Sony-Ericsson Z1010 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Z1010 Opinie o Sony-Ericsson Z1010

Sony-Ericsson Z1010

w sumie: 42
  • 0

    1. ~Peo  2004-12-26 16:01:00  host: atx197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon, i bardzo dobrze wykonany.
    pozdrawiam

  • 0

    2. ~!!!™!!!  2005-01-15 18:39:00  host: dg234.internetdsl.tpnet.pl

    na stronie sony ericsson-a napisane jest ze ten telefon ma wideokonferencje.

  • 0

    3. ~WitekT  2005-01-16 16:57:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Dzięki, poprawione! :)

  • 0

    4. ~hirohito85  2005-02-21 16:33:00  host: afz46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam ! ! !
    Telefonik bardzo dobrze zrobiony,pełno funkcji,wspaniał plifonia a takż bardzo dobrze odtwarza dzwonki MP3 a bateria poprostu mnie zadziwia w sensie pozytywnym i to bardzo.

  • 0

    5. ~Wojtas  2005-04-12 17:23:00  host: aw30.internetdsl.tpnet.pl

    Hmmmm, on naprawdę tyle waży - sporo trochę? Na zdjęciach wygląda grubo...

  • 0

    6. ~Beri  2005-04-30 13:36:00  host: gw.wolbrom.com

    Ciekaw jestem czy telepolis wystawi test tego telefonu - bardzo by sie przydał. Pozdrawiam ;]

  • 0

    7. ~vasa  2005-06-19 21:29:00  host: dop227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jaka jest cena tego cacka??

  • 0

    8. ~eliza  2005-06-29 17:50:00  host: ata26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie morze ile kosztuje na karte w plusie

  • 0

    9. ~kornel  2005-07-03 23:12:00  host: 80.51.191.33

    czesc, mam ten fon kupiłem za 9 stów na allegro i nie załuje!!

  • 0

    10. ~kornel  2005-07-16 07:03:00  host: 80.51.191.33

    witam! ten telefon ma 5 mega pamieci wbudowanej, ten kto pisze ze ma 32 to sie gruuuuuubo myli!!

  • 0

    11. ~WitekT  2005-07-22 20:10:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    kornel: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    12. ~kornel  2005-07-23 21:32:00  host: 80.51.191.33

    sprostuje dane na Telepolis.pl dotyczace z1010 (wiem bo mam tem telefon)- wiect tak, bateria 1260 mah, aparat: 640x480,240x320 i 120x160 pixeli. nagrywanie filmów i zdjecia mozna urozmajcic wieloma efektami (tj: sepia,czarno-biale,solaryzacja,negatyw sa ramki,samowyzwalacz. filmy mozna nagrywac nawet kilka godzin az do skonczenia pamieci.) telefon ma notatnik i mozna go podlaczyc pod USb do kompa, wiec to chyba tyle ;) pozdrawiam telepolis.pl!

  • 0

    13.  2005-10-18 16:20:32

    ma ktos zdjecia z tego telefoniku??
    albo stronke gdzie sa zdjecia zrobione tym telefonikiem??

  • 0

    14. ~don  2005-11-02 20:58:54  host: 213-238-105-138.adsl.inetia.pl

    opłaca się go kupic czy bardziej k500i??

  • 0

    15. ~don  2005-11-03 22:32:03  host: 213-238-96-118.adsl.inetia.pl

    można w nim słuchac mp3 bez słuchawek??

  • 0

    16. ~don  2005-11-04 13:49:35  host: 213-238-98-10.adsl.inetia.pl

    odpowecie mi?? bo jestem nie zdecydowany!!

  • 0

    17. ~Thomson  2005-11-05 12:18:15  host: chello087207168060.chello.pl

    hyba sobie go kupie. w plusie na abonament kosztuje 599zł czyli dość znośnie.chciałem mieć k 750i ale nie będe dawał o 400zł wiecej za radio więcej kolorów i lepszy aparat który i tak nie robi boskich zdjęć (normalnym cyfrówkom żaden tel nie dorasta do pięt) a VGA na mms-y w zupełności wystarcza!!! pozdro i polecam!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    18. ~Mati  2005-11-08 22:16:38  host: pc193.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl

    Witam mam k500i i nie wiem czy zmienić na z1010.. ktory lepszy??

  • 0

    19. ~dupcham  2005-11-21 12:29:25  host: bpe96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    takie male pytanie: spotkaliscie ten telefony w salonie plusa? ja mam z tym powazny problem, a chcialbym go kupic. dzieki za odpowiedz

  • 0

    20. ~git  2005-12-02 20:08:50  host: proxy7.star.net.pl

    podobno w dużych miastach gdzie łapie UMTS czy WCDMA( zabardzo sie na tym nie znam, ale tak slyszalem) nie sposób sie nigdzie dodzwonić. czy to prawda ??

  • 0

    21. ~omfg  2006-01-04 20:49:01  host: lankomdns.lankom.com.pl

    Tego telefonu w plusie juz praktycznie nie ma,byl w salonie na marynarskiej w warszawie.Sam nabylem 2 takie w abonamencie za 99zl :) To byly jedne z ostatnich :p

  • 0

    22. ~Drax_25  2006-01-10 21:03:09  host: aakv157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce sie ktos zamienic za tego SE siemensa C75

  • 0

    23. ~xandero  2006-01-19 16:51:56  host: wzw8.osiedle.com

    4 m-ce temu miałem problem go dostać ale w końcu go dorwałem w Kaliszu a były takie promocje że wziałem go na abonament z numerem z simplusa ale mniejsza wiem ze jest jeszcze sprzedaz wysyłkowa i na magazynach w warszawie jeszcze go mają więc kto chce niech próbuje, a tak po za tym to jestem z niego zadowolony tylko mogłoby byc wiecej gierek sportowych z serii playmen na niego :D:D:D

  • 0

    24. ~kazek  2006-01-28 13:01:51  host: acwk44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak się sprwuje ten telefonik tzn jak trzyma bateraia?? jak brzmią dzwonki, i czy się nie wiesza bo mam z tym problem przy wielu telefonach??

  • 0

    25. ~dragonsoul  2006-02-16 00:20:24  host: NAT-3.autocom.pl

    do ~don tak mozna sluchac jak zamkniesz klapke jest troche glosniejszy i wogule mozessz zminimalizowac odtwarzacz i np pisac smsa

  • 0

    26. ~ja go mam  2006-02-21 13:02:58  host: rejon101.ztpnet.pl

    ten telefon szczeze jest do dupy..... jest jakas wada w nim ,ze jak bedzie za dlugo otwarta klapka np. 30sek to sie sam wylacza... ladowarka do niego ledwo co dziala... jedno co jest w nim fajne to wideokonferencja i mp3... a tak pozatym drugi raz bym se go nie kupil!!!!!

  • 0

    27. ~gabi82  2006-02-27 11:49:17  host: asm98.internetdsl.tpnet.pl

    to 'se' go napraw, bo bo ja takich problemów nie mam, telefonik jest rewelacyjny, jedyny jego minus jaki do tej pory znalazłam, to to, że jest taki gruby, bo nie chce sie miescic do kieszonki do spodni.

  • 0

    28. ~kimi  2006-06-16 23:04:10  host: pa239.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl

    czy ten tel jest dostepny w erze? jak tak to za ile?????????????????????

  • 0

    29. ~myk  2006-06-18 12:58:20  host: evi216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klasy... ale za to jaki!

  • 0

    30. ~Magnusmaster  2006-07-22 11:31:59  host: djp32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do posiadaczy tego telefonu(Z1010). Czy ten telefon ma zoom przy rozdzielczości 640x480 czy przy tej najmniejszej. Wiem, że K300,500 i 700i mają 4x przy najmniejszej. Proszę kogoś o szybką odpowiedź!!! Z góry dziękuję.

  • 0

    31. ~keller  2006-09-06 22:32:36  host: 81.15.189.252

    Mam ten telefon 9miesiecy, i juz 4raz zanosze do serwisu, jak nie gniazdo do ladowania, to adowarka, jak nie klapka to co innego, klapka mi sie wylamala sama z siebie po 3miesiacach i naprawa pod serwis nie podlega i naprawa 200zl kosztuje, a teraz mi sie wy;acza i nie chce sie wlaczyc a jak sie wlaczy to za chwile sam z siebie sie wylaczy. Nie polecam tego telefonu.Chce ktos go ode mnie kupic? :D

  • 0

    32. ~zuku  2006-09-28 21:50:04  host: cqe190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja jestem zadowolony z tego telefonu

  • 0

    33. ~Kasia  2006-11-10 12:07:07  host: chello087206253254.chello.pl

    mam do sprzedania SE Z1010. telefonik jest w bardzo dobrym stanie - tylko kasy potrzebuje i musze go sprzedac. niegdy nie mialam z nim zadnych problemow, nigdy nie byl w naprawie. wczoraj minal rok jak go mam. dorzce do niego bluetooth se hbh35. pozdrawiam :)

  • 0

    34. ~  2007-09-29 17:27:44  host: auz59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lekko lipny aparat nie na klapce LOL ROBI MI SIĘ NIE DOBRZE

  • 0

    35. ~  2007-12-19 20:09:11  host: 088156069253.skr.vectranet.pl

    siemka wszystkim czy ktos chcialby sie zamienic za k510i wiecej info po numerem31#18)1

  • 0

    36. ~Beny  2007-12-26 10:48:46  host: 088156096018.stk.vectranet.pl

    Musze poprawic jedna rzecz otoz mam Z1010 i jestem zadowolony kupilem na allegro za 160 lekko uszkodzony tzn, nie dzialaja aparaty, ale to szczegol, ktory da sie naprawic i wlasnie tutaj moja uwaga telefon nie robi zdjec 640 x 480 tylko 480 x 640 :D wiem ze to poryte ale tak jest jasli macie pytania dotyczace tego fona to piszczie na gg 10376301 ja mieszkam w rudzie slaskiej i zasieg umts lapie po za domem i ma od 3 do 5 kresek nigdy mniej :/ natomiast w domu ma zawsze 5 jesli ktos chce zainicjowac polaczenie wideo to wystarczy wjsc na balkon :D hehe pozdrawiam

  • 0

    37. ~bls  2008-04-09 18:59:10  host: pc4-254.digicom.net.pl

    telefon po proStu świeetny . ! polecam !

  • 0

    38. ~mramam  2009-01-19 17:07:00  host: 77-254-36-170.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon od 4 lat duzo za niego dalem ale się oplaca ze dwa razy przejechalem go rowerem, raz wpadl do rzeki i jeszcze dzwonil a i to jest wabik na dziewczyny

  • 0

    39. ~Lycan  2009-09-10 17:40:56  host: bhp224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sprzedam go za 200zl

  • 0

    40. ~yeah  2010-01-21 19:03:38  host: emg243.internetdsl.tpnet.pl

    za ile.??? chyba za 5 ..

  • 0

    41. ~Sirium  2010-03-17 21:47:01  host: 77-255-159-74.adsl.inetia.pl

    Może to dziwnie zabrzmi, ale zakochałem się w tym telefonie. To ciekawe, bo to takie nic, a jednak dla niego odstawiłem Avilę i C701.

  • 0

    42. ~k.a.c.  2013-01-04 18:50:23  host: 87-205-247-188.adsl.inetia.pl

    Mam na sprzedaż nówkę Z1010, z foliami na wyświetlaczach. Oryginał, z oryginalna baterią i ładowarką. Bez simlocka, ale bez polskiego menu. Bez akcesoriów. CENA 300 PLN. Kontakt: 882 trzy zera trzy dwójki

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-80-226-185.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy Play ma lepsze oferty niż Formuła Mini Max na kartę?

Formuła Mini Max na kartę znika z oferty Play

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet