Sony-Ericsson Yendo - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Yendo Opinie o Sony-Ericsson Yendo

Sony-Ericsson Yendo

w sumie: 68
  • 0

    2. ~thias  2010-06-16 17:15:54  host: btk80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Podoba mi się ten telefon. SE bierze przykład Samsunga. Tanie telefony z dotykiem i podstawową specyfikacją (bo wbrew pozorom nie każdy lubi, czy potrzebuje kombajnów z OS'em, już nie mówiąc o tym, że wielu ludzi po prostu nie stać...). Do tego wygląd ciekawy. Na pewno nie będzie zbyt drogi :)

  • 0

    4. ~fold  2010-06-25 23:22:27  host: metroeth-nat28.217.146.194.generacja.pl

    mp4 z funkcją dzwinienia?

  • 0

    5. ~PKM  2010-06-26 23:09:54  host: host86-157-42-153.range86-157.btcentralplus.com

    byłby idealny gdyby tylko miał wifi i symbiana czy jakiś inny nieco lepszy systemik do tego, ale bez wifi to *** :( a tak mi się podoba :(

  • 0

    6. ~PKM  2010-06-27 01:27:35  host: host86-157-42-153.range86-157.btcentralplus.com

    CUDO ! by było gdyby miał jeszcze wifi, ale i tak jest bardzo fajny ! :) fajny design i wielkość :)

  • 0

    7.  2010-06-29 02:42:27

    Procesor 156mhz, plastik rodem z serii Classic od Nokii... Wróżę masakrę. Oby tylko nie dał go któryś operator za grosze, bo zaleje to rynek aż miło.

  • 0

    8. ~  2010-06-29 14:01:28  host: 80.48.168.96

    Fajny, fajny, Samsung na fonach tego typu zarabia krocie. Dla przykładu Delphi, Corby.

  • 0

    10. ~...  2010-07-03 23:58:10  host: aerr124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ekran 2,6' dotyk, procesor 156 mhz, brak wifi. Nie będę dalej wymieniał bo mówiąc dwoma słowami to "Kompletna Porażka" sony ericssona!

  • 0

    11.  2010-07-08 20:24:03

    nie koniecznie porażka dużo zależy jeszcze od jego ceny mi się całkiem podoba tylko brak tego wifi.... ale myślę że avilli pod względem użytkowników może dorównać

  • 0

    12. ~krzysiek  2010-07-12 13:05:30  host: 213.17.156.174

    z tym procesorem to jeszcze nie wiadomo, bo wg specyfikacji Yendo od SE to będzie albo 156, albo 720 MHz

  • 0

    13. ~Kamas  2010-07-14 14:08:24  host: public65233.xdsl.centertel.pl

    720MHz? Cenę to masakrycznie podniesie XD

  • 0

    14. ~d  2010-07-22 01:34:12  host: host-89-230-43-119.przasnysz.mm.pl

    2,6'" 2 mpx hahahah se się cofa w rozwoju

  • 0

    15. ~PatrykOS  2010-08-04 18:20:30  host: 14.179.wmc.com.pl

    Widzę, że SE robi cegłofony ostatnimi czasy. Grube te telefony i małe. Co w nich takiego ładnego?

  • 0

    16. ~t  2010-08-07 18:44:33  host: t05-07.opera-mini.net

    Od razu widać, że to tani telefon a la samsung avila więc czego się po nim spodziewać...

  • 0

    17. ~  2010-08-08 10:37:26  host: mzo100.internetdsl.tpnet.pl

    chociaż ładniejszy design niż te wszystkie xperie z tandetnymi przyciskami. szkoda że taki telefon nie ma androida a jakaś xperia 8 ma. ehh.

  • 0

    18. ~  2010-08-09 22:15:56  host: 217.96.80.17.telemedia.pl

    a kto wie kiedy będzie premiera

  • 0

    19. ~karolek  2010-08-14 11:49:37  host: 77-92-32-237.cable-modem.tkk.net.pl

    Brak WiFi... Dyskwalifikacja!

  • 0

    20. ~Ree  2010-08-15 13:35:38  host: pc7-194.chomiczowka.waw.pl

    Bzdury piszecie. Ten fon powstał jako alternatywa dla tych co nie chcą Symbianów,sranów i Droideków;) Wygląda ma taki sam jak Xperia Mini z Andkiem. Więc po co tak szczekacie? SE wypuścił telefony i z Andkiem i z Symbianem i Windowsem(X1,X2 były robione przez HTC na zamówienie SE). jak wam ten nie pasuje wybierzcie z innym systetem. SE w porównaniu do innych firm nie wciska Ci jednego dziadostwa, tylko daje alternatywe. Bierzesz co chcesz i z jakim oprogramowaniem, a firma nie ma Cię głęboko i to jest fajne.

  • 0

    21.  2010-08-29 23:05:05

    Alternatywa na samsunga corby ze strony se. Ale i tak corby mi bardziej przypada do gustu. Corby ma fajniejszy design i zapewne dotyk.

  • 0

    22. ~  2010-09-08 02:35:33  host: user-109-243-114-99.play-internet.pl

    Od pewnego czasu nosiłem się z myślą nad zakupem xperi mini telefonik wizualnie super inny od pozostałych jedyną blokadą jest dla mnie jego obecna cena /szkoda takiej kasy na telefon / Miałem okazję trochę go po testować wszystko ok choć jak dla mnie to zbyt wiele funkcji których nie używam wifi aparat foto 5 mpix nawigacja itp dlatego yendo wydaje mi się idealną alternatywą poczekam jedynie jaka będzie cena choć znając życie to na początku zaporowa. Nie mogę zrozumieć ludzi którzy jeszcze przed wprowadzeniem na rynek piszą kicha porażka itp czy tak trudno zrozumieć ludzi którym te wszystko mające kombajny nie są potrzebne chcecie je kupować to kupujcie wasza kasa i wasza wola. Lubię poczytać to forum ale coraz częściej spotykam wypowiedzi które nie powinny być zamieszczane mały ukłon w stronę moderatora o trochę większą weryfikacje bzdurnych komentarzy.

  • 0

    23. ~jak byś mie znał to byś wiedzia  2010-10-16 18:57:51  host: 93.91.212.202

    Yendo jest wyposażony w aparat 2 MPix, ekran o przekątnej 2,6 cala o rozdzielczości 320 x 240. Ma procesor 720 MHz i do 5 MB pamięci. Wymiary urządzenia to 93,5 x 52 x 15,8 mm. Tak jest na stronie producenta

  • 0

    24.  2010-12-30 12:38:15

    totalne ksero SE xperii x10 mini, płacimy za andka i fajny wygląd by ktoś mógł kupić prawie to samo, za połowe mniej.. super.

  • 0

    25. ~  2011-01-01 12:08:24  host: z10-05.opera-mini.net

    Brak wifi panowie da sie przezyc. Design nawet fajny ale zawartosc kiepska. Pamiec 5mb na muzycznego fona to tak niebardzo. Osobiscie polecam se xperie x8. Jest w miare tania (kolo 500zl na allegro) i ma wrzystko co potrzeba. Z reszto kazdy ma swoje zdanie ;)

  • 0

    26. ~Lolek  2011-01-19 19:32:47  host: 212.160.172.70

    Widzę że konstruktywnych wypowiedzi tu się nie da znaleźć...non stop kryptoreklama i osobiste wywody a chyba nie o to chodzi... Wygląd ok:) Podstawowe funkcje napewno przyciągną rzeszę "mniej" wysublimowanego otoczenia ale czasami "prostota" jest kluczem do sukcesu(dokładnie tak samo zrobił Samsung wydając Aville ) Niestety nie ma wielkości Akumulatorka czyli czas pracy stoi pod wielkim---?--- Ponadto Oporowy panel dotykowy to chyba zbyt płytki eksperyment w telefonach produkowanych na taka skale... szczerze daje 7/10 ale jeśli ktos uwielbiał swoją nokie 5230 albo avilke czy też wystarcza lg kp501 Cookie to napewno Yendo wygląda na tym tle najlepiej;) Pozdrawiam ;)

  • 0

    27. ~Dabronik  2011-01-30 16:24:38  host: ip-91-193-199-9.enterpol.pl

    I co zt ego że nie ma Wi-fi co z tego że ma aparat 2mpx skoro to ma być telefon muzyczny. Ludzie ogarnijcie sie bo mocno przesadzacie.

  • 0

    28. ~  2011-03-08 01:47:33  host: z31-05.opera-mini.net

    No ale oporowy wyświetlacz mogli sobie darować.

  • 0

    29. ~maca  2011-03-31 18:19:23  host: admh203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taki telefon powinni wprowadzic wtedy jak samsung wprowadzał avile a lg cookie to wtedy byłby hit a tak to jest kit

  • 0

    30. ~PoPro  2011-04-10 10:45:54  host: dynamic-78-8-80-192.ssp.dialog.net.pl

    Jest głośny??

  • 0

    31. ~anty  2011-04-15 18:33:29  host: 77-252-77-252.ip.netia.com.pl

    A weźcie się w głowę puknijcie. To nie jest smartfon, tylko tani, prosty tel. dotykowy, służący do sluchania muzyki, dzwonienia i telefonowania. TYLE. Nie każdy potrzebuje minikomputera za 1000 i więcej!!

  • 0

    32. ~x23  2011-04-22 16:35:43  host: host-37-67.wyszkow.fuz.pl

    OOOO 156MHz! On ma prędkość jak ślimak!

  • 0

    33. ~krzysiek  2011-04-28 09:49:41  host: ghm138.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i ciężki jest w obsłudze, szkoda ze nie ma wifi to by ulatwilo i bardzo wzbogacilo ten model .... a co do apatatu to mogłby byc minimalnie 5 MpX

  • 0

    34. ~Emilson  2011-05-02 17:05:23  host: jwj226.internetdsl.tpnet.pl

    Luuuudzie... Ogarnijcie bo nie moge z Was. Telefon za grosze i co ma mieć wifi, aparat 10mpx i Android?? To jest zwykle ZYLO, w innym opakowaniu i innym softem, no i o wiele lepszą jakością muzyki. Widać nie potraficie ogarnąć tego, że nie w każdym telefonie musi być wszystko. Jak dla mnie fajna kopia X10 mini pro, wygląd prawie ten sam. A kupiłem to, bo wygląda dość ciekawie, a mnie androidy symbiany i inne cudactwa potrzebne nie są. To na tyle.

  • 0

    35. ~marcyś  2011-05-08 21:33:52  host: 77-253-10-187.adsl.inetia.pl

    Wiecie co mam ten telefon od 2 dni i jak na razie jest super... nie ma wielu "bajerów" ale odtwarza super muzykę. JAK DLA MNIE JEST GIT. spokojnie można zrobić iprezkę z dodatkowych głośników, które są gratis do niego. trochę bateria słaba. ale poza tym na prwde nie ma się do czego przyczepić... no może do tego że jak na razie nie czyta mi karty microSD ;)

  • 0

    36. ~gosc  2011-05-09 18:49:34  host: 83-238-68-102.ip.netia.com.pl

    Po pierwsze telefon posiada wyswietlacz pojemnosciowy,przy standardowym uzytkowaniu bateria trzyma 4-5 dni(cholernie ciezko rozladowac ostatnie 20% baterii),jest glosny i to bardzo,a jak to niewystarcza w zestawie sa glosniki :),prosty sympatyczny tel.Tylko brak playlisty troche drazni..

  • 0

    37. ~Bart  2011-05-09 22:25:23  host: ceo202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zylo miał przynajmniej 3g. Ten telefon nie powinien powstać.

  • 0

    38.  2011-05-10 08:17:12

    Ten telefon kosztuje 439 zł. w sklepie, trudno za takie pieniądze oczekiwać wodotrysków.

  • 0

    39. ~Stachu?  2011-05-23 22:27:20  host: host-89-229-159-248.plock.mm.pl

    NA co komu 3g w muzycznym telefonieee? telefon ma byc glosny , muzyczny poprostu telefon muzyczny a nie telefon windows 7 , android , symbian cudawianki... fonik jak na swoją cenę jest dobry.

  • 0

    40. ~fanatyk  2011-05-27 14:33:17  host: gl133-20.master.pl

    posiadam ten tel o 3 dni i jestem naprawdę zadowolony z niego ;) Spełnia moje wymagania (głośno gra) ;p Denerwuje mnie w nim to że nie można powiększać zdjęć ale poza tym jest super :) A jeśli chodzi o przeglądarkę to najlepiej ściągnąć operę jest dużo lepsza :)

  • 0

    41. ~ssss  2011-06-01 15:00:31  host: apn-95-40-31-189.dynamic.gprs.plus.pl

    wszystko ok, ale co mam zrobić żeby odczytało mi kartę pamięci? gdzie mogę znaleźć pliki z pamięci zewnętrznej? tj muzyka?

  • 0

    42. ~Prędkość  2011-06-19 17:01:09  host: dus87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widzialem na YouTube prędkość działania tego urządzenia - Po prostu porażka!

  • 0

    43. ~  2011-06-28 09:13:50  host: ip-81.31.220.12.edial.pl

    No było by cudo gdyby jeszcze miał chociaż wirtualną klawiatórę Qwerty ;(

  • 0

    44. ~pasha [t]  2011-06-30 00:31:18  host: host-89-229-159-248.plock.mm.pl

    Posiadam ten telefon jest bardzo głośny i spełnia moje wymogi . Trochę denerwujące jest to , że telefon jest z nowej kolekcji , a nie posiada np. Wi-fi . W sumie ten telefon jest muzyczny a nie komputer ;] Ogólnie polecam!

  • 0

    45. ~Gieros  2011-07-18 21:15:58  host: host-86-63-147-12.nplay.net.pl

    Zainstalujcie sobie aktualizacje oprogramowania ze strony SE, wersja z którą ja kupiłem telefon była fatalna, błędy w menu, system się ciągle wieszał. Po aktualizacji telefon odżył na nowo i działa o niebo lepiej. ~PatrykOS nie widziałeś telefonu na oczy i mówisz że cegła, *** prawda, telefon jest tylko trochę większy niż x10 mini, na grubość taki sam. Jak dla mnie to i tak za mały, ciężko czasami przeglądarkę obsługiwać. Ekran dotykowy, ciepłoczuły, rysik odpada. QWERTY byście chcieli? nie głupi pomysł, w Operze Mini taką sobie ustawiłem, całkiem całkiem, ale czasem ciężko w literkę trafić. Używam go już z 3 miechy dostałem do niego głośniki MS450 na których ciągnie nawet 9 godzin non stop i bardzo mi się to podoba. Telefon jest wpożo mimo wolnego procka, tylko czemu te klapki do niego chodzą aż po 20-30 zł? Fajnie sobie pozmieniać a dostałem tylko dwie z nim :( Polecam sobie wziąć pakiet internetu w sieci, wtedy można się cieszyć tym telefonem naprawdę w każdym miejscu. Jedyna lipa tylko taka że nie ma porządnej przeglądarki plików na ten telefon, SE robiąc oprogramowanie chyba za bardzo chciała upodobnić je do Androida i zaszalała nie myśląc że na Androida można ściągnąć wiele takich z marketu, a tutaj, tylko Java.

  • 0

    46. ~  2011-07-29 12:26:13  host: bhn155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ustawic date w Sony-Ericsson Yendo

  • 0

    47. ~  2011-07-30 19:42:49  host: cmn172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie są gry. nie te sms tylko zwykle java

  • 0

    48. ~88  2011-08-09 21:10:51  host: apn-77-113-11-229.dynamic.gprs.plus.pl

    Ludzie opanujcie się mam ten telefon od 14 dni,dałem za niego niecałe 300zł,jak na taki telefon to jest dość tani i wytrzymały(spadł mi z 3 piętra na beton i jest porysowany tylko).System działa poprawnie i jest ładny czysty dźwięk jak słucham muzyki,bateria trzyma 7 dni na średnim używaniu,jak słucham muzyki i gram itp to trzyma tak z 5 dni,a co do zdjęć jak na 2 mega to robi ładne foty i filmiki,a co do pamięci to te 5 mega to mało ,ale daje rade z karta 8Gb i się nie tnie,więc polecam.pozdro i ludzie nie narzekajcie bo wam nigdy nic nie dogodzi.YOŁ

  • 0

    49. ~Gieros  2011-09-06 16:49:42  host: host-86-63-147-12.nplay.net.pl

    88, a mam pytanie. Czy nie czyści Ci tej 5mb po tym jak się całkowicie rozładuje bateria albo ją wyjmiesz? Może to ja mam coś zesrane z tym swoim, bo u mnie przy każdym takim wyjęciu muszę do pamięci telefonu wgrywać wszystko od nowa, ustawiać datę i godzinę jakbym go pierwszy raz włączył, tak jakby nie było w nim wewnętrznej baterii. Co najśmieszniejsze że zainstalowane aplikacje zostają. Też mi raz wypadł z ręki i trochę się potłukł, ale działa, ekran też cały. Tylko ta czyszczenie pamięci i pojawiające się błędy w menu mnie dobijają. Zaczynam się zastanawiać czy to tylko mój tak ma czy inne też? Tak samo się zresztą dzieje po każdym podłączeniu przez kabel do komputera jako pamięć masowa. Resetuje się do ustawień fabrycznych. Ma ktoś taki sam problem z tym fonem?

  • 0

    50. ~Maxo  2011-09-16 20:01:13  host: 78-157-182-167-dynamic.silesnet.pl

    Bardzo fajny telefon :D fajne glosniczki sa w zestawie itp :D

  • 0

    51. ~pepe pan dziobak  2011-09-19 17:13:24  host: 78.133.208.202

    31, dzwonienie i telefonowanie to dwie różne rzeczy? :P

  • 0

    52. ~Lucas  2011-09-23 19:09:56  host: 213.77.77.2

    Zgadzam się z gościem powyżej ;P A ja mam pytanie jak wygląda klawiatura w tym telefonie? Czy jest taka dotykowa czy wysuwana czy co?

  • 0

    53.  2011-10-13 11:40:34

    Mama pytanie jak szybko smiga w nim net ? Czy sie nie przycina?

  • 0

    54. ~  2011-10-15 10:20:54  host: 188.146.52.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    da sie w tym sony ericssonie ustawic moja wlasna muzyke na sms???

  • 0

    56. ~Maciekzklanu  2011-10-18 19:19:25  host: m038.c154.petrotel.pl

    Klawiature ma dotykowa slownik T9 i normalna pukana ;d ekran nie jest obrotny wiec nie ma opcji `qwerty`

  • 0

    57. ~trodero836  2011-10-22 14:37:28  host: 178.180.57.186.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    ma gg?

  • 0

    58. ~Ważne  2011-11-04 14:47:08  host: 178.180.143.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Naprawdę chodzi tak wolno, jak tu niektórzy piszą? Bo znalazłam ostatnio dość ciekawa ofertę i się zastanawiam nad kupnem. Teraz mam Zylo, ale nie wiem czy to nie jest to samo, a chciałabym jakieś urozmaicenie, i co z aparatem, jakie zdjęcia robi?

  • 0

    59. ~  2011-11-04 14:48:03  host: 178.180.143.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Co znaczy "oporowy wyświatlacz?

  • 0

    60. ~karol  2011-11-14 19:52:28  host: 176-97-137-188.net.aduro.pl

    androit 1,6 procesor 512 podkręcone

  • 0

    61. ~anonim  2011-11-25 18:40:30  host: 87-206-0-91.dynamic.chello.pl

    Jeśli chodzi o muzykę, to dźwięk jest naprawdę czysty. Denerwuje mnie tylko to, że nie można zrobić własnej playlisty. Gdyby bardziej się przyczepić: obraz się przycina, telefon nie obsługuje wielu formatów plików, nie ma nawet żadnego menedżera plików, nie ustawić własnego dźwięku SMS, a obejrzenie filmu jest praktycznie niemożliwe. Wiem, że może trochę narzekam, ale w zestawie nie było nawet kabla USB, który do przerzucenia muzyki raczej jest niezbędny. Za to były całkiem fajne głośniki do podłączenia. Więc polecam telefon tym, którzy nie potrzebują go do niczego więcej niż dzwonienie i słuchanie muzyki. Dźwięk jest po prostu świetny.

  • 0

    62. ~  2012-01-06 23:08:32  host: ip-81-210-76-251.expro.com.pl

    Powiem tak mój kumpel go ma ;P z głośniczkami puści na fula na przystanku i *** nic nie słychać ja puszcze swoją xperie mini pro 2 razy głośniej a jak mi pożycza głośniczki to... ho ho :D

  • 0

    63. ~  2012-03-04 23:54:11  host: 77-254-152-17.adsl.inetia.pl

    nie ma programu typu PC Suite który by z nim współpracować:( masakra..

  • 0

    64. ~Tyśkaa.  2012-04-18 19:15:47  host: static-78-8-188-242.ssp.dialog.net.pl

    Moja opinia o tym telefonie.. hm.. mam go w posiadaniu już od roku (30 kwietnia będzie dokładnie rok). Wzięłam go w plusie, szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam co to za telefon. Jak dla mnie jest on wystarczający. Jakość muzyki bardzo zadowalająca, po roku użytkowania i to takiego porządnego (A jestem fanką mocniejszych klimatów- między innymi rock ;d) żadnego 'trzeszczenia' ;) Denerwuje mnie tylko, że nie można zrobić własnej listy odtwarzania, a powinno być to w telefonie muzycznym, ale da się z tym żyć. Wielkim atutem jest to, że pasują każde słuchawki, bo w zestawie są nie za dobre i muzyka przez nie, nie brzmi dobrze, więc uważam, że powinni zaopatrzyć do w lepsze akcesoria. Głośniczki też są super ;) Widziałam, że ktoś mówił, że nie miał w zestawie kabelka USB, ja miałam kabelek + przejściówkę do normalnego gniazdka co działa jak ładowarka. Jednym z minusów jest bateria. Przez kilka miesięcy trzymała nawet po 2-3 dni przy moim używaniu go 24h/7 dni w tygodniu, więc zadowalający wynik, aczkolwiek teraz bateria czasem nie trzyma nawet pół dnia, więc do wymiany. Tym którzy tak jak ja mieli tylko kabelek USB + przejściówkę polecam dokupić osobną ładowarkę, bo długość kabelka USB (służącego jako ładowarka) wynosi ok 10 cm. Telefon mi się nie zacina ani nic, nawet przy jednoczesnym słuchaniu muzyki, korzystania z aplikacji (najczęściej operka lub gadu). Miałam z nim jeden problem, ale z własnej głupoty raczej ;D telefon przeżył u mnie kilka upadków i nic, oprócz kilku rysek na wyświetlaczu. Dotyk również świetny, po roku żadnych zmian w nim, nadal działa idealnie. Wystarczy delikatnie przesuwać palcem po ekranie, nie to co w niektórych telefonach np. Samsung Avila. Jeśli chodzi o sam wygląd telefonu to jest świetny. Malutki, idealnie pasuje do dłoni, tylne panele też świetne. Podsumowując telefon idealny dla osób które cenią sobie prostotę, jakość muzyki, niską cenę i nie potrzebują mini komputerka. Jak dla mnie telefon idealny :)

  • 0

    65. ~kaban  2012-07-16 16:52:37  host: abne193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    *** nie telefon. nie polecam. mam rok i same problemy z nim

  • 0

    66. ~patka  2012-07-17 15:39:31  host: CLIENT-certico-2.wroclaw.dialog.net.pl

    kurcze fajny, ale strasznie mały aparat ma, pamięć też lipna ii ten oporowy wyświetlacz :( ale wizualnie strasznie mi sie podoba ;)

  • 0

    67. ~perixon  2012-07-30 23:15:20  host: cpc14-enfi16-2-0-cust33.hari.cable.virginmedia.com

    to jest takie dziadostwo nie kupujcie tego chinskiego badziewia!jak sie wylaczy to wlacza sie przez godz najgorsze dzadostwo jakie w histori widzialem!!!!

  • 0

    68. ~cat  2012-09-16 14:34:33  host: anc64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Gieros mi też czyści wszystko po wyjęciu karty. przepada cała muzyka, zostają same obrazki :/ ktoś może mi powiedzieć, jak na tym telefonie kasować kontakty? nie wszystkie na raz, tylko pojedyncze. za nic nie mogę dojść. ogólnie, nie mam najlepszej opinii o tym telefonie, miałam już wiele sony ericssonów i ten nie dorasta do pięt choć se w300i. jest prosty jak cep, ale plusem jest uroczy wygląd i głośniki.

  • 0

    69. ~karolina  2012-09-24 10:56:19  host: host-78-31-156-253.ip.jarsat.pl

    wejdz w kontakt wybrany i nacisnij edytuj kontakt. jak sie pojawi ekran przewiń na sam dół.będzie.

  • 0

    70.  2012-12-01 19:47:20

    A na co tu procesor, dla czego? Nie ma żadnego systemu. Ale to walkmann, ciekawe jak gra :)

  • 0

    71. ~heroes  2013-05-07 18:22:55  host: apn-77-112-72-232.dynamic.gprs.plus.pl

    telefon na ogół fajny ale się muli obraz

  • 0

    72. ~maciek  2013-05-17 18:33:07  host: non-registered.multifox.pl

    Dajta dzieci spokój już z tym wifi sryfi i innymi. Ale żeby walkmann miał tylko 5 MB pamięci?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet