsl.inetia.pl

    a ja sie tak zastanawiam po jaka cholere odtwarzacz mp3 skoro ma tylko 14mb i brak mozliwosci rozszerzenia?? masakra

  • 0

    60. ~Matejo  2007-11-01 20:18:57  host: atm.reszel.arkusnet.pl

    Widziałem rózne strony o tym telefonie.Tu pisze,ze ma on odtwarzacz MP3.Na innych pisze, że niema.To tak czy nie?Jest bardzo interesujący.Ma IRDE i Bluetooth.Ogólnie super

  • 0

    61. ~ananasik  2007-11-02 15:39:28  host: inet20909na-3.eranet.pl

    Ile ma megapikseli?dla mnie to jest bardzo wazne bo robie duzo zdjec i sa mi bardzo potrzebne.

  • 0

    62. ~posiadacz sonego  2007-11-03 14:17:24  host: host-81-190-128-254.olsztyn.mm.pl

    hmm...ani nagrywania wideo ani odtwarzacza mp3 ......ale moze byc;P

  • 0

    63. ~Aya88  2007-11-03 15:23:08  host: 83.2.24.254

    Telefon jest świetny ma wszystko czego potrzebuję a do słuchania mp3 służy mi creative a nie telefon naprawdę polecam!

  • 0

    64. ~tulipanek123  2007-11-04 20:21:04  host: aanu250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nowy telefon musi się ładować 3 razy po 24 godziny (ale najpierw musi się rozładować) ja mam go kilka dni i wszystko jest OK

  • 0

    65. ~  2007-11-05 20:05:44  host: azo104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy jest możliwość na kupienie większej karty pamięci?Bo słyszałam,że ma mało pamięci :/

  • 0

    66. ~dsada  2007-11-11 22:01:39  host: host-89-228-71-63.olsztyn.mm.pl

    aparat 0,3 mp

  • 0

    67. ~bEEcia  2007-11-12 17:26:34  host: nat-01-036.rtk.net.pl

    nie no ja uważam ze jest naprawde extra nie wiem jak inni ale ja go zamierzam zakupić tylko w irlandii bo taniej xxDDD

  • 0

    68. ~Eni  2007-11-15 22:43:18  host: host-81-190-145-167.olsztyn.mm.pl

    Wizualnie jest sliczny. A reszta to katastrofa za fortunę

  • 0

    69. ~sylwia  2007-11-17 20:20:00  host: chello084010042042.chello.pl

    ja go mam juz jakis czas. nawet jetsem zadowolona chociaz bateria trzyma krotko a do tego cos z dzwiekami mi sie pochrzanilo i wogole nie ma dzwieku

  • 0

    70. ~bEEcia  2007-11-19 17:38:57  host: nat-01-036.rtk.net.pl

    mam baaaardzo wazne pytanie... czy ten telefonik ma moze usb????? bo dla mnie to bardzo wazne... mam zamiar go kupic ale musi to miec...

  • 0

    71. ~baz  2007-11-26 22:42:58  host: ip-85-198-235-178.broker.com.pl

    CZY NA wyświetlaczy przednim wyświetla sie cos jeszcze niz tylko godzina ??

  • 0

    72. ~zalamana :((  2007-12-03 07:37:36  host: 78-131-148-3.tktelekom.pl

    ludzie pomozcie :( mam ten telefon miesiac,ogolnie jestem szczesliwa ze go mam,bo jest naprawde zajebi***!! ale bateria!! nie chce mi sie naladowac do konca,mimo ze laduje ja np az 16h,do tego trzyma mi 3dni,a wyswietlacz mam na 50% (czyli najmniejszy jaki moze byc) diody wylaczone,pisze do 5 sms-ow dziennie i 3 odebrane telefony,nic poza tym :( czy ten telefon tak ma?? czy jest sens zeby isc z gwarancja i zeby mi wymienili baterie?? pomozcie,doradzcie :(:(:(

  • 0

    73. ~Ewelinka  2007-12-04 20:24:06  host: ip-213-17-223-230.netia.com.pl

    Hej ;) Dzisiaj kupiłam sobie ten telefon, jest super! :)) Tylko nie wiem ile mam go ładować 3 razy po 24 h ? a potem już normalnie?

  • 0

    74. ~Sasin  2007-12-06 17:04:26  host: 213.77.117.4

    Ja mam ten telefonik ale go sprzedaje bo mam k700i Z310i ma mp3 aparat i inne nawet polecam

  • 0

    75. ~olcia  2007-12-09 12:33:21  host: 87-205-55-163.adsl.inetia.pl

    hhm............no własnie ma on te mp3 czy nie ????

  • 0

    76. ~sweetbeybe19  2007-12-19 17:58:58  host: abfn197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefonik juz ze zdjetym simlockiem i polskim menu tanio 80zl(zdjecie sim... i jez.polski.)obczajam co ma ciekawego podziele sie pozniej wrazeniami

  • 0

    77. ~Paweł  2007-12-23 21:55:16  host: host-217017046233.maspex.com.pl

    Znajomy chciał mi go sprzedać - przywieziony z Anglii za 200zł. Sim-lock nadal nie do ruszenia. Zrezygnowałem.

  • 0

    78. ~;]  2007-12-26 22:38:11  host: cyz178.internetdsl.tpnet.pl

    hej. mam telefon od wigilii i nie moge ustawic wapa ani mmmsow;/ z neta juz pobieralam ustawienia a w komorce nie chce sie zrobixc;/co mam zrobic?

  • 0

    79. ~xD  2008-01-05 15:47:30  host: bwb129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem ten fon był spoko tylko pamięci trochę za mało

  • 0

    80. ~Damiano  2008-01-06 13:26:48  host: 87-205-73-101.adsl.inetia.pl

    simlocka można zdjąć jedynie kodami (pogadajcie w serwisie)

  • 0

    81. ~Klaudia  2008-01-11 15:51:24  host: debica-nat.mtnet.com.pl

    A ma on USB ?

  • 0

    82. ~Szakal  2008-01-16 23:16:24  host: mikolajczyka.ds.po.opole.pl

    a ile sciagniecie takiego simlocke moze kosztować bo mam sprzeczne informacje :/

  • 0

    83. ~elik  2008-01-18 21:39:01  host: sub234-113.elpos.net

    mialm telefon ale bylam zmuszona zmienic,bo mi wyswietlacz padl;/ cos z tasma sie stalo anaprawa kosztowac mnie by miala 100 zeta wiec lepiej sie oplaca nowy! ogolnie byl spoko ale bateriamnie wkurzala bo nigdy nie ladowala sie do konca . no mala pamiec ;/ ale ogolnie to przywiazalam sie do niego::D

  • 0

    84. ~  2008-01-27 17:47:37  host: nat-4.man.sealnet.kluczbork.net

    oprócz godziny wyświetlacz zewnętrzny posiada identyfikacje osoby dzwoniącej

  • 0

    85. ~  2008-01-27 20:03:22  host: nat-4.man.sealnet.kluczbork.net

    oprócz godziny wyświetlacz zewnętrzny posiada identyfikacje osoby dzwoniącej

  • 0

    86. ~syyyysia  2008-02-02 22:37:23  host: mielec-217.75.48.102.mielec48.ptc.pl

    ten telefon ma mp3 czy nie wkoncu??

  • 0

    87. ~Meli  2008-02-20 20:41:30  host: apn-77-114-18-207.gprs.plus.pl

    hej! nie wiecie jak można zdjąć z tego telefonu simlocka??? prosze pomóżcie!!!

  • 0

    88. ~kasiula  2008-02-21 15:55:17  host: nems.e-cho.eu

    ludzie do robienia zdjęć bardzo dobrej jakości kupcie sobie aparat cyfrowy,do słuchania mp4,a do dzwonienia i sms-ów wtedy każdy telefon będzie OK!

  • 0

    89. ~wiosenka  2008-02-28 14:50:31  host: gsc235.internetdsl.tpnet.pl

    różowy najlepszy :D

  • 0

    90. ~wiosenka  2008-02-28 14:56:58  host: gsc235.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik z Dublina:) na zdjęcie simlocka czekałam 4 miechy bo w Polsce kosztował ok 200-300 zł!! Dopiero po wizycie u siostry na wyspach zdjęłam przez vodafona za fri ;P nie wiem ile teraz kosztuje zdjęcie simloka, bo od 4 miesięcy ciesze sie tym fonikiem :D różowy najlepszy :D

  • 0

    91. ~asia  2008-02-28 18:37:44  host: gcd19.internetdsl.tpnet.pl

    POMOCY!! kupilam to i sim+ karte ale kod *100# nie wchodzi :(:( i stanu konta nie moge sprawdzic....

  • 0

    92. ~zal  2008-03-06 17:17:02  host: aecd69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bez sensu jest ten telefon zal na kółkach

  • 0

    93. ~gffs  2008-03-07 12:20:48  host: terminal-1-150.retsat1.com.pl

    telefon sie wyłączy jak go nie naładuje co 2 dzień i nie odtwarza filmów

  • 0

    94. ~MARINA  2008-03-18 20:17:34  host: ip-83-2-208-101.static.xcore.pl

    Telefonik jest super.Mam go.Dla tych co nie wiedzą ,ma MP3 aparat nie ma obsługi video ,ma dyktafon i te inne ,14 mb pamięci:)SUPER.

  • 0

    95. ~pedrozo  2008-03-23 12:55:53  host: p38.star.net.pl

    siema wszystkim ten tel niee ma usb ma zbyt malo pamieci ma mp3 blutu aprat to jest typowo telefon sluzbowy niz jakis prywatny ale za to jest bardzo sympatyczny jak dla mnie ja sim loka juz sciaglem na niego tutaj w kraju akupilem go w hiszpani tego roku i niee ma z nim jak naraszie zadnych problemow papa pozdrowionka

  • 0

    96. ~  2008-03-26 21:14:38  host: 195.116.42.140

    mam go dla mnie jest super! spadł jakies 30 razy, zalałam go woda a on działa bez zarzutu

  • 0

    97. ~kazamat  2008-03-28 22:02:40  host: 224.pool85-49-36.dynamic.orange.es

    simanko do tych co cha czytal i lubia pomagac szukam polaka do z 310i i simloca jak ktos bedzie chcial pomoc to prosze pozdrooo :) kazamat z MU PG i DDZ

  • 0

    98. ~dooma  2008-03-29 16:55:43  host: natk3-bk.generacja.pl

    mam ten telefonik... ogólnie jest fajny, mp3, bluetootch itp. ale jak dla mnie ma malo kolorów i strasznie mało pamięci... prawie nic mi sie nie mieści mam kilka obrazków , kilka fotek porobionych, jedną piosenkę normalnej długość (czyli około 3:30min.) no i w sumie za wiele wiecej juz nie moge... troche głupio... dlatego to najwieksza wada tego fona... ale ogolnie jest spoko ...

  • 0

    99. ~karolinaa  2008-03-29 21:39:56  host: ip-213-17-153-13.eurocom.olkusz.pl

    hej,mam ten telefon tylko mam problem nie wiem gdzie w tym telegonie jest mp3 moze mi ktos napisac??

  • 0

    100. ~telepolis  2008-04-08 16:39:15  host: aauq91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cześć mam telefon to gruchot i szukam telefony superoskiego i nie drogiego bardzo czy możesz mi dać pomysł na telefon pliska czekam

  • 0

    101. ~:*  2008-04-10 19:15:48  host: 213-238-79-17.adsl.inetia.pl

    zamierzam sobie kupic ten telefonik, z komentarzy zamieszczonych tutaj i po obejrzeniu go wywnioskowalam ze jest to dobry wybor, mam nadzieje ze bedzie sie on dobrze sprawowal :)

  • 0

    102. ~maly12  2008-04-22 10:38:45  host: brzesko-217.75.59.107.brzesko59.ptc.pl

    ja mam ten telefon i jak na razie dobrze się spisuje :P:P:D

  • 0

    103. ~bydgoszcz  2008-04-30 15:03:27  host: 89.191.144.250

    kupiłem..... na razie rewelka...

  • 0

    104. ~....kj  2008-05-12 18:58:11  host: 116.171.rev.vline.pl

    Ja mam telefon i uważam, że za taką cene kupiłbym 2 lub 3 leprze (nowe) telefony, ten nie ma odtwarzacza mp3, odtwarzacza filmow, kamery, kiepska jakość obrazu, mało pamięci(i nie da się poszerzyc) i jak nie gram ani nic z nim nie robie (nawet nie dzwonie) to bateria wytrzymuje 3 a czasem 4 dni, dlatego uważam, że nie warto go mieć

  • 0

    105. ~grzeho  2008-05-22 12:29:56  host: xdsl-13706.wroclaw.dialog.net.pl

    od kilku dni mam ten telefon i jestem zadowolony :) dla osób które ciągle pytają o mp3: telefon nie ma odtwarzacza mp3, ale pliki mp3 można wgrać jako dzwonki, zresztą do słuchania muzyki jest odtwarzacz a nie komórka :P filmów nie kręci i nie odtwarza, ale to przecież komórka a nie kamera ;) bateria ładuje mi się do końca, niestety nie wiem ile jeszcze trzyma bo dopiero raz naładowałem, a w słuchawce nie słychać żadnych szumów, ogólnie jeśli ktoś potrzebuje tani, fajny telefon do smsowania i dzwonienia to polecam, ja go właśnie do tego używam i jestem zadowolony bo wszystkie inne atrakcje mam w k800 :P

  • 0

    106. ~  2008-06-10 16:09:42  host: duy195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma video?

  • 0

    107. ~Izunia  2008-06-22 19:32:12  host: bvm18.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od dzis no i jest super! ale..... nie moge zmienic tapety i........ nie moge oddtwozyc filmow smutna :( ale tak telefon jest swet super!

  • 0

    108. ~Lord_delanov  2008-06-28 14:54:25  host: ip-85-198-237-187.broker.com.pl

    Telefon ma aparat vga, czyli 0,3 megapiksela, ladny i funkcjonalny, a jezeli ktos czegos nie umie - jest instrukcja. Wiem, bo sam mam taki, ale musze sprzedac ;p

  • 0

    109. ~ania01  2008-08-06 10:53:20  host: bbservice29.mmpnet214.tnp.pl

    mam pytanie . a to na tego ericssona można z internetu za darmo zciągać tapetki?

  • 0

    110. ~?  2008-10-10 13:05:25  host: adtw28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podobno ma bt na 100 metrów

  • 0

    111. ~wuju1247  2008-11-17 12:56:00  host: 83.68.76.119.brzesko76.tnp.pl

    mam ten telefon.on ma mp3 !!!

  • 0

    112. ~asiek  2008-11-20 17:27:03  host: 093105138155.rze.vectranet.pl

    a mi sie juz zepsul drugi raz i dodam ze sam od siebie a nie od upadku, pierwszym razem po wlaczeniu tel tylko sie podswietlal, non stop, wyswietlacz migal i wszystkie diody jak zwariowane. nic nie dalo sie zrobic z nim, wgrali nowe oprogramowanie jakims cudem w ktoryms z kolei serwisie, przez miesiac bylo ok, teraz podobnie. wlaczy sie i wszystko mozna wykonywac, pisac sms dzwonic....ale na wyczucie gdyz wyswietlacz jest caly bialo niebieski i kompletnie nic nie widac;/;/ masakra;/ zewnetrzny dziala, pokazuje godzine, informuje kto dzwoni, ale jak otwieram klapke to bialo....swieci sie i tyle. ile mozna;/ porazka, juz nie wspomne o tym ze bateria mi sie nie naladowala dokonca za pierwszym razem i trzyma dzien;|:| nie polecam, moze z wygladu spoko i pare bajerow ma ale.... to nie o to chodzi;/

  • 0

    113. ~ewka  2008-12-03 15:00:00  host: 0132500025.0.fullrate.dk

    mi ten telefon sprawuje sie super-nie mam jak dotad zadnych problemow jak pisza inni-bateria zawsze laduje mi sie cala i trzyma 5-6 dni przy normalnym uzytkowaniu czyli pisanie smsow,rozmowa.to nie jest wkoncu muzyczny telefon zeby wchodzilo mnostwo mp3 i nagrywanie filmikow.to jest typowo kobiecki telefon-wyglad ma super,zgabne,male jajeczko ktore sie miesci w dloni no i w srodku menu ma tez super.polecam ten telefon wszystkim kobietkom.

  • 0

    114. ~nagły88  2008-12-07 17:26:30  host: apn-77-114-142-17.gprs.plus.pl

    ten telefon ma usb??????????/

  • 0

    115. ~V^  2009-01-04 17:43:24  host: gnc58.internetdsl.tpnet.pl

    posiadam telefon prawie rok...wszystko ok. Bateria trzyma długo. Tylko, że zepsuł mi się już 2 razy!

  • 0

    116. ~5I-I//  2009-01-16 23:36:14  host: 16-112.comnet.zicom.pl

    ten telefon ma usb, baterię, ładowarkę, wyświetlacz i kombain marki BIZON, niezastąpiony gadżet podczas żniw, serdecznie polecam, q..a co za ludzie, czego oczekujecie po telefonie za niespełna 200 złotych, chcesz dzwonić i pisać to śmiało kupuj, ale jak dla mnie SE to niestety qpa

  • 0

    117. ~EWA  2009-01-28 15:23:18  host: 0132500025.0.fullrate.dk

    MAM TEN TELEFON 2 MIESIACE I MAM PROBLEM Z ROZMOWA-OSOBA PO DRUGIEJ STRONIE NARZEKA ZE SLABO MNIE SLYSZY,PRZERYWA,GLOS MOJ UCIEKA...MUSZE ZROBIC REKLAMACJE.A PO DRUGIE BATERIA BARDZO KROTKO TRZYMA 2-3 DNI.I BARDZO MALO GO UZYWAM.NIE POLECAM TEGO TELEFONU.

  • 0

    118. ~252  2009-04-18 10:45:01  host: ip-195.248.247.2.skyware.pl

    witam... Mam pytanie. Na zewnętrzym wyświetlaczu cały czas wyświetla mi się godzina, tzn jak ktoś dzwoni czy jak dostane smsa to o tym też pisze. Ale nie mam pojęcia jak zrobić by na tym wyświetlaczu zamiast godziny był operator, stan baterii i zasięg. Czasem na chwile to się włączy więc wiem że to jest możliwe. Wiecie jak to włączyć?

  • 0

    119. ~damianlp  2009-04-27 09:31:24  host: d90-141-61-18.cust.tele2.pl

    jak zdjąć simloka z sony ericssona jesli był kupiony w kanadzie i jest 18 cyfrowy IMIL

  • 0

    120. ~zakłopotana:(  2009-05-17 13:17:14  host: apn-77-115-63-237.dynamic.gprs.plus.pl

    czy na ten telefon można mieć gg?? proszę pomżcie!

  • 0

    121. ~Nati  2009-05-22 22:13:22  host: 77-209-19-193.red-acceso.airtel.net

    mam ten telef. jet fajny ...i nie ma isb.bardzo bym chciala ale nie ma (szkoda)

  • 0

    122. ~~użytkownik  2009-05-28 19:30:09  host: ipy250.internetdsl.tpnet.pl

    Tandeta straszna..już mi się 3 razy zepsół(!) gdyby nie to, że się często psuje, to może być do codziennego, zwykłego, użytkowania.

  • 0

    123. ~wiosenka  2009-05-30 12:21:58  host: 088156155087.stargardszczecinski.vectranet.pl

    telefonik był wymarzony do czasu jak padła taśma od wyswietlacza;/ czyli nacieszyłam się nim ok roku czasu ... :( a naprawa kosztuje ok 60 zł :P ad. 118~252... Stan baterii się pokazuje jak już trzeba mu dac "jeść", po co Ci operator zamiast zegarka? Zasięg no to jeszcze rozumiem. Z tego co wiem nie da się uruchomić tych opcji.

  • 0

    124. ~ppp  2009-06-27 18:48:31  host: chello087206182020.chello.pl

    a mi ten bialy plastik peka sam z siebie...mam telefon rok i niedlugo pewnie przelamie sie na pół...

  • 0

    125. ~ ;]  2009-07-29 18:15:47  host: 77-254-86-112.adsl.inetia.pl

    mam telefon zaledwie chwile. ale jest naprawde warty polecenia! ma mp3 , podczerwień, blluetooth, aparat. czego chciec wiecej >? ;pp gorąco polecam !

  • 0

    126. ~  2009-08-26 18:11:28  host: abdy13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon zdecydowanie dla niepotrzebujących telefonów z kosmosu, mam go 2,5 roku i bylem z niego zadowolony, tyle ze malo pamieci i aparat robi zdjecia do dupy, nie ma usb, ale za to ma efekty swietlne yoł;]

  • 0

    127. ~h2o  2009-11-28 23:23:06  host: access182.mielec254.tnp.pl

    ostatnio po 2 latach uzytkowania padł mi wyswietlacz. mozna sie przyzwyczaic do tych świecacych ikonek na zewnetrzym wyswietlaczu. odrazu widac czy ktos dzownil pisac czy moze bateria na wykonczeniu. pod tym wzgledem to najwygodniejszy telefon jaki mialam:)

  • 0

    128. ~Moniś  2010-02-13 13:26:34  host: s38-232.star.net.pl

    Ojj mialam go... Niby wygląd lajtowy... Ale wogole malo pamiecii... Spadl mi raz na ziemie... Naprawa mnie kosztowala 90 zl... Niby zaplacilam... ale po jakims czasie qmpel mi wypuscil telefon z reki... z dosc niskiej wyskokosci... i sie zepsul wyswietlacz ... Nie radze go kupowac ... Szajski strasznie... ALe sie do niego przywiazalam...;]

  • 0

    129. ~  2010-05-25 15:03:41  host: ckl53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam się czy kupić ten telefon nie jestem pewna czy jest dobry

  • 0

    130. ~hosia  2010-08-04 12:45:02  host: jze138.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest dobry ale jak nie trzeba komuś jakichś bajerów. Jak komuś telefon nie trzyma długo to proponuje kupić baterie 1000mAh i potrzyma dłużej :)

  • 0

    131. ~wiosenka  2012-04-16 08:22:42  host: host-89-229-100-48.stargard.mm.pl

    Kocham ten telefon, pomimo jego wszystkich wad: że słaba bateria, że aparat kiepski, że taśma poszła, a naprawa droga i długo musiałam czekać, że pamięć mała... z żadnym telefonem nie miałam takich przebojów natury technicznej jak z tym, ale ogólnie funkcję telefonu spełnia rewelacyjnie tzn: można z niego dzwonić, nawet odbierać połączenia i o szaleństwo nawet pisać i odbierać sms i mms ;D Daleko mu do smartfonów, ale jest cudowny, różowy i bardzo kobiecy ;))

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet