Sony-Ericsson Z1010 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Z1010 Opinie o Sony-Ericsson Z1010

Sony-Ericsson Z1010

w sumie: 42
  • 0

    1. ~Peo  2004-12-26 16:01:00  host: atx197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon, i bardzo dobrze wykonany.
    pozdrawiam

  • 0

    2. ~!!!™!!!  2005-01-15 18:39:00  host: dg234.internetdsl.tpnet.pl

    na stronie sony ericsson-a napisane jest ze ten telefon ma wideokonferencje.

  • 0

    3. ~WitekT  2005-01-16 16:57:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Dzięki, poprawione! :)

  • 0

    4. ~hirohito85  2005-02-21 16:33:00  host: afz46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam ! ! !
    Telefonik bardzo dobrze zrobiony,pełno funkcji,wspaniał plifonia a takż bardzo dobrze odtwarza dzwonki MP3 a bateria poprostu mnie zadziwia w sensie pozytywnym i to bardzo.

  • 0

    5. ~Wojtas  2005-04-12 17:23:00  host: aw30.internetdsl.tpnet.pl

    Hmmmm, on naprawdę tyle waży - sporo trochę? Na zdjęciach wygląda grubo...

  • 0

    6. ~Beri  2005-04-30 13:36:00  host: gw.wolbrom.com

    Ciekaw jestem czy telepolis wystawi test tego telefonu - bardzo by sie przydał. Pozdrawiam ;]

  • 0

    7. ~vasa  2005-06-19 21:29:00  host: dop227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jaka jest cena tego cacka??

  • 0

    8. ~eliza  2005-06-29 17:50:00  host: ata26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie morze ile kosztuje na karte w plusie

  • 0

    9. ~kornel  2005-07-03 23:12:00  host: 80.51.191.33

    czesc, mam ten fon kupiłem za 9 stów na allegro i nie załuje!!

  • 0

    10. ~kornel  2005-07-16 07:03:00  host: 80.51.191.33

    witam! ten telefon ma 5 mega pamieci wbudowanej, ten kto pisze ze ma 32 to sie gruuuuuubo myli!!

  • 0

    11. ~WitekT  2005-07-22 20:10:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    kornel: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    12. ~kornel  2005-07-23 21:32:00  host: 80.51.191.33

    sprostuje dane na Telepolis.pl dotyczace z1010 (wiem bo mam tem telefon)- wiect tak, bateria 1260 mah, aparat: 640x480,240x320 i 120x160 pixeli. nagrywanie filmów i zdjecia mozna urozmajcic wieloma efektami (tj: sepia,czarno-biale,solaryzacja,negatyw sa ramki,samowyzwalacz. filmy mozna nagrywac nawet kilka godzin az do skonczenia pamieci.) telefon ma notatnik i mozna go podlaczyc pod USb do kompa, wiec to chyba tyle ;) pozdrawiam telepolis.pl!

  • 0

    13.  2005-10-18 16:20:32

    ma ktos zdjecia z tego telefoniku??
    albo stronke gdzie sa zdjecia zrobione tym telefonikiem??

  • 0

    14. ~don  2005-11-02 20:58:54  host: 213-238-105-138.adsl.inetia.pl

    opłaca się go kupic czy bardziej k500i??

  • 0

    15. ~don  2005-11-03 22:32:03  host: 213-238-96-118.adsl.inetia.pl

    można w nim słuchac mp3 bez słuchawek??

  • 0

    16. ~don  2005-11-04 13:49:35  host: 213-238-98-10.adsl.inetia.pl

    odpowecie mi?? bo jestem nie zdecydowany!!

  • 0

    17. ~Thomson  2005-11-05 12:18:15  host: chello087207168060.chello.pl

    hyba sobie go kupie. w plusie na abonament kosztuje 599zł czyli dość znośnie.chciałem mieć k 750i ale nie będe dawał o 400zł wiecej za radio więcej kolorów i lepszy aparat który i tak nie robi boskich zdjęć (normalnym cyfrówkom żaden tel nie dorasta do pięt) a VGA na mms-y w zupełności wystarcza!!! pozdro i polecam!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    18. ~Mati  2005-11-08 22:16:38  host: pc193.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl

    Witam mam k500i i nie wiem czy zmienić na z1010.. ktory lepszy??

  • 0

    19. ~dupcham  2005-11-21 12:29:25  host: bpe96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    takie male pytanie: spotkaliscie ten telefony w salonie plusa? ja mam z tym powazny problem, a chcialbym go kupic. dzieki za odpowiedz

  • 0

    20. ~git  2005-12-02 20:08:50  host: proxy7.star.net.pl

    podobno w dużych miastach gdzie łapie UMTS czy WCDMA( zabardzo sie na tym nie znam, ale tak slyszalem) nie sposób sie nigdzie dodzwonić. czy to prawda ??

  • 0

    21. ~omfg  2006-01-04 20:49:01  host: lankomdns.lankom.com.pl

    Tego telefonu w plusie juz praktycznie nie ma,byl w salonie na marynarskiej w warszawie.Sam nabylem 2 takie w abonamencie za 99zl :) To byly jedne z ostatnich :p

  • 0

    22. ~Drax_25  2006-01-10 21:03:09  host: aakv157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce sie ktos zamienic za tego SE siemensa C75

  • 0

    23. ~xandero  2006-01-19 16:51:56  host: wzw8.osiedle.com

    4 m-ce temu miałem problem go dostać ale w końcu go dorwałem w Kaliszu a były takie promocje że wziałem go na abonament z numerem z simplusa ale mniejsza wiem ze jest jeszcze sprzedaz wysyłkowa i na magazynach w warszawie jeszcze go mają więc kto chce niech próbuje, a tak po za tym to jestem z niego zadowolony tylko mogłoby byc wiecej gierek sportowych z serii playmen na niego :D:D:D

  • 0

    24. ~kazek  2006-01-28 13:01:51  host: acwk44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak się sprwuje ten telefonik tzn jak trzyma bateraia?? jak brzmią dzwonki, i czy się nie wiesza bo mam z tym problem przy wielu telefonach??

  • 0

    25. ~dragonsoul  2006-02-16 00:20:24  host: NAT-3.autocom.pl

    do ~don tak mozna sluchac jak zamkniesz klapke jest troche glosniejszy i wogule mozessz zminimalizowac odtwarzacz i np pisac smsa

  • 0

    26. ~ja go mam  2006-02-21 13:02:58  host: rejon101.ztpnet.pl

    ten telefon szczeze jest do dupy..... jest jakas wada w nim ,ze jak bedzie za dlugo otwarta klapka np. 30sek to sie sam wylacza... ladowarka do niego ledwo co dziala... jedno co jest w nim fajne to wideokonferencja i mp3... a tak pozatym drugi raz bym se go nie kupil!!!!!

  • 0

    27. ~gabi82  2006-02-27 11:49:17  host: asm98.internetdsl.tpnet.pl

    to 'se' go napraw, bo bo ja takich problemów nie mam, telefonik jest rewelacyjny, jedyny jego minus jaki do tej pory znalazłam, to to, że jest taki gruby, bo nie chce sie miescic do kieszonki do spodni.

  • 0

    28. ~kimi  2006-06-16 23:04:10  host: pa239.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl

    czy ten tel jest dostepny w erze? jak tak to za ile?????????????????????

  • 0

    29. ~myk  2006-06-18 12:58:20  host: evi216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klasy... ale za to jaki!

  • 0

    30. ~Magnusmaster  2006-07-22 11:31:59  host: djp32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do posiadaczy tego telefonu(Z1010). Czy ten telefon ma zoom przy rozdzielczości 640x480 czy przy tej najmniejszej. Wiem, że K300,500 i 700i mają 4x przy najmniejszej. Proszę kogoś o szybką odpowiedź!!! Z góry dziękuję.

  • 0

    31. ~keller  2006-09-06 22:32:36  host: 81.15.189.252

    Mam ten telefon 9miesiecy, i juz 4raz zanosze do serwisu, jak nie gniazdo do ladowania, to adowarka, jak nie klapka to co innego, klapka mi sie wylamala sama z siebie po 3miesiacach i naprawa pod serwis nie podlega i naprawa 200zl kosztuje, a teraz mi sie wy;acza i nie chce sie wlaczyc a jak sie wlaczy to za chwile sam z siebie sie wylaczy. Nie polecam tego telefonu.Chce ktos go ode mnie kupic? :D

  • 0

    32. ~zuku  2006-09-28 21:50:04  host: cqe190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja jestem zadowolony z tego telefonu

  • 0

    33. ~Kasia  2006-11-10 12:07:07  host: chello087206253254.chello.pl

    mam do sprzedania SE Z1010. telefonik jest w bardzo dobrym stanie - tylko kasy potrzebuje i musze go sprzedac. niegdy nie mialam z nim zadnych problemow, nigdy nie byl w naprawie. wczoraj minal rok jak go mam. dorzce do niego bluetooth se hbh35. pozdrawiam :)

  • 0

    34. ~  2007-09-29 17:27:44  host: auz59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lekko lipny aparat nie na klapce LOL ROBI MI SIĘ NIE DOBRZE

  • 0

    35. ~  2007-12-19 20:09:11  host: 088156069253.skr.vectranet.pl

    siemka wszystkim czy ktos chcialby sie zamienic za k510i wiecej info po numerem31#18)1

  • 0

    36. ~Beny  2007-12-26 10:48:46  host: 088156096018.stk.vectranet.pl

    Musze poprawic jedna rzecz otoz mam Z1010 i jestem zadowolony kupilem na allegro za 160 lekko uszkodzony tzn, nie dzialaja aparaty, ale to szczegol, ktory da sie naprawic i wlasnie tutaj moja uwaga telefon nie robi zdjec 640 x 480 tylko 480 x 640 :D wiem ze to poryte ale tak jest jasli macie pytania dotyczace tego fona to piszczie na gg 10376301 ja mieszkam w rudzie slaskiej i zasieg umts lapie po za domem i ma od 3 do 5 kresek nigdy mniej :/ natomiast w domu ma zawsze 5 jesli ktos chce zainicjowac polaczenie wideo to wystarczy wjsc na balkon :D hehe pozdrawiam

  • 0

    37. ~bls  2008-04-09 18:59:10  host: pc4-254.digicom.net.pl

    telefon po proStu świeetny . ! polecam !

  • 0

    38. ~mramam  2009-01-19 17:07:00  host: 77-254-36-170.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon od 4 lat duzo za niego dalem ale się oplaca ze dwa razy przejechalem go rowerem, raz wpadl do rzeki i jeszcze dzwonil a i to jest wabik na dziewczyny

  • 0

    39. ~Lycan  2009-09-10 17:40:56  host: bhp224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sprzedam go za 200zl

  • 0

    40. ~yeah  2010-01-21 19:03:38  host: emg243.internetdsl.tpnet.pl

    za ile.??? chyba za 5 ..

  • 0

    41. ~Sirium  2010-03-17 21:47:01  host: 77-255-159-74.adsl.inetia.pl

    Może to dziwnie zabrzmi, ale zakochałem się w tym telefonie. To ciekawe, bo to takie nic, a jednak dla niego odstawiłem Avilę i C701.

  • 0

    42. ~k.a.c.  2013-01-04 18:50:23  host: 87-205-247-188.adsl.inetia.pl

    Mam na sprzedaż nówkę Z1010, z foliami na wyświetlaczach. Oryginał, z oryginalna baterią i ładowarką. Bez simlocka, ale bez polskiego menu. Bez akcesoriów. CENA 300 PLN. Kontakt: 882 trzy zera trzy dwójki

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet