Sony-Ericsson Z300i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Z300i Opinie o Sony-Ericsson Z300i

Sony-Ericsson Z300i

w sumie: 143
  • 0

    1. ~Thomson  2005-11-16 19:18:09  host: chello087207168060.chello.pl

    Uuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! ale lipa! to nawet aparatu nie ma a ta pamięć... eh szkoda słow. :(

  • 0

    2. ~panol  2005-11-16 19:26:32  host: proxy.in.net.pl

    nio, no, ładniutki :)

  • 0

    3. ~mucha  2005-11-16 19:35:05  host: agh234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to po prostu kibel!! Kicha !!

  • 0

    4.  2005-11-21 14:41:56

    osatanio se wypuszcza te modele chyba co mieli wypuscic jakies 1,5 roku temu..
    np j220-co to wogole za kiczowate tel

  • 0

    5.  2005-11-21 22:06:53

    a po co se ma wypuszczac jakies ful wyjebane w kosmoz telefony? zeby ludzie mogli sie patrzec jak ladnie stoja w gablotach w salonach? a tak wypuszcza tanie modele ktore ludzie beda kupywac bo bada tanie

  • 0

    6. ~slonio  2005-11-22 08:22:43  host: nat-B.bsk.vectranet.pl

    jedni potrzeboja telefon do robienia zdjec, sluchania muzy, a inni do wysylania sms`ow i dzwonienia

  • 0

    7.  2006-01-26 17:10:19

    Jak dla mnie nie jest to jakis SUPER TELEFON ODPALONY W KOSMOS ale tu producenci SE Z300i dobrze pomysleli oraz sl4yer bo telefon nie musi miec fajnego aparatu od razu z kamera telefon sluzy do dzwonienia i sms'ow... :))

  • 0

    8. ~Bylec  2006-02-05 15:11:13  host: wzw4.osiedle.com

    a mnie sie z córką ten zegarek ze wskazówkami podoba . zajefajny jest :)))

  • 0

    9. ~majka  2006-04-14 09:09:59  host: crb123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi sie podoba i uwazam ze jest super ;] a jak chce zdj porobic to nie bede robic z takiego szajskiego aparatu z telefonu tylko z porzadnej cyfrowki ;P

  • 0

    10. ~zergling777  2006-04-24 15:08:06  host: tw42.internetdsl.tpnet.pl

    gdyby mial irde, foto i karty to lux! inaczej - chala

  • 0

    11. ~goomisia  2006-05-19 20:39:25  host: 213-238-68-32.adsl.inetia.pl

    witam. Mam pytanko co lepsze sony ericsson z300i czy nokia 6060?

  • 0

    12. ~goomisia  2006-05-19 20:40:23  host: 213-238-68-32.adsl.inetia.pl

    witam. Mam pytanko co lepsze sony ericsson z300i czy nokia 6060?

  • 0

    13. ~Piotrek  2006-05-28 10:52:02  host: dxe194.internetdsl.tpnet.pl

    Według mnie to jest fajny telefon komórka jest do dzwonienia i wysyłania sms - ów a nie do robienia zdjęć itp..

  • 0

    14. ~Sylwia  2006-05-29 12:28:51  host: dxe194.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny telefon, a bajery w stylu: aparat kamera czy coś tam jeszcze są jak dla mnie nie potrzebne bo zdjęcia to ja se mogę aparatem porobić, a telefon służy do dzwonienia i wysyłania wiadomości czyż nie tak ?

  • 0

    15. ~anka  2006-06-07 18:35:32  host: proxy.sgh.waw.pl

    ile trzyma bateria w tej kom. przy dość intensywnym użytkowaniu?

  • 0

    16.  2006-06-25 12:34:28

    telefon fajny znajoma ma i bateria trzyma ok. Dla mnie nie musi mieć bajerów Telefon ma być do dzwonienia i sms-ów. Teraz mam sony ericsson k700i i twierdzę że mp3, aparat itp w telefonie nie jest potrzebne, bynajmniej mi. Jak będe chciała to kupie sprzęt, który służy do tego, czy tamtego.
    Powiem wam wszystkim -za tydzień będe mieć z 300I!

  • 0

    17. ~natka123  2006-06-27 11:15:06  host: bvp124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do kasi: napisalas ze bateria trzyma ok... i tu chyba zapomnialas podac.tez chcialabym sie dowiedziec tego.

  • 0

    18. ~paw lab  2006-07-11 21:33:51  host: abdn254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiepska antena po wymianie z Mitsubishi M320 totalny brak zasięgu w domu

  • 0

    19. ~kika  2006-07-14 20:23:31  host: 217.153.162.42

    bardzo fajny telefon:D bede miala dopiero za jakis miesiac:( ja chce juz;( ehhh pozdriawiam :)

  • 0

    20. ~kika  2006-07-14 20:46:31  host: 217.153.162.42

    aha i ja tez chce sie dowiedziec ile trzyma bateria

  • 0

    21. ~ania  2006-07-23 21:21:50  host: bet175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od miesiąca,nie ma zbyt wielu funkcji ale dla kobiety w sam raz,mały, prosta onsługa, bateria przy malym uzytkowaniu trzyma tydzien. Minusy to kiepski zasięg mam w domu ale na dworze na max, nigdzie nie moge dostac wymiennej obudowy i nie dziala mi USB;/ Wystawiam ocene 4, wczesniej miałam nokie 3100 która oceniam na 5:)

  • 0

    22. ~ewcia  2006-07-31 17:18:10  host: static-81-219-147-34.devs.futuro.pl

    mam taki tel. napoczątku mi sie nie podobał ale jak go poznałam jest super!!!!!!! jak ktoś go nie miał niech niegada oczywiście ze o gustach sie nie dyskutuje ale moze najpierw go poznajcie a potem kometujcie!!! ewa 12lat krk

  • 0

    23. ~  2006-08-18 13:19:44  host: debica-217.75.53.250.debica53.ptc.pl

    z300i czy samsung x660?? pomijamy kamerke w x660

  • 0

    24. ~MICHU  2006-09-02 22:44:04  host: ebi96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    FAJNY FON TYLKO SZKODA ZE NIE MA APARATU ALE I TAK JEST SPOKO . BATERIA TRZYMA MI 2 TYG. BO KUMPEL WMONTOWAŁ MI W NIA CZIPA . JEST SUPER POZDRO DLA WSZYSTKICH POSIADZCZY

  • 0

    25. ~Ciekawa  2006-09-09 12:34:50  host: gw.po.elpoinfo.pl

    a ma on irde?!

  • 0

    26. ~Ula  2006-10-01 19:23:00  host: host-81-190-203-45.gorzow.mm.pl

    Bateria nie trzyma zbyt długo, a długich rozmowach można pomarzyć :( bo się szybko rozładowuje bateria :(((( więc lipa na maxa !!!

  • 0

    27. ~Vojtas  2006-10-08 23:14:37  host: acvw171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POMOCY! Czy ktoś wie jak ustawić na wyświetlaczu zewnętrznym zegar analogowy? Jak go kupiłem to tak się wyświetlał, a nagle się zorientowałem, że pokazuje zegar cyfrowy i zasięg oraz stan baterii. Nie wiem jakim cudem to się zmieniło?? A mi się właśnie podobał ten zegar analogowy :( POMÓŻCIE PLIIIS

  • 0

    28. ~lolek  2006-10-11 01:23:14  host: 91-moo-10.acn.waw.pl

    Vojtas z boku masz guziki do regulacji głośności jak przycisniesz przy zamknietek klapce to zegar wskazówkowy sie pokaże , jak przyciśniesz jeszcze raz to znow zniknie

  • 0

    29. ~Erni  2006-10-13 12:07:50  host: vlan.efekt.net.pl

    Wlasnie moglby ktos powiedziec ile dokladnie trzyma bateria?? i za ile mozna kupic ten tel uzywany?? z gory dzieki :)

  • 0

    30. ~masturbantka  2006-10-28 08:54:43  host: bvd198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest ok ma bardzo ostra wibracje kóra czasami w nocy jest mi potrzebna, ma strasznie małe pole do pisania smsów może z 5 linijek a jesli napiszesz więcej to jest to juz liczpone jako drugi sms może ktoś wie jak trzeba zrobić żeby to pole do pisania było większe???

  • 0

    31. ~kaja  2006-10-31 18:49:15  host: efb63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma aparat??prosze o odpiss

  • 0

    32. ~in love with a piano  2006-11-03 23:02:33  host: aalm45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma aparatu. ale czy ktos moze mi powiedziec ile tam sie miesci smsow i kontaktow w ksiazce? wiem ze jest malo pamieci..

  • 0

    33. ~ania c  2006-11-04 13:15:25  host: pc1-17.jsn.osi.pl

    hej czy jak ktos dzowni to wyswietla sie jego imie na zew wyswietlaczu zamaist tego zegarka???

  • 0

    34. ~iwona  2006-11-06 21:04:27  host: absx117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Proszę o szybką odpowiedź jak długo trzyma bateria w tym telefonie ?? ?? ??

  • 0

    35. ~se  2006-11-08 19:40:23  host: w3cache.bajtnet.lca.pl

    czy ten telefon ma złącze kart prosze o szybką odpowiedz !!!!!

  • 0

    36. ~M  2006-11-09 17:05:00  host: absc134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    złączy kart nie ma, ale czy ktoś może w koncu odpowiedzieć na pytanie,ile trzyma bateria

  • 0

    37. ~mark  2006-11-10 19:50:08  host: cal195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzisiaj zamienilem swojego wysluzonego SE k700 na z300 i jestem bardzo zadowolony. Nareszcie normalny telefon dla normalnych ludzi, a nie dla gowniarzy z gimnaziow, dla ktorych glownych zajeciem jest filmowanie glupich wybrykow kolegow z klasy. Telefon jest idealny do tego do czego naprawde sluzy telefon, czyli do dzwonienia i pisanie sms-ow. Do sluchania mp3 sluza iPODy albo inne odtwarzacze, a do robienia zdjec sa cyfrowki, a nie telefon. Do Ani: tak, zewnetrzny wyswietlacz pokazuje kto dzwoni.

  • 0

    38. ~Ewa  2006-11-12 12:53:43  host: absd134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Marka.Mnie się ten telefon też bardzo podoba,ale informacje w internecie na temat wytrzymałości baterii są tak rozbieżne, że cały czas się waham, czy go kupić.Może mi coś podpowiesz na ten temat.

  • 0

    39. ~YES SE  2006-11-16 23:08:47  host: ip206-c5.gl.digi.pl

    jak tylko sprowadza kolor wrzosowy ide go kupic! :) mam nadzieje ze madry wybor :)

  • 0

    40. ~eric  2006-11-17 21:31:16  host: eov10.internetdsl.tpnet.pl

    siemka wszystkim???????????tu pisze eric..!!!mam full pytan i pragne dowiedziec sie szczerych odpowiedzi:-)po pierwsze czy obudowa szybko sie rysuje.po drugie ile trzyma bateria tylko mi nie sciemniajcie oki???czy swobodnie sie pisze esy?????....i najwazniejsze napiszcie mi jego wady koniecznie POZDRO DLA WSZYSTKICH I DLA CIEBIE TEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    41. ~mark  2006-11-20 17:20:40  host: cax137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    U mnie bateria trzyma kolo tygodnia.

  • 0

    42. ~Nie wiedząca co zrobić  2006-11-23 16:16:55  host: bzh163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hey wszystkim! Mam duży dylemat! Chciałam prosić o pomoc. A mianowicie waham się czy kupić sobie właśnie tego Sonego czy może Nokie 1600. Nie wiem totalnie który wybrać! Help! Pomóżcie i powiedzcie który jest lepszy! Czekam na szybką odpowiedz bo juz za kilka dni ide kupic nowy fon a jeszcze nie wiem czy ten czy ten. Pomóżcie. Pozdro:)

  • 0

    43. ~  2006-11-24 15:11:19  host: ip206-c5.gl.digi.pl

    Tak jak mowilam - wczraj telefonik kupilam :) jest slicnziusi - szkoda tylko ze fioletowego nigdzie nie bylo :( Własnie ładuje pierwszy raz beterie - ile powinnam trzymac zeby byla dobrzesformatowana?

  • 0

    44. ~Pysia  2006-11-25 13:02:20  host: abtc232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest naprawde bardzo fajny ;) Jestem zadowolona z niego ;) Polecam !!!!!!

  • 0

    45. ~tomaz86  2006-11-26 11:56:53  host: chello087207086240.chello.pl

    POMOCY!!! Czy ktos wie jak usunac napis operatora?? i jak zrobic aby wyswietlalo stan konta??

  • 0

    46. ~  2006-11-26 16:03:51  host: ip206-c5.gl.digi.pl

    Telefonik fajny - ale strasznie ciezko sie pisze SMSy :( Bo klawiaturka jest wklesla.. :( poza tym wsyztsko OK! :) Jest sliczniusi :)

  • 0

    47. ~waszkins  2006-11-27 08:58:34  host: 158.75.210.2

    tomaz86 - se nie wyswietlaja stanu konta na screenie wiec masz pecha

  • 0

    48. ~mąż kobiety  2006-11-27 11:29:31  host: farmapol.poz.zigzag.pl

    Kupiłem ten telefonik i dostałem bojowe zadanie, wstawić obrazek na tapete. Pomóżcie co do formatu i sposobu zrobienia tego. Proszę.

  • 0

    49. ~  2006-11-27 14:43:02  host: ip206-c5.gl.digi.pl

    u... telefon trzyma mi po pierwszym 24 godzinnym sformatowaniu 2 dni :|

  • 0

    50. ~kabi  2006-11-29 18:16:46  host: apn-100-185.gprsbal.plusgsm.pl

    to nienormalny telefon.normalny złom nie ma w nim nic ciekawego!!!

  • 0

    51. ~johnny  2006-12-04 22:23:02  host: ays250.internetdsl.tpnet.pl

    eric... nie rozumie pytanie czy obudowa sie szybko rysuje, to zalezy w jaki sposób go uzywasz, czy zgodnie z przeznaczeniem czy dajesz go jako zabawke swojemu kotu ktory go drapie, wewntualnie jak sie porysuje to mozesz wymienic obudowe :))

  • 0

    52. ~merios  2006-12-22 16:04:20  host: 80.54.35.250

    witam, mam ten tel. tylko nie mogę wdjąć obudowy zeby dostac sie do baretii. tak strsznie trzyma ze nijak nie idzie jej wysunac prosze o pomoc

  • 0

    53. ~lula  2006-12-25 21:43:59  host: afe54.internetdsl.tpnet.pl

    aby otworzyć klapke nalezy wlozyc paznoliec w ta strzalke i pociagnac

  • 0

    54. ~ooo  2006-12-26 13:54:55  host: nat.lanwik.pl

    czy ten telefon ma IRDA?? Mam go od 2 dni i nie iwem :/ Proszę o odpowiedź

  • 0

    55. ~]:->  2006-12-29 09:31:18  host: s53.zabrze.net.pl

    Czemu ludzie zadają tak niesamowicie głupie pytania? Nie wiesz czy masz IrDĘ to obejrzyj telefon czy masz gdzieś taki "czarny prostokącik"? Nie ma? Może upewnij się jeszcze w instrukcji obsługi a gdy tam też Ci powiedzą, że nie ma to sprawdź na stronie producenta a gdy i tam również się dowiesz tego samego to spojrzyj trochę w górę leniu w specyfikację telefonu na Telepolis... i co też nie ma? To pomyśl kogo możesz jeszcze zapytać i bądź mniej leniwy! :P

  • 0

    56. ~  2006-12-29 19:12:20  host: s33.zabrze.net.pl

    po tym co przeczytaliśmy nie zapowiada się zbyt dobrze ale cóż-już jest zamówiony-więc pozostaje nadzieja,że przy właściwym użytkowaniu będzie dobrze się sprawować

  • 0

    57. ~gago  2006-12-30 11:28:07  host: abvq35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie co wybrac czy kupic w simplusie se j220i czy se z300i w gre wchodzi rowniez samsung x150 co wybrac?pomozcie!

  • 0

    58. ~carloos  2007-01-01 11:47:33  host: awf186.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam takie pytanko: czy ten telefon da się jakoś połączyć z komputerem?? czy obsługuje jave??

  • 0

    59. ~patrykptk91  2007-01-04 19:50:07  host: 96-197.espol.com.pl

    telefon jest ok, pod warunkiem że chcemy dzwonić i wysyłać esy i mieć dobrą baterie, jak na dzisiejsze...

  • 0

    60. ~Zbyszek  2007-01-07 22:47:26  host: 195.117.179.4

    Moja żona urzywa tego telefonu i niestety po 3 dniach pada bateria, telefon ma niecały miesiąc urzytkowania za sobą.

  • 0

    61. ~Tomek  2007-01-13 22:05:54  host: abiu145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam,mam ten telefonik i mam jeden problem z nim, kasuja sie samoczynie tapety i dzwonki ktore zostaly przeslane przez mms,czytalem wczesniej ze ktos mial podobny problem,czy ktos moze powiedziec jak sobie z tym poradzil? czy to jest wina softu czy jakas tajna opcja o ktorej nie wiem :-) dziekuje za kazda pomoc

  • 0

    62. ~Liba  2007-01-13 23:06:16  host: cly201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejka pomozcie chce dobrze doradzic mamie w wyborze nowego telefonu a mianowicie chodzi mi o to czy w tym fonie sa duze litery czy prosze posiadaczy o odpowiedz

  • 0

    63. ~kasia  2007-01-19 21:45:36  host: efn152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej, mam ten telefonik od miesiąca... nawet spoko, wyszystko fajnie ale szkoda z enie am mp3, aparatu i podczerwiebni.. ;(( eh ale trudno

  • 0

    64. ~karolinka^  2007-01-20 11:48:38  host: cue75.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik jest fajny ale krótko wytrzymuje bateria !!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    65. ~wiola.es_ce  2007-01-28 15:12:07  host: bye181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam go od grudnia.. nawet spoko tylko kapa bo nie moge mu skonfigurować GPRS-a...

  • 0

    66. ~markus  2007-02-08 17:19:10  host: acxl7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel extra

  • 0

    67. ~Simon  2007-02-16 20:27:31  host: user-87-248-95-212.promax.media.pl

    chce kupiś ten telefonik ale mam dylemat czy będzie fajny???? jak by ktoś mi doradził to by było dobrze!!!

  • 0

    68. ~smerfetka  2007-02-17 10:32:50  host: 80.48.105.222

    JAK ten telefon może być fajny?! jak to totalna porażżżżżżżka!..nic specjalnego..prawie jak nokia 3310:D:D ..przesadziłam..z wyglądy jest w sumie ładniejszy..ale nic w sobie nie ma..NIC

  • 0

    69. ~mona  2007-02-24 14:07:04  host: gl101-25.master.pl

    hmm...ja mam go około 2 tygodnie. po sformatowaniu bateria trzyma mi około 4 dni, ale dużo gadam, wiec to całkiem dobry wynik. poza tym normalnie mozna do niego sciagac dzwonki polifoniczne i tapety, ale wymienne obudowy dostępna sa tylko za granica. ogolnie zadna rewelacja ale nie jest tak znowu zle

  • 0

    70. ~beatrix  2007-02-25 16:11:09  host: accn221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do "mona": ten telefon mam od około 2 miesięcy, i nie narzekam, myślę, że jest spoko (przynajmniej jak na moje wymagania), jednak jest jedna BAAARDZO WAŻNA DLA MNIE RZECZ: otóż, piszesz, Droga Mono, że "normalnie można ściągnąć do niego dzwonki polifoniczne", ja jednak nie mogę znaleźć ŻADNEJ strony w necie, z której mogłabym ściągnąć taki dzwonek!!!!!!!!!! (no, może z wyjątkiem strony Sony Ericssona, jednak te melodie, jakie tam są całkiem mnie nie przekonują:/) Jak Ty ściągasz te dzwonki???????

  • 0

    71. ~mona  2007-02-27 16:53:58  host: gl101-25.master.pl

    wchodze np. na strone wapster (darmowa reklama ;P)tam wchodze w zakładke sony ericsson i w dzwonki polifoniczne. sciagam dzwonek i za jakis czas dostaje sms z linkiem strony, na która mam wejsc, lacze sie ze strona (biora za to kase ale wychodzi ze 40 gr.) i sciagam dzwonek. na poczatku tez myslalam ze nie mozna dzwonkow polifonicznych sciagac, ale w ten sposob normalnie mi sie zapisuja, przynajmniej na wapsterze.

  • 0

    72. ~czarna  2007-02-28 16:06:33  host: 77-45-0-3.asta-net.com.pl

    Nie jest taki zly ten telefon. Ja go mam od kilku dobrych miesiecy i nie narzekam. Chociaz w supermarketach nie mam zasiegu :| . Ale co tam :) Jaka cena taki telefon wiec nie narzekajcie...

  • 0

    73. ~marcia  2007-02-28 21:38:22  host: 212.203.141.111

    telefon mi sie nie podoba i nie ma zadnych fajnych funkcji! boze o n wyglada ja sagem albo alcatel!

  • 0

    74. ~mona  2007-03-01 20:43:35  host: gl101-25.master.pl

    telefon ma sluzyc do DZWONIENIA!!! do innych funkjci mam cyfrówkę, mp3 i laptopa!! zreszta ciekawe ile osob, ktore tak krytykuja ten telefon maja naprawde wypasione komorki?????

  • 0

    75. ~lili  2007-03-08 13:05:29  host: 2.76.classcom.pl

    mam pytanie do użytkowników. czasem nad ikonką pokazującą zasięg pojawia mi sie trójkącik i na zewnętrznym wyświetlaczu i na wewnętrznym. czasem jest czasem go nie ma. co on oznacza? i od czego zależy że akurat się pojawia?

  • 0

    76. ~Werxiaczek :)  2007-03-10 16:08:55  host: csknet-84-234-35-127.csk.pl

    Hmm... Czyli nie ma ani podczerwieni, ani Bluetootha :( Ehh... No trudno, będzie trzeba MMSem wysyłać i tracić kasę :( Chyba się jedak zamienię komórkami z mamą ;pp

  • 0

    77. ~kitek  2007-03-14 09:49:32  host: tulipan.makolab.pl

    z300i nie odbiera MMSów.

  • 0

    78. ~ola  2007-03-15 20:31:48  host: zamkowe.atid.pl

    Ja mam ten telefon już kupe czasu i jestem zadowolona!!!bateria mi siada po 6-7 dniach więc nie opowiadajcie głupot.telefon jak wiadomo ma służyć do odbierania rozmów i dzwonienia a nie do robienia zdjęć czy słuchania muzy.A jeszcze jedno odbiera mmsy.

  • 0

    79. ~jola  2007-03-20 17:58:55  host: byu85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka ma pamiec ten fon ??????

  • 0

    80. ~elka  2007-03-21 13:33:14  host: dwq50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon jest spoko tylko troche malo funkcji nie wiem tylko ile ma ten fonik panieci pomocyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    81. ~mona  2007-03-22 14:28:54  host: gl101-25.master.pl

    elka popatrz chociazby na dane umieszczone na tej stronie. wyraznie jest tam napisane, ze telefon ma pamieci 0,65 MB. ;P

  • 0

    82. ~  2007-03-25 19:54:41  host: 77-45-0-3.asta-net.com.pl

    A ten trójkącik pojawia sie wtedy gdy wysylasz mmsa albo go dostajesz... cos takiego.. hehe

  • 0

    83. ~Olka  2007-03-26 18:29:20  host: 217.153.177.210

    jaka jest pamięc smsów

  • 0

    84. ~szart  2007-04-02 12:03:56  host: 80.48.225.2

    hejka. wie ktoś może jak ustawić obsługę wiadomości mms w tym telefonie? bardzo prosze o pomoc. pozdro.

  • 0

    85. ~mo  2007-04-03 13:52:26  host: gl101-25.master.pl

    musisz wejsc na strone operatora i tam skonfigurowac usluge mms dla swojego moedelu telefonu

  • 0

    86. ~Toshi  2007-04-04 19:49:35  host: 90-156-29-164.as.kn.pl

    Dostalem taki sluzbowy telefon i powiem szczerze, ze jest ok :) dla mnie sluzy jako telefon i zegarek i spisuje sie dobrze, a do innych rzeczy mam swoj zasłużony K750 :)

  • 0

    87. ~kris2606  2007-04-10 13:32:23  host: eoo170.internetdsl.tpnet.pl

    Ja juz kupiłem ten tel co prawda nie uzywam go jeszcze ale mysle ze bedzie ok.Ja jestem z tych co fon służy do wykonywania połaczen a nie jako centrum rozrywki.

  • 0

    88. ~kari  2007-04-13 13:09:31  host: gju66.internetdsl.tpnet.pl

    no właśnie jaka jest pamięć smsów??

  • 0

    89. ~inka  2007-04-14 12:05:11  host: host-81-190-191-234.kwidzyn.mm.pl

    Miałam ten telefon przez rok i niestety padł. Na początku było wszystko OK , bateria trzymała tydzień a na końcu już tylko 2 dni. Najgorsze było to, że nie było mnie słychać, albo ja nie słyszałam osoby dzwoniącej, albo "zanikała" rozmowa i to w rożnych miejscach. Strasznie było w budynkach i w samochodzie. SMS'ów to on zapamiętuje chyba ok 20 - po pierwszej wpadce z zapchaną listą wyrzucałam je regularnie. Poza tym MMSy bez zarzutu, czytanie SMS też. Tylko gorzej z rozmowami:(((

  • 0

    90. ~milka  2007-04-25 22:44:41  host: w3cache.dolsat.pl

    dostalam z telefonem kryształki do przyklejenia..ale niechca mi sie trzymac tylko odpadaja..czy wie ktos jak je przymocowac..?a w instrukcji niema popolsku z gory dzieki

  • 0

    91. ~chimera  2007-05-16 19:53:15  host: public-gprs77269.centertel.pl

    do ~Olka: pamięć smsów: 100 na telefonie i 20 na sim. Mam 3 dni ten telefon i narazie może być. Jak zacznie mi szwankować, to chętnie napisze, pozdrówka :)

  • 0

    92. ~Nika  2007-05-21 15:56:35  host: elg26.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon od 5 dni i nie narzekam.po co mi kamery, podczerwienie czy aparaty.moje kolezanki te bajery mają i mówią, ze to wszystko jest juz im niepotrzebne. tylko w pierwszych tygodnia wydawają sie fajne a potem juz sie znudzi toc wszystko :):):)

  • 0

    93. ~natuska  2007-05-27 20:00:29  host: chello087206218103.chello.pl

    zalezy jak w jkiej jestes sieci po w plusie tezeba isc i je urochomis mms

  • 0

    94. ~zorbi23  2007-06-10 14:51:39  host: h82-143-151-176-static.e-wro.net.pl

    czesc mam pytanie jak ustawic w tym telefonie zeby mozna było pisac dłuzsze smsy?

  • 0

    95. ~ninka  2007-06-11 21:25:22  host: bwk149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ratunku,ten zegarek okrągły na klapce ma 2 funckje - albo zegar ze wskazówkami albo z cyferkami, jak to zmienić i gdzie? bo do tej pory jakoś samo mi sie to przestawiało bez mojej wiedzy...

  • 0

    96. ~Kinga P.  2007-06-19 12:41:19  host: 193.19.165.2.osk.enformatic.pl

    To do Ninki ! Jak chcesz zmienic zegarek to jak masz zamknieta klapke nacisnij przycisk na boku służący do sciszania i podglaszania . Telefon mam juz 3 miesiace i jestem zadowolona . Żeby pisac dluzsze Sms-y wystarczy wejsc w menu pozniej w wiadomosci tekstowe opcje długie wiadom. sa telefon jest naprawde super !!

  • 0

    97. ~wioluś  2007-06-24 15:22:12  host: dwx147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a moj nie chce mi mms-ów odbierać;/ mam skonfigurowanego gprs-a i nic ; (

  • 0

    98. ~szczurek  2007-06-26 12:48:32  host: 87-205-41-224.adsl.inetia.pl

    telefon sredni.Jezeli ktos nie potrzebj BT i Via Irda. To mu wystarczy. Wole Jednak K750i :)

  • 0

    99. ~$PreZes$  2007-07-04 22:53:04  host: 80.51.194.45

    Mam go jakiś czas i jeśli ktoś potrzebuje mały, ciekawy, funkcjonalny telefon(nie do zabawy:P)to gorąco polecam!!!

  • 0

    100. ~marta  2007-07-07 18:02:27  host: djc109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefonik już tydzień i ani razu jeszcze go nie ładowałam a dużo, oj dużo gadałam...:))) ten telefon spełnia prawie wszystkie moje wymagania !! !!

  • 0

    101.  2007-07-10 11:13:16

    telefon jak telefon każdy inny.Jest poręczny,ładny idealny dla dziewczyn.Racja,brakuje w nim paru bajerów alenie narzekam.Jest dla zwolenników wygody i niskich cen,powrót do "antyku"gdzie każdy może sobie na taki pozwolić.ceny są stosunkowo małe,bateria trzyma dosyc długo,w końcu telefon służy do pisania i dzwonienia czasem przesłania obrazka.Nie rozumiem dlaczego niektórzy tak po nim jadą moja kumpelka ma go od roku i nie narzeka(oprócz klapki na której przypadkiem usiadłą);P do słuchania muzy jest odtwarzacz mp3 do zdjęc aparat a do gier komputer!nie byłabym taka pewna że ludzie besztający ten telefon sami mają lepsze,takie smutki niektórzy pierdolą a on jest dobry i z dobrej firmy a jak się nie umiecie z telem obchodzić to się nie dziwcie że się psuje!Ja osobiście serdecznie polecam;-)

  • 0

    102. ~  2007-07-12 18:04:11  host: aclu65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do baterii jestem z niego zadowolony. Nie potrzebuję aparatu czy kamery więc dla mnie jest on ok.

  • 0

    103. ~malwinka003  2007-07-14 17:25:18  host: acqf143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon i tyle naprawde jak zobaczylam go pierwszy raz to odrazu wiedzialam ze to ten telefon

  • 0

    104. ~gumolit  2007-07-15 00:59:32  host: aaoj108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Trochę Lipawy telefon. telefon według wielu ludzi służy tylko do dzwonienia i wysyłania sms-ów. ja tak nie uważam i dlatego nie podoba mi sie ten telefon ani trochę. Wole swoją nokie 6280 :]

  • 0

    105. ~inspektore  2007-07-18 21:51:51  host: dsq123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam SEk310i aparat, kamerę, mp3 i inne bajery, kompletnie mi to nie potrzebne, cieszy może małolatów, żonie kupiłem z300i, rewelacja, jeszcze nie wiem ile trzyma bateria, ale proste menu, ergonomia i wygląd, idealny dla kobiety, jedynie podświetlenie pomarańczowe klawiatury jest trochę lipne, poza tym naprawdę jest ok, oczywiście cena jest bardzo niska

  • 0

    106. ~cornelia_ola  2007-07-19 08:48:03  host: aben55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam takA komurke (sony ericcson) i ona je super super tyle że mi dali obudowe czarną:(ale co z tego!!!

  • 0

    107. ~andzia  2007-07-30 20:53:05  host: acuj136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ta komórka ma aparat i kamere?

  • 0

    108. ~antka  2007-08-16 11:05:50  host: acxl82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytańko: skąd można ściągnąć jakieś fajne dzwonki na ten telefon?

  • 0

    109. ~aga  2007-08-18 11:15:48  host: ayh12.internetdsl.tpnet.pl

    nie moge na ta komorke znalesc zadnych dzwonkow polifonicznych moze ktos wie na jakiewj stronie one sa

  • 0

    110. ~annazet  2007-09-13 19:13:45  host: awx50.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie dzis kupilam ten telefon jestem zadowolona nie lubie bajerów zaoszczędziłam i kupiłam też butki hehe telefon w salonie plusa kosztuje 219zł jak dla mnie to taniocha i dodatkowo daje rade i jest ładny idealny dla kobietki z klasą:))POZDRAWIAM

  • 0

    111.  2007-09-17 11:05:12

    108, 109: ot chociażby dzwonki z SE serii J czy T pasują do tego telefonu.

  • 0

    112.  2007-09-21 23:49:35

    108, 109: do tego modelu pasują dzwonki z SE serii chociażby T i J, wystarczy trochę poszukać ;)

  • 0

    113. ~  2007-09-29 12:51:25  host: cut204.internetdsl.tpnet.pl

    to jest badziew taka komurka XXIw. szok!!! najlepszy jest K550i

  • 0

    114. ~blax  2007-10-15 20:03:08  host: adan71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko, gdzie można kupić obudowe do tej kom?

  • 0

    115.  2007-10-22 16:57:05

    Mam ten telefon od 5 miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolona.Bateria trzyma mi średnio 4 -5 dni przy bardzo częstym użytkowaniu.Wygląd jest fajny, chociaż to pomarańczowe podświetlenie klawiatury troche lipne ;/ Cena jest wręcz śmieszna.Jeżeli ktoś potrzebuje telefon do komunikowania się bez zbędnych bajerów to polecam właśnie ten model.

  • 0

    116. ~kinia  2007-10-27 10:46:20  host: adsi74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od roku i jestem z niego zadowaolona, mimo że nie ma Bluetootha, ani mp3, apararu i żadnych bajerów jest boski.bateria trzyma tydzień a nawet czasem dłużej.plecam

  • 0

    117. ~  2007-11-10 15:51:07  host: host892513618.3s.pl

    Mam ten tel dopiero jeden dzien i jak narazie jestem zadowolona

  • 0

    118. ~zainteresowany  2007-11-20 16:34:03  host: 078088123172.sta.vectranet.pl

    mam pytanie mianowicie chodzi mi o to czy jak ktos do mnie dzwoni to czy na przednim wyswietlaczu widac kto dzwoni.???? prosze o szybka odpowiedz.

  • 0

    119. ~Dom@  2007-12-03 20:02:39  host: chello087206070094.chello.pl

    Mam ten telefon około roku i jest okropny zacina się maże się wszystko co sobie ściągam to sie maże ni polecam kupuje sobie teraz nokie 5200..!

  • 0

    120. ~darkacz1111  2008-02-19 16:04:14  host: gcr10.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zajebisty nie narzekam na niego fajnie sie pisze na nim smsy jest bardzo poręczny jest po prostu cool bardzo polecam tel telefon nie zwiesza sie dzwonki polifoniczne sa super w tym telefonie bardzo mi ten telefon wpadł w oko chociaz nie ma irdy i blutacza ale przynajmniej jest z kolorowym wyswietlaczem

  • 0

    121. ~MANIA  2008-04-11 20:54:05  host: bvx97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel. już 6msc. Fajny,tylko tak jak ktoś tu już pisał fatalnie słychać rozmowy,jeśli jest się w miejscu publicznym. i mam ptanie-czy ktoś może wie dlaczego nie można tu zapisywać obrazków przesłanych mms-em???

  • 0

    122. ~MacPol  2008-04-25 08:33:37  host: host-89-238-4-194.smgr.pl

    Niektore obrazki maja formaty inne niz te w kom. dlatego nieraz nie da sie ich zapisac.... Telefon poza tym xtra.... jak za taką cene... moja dziewczyna ma go od paru miesiecy i jest zadowolona :)

  • 0

    123. ~  2008-06-03 09:18:13  host: gnz26.internetdsl.tpnet.pl

    Czy na zewnętrznym wyswietlaczu są widoczne symbole przychodzących sesemesów i nieodebranych połączeń?

  • 0

    124. ~zadowolona  2008-07-15 20:14:51  host: aws29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z3ooi wydawać by się mogło że mało wytrzymały i w ogóle i w szczególe. Ale wierzcie mi. Jeżeli ze mną wytrzymał prawie 2 lata to na prawde jest mocny! Spadał z drugiego piętra i normalnie działał. Brutalnie był traktowany przeze mnie ale wszystko loozacko chodzi. Zachowuje sie podobnie jak niezniszczalna nokia 3410

  • 0

    125. ~damian  2008-08-17 16:27:35  host: aclx120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszytsko dobrze, tylko po 13 miesacach wyswietlacz zaczal szwankowac slyszalem ze w tym modelu to dosc czesto sie zdarza.

  • 0

    126. ~Margie  2008-08-23 10:29:26  host: nat.mtk-tv.pl

    To oznacza,że się zapisywało pliki z MMS lub łączyło w netem.

  • 0

    127. ~OLKA8390@  2008-09-12 08:08:48  host: apn-77-112-108-66.gprs.plus.pl

    MAM TEN FONIK i mi sie podoba(chociaż nie ma aparatu ani kamery,którą bym chciałam:()jest spoko.Bateria długo trzyma, a co do wyświetlacza mam kome 2 lata i jest dobry.głos tak samo.Polecam tym osobom które nie chcą aparatu ani kamery;p

  • 0

    128. ~Tośk@  2008-10-04 18:08:29  host: aaeb77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 2 lata i nie jestem z niego aż tak bardzo zadowolona. Bateria za długo nie trzyma, dość mała pamięć, a co do wyświetlacza to jest ok jeszcze nic z nim nie było. Mam jeszcze takie pytanie do tych którzy także maja ten fon, czy wam też odpryskuje farba z niego? bo mój wygląda już tragicznie chodź nie zaliczał prawie upadków:p

  • 0

    129. ~byly wiezien  2008-10-21 07:43:51  host: cle68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wy pierdolone karasie parowy jebane to jest telefon dla ludzi dla normalnych a nie dla takich frajerow detych co nie maja nawet skreconej maniury wiec wypierdalac bo na haremie sa tacy jak wy koparuchy pierdolone a telefonik jest fest zajebisty polecam dla ludzi z charakterami!

  • 0

    130. ~byly wiezien  2008-10-21 07:45:03  host: cle68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wy karasie parowy to jest telefon dla ludzi dla normalnych a nie dla takich frajerow detych co nie maja nawet skreconej maniury wiec spinajcie sie stad bo na haremie sa tacy jak wy koparuchy a telefonik jest fest elegancky polecam dla ludzi z charakterami!

  • 0

    131. ~SranieWBanie  2008-11-15 23:07:33  host: aakt44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon 2 lata i nic mu nie jest a wypadków przezył dużo, łącznie z zalaniem i zrzucaniem z balkonu .Nie ma żadnych bajerków jak choćby mp3 albo aparat.Klawiatura niezbyt wygodna.Praktyczny jest wyświetlacz z przudu pokazujący zegar albo godzine (jak na zegarku elektrycznym),baterie, zasięg, polączenia nieodebrane, smsy, i takie tam pierdoły.Ogólnie nie narzekam ciągle działa bez szwanku

  • 0

    132. ~SranieWBanie  2008-11-15 23:09:04  host: aakt44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aha i jak ktoś pisze dużo smsów to często trzeba usuwać bo mało sie miesci :)

  • 0

    133. ~SranieWBanie  2008-11-15 23:14:26  host: aakt44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej NinKA z boku telefonu masz taki śmieszny przycisk do pogłaśniania kliknij se to zegar sie zmieni :) EJ MILKA krysształków inaczej nie przmocujesdz beda odpadać ZAINTERESOWANY tak prosiłeś o szybką odpowiedź ale mnie tu nie było pewnie teraz cie to gówno obchodzi ale na przednim wyświtlaczu pokazuje kto dzwoni :)

  • 0

    134. ~SranieWBanie  2008-11-15 23:15:50  host: aakt44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    AHA ..cholera... I w smsie mieści sie maó znaków a juz szczególnie nie polecam pisac z polskimi literami czsem 2 słowa i koniec smsa :p

  • 0

    135. ~Benia  2008-11-16 19:11:08  host: aebc151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel. rok i troche mi sie znudził,ale jest super i nic do niego nie ama, ale jak byście wiedzieli jak odebrać wiad.obrazkoą jak pisze --->___"Błąd komunikacji lub sieci.Sprawdź ustaw. i ponów prube"

  • 0

    136. ~~~kiki~~  2009-01-15 19:06:32  host: public46482.xdsl.centertel.pl

    tego fona mam juz rok szczeze troszke mi sie juz znudzi? ale sie ciesze bi jutro pdostane sony ericson w 380i polecam ten tel jest superowy :)

  • 0

    137. ~Kingusia  2009-02-02 13:28:08  host: 193.19.165.2.osk.enformatic.pl

    Ja mam ten telefon 2 lata, właśnie kończy mi się na niego umowa. Jest spoko, właściwie, to nie ma wad wg mnie, a do "SranieWBanie" to powiem, że chyba coś ściemnia, albo ma zwalony fon, bo mi się to przez te 2 lata nie zdarzyło. Polecam ten telefon, tyle, że mi się znudził już, bo nie ma MP3, bluetooth, a nawet tzw. podczerwieni, poza tym jest spoko- nie zacina się, obudowa też się nie niszczy, nawet raz myślałam, że będzie po telefonie, jak oblałam przypadkiem wodą, ale nic się na szczęście nie stało, ponadto często zdarzyło się, że mi spadł itp. itd., a obudowa jedynie ma parę niewidocznych kresek i przez cały czas nie musiałam jej zmieniać ani razu. Także polecam.

  • 0

    138. ~  2009-02-25 11:12:12  host: cuf66.internetdsl.tpnet.pl

    Na głównym wyświetlaczu pokazała mi się ikonka ze słuchawką a nad nią jest strzałka. Jak można to wyłaczyć? Proszę o odpowiedź

  • 0

    139. ~♥-♥-/♥  2009-05-06 19:50:13  host: 86-63-89-50.sta.asta-net.com.pl

    Mam tą komórkę od ok. 2 lat i nienarzekam. Plusy : mocna obudowa (po wielu upadkach zostały tylko prawie niewidoczne ryski), dobra jakość połączeń , tapetki motywy i muzyczka bardzo fajne , organizator (bardzo pomocnicze dodatki takie jak kalkulator , kalendarz) budzik (jest funkcja budzika cyklicznego) no i bombowe gry. MINUSY czasem przydałyby się dłuższe wiadomości , internet (tylko surfowanie po stronach sony ericson lub operatora , no ale jest)no i brak bajerków (wiadomo czasami ich brak , ale chociaz javę , mp3 ,"podczerwień" lub aparat mogli dodać dla rozrywki). To wszystko co mogę powiedzieć. Oceniam 5/10 . Spoko telefonik można się przyzwyczaić. POLECAM !!!!

  • 0

    140. ~Ola  2009-05-30 11:11:08  host: 87-204-0-5.pl.netia.com.pl

    Hej Wam ! Dziś wymieniem już telefon . Zegarek przestawia się obok takim z lewej strony dwoma góźiczkami chyba że masz je z prawj . Bo sie spotkałam tez z takim telefonem co ma z prawej te guźiczki. Telefo naprawde godny polecenia. jest mi strasznie trudno sie z nim pozegnać . Ale dziśaj go wymieniam na nokie 5300 . Również jest świetna. A te kryształki przyklej klejem super glu. Ten telefon jest dla osób które nie wymagają nie wiem czego. Polecam go strasznie. Miałam go 3 lata . i przyszedł czas gdy musze go wymienić. Świetny telefon nigdy go nie zapomne. Zostanie w mojej pamięci jako swietny telefon . Wiem że jestem wariatka i pisze takie bzdety . Ale na serio ten telefon jest bosski / POLECAM POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM !

  • 0

    141. ~  2009-07-24 14:58:32  host: hql130.internetdsl.tpnet.pl

    to jest bubel a nie telefon sony ericsson z300i nic nie moge sciagnoc

  • 0

    142.  2009-08-21 12:05:45

    moja mama ma ten telefon. Ogólnie jest z niego zadowolona - służy jej do dzwonienia i smsowania, więc wystarczy. Ma praktyczne dodatki, np. kalendarz, kalkulator czy przedni wyświetlacz z ważnymi informacjami. Ostatnio jednak (po ok. 2 latach użytkowania) pojawił się problem z ładowaniem baterii. Po podłączeniu do ładowarki nie zawsze się ładuje. Czy ktoś ma taki sam problem? Czy jest to wina baterii, ładowarki czy telefonu?

  • 0

    143. ~  2010-09-30 18:02:37  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    Śmieć, Śmieć, Śmieć!!! i tyle mam do dodania.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet