Sony-Ericsson W980i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W980i Opinie o Sony-Ericsson W980i

Sony-Ericsson W980i

w sumie: 91
  • 0

    2. ~misia  2008-02-11 16:34:45  host: 77-253-105-190.adsl.inetia.pl

    hmmm telefonik jest swietny :) mam go od tygodnia i jestem zadowolona:)

  • 0

    3. ~Kaziuk  2008-02-13 10:25:15  host: god58.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem 3tygodnie temu W910i i po przeglądnięciu nowości w SE nie widzę na dzień dzisiejszy modelu, który by mnie zainteresował. Pewnie następnym moim telefonem będzie iPhone Apple o ile będzie dostępny w Polsce.

  • 0

    5. ~dechomenon  2008-02-14 09:42:07  host: host207-4.kaskada.net

    dziwnie wygląda ten telefon, w ogóle mi się nie podoba...a obok obiektywny równie dobrze mógłby być napis 2mpx, strasznie marnie to wygląda..przypomnijcie sobie aparat z K800 tam było widac, ze jest to 3,2mpx a tutaj..jak by się pojawiło VGA to by pasowało nawet do wyglądu.

  • 0

    6. ~kulfon0801  2008-02-20 21:16:35  host: 218.z.wieniawa.net

    Ale świetny! jak tylko wejdzie do produkcji i stanieje do 800 zl to go kupuje:p

  • 0

    7. ~baniak  2008-02-22 14:51:23  host: aom122.internetdsl.tpnet.pl

    Wszystko fajne... ale śmieszne jest to, że taki telefon a IrDA? heh śmiech na sali

  • 0

    8. ~  2008-02-23 14:49:56  host: etk95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekaw kiedy to cudo bedzie dostepne w psrzeadzy nie lubie telefonow z klapka ale ten jest cudowny i ta pojemnosc boski ja go chce tylko kiedy i gdzie bedzie dostepny cena nie gra roli

  • 0

    9. ~madziaaaa  2008-03-10 19:55:24  host: adth155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma flashe ??

  • 0

    10. ~  2008-03-11 09:15:44  host: aagg82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    7. ~bania yyy a na co ci irda jak teraz wszytko ma bloo :P

  • 0

    11. ~Witcher  2008-03-13 17:47:51  host: efs80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a po co ci w dzisiejszych czasach IrDA ??????????

  • 0

    12. ~Guciek1989  2008-03-17 12:52:24  host: nat-29.swarzedz.inotel.pl

    wypasiony telefon. czekam aż wejdzie na rynek i musze go kupić!

  • 0

    13. ~Justyna  2008-03-20 08:42:17  host: amy53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a on jest już w Polsce?

  • 0

    14. ~sony ericsson  2008-03-23 22:03:04  host: aabp23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon nie wszedł jeszcze do sprzedaży

  • 0

    15. ~...  2008-03-28 17:22:54  host: edb5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    8 GB pamieci.. no no czyzby soniak szedł za sladami NOKII ;p

  • 0

    16. ~patrys  2008-04-06 14:36:41  host: afl211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos gdzie mozna kupic ten telefon? i mniej wiecej w jakiej jest on cenie .... nie ma go nawet na angielskim ebay :/

  • 0

    17. ~dawaga  2008-04-06 22:35:05  host: cgb219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos sie orientuje kiedy ten telefon sie pojawi w Polsce?

  • 0

    18. ~  2008-04-07 13:46:43  host: aczt216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadziejny jest ten fon moze funkcje ma good ale ochydny z wygladu wugloda jak dupa mojej starej starej starej.................

  • 0

    19. ~magda  2008-04-13 13:18:10  host: 078088199048.osw.vectranet.pl

    Em,misia sorry,ale to niemożliwe,że go masz bo tego fonka nie ma jeszcze na rynku;/

  • 0

    20. ~nn  2008-04-22 21:14:38  host: bin132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niepozorny, a 8GB i Shake control, HSDPA, FM transmitter (radio bez anteny)

  • 0

    21. ~natan9999  2008-04-30 09:39:17  host: 241net34.net.zeork.com.pl

    nie nie nie... to nokia idzie za śladami SE. I co dobre nokia nie potrafi dorównać PRECYZJI WYKONANIA I przede wszystkim CENY :D :D :D

  • 0

    22. ~rysiek  2008-05-08 09:17:31  host: 212.160.172.70

    Szału ni ma :-)

  • 0

    23. ~walkmen  2008-05-14 16:28:09  host: aczz193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super fon moja siora mi go wyslala z kanady tylkp menu po innym jenzyku a jak muzyka zajebiscie chodzi mmmmmmmmiodizo i te 8gb i superf bajery ps wcale nie jest taki duzy i brzydki jak sie go do reki wezmie to jest super i malutki pozdro wie ktos mniej wiecej jak fon beje w polsce ile polskie menu bedze kosztowac???

  • 0

    24. ~  2008-05-16 16:04:05  host: 87-205-40-15.adsl.inetia.pl

    to najlepszy telefon firmy se jaki widziałem;)

  • 0

    25. ~bobo  2008-05-22 22:11:13  host: reserved8.226.tkdami.net

    w sierpniu ma wejść do sprzedaży

  • 0

    26. ~yoda  2008-05-28 23:00:03  host: 195.184.83.6

    a ile bedzie kosztowac >2000?

  • 0

    27. ~alex  2008-06-14 14:45:26  host: un-103-4.domainunused.net

    ten fon jest cool szkoda że jeszcze nie ma go na rynku ;/;/;/;/

  • 0

    28. ~Kasiula  2008-06-20 19:59:57  host: awa105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy to bedzie można kupic...i ile bedzie kosztowac?;/ bo bardzo mi sie podoba...;)

  • 0

    29. ~  2008-06-22 12:29:33  host: sopocka.ar.wroc.pl

    chyba na niego zaczekam jest idealny.. klapeczka muzyka aparat... klawisze wyglądają na wygodne...

  • 0

    30. ~felllicja  2008-06-22 14:07:16  host: sopocka.ar.wroc.pl

    http://www.magama.ru/uploads/posts/2008-02/1202973748_se_w980i-2 .jpg zobaczcie jak ślicznie wygląda w dłoni:)) już jestem pewna poczekam nie zbawi mnie to a fon jest cudny

  • 0

    31. ~ania  2008-07-10 10:27:44  host: nmp.robnet.pl

    stylowy to na pewno, szkoda tylko, że te 8gb jest wbudowanej pamięci, a nie karta, bo założmy, soft czy tam cos nawali, oddamy do serwisu i tel pusty, i trzeba od nowa zapełnić ;]

  • 0

    32. ~Deimos  2008-07-11 23:07:00  host: chello089076121110.chello.pl

    Odjazdowy telefon nie mogę się doczekać aż wyjdzie do sprzedaży

  • 0

    33. ~!! JUSSTA  2008-07-20 10:59:07  host: amx14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    muszę go mieć

  • 0

    34. ~yogi  2008-07-20 18:57:27  host: 212.160.172.70

    telefon typowy dla kobiety

  • 0

    35. ~hwoarang  2008-07-24 10:54:01  host: aef38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bajerancki śliczny i wogule funkcje świetne

  • 0

    36. ~Rassell  2008-08-10 10:59:30  host: ip-91.189.216.6.skyware.pl

    Telefon juz jest w sprzedazy na allegro

  • 0

    37. ~GosiaczeQ  2008-08-10 12:38:54  host: 81.219.10.150

    Z tego co widziałam to jest w Polsce kosztuje ok 1200zł.

  • 0

    38. ~bot  2008-08-13 20:35:48  host: host85149577.mirasoft.3s.pl

    fon jest juz w polsce np: saturn-katowice cena z tego co pamietam 1499 albo 1599 tera nie jestep pewnie :| fon calkiem fajny spoko podswietlenie ma dobre wykonanie niezle fotki robi

  • 0

    39. ~Unife  2008-08-16 16:53:31  host: nat-dzi.aster.pl

    Dokładnie to ceny wąchają sie od 1300zł do 1600zł. W oficjalnym sklepie SE kosztuje 1550zł.

  • 0

    40. ~mdm150  2008-08-18 20:29:14  host: adud97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wygląda nieźle , ale jakoś nie widzę ja flesza aparatu...:( Ja mam k800i bez locka. Starcza mi w zupełności. tylko bateryje przydałoby się zmienić bo coś kiepsko trzyma ona, jak na mój gust.

  • 0

    41. ~pehx  2008-08-22 21:08:11  host: chello089078080056.chello.pl

    co jest takiego w tym telefonie, ze az telefonem roku zostal? Jeszcze wyglad przed otwarciem jest w miare ladny, ale po otwarciu klapki wnetrze jest brzydkie jak noc. 8gb, 3,2mpix? To ma moj w960i + wifi, symbiana i wiekszy, dotykowy ekran, przy czym jest ladny z kazdej strony, a co najlepsze - tanszy. Shake control to gadzet na pare pierwszych minut, nie bede machal komorka na miescie jak epileptyk. Moze mi to ktos wyjasnic? Jak na razie mysle ze to jedynie sprawa tego, ze jest mniejszy i wyglada i jest bardziej "normalny" od mojego + reklama.

  • 0

    42. ~MYMYSZKA  2008-09-03 21:30:19  host: gdawan.eimg.pl

    Wczoraj właśnie kupiłam sobie ten fonik. dałam za niego w saturnie w Gdańsku 1400 zł (ale normalnie cena podchodzi pod 1600). Powiem wam szczerze - bajerek jest. Wygląd fenomenalny, Muzyczka pierwsza klasa. Funkcje - wypas. Bardzo mi się podoba np sterowanie ruchowe, dostrajanie muzyki do nastorju słuchacza i nadawanie falami radiowymi muzyki na inne sprzęty. Już sie ciesze na myśl słuchania muzyczki w każdym miejscu bez kabli, blootek,itp. zawsze moja muzyka - zawsze ze mną. telefon pierwsza klasa.

  • 0

    43. ~w980  2008-09-04 23:46:48  host: deh208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam pytanie do osób posiadających ten telefon, przesiadłem się na ten model z SE K750i, jestem przerażony beznadziejną jakością dźwięku w słuchawce podczas rozmowy, w K750 dźwięk był wyraźny, miał soprany i był czysty, w W980, tragedia, wszystko stłumione, niewyraźnie, podczas rozmowy trzeba się wsłuchiwać, porozmawiać idzie jeśli nie ma za dużego hałasu otoczenia, mam wrażenie że jest za dużo basu a w opcjach nie ma ustawień aby to skorygować. Pytanie, czy to też ktoś zauważył, czy z moim telefonem jest coś nie tak ????????????? Dodam, że telefon nie zaliczył jeszcze gleby, więc uszkodzenie głośniczka w słuchawce wykluczone.

  • 0

    44. ~Guciek1989  2008-09-14 22:33:16  host: nat-29.swarzedz.inotel.pl

    można kupić w euro, saturnie, czy media markt. cenia ok 1400 zł ale warto piękny fon. ja biore na raty! uwilebiam z klapką a do tego ma walkaman w wersji 2.0! to co potrzebuje :)) poki co mam w300 i jestem zadowolony :) ale czas sie przesiaść na coś lepszego :D

  • 0

    45. ~dave  2008-09-18 14:04:48  host: cyx5.internetdsl.tpnet.pl

    walkmana 2.0 to ma w610i, wiec tu na pewno nie jest 2.0... fonik z zewnatrz nie wyglada wcale fajnie. ale co do wnetrza to jest juz lepiej.

  • 0

    46. ~@przemo23@  2008-09-26 18:57:56  host: w2189.r-ce.pl

    dla kogo to jest komórka dla dziewczyny czy chłopaka

  • 0

    47. ~jajko  2008-09-30 12:53:03  host: ccf75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny ale brzydki

  • 0

    48. ~hubi  2008-10-12 19:35:59  host: 195.116.41.193

    Witam. Telefonik posiadam od tygodnia. Moja ocena: obudowa - przód rewelacja plexi na końcu klapki, tylnia klapeczka trochę lipna bo cieńka i giętka bardzi mimo to 8.5/10 klawiatura - wyseparowane okrągłe i bardzo wygodne przyciski 9.5/10 wyświetlacz - niezwykle wyrazisty, kontrastowy, kolory idealnie nasycone 9.5/10 jakość muzy i opcje walkmana - miażdży wszystko na swej drodze, 8gb powinno dogodzić większości melomanów, zestaw słuchawkowy klasa, wbudowane głośniczki stereo fajnie grają ale nie są tak głośne jak w N95, tyle że N95 to wielki kloc:) 9.5/10 oprogramowanie - stabilne, czasem czuć lekkie spowolnienie ale generalnie chula 8/10 aparat - chyba najsłabsze ogniwo telefonu, łatwo rozmazać zdjęcie, migawka trochę za wolna, pozatym jakośc foto spoko 7/10 Bateria - u mnie działa 2 dni ale w tym dużo muzy na maxa 7-8 godzin i rozmów ok 2 godzinki 8.5/10. Ogólnie polecam bardzo telefon warto wyłożyć trochę więcej grosza i zakupić to cudeńko. Przy otwieraniu klapki towarzyszy Ci blask ;). Pozdrawiam

  • 0

    49. ~kamil92  2008-10-18 17:29:41  host: 77-254-157-165.adsl.inetia.pl

    hehe.. ale wybrzydacie..:D ja wlasnie sobie ten telefon zamowilem..:) spodobal mi sie i musze go mniec,,, mialem wo dyboru SE w980i albo iPhone Apple,,i wolw SE bo ma wiecej bajerów i wogule lepszy jest...:D jak sie bawilem iPhonem to niezbyt jest poreczny i wogule napisanie SMSa schodzi z 10 min bo to tym ołówkioem musisz pisac..:) i slyszalem ze iPhony szybko sie psója wiec odradzam go..:) ale za to ten SE jest zawalisty i muszo go mniec..:) pozdrawiam goraco..:P

  • 0

    50. ~aaaa  2008-10-19 19:15:41  host: adqx190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    możecie mi powiedzieć gdzie w tym tel jest głośnik? i czy ten tel jest głośny?

  • 0

    51. ~Asia  2008-10-22 00:36:58  host: 078088019010.radom.vectranet.pl

    Telefon dostępny na stonie Sony Ericssona za niewiele ponad 1300zł :)lub:(

  • 0

    52. ~eurochild  2008-11-07 13:49:56  host: abqv68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon posiada EDGE, to info ze strony producenta!!!

  • 0

    53. ~kamillll92  2008-11-09 09:45:00  host: 77-254-153-28.adsl.inetia.pl

    cze..ten fon jest zawalisty..:) spodobal sie mi jak go pierwszu raz zobaczylemm:DD 8GB, 3,2 mp i wogole ten wyglad...mmmm:)_:) ja go bede posiadal w grudniu bo mi go kuzyn sciagnie z angli,, nowowy za grosze..:) bo jak w polsce ne rynek wejdzie to z 1500 / 1000 bedzie kosztował..:) pozdrawaim ;p;p

  • 0

    54. ~kkaammiill92  2008-11-11 15:00:50  host: 77-254-205-153.adsl.inetia.pl

    Sony Ericsson W980i to telefon – co tu dużo mówić – nowej generacji. Pośród wielu funkcji są i takie rozwiązania, które zostały zastosowane w telefonach komórkowych po raz pierwszy właśnie w tym modelu. Ale po kolei. Jak na porządnego Sony Ericssona przystało telefon jest wyposażony w bardzo dobry odtwarzacz muzyczny. Nie jest to jednak to samo, co niegdyś. Dziś, W980i posiada imponującą pamięć wewnętrzna (8 GB!!!), którą można oczywiście – mówiąc kolokwialnie – zapchać muzyką. Odtwarzaczem, czy radiem (do radia zaraz wrócę) można sterować nie otwierając klapki – dla mnie, rewelacja. Co do radia, to Sony Ericsson znów wyprzedził konkurencje i wypuszcza na rynek (dopiero w drugim kwartale tego roku) model, do którego nie potrzeba zestawu słuchawkowego. Antena jest wszakże wbudowana w sam telefon. A więc mamy kolejny duży plus! Idźmy dalej – nie można nie powiedzieć, że W980i posiada rewelacyjny ekran. Przekątna 2,2 cala powoduje, że obrazy oglądane na ekranie są dobrze nasycone kolorami. Szczególnie dobrze ogląda się własnoręcznie wykonane zdjęcia – 3,2 megapixeli w aparacie pozwala dobrze się zabawić. Ostatnim punktem na jaki chciałbym zwrócić uwagę jest efekt wizualny – telefon Sony Ericsson W980i jest naprawdę efektowny. Śmiało może ustawiać się w jednym szeregu z najładniejszymi Nokiami i czy Samsungami. Trudno dostrzec wady tego telefonu – jest telefonem kompletnym, dlatego ocena może być tylko jedna – 5. Polecam.

  • 0

    55. ~C  2008-11-17 18:36:24  host: host-89-228-38-71.elk.mm.pl

    Zastanawiam się czy warto zamienić k810i na niego. Niech ktoś mi odpowie jak głośno gra na głośnikach (najlepiej porównanie z innym telefonem) i jak na słuchawkach.

  • 0

    56. ~  2008-12-09 21:54:53  host: host-81-190-102-163.rzeszow.mm.pl

    mam ten telefon od dwóch tygodni i jestem zadowolony muza non stop - do pracy i z pracy jest zajebiście każdy zwróci na niego uwagę

  • 0

    57. ~gość..  2009-02-04 19:02:54  host: 212.160.172.70

    czy jak telefon jest w kieszeni to ten panel dotykowy na górnej klapce włącza się przypadkiem???

  • 0

    58. ~ktoos  2009-02-10 20:21:22  host: gtd178.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie : on ma głosniki???

  • 0

    59. ~mat  2009-02-16 17:52:31  host: 94-72-103-236.marsoft.net

    ma on flasch? bo kolo aparatu jest jakas dziurka i nie wiem co to jest :PP

  • 0

    60. ~  2009-02-23 14:48:39  host: 093105032113.swk.vectranet.pl

    lol, jasne że ma :) a nawet 2, po dwóch stronach, po bokach :)

  • 0

    61. ~kk  2009-03-01 16:48:17  host: 87-205-239-17.adsl.inetia.pl

    Wiecie może cz ten fon jest juz na rynku?

  • 0

    62. ~  2009-03-20 18:19:02  host: 83.220.105.154.dsl.dynamic.eranet.pl

    Jak z dźwiękiem w tym telefonie? Jakość głośność możliwości equalizera itp. ?

  • 0

    63. ~norbert  2009-03-21 00:18:03  host: 94-193-37-65.zone7.bethere.co.uk

    ten telefon jest juz dlugo na rynku, glosniki ma, dwa po obu stronach, wiec mamy stereo, aparat nie ma lapmy

  • 0

    64. ~xeLos  2009-04-04 22:43:09  host: chello087207232031.chello.pl

    w sieci play na zamówienie jest już dostępny niestety nie wiem za jaką kwotę

  • 0

    65. ~  2009-04-07 20:21:12  host: 093105215134.rybnik.vectranet.pl

    jest już w sprzedaży

  • 0

    66. ~Kolo1432  2009-04-12 10:40:17  host: 83-1-118-68.tsm.tarnobrzeg.pl

    Panowie czy sluchawki glosno grają?

  • 0

    67. ~w980  2009-04-16 17:25:18  host: dkr188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy to normalne, że dotykowy "play" jest lekko niewyraźny (światło nie dochodzi do krawędzi)? :/

  • 0

    68. ~Adi  2009-05-23 22:48:42  host: host86-132-177-128.range86-132.btcentralplus.com

    Mam ten Telefon. Nie wygląda najlepiej, ale Ekran dotykowy i Shake Control są niezłe. Telefon jest głośny, ale na nowych słuchawkach dołączonych w Zestawie, czystości piosenek nie można opisać. Z Equalizerem można dosłownie wszystko zrobić... Bass też jest spoko, ale jajlepiej gra z Bass Turbo Boost : D Pozdro

  • 0

    69. ~gatha  2009-06-07 20:04:57  host: apn-77-113-76-197.dynamic.gprs.plus.pl

    no zapowiada się nieźle...już marzę o tym telefonie...o muzykę chyba nie muszę pytać(choć właśnie na niej bardzo mi zależy)mam tylko pytanie co do klawiatury...używam teraz se610i i ta klawiatura jest po prostu straszna...a jak działa w tym telefonie?

  • 0

    70. ~taki1  2009-06-27 19:59:06  host: host-89-230-76-218.rzeszow.mm.pl

    jaka jest moc wyjściowa na słuchawki z tego fona????

  • 0

    71. ~AM  2009-07-07 14:38:26  host: xdsl-14344.zgora.dialog.net.pl

    czy w980i i w980 to to samo ??

  • 0

    72. ~anetka ;P  2009-07-15 08:34:20  host: ayg140.internetdsl.tpnet.pl

    chciałam się zapytać czy warto kupić taki telefon? xD

  • 0

    73. ~jegomosc  2009-08-19 16:47:15  host: aru159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon dostepny w play

  • 0

    74. ~eMCe  2009-08-21 12:40:42  host: 195.182.20.34

    Jestem szczęśliwym posiadaczem tego cudeńka od niespełna dwóch tygodni.Wcześniej miałem N73ME i to jest jak przesiadka z malucha do lamborgini...Więc,jest to idealne połączenie Ipoda z telefonem.Jakość muzyki powala,głośniczki są super,a słuchaweczki jeszcze lepsze(a i aparat jest niczego sobie;))Mały,lekki o fantastycznym designie.Panel dotykowy jest fenomenalny!8GB wbudowanej pamięci sprawia,ze nie musimy sie przejmować brakiem miejsca na cokolwiek,a póki co przy załadowanych 4GB ani razu się nie zaciął...Bateria przy bardzo częstym słuchaniu muzyki trzyma nawet do 4 dni,a przy normalnym funkcjonowaniu do 6.W tym wszystkim znalazłem tylko jeden drobny minus-brak WiFi...Reasumując:na pewno jedno z najbardziej udanych dzieci Sony Ericssona z serii Walkmann,nie bez powodu zresztą uznany telefonem muzycznym ubiegłego roku.Gorąco polecam!!!pozdro;)

  • 0

    75. ~leeoon  2009-09-07 14:33:31  host: dud34.internetdsl.tpnet.pl

    mam go od 2 dni w980 nie posiada wbudowanej anteny fm i aby włączyć radio trzeba podłączyć słuchawki(których niestety jeszcze nie mam) wiec o jakości dźwięku na słuchawkach niestety nic nie mogę powiedzieć zacznę od wad bo jest ich mało:) źle umiejscowiona kamera często zasłania się palcem na obudowie zostją odciski palców i mój egzemplarz nie ma języka polskiego poza tym jest porostu świetny i wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach na których prezentuję się wręcz brzydko polecam oryginalny funkcjonalny

  • 0

    76. ~leeoon  2009-09-07 14:38:57  host: dud34.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma wifi

  • 0

    77. ~przyszly posiadacz  2009-09-11 10:15:45  host: ehost-17.mtm-info.pl

    on na prawde nei ma notatnika czy to jest blad w opisie ?

  • 0

    78. ~doris  2009-09-23 21:33:47  host: public8515.xdsl.centertel.pl

    czy podczas słuchania muzyki słyszalne są basy? gra głośno? i te klawisze.. czy jak nosimy fona w kieszeni to nie wlaczy sie nagle odtwarzanie muzyki?

  • 0

    79. ~mimm  2009-11-11 12:46:11  host: ejs50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja kumpela miała takiego w tamtym roku - byłam nim oczarowana(mieszka w Szkocji)więc: SUPER: zdjęcia, muza wygląd Minusy: rysuje się, znać odciski palców(mnie to wkurza w telach) a skoro jest już w naszej Polsce to zastanawiam się nad nim ewent. jalou(choć jest gorszy, ujmuje kobiecym wyglądem), Szkoda tylko, że taki żaden wybór kolorów zastanawiam sie nad nim

  • 0

    80. ~magik  2009-12-18 17:32:56  host: maverick.aricity.pl

    Czy on ma wymienną obudowe czy co?na you tube widziałem białego SE 980i nie wiem skąd(jakość obudowy tylko tandeta bo diody przebijają w punkcie świecenia więc chyba podróba)wiecie czy można taki kupić?Bo jestem ciekawy,ale czarny jest też OK!

  • 0

    81. ~bartekcz  2009-12-28 11:49:38  host: host-3-60.24.net.pl

    witam. mam ten telefon od sierpnia i jestem bardzo z niego zadowolony. Mimo ze mam zapelniona pamiec do 6.5gb telefon nic sie nie zacina, pracuje swobodnie. Moim zdaniem jest warto kupic ten telefon. Notatnik jest. doris muzyka Ci sie nie wlaczy gdy bedziesz miala wlaczona blokade sluzy do tego taki suwak po prawej stronie na samym dole. Ciezko jest w kieszeni odblokowac klawiature zeby wlaczyla sie muzyka.

  • 0

    82. ~Puma  2010-02-20 21:45:17  host: 109.78.96.19

    Mam ten tel od roku :D i jak dla mnie jest super! Naprawde polecam

  • 0

    83. ~Ktoś  2010-03-14 11:34:45  host: public10904.xdsl.centertel.pl

    Magik w każdym telefonie można wymienić obudowe kwestia tylko rozkręcenia. Ten fon nie ma wejścia na karte pamięci?

  • 0

    84.  2010-06-05 11:57:51

    Ohayo xD Mam ten telefon od lipca zeszłego roku i jestem z niego niezadowolona. Już pierwszego dnia zaczął mi szwankować. Fon lubi się wyłączać kilka razy w tygodniu m. in. przy : - robieniu fotek / kręceniu filmów - słuchaniu muzy - pisaniu SMS'ów - rozmawianiu - oraz sam z siebie jak jest w czuwaniu Oprócz tego nie świecą mi się niektóre klawisze. Podczas ładowania zdarzało się, że telefon wyświetlał, że ma nieoryginalną baterię, a to przecież nieprawda. Musiałam wyjmować baterię i włączać na nowo. Głośniki - masakrycznie trzeszczą [w porównaniu z moim poprzednim fonem, K750i]. Niektórzy piszą tu, że ładnie grają. Chyba w przypadku popu. Ja słucham rocka / metalu itp. i słuchać tego na głośnikach się nie da. Nawet kiedy ktoś do mnie dzwoni, nie poznaje własnego dzwonka, jest jeden wielki trzask. Aparat jeszcze ujdzie, chociaż denerwuje mnie to, że nie ma autofocusa. Kupiłam W980 ze względu na to, że nie mogę żyć bez muzyki [duża pamięć]. Nie przewidziałam jedynie, że potrzebuję jej więcej niż 8 GB. Jedyną ZALETĄ tego telefonu jest czysty dźwięk na słuchawkach. Mam nadzieję, że niedługo czeka mnie zmiana tego telefonu na inny, obowiązkowo Sony Ericsson, bo mimo tego nieudanego zakupu, jestem do tej marki przywiązana.

  • 0

    85. ~marco  2010-06-23 18:50:03  host: 56.grybow.net.pl

    a ja mam troszkę inne pytanie... Jak jest z zasięgiem ? miałem SE W380i czyli też klapkę i z zasięgiem było fatalnie. Mieszkam na wsi to prawda ale gdy przesiadłem sie na W910i nie miałem z zasięgiem problemu. Wada telefonu. Poza tym, w W380i siadł mi ekranik na klapce. Jak jest tutaj ?

  • 0

    86.  2010-06-25 19:18:38

    a jak jest z zasięgiem ? Miałem przedtem W380 i mi strasznie gubił zasięg. Normalnie w domu nie mogłem złapać. Już w W910 nie miałem takiego problemu. Chce teraz wymienić na W980i. Nie gubi zasięgu? (zwłaszcza w kieszeni lub w domu ? )

  • 0

    87.  2010-06-26 18:27:14

    a ja mam pytanie o zasięg w tym telefonie. Nie gubi zasięgu? mój poprzedni tel (W380i) gubił i to strasznie. Mieszkam na wsi, ale już np. na W910 miałem maksymalny zasięg.

  • 0

    88. ~marcinek  2010-07-21 14:10:12  host: hdb70.internetdsl.tpnet.pl

    A propos zasięgu - problemów raczej nie ma (zależy jaka sieć - ja mam w Play i kiedy zasięg mi ginie w danym momencie, głównie w małych miejscowościach albo na wsiach, to ręcznie zmieniam nadajniki na Plusa.W Łodzi np. nie ma żadnych problemów, o ile wyłączymy 3G - tu potrafi raz na jakiś czas "zgubić kreski"). Telefonik mam od stycznia, skusiłem się głównie dla muzyki. To prawda, że pomimo Walkmana dźwięk nie jest idealny. Przez głośniki jest bardziej cichy niż wysłużony K750, który pod tym względem jest rewelacyjny.Podczas rozmów również głos drugiej strony nie zawsze wyraźny. Podłączając słuchawki z kolei, szczególnie dobrej jakości (ja testowałem przy Denonach HP-1000) - miazga. Odtwarzacz muzyczny rzeczywiście lepszy niż w iPodach.W ciągu pół roku zawiesił się 3 razy, podczas słuchania nutki.Plusem ogromnym jest wykończenie telefonu,wyróżnia się elegancją spośród standardowych telefonów.

  • 0

    89. ~MAM TEN TELEFON  2011-05-23 10:31:32  host: bdw209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cóż tu dużo mówić. Ten telefon jest cudownyyyy... CUDEŃKO CUDEŃKO CUDEŃKO... Nie mówie tych słów przez to co przeczytałam co o nim pisze tylko przez to że mam ten telefon już prawie rok, oczywiście nic za niego nie dałam, bo mój tata go znalazł ( spokojnie nawet jak jakiś pechowiec go zgubił to to nie jest jego telefon) i się okazało że jestem szczęścierą. Nie było polskiego słownika więc musiał pójść do serwisu gdzie tak zostały pousuwane pliki że pamięci zostało, chyba tylko niestety 8 GB. HEHE SIE ROZPISAŁAM ALE O CUDACH TRZEBA PISAĆ... JAK KTOŚ SIĘ ZASTANAWIA CZY TAKI KUPIĆ NIECH TEGO NIE ROBI ( czyli się nie zastanawia) TYLKO PÓJDZIE DO SKLEPU I GO KUPIIIII BO CUDEŃKA TRZEBA MIEĆ ...( TA RA RA RA RA RA RA )

  • 0

    90. ~dareus  2011-05-31 14:32:21  host: 195.14.4.43

    a powiesz, gdzie tata znalazł ten telefon? ja 3-4 czerwca 2010 zgubiłem ten telefon w pewnej miejscowości w Polsce...

  • 0

    91. ~paola  2011-07-24 17:58:51  host: f243.rwd.prospect.pl

    telefonik fajny :) lecz po pewnym czasie sam się wyłączył, sama nie wiem czemu. Bateria była naładowana. A teraz mam problemy z jego ponownym uruchomieniem nie wiem czemu.. :( Jeśli ktoś spotkał się już z tym lub wie co mogło się stać proszę o pomoc. Będę bardzo wdzięczna ;) czekam

  • 0

    92. ~Gość  2012-08-23 06:59:00  host: aea236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje !!!!!!!!!

  • 0

    93. ~maciek  2014-08-26 17:54:13  host: non-registered.multifox.pl

    Wreszcie jakiś sony ericsson z 8 GB pamięci o dziwo! Wszystkie od 10 -200 MB jak się patrzy, a ten z 8 GB

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-110-104.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet