Sony-Ericsson Xperia arc S - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Xperia arc S Opinie o Sony-Ericsson Xperia arc S

Sony-Ericsson Xperia arc S

w sumie: 137
  • 0

    1.  2011-08-31 18:45:38

    Całkiem przyzwoicie :)

  • 0

    2.  2011-08-31 18:47:20

    A "andfroid" to jakiś nowy OS, nie ??? :)

  • 0

    3. ~tador  2011-09-01 14:56:08  host: dhr146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Odpowiedz SE na SGS2 coś się już dzieje

  • 0

    4. ~Chleb  2011-09-01 20:47:17  host: ejt156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    masa !!! ciekawe ile bedzie kosztował :)

  • 0

    5. ~W.  2011-09-02 21:00:26  host: passat.interkam.pl

    8,1 Mpix - to chyba żarty.. takie aparaty spełniałyby oczekiwania, ale chyba rok temu..

  • 0

    6.  2011-09-03 12:59:11

    Według mnie to odpowiedź SE na Samsunga Galaxy S+, a do tego bardziej opłacalna. Btw. w PDA (param.) wkradł się mały błąd (Andfroid).

  • 0

    7. ~mati  2011-09-03 17:41:23  host: host-89-231-240-7.mielec.mm.pl

    Andfroid 2.3.4, proceor Qualcomm Snapdragon MSM8255 1,4 GHz Błąd w opisie.

  • 0

    8. ~  2011-09-04 20:55:29  host: z43-05.opera-mini.net

    Patrzę czytam i może go chwyce.parametry ciekawe ale do androida nie mogę się przekonać!W planie jest Nokia N8,E7,HTC SENSATION no i wyżej opisywany SE ARC Patrzę czytam i może go chwyce.parametry ciekawe ale do androida nie mogę się przekonać!W planie jest Nokia N8,E7,HTC SENSATION no i wyżej opisywany SE ARC

  • 0

    9. ~spoko  2011-09-05 16:59:25  host: nat166.ap-media.pl

    Świetny produkt od SE - dobrze to wróży sytuacji na rynku smartphonów w kolejnych miesiącach.

  • 0

    10. ~BuLL  2011-09-07 12:26:48  host: 87-205-219-235.adsl.inetia.pl

    A dlaczego S? Co znaczy w ogóle S?

  • 0

    11. ~  2011-09-07 12:28:15  host: 87-205-219-235.adsl.inetia.pl

    Andfroid to nowy OS bazujący na silniku androida

  • 0

    12. ~telemarketerka  2011-09-10 13:26:26  host: 85.219.163.66

    i tak xperia play jest wymiataczem w se tylko ze wielu ludzi nie wie ze to tez dzwoni:D a jest narazie naj naj najlepsza

  • 0

    14. ~emma  2011-09-13 14:46:44  host: sender.mpwik.wroc.pl

    5. a po co Ci lepszy aparat w telefonie? Jak chcesz porządne zdjęcia kup sobie lustrzanke i naucz się jej obsługiwać. W każdym razie SGSII przez niektorych i tak bedzie bardziej zachwalany przez procesor. Powiedzmy sobie tak Samsung sie wziął za siebie, nie licząc jak zwykle tandetnej obudowy, szczególnie tylnej klapki w serii Galaxy.

  • 0

    15. ~miro  2011-09-13 22:23:08  host: 031011129163.warszawa.vectranet.pl

    Nie widzę w opisie, że ma GPS ale przecież posiada.

  • 0

    16. ~Mathew  2011-09-18 21:47:43  host: aayh24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No ciekawy telefon, nowy system, więcej ramu, duży procek. Lecz jak zawsze wrzucając słabsze baterie na dzisiejszym poziomie technologicznym powinno być z 3000mAh -.- A co do aparatu: video 720p!!! To jest dużo jak na SmartPhone'a a rozdzielczość aparatu przy 8mpx to około 3400x2400 To jest naprawdę wiele.

  • 0

    17.  2011-09-25 07:12:05

    Mnie się wydaje, że Andfroid to połączenie nazwy systemu operacyjnego Android i jego wersji 2.2, czyli Froyo, czyli właśnie Andfroid.

  • 0

    19. ~Arq  2011-09-29 19:55:52  host: 213-199-192-61.tktelekom.pl

    W oficjalnym sklepie SE jest tańsza niż zwykła arc. :)

  • 0

    20. ~sovaldo  2011-10-03 10:05:35  host: 31-128-3-17.ip.xcore.pl

    adndroid obecnie i jeszcze przez bardzo długo jest i będzie najlepszą platformą jeżeli chodzi o urządzenia mobilne

  • 0

    21. ~leeyo  2011-10-13 15:08:42  host: 178.180.25.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    sony ericsson Arc S - MA PROCESOR 1,4GHz

  • -1

    23. ~leszekSverie  2011-10-21 18:10:54  host: 78-69-186-128-no160.tbcn.telia.com

    kur... mać !!!!!!!!!!1 czemu wszystkie portale kłamią ten fon nie ma drugiej kamery i nie ma wideo rozmów!!!!! tak samo pisaliscie o X10i ona tez nie ma drugiej kamery a to cos czarne nad ekranem to czujnik zblizeniowy i czujnik swiatla co za idioci tu pisza recezje jak nie mieli tego telefonu w reku!!!!!!!

  • 0

    24. ~pomocyyyy!  2011-11-10 23:24:02  host: 89-77-251-186.dynamic.chello.pl

    nie orientuje się ktoś, gdzie zmienic dopuszczalną ilość znaków na 1 smsa? szukam wszędzie i nie mogę ustawić na 160 :(

  • 0

    25. ~Rizenek  2011-11-15 11:39:27  host: z26-13.opera-mini.net

    wystarczy że wylaczysz polskie znaki lub nie będziesz ich używał :*

  • 0

    26. ~Flysis  2011-11-21 20:24:12  host: afqu37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zawsze byłem za SE ale że Samsung wypuścił SGS II to go kupiłem ale nie wiem czy 1.4 a 2x1.2 będą sobie równe

  • 0

    27. ~kamerka  2011-11-22 21:20:47  host: 87-207-229-25.dynamic.chello.pl

    Jaką rozdzielczość ma kamera do videorozmów?

  • 0

    28. ~  2011-11-28 15:38:10  host: public-gprs54260.centertel.pl

    niema kamery do wideo rozmów

  • 0

    29. ~mysli nad xperia  2011-11-29 17:31:07  host: aeho82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka jest roznica miedzy jedno rdzeniowym a dwu, i jak to sie przeklada na sprawnosc telefonu?

  • 0

    30. ~msx  2011-12-04 22:48:28  host: host-84-13-156-230.opaltelecom.net

    do videorozmów można używać tej kamery co jest z tyłu, tylko raczej ciężko będzie zobaczyć rozmówcę i pokazać siebie równocześnie :-) ewentualnie lusterko pomoże :-) Ogólnie telefon jest git. Na stockowym romie szału nie ma ale po zmianie na jkiś custom, telefon wymiata. Fajnie wyglądają zdjęcia 3D, ale do tego trzeba podłączyć tel przez HDMI do tv 3D. Nie wiem jak się ArcS ma do Arc bo tego drugiego nie miałem. Aczkolwiek nadal wolę używać mojej starej wysłużonej x10i na CM7 :-)

  • 0

    31. ~rgggre  2011-12-06 15:26:34  host: ivb92.internetdsl.tpnet.pl

    posiada ten telefon Gorilla Glass ?

  • 0

    32. ~a_lex  2011-12-08 10:26:14  host: dvi202.internetdsl.tpnet.pl

    Będzie na nim chodził darmowy internet od Aero?

  • 0

    33. ~arc s  2011-12-09 10:51:33  host: 89-68-122-123.dynamic.chello.pl

    arc s nie ma gorilla glas, standardowe szklo mineralne jak w innych swoich modelach

  • 0

    34. ~Mirek  2011-12-13 10:45:55  host: 80.53.45.182

    Czas odtwarzania muzyki (h)- 374 serio??

  • 0

    35. ~kiptek  2011-12-14 20:41:40  host: ayr129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon ale szkoda ze nie ma wysuwanej klawiatury tak jak w xperia play

  • 0

    36. ~ewelina  2011-12-19 18:37:04  host: host-81-190-75-119.gdynia.mm.pl

    a czy ktoś wie jak wyłączyć polskie znaki (ale wciąż chce używac słownik)

  • 0

    37. ~porymb  2011-12-19 19:51:16  host: 84-10-190-248.dynamic.chello.pl

    Jest darmowa lacznosc z internetem poza wi-fi?

  • 0

    38. ~andy  2011-12-22 13:58:08  host: iju235.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś może napisać ile ten telefon wytrzymuje faktycznie na jednym ładowaniu akumulatora?

  • 0

    39.  2011-12-22 22:32:33

    @38.~andy - ok 24-36 godzin , zależy jak używasz ;)

  • 0

    40. ~Luki  2011-12-23 12:43:55  host: 109.196.0.18.gost.mdi.pl

    Aby wyłączyć polskie znaki w wiadomościach klika się ustawienia i tam Tryb tworzenia -> uproszczone kodowanie czy coś takiego. Alfabet GSM ? hmm no jakos tak...

  • 0

    41. ~PLnK  2011-12-23 17:22:17  host: 93-181-151-36.internetia.net.pl

    przesiadlem sie z samsunga galaxy na to cos i po 4h uzytkowania wysiadla plyta glowna, facet w serwisie owiedzial ze poszla seria do ORANGE z wada (dlatego taka fajna oferta na ten tel) wracam na galaxy a tego fona sprzedam jak wroci z naprawy chce ktos kupic?

  • 0

    42. ~Mario  2011-12-26 12:34:23  host: acwb237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam tego fona od jakiegoś miesiąca i powiem że ani razu mi się nie zawiesił,bateria przy włączonym pakiecie danych wytrzymuje mia jakieś trzy doby.Telefon naprawdę super!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    43.  2011-12-26 15:06:53

    @37 - niestety nie ma @38 - 36-48 h ;)

  • 0

    44. ~jjj  2011-12-26 17:26:00  host: 92.40.253.64.threembb.co.uk

    nie widze drugiej kamery w moim arcu

  • 0

    45. ~Gregorius9  2012-01-05 23:45:57  host: aqb128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Który telefon lepszy wg was Samsung Galaxy S II czy ten ? Chodzi mi o awaryjność , wykonanie i szybkość ?

  • 0

    46. ~maltan  2012-01-08 14:37:31  host: 80.48.185.229

    Bardzo bardzo duży plus korzystający z nawigacji GPS, telefon potrafi jako jeden na rynku korzystać z rosyjskich satelitów łącznie !!!

  • 0

    47. ~NiedzieL  2012-01-14 15:18:53  host: p4d221.traco.pl

    Mozna w grac w ten tel od siebie nawigacje i uzywac jej nie płacąc za internet łącząc sie z nim... ?

  • 0

    48. ~Jarecki  2012-01-15 21:50:21  host: user-46-112-206-253.play-internet.pl

    Telefon bardzo ciekawy. Martwi mnie troszeczkę jego wytrzymałość: ekran, posrebrzany plastik itd. Boję się, że telefon może nie wytrzymać roku użytkowania.

  • 0

    49. ~Bucik  2012-01-20 15:32:14  host: public-gprs284091.centertel.pl

    Ja mam arc S i nie zamienie go za nic innego. Porónaj sobie na you tubie arc s vs galaxy II i arc s vs Iphone 4. Sony wygrywa z obydwoma. Mam 23 lata a pomimo tego usmiecham sie jak gram (PŁYNNI) w GTA 3 :). W końcu nie Nokia E xxx tylko coś innego i 100% zadowolenia. Naprawdę polecam. Ps: można smiało kożystac z Arc S w trybie offline także spoko

  • 0

    50. ~  2012-01-21 07:00:54  host: d205-29.icpnet.pl

    @45 Bez porównania SGS II, mam go prawie rok niedługo i jest bezawaryjny. Oczywiście jeśli masz brandowany rom np z orange to lepiej wgrać czystego andro, bo nie wiedzieć dlaczego na brandowanym mi się wieszał zamulał itd jak naładowałem całą pamięć filmów i jeszcze 32 gb kartę. Ale jak wgrałem czystego androida śmiga aż miło. Ta Xperia jest spoko ale nie dorasta samsungowi do pięt. Mogę pisać długo porównując je ale po prostu wejdź na youtube i wpisz sgs2 vs xperia arc s i już :) Wyskoczy Ci 1000 testów porównawczych. Szukaj takiego z Smartphone nevy albo Webshake tv. @29 dwurdzeniowy procesor może wykonywać w dużym uproszczeniu dwa razy więcej operacji w tym samym czasie. (jest to duże uproszczenie:) Po prostu sgs będzie zawsze szybszy od telefonu z 1 rdzeniem. Oczywiście jeśli aplikacje nie są przystosowane do obsługiwania przez wielowątkowy procesor albo nie są właśnie pod ten jednordzeniowy procesor pisane. Ale uogólniając musisz sobie odpowiedzieć na pytanie kupując telefon czy jest Ci potrzebna taka diabelska wydajność jeśli dzwonisz i robisz zdjęcia i czasami przeglądasz internet.

  • 0

    51. ~  2012-01-23 16:29:14  host: 77-255-99-182.adsl.inetia.pl

    Witam, tel po przejściu na nowy abonament (darmowy net itd) od razu wylądował w serwisie-na dzień dobry problemy z softem. Czas pracy na baterii tragedia. Ładowanie raz dziennie to naprawdę bardzo dobry wynik. Zdjęcia ok podobnie jak przeglądanie internetu. Jest dość spory. Czy warto na niego wydawać sporo pieniędzy? Moim zdaniem NIE. Jest to bardziej gadżet-zabawka. Niestety podobnie jak większość smartfonów. Niestety już tęsknie za moim "starym, nie smart" telefonem.

  • 0

    52. ~Rafał  2012-01-27 12:47:14  host: 89-74-140-161.dynamic.chello.pl

    @ 45 Galaxy S II oczywiście... Idź do jakiegokolwiek salonu i porównaj nawet jakość wyświetlacza... SGS2 mam od 7 miesięcy - 0 śladów zużycia, użycia, zadrapań itp. Kilkanaście upadków, 2 zalania i szaleje jak nowy. Ale oczywiście Xperia ma ładniejszy design...

  • 0

    53. ~Ralf_S  2012-01-28 12:23:16  host: released.of.pl

    Telefon kupiłem 24.01 - dla mnie bomba!! Hula bez problemów, zero przycięć. Bateria od pełnego naładowania: 3 dni 11 godzin 10 minut - zostało jeszcze 1%. W tym czasie konfigurowałem telefon, dodawałem urządzenia BT i sieci WiFi, dużo rozmawiałem, przeglądałem internet i pisałem maile. Przy 2% wykonałem 3 rozmowy, w sumie około 12 minut. Jak na mój gust to bardzo dobry wynik pracy baterii. Aparat foto: bajka - jeden z lepszych. Porównanie z Samsungiem Galaxy S II wypadło dla tego drugiego miażdżąco. To inna liga :) Zdjęcia 3d? Ja bym to nazwał rozległą panoramą... Co mnie zaskoczyło: wzorcowa jakość rozmów - żaden z kilkunastu używanych przeze mnie telefonów (stale mam trzy) nie pozwalał na tak bezproblemowe rozmowy. Świetne głośniki - dużo lepsze, niż w moim starym lapku IBM T42. Sofcik SE zarąbiście poradził sobie z przeniesieniem kontaktów ze starego telefony - wielki plus dla producenta. Jakość ekranu? Nie przesadzajmy - jest bardzo dobrze, fakt, czarny jest szary, ale tylko jak patrzymy na wyświetlacz w ciemnym pomieszceniu (np.: w jaskini :P ). W normalnym użytkowaniu wcale tego nie zauważyłem, jedynie w testach. GPS działa i się sprawdza - lepszy niż ten za 1 zł z Neostrady ;) Fajny dodatek, to robienie ScreenShootów ekranu, choć przycisk wł/wył który również do tego służy jest za głęboko osadzony. Porobiłem zrzuty zużycia baterii, jakby ktoś chciał looknąć, to wystawię w necie. Jakość wykonania jest bardzo dobra, ale materiały nieco rozczarowują (plastik). Z drugiej strony wiem, że często może być lepszy od chińskiej blachy :D Wyświetlacz delikatny, więc kupiłem folię ochronną. Nie odbiło się to negatywnie na jakości obrazu - może to zależy od folii? Równie szybko kupiłem futerał z klapką - telefon jest zbyt ładny, aby go poniewierać . Co do noszenia w kieszeni, to ja uważam, że smartfony są za duże, aby je tam wciskać. Szczególnie jak ktoś ma stale dwa telefony przy tyłku.

  • 0

    54. ~stokrotka  2012-01-28 12:41:19  host: gti123.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo fajny telefon tylko jeszcze jakby jego cena była bardziej przystępna to by było fajnie

  • 0

    55. ~zs  2012-02-04 09:19:14  host: public-gprs233921.centertel.pl

    @Ralf_S arc s ma fabrycznie założoną folie na ekran. Przyjrzyj się dokładnie. Szkoda naklejać folie na folie.Telefon fajny, dobrze działa na sofcie SE. Polecam jedynie jakiegoś żel skina, na tylnią klapke..... strasznie szybko pojawiają się mikroryski ( jeśli komuś to przeszkadza).

  • 0

    56. ~Travis  2012-02-10 00:39:05  host: staticline18324.toya.net.pl

    Wypowiem się jako pracownik jednego z operatorów telefonicznych. Telefon rewelacyjny i bardzo piękny. Przesiadłem się na niego z X10. Różnica kolosalna. Procesor 1,4 Ghz zapewnia stabilność Androida. Wszystko działa szybko i płynnie. Aparat wraz z lampą błyskową i czujnikiem zbliżeniowym robi świetne zdjęcia w każdych warunkach. Stronki otwierają się szybko zarówno na paczce danych jak i wi-fi. Zakupiłem z marketu grę Ashpalt 6 HD, i po uruchomieniu zobaczyłem płyną animację i bogactwo kolorów na wyświetlaczu. Gra pochłoneła mnie bardziej niż najnowszy nfs w wersji na PC. Bateria 2 dni na gsmie, wi-fi. Prz bardzo intensywnym użytkowaniu 3g, gry, net-24 godziny. Wygodna klawiatura. Przy moich sporych dłoniach, świetnie pisze się smsy. Telefonik nie ma problemów z Apnami mmsowymi (na x10 oraz innych telefonach na androidzie problem ten często występował). Największą zaletą tego sprzętu jest moim zdaniem jego cena. Udało mi się zakupić nowy model na allegro za 1069zł z gwarancją i pełnym kompletem. Dodam szczerze, że jestem Fanem SE, ale potrafię docenić również inne świetne telefony takie jak np. iphone 4s czy galaxy s2. Nie zapominajmy, że posiadają jednak one dwa rdzenie. Na tle ich tle Arc S nie ma się czego wstydzić. Moim zdaniem najlepszy stosunek ceny do oferowanej wydajności, a w niektórych względach moim zdaniem przebija droższych konkurentów (filmy i zdjęcia na xperii są lepsze niż w iphonie, obudowa galaxy s2 to również plastik troszkę lepszej jakości. Poza tym w moim subiekytwnym odczuciu telefon mimo, iż najtańszy od dwurdzeniowych konkurentów, najładniej się prezentuje. Koncern pokazał, iż można zrobić świetny telefon na 1 rdzeniu. Producent zapowiedział oficjalnie aktualizację do Ice Cream Sandwich. Wszystko powinno, więc niebawem wyglądać jeszcze lepiej i ładniej. Japoński producent zawiesił bardzo wysoko poprzeczkę.

  • 0

    57. ~slveck  2012-02-16 19:05:53  host: 095160155246.unknown.vectranet.pl

    telefon mam od 1,5 miesiąca. a więc... jakość wykonania - na początku byłem zrozpaczony, że telefon za taką kasę wykonany jest z tak plastikowo, jednak do tej pory ani jednej ryski na obudowie, trochę trzeszczy tylna klapka ale wystarczy położyć na baterii jakiś kawałek materiału i nic nie skrzypi. jakość połączeń głosowych wzorowa, jakość sygnału gsm również, telefon nie gubi zasięgu. gps podobnie. telefon NIE posiada kamerki do połączeń video. zdjęcia robi bardzo przyzwoite. no i odtwarzacz mp3 - BAJKA. miałem okazję porównać z IP4S na słuchawkach Sennheiser i wg mnie SE bije jabłko jakością dźwięku na całego. jedynie jakość wykonania w porównianiu do IP4S spowodowała, że popadłem w kompleksy;)telefon jest szybki i nie należy się przejmować jednym rdzeniem. wystarczy porównać z Motorolą Atrix. a co do widzę odwiecznej walki SGSII z SE ArcS to ludzie nie wygłupiajcie się takimi porównianiami, to inna liga i wiadomo że SGSII rozłoży Arca na łopatki (poza mp3 i baterią)

  • 0

    58. ~Damien ;) .  2012-02-19 21:21:07  host: 77-253-52-148.adsl.inetia.pl

    Ten telefon bardzo mi się podoba i myśle teraz nad kupnem w 2 lub 3 kwartale se xperia arc s lub active . Będe dużo nad wodą siedział więc activ odrazu jest lepsza ale do arc s troche bardzo ciągnie ;) , Telefon w wyglądzie wypada najlepiej ze wszystkich dotychczas wydanych telefonów i jest jednym z najlepszych telefonów które wydał Sony Ericsson Entertaiment .

  • 0

    60. ~MASTER PLASTER  2012-03-03 12:10:52  host: 85-222-12-153.home.aster.pl

    Telefon działa imponująco. Zainstalowałem trzy systemy: Windows Phone 7, Windows 7 Home Premium, Windows 95. Od nowości jest jeszcze wspaniały Android 2.3.4. Wszystko da się włączyć na raz i nic się nie zacina. Wirtualna Polska (wp.pl) ładuje się w ok. 2-3 sekundy. Mam tę Xperię pół roku i nigdy się nie zawiesiła. Bardzo polecam wymagającym klientom i wszystkim innym też.

  • 0

    62. ~g  2012-03-12 11:31:24  host: host-79.173.9.94.tesatnet.pl

    Witam, Czy ktoś wie jak włączyć diode sygnalizującą nieodberane połaczenia i smsy? Bo niestety nic się u mnie nie świeci.

  • 0

    63. ~  2012-03-14 20:59:15  host: 84-10-185-251.dynamic.chello.pl

    24 h to standard trzymania baterii czyli przed kazym snem tel. do ladowarewczki!

  • 0

    64. ~sylwia  2012-03-20 00:23:45  host: 89-68-89-147.dynamic.chello.pl

    Coz wy wygadujecie odnosnie tych baterii... az nie moge uwierzyc! aaaa.. czym sie rozni xperia Arc S - od - xperii Arc ?

  • 0

    65. ~piter210  2012-04-04 22:33:28  host: 89-74-35-123.dynamic.chello.pl

    Telefon świetny, jestem bardzo zadowolony pod każdym względem. Pozdrawiam.

  • 0

    66. ~Damien ;)  2012-04-10 22:58:44  host: 178-36-88-91.adsl.inetia.pl

    Xperai SUper telefon w tym miesiącu jeszcze będe go miał ,albo Xperia Play , jak sądizcie która lepsza ?? ;) . XPeria Arc S ma procesor o taktowaniu 1,4 ghz czyli można go o wiele więcej podkręcić i wgl jesto 25 % wydajniejsza i chyba ma 2 razy więcej pamięci rom . PZdr ;) .

  • 0

    67. ~554  2012-04-16 21:12:00  host: acbp219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co będziesz grał na xperii play ? Po co komu dżojstik na telefone?

  • 0

    68. ~dzast  2012-04-25 11:47:25  host: staticline17486.toya.net.pl

    Witam mam problem zamówiłem sobie telefon Sony Ericsson Xperia arc S w Orange i pytanie czy lepiej przy pierwszym uruchamianiu wybrać soft od Orange czy od Sony bo jest taka możliwość z doświadczenia softy Orange są kiepskie ale może mi doradzicie pozdrawiam

  • 0

    69. ~Jakub  2012-04-30 09:54:06  host: 89-68-122-123.dynamic.chello.pl

    Do 64 : Sylwia Arc S ma procesor 1.4 a poprzednik 1.0 i taka główna ich różnica. Poprawili też aparat w "S" są zdjęcia w 3D.

  • 0

    71. ~Jakub  2012-05-11 21:49:38  host: 89-68-122-123.dynamic.chello.pl

    Przez rok męczyłem się na HTC Wildfire S zanim zmieniłem na Xperie Arc S, telefon jest świetny ale czasem brakuje mu trochę poręczności. Bateria jak u mnie starcza na około 2 dni bez specjalnego przyciemniania ekranu by zaoszczędzić energie.

  • 0

    72. ~Damien ;)  2012-05-12 20:39:26  host: 213-195-159-105.ip.netia.com.pl

    554 , na początku chciałem i sięstrasznie napaliłem na Xperie Play ale przemyślałem wszystko i w poniedziałek będzie Xperia Arc S ;) , dlaczego ją wybrałem , ponieważ będę miał od poniedizałku 5 treningów tygodniowo i nie będe miałczasu praktycznie na nic bo są jeszcze inne sprawy :) .Arcs S ma Adobe Player i internet będzie mi pięknie śmigał z animacjami :P , wgl na komp. też nie będę miał czasu , a XPeria Arc S jest mała, nie jak komputer , moge se wszędzie na interne t wejść i się jescze w dodatku uczyć . Dla mnie - telefon marzenie , jest najlepszy , Polecam ! . Pzdr .

  • 0

    74. ~GGGgp  2012-05-29 15:37:02  host: 212.160.172.70

    Telefonik bajka. To co piszą w recenzjach, to kompletne bzudy np: - trzeszczaca obudowa z tworzywa; moja wcale nie trzeszczy, wg mnie idealnie leży w głoni i jest lepsza jakościowo od Samsunga, a do tego znacznie lzejsza i o niebo ladniejsza niz metal w HTC. - zle umieszczony przycisk aparatu i blokady; fotke mozna zrobic dotykajac ekranu jak w kazdym innym a przcisk blokady zastapic praktycznym widgetem - wyswietlacz nie AMOLED; i co z tego, skoro roznicy nie widac - problemy ze sluchawkami z iPhone; u mnie działają zwykłe tj'normalne' od zwyklego odtwarzacza mp3

  • 0

    75. ~luc@s  2012-06-04 17:10:51  host: host-91-222-118-173.myslenice.net.pl

    kupilem niedawno i co mnie zdziwilo teraz najbardziej to aparat porownuje fotki z nokia n8 i nie wirze naprawde robi zdjecia takie same! jedynie kolory sa bardziej nasycone.. jak to mozliwe skoro optyka jest duzo mniejsza? jedynie bateria zawdzodzi 1 dzien no ale duzo sie bawie bo mam go kilka dni.. teraz juz powaznie sie zastanawiam czy nie zostawic go a n8 sprzedac.. nawet andorid dzila fajnie a zawsze sie przed nim bronilem..

  • 0

    76. ~Ar7or  2012-06-14 17:18:50  host: gl122-18.master.pl

    Mam od niedawna ARC S wysztko ladnie tylko szklo mineralne szybciej sie rysuje i bateria slaba a poza tym dziala dobrze no i klapka tylna daje juz o sobie znac

  • 0

    78. ~Rafcio  2012-06-26 08:45:49  host: ouk138.internetdsl.tpnet.pl

    witam! Chciałem zapytać się czy ten model obsługuje e-booki tj.pdf, txt, worda? rtf? po prostu czasem chciałbym z nudów coś poczytać.jakie formaty e-booków obsługuje?

  • 0

    79.  2012-06-27 09:17:12

    jak zaktualizować do ICS?

  • 0

    80. ~Rafcio  2012-06-27 23:42:49  host: 095160088176.siedlce.vectranet.pl

    ponawiam pytanie: czy Arc S czyta pdf, rtf, word?

  • 0

    81. ~ja  2012-07-01 21:23:01  host: aazb91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odp. Rafcio Wystarczy zainstalować odpowiednią aplikację. Tego typu programów jest wiele.

  • 0

    82. ~pablo14  2012-07-05 13:25:39  host: CLIENT-certico-2.wroclaw.dialog.net.pl

    czy wam też telefon się szybko przegrzewa podczas intensywnej pracy, przeglądaiu stron internetowych? czy jest powód do obaw, wada techniczna objęta gwarancją itp. ?

  • 0

    83.  2012-07-27 15:08:20

    tel mam drugi dzień, podczas gry mocno nagrzał się z tyłu w okolicy aparatu. to źle?

  • 0

    84.  2012-07-29 10:26:11

    Witam, czy kupując ten telefon teraz na dniach system będzie zaktualizowany czy będę musiał to zrobić samemu? Pytam bo będzie to mój pierwszy android i nie bardzo się orientuję :)

  • 0

    85. ~  2012-07-29 19:40:36  host: z60-05.opera-mini.net

    Nie nagrzewa się podczas przeglodania internetu

  • 0

    86. ~pajton  2012-07-29 20:52:36  host: 195.200.206.1

    @pablo14 Mam tak samo :) u mnie też się mocno nagrzewa, ale to raczej normalne w tym modelu

  • 0

    87. ~justyna  2012-07-30 23:27:49  host: hic65.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy druga kamera działa ? jeżeli jak to jak sie uruchamia ?

  • 0

    88. ~adam  2012-08-01 16:54:03  host: z30-12.opera-mini.net

    Można odblomowac klawiszem domek

  • 0

    89. ~Bartek  2012-08-07 12:47:37  host: acsk119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie odnośnie srebrnych plastików dookoła telefonu. Czy ten "chrom" sie po dłuższym użytkowaniu ściera? Najlepiej niech sie wypowie ktoś kto miał ten telefon dłużej niż pół roku.

  • 0

    90. ~  2012-08-09 19:15:44  host: cotel.pl

    Tak klawisze się scieraja ale tylnia obudowa jest ok.Ja mam telefon 8 miesiecy.

  • 0

    91. ~  2012-08-11 14:10:02  host: z42-06.opera-mini.net

    Poz 88 powino byc mozna odblokowac klawiszem domek

  • 0

    92. ~Koniu  2012-08-14 16:38:27  host: 87-206-136-69.dynamic.chello.pl

    można zrobić update Androida do 4.0 ? ;s

  • 0

    93. ~Arc S  2012-08-16 01:24:05  host: gl122-18.master.pl

    89.Mam go juz 6 miesiecy i jak mowisz o tym srebnym to do tej pory mi sie nie starlo hmm jedynie co sie przetarlo to krawedz od kladzenia go na stole czy innych twardych powierzchniach w sumie wyglada jak wygladal a nie mam na niego zadnego pokrowca bo telefon to telefon za rok i tak zmienie a ten sprzedam jesli pokaze sie jakis lepszy o ile taki bedzie pod moim wzgledem patrzenia ;)

  • 0

    94. ~cop  2012-08-17 21:47:17  host: 90-156-97-25.internetia.net.pl

    tel super ,jedyny minus to zasięg,ale wyłączyłem 3g i jest super

  • 0

    95. ~hawli  2012-09-09 17:48:54  host: 193.239.80.35

    A jak z rozdzielczością ekranu? Np xperia U ma ekran o 0.7" mniejszy, a rozdzielczość taką samą. Jutro idę po niego do salonu, mam nadzieje że będzie ładnie wyświetlał bo inaczej nie biorę:D

  • 0

    96. ~fenton  2012-09-19 13:49:01  host: ip-151-248-37-106.free.aero2.net.pl

    nie ma drugiego aparatu do wideorozmów, niedobrze...

  • 0

    97. ~goat  2012-09-26 13:01:21  host: ip-37-209-143-141.free.aero2.net.pl

    jak w tym telefonie z jakością rozmów ? dobrze i głośno słychać ? Fajnie jak by ktoś wypowiedział się jeszcze czy dobrze łapie zasięg.

  • 0

    98. ~kozakiewicz  2012-10-10 16:06:17  host: 159-205-194-164.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon dokładnie od miesiąca. Ktoś pytał o jakoś rozmów - bardzo dobra, anwet przy połowie maksymalnej głośności słchać bardzo dobrze. Zasięg mam praktycznie wszędzie, gubiło mi w kinie i pod ziemia ale to chyba normalne. Wyświetlacz też pierwsza klasa, nie ma problemów z rozdzielczością. Arc s to mój kolejny smartfon ale jestem na prawde z tego zadowolony

  • 0

    99. ~anarki21  2012-10-11 20:41:13  host: 78-200.dc.net.pl

    Z rozmowami jest dobrze czysto i wyraźnie słychać. A co do zasięgu jest super.

  • 0

    100. ~Karel  2012-10-12 11:29:20  host: 109.206.193.138

    Czy w tym telefonie należy formatować baterie? Tzn. ładować ja 12h...?

  • 0

    101. ~user  2012-10-21 11:28:36  host: 37-128-125-106.ip.netia.com.pl

    #100: Żadne formatowanie, formowanie nie jest potrzebne przy nowych ogniwach. Zostaw przy pierwszym ładowaniu trochę dłużej pod ładowarką, później dbaj o to, żeby bateria nie rozładowywała się poniżej poziomu 15%.

  • 0

    102. ~xyz  2012-10-22 19:30:54  host: mconnect.com.pl

    co wybrac: Xperie neo V czy Xperie arc S ?

  • 0

    103. ~taktyka  2012-10-24 05:04:01  host: host-31-6-142-69.dynamic.mm.pl

    sgs1 i sgs2, chodzą ZNACZNIE wolniej niż wyżej opisywana Arc S xperia. Mimo lepszych bebechów, sgs2 chodzi wolniej "na systemie", ładuje filmy tak samo szybko, generalnie Arc S wygrywa. sony się postarało, postawiło na sprawdzoną architekture snapdragon od qualcomm i są efekty, jeden silny rdzeń, nawet teraz - telefon właściwie nie ma konkurencji w swoim przedziale cenowym

  • 0

    104. ~mp  2012-10-24 11:13:35  host: host25.stimo.net

    Śmiało mogę polecić ten model telefonu. Mam go już rok czasu i jestem bardzo zadowlony

  • 0

    105. ~dave  2012-11-04 05:52:26  host: e242.portnet.pl

    Polecam ten telefon, mam go rok i jestem bardzo zadowolony. Najwię6kszy plus to chyba wyświetlacz, można śmiało oglądać filmy w podróży.

  • 0

    107. ~piotr  2012-11-07 08:29:07  host: acs40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest juz aktualizacja do najnowszego andka? bedzie w ogole?

  • 0

    108. ~Thomas123  2012-11-26 18:23:35  host: 193-223-251-94.net.stream.pl

    @107 Jam mam wgranego ICS 4.0.4 od SE.

  • 0

    109. ~MARTA GADZCIARKA  2012-12-08 23:49:44  host: 093105217167.rybnik.vectranet.pl

    Mam go od kilku miesiecy, telefon rewelka , supr jakość wyswietlania filmów itp , internet chodzi cacy, jedyna wada to bateria ale no cóż... Nie zmienie go chyba przz najbliższe 2 lata (co u mnie jest rzadkoscia bo zmieniam telefony jak rękawiczki - kocham nowości ) Polecam wszystkim , nie bedziecie zalować !!!!

  • 0

    110. ~user  2012-12-13 10:56:37  host: public30280.xdsl.centertel.pl

    @108 Też miałem wgranego czystego ICS'a 4.0.4 Flashtool'em i byłem zawiedziony spadkiem wydajności. Wróciłem do czystego 2.3.4 i uważam, że jest to optymalny soft do Arc S.

  • 0

    111. ~  2012-12-16 13:06:32  host: v59-13.opera-mini.net

    @104,105 jak z ogniwem macie nowe czy jeszcze oryginalne? Jak z jego kondycją? Mam arca od czerwca i aplikacja od baterii pokazuje mi że ogniwo jest zdrowe. Ładuję telefon co dzień. Jak radzicie, rozładowywać do wyłączenia telefonu czy wcześniej? Z arca jestem bardzo zadowolony ale to delikatny model.

  • 0

    112. ~kris  2013-01-01 13:09:38  host: 31.41.86.104

    Telefon ogólnie dobry.BATERIA mogla by być lepsza.Zdjęcia i video naprawdę super.Robiłem zdjęcia kompaktową cyfrówka,ale wywołałem te z telefonu bo były lepsze niż z aparatu.

  • 0

    114. ~Michał  2013-01-06 04:01:38  host: c198-234.icpnet.pl

    Telefon naprawdę super ! Miałem przez 6 miesięcy X10i i doznałem przełomu :) Niby podobne ale jednak bardzo różniące się od siebie. Arc S leży w dłoni tak dobrze, że nie chce się go odkładać. Telefon co fakt nagrzewa się dość mocno, lecz po aktualizacji na androidzie 4.0.4 do kompilacji 4.1.B.578 staje się dużo wydajniejszy przy czym się tak nie grzeje. Problemem również były wyłączające się gry, spowodowane właśnie tym przegrzewaniem. Co do wyświetlacza, kompletnie nie mam żadnych zastrzeżeń, jest świetny ! Można pobrać ' MoboPlayer ' I oglądać teledyski, seriale, filmy we wszystkich formatach - włącznie z HD. Kolory bardzo żywe, zapewne dzięki ' Sony Mobile Bravia Engine ' . Aparat jest świetny, wręcz wyśmienity z wieloma opcjami. Długo jeszcze mógłbym o tym telefonie pisać, lecz naprawdę... Jeśli ktoś się zastanawia nad kupnem tego smartfona to niech przestanie i kupuje. Polecam, polecam i raz jeszcze polecam. Dodam że nie raz miałem styczność z Samsungami serii Galaxy i wydaję mi się najlepszy, najoptymalniejszy ( prócz Galaxy S 3 oczywiście ) Seria Note jest zbyt duża, a ten telefon naprawdę obsługuje się znakomicie i przyjemnie. Bateria to według mnie jedyny, lecz dość duży minus. Bawię się naprawdę dużo i ładuje telefon 2 razy dziennie.. Oczywiście nie zawsze, ale w deszczowe dni, gdy dosłownie ciągle gram, przeglądam internet i do tego podłączę słuchawki to naprawdę 6h i po zabawie. Co do jakości dzwięku... Powiem tylko że szczęka mi opadła co rzadko się zdarza. Wszystkie tony zbalansowane znakomicie, głębia zaskakuje coraz bardziej z każdym kolejnym odsłuchanym utworem. Z tym telefonem można naprawdę wiele, pobieranie mp3, teledysków to mały pikuś, wystarczy minuta w sklepie play by znaleźć wszystko co potrzeba :) Raz jeszcze serdecznie polecam i zachęcam do kupna !

  • 0

    115. ~asd  2013-01-10 14:06:31  host: aaj92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mówicie, że delikatny, ale ja tak nie uważam. Spadł mi już kilka razy, m.in na płytki i jeszcze nic oprócz znanego minipęknięcia obudowy przy czujniku twarzy się nie stało. A to w niczym nie przeszkadza. Obudowa może trochę już trzeszczy, ale to nie jest dźwięk rozpadającego się i pękającego telefonu. Trzymając go w ręce i ściskając czuje się, że jest mocny. Przy upadku tylna obudowa i bateria wypadają, ale to chyba plus, bo biorą na siebie siłę uderzenia i tel się nie psuje. Polecam ten telefon.

  • 0

    116. ~DanZel  2013-01-10 20:47:16  host: 178-36-112-144.adsl.inetia.pl

    @110, powiedz mi jak wrócić do starego Androida ? Ja niestety zapomniałem zrobić kopię zapasową :(.

  • 0

    117. ~stokrotka  2013-01-19 13:30:04  host: 195.116.10.240

    ten telefon jest rewelacyjny mój kumpel go ma bawiłam się nim ma wszystko co nowoczesny smartfon mieć powinien

  • 0

    118.  2013-02-04 15:50:34

    Bez przesady. Dobry on był w 2011 roku . Teraz za te parametry zapłaciłbyś z 600zł w sklepie. Chciałem ten wywód poprzeć przykładem i opisem lecz po co .Technologia mobilna mknie do przodu,jeśli komuś to umyka to może i dobrze.

  • 0

    119. ~Aro  2013-02-14 17:00:33  host: 83.2.112.7

    Mam ten telefon, mam pytanie czy wam tez tak kiepsko lapie Wifi slaby zasieg mam, kolega ma Lumie 820 to ma pelny zasieg ja mam jedna kreske albo wogole.

  • 0

    120. ~neptun1988  2013-03-07 12:06:11  host: 84-10-115-6.dynamic.chello.pl

    @bear podaj przykład telefonu za 600 zł na wolnym rynku z takimi parametrami, w sklepie, to co na allegro jest mnie nie interesuje

  • 0

    121. ~bubu  2013-03-28 21:40:34  host: dlm154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy da sie aktulazowac do 4.4 ???

  • 0

    122. ~pioro  2013-05-30 15:02:26  host: dynamic-78-8-211-244.ssp.dialog.net.pl

    do 4.0.4 tak

  • 0

    123. ~Fighter  2013-06-07 17:39:47  host: dynamic-78-8-51-243.ssp.dialog.net.pl

    Neptun - lg l7

  • 0

    124. ~  2013-06-15 11:10:07  host: iec170.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go i polecam każdemu maniakowi smartfonów. Telefon jest bardzso dobry i w przyzwoitej cenie .

  • 0

    125. ~karolina  2013-06-27 16:35:57  host: host-62-141-246-12.tomaszow.mm.pl

    witam, podoba mi sie ten telefon ale chcialam zapytac czy sa na rynku telefony w podobnej cenie z lepszymi parametrami/bateria?

  • 0

    126. ~  2013-07-27 20:35:25  host: 213-238-88-81.adsl.inetia.pl

    kupilem go tydzien po swiatowej premierze i poki co nie zamierzam zamieniac na nic innego. Zrootowalem, wrzucilem zupelnie nowy soft i nowy kernel i smiga az milo. aparat robi przyzwoite zdjecia, karta 16GB w zupelnosci wystarcza, GPS na cala europe smiga, w zasadzie mam na tym telefonie kopie tego, co uzywam w laptopie, oblsuge @, GG, skype, Dropboxa, itd itp. Jak chce sobie umilic czas w samolocie, czy hotelu gdzies, to ogladam na nim filmy albo slucham muzyki, ew pogram w jakas prosta gre. Bateria przy malym uzyciu ciagnie do 3 dni, przy filmie, wifi i muzyce + komunikacja = dobe. Baterie mam oryginalna wciaz. Tak wiec, jesli ktos nie gra w najnowsze gierki i nie szuka szpanu ,ze ma 4 x CPU, to polecam :)

  • 0

    127. ~lopix  2013-08-05 20:07:47  host: 46.227.110.107

    ja niestety trafiłem jakiś felerny model , wyłącza sie sam ,zawiesza itp . był 4 razy w serwisie i nic , twierdzą że jest ok. a nie jest . odpuściłem ale za 3 m-ce będzie wymiana w plusie . ja nie polecam

  • 0

    128. ~sok  2013-08-31 23:12:21  host: afjm89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon istna porażka zainstaluję cię kilka aplikacji trochę muzyki zdjęć i fon się tak wiesze że głowa mała cięgle ma z czym problem wymusza zamknięcie niektórych aplikacji. Orange oczywiście nie wydało żądnej aktualizacji ;/ totalna porażka spad mi 2 razy pękł róg koło czujnika Orange zażyczyło sobie za wymianę panelu 499 zł. ostatnio zmieniał folie na wyświetlaczu i zauważyłem że wyświetlacz się okleja od obudowy ;/ nigdy więcej nie wezmę SE Xperi....

  • 0

    129. ~krzysiek  2013-09-02 12:54:23  host: tytan.zeork.com.pl

    Telefon mam od jakiegos czasu polecam go ze swojej strony, po aktulizacji do 4.0.4 bateria przy normalnym uzyciu trzyma 4 a czasem do 5 dni gdy sie wiecej bawie to doba tak jak kolega wyzej pisal, wielkosc telefonu wg mnie jest na granicy komfortu tzn nie jest za duzy do sprawnej obslugi 4.3cala jest super, duzy lecz nie za duzy, dziala plynnie dobrze sie rozmawia wygodnie pisze wifi dobrze lapie GPS itd. 100% zadowolenia. Jeden minus dosc duzy ze dwuletni telefon tak sie w cenie jeszcze trzyma ;)

  • 0

    130. ~dan7  2013-09-13 20:12:48  host: V34-13.opera-mini.net

    Wszystko w temacie. Dwuletni telefon a zobaczcie ile kosztuje na allegro. Samo to znaczy o telefonie.

  • 0

    131. ~xxx  2013-09-27 21:39:09  host: adqa134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najgorszy fon jaki miałem po zainstalowaniu kilku przydatnych aplikacji strasznie się muli i na dodatek wymusza zamkniecie. aparat spoko chodź gdy jest ciemno totalnie sobie nie radzi strasznie dużo szumów. dużo osób ma problem z pękniętym przednim panelem za który trzeba zapłacić bo gwarancja nie obejmuje koszt takiej zabawy 499 zł do tego panel dotykowy się odkleja ;/ za taką cenę tego fona powinno byś gorilla glass ;/ słuchawki od fona padły po 3 mies użytkowania i były strasznej jakości ;/ Ogólnie nie polecam !!!!!

  • 0

    132.  2013-10-03 19:10:10

    Telefon posiadam od ponad roku ci którzy wypowiadają się negatywnie podejrzewam że wogóle go nie mieli i brednie wypisują!!! Jest to fonik dla osób którzy chcą mieć coś więcej niż tylko aparat do dzwonienia i smsow jednak po kolei wykonanie telefonu 6/6 mimo że to plastik jest dobrze spasowany,szkło na wyswietlaczu mineralne ok po roku użytkowania mój sony wygląda idealnie aparat mimo że 8.1mpx robi takie zdjęcia jak nokia N8 12mpx której też używałem nagrywanie filmów rownież porywnywalne z nokią N8 czyli ok system android chodzi płynnie nie zawiesza się po aktualizacji do wersji 4.0.4 jest nawet płynniejszy pod warunkiem że nie bedziemy instalować zbędnych aplikacji dotyk pracuje o niebo lepiej niż w noki N8 jest czulszy nawet mając go zimą na dworze nie ma problemu dla mnie jest to niezastąpione narzędzie pracy i rozrywki o wyszukanej stylizacji i bezwarunkowej 100% wydolności technicznej dzieki procesorowi qualcom 1.4GHZ hociaż jednordzeniowy bije na głowe szybkoscią niejeden dwurdzeniowy aparat,firma sony w ostatnim czasie robi bardzo duże postępy a ten telefo jest niwątpliwie najlepszym jaki do tej pory wypusciła na rynek!!! Z czystym sumieniem polecam osobom które mają dosć wieszających się noki sam doświadczyłem na NOKI N8 zawieszała się kilka razy w miesiącu symbian nie jest dobrym rozwiązaniem! POLECAM 100% pozdrawiam.

  • 0

    133. ~  2013-10-21 10:00:35  host: tytan.zeork.com.pl

    czy mial ktos problem z nadmiernym grzaniem sie telefonu w okolicach procesora na deep sleep i straszny spadek pracy baterii?? To nie jest tylko problem tego aparatu lecz wielu różnych ale ja mam problem akurat z tym, czy to jakis wirus czy cos innego, wie ktos o co chodzi?? pozdrawiam

  • 0

    134. ~coś  2013-10-30 16:20:05  host: aads76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie do użytkowników Xperi Arc S, jak wyglda sprawa pamięci wewnętrznej, bo jedne źródła podają ze ma 1gb pamięci a inne że 320mb, jak to w końcu jest?

  • 0

    135. ~dan7  2013-11-24 23:10:16  host: n10-04-04.opera-mini.net

    Orginalnie masz pojemności wewnętrznej 1 Gb. Po wgraniu systemu i aplikacji przez producenta i operatora zostaje dla nas 320 kb. Jeżeli ty wgrasz jeszcze coś to zostaje jeszcze mniej. Mam telefon ponad półtora roku. Przed chwilą sprawdziłem ile ja mam - 90 kb i telefon normalnie chodzi.

  • 0

    136. ~Winmap  2013-12-09 11:42:32  host: aefj199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie polecam. Posiadam tel od roku. Na początku chodził dosyć dobrze lecz z dnia na dzień co raz to gorsze zawiechy. Nie raz trzeba czekać po kilka sekund aż ikony się pokażą lub tel się odblokuje. Pomaga twardy reset i reistalacja androida ale to tylko chwilowo. Po czasie wracają zawiechy. Po wgraniu kilku aplikacji już całkowicie.. 512Ram i instalacja aplikacji w pamięci telefony to porażka. Przez to myślę są te zamuły. Przecież to smartfon niyby więc jak nie wgrywać tu aplikacji albo chociaż by jakiś gierek.. O tym to już całkiem nie wspominam.. Ogólnie telefon jak jest pusty jeszcze w miarę chodzi ale potem to masakra. Nie polecam. Sam się zawiodłem.

  • 0

    137. ~krzysiek  2013-12-14 14:05:39  host: cot31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @ 136 zamiast oczerniac telefon wgraj normalnego andka, pochwal sie jakiego masz aktualnie na jakim ci sie wiesza, jakie gry chcesz instalowac itd, zreszta to telefon a nie konsola. A i nie generalizuj ze arc s jest kiepski tylko ze jesli juz piszesz prawde i nie jest to wina oprogramowania na ktore nie jest przystosowany to kiepski jest twoj egzemplarz. Jesli ci na pc slabo chodzi XP to wgrywasz 7 ?? Ot caly problem ze smartfonami. Pozdrawiam

  • 0

    138. ~daArcS  2014-01-05 12:34:05  host: rev53.net95-158-67.revers.nsm.pl

    Z tym wi-fi tak jest milem x8 i dużo lepiej lapala zasięg niż Arc tak Hazel był lepszy jeśli chodzi o zasięg wi-fi

  • 0

    139. ~tbogo  2014-01-11 13:01:29  host: ip-31-0-218-182.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    telefon mam poltora roku. zdjecia - nic do zarzucenia i przycisk do zdjec jak w aparacie. muzyka super, przydalaby sie obsluga odtwarzacza na obudowie, chociaz przejscie do nastepnego utworu. chodzi w miare szybko. obsluga bezproblemowa. po 18 miesiacach: z telefonu jestem zadowolony. wady to: mala pamiec wewnetrzna, ktora sie zapelnia po jakims czasie, sam sie restartuje raz na miesiac (moze to jakies aktualizacje? nie wiem, ale w sumie tak mocno nie dokucza), czasem gubi zasieg. wg mnie 7,5/10 pkt.

  • 2

    140. ~dan7  2014-06-29 16:11:41  host: n14-06-03.opera-mini.net

    Mam telefon dwa lata. Odblokowałem go i wywaliłem niektóre aplikacje w tym te z Orange. Odblokowało to część Ramu i telefon wyraźnie przyśpieszył. Od nowości ani razu mi się nie zresetował a wgrałem sobie sporo nowych aplikacji, dla mnie przydatnych. Zostałem przy andku 2.3.4 . Bateria jest ok. do tej pory. Ma kompaktowe wymiary i do każdej kieszeni się zmieści. Na razie nie potrzebuję nic nowszego. Parę razy mi już upadł ale nic z nim się nie stało. Nie ma szkła na ekranie a widzę że to jest dla mnie zaleta.

  • 0

    141. ~barti  2014-07-10 11:53:30  host: 5.172.252.52

    odtwarza filmy w hd ?

  • 0

    142. ~Barto  2014-08-25 11:46:49  host: 213-199-214-253.matcom.com.pl

    Mam dwa lata i nigdy gorszego tele nie miałem. Nigdy nie wezmę sony.

  • 0

    144. ~megan  2014-10-28 09:56:14  host: 93.175.82.93

    telefon uzywam od 3 lat.. jak dla mnie bez zarzutow.. polecam

  • 0

    145. ~Adam  2014-12-04 23:41:37  host: user-94-254-129-171.play-internet.pl

    Ten telefon jest zajebisty nie narzekam

  • 0

    146.  2015-06-28 15:21:04

    Telefon nie pęka - wypadł mi z kieszeni w koszuli, gdy na sporym zjeździe pochyliłem się na rowerze , i przy 35 km/h sru na asfalt :)

  • 0

    147. ~  2015-11-08 10:15:34  host: user-164-126-199-10.play-internet.pl

    Czy ten telefon sony ericsson arc S ma kolorowe buźki w esemesach ?

  • 0

    148. ~JT  2016-05-28 00:33:46  host: user-94-254-209-173.play-internet.pl

    Telefon mam już od 4 lat, działa świetnie, nie tnie się, upadł parę razy i nic się nie stało. Zdjęcia bardzo dobre, wygodne wymiary. Patrząc na nowe smartfony, szybko go nie wymienię na nic innego.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-5-239.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet