Sony-Ericsson XPERIA mini - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson XPERIA mini Opinie o Sony-Ericsson XPERIA mini

Sony-Ericsson XPERIA mini

w sumie: 18
  • 0

    2.  2011-05-06 19:17:57

    No to już chyba wiem na co zamienię x10 mini, ma prawie te same wymiary tylko możliwości się powiększyły.

  • 0

    3. ~KrzysiekLDZ  2011-06-14 19:51:50  host: staticline10757.toya.net.pl

    2. Ale cena się o wiele będzie różniła od X10 mini. Ogólnie telefon na wypasie.

  • 0

    4. ~stell07  2011-07-17 15:57:21  host: staticline592.toya.net.pl

    wiecie czy na x10 mini mozna pisac paznokciem?

  • 0

    5. ~kizia  2011-08-18 13:25:10  host: smtp.2mprojekt.pl

    @4 NIE MOZNA

  • 0

    6. ~  2011-08-18 20:54:45  host: dud46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm telefonik o wiele ciekawszy niż wersja poprzednia ...chyba go sobie kupie :D

  • 0

    7. ~lmfao  2011-09-02 20:06:10  host: abre209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja chce sobie go kupic tylko chce wiedziec kiedy bedzie w sklepie internetowym orange.pl

  • 0

    9.  2011-09-23 10:17:59

    bardzo ciekawie się zapowiada ten nowy fonik, jak myślicie, czy istnieje mniejszego telefonu od tego z systemem Android? :) Czy jest dostępny w tych kolorach jak tam w galerii można widzieć?

  • 0

    10.  2011-09-23 11:51:38

    hmm, no całkiem niezły ten fonik (a reklamę z tym bykiem też ma fajną :D), wydaje mi się że ten smartfon SE ma najlepsze możliwości. lmfao: jak dobrze wiem, to już od 15go czy 16go można już kupić.

  • 0

    11. ~Alkon  2011-10-13 22:22:29  host: 178-37-150-107.adsl.inetia.pl

    Jestem szczęśliwym posiadaczem i jestem zadowolony...

  • 0

    12. ~edek  2011-12-26 23:31:38  host: emr64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    troche za maly ekran no i nie ma wideorozmowy. lipa

  • 0

    13. ~pablo  2012-01-03 18:49:00  host: 217.97.184.2

    mysle ze fajny tel. polecam

  • 0

    14. ~;P  2012-01-27 20:14:25  host: afbl160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    parametry ma lepsze niz nokia 500, a jest tanszy :)

  • 0

    15. ~Elurin  2012-02-20 19:21:01  host: pc169-155.ondraszek.ds.polsl.pl

    Czy ktoś wie może jak w tym telefonie włączyć informację o stacji bazowej (czyli mieście w którym się aktualnie znajduję)? Zawsze opcje te ustawiało się w ustawieniach wiadomości (wiadomości lokalne/sieciowe itp), ale w tym telefonie nie mogę tego znaleźć.

  • 0

    16. ~krasnalll  2012-03-20 00:36:14  host: 89-68-89-147.dynamic.chello.pl

    Czym się różnią te modele Xperii mini? mini pro nie ma zoom'u ... i cos poza tym? prosze , bardzo prosze o pomoc !

  • 0

    17. ~Wagierek  2012-07-06 18:41:31  host: host-89-228-51-236.elk.mm.pl

    @16 mini pro ma zasadniczo qwerty :P a oprócz tego, jeszcze ma przednią kamerkę do wideorozmów.

  • 0

    18. ~YMorfeusz  2012-07-14 17:30:12  host: aaqk121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak ma kamerkę przednią ale nie do wideorozmów więc dlatego ten telefon mi się nie spodobał inne funkcje spoko ale po co 2 kamery jak żadna nie jest do wideorozmowy? bez sensu... pójdzie chyba na sprzedarz

  • 0

    19. ~GGG  2013-01-18 22:46:48  host: aeoj228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam Sony-Ericsson XPERIA mini i jestem jego bardzo zadowolony. Robi zdjęcia bardzo dobre i dźwięku. Bardzo dobrze słuchać muzyki z słuchawkami. Trzymanie telefonu nie straci zasięg i anteny dobrze umieszony. Uważam to najlepsze.

  • 0

    20. ~maciek  2013-08-28 22:20:01  host: non-registered.multifox.pl

    Dobry telefon :) Z tych wszystkich małych z ekranem do 3,2" to jest najlepszy telefon, żaden samsung, żaden htc. tylko ten.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-37-177.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet