Sony-Ericsson Xperia Pureness - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Xperia Pureness Opinie o Sony-Ericsson Xperia Pureness

Sony-Ericsson Xperia Pureness

w sumie: 13
  • 0

    1. ~  2009-11-25 15:57:19  host: v02-04.opera-mini.net

    Odcienie szarosci... To juz monochromatyczny by dali, przynajmniej w sloncu cos widac

  • 0

    2. ~Max  2009-12-16 22:24:15  host: staticline40694.toya.net.pl

    Jestem pod ogromnym wrażeniem telefonu. Jakieś newsy a propos premiery i ceny?Jak wytrzymały jest na zarysowania i c z baterią?

  • 1

    3. ~xd  2009-12-17 18:52:08  host: chh142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale zobaczcie sobie filmy to jest telefon szpiegowski xd Przecież on ma ekran prześwitujący :P

  • 0

    4. ~  2010-01-30 13:33:18  host: boy78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest co najmniej dziwny o_O

  • 0

    5. ~TeleKOM  2010-02-13 17:45:15  host: actr143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No raczej nie jest to fonik skierowany dla Antka z "Piątej B" albo dla podróżującego emeryta :P Szczerze ?? Nie mam pojęcia dla kogo ...

  • -1

    6.  2010-02-14 17:19:55

    jak inne sony... bateria jest marna, a wykonanie tragiczne i cena zawyżona... nic się nie zmienia

  • 0

    7. ~kot  2010-05-18 21:12:22  host: bcs245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobra alternatywa dla Emporii.

  • 0

    8. ~gosc  2010-06-07 00:38:28  host: chello089074139199.chello.pl

    pogoń za modą i "technologią"( poza przeźroczystym ekranem nic specjalnego,do tego przy oświetleniu słonecznym na ekranie nic nie widać:/ Więc ogólnie: "byle wyglądało, a się nie przydawało" :P ). Pic na wodę. Może i pięknie, ale mało użytecznie:/ Ogólnie technologia ciekawa, ale jeszcze w fazie testów:/ Daleko do co najmniej przyzwoitości nie mówiąc o standardach.

  • 0

    9. ~PKM  2010-06-27 23:10:10  host: host86-157-42-153.range86-157.btcentralplus.com

    Jest po prostu niepraktyczny :/ se zawsze robił dobrze przemyślena telefony, po odpowiednich cenach więc chyba ten telefon też ma jakiś cel czy coś w tym stylu :/

  • 0

    10. ~zaawanoswany x8  2010-12-30 18:31:39  host: 77-255-18-204.adsl.inetia.pl

    boże... ekran beznadziejny, ekran 176x220, i do tego 1,8 cala... normalnie to się prosi o pomstę do nieba... tak jak napisali wyżej, pic na wodę, nic pozatym... telefon dla "bizneswoman" ale takich, które przesiadują 24/h w biurze, byle było widać coś na tym ekranie :D Szanowny SE, dlaczego to zostało oznaczone przedrostkiem Xperia? taki szajs na to nie zasługuje ;/

  • 0

    11. ~xperia x8  2011-04-12 19:18:25  host: public88544.cdma.centertel.pl

    Telefon wg mnie jest kiepski a nawet bardzo kiepski. Nie ma aparatu, a ten czasem się przydaje chociaż by do zrobienia foty jakimś notatkom. Kolejnym niewypałem jest ekran, mimo iż on jest chyba największą atrakcją tego tela, jest on zapewne niepraktyczny, ponieważ w pełnym słońcu nie będzie widoczny. Telefon można polecić... no właśnie, komu? dla dzieci i młodzieży odpada bo nie ma sie czym polansować, nastolatki lubią robić sobie słit focie a tu aparatu brak? zostają seniorzy któży mogliby to ewentualnie przełknąć. Podsumowując - beznadzieja:D

  • 0

    12. ~Kamill  2011-08-05 20:25:12  host: 213-238-80-216.adsl.inetia.pl

    Ten telefon jest dla osób szpiegujących ;)

  • 0

    13.  2012-12-01 19:39:31

    A cóż to? Xperia bez Androida? A jaki to był cel wydania takiego telefonu?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet