Sony-Ericsson XPERIA Arc - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson XPERIA Arc Opinie o Sony-Ericsson XPERIA Arc

Sony-Ericsson XPERIA Arc

w sumie: 103
  • 1

    2. ~  2011-01-05 21:46:17  host: 193.24.14.1

    panowie CZUJNIK ZBLIŻENIA a nie zbliżania.....

  • 0

    4. ~Szymon  2011-01-06 10:19:13  host: 31-162.89-161.tel.tkb.net.pl

    A jaka wielkość ekranu ?

  • 0

    5. ~ballantine`s  2011-01-06 11:23:32  host: afif26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niezła maszynka:) i wygląd ma super... SE idzie do przodu:) coraz ciekawsze telefony....;>

  • -1

    6. ~tomekmhhh  2011-01-06 23:00:21  host: 89-77-18-163.dynamic.chello.pl

    jeśli chodzi o wygląd to powala niestety jeśli o specyfikacje to już nie :(

  • -1

    7.  2011-01-07 02:09:37

    Hmmm... zapowiada się bardzo Ciekawie. w końcu cos na w miarę dobrym poziomie od SE. Ciekawe jak bardzo ekran jest odporny na zarysowania. podobnow Samsung Wave też miał mieć taki, a znam przypadek ze nie dał rady wyśwetlacz i to przy zwykłym "upadku z kolan"

  • -1

    8. ~Przemo  2011-01-07 09:38:00  host: 212.244.189.222

    Ciekawa sprawa jeśli chodzi i aktualizację do Androida 3,0, ponoć wymagania mają być tam spore a tu widzę poczciwego snapdragona znanego może już od 2 lat.

  • 2

    9.  2011-01-08 19:43:34

    @8 telefon ma procesor MSM8255 a nie QSD8250 o którym piszesz.

  • 0

    10. ~Toob  2011-01-09 02:05:48  host: ewp98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @8 3.0 jest dla tabletów ;)

  • 2

    13. ~anonim  2011-01-10 18:10:49  host: hrg106.internetdsl.tpnet.pl

    czyżby konkurencja dla wujka Sama i jego Galaxy S? zapowiada się ciekawie, ciekawy jestem także ceny :D

  • 2

    14. ~a  2011-01-10 22:29:20  host: ip-87-204-78-248.stg.pl

    Ekram będzie miał 4.2 cala a jakośc wyświetlanego obrazu jak na super amoled dzięki technologii bravia, tak w gdzieś wnecie wyczytałem:)

  • 2

    15. ~KosA  2011-01-11 17:26:57  host: niechcic8.uni.opole.pl

    Inne portale piszą, że ma być Snapek nowej generacji czyli 8255 :>

  • 1

    17. ~suska85  2011-01-12 12:50:08  host: 87-205-251-57.adsl.inetia.pl

    Co do wersji 3.0 androida to słyszałem że jest ona zarezerwowana tylko dla tabletów , i (co w związku z tym) telefony mają jej nie posiadać

  • -1

    19.  2011-01-12 20:08:32

    3.0 nie otrzyma, bo ta wersja jest przeznaczona tylko tabletom.

  • 1

    20. ~Sandziuk  2011-01-14 22:37:07  host: host-217-172-234-54.gdynia.mm.pl

    Zapomnieli dodać funkcji EXMOR R, znanej z lustrzanek Sony, dzięki której optyka pobiera więcej światła z otoczenie (czy coś w tym stylu) przez co zdjęcia i wideo robione w ciemniejszych miejscach są bardziej nasycone kolorami i jaśniejsze. Specyfikacja na naprawdę przyzwoitym poziomie nawet jak na high-end. Mam nadzieję, że sprawdzi się lepiej niż wynika z zapowiedzi.

  • 0

    21. ~miro  2011-01-16 22:05:16  host: user-46-112-66-53.play-internet.pl

    Czy będzie miał radio? czy tak samo jak X10 będzie pozbawiony radia? bo jak dla mnie to od razu go skreśla w moim wyborze.

  • 0

    22. ~BZIK  2011-01-17 18:50:42  host: 078088219130.kielce.vectranet.pl

    Sandziuk,na stronie mGSM podają że ma tęfunkcje EXMOR.....Multitouch, pojemnościowy wyświetlacz dotykowy. Złącze HDMI, jack 3,5 mm, micro-USB. Sony Exmor R dla czujnika CMOS, Reality Display z Mobile BRAVIA Engine. Autofocus, wykrywanie twarzy i uśmiechu, LED flash, stabilizacja obrazu, geotagi. Ustawianie ostrości i wyzwolenie migawki dotknięciem. Podświetlenie wideo. PlayNow, TrackID, skaner kodów NeoReader, Timescape. Microsoft Exchange ActiveSync. Autorotacja ekranu, ekranowa qwerty. DLNA. W zestawie karta 8GB. W zależności od wersji: UMTS HSPA 900, 2100 (LT15i) albo UMTS HSPA 800, 850, 1900, 2100 (LT15a). Akcelerometr, czujnik zbliżeniowy, natężenia światła, magnetometr. Odtwarzanie muzyki do 31 godz. Odtwarzanie wideo do 7 godz. 25 min. Adobe Flash 10.1.

  • 0

    23. ~Sonyx  2011-01-17 20:51:23  host: 83.173-244-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be

    Drugi VGA? Czyżby to była sugestia, że Arc ma FFC? Niestety nie ma...

  • 0

    24. ~Malykolka  2011-01-17 23:00:58  host: public11871.xdsl.centertel.pl

    Super!!! To jest telefon... Procesor 1Ghz, na Androidzie, nagrywa filmy w HD, wyswietlacz z tego co widac też całkiem duzy... Telefon mażenie, tylko ile będzie kosztoawać ??? Poniżej 2000zł nie będzie nawet na allegro ;/

  • 2

    25. ~visort  2011-01-17 23:36:37  host: 87-206-87-233.dynamic.chello.pl

    DO WSZYSTKICH NIEDOUCZONYCH: Android 3.0 będzie dostępny także na Smartphonach! Wstępnie miał być na tabletach, jednak już pierwsze porty są na telefonach. Nie siejcie famy po mieście

  • -1

    26. ~  2011-01-19 09:26:53  host: 212.160.172.70

    Wiecie może czy ten Xperia jest nadal robiony przez HTC? Może tym razem SE uśmiechnął się do Samsunga?

  • 0

    27. ~dminz  2011-01-19 17:36:14  host: dynamic-87-105-83-155.ssp.dialog.net.pl

    chyba se wkoncu sie obudzil i zaczął doganiac konkurencje. andek 2.3 ekran 4,2 mobile bravia z podswietlaniem led , pozadny aparat , procesor myslalem ze bedzie snapdragon z desire hd ale i tak jest niezle

  • 0

    28. ~PiorreceQ  2011-01-19 17:51:05  host: dtb149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LED FLASH :| Czemu nie mogę dać androida z xenonem ?:(

  • 0

    29. ~liki  2011-01-22 22:15:17  host: 129-133-78-94.net.stream.pl

    A wiecie ile mniej więcej kosztuje? Proszę bardzo o pomoc bo jakoś bardzo cięszko znaleźć cenę.na allegro nie ma na ceneo.pl też.A właśnie zamierzam se kupić i nie wiem p ile on w ogóle jest.Bardzo prosze o pomoc.

  • 0

    31.  2011-01-27 10:57:04

    zastanawia mnie jak jest wykonany, mam nadzieje że lepiej niz pozostałe X , bo bierze sie je do ręki a one trzeszczą, zgrzytają... Wydaja mi sie niesolidne. Do tej pory wykonanie ich było do niczego, no moze nie do niczego ale na bardzo niskim poziomie, czemu SE nie może włożyć więcej serca w wykonanie ?

  • 0

    32. ~a3e  2011-01-30 17:36:38  host: g225127247.adsl.alicedsl.de

    XPERIA robiona przez HTC... lol X1 tak reszta nie

  • 0

    33. ~PKM  2011-01-30 20:09:24  host: host81-151-222-192.range81-151.btcentralplus.com

    Świetnie wygląda :) mam xperia mini, malutkie ale działa, i jest wygodniejsze od wielu większych telefonów :) mam tylko nadzieję że ten ma multi touch

  • 0

    34.  2011-02-02 19:12:14

    Litowo-polimerowa bateria? To jakiś żart ?

  • 0

    35. ~krzysiek  2011-02-02 22:18:19  host: 213.17.156.174

    nie, HTC robił tylko X1, wszystkie późniejsze wersje Xperii, czyli: X2, X5, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro, X8 są robione tylko i wyłącznie przez Sony Ericssona

  • 0

    36. ~Eloo  2011-02-06 18:43:45  host: d225-64.icpnet.pl

    Wyjdzie wersja mini x12???

  • 0

    37. ~HO  2011-02-09 15:35:44  host: elf172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po 1 ten telefon nie będzie miał aktualizacji do android 3.0 bo to jest tylko na tablety ... a po 2 kolejnymi dla smartfon-ów będzie to android 2.4 a później 2.5 i 2.6....

  • 0

    38. ~whatever  2011-02-09 20:04:37  host: 188.147.148.131.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    zapowiada się naprawdę genialny telefon. SE wraca do gry!

  • 0

    39. ~Debek  2011-02-11 00:02:47  host: 77-255-88-211.adsl.inetia.pl

    Uprzejmie informuje , ze legalny(niezrootowany) Android 3.0. nigdy nie trafi na smartfony. i nie rozumiem co znaczy "Wiecie może czy ten Xperia jest nadal robiony przez HTC? Może tym razem SE uśmiechnął się do Samsunga", ja wiedziałem i myślałem ze sony daje sprzęt, a ericsson pomysły.

  • 0

    40.  2011-02-20 18:05:29

    Wyświetlacz to 4,3 cala... Byłem na premierze w Londynie...

  • 0

    41. ~Prz3mO  2011-02-24 10:11:25  host: staticline18393.toya.net.pl

    Koszt na dzień dzisiejszy to 2 299zł

  • 0

    42. ~spoko loko  2011-02-24 10:35:50  host: afhn211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    29, nie ma bo jeszcze nie wyszedl, co nie przeszkadza w tym, ze bedzie to jeden z najbardziej udanych modeli SE

  • 0

    43. ~madra na mxa  2011-03-09 20:08:11  host: 212.160.172.70

    mam ten tel. jest piekny i cudowny:) nateria bardzo długo trzyma jestem zadowolona:)

  • 0

    44. ~kisiel  2011-03-18 16:38:06  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    najciekawsze jest to, że ma ekran z Sony Bravia ;) widziałem i naprawdę jakość jest niesamowita. Nie widziałem lepszej na jakimkolwiek telefonie... BA! nawet na lapkach :P

  • 0

    45.  2011-03-19 07:41:57

    @40. Wyświetlacz ma 4,2 cala. wczoraj miałem go w obrotach, jest genialny. i Ten exmor... działa niesamowicie przy słabym świetle i w nocy. nawet bez użycia lampy nagrywa genialnie. a Cena 1950 przez pierwsze 2 tygodnie później 2150zł. naprawde warto.

  • 0

    46. ~  2011-03-25 18:34:20  host: public96222.cdma.centertel.pl

    Fajnie fajnie, tylko chyba z rok albo dwa lata za późno :P

  • 0

    47. ~  2011-04-06 11:55:38  host: 212.160.172.70

    no z rok za pozno... ile ramu i jaki gpu?

  • 0

    49. ~Snapdragon  2011-04-10 21:57:22  host: public-gprs178925.centertel.pl

    Gpu chyba Adreno 205

  • 0

    50. ~Mateo  2011-04-11 21:13:42  host: osw139.internetdsl.tpnet.pl

    Nowy SE Xperia arc ma 512GB Ramu i nowy procek od Snapa ,szkoda tylko ż nie jest on aż tak wydajny jak ten w HTC Desire HD...:( ale całokształtnie jest to moim skromnym zdaniem jeden z najlepszych smartów i w jakiej cenie..2200zł za takie coś od nowości to jak pół darmo, ale szkoda że pół uświadomie tylko niektórych że smarty z tej półki wchodząc na rynek, i innych producentów nie rzadko ponad 3000zł...

  • 0

    51.  2011-04-12 11:10:30

    Myślę, że nowy Se Xperia Arc, tylko w tym miesiącu będzie kosztował tak drogo, a potem już spoko będzie. Ja tak słyszałem, że tylko w Polsce jest dostępny w środkowej europie, więc trzeba się cieszyć, a nie tylko narzekać :)

  • 0

    52.  2011-04-13 15:12:14

    No, GPU to Adreno 205. Ale czemu jest z rok albo dwa późno? Czy widzieliście taki telefon dwa lata temu?? Myślę, że nie.

  • 0

    53. ~arc  2011-04-16 12:50:46  host: ip-91-193-199-4.enterpol.pl

    telefon ogólnie całkiem fajny do gier i multimediów ale jako stricte telefon to jest duży, nieporęczny bateria trzyma zaledwie jeden dzień ale jako zabawka/gadżet jest świetny.. to mój pierwszy android i muszę przyznać iż po latach korzystania z WM i symbianów róznej maści TO jest TO

  • 0

    54. ~Mateo  2011-04-17 18:15:33  host: 89-79-237-164.dynamic.chello.pl

    Uwierz mi nie masz co narzekać z doświadczenia wiem ,ze 1dzień bateria przy średniej lub hardowej eksplatacji to dobry wynik ,jak na telefon tej klasy oczywiście... a poza tym to prawdziwy smart z tymi wymiarami idealny niemal do przegladania neta i "filmikow" w podrózy ,pomijajac gry =) Osobiscie moim mazeniem jest smart z 4,5calowym ekranem bo jak dla mnie bylby "akurat" ,a co do tego SE to 8mm w najcienszym miejscu...istny wygar jest chyba najcienszym smartem świata, ale tego pewien nie jestem... ;)

  • 0

    55. ~Mateo  2011-04-17 18:20:44  host: 89-79-237-164.dynamic.chello.pl

    Spytam sie was tylko bo tu i nigdzie indziej nie znalazłem informacji ,czy posiada on nadajnik fm ? Oczywiscie wszystkie ciekawostki o ktorych wiecie a nie sa opisane zawsze mile widziane :)

  • 0

    58.  2011-04-19 12:22:58

    I tak cena po wakacjach spadnie o połowę, albo lepiej. Ludzie narzekacie na procek i parametry, a ja się spytam - wykorzystacie chociaż 80% tego co on posiada? NIE

  • 0

    59. ~pauka  2011-04-19 16:13:42  host: 2E6BAC73.dsl.pool.telekom.hu

    no tak jak jest z tą baterią, ile trzyma, bo widzę, że zdania są podzielone. od wczoraj miała być w ofercie ery, ale na stronie oprócz parametrów nic nie ma..nie wiem, może nadal maja opóźnienie przez trzesięnie ziemi w Japonii, kto wie. no ale żeby dużo nie pisać, już się mogę doczekać, do tego te bajery, że exmor r i bravia mobile strasznie mnie zachęcają. no to czekam teraz na ruch ze strony ery.

  • 0

    60. ~Pindol  2011-04-20 02:33:07  host: user-46-113-23-96.play-internet.pl

    I tak 99% tutejszych ludków nigdy go w realu nie ujrzy! :D

  • 0

    62. ~pipka  2011-04-26 16:25:24  host: public22020.cdma.centertel.pl

    jakby co to ja ujżę bo go biorę. Widziałem i trzymałem w rękach x10 a ponoć są prawie identyczne więc jeśli jest aż tak wielki to dla mnie jest the best...

  • 0

    63. ~Gnom  2011-04-26 16:40:44  host: gon250.internetdsl.tpnet.pl

    mam go, niezła tandeta szkoda pieniedzy, lepiej kupic cos innego

  • 0

    64. ~L0L0  2011-04-26 17:45:40  host: public22020.cdma.centertel.pl

    joł, czy ten fon ma radio bo chce wiedzieć>>>:P

  • 0

    65. ~czarny 29  2011-04-27 07:55:37  host: 0x3ec73f2b.inet.dsl.telianet.dk

    co do radia fm jest,bateria jeszcze niewiem ile trzyma bo mam go dopiero od wczoraj,ale przy sluchaniu radia z neta w pracy 7goddzin po 4,5h musialem go pdlaczac pod ladowarke,ale i tak jest le[iej jakw xperii x10.dodam tylko ze telefonik jest zajefajny

  • 0

    67. ~bartex352  2011-04-28 00:01:00  host: blv182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Już wiem na co zmienię swoją poczciwą Omnię I.

  • 0

    68. ~paweł  2011-05-08 14:36:14  host: 188.146.94.59.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    najfajniejszy telefon jaki można mieć:)

  • 0

    70. ~MC R@VEL  2011-05-11 23:55:52  host: waw1.matras.pl

    ~czarny 29 - powiedź jak to jest z tym drugim aparatem ?? jest on czy go nie ma ?? i czy działają Video Rozmowy ??

  • 0

    71. ~portius  2011-05-21 00:06:32  host: afhl173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma drugiej kamery ale telefon jest ZAJE i wiadomo co dalej, lepiej poczekac na aktualizacje (ponoc w tym tygodniu) bo czasami bateria swiruje (raz trzyma noc, raz 3 dni -cos z softem), a poza tym miodzio, dotyk jak w iphonie, duzy super jasny wyswietlacz, bez problemu odtwarza divx i to w hd (720), gierki hd gameloftu ida bez zacinki, po za tym android - dzieki temu z telefonem mozna robic cuda, co sie zywnie podoba, no i aparat, gdyby mial xenona to bylby wlasciwie rewolucyjny cybershot na androida (cos co swego czasu k800 czy c905), czesto zmieniam telefony ale ten sie naprawde SE udal.

  • 0

    72. ~jolero64  2011-05-26 13:44:33  host: mastiff3.strazgraniczna.pl

    Niestety nie dostępny w Orange :(( Niby w ofercie jest ale praktycznie nie do osiągnięcia - czekam ponad miesiąc :(((

  • 0

    73. ~  2011-05-26 17:15:45  host: iqq9.internetdsl.tpnet.pl

    era ma arc od miesiaca mam go jest super era wycenia na 3300

  • 0

    74. ~???  2011-06-03 22:25:15  host: public27762.cdma.centertel.pl

    Witam jeśli telefon nie ma drugiego aparatu to co to oznacza?(tekst w nawiasie): 8 Mpix, autofokus, LED flash, , wideo 720p@30fps

  • 0

    75. ~  2011-06-04 10:53:17  host: host-213-25-184-201.barczewo.macrosat.pl

    Jak wyglądają zdjęcia robione w nocy?

  • 0

    77. ~  2011-06-05 15:35:09  host: gti123.internetdsl.tpnet.pl

    2 149,00 zł to jest cena tego sonyericssona w sklepie internetowym sonyericssona

  • 0

    79.  2011-06-09 01:24:02

    Hmm na przedniej stronie na zdjęciach tego smarta widać że ma jakąś jakby kamerke z przodu to by wskazywało na to ze ma video-rozmowy i pojawia się pytanie dlaczego w opisie tu na telepolis.pl wyraznie napisane jest(Wideokonferencjia--->Tak) ????.Interesuje mnie prawda a nie bajki zawistnych marzycieli i bidoków hehehe Toszto śmiana niekiepska jeśli faktycznie niema Wideokonferencji to sytuacja pomiędzy producentem a klijentem wyglądała by w ten sposób niech kupują bananowcy bedą mieli hd a na przednia kamere ich wyciulamy a kafle i tak będą wpadały na konto bo ludzie bedą się fascynowali rozdzielczośią w hd 720p i zapomną o przedniej kamerce i wideorozmowach a dla nas to przecie mniejsze koszta produkcji no i większy zysk! ryk.-

  • 0

    80. ~  2011-06-17 19:25:21  host: 178-37-128-138.adsl.inetia.pl

    Witam W poniedziałek zawita do mnie na stałe :) zobaczymy na ile jest warta a na ile przereklamowana :)

  • 0

    81. ~ARC  2011-06-23 23:37:39  host: public24921.cdma.centertel.pl

    No cóż telefon super, zaraz po tym jak przyszedł to od razu otrzymał aktualizacje do wersji 2.3.3 i muszę powiedzieć że chodzi nie kulawo... Jest świetny i muszę szczerzę powiedzieć że nie żałuję zakupu pierwszego w moim życiu SONY ERICSSONA!!!

  • 0

    82. ~:)  2011-06-27 12:46:43  host: aeaw195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 80 i jak sprzecik? zastanawiam sie nad kupnem, polecasz? ;)

  • 0

    83. ~KaaaaIIIIIsssssuuuuuSSSS  2011-06-27 22:24:58  host: acs194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jednak zostaje przy x10... Porównywałem ją wczoraj i nie zrobiła na mnie jakiegoś niewiarygodnego wrażenia... Troszkę nowszy system i parę aplikacji więcej wejdzie... Zostaje przy x10

  • 0

    84.  2011-07-06 12:49:16

    ja też polecam arc'a, jest świetny. wszędzie tak go atakują, bo blablabla, że Galaxy S2 jest lepszy, i wgl, SE już został w tyle, i w ogóle. nie wiem, czemu tak wszyscy napadają na SE... ja polecam gorąco jeszcze raz! przedtem miałem X1, też mi się spodobał bardzo.

  • 0

    85.  2011-07-06 14:36:23

    jeżeli już masz X10, no chyba nie warto go wymienić na arc, bo tak bardzo nie różną się , ale jeżeli ktoś jest przed kupnem nowego telefonu jak ja,wtedy już warto się zastanawiać:P pozdrawiam

  • 0

    86. ~non(pis)ior  2011-07-11 10:52:25  host: mastiff3.strazgraniczna.pl

    No cóż, z wieloma opiniami się zgadzam z innymi nie. Posiadam go od miesiąca i stwierdzam, że ogólnie telefonik jest cool. Minusy: mażący się ekran (każde pociągnięcie palcem pozostawia tłuste smugi (czego nie miałem w innych phonach) i ... niestety ale procesorek nie zawsze jest w stanie sprostać moim zachciankom - faktycznie wolny. Cała reszta the best!!!

  • 0

    87. ~WilQ  2011-07-23 12:33:13  host: 178-36-138-10.adsl.inetia.pl

    Kupiłem Arca nie zważając na opinie.. nie żałuję! Dla mnie bomba! Ogólnie rzecz biorąc, można się tej baterii czepiać, ale kupując taki tel, weźcie pod uwagę jaki on ma wyświetlacz.. mi nie zależy np na baterii, żeby trzymała niewiadomo ile - btw..mi nigdy bateria nie trzyma długo, bo sporo się bawię gierkami RPG czy podobnymi. Elegancki tel w przenośni jak i dosłownie. Polecam

  • 0

    88. ~WilQ  2011-07-24 15:11:05  host: 178-36-169-70.adsl.inetia.pl

    Humm - kapke poza 3h grania w giere RPG z wlaczonym dzwiekiem non toper od 90 do 10% baterii. Dla mnie jak na taki ekran to wystarczająco. Pewnie gdybym sciemnil ekran wytrzymaloby wiecej.. Chcecie zeby bateria Wam trzymala? Kupcie Nokie 3310 :P

  • 0

    89. ~xyz  2011-07-24 19:39:31  host: aaug8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja o upgradzie do andka 3.0- nawet gdyby był on na smartfony, to i tak on go nie będzie miał. Powód- honeycomb pójdzie tylko na dwurdzeniowcach.

  • 0

    90. ~slaszek  2011-08-09 21:26:40  host: 77-253-5-72.adsl.inetia.pl

    Pomocy. Zrzuciłem zdjęcia z Xperii na kompa i wywala mi system. Nie mogę ich oglądać ani edytować. Czy Ktoś wie o co może chodzić??? Na telefonie chodzi ok...

  • 0

    91. ~  2011-08-14 08:20:15  host: z26-16.opera-mini.net

    widziałem tego fonka nowego w sklepie ZA 700ZŁ:-) to chyba tanio nie???widziałem tego fonka nowego w sklepie ZA 700ZŁ:-) to chyba tanio nie???

  • 0

    92. ~bateria  2011-09-09 00:54:03  host: aof67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    duża będzie różnica między baterią 1500mAh A 1800mAh? Bo zastanawiam się czy nie kupić właśnie tej większej.

  • 0

    93. ~MAREK  2011-09-22 00:02:41  host: 89-79-112-57.dynamic.chello.pl

    nie chce odradzac ARC - dzisiaj w plusie nówke dostalem - mialem go od 16 do 23 o 23 zauwazylem ze wyswietlacz odchodzi od calosci - mozna normalnie czymkolwiek cienkim (typu paznokiec) wyciagnac wyswietlacz... zenada nic poza tym ciekaw jestem jak dlugo bede czekac na nowy telefon w ramach gwarancji

  • 0

    94. ~robsonxx44  2011-09-22 13:36:04  host: adt84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostalem wczoraj nowy telefon - uszkodzony !!! odchodzi wyswietlacz... mam nadzieje, ze go naprawia - jesli chodzi o telefon sam w sobie - cos pieknego polecam ! oczywiscie SGS II > ALL

  • 0

    95. ~xtomix  2011-10-05 13:14:31  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    Za 700 opłąca sie go wziąć.

  • 0

    96. ~SE Arc  2011-10-08 08:28:39  host: wap.plusgsm.pl

    xtomix opłaca sie i warto bo telefon godny polecenia

  • 0

    97. ~serterte  2011-10-09 13:12:26  host: aih97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a WiFi ma?

  • 0

    98. ~Koza  2011-10-20 20:52:04  host: public14194.xdsl.centertel.pl

    Ile dni trzyma bateria???

  • 0

    100. ~ARC  2011-10-22 17:48:51  host: 178-36-131-174.adsl.inetia.pl

    Jest napisane chyba że wifi ma;)Mam ten tel polecam,dużo aplikacji przejrzyste menu,wyświetlać ma powłokę która chroni przed uszkodzeniami..Co do baterii,jak się pokombinuje to spokojnie wytrzyma max 3-4 dni oczywiście normalnego użytkowania i czasami jak gry czy filmy...Ogółem tel wart zakupu,kupiłem go w Plusie za 49zł,natomiast minus za aktualizacje gdyż tel z salonu mają z opóźnieniem niż tel zbrandowane itd...Pozdrawiam

  • 0

    101. ~  2011-10-25 12:19:49  host: user-31-175-172-77.play-internet.pl

    Telefon typowy dla kobiety. Mam go od wczoraj i kocham. Chociaż to mój pierwszy telefon dotykowy jest bardzo intuicyjny i nawet sobie z nim radzę ;) Ale muszę się jeszcze go nauczyć. Jakość filmów niebywała!

  • 0

    102. ~jogi  2011-11-15 16:24:55  host: 82.160.184.4

    zauwazylem niescislosci w opisie mam ten telefon i na pudelku mam napisane wi-fi b/g a nie b/g/n nie wiem czy to blad w druku na pudelku czy na stronie jest zle napisane

  • -1

    103. ~xxx  2011-12-11 13:26:01  host: 91.228.35.212

    telefonik wszystko pięknie ładnie, śmiga szybko bez zadnej zawiechy, ale ekran odchodzi, oddalem do serwisu po 5 dniach i zobaczymy co stwierdza, a co do baterii to szalu nie ma 1-2 dni

  • 0

    104. ~noczesc  2011-12-31 12:53:05  host: 83.1.143.53

    ten telefon ma radio ?

  • 0

    105. ~whocares321  2012-01-09 20:42:27  host: 78.133.226.83

    nie ma multi touch

  • 0

    106. ~racoon  2012-01-20 18:27:10  host: 188.147.111.12.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    ma radio, multitouch tez. potwierdzam ekran odchodzi. jesli ktos ma pytania to smialo chetnie odpowiem

  • 0

    107. ~misiek  2012-01-24 20:27:17  host: staticline58705.toya.net.pl

    jak nie ma multi touch? ekran wyczuwa do 4 palcy jednocześnie!

  • 0

    108. ~whocares321  2012-02-13 12:31:47  host: stomil-poznan.pl

    nie wyczuwa, w wersji S wyczuwa.

  • 0

    110. ~  2012-03-14 13:15:45  host: tor-exit-router46-readme.formlessnetworking.net

    Wyczuwa, wystarczy wpisać na youtube: xperia arc mulitouch test. I wszystko jasne :)

  • 0

    111. ~gosiaaa  2012-03-21 20:16:18  host: 92.41.60.167.threembb.co.uk

    ok ja mam pytanie,tylko sie nie smiac ze nie wiem :) kazda aplikacja zapisywana jest na pamieci wewnetrzenej i ciagle brakuje mi miejsca, mimo ze na karcie pamieci mam 4GB wolne, jak rozwiazac ten problem? nie posiadam opcji zapisywania na karcie pamieci gier i aplikacji.

  • 0

    112. ~misiek  2012-04-01 21:44:29  host: staticline58705.toya.net.pl

    wystarczy wejść w ustawienia/aplikacje/zarządzaj aplikacjami, wybrać dowolną aplikację z listy i wybrać opcję "Przenieś na kartę SD"

  • 0

    113. ~stanley  2012-06-27 14:16:02  host: user-46-113-223-210.play-internet.pl

    witam, arca posiadam od pazdziernika ubieglego roku i jak kazdy uzytkownik dostrzegam zalety jak i wady tego zacnego smartfona. zacznijmy od plusow,, duzy bardzo czuly 4,2 calowy ekran przemawia do nas jak i do chetnych ktorzy telefonik chca nabyc. 'debesciarski' wyglad i lagodnie 'lukowata' linia jest czyms pieknym dla oka, to tyle jesli chodzi o ksztalty. procek 1 ghz sprawdza sie znakomicie, telefon dziala szybko i sprawnie. wiesza sie? niemozliwe, telefon jest caaly zapelniony danymi, nie mowiac o microsdhc 8gb. ladne ,zywe zdjecia, filmy rowniez tym bardziej w rozdzialce 720p. jest jeszcze sporo plusow ktorych nie wymienie, natomiast jesli chodzi o wady, to pierwsza mysla jest ekran odnosnie zastosowania krystalicznego szkla jakie bylo np w c905. telefon nie jest zabawka, wiec trzeba o niego dbyc, mimo tego zauwazylem na pierwszy rzut oka niewidoczne zarysowania, dopiero gdy patrzymy pod swiatlo dostrzec mozna ten mankament. no i bateria : ale im wieksza rozdzielczosc ekranu, tym mniejsza zywotnosc baterii. po krotce to tyle. nie oddam calego uroku zwiazanego z arcem w opisie. to trzeba miec w rekach, zeby cokolwiek powiedziec, bo niektorzy chyba trafili tu przez przypadek.. pytania typu czy ma wi fi?? hehe nie nie ma, o bluetooth tez zapomnieli ale za to mamy do czynienia z Irda o zasiegu 500 m :D to tyle z wyjasnien.

  • 0

    114. ~dragon4455  2012-07-12 00:26:08  host: ip-93-154-154-110.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    do jakiej wersj androida jest update oficjał

  • 0

    115. ~DamiaN  2012-07-19 08:51:50  host: 78.31.139.139.inter-media.pl

    Mam tego fona już kilka miesięcy, największą wadą jaką zauważyłem to pękający przedni panel koło czujnika zbliżenia. Tel nie ma videorozmów, ale mało kto z tego korzysta, filmy w trudnych warunkach oświetleniowych wychodzą elegancko, to samo ze zdjęciami. Fabryczna folia na wyświetlaczu szybko się rysuje (tak arc ma folie fabryczną) a bez folii źle się przesuwa palem po ekranie. Telefon jest cienki dzięki czemu można zastosować sylikonowy case i nie martwić się o stan telefonu, a przy okazji tel nabiera normalnych kształtów.

  • 0

    116. ~Pomocy  2012-10-16 21:05:52  host: host_135_145.compower.pl

    Mam ogromny problem ze zdjeciami w sonym ARC, robi mi on malutkie zdjęcia i jak je wzrzucam na komputer nie jestem w stanie ich powiekszyć bez pikselozy. BARDZO proszę o pomoc ! Zmienielam formaty i nic nie działa ...

  • 0

    117. ~55555  2012-12-14 15:57:57  host: 62-233-216-82.rako-lan.pl

    jak widze te wasze byki to mam ochote was poszlac do szkoly

  • 0

    118. ~plusiak  2013-02-25 14:05:19  host: orn254.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go:) Ale czas na zmiane.... Mam go od jakiegos 1.5 roku. Telefon wygłada naprawde słabo, wyświetlacz porysowany farba tylnej klapki zdrapana, plastik przy klawiszach wyłamał sie. Bateria trzyma teraz max 9 h. (ale to wszystko wina mojego uzytkowania, nie szanuje;/) Aparat genialny jak na telefon który ma 1.5 roku, nie zawiesza sie teraz mam andka 4 gdzie bałem sie ze bedzie mulił ale daje rade bez zadnych wiekszych odczuwalnych zaciec. Ogólnie jest swietny i wytrzymałościa i funkcjonalnoscia i desing super. Na to co u mnie ten telefon przezył to wczesniejsza S1 rozpadła sie po roku. teraz wachania miedzy HTC one X+ a Sony Xperia Z. Ciezki wybór.;/ Ale ARC NA WIELKI +

  • 0

    119. ~Majster  2014-01-08 23:24:35  host: 195.117.93.137

    Upadł kilkanaście razy, wyświetlacz praktycznie nie odporny na upaki - MASAKRA! za pierwszym razem poszedł ekran, teraz znowu dotyk - szybka popękana - dotyk czasem sam się naciska.. poza tym wszystko ok, po jakimś czasie również złącze microusb nie działa idealnie - może jakieś śmieci się dostały, to samo z mikrofonem. System po 1,5 roku działa nadal stabilnie.

  • 0

    120. ~  2014-10-29 12:15:32  host: gpz85.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie co do sony xperii arc it15i wlaczylam w sieci ze chce internet ale nie wiem jak wlaczyc to w telefone. niby mam wlaczony transwer danych ale internet nie dzala

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-23-23-50-247.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet