Sony-Ericsson XPERIA Play - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson XPERIA Play Opinie o Sony-Ericsson XPERIA Play

Sony-Ericsson XPERIA Play

w sumie: 57
  • 0

    1. ~  2011-02-14 04:07:54  host: 213-17-201-42.ip.netia.com.pl

    fajnie tylko kiedy premiera?

  • 0

    2. ~  2011-02-14 08:25:08  host: 212.160.172.70

    Ależ chciałbym zobaczyć test tego telefonu na łamach Telepolis... Może w niedalekiej przyszłości ;-) Swoją drogą konsolka ciekawa... Must have?? :-)

  • 0

    4.  2011-02-16 12:34:57

    moim zdaniem trochę mało te 400 MB dostępnej pamięci, mogłoby być więcej w zamian za 8 GB kartę pamięci, ale to taka uwaga. Akumulator to będzie 1500 mAh pewnie, nie? Ale już czytałem, że przy mocnym graniu wytrzyma 5 i pół godziny, więc nie jest tak źle! szkoda trochę też temu aparatowi, że tylko 5 Mpx a nie na przykład 8, mogłoby też tak. Poza tam fajnie się prezentował, moim zdaniem, każdy nowy telefon firmy szwedzko-japońskiej.

  • 0

    5. ~Pająk  2011-02-17 21:31:12  host: user-46-112-89-2.play-internet.pl

    To bedzie wypas konsolka

  • 0

    6. ~DvD  2011-02-25 06:10:23  host: eca89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Premiera okażę się 1 Kwietnia w sieci O2

  • 0

    7. ~miku  2011-02-27 11:04:24  host: 178.219.120.38

    CIEKAWE jak konsola psp ZASTANAWIAM SIĘ JAK BĘDZIE GRAFIKA GIER WYGLĄDAŁA

  • 0

    8. ~komentator  2011-02-27 15:44:46  host: public69454.cdma.centertel.pl

    kolejny bardzo fajny telefon firmy sony ericsson według mnie jest na wygląd fajny a klawiatura robi wrażenie tylko troche słaba bateria

  • 0

    9. ~kisiel  2011-03-18 16:39:34  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    grafika będzie lepsza niż na PSP - to oczywiste. PSPS ma dwa lata, a tu sprzęt nowiutki :) dodatkowo ma bardziej pojemną kartę graiki.

  • 0

    10. ~Kosiek  2011-03-21 21:37:00  host: dynamic-78-8-119-215.ssp.dialog.net.pl

    Grafika będzie zapewne na chipie PowerVR (patrz: iPhone, iPad, Samsung Galaxy S), albo na Tegrze (jeszcze lepiej). Ja bym się jednak martwił o interfejs użytkownika i aktualizacje software'u - a SE ma już "tradycję" psucia telefonów tymi obiema rzeczami, tak że użyteczny staje się dopiero po zrootowaniu i wgraniu zmodowanego softu.

  • 0

    11. ~kisiel  2011-03-25 17:16:10  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    @kosiek, tym bym się nie martwił, będzie miała od razu wgranego piernika, i o tego SE będzie dbało samo japońskie Sony, ze względu na to iż supportują ten projekt.

  • 0

    12.  2011-03-30 11:53:05

    Na to wygląda, że już jest dostępny w sieci w Play :) ale jak jeszcze nie to przez internet na pewno już da się zamówić ten fajowy konsolofon. Wyżej masz racje trochę mało pamięci, ale na pewno można go jakoś tuningować i myślę, że do tych gier tyle ramów wystarczająco :) O grafikę nie trzeba się martwić bo gry super się odpalają na Snapdragonie.

  • 0

    13. ~Playstation  2011-04-03 20:10:11  host: 82-160-108-130.tktelekom.pl

    Zastanawia mnie jedna rzecz, czy Sony nie popełniło błędu wypuszczając ten telefon, może to poważnie zaszkodzić sprzedaży konsol PSP. Nie wiem czemu ale nie widzi mi sie to. Fakt faktem sony już pracuje nad PSP 2 ale kiedy premeira nie wiem jak bedzie tak przekładana jak PS3 to Xperia Play moze na chwile zawojować rynek

  • 0

    14. ~Ferdek  2011-04-14 16:24:53  host: gel42.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie wrzucili go do oficjalnego sklepu w cenie 2097zl, jak myslicie, warto go kupic? ponoc ma na starcie 7 wbudowanych gier

  • 0

    15.  2011-04-18 11:29:08

    ja już na allegro widziałem za 1818 zł, albo 1888. I tak to myślę, że najgorsza cena. X10 czy Arc kosztuje jest prawie w tej samej cenie. Choć Arc mi się podoba bardziej, ale nie powiedziałbym nie na Play, tylko że nie jestem takim megagraczem, żeby go kupić. To jest telefon, moim zdaniem, dla młodego pokolenia.

  • 0

    16.  2011-04-25 21:25:45

    moim zdaniem ten telefon podbije rynek dopiero wtedy gdy jego cena spadnie.bo już za 600 zł mamy stare poczciwe psp nie żadne nowe bajery które moim zdaniem są zbyt drogie a za dużo niższa cenę mamy te samą frajdę z gry.połączenie telefonu z konsolą jest słabym rozwiązaniem mam na myśli baterie która siądzie nam po około godzinie intensywnej gry.

  • 0

    17.  2011-05-06 15:45:36

    A jakie gry będą na starcie?? co do baterii, ja czytałem dość pozytywne opinie o tym, jeden posiadacz Playa napisał, że przy intensywnym użyciu wytrzyma 2 dni, to nieźle . Mi się podoba pomysł połączania telefonu z konsolą, pytanie jest to, że jak to działa w praktyce

  • 0

    18. ~Cluttermonkey  2011-05-06 15:47:25  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    @Playstation: Oczywiście sprzedaż PSP spadnie, ale wiem z pewnych źródeł, że Sony szykuje coś nowego, co ma przebić i PSP i telefon pod wzgledem gier ;) @PallGumee: PSP tańsze, to prawda - ale z PSP nie zadzownisz, nie wejdziesz na neta, nie wgrasz aplikacji z androida... ogólnie duuużo mniej funkcji :) A co do baterii, to najlepiej przekonać się, grając na tym telefonie (ja niestety nie miałem jeszcze okajzji), jednak inne andki nie siadają zawsze po godzinie grania na nich.

  • 0

    20. ~OKO:}  2011-05-12 14:50:05  host: 178-37-89-70.adsl.inetia.pl

    jak dla mnie super telefon z tego co widzę będzie naprawdę zajefajny :) można powiedzieć ze to następca po n gage która była naprawdę świetna konsola :) czekałem trzeb musze sie o niej troche wiecej dowiedziec i zbierac kase :) jezeli bedzie naprawde okey telefonem skusze sie i zakupie ta maszynę :)

  • 0

    21. ~kozik  2011-05-13 11:24:12  host: hakone2.magma-net.pl

    no niestety te 400 mega pamięci go dyskwalifikuje. częćś kluczowych aplikacji instaluje sie tylko w pamięci telefonu bez możliwości przeniesienia na kartę, przez co pamięć natychmiast się zapełnia

  • 0

    22. ~lukiboss  2011-05-14 01:01:34  host: 91-193-208-106.eimperium.pl

    kozik ty chyba nigdy telefonu na androidzie nie miałeś... niektóre gry ,,ważą'' ponad 500mb, ale na pamięci telefonu zajmują one po 1-2MB, więc te 400MB w zupełności wystarcz, nie pisz głupot na następny raz. Nie sądzę żebyś miał ponad 100 gierek na telefonie, bo znaleźć 100 odpowiadającym danemu użytkownikowi gierek to trudno jest...

  • 0

    23. ~Nightmare1998  2011-05-15 10:59:14  host: aekb193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    według mnie super maszynka, bo te 400mega to jedynie na numery a wszyscy z negatywnymi opiniami zabrali się za to od dupy strony. Poza tym telefon ten nie służy do aplikacji tylko do gier

  • 0

    24. ~LibeR  2011-05-27 10:28:45  host: jve146.internetdsl.tpnet.pl

    Z tego co mi wiadomo, fabrycznie zainstalowane gry to: - Bruce Lee - Star Batalion - FIFA 10 - The Sims 3 - Tetris ... Nie wiem jakie jeszcze...:) Na allegro cena spadła już do 1400-1500 zł, więc radzę trochę poczekać, a nie napalać się już teraz...:)

  • 0

    25. ~vajrusek  2011-05-29 01:46:20  host: agk11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w poniedzialek dostane telefon, zamowilem na allegro....napisze o nim cos nie cos ; )

  • 0

    27. ~tomek  2011-06-14 16:24:57  host: 89-73-28-83.dynamic.chello.pl

    pytanie do posiadaczy: czy urządzenie ma WBUDOWANY odbiornik gps? W sensie czy można w pełni bezpłatnie korzystać z gps'a tak, żeby nie łączył się z internetem w celu znalezienia lokalizacji?

  • 0

    28. ~marif  2011-07-01 11:03:18  host: dsl-out.exorigo.pl

    Smartfon posiada przeważającą ilość wad nad zaletami. Można do nich zaliczyć m.in.; - Brak radia - Słaby procesor oraz chip graficzny jak na telefon służący głównie jako pół-hybryda konsoli (1GHz i 1 rdzeń, gdzie normą powoli zaczynają być procesory 2-rdzeniowe nie mówiąc już o nadchodzących powoli 4-rdzeniowych) - nie wróży to mu długiego życia - Przeciętny aparat - Słaba kamera (WVGA, kiedy standardem wśród smartfonów jest HD 720!) oraz przeciętna jakość jej nagrywania - Stosunkowo mały katalog gier oraz ich niedopracowanie - Plastikowa obudowa - Mechanizm Slidera, który bardzo szybko zacznie się "rozjeżdżać" - PAD i przyciski do grania męczą po dłuższych sesjach, zaokrąglony tył sprawia, że nie do końca wygodnie się go trzyma - Brak fizycznego przycisku spustu aparatu - Dość duża waga - Wysoka cena jak biorąc pod uwagę powyższe niedociągnięcia Oczywiście należy wspomnieć także o pewnych jego plusach: - Ładny i stylowy wygląd - Multitouch - Android Gingerbread - No i oczywiście rozsuwany PAD będący bardzo poważną innowacją - Dedykowana sekcja w Android Market z grami dla niego - Bardzo dobra optymalizacja w/w gier (porty z PSX, wkrótce także podobno PS2) pomimo stosunkowo słabych podzespołów Telefon mnie osobiście zawiódł. Jeśli jesteś graczem, lepiej kupić osobno konsolę PSP lub nadchodzącą VITA oraz normalny "fon". Jak grasz w drodze do pracy, to i tak powinno się znaleźć coś ciekawego na standardowe smartfony bez PADA.

  • 0

    29. ~Agxx  2011-08-09 10:31:07  host: 77-253-69-199.adsl.inetia.pl

    Popieram marif-a .. :)

  • 0

    30. ~stresiarz  2011-08-12 12:14:15  host: cpc1-stev2-0-0-cust823.9-2.cable.virginmedia.com

    dajcie znać, co znaczy migająca literka E koło znacznika baterii? bo już głupieje i nie wiem czy mi internet ciągle nie hula! długo potrwa zanim go rozgryze :(

  • 0

    31. ~Sariah  2011-08-14 18:37:02  host: 77-254-92-239.adsl.inetia.pl

    Posiadam ten telefon od miesiąca Jestem z niego w 100% zadowolony . Wady i zalety jakie zauważyłem wady: * Ciężar telefonu po 30 min rozmowy zaczyna się go odczuwać. * Obudowa piano połyskowa, a tak fajnie jest zrobiony tył np. Samsung ACE. * Kształt telefonu podczas rozmów pozostawia wrażenie że telefonu może się wyślizgnąć. Plusy: * Dobra bateria, intensywne granie,WiFi , SMS, rozmowy, ładowanie co 2 dzień. * Mechanizm rozsuwający jest zrobiony solidnie po rozsunięciu nic nie lata nie skrzypi. Przerwa zrobiona między padem a ekranem jest zrobiona pomysłowo przynajmniej nie trzeszcze piasek w mechanizmie i zawsze można go wyczyścić sprężonym powietrzem. * Pad jest wygodny tak jak analogi po wyczuciu jeżeli ktoś narzeka na ból palców chyba mało w życiu miał do czynienia z konsolą. * bebechy nie wiem czemu jest narzekanie, na jego specyfikacje Pisząc tylko 1Ghz proc... Skoro interfejs chodzi płynnie telefon się nie wiesza chodzą wszystkie gry które są aktualnie na rynku pojawiają się tytuły dostępne tylko na ten model lub wychodzące na niego w pierwszej kolejności *Emulatory PSX /Fpse / SNES / NES chodzą płynnie zawsze 60kl/s a gra na padzie to czysta przyjemność Nie wiem jak ludzie to robią grając w platformówki na ekranie ja zawsze mylę klawisze. * Aparat robi zdjęcia, kamera kręci filmy po wrzuceniu na komputer jakość jest w porządku. Na koniec komentarz w tej cenie kupisz smartphona i PSP GO posiadałem PSP Go oraz SGS. PSP nigdy nie weźmiesz kiedy potrzebujesz na SGS Miałem kłopot z wduszanymi przez przypadek klawiszami na ekranie podczas grania. Dlatego zamieniłem oba urządzenia na Xperia play która jest dobrym telefonem a po rozsunięciu przydatną konsola w nudnej poczekalni.

  • 0

    32. ~smackx  2011-09-10 18:23:25  host: 178-37-199-75.adsl.inetia.pl

    kolejny fanboy sony xperia play to próba wyciągnięcia kasy od naiwniaków wypuszczają zaraz nową konsolę a ciemniakowi wciskają półprodukt a ten się jeszcze cieszy. weź się zastanów chłopie, za 1 kafla masz zdecydowanie lepszą konsolę 3DS, którą ostatnio N ścieło cenę oraz porządy telefon np. Nokii. I nie gadaj głupot, że bateria trzyma długo przy takim użytwaniu. zgadzam się raczej z marifem i powiedz lepiej ile ci zaplacili za pisanie takich ściem.

  • 0

    33. ~100pa  2011-09-24 03:57:24  host: afe243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niektórzy nie umieją zrozumieć, że każdy może mieć swoje zdanie. Jednym się podoba, innym nie. Nikt nikomu za nic nie płaci. Dziękuję.

  • 0

    34. ~marif  2011-10-06 12:10:48  host: dsl-out.exorigo.pl

    Przynajmniej wypuścili patch wprowadzający (wreszcie!) nagrywanie w 720p... No i SE zapowiedziało, że wszystkie telefony z 2011 dostaną Androida 4 (Ice Cream Sandwitcha). Ale i tak to trochę za mało i spóźnione :-/

  • 0

    36. ~Melondrome  2011-10-14 22:31:58  host: 89-72-215-248.dynamic.chello.pl

    Nie rozumiem nie których po co nosić dwa urządzenia w kieszeni, jak można mieć jedno. A może kupię sobie telefon za 50 zł, aparat za 200 zł, kamerę wideo za 500 zł, laptopa za 1000 zł, psp za 600 zł i będę nosił wszystko przy sobie zamiast jednego użądzenia. Cena zestawu to 2350 zł, cena xperii play 1200 zł. Ktoś ma jeszcze obiekcje, że sprzęt jest do kitu.

  • 0

    37. ~Roject  2011-10-15 18:40:32  host: 178.181.44.206.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Może kupię ten telefon, kupiłem a w zasadzie dostałem 2 lata temu nokię n96 i miała być taka extra, mieć gry n-gage a tu lipa, gry drogie poza tym wycofali się z tego a emulator psx na symbiana to ściema. Przechodząc do xperi play niestety nie czyta gier psp. Gry na niego są drogie, ale ja będę gustował z grami psx na emulatorze fpse. Mam kilka pytań: Na pewno wszystkie gry będą odczytywane i czy będą chodziły płynnie? Procek 1 Ghz z 1 rdzeniem i ram 512 mb da radę? Będzie jakaś promocja z tym telefonem w święta?

  • 0

    38. ~Elvis  2011-10-20 13:07:58  host: epv115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo . od dzisiaj rana jestem posiadaczem xperii play ! telefon mi sie podoba i to bardzo ! jedyny fon na którym idzie normalnie pograć ! bo na dotykowym ekranie to jakaś porażka w ogóle ;/ w poprzednich telefonach gra na dotyku zniechęcała na tyle ze nawet nie włączałem żadnych gierek w wolnej chwili. a w tym modelu to co innego , gra na padzie to czysta przyjemność :) fakt ze nie jest to mega smartphone , nie mozna go porównywac do 2 rdzeniowców ! jest to typowy telefon na dzisiejsze czasy ! większość gierek chodzi bardzo dobrze ! do tego emulatory ! ogólnie telefon jest spoko :) ja dałem 949zł + przesyłka z angli stan jak nowka ! i myśle że taka cena za ten fon jest idealna :) pozdrawiam :D

  • 0

    39. ~Jacek24  2011-11-09 21:07:08  host: 89-69-30-248.dynamic.chello.pl

    Witam ! Sony Ericsson XPERIA Play to bardzo funkcjonalny smartfon. Dla niezbyt wymagających zwolenników telefonów dotykowych będzie wprost idealny. Jedyne na czym się zawiodłem, to aparat. Wystarczy spojrzeć na konkurencję... 5.0 MPX to co prawda dużo, lecz niektóre inne XPERIA oraz konkurencja montując aparat 8.1 MPX wygrywa.

  • 0

    40. ~opar7  2011-12-27 11:50:13  host: 79.97.104.17

    czemu cena xperi play spadla tak dramatycznie,mieszkam w irlandi i sprzedeja te telefony nowe za 159euro,a wczesniej kosztowaly okolo 500euro ,jeden sprzedawca powiedzial mi ze koncza produkcje tego modelu i ma wyjsc cos nowego, najgorsze jest to ze wszystkie xperie play zostaly wyprzedane na swieta w calym dublinie,jest jedna siec ktora ma je ,ale po 529euro,sklepy sony sprzedaja ja za 300euro,o co chodzi ??

  • 0

    41. ~FuMoN  2011-12-31 22:55:45  host: 86-40-45-31-dynamic.b-ras3.chf.cork.eircom.net

    Witam, Też Mieszkam W Irlandii Niedawno Około 1 Miesiąc temu Ten Telefon Można Było Kupić Za Około 300 Euro, Teraz?! Ten Telefon Jest Wart 160Euro W Sieci o2 Trochę Dziwne ;)

  • 0

    42. ~PLAYMANIAC  2012-01-02 13:19:04  host: 77-87-121-58.rev.masterkom.pl

    Super Telefonik! Kupiłem Go Za 700 Zł + 25 Zł Kurier. :) A Gry, Mmm... Chodzą Jak Marzenie! Bardzo Dobra Kamerka Przednia, Jak Również Internetowa. Chociaż Internetowa Trochę Gorzej Nagrywa Zdjęcia I Robi Filmy... Cóż... W Końcu To Kamerka Internetowa, Więc Na Jakość Wideo-Rozmów Nie Narzekam. Telefonik Super. Najbardziej Lubię Grę Need For Speed Hot Pursit. Super Gierka, Na Tym Telefonie Wcale Nie Muli. Mam Taką Jedną Radę: Lepiej Zrobić Wg. Kolejności Alfabetycznej, Niż Własnej. Jak Masz Np. 5 Ekranów A Nie 10 Telefon Chodzi Ci O Jedną Trzecią Szybciej. I Jedno Pytanko: Znacie Jakieś Gry Na Ten Model Telefonu?

  • 0

    43. ~Hmm  2012-01-02 13:21:35  host: 77-87-121-58.rev.masterkom.pl

    Słyszeliście Też O Takiej ,,Niby Aplikacji" W Której Możemy Zagrać W Każdą Grę Z Ostatnich 20 Lat Która Pojawiała Się Na Ówczesnych Komputerach?

  • 0

    44. ~aa  2012-01-03 11:46:50  host: 87-205-27-92.ip.netia.com.pl

    ~PLAYMANIAC Gdzie go za taką cenę kupiłeś ?

  • 0

    45. ~przybyslaw  2012-01-03 22:37:26  host: 31.61.53.49

    oczywsiscie ms dos gry stare chodza jak zloto nowe tez gry z psx rownierz, z nintendo 64 a co ciekawe pracuja nad odpaleniem gier z psp i wiem ze to bedzie wkrotce moj tel sam zrotowalem i dopiero mozna zrobic znim duzo ..telefon bajka mam go juz prawie pol roku ..spad nie raz..konkretnie..guziki gorace nie raz ale co dziala ani razu ale..

  • 0

    46. ~sebas  2012-01-10 15:31:21  host: 212.160.172.70

    Czy wiadomo kiedy będzie kolejna obniżka cen xperii play? Ponoć miała byc w pierwszym kwartale 2012 roku.

  • 0

    47. ~ManiakGSM  2012-01-12 16:06:44  host: d75-7.icpnet.pl

    Dla mnie doskonały produkt, szybki spełniający wszystkie oczekiwania, więcej niż Smartphone. Bateria-GENIALNA!

  • 0

    48. ~ManiakGSM  2012-01-12 19:04:12  host: d75-7.icpnet.pl

    Wg mnie doskonały telefon, ma wszystko czego oczekuje od Smartphone'a. Bateria - GENIALNA!! Polecam

  • 0

    49. ~kris_soldier  2012-01-13 13:23:05  host: 188.146.112.126.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Witajcie. Mam XPERIA R800 PLAY , i spisuje się znakomicie . Bateria trzyma ( bez pracy ) ponad tydzień . A w intensywnej grze do pięciu godzin . Gry działają świetnie , interface , i 1GHz procesor czynią ten telefon diabłem . Wysuwana klawiatura przypominająca Joystick do PS3 działa bez zacięć, szybko reaguje . Testowana na takich grach jak Modern Warfare 2 , NOVA 2 , Brothers in Arms 2 , Asphalt 5 , Asphalt 6 , Real football 2011 , PES 2012 + komentator , PES 2011 oraz FIFA 2012 oraz Spidermann i wiele innych . Ten telefon ma duży ekran i przejrzysty . Dotyk chodzi jak w IPHONE dzięki procesorowi . Bateria z ogniwami litowo-jonowymi jestbardzo wytrzymała . Uwielbiam tlefony do gier , lecz ten jest dotychczas najlepszy . Polecam . Kris_soldier .

  • 0

    50. ~ceriano  2012-01-13 17:59:21  host: 94-40-96-226.tktelekom.pl

    mam i polecam, na czas podróży autobusem jest super:D

  • 0

    51. ~  2012-01-16 19:37:52  host: edge.g1.citymedia.pl

    mozna ja polaczyc z ps3 zeby wrzucic gry ?

  • 0

    52. ~Zevi  2012-01-17 20:40:22  host: poczesna-212-160-86-27.netcominternet.pl

    Posiadam I phone 3g i większe wrażenie wywarł i phone dzięki łatwości w obsłudze, safari i odtwarzaczowi. Lecz kumpel posiada xperie play i za 2 tygodnie będę ją miał bo parametry za ta cenę są bardzo przyzwoite a i phone 3g trochę przestarzały i do tego cały iTunes który bardzo uprzykrza życie.

  • 0

    53. ~dodoyoyoyo  2012-02-27 21:03:50  host: public116607.cdma.centertel.pl

    ciekawe kiedy pojawi sie w sklepach ja szłyszałem że w kwietniu

  • 0

    54.  2012-06-10 16:43:57

    Telefonik super. Zostałem wychowany na szaraku (PSX) i stąd decyzja o kupnie Play'a. Cena przyzwoita - miesięczny używany telefon (zostało 23 miesiące gwarancji), kolor biały, cały komplet - 800zł. Polecam zagorzałym fanom PSX!

  • 0

    55.  2012-06-12 08:58:32

    Telefon zaskoczył mnie przeglądarka .jest znacznie szybsza od htc evo,którego miałem pół roku.Nie mogli by dac więcej pamięci! przecież to telefon do grania .poza pamięcią telefon jest naprawdę super.

  • 0

    56. ~czacza  2012-08-05 21:45:22  host: 193.106.192.1

    miałem około 90sztuk telefonow ale xperia pley to wymiatacz mialem go dwa di i porwala mi go żona polecam naprawde warty swojej ceny

  • 0

    57. ~czoja  2012-10-26 16:47:36  host: dis42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce go kupić, w jakich sieciach jest dostępny?

  • 0

    58. ~Rafał  2013-04-02 10:17:57  host: n35ip174.piekary.net

    Ja kuiłem 2 lata temu w mediamarkecie i jestem do dziś zadowolony,zadnych uszkodzań technicznych więc jest fajny i bardzo trwały.

  • 0

    59. ~czkDRUID  2013-06-30 02:28:58  host: 144-153-255-130.dynamic.t-mont.net.pl

    Gorszego telefonu nie miałem nigdy. Nawet Nokia3310 jest już bardziej funkcjonalna. Trzy razy próbowałem zaktualizować oprogramowanie, ani raz się nie udało. Próba aktualizacji wygląda tak, że na zmianę, komputer i telefon, proszą o włączanie różnych funkcji, przełączanie pamięci, wyłączanie telefonu itp... Częstotliwość zawieszania oprogramowania większa niż częstotliwość działania. Nie raz zdarza się, że aby wykonać proste połączenie, czekam na załadowanie kontaktów PONAD 5 MINUT. Już szybciej chyba byłoby zadzwonić z najbliższej budki gdyby nie to, że numer zapisany w "smartfonie" :/ Już od początku XPERIA PLAY zapowiadała swą niesamowitą prędkość włączając się 5 minut. W aparacie brak możliwości przybliżenia, żadnego zooma. Po roku użytkowania przestał czytać karty pamięci i teraz już w ogóle odpada nawet próba aktualizacji, bo oczywiście żąda do tego karty sd...Jedyny plus to dużo funkcji; YOUTOBE,PLAYSTATION, GPS, nawet trwała bateria ( jeśli się nie użytkuje ). Używany trzyma niecały dzień. WIFI też nie działa zbyt dobrze. Po znalezieniu się w zasięgu powiązanej sieci trzeba rozłączać nawiązane już połączenie; po podłączeniu automatycznym nie ma dostępu do sieci. Jednym słowem: ŻENADA! Raz już miałem Sony Ericsona i powiedziałem sobie: nigdy więcej. Skusili mnie jednak dużą ilością funkcji ale na żadnym telefonie tak się nie zawiodłem jak teraz. Najgorszy telefon jaki w życiu miałem!!!

  • 0

    60. ~XperiaPlay  2013-12-25 14:19:49  host: z06-05.opera-mini.net

    @czkDRUID Czy Ty na pewno mówisz o Xperii Play?! Twoja opinia w ogóle do niej nie pasuje. Jest to telefon z 2011 roku, a dorównuje telefonom z 2013 roku. Jeszcze gdyby miał 1gb ramu to byłby jeden z najlepszych telefonów na rynku (moim zdaniem).

  • 0

    61. ~gluszec69  2015-08-30 00:07:36  host: 188.146.132.70.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Telefon mam dwa i pół roku. tylko kilka razy musiałem go wyłączyć bo stracił transmisję danych. Raz spadł mi na beton z wysokości 1,5 metra. Wyświetlacz popękał od środka na zewnątrz wyświetlacza żadnej rysy. Znajdźcie smartfon z pękniętym w czterech miejscach ekranem w którym dotyk działa bez zarzutu.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-37-177.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet