Sony-Ericsson W910i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W910i Opinie o Sony-Ericsson W910i

Sony-Ericsson W910i

w sumie: 834
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    1.  2007-06-15 18:53:14

    To juz na allegro dostepne hehe, a tu dopiero nowosc ;) Polacy to potrafia :)

  • 0

    2.  2007-06-15 21:05:33

    To juz na allegro dostepne hehe, a tu dopiero nowosc ;) Polacy to potrafia :)

  • 0

    3. ~tomek  2007-06-16 21:49:37  host: ip-87-204-77-49.stg.pl

    Telefon super z wyglądu i z funkcji. Ma funkcję SensMe oraz Walkmana 3.0

  • 0

    4. ~Maciu$$$  2007-06-18 12:44:37  host: exf26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon se sie postaral...

  • 0

    5. ~Heckler  2007-06-19 16:19:59  host: abwq73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Model W910 Walkman posiada slider i jest wyposażony w ciekawy gadżet – po potrząśnięciu telefonem zmienia się odtwarzany utwór muzyczny." - ciekawa opcja.

  • 0

    6.  2007-06-22 10:47:02

    nic nie powiem dopóki nie dostanę go rąk :)

  • 0

    7. ~93039  2007-06-25 12:44:28  host: bs226.internetdsl.tpnet.pl

    mi sie podoba, tylko z pozoru troche niewygodny

  • 0

    8. ~Złoleś  2007-07-03 00:53:26  host: ip-157-25-235-230.multimo.gtsenergis.pl

    Nie wiem czy ja dobfze widze, ale jeśli mi sie nie wydaje to chyba jeden z nielicznych telefonów Sonyericssona który ma EDGE i UMTS? czy to jakos inaczej jest? Dane ze strony sony: EDGE GSM 850 GSM 900 GSM 1800 GSM 1900 HSDPA UMTS 2100

  • 0

    9. ~mala  2007-07-04 10:21:16  host: 212.160.172.70

    a w jakiej cenie jest ten telefon

  • 0

    10. ~ENZO  2007-07-08 12:44:12  host: 87-205-43-4.adsl.inetia.pl

    RobertX, ciekawe gdzieś ty go widział na allegro? :)

  • 0

    11. ~  2007-07-14 00:15:03  host: 87-205-212-174.adsl.inetia.pl

    Ten telefon ma być dostępny w IV kwartale tego roku. Na allegro niedawno był wystawiony prototyp za 2000zł.

  • 0

    12. ~Norbert  2007-07-15 11:50:52  host: 79-66-85-141.dynamic.dsl.as9105.com

    Hackler to co napisales to zrozumialem to z ironia :p, wiec tobie mowie ze to specjalna opcja SE ze jak potrzesiesz telefonem to zmienia piosenke na przypadkowa z listy. :)

  • 0

    13. ~aLLegrOO  2007-07-16 19:03:30  host: oo6.ipartners.pl

    robert gdzie ty go widziales na allegro chyba sie ci się snil haha ?????????

  • 0

    14. ~ryjek  2007-07-23 11:33:11  host: ip-181-111.uznam.net.pl

    ~aLLegrOO ten fon byl juz na allegro, wprawdzie prototyp ale byl.....

  • 0

    15. ~Sikor  2007-07-25 16:56:14  host: 81.210.91.34

    Na allegro go nie ma bo szukalem!:/ Jeden minus ze nie ma lampy blyskowej :/ a drugi to to potrzasanie:/ ide z telefonem a tu dup mi sie piosenka zmieni :/ nie ma to jak W850i ktorego nigdzie nie ma na sprzedaz nowego :/

  • 0

    16. ~bbd  2007-07-28 18:29:21  host: 82-32-116-78.cable.ubr03.hawk.blueyonder.co.uk

    siema! jest opcja w uk - carphone warehouse-moge wymienic s-e w880i na w910i, no i co mi doradzicie? ktory lepszy? narkoza i pozdro! :) xxx

  • 0

    17. ~norbert  2007-07-30 23:17:57  host: mnich.koba.pl

    no wlasnie jest tak w carephonewarehouse, bbd. ja kupie sobie go albo na karte albo na abonament :D. Tego telefonu nie ma jeszcze w UK, ale bedzie wchodzil. a co do funkcji SensMe to jest oczywiste jak slonce ze sie ja da wylaczyc ;). a tak nawiasem zeby zmienil piosenke to trzeba przadnie nim potrzesc.

  • 0

    18. ~abrasives  2007-08-05 13:00:10  host: emo20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Funkcja Shake control, pozwala na zmiane piosenki na dowolna poprzez potrzasniecie telefonem ale trzeba nim mocna potrzasnac. wiec jak idziesz ulica czy na rowerku sobie jedziesz nic sie nie przelączy. 2 sprawa jest taka ze mozna ta funkcje wyłączyc jesli komus sie nie podoba:) ja chcialbym zobaczyc jak te niskie tony beda dzialaly w tym telefoniku. Co do UK juz tam jest i mozna go kupic za ok 400-500 funtow. pozdro

  • 0

    19. ~maly_skb  2007-08-12 00:04:25  host: bgy153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    carephonewarehouse tam kupiłem rok temu tel i sie naprawde opłaca jeszcze daja sporo gratisów ;]

  • 0

    20. ~norbert  2007-08-12 22:24:49  host: mnich.koba.pl

    sporo gratisow? w carephonewarehouse? zalezy jaki telefon bierzesz. jak bierzesz jakis gorszy to i ipod dostaniesz gratis. a co do wypowiedzi "abrasives" to gdzie Ty go widziales za tyle? w ogole gdzie widziales bo oficjalnie wchodzi w pazdzierniku w UK. Na ebay za 380 funtow. pzdr

  • 0

    21. ~kecaj  2007-08-14 21:41:19  host: 80.48.241.171

    moj brat ma ten telefon i sie tylko zawiódł tylko shit jak mało co aparat ma 2 mpx tak ?? a robi zdjecia w roździelczości 1,3mpx nie przyjmuje karty pamieci i dostepna pamiec jest 10.50mb i to wszystko

  • 0

    22. ~Patrycja  2007-08-19 14:01:40  host: 217.85.252.241

    Hej super fonik chcIALABYM go.Hm wie ktos gdzie on juz jest dostepny w Uk czy Ameryce. Jest jakas opcja sprowadzenia go. moze ktos z was ma jakies dojscia bylabym chetna pozdrawiam

  • 0

    23.  2007-08-29 20:28:23

    tez sie ludzie obudzili, funkcja shake control zostala juz wprowadzona w telefonie SE W580i. Po przytrzymaniu przycisku "W" i potrzasnieciu telefonem losowo zmiania utwor z listy. Osobiscie w580i uwazam nawet za ladniejszy od 910i [efekty swietlne po bokach aparatu ;)]

  • 0

    24. ~Norbert  2007-09-26 23:21:20  host: 79-67-215-67.dynamic.dsl.as9105.com

    Do Kecej! Twoj brat ma ten telefon? Ciekawe skad, ale nie wazne. Nawet w UK jeszcze ich w sklepach nie ma. Jak ma to na bank prototyp, a prototypy maja zawsze bledy takie jak wymieniasz. Pozdrawiam.

  • 0

    25. ~Norbert  2007-09-26 23:26:35  host: 79-67-215-67.dynamic.dsl.as9105.com

    Do Patrycja! Tego telefonu nie ma w UK a w Stanach pewnie tez nie chociaz nie sprawdzalem, ale dni wydania zawsze sa podobne. Niedlugo wchodzi w UK (pewnie kupie) i zaczna chodzic nowki na www.ebay.co.uk . Nie natknijcie sie na protptypy :D!! Najlepiej brac takie jak ktos kupul go na abonament i chce sprzedac odrazu dla kasy. Po czym poznac ze telefon z abonamnetu? Po tym ze posiadaja sim lock na jakas siec. pozdrawiam

  • 0

    26. ~  2007-10-03 21:07:23  host: cmk93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma ktos informacji ile ten telefon obecnie kosztuje ? nowy. ;)

  • 0

    27. ~retowy  2007-10-04 22:42:37  host: acfs6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I znow Sony wypuszcza telefon niby najnowszy a tylko z 2 megapixelowym aparatem , porazka, czy wkoncu zaczna produkcje z lepszymi aparatami czy zatrzymaja sie na tych biednych 2 mln pixeli?

  • 0

    28. ~Norbert  2007-10-09 21:20:29  host: 79-67-157-77.dynamic.dsl.as9105.com

    Ten telefon ma wejsc do sprzedazy w tym miesiacu w UK.

  • 0

    29. ~Beck  2007-10-14 01:30:38  host: client-82-26-73-134.bmly.adsl.virgin.net

    Ten telefon nabyłem dzisiaj w carephonewarehouse. Jest naprawdę cudowny. Wbudowany tilt jest nie tylko do zmieniania piosenek ale i do gier. Co więcej działa nawet z niektórymi animowanymi tapetami czy wygaszaczami ekranu. Jak dla mnie nr 1 na rynku.

  • 0

    30.  2007-10-15 11:07:52

    Witam wszystkich którzy nie dowierzają telefon Sony-Ericsson W910i jest juz w carephonewarehouse można go kupic albo wziąść na abonament,tylko nie wiem czemu jest tylko w jednym kolorze ja czekam cały czas na czerwony model ma byc w T-mobile za 2 tyg zobaczymy.hejka

  • 0

    31. ~aniula  2007-10-21 18:24:42  host: host86-137-251-162.range86-137.btcentralplus.com

    no witam ja juz mam ten telefonik jak narazie sie sprawdza zobaczymy jak dalej narazie go rozgryzam heh pozdrawiam

  • 0

    32. ~useres  2007-10-22 16:58:40  host: 53574fa8.cable.casema.nl

    telefonik jest całkiem fajny,poki co nie narzekam:D

  • 0

    33. ~cthlin  2007-10-23 10:46:02  host: customer13591.pool1.acton-gln1070-bas0001.orangehomedsl.co.uk

    oj ludziska jak dalej nie wierzycie ja juz mam ten telefon wlasnie wzielam na abonament w carephonewarehouse pozdrowionka:)

  • 0

    34. ~wy łosie  2007-10-24 20:40:54  host: pc058103.godula.net

    piosenka zmienia sie po potrzasnieciu,ale w tym momencie trzeba przytrzymac jeden przycisk.inaczej przeciez bylo by bezsensu...

  • 0

    35. ~mk  2007-10-31 14:57:55  host: user-54426e1b.l6.c2.dsl.pol.co.uk

    carephone warehouse to shit nic tam nie kupie, a telefon simlock free mozna kupic na stronie www.sonyericsson.com za 299.99 funtow

  • 0

    36. ~takajedna  2007-11-02 18:57:52  host: cpc3-walt3-0-0-cust101.popl.cable.ntl.com

    hej ludziska wlasnie wzielam sobie ten telefonik na abonament w t-mobile ale przez neta wiec tylko czekam na dostawe:) juz sie nie moge doczekac:):):D:d hihihih Ps mam czerwony:D:D

  • 0

    37. ~mar  2007-11-03 17:34:43  host: host81-149-206-202.in-addr.btopenworld.com

    telefonik dziala jak marzenie... mialem wzesniej kilka innych modeli W , nokie N-ki samsungi i LG , mozecie mi wierzyc ze nic nawet do piet nie dorasta do SE... fakt faktem brak lampy to minus ale i tak jako calosc jest po prostu... WYGODNY W UZYCIU :]]]

  • 0

    38. ~Madzia  2007-11-08 22:23:49  host: unregister131025054194.c5425.msk.pl

    nie polecam slaby wyswietlacz, nie ma symbiana , i sie kur** tanie , jak sie zaciol to go rozkur***** na scianie ;//////////

  • 0

    39. ~buuu  2007-11-12 23:19:20  host: 77-253-191-30.adsl.inetia.pl

    dzis kupiłem ten tel. wyjebeny w kosmos,2 giga pamieci w zestawie, brakuje tylko lampy i troche lepszego aparatu, poza tym super fonik, zapłaciłem 1300zł - to jest ból hehe

  • 0

    40. ~anida  2007-11-13 22:46:00  host: ip-89-174-122-219.multimo.gtsenergis.pl

    wizualnie cudo w UK O2 i orange go mają

  • 0

    41. ~olciaaaaa  2007-11-14 17:41:02  host: terminal-1-153.retsat1.com.pl

    mam zamiar kupic ale czy sie opłaca

  • 0

    42.  2007-11-17 14:10:47

    hm... jak myślicie lepszy w910i czy nokia 5610????

  • 0

    43. ~ok  2007-11-19 22:18:12  host: aciw17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja nie moge z was pier...cie ze go macie...hmmm to ja tez sie pochwale ja mam nokie n95 hahaha pierwsza uwaga do was: 1.nauczcie sie pisac!!(wziąść i tym podobne) kiedy patrze jak tak piszecie to mysle ze jestescie dziecmi z 5 klasy podstawowki...co za ludzie...

  • 0

    44. ~][_, ([]) ][_, XD  2007-11-21 21:37:58  host: chu14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam SE k800i Samsunga U600 Nokie N70 a temu nic do pięt nie dorasta ;D Wygląd cudny (na żywo 100 razy lepszy) klawisze troszkę niewygodne ale tylko te klawisz główne a nie te co pisze się eski ale to już kwestia przyzwyczajenia. Gorąco polecam ten fonik. Jest zajebiściowy ;]=

  • 0

    45. ~TZ  2007-11-30 22:38:04  host: 213.25.9.13

    eeeee... HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA!!! Kolejny pokemon lubiący nokie (badź inną markę), nienawidząca SE.. Madziu: Symbiana nie ma, ale to nie oznacza, że jest gorszy. W niektórych nokiach symbian to totalny badziew: tnie się, jest wolne etc. W tym telefonie wyświetlacz jest na 100% świetny. Jednak 240x320 robi swoje. I JESTEM PEWNY, że go nie (cytuję): "rozkur*****" o ściane, bo szkoda byłoby rozwalać telefon wart... hmmm... 2 tys. zł (?) Pozdrawiam...

  • 0

    46. ~user  2007-12-01 14:52:00  host: user-514fa9da.l2.c4.dsl.pol.co.uk

    ten SensMe jest calkiem calkiem ale zeby sie utwor zmienil to trzeba przytrzymac jeden przycisk i wtedy potrzasnac lepiej, wygodniej i szybciej zmini sie to recznie przytrzymujac przycisk do podglasniania. ale ogolnie to telefon bardzo dobry:D (Wczoraj go kupilem)

  • 0

    47. ~aNIA  2007-12-04 18:40:43  host: 83-238-232-24.adsl.inetia.pl

    I POZATYM CZY ON WOGULE JEST WYGODNY.?... BO TO DOŚC WYSOKI I SZEROKI FON.

  • 0

    48. ~ren  2007-12-05 22:41:44  host: accbcc53.ipt.aol.com

    a gdzie ten przycisk

  • 0

    49. ~dudi  2007-12-09 17:24:55  host: d213-102-143-232.cust.tele2.pl

    mi si bardzo podoba ten telefon ale a kiej jest cenie

  • 0

    50. ~  2007-12-10 22:51:06  host: ehr186.internetdsl.tpnet.pl

    a usunięcie sim-locka jedyne 180zł

  • 0

    51. ~_pina__laska  2007-12-11 14:33:24  host: euronet-r.3s.pl

    on super zajebisty ja go mam juz jest spox ale czasem mnie nerwia wiecie otym bardzo tanio kosztuje 1300zl dla mnie jest malo bo moja mama zarabia 20tysiakuw miesiacznie ijeszcze majatek po babci

  • 0

    52. ~mati  2007-12-13 16:39:49  host: 77-253-250-156.adsl.inetia.pl

    kupiłem go i jest super wszyscy mi go zazdroszczą

  • 0

    53. ~luk  2007-12-15 01:01:52  host: 149.254.192.192

    ten telefon jest juz od dawna dostepny w uk. w polsce dopiero nie dawno wszedl. tu kosztuje teraz na karte £200.z poczatku kosztowal £250 i bedzie jeszcze taniej.b. fajny tel..:) choc funkcji moglby miec wiecej np wi fi..i takie tam:) pozdro z uk

  • 0

    54. ~lll  2007-12-26 20:01:59  host: blh60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem najbogatszym polakiem mam wszystkie telefony jakie są. moje telefony kosztują 53tysiące zł.Mój wujek mi daje kase On jest nie polakiem on wynalazł procesor winow i ma na koncie 60miljonów$.Ale mam szczęście.

  • 0

    55. ~ZIomuś  2007-12-29 12:29:40  host: 195-205-110-20.tsm.tarnobrzeg.pl

    Gdzie można kupic ten telefon bardzo tanio ??? plis o odp. pozdro :D

  • 0

    56. ~  2007-12-29 15:50:14  host: 195-205-110-20.tsm.tarnobrzeg.pl

    Błagam kto mi powie co jest lepsze nie moge sie zdecydować między se w580i lub se w910i ktory z nich jest lepszy ?? prosze o odp !!

  • 0

    57. ~  2007-12-29 15:51:35  host: 195-205-110-20.tsm.tarnobrzeg.pl

    Gdzie Kupiliście ten telefon za 1300zl nie ma takiej ceny w sklepach!!!!!!!!!!

  • 0

    58. ~  2007-12-29 15:54:07  host: 195-205-110-20.tsm.tarnobrzeg.pl

    kurde widac ze to lalunia _pina__laska sie chwali tym ze jej mama duzo zarazbia a moze nawet tylke nie zarabia musi byc nie wiem kim zeby tyle zarazbiac !!! nienawidze takich ludzi tak mnie wkur....ją ze ja nie moge :/

  • 0

    59. ~aneczka2322  2008-01-01 13:32:45  host: 241net174.net.zeork.com.pl

    Zalety Tela : *Walkman 3.0 *shake control ;)) *Sens Me !! *track ID :) *MEGA BASS !! :D:D:D *No i obsługa dzwonków muzycznych ;)) *wideo rozmowy :D:D:D *płaski (12 mm) *duuuuuuuuuży wyświetlacz 2" :):):) *super jakość gier, filmów i zdjęć (mimo 2MP :):):) ) *wygodne , płaskie klawisze :):)super do pisania SMSów :):):) *elegancki wygląd :):) *przyjemne menu :):):) *super motywy ;) *jeśli ustawimy na tela tapete z zaćmieniem słońca i poruszymy nim księżyc zacznie sie ruszać odsłaniając słonko ;)) :D:D *możliwość odtwarzania w pionie i w poziomie (co bardzo przydaje sie podczas ogladania filmow lub wyswietlania zdjec ;)) *mimo stosunkowo dużego wyglądu jest bardzo lekki :):):) *możliwość włożenia karty pamieci do 4GB *w zestawie z telem jest port USB do którego wkłada sie karte pamięci dzięki czemu mozemy besposrednio zrzucac na karte dzwonki,tapety i inne bajery z kompa :):);) bez zbednych plyt i oprogramowan ktore czesto sa tak nie poreczne w obsludze ze zrzucanie bajerow staje sie denerwujace... ;) *super kolory obudowy ;) czerwony bardziej dla Pań i czarny dla Panów ;)) :D *dzwiek w sluchawkach , ktore sa w zestawie jest lepszy niz z iPoda :P POPROSTU Sony Ericsson MÓWI SAMO ZA SIEBIE !! POLECAM TEN TEL !! :):):) TEN TELEFON JEST SUUUUUPER !! :):):):) #56 zdecydowanie bierz w910i !! sam fakt że to wyższy model mówi sam za siebie !! a poza tym w W580i pekają klawisze i slajder sie psuje :/ a w W910i wszystko śmiga jak marzenie ;)) :)

  • 0

    60. ~Diab3l3k^^  2008-01-03 15:24:47  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    wczoraj znalazłem ten telefon koło smietnika jak wurzucałem smieci ^^ :) spoooko bardzo mi sie podoba miałem sczescie

  • 0

    61. ~lolas  2008-01-04 21:27:47  host: cmz114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak z dzwonkami glosno grają????????odpiszcie .pozdro

  • 0

    62. ~ja  2008-01-09 18:03:03  host: arh66.internetdsl.tpnet.pl

    Jezu, co za głupie dzieciaki się tu wypowiadają - "moja mam jest bogata", "mój wójek ma miliony" - czy was gnoje już całkiem p-o-j-e-b-a-ł-o?????!!!!

  • 0

    63. ~kassiunia24  2008-01-11 15:07:17  host: abnk159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile trzyma baterie? ktoś wie... niech pisze

  • 0

    64. ~aniaP.  2008-01-11 15:11:52  host: abnk159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sąda: który jest ładniejszy? Czerwony czy czarny? piszcie :)

  • 0

    65. ~Kris  2008-01-14 18:25:38  host: ip-89-174-167-34.ibd.gtsenergis.pl

    Jakiej jakosci (rozdzielczosc) jest zapis video w SE W910i?

  • 0

    66. ~Dominika  2008-01-20 12:14:05  host: eub67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon moim zdaniem jest swietny ladny fajny poprostu exstra zachecam wszystkich zeby go kupili naprawde warto sie chyba przekonac jaki jest ten telefon a puzniej go oceniac

  • 0

    67. ~eryk_ns  2008-01-20 21:40:24  host: dwb162.internetdsl.tpnet.pl

    ile ten ekran ma cali ??? prosze o odpowiedz!

  • 0

    68. ~sebahuana  2008-01-21 18:55:44  host: ac8d478f.ipt.aol.com

    aktualnie ten telefonik stoi w UK po 240 funi :]

  • 0

    69. ~tomek  2008-01-21 20:28:36  host: dwb162.internetdsl.tpnet.pl

    jakiej jakosc są zdjencia (lepsze niz w w880i) ???????????

  • 0

    70. ~  2008-01-23 14:16:50  host: proxy1.bsk.vectranet.pl

    Na allegro sa nowki ze sklepu, oczywiscie gwaracja i bez simlocka.. 799zl Do tego gratisy w stylu karty pamieci.. Taniej niz w UK o okolo 400zl

  • 0

    71. ~Kr  2008-01-23 16:52:26  host: iad130.internetdsl.tpnet.pl

    wiec juz mam W910i :) rozdzielczosc z jaka mozna nagrywac filmiki to 320x240. do 67. dokladnie mierzona przekatna suwmiarka - 6cm. do 69 Seria W jest dla mislosnikow muzyki. jezeli zalezy Ci na zdjeciach to kup lepiej cyfrowke za 500zl. zdjecia z telefonu to nieporozumienie. Generalnie po 24h uzytkowania SE W910i stwierdzam ze telefon jest ZAJEFAJNY.

  • 0

    72. ~Dawid  2008-01-27 15:01:10  host: asm210.internetdsl.tpnet.pl

    ale ten telefon ma zajefajną baterie... cieńką a tyle wytrzyma... troche drogi jak na swe możliwości...:(

  • 0

    73. ~mariku  2008-01-29 22:20:37  host: 77-97-33-13.cable.ubr01.cast.blueyonder.co.uk

    Ja sobie własnie kupiłem w UK w sieci O2 za 199.96 Funtów... Puki co jestem zadowolony...tylko ten aparat:P

  • 0

    74. ~.:PAWLO:.  2008-01-30 12:48:46  host: bxb30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Heya wszystkim, mam kilka pytanek:-) jak długo bateria trzyma w tym telefonie i czy głośno gra muza?? prosze o odp:D pzdr!!

  • 0

    75. ~kamil  2008-02-07 13:25:54  host: 87-205-206-96.adsl.inetia.pl

    ale z was pajace :D nie macie o czym gadac????

  • 0

    76. ~kinga  2008-02-08 21:20:04  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    Najlepszy talefon to nokia5200 .Nie drogi dobre zdjęcia wszystko ma.Jak zpadnie to nic się z ni nie stanie.Poecam!!

  • 0

    77. ~Peja  2008-02-09 22:03:07  host: 91.141.221.74

    Siedze sobie w holandii wzielem sobie ten telefon Na abonamen poprostu jest wyjebany

  • 0

    78. ~  2008-02-10 19:56:44  host: 90.211.60.85

    moim zdaniem ten telefon jest wypasiony :) ma wszystko co potrzebne w takim telefonie :) posiadam ten telefon więc moge go ocenic :) słuchanie muzyki przez słuchawki z tego telefonu jest poprostu nie samowite :) dzwięk jest czysty i wszystko dobrze słycha Mega Bass robi swoje :) aparat jak na 2 Mpix zdjęcia robi nawet nawet :) telefon nie jest ciężki , bardzo poradne i wygodne Menu , Klawisze mmmmm :D normalnie cudne są te klawisze :) a więc zachęcam do kupna tego telefoniku :)) :)) pozdrawiam

  • 0

    79. ~b.a.barrakus  2008-02-11 23:14:53  host: 77-253-115-110.adsl.inetia.pl

    czy on ma w ogóle lampę błyskową LED? jeśli nie to niestety jest skreślony, a już się do niego przymierzałam, jest świetny. trochę szkoda że nie 3.2 mpix i 16mln kolorów wyświetlacza, dlatego zastanawiam się też nad Nokią 5610.. co polecacie ????????

  • 0

    80. ~marika3636  2008-02-18 18:51:06  host: acnt28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej...jest jakas roznica miedzy se w910i a w910???bo juz sie pogubilam...a i to prawda z ta gra ze poruszasz telem i ta kuleczka lata???błagam odpiszcie...;(;)

  • 0

    81. ~  2008-02-20 16:08:38  host: aclp202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    uwielbiam sony ericssony i nie wyobrazam sobie miec innego tel.Niedlugo zmieniam swojego gruchota na se910i ten phonik wymiata ma swietne funkcje i swietnie wyglada.Pewnie sa gdzies lepsze kom ale ja osobiscopolecam ten...marzenie:) i heja banana xD

  • 0

    82. ~lolex  2008-02-20 22:18:00  host: catv-user-118-190.bielsat.com.pl

    Jak wymieniłem w nim R20 to normalnie czyma ze 4 dni. Na paluszkach troche krócej - 2,5 dnia. Zobzacze jak podłcze go do bateryjki ze zegarka co na komunie mam - to wam napisze... P.S. Filmy mi nie odbierajom z DVD w nim. Pewnie nie ma kodeka... Moze macie jakiś sposob?

  • 0

    83. ~mea  2008-02-25 13:51:40  host: dynamic-78-8-81-217.ssp.dialog.net.pl

    jak czytam Wasze wypowiedzi to mi sie śmiać chce ale to szczegół :D Mam pytanko :D Opyla sie zamieniać K800 w bdb stanie na W910 tez w bdb stanie + dopłata z mojej strony 250 zł :D ?

  • 0

    84. ~Ekod  2008-02-26 20:40:49  host: akj186.internetdsl.tpnet.pl

    ile ten fon po rozsunieciu ma wymiar

  • 0

    85. ~Landi  2008-02-28 11:00:20  host: cable19315177-155.astral.lodz.pl

    Nawet kalkulatora nie ma :O

  • 0

    86. ~aneczka2322  2008-03-01 20:37:42  host: 241net174.net.zeork.com.pl

    83: no pewnie ze sie opłaca !! 84:sprawia wrażenie dużego na zdjęciu ale w rzeczywistości wcale taki nie jest.. 85: MA KALKULATOR !! menu->organizator->kalkulator !!!! marika3636: to prawda hihihi :D:D niezły bajer :P:D nie ma takiego tela jak W910 :| :P:D

  • 0

    87. ~...  2008-03-04 13:20:24  host: c85-253.icpnet.pl

    mam pytanie.. słyszałam ze ten telefon ma slaby glosnik..:/ czy to prawda?? odpiszcie proszę

  • 0

    88. ~maro  2008-03-06 21:53:38  host: 77-254-5-25.adsl.inetia.pl

    ilo calowy ten telefonik ma calowy wyswitlacz?? albo jakie ma wymiary?? z gory dzieki

  • 0

    89. ~MaFiJa  2008-03-09 13:34:00  host: acxw115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema!!!!!!!! Mam pytanko czy glosnik glosno i czysto gra?????? Prosze o odpowiedz to ważne:D:D

  • 0

    90. ~  2008-03-10 14:54:09  host: acr24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do MaFiJa: mam ten telefon i dzwięk bardzo czysto gra i fonik jest głośny ja mam ustawioną głośność na 5 dla mnie to wystarczająco głośno a jest możliwość 8-9:) Pozdrawiam.

  • 0

    91. ~Duffy  2008-03-11 09:31:17  host: bio191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich!! i mam pytanko. Czy to prwda, że po jakimś czasie w tym tel pada głośnik i walkman?? bo niestety widziałem kilka takich opinii:(( prosze o odp pozdro!!

  • 0

    92. ~zumek  2008-03-17 00:24:57  host: 86-63-84-231.sta.asta-net.com.pl

    Pytanie: Odtwarza filmy? W jakim formacie? Mp4, 3gp czy moze cos pecetowego?:) PC widzi go jako pendrive (u mnie w W300i widzi go jako dwa peny - pamiec telefonu i karta pamieci)?

  • 0

    93. ~dawka  2008-03-17 18:53:10  host: wnc-wgix.silesialan.pl

    Wie ktos moze,czemu po wgraniu mp3 na karte pamieci nie pojawia sie sie one w telefonie,a co za tym idzie nie mozna ich odtwarzac

  • 0

    94. ~Cux  2008-03-17 20:53:47  host: cgb34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też mam pytanie :) bo jestem już posiadaczką rtego telefonu, ale ja jak to ja widzę z przodu ewidentnie drugi aparat :) pytanie miesiąca: jak go włączyć? ;) Pytanie numer dwa: gdzie się ustawia, żeby nim potrząsać i się zmieniała muza? W Niemczech = 150 euro + język polski 50 zł :)

  • 0

    95. ~Chomik  2008-03-20 14:12:19  host: host-n2-73-171.telpol.net.pl

    Telefon jest całkiem fajny - ale nie jest wart więcej niż 800 zł Telefon o zbliżonych funkcjach powinien znajdować sie w przedziale 600-800zł. Do tego kiepskie oprogramowanie. Jakość elementów też pozostawia wiele do życzenia. ~lolex co ty pierd***** ? ~_pina__laska zal mi takich ludzi jak ty.. kolejny trol :/ ~lll taaa , jesteś najbogatszym polakiem a używasz neo 512 ? Jak masz tyle kasy to zamiast telefonów kup sobie słownik, bedzie przynajmniej z tego jakis pozytek... Pozdro

  • 0

    96. ~karol  2008-03-21 01:18:32  host: duu87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie ile ten soniacz zmiesci smsow? bo ja mam d750i i chce wymienic na tego walkmana i jedna z waznych dla mnie rzeczy jest pojemnosc skrzynki..

  • 0

    97. ~synek18  2008-03-22 17:31:25  host: aro50.internetdsl.tpnet.pl

    Pewnie tej laski mama jest dziwka i dlatego tyle zarabia;p raczej na 100 a po babci wibratory zostały nie;p ejjj dziewczyno idz w slady mamy to se kupisz wyspe! i sie pochwalisz;p

  • 0

    98. ~daro  2008-03-23 01:00:42  host: dpu178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ewidentnie to jest to czujka światła, a nie aparat.

  • 0

    99. ~tom  2008-03-23 20:19:12  host: inet20909nj-0.eranet.pl

    Cux Przedni aparat jest do video rozmów i nic więcej, natomiast zmiana muzy powinna miec ustawienia w odtważaczu.

  • 0

    100. ~Karolla  2008-03-24 18:04:40  host: clj169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko do osoby która ma ten tel przez dłuższy czas. Czy ten tel jest wart takiej kasy?

  • 0

    101.  2008-03-24 23:53:04

    Mam w580, zastanawiam sie nad tym czy ten telefonik tez ma licznik kroków i aplikację fitness??napiszcie ktoś

  • 0

    102. ~mat  2008-03-26 20:37:29  host: biu178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    suuuuuuuper telefon, sprawie sobie takiego a mam pytanie gdzie i ile jest glosnikow bo u mojej siory w s500i jest w tym kuleczku co sie steruje.Dzwiek pewnie rewelacja bo to seria walkman a jak sie sprawia aparat?? U mojej siory tez 2 mpix i niezle, troche zaluje ze nie ma lampy, mam obecnie k700i troche az wstyd ale jest lampa i czesto mi sluzy jako latarka jak po nocach sie wlucze. Pozdrawiam wszystkich fanow SE

  • 0

    103. ~mat  2008-03-26 20:49:41  host: biu178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moj kumpel mowil mi ze czarny kolor sie sciara po 3 mieiacach i ze slaby, mozliwe to jest?? mi sie podoba

  • 0

    104. ~pablo  2008-03-26 22:13:54  host: abat184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zrób format karty pamieci i zgraj muzyke

  • 0

    105. ~  2008-03-29 17:02:36  host: bhd85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a takie pytanie dla posiadaczy czy nie sciera sie kolor z obudowy?? MOj kumpel mowil ze tak i nie jestem pewien

  • 0

    106.  2008-03-29 17:09:06

    Kolor z obudowy sie nie sciera?? super telefon bardzo mi sie podoba, mysle tez o nokii n95 ale co mnie odniej odciaga to ta slaba bateria, niektorzy narzekaja ze nawet pol dnia nie trzyma. SKANDAL i masakr choc telefon jest super. Ale ten mi sie bardziej podoba oraz to ze jest Walkmanem. Co radzicie Nokie czy SE??

  • 0

    107. ~Greg  2008-03-29 17:25:01  host: host81-156-213-132.range81-156.btcentralplus.com

    Na stronach UK komentuja ten tel. bardzo zle. Wielu posiadaczy tego tel. pisze ze wylacza sie on bez powodu, ze kiepsko dziala opcja glosnomowiaca i kiepski jest apart - bez flesza (to dla tych ktorzy fotografuja tel.) Czy ktos z Was tez tak sadzi ?

  • 0

    108. ~Kazekk  2008-04-02 12:56:33  host: god58.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten tel już 3 miesiące. 107. aparat jest bez AF i lampy - dla mne aparat w tel to wodotrysk. nie zaciął mi się ani razu, funkcja głośnomówiąca jest faktycznie troszkę niedopracowana, przy regulacji głośniej ciszej słychać trzaski podobnie jest w walkmanie (ale na słuchawkach tego efektu nie ma) 106. obudowa jest solidna i farba nie schodzi, a dosyć często używam telefonu (średnio w miesiącu ma 8 godzin wyjściowych /17 godzin wejściowych, oraz 50-70SMS.) NOKIA N95 może ma więcej bajerów ale jest TOPORNA (czyt. GRUBA) Bateria w W910i trzyma mi 4dni.

  • 0

    109. ~igoR  2008-04-05 08:22:48  host: public-gprs96919.centertel.pl

    Do #79 : ten telefon nie ma diody LED, niestety. Nie ma też autofocusa więc ostrość zdjęć nie jest rewelacyjna

  • 0

    110. ~  2008-04-06 23:50:32  host: cpc3-sout1-0-0-cust892.sotn.cable.ntl.com

    jaka jest cena tego telefonu?

  • 0

    111. ~RRR  2008-04-08 17:13:28  host: public980.xdsl.centertel.pl

    Mam pytanko. Czy klapka w tym telefoniku sie psuje i czy w ramach gwarancji serwis naprawi ją za darmo? A tak w ogóle to zajefajny fon niedługo zamierzam go sobie kupić. Na allegro są takie już od 550 zł. Pozdrawiam wszystkich użytkowników tego tela i dziękuje za odpowiedż

  • 0

    112. ~ZioM  2008-04-10 12:06:37  host: host-81-190-95-23.gdynia.mm.pl

    Mam ten telefon ponad 2 miesiące. Telefon bardzo dobrej jakości. Bateria moim zdaniem rewelacja. Przy tak duży wyświetlaczu i normalnym użytkowaniu 4-5 dni.Walkman 3 bez z porównania z poprzednią wersją. Jedyne co by mu się przydało to faktycznie lampa no i wifi, ale nie zmienia to faktu że Se deklasuje Nokie prawie pod każdym względem. Pozdro dla miłośników SE!!!!!

  • 0

    113. ~juras  2008-04-14 19:40:46  host: cpc4-lutn4-0-0-cust921.lutn.cable.ntl.com

    racja jezeli o dzwiek chodzi to moge powiedziec ze jak lubie sluchac glosno muzyki to mnie glowa boli jak slucham przez sluchawki dzwiek jest poprostu wypasiony czysty i mocny pozatym ma tez niezly aparat jak i kamere polecam go goraco

  • 0

    114. ~  2008-04-15 18:14:30  host: unallocated.star.net.uk

    w uk po 240 funtow? ! czy cuie glowa nie boli dzieciaku?!!! w uk kosztuje dokladnie 199.99 wiem bo tam mieszjkam. jak nie wiesz dokladnie to nie zavbieraj glosu palo!!!!!!!!!

  • 0

    115. ~n82  2008-04-15 22:18:20  host: host-91.196.56.11.algrim.pl

    żadna rewelacja, takie funkcje to już dawno standard, ciekawy wygląd i nic pozatym

  • 0

    116. ~Aaa  2008-04-19 00:51:16  host: ene225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko, czy ktoś z posiadaczy telefonu znalazł w internecie motywy reagujące na sensor ruchu (takie jak oryginalne) ??

  • 0

    117. ~art-ka  2008-04-25 23:13:04  host: cpc4-stap6-0-0-cust822.nott.cable.ntl.com

    Mam ten fon od 4 miesiecy, jest ok, żadnych problemów, tylko soft mógłby być jeszcze troche lepiej dopracowany. Fon jest git !!!

  • 0

    118. ~B  2008-04-27 18:44:49  host: accj230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Ziom 102) w czym niby SE deklasuje Nokie? SE spadło z 3-go na 4-miejsce jeżeli chodzi o sprzedaż telefonów, nawet LG wyprzedziło już Sony Ericssona, Nokia nigdy nie była nawet druga, wiesz co to oznacza? Ten telefon to śmiech na sali, zwykła zabaweczka z resztą jak wszystkie te Walkmeny. Miałem kilka SE i szczerze żaden ale to żaden nie umywał sie do Nokii do której wczęsniej czy pózniej poprostu wracałem bo nie ma lepszych telefonów.

  • 0

    119. ~qweasd  2008-04-27 20:20:06  host: absr99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 114. Skoro tam mieszkasz, to powinieneś wiedzieć że cena zależy od operatora ;]

  • 0

    120. ~tina  2008-04-28 16:05:58  host: public-gprs103031.centertel.pl

    osobiscie powiem ze moj w580i sie lepiej prezentuje niz ten....;/ jest berzydki a funkcje te same jak moj se w580i..... osobiscie nie polecam...:|

  • 0

    121. ~jao  2008-05-01 13:19:45  host: grg210.internetdsl.tpnet.pl

    a on ma głośnik??

  • 0

    122. ~kamcia984  2008-05-01 14:37:34  host: dud154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema;):):)nie wiecie w jakiej cenie jest ten telefon????????? czekam na odp:*:*:* z góry dzi?ki;););)

  • 0

    123. ~ziomek  2008-05-02 16:10:33  host: gqk154.internetdsl.tpnet.pl

    a czy ma on lampe błyskową

  • 0

    124. ~fonik  2008-05-03 18:52:37  host: dmn102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1 ile ma pamięci? 2 ile czasu można nagrywać video? 3 ile można najwięcej zrobić zdjęć? 4 czy klawisz są dobre? (strasznie dużo smsuje i potrzebne mi dobre klawisze) bardzo proszę o odpowiedź bo chcę sobie kupić ten fonik bo moim zdaniem jest zajefajny z wyglądu i z tego co przeczytałam. tylko trochę duża cena jak dla mnie. ale trudno i tak se go kupię bo zajebiście mi się podoba!! ;) proszę odpiszcie jak najszybciej!!

  • 0

    125. ~Fonik  2008-05-04 14:13:59  host: aavg27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mogę wiedzieć ile kosztuje taki super wypasiony telefonik? Bardzo mi się podoba i mam zamiar se go kupić tylko ile on kosztuje!?!? proszę odpiszcie jak najszybciej!! pliska ;)

  • 0

    126. ~szary  2008-05-06 09:08:50  host: abbs236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No nie wiem co jest grane ,ale gdy czytam że w słuchawkach jest mocny dżwięk to mnie krew zalewa ten telefon w tramwaju ledwo sie przebija przez hałas !!!

  • 0

    127. ~do n82  2008-05-06 16:10:32  host: adns43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    krytykujesz ten telefon bo zazdroscisz innym ze go maja a ty nie. zal ci dupe sciska kolego:D telefonik wypasiony zajebisty super poprostu:):):):) kocham go jeden z najlepszych produkcji SE

  • 0

    128. ~  2008-05-08 14:09:57  host: abdf34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon zajefajny dioda przy aparacie zupełnie zbędna jak dla mnie bo kto zdjęcia w nocy robi telefonem ;) Mam pytanie czy da sie robić samemu sobie zdjęcia przez ten aparat z przodu czy jest tylko do video rozmów?

  • 0

    129. ~UK SE W910i  2008-05-08 16:55:58  host: host86-162-139-102.range86-162.btcentralplus.com

    114. Zalezy gdie patrysz bo naprzyklad w Argosie jest po £215.89p Takze wiesz zalezy ale ja osobscie mam ten telefon po £7 funtow z takiej angielskiej sieci 3 i place za abonament tylko 15£ razem wychodzi £22 miesiecznie. Ale sie rozpisalem...

  • 0

    130. ~  2008-05-09 14:32:18  host: 87.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    mam zamiar go kupic tylko matka mi nie pozwala a mam sprzedawcę co moze mi sprzedac za 650zł.

  • 0

    131. ~MIETEK  2008-05-09 20:51:07  host: cjy63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jakie ma video, wyraźne czy widać pixele???

  • 0

    132. ~minio  2008-05-12 23:55:21  host: 89-125-141-97.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie

    co do noki to jest może lepsza ale SE w910i i inne mają lepsze odtwarzanie muzy pozdrawiam.

  • 0

    133. ~radzio  2008-05-13 13:46:56  host: aafs242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    122 kamcia u mnie na sklepie jest nówka w cenie 999 :))) pozdro

  • 0

    134. ~k  2008-05-14 20:53:43  host: 42.208.34.195.revers.nsm.pl

    Ja go kupuję na allegro 600zł nowy, tyle że sprowadzany z anglii.

  • 0

    135. ~mam  2008-05-14 22:08:51  host: host86-161-236-232.range86-161.btcentralplus.com

    wystarczy kliknąć w przeglądarce allegro.pl, ceny od 600 pln, pamięc telefonu pewnie zależy od sieci, poszukując go natrafiłam na wersje 512 mb, a udało mi sie kupić edycje limitowana koloru białego z pamięcia 1 gb, klawisze są dopracowane, zupełna różnica w związku z poprzednimi wersjami gdzie kalwisze były plastikowe warto naprawdę warto, i te ruchy na wyświetlaczu w zależności od poruszania fonem, mega , może i w fonie nie potrzebny, ale zabawny joo

  • 0

    136. ~IgoR  2008-05-14 22:39:45  host: public9657.xdsl.centertel.pl

    Do 124: 1. pamięć telefonu to 35 MB, karty pamięci do 4 GB 2. filmy można nagrywać do zapełnienia pamięci lub do wyczerpania baterii :) 3. przy karcie 1 GB możesz zrobić około 1800 zdjęć w 2 MPIX Na allegro możecie kupić nowego już od 600 zł bez papierów i gwarancji W sklepach pewnie od 1000 zł

  • 0

    137. ~se  2008-05-14 22:42:20  host: public9657.xdsl.centertel.pl

    Mega wypasiony telefon !!! Polecam!!!

  • 0

    138. ~Ang.  2008-05-15 09:14:52  host: adlv239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W910i to naprawde dobry telefon: elegancki wygląd wystarszajaco duza pamiec (jak dla mnie np 1 Gb wmiare wystarczy) ciekawe funkcje, dobry aparat minusem jest to ze nie posiada lampy.

  • 0

    139. ~Przemek XXX  2008-05-16 16:46:16  host: egt19.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon posiada panoramiczny wyswietlacz 2,4 " o rozdzielczosci 320x240 zawierajacy 262000 kolorow

  • 0

    140. ~yaro  2008-05-17 01:33:26  host: 77-102-121-33.cable.ubr08.hawk.blueyonder.co.uk

    witam. czy można do tego telefonu podłaczyć nadajnik GPS i wgrać mapy Tomtom-a? Proszę o wyczerpującą odp.

  • 0

    141. ~yaro  2008-05-17 09:41:51  host: 77-102-121-33.cable.ubr08.hawk.blueyonder.co.uk

    witam. czy można do tego telefonu podłaczyć nadajnik GPS i wgrać mapy Tomtom-a? Proszę o wyczerpującą odp.

  • 0

    142. ~Walkman  2008-05-18 23:09:43  host: public7674.xdsl.centertel.pl

    Musicie przyznać, że Sony Ericsson robi najlepsze muzyczne telefony na rynku!!!

  • 0

    143. ~slawcio  2008-05-24 15:21:15  host: host-89-191-162-109.tvteletronik.pl

    witam! może ktoś mi powie co to za biała kropka przy klawiszu wybiesz nad czerwoną słuchawką bo jestem ciekaw, wygląda jak jakaś dioda a wcale nie świeci może to bltów.

  • 0

    144. ~tomas  2008-05-25 12:39:48  host: btr230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    żeby włączyć drugą kamerę wchodzisz w organizer i tam jest połączenia wideo klikasz na to i masz obraz z przedniej kamery ale zdjęć się nią robic nie da.

  • 0

    145. ~djkamil  2008-05-25 15:43:50  host: abgq121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    slawcio ta biała kropka to czujnik światła

  • 0

    146. ~Leesoo  2008-05-25 18:57:15  host: chello089078248107.chello.pl

    Do Cux - to nie drugi aparat tylko kamera do wideo rozmowy. Wystarczy wcisnąć zieloną słuchawkę i wybrać opcję POŁĄCZENIE WIDEO. Kamera ta oczywiście pokazuje Ciebie innemu rozmówcy. Co do potrząsania i zmiany muzyki, trzymaj wciśnięty klawisz Walkman i przechyl fona np 2 razy w lewo.

  • 0

    147. ~Agata  2008-05-25 21:21:12  host: cache.piekary.net

    Mam telefon kupiony w Anglii. Nie działa po włożeniu polskiej karty SIM z Orange. Proszę o radę, co można z tym zrobić.

  • 0

    148. ~  2008-05-27 23:07:00  host: h-89-233-194-186.wholesale.rp80.se

    zeby potrzasnac i zmienic muzyke musisz przytrzymac klawisz walkmen i dipiero w prawo to do przodu w lewo do tylu

  • 0

    149. ~P  2008-05-28 13:52:03  host: 86-63-84-148.sta.asta-net.com.pl

    to czujnik natężenia światła..

  • 0

    150. ~radio  2008-05-29 22:23:09  host: ip-78-137-141-71.nvn.metro.digiweb.ie

    dalem za ten telefon ok 1000 zlotych na e-bayu w lutym bez simlocka i musze powiedziec,ze jest super :)

  • 0

    151. ~rapek  2008-05-29 23:00:57  host: public3799.xdsl.centertel.pl

    biała kropka to sensor światła gdy jest słonecznie gaśnie klawiatura i wyświetlacz mocniej świeci a gdy jest ciemno wyświetlacz przygasa a klawiatura się podświetla

  • 0

    152. ~radio  2008-05-30 00:00:06  host: ip-78-137-141-71.nvn.metro.digiweb.ie

    dalem za ten telefon ok 1000 zlotych na e-bayu w lutym bez simlocka i musze powiedziec,ze jest super :)

  • 0

    153. ~Justyna 1203  2008-05-31 15:29:21  host: public-gprs76861.centertel.pl

    Ten telefon jest cuuuudowny !! Mam w580i ale chce juz w910i !! Jest bo$$ki Chyba sie w nim zakochalam :P A jak się włącza to zmienianie muzyki przy w580i ?? pisac na www.jutineczka.fbl.pl !! blagam prosze o wskazowki =)

  • 0

    154. ~kielcik  2008-06-01 18:28:53  host: 42.208.34.195.revers.nsm.pl

    Jak jest ciemno to ekran się przyciemnia żeby nie raziło po oczach. Czasami denerwujące jak idziesz i co chwilę wchodzisz w cień to ekran się rozjaśnia i pociemnia w kółko :O

  • 0

    155. ~  2008-06-03 11:14:02  host: host4-249.btk.net.pl

    143 może to jakiś mały głośnik nie wiem?...

  • 0

    156. ~Marcinek  2008-06-04 15:45:04  host: aju250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest to czujnik poziomu w jakim trzymamy telefon, jest to używane do przeglądania multimedii.

  • 0

    157. ~Cieli  2008-06-06 18:40:14  host: aeii168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon miesiąc. Raz mi sie sam wyłączył. Głośno mówiący jest faktycznie kiepski(a raczej beznadziejny). Zdjęcia wychodzą dosyć ładne. Bateria trzyma (ładuje raz na 3 dni a używam dosyć dużo)długo. Ładuje się 2,5 godziny. Działa plynnie i posiada jak na mnie dużo funkcji. Ogólnie jestem zadowolony że wybrałem ten telefon po mimo tego ze posiada sporo minusów ale jak to mówią... Ideałów nie ma.

  • 0

    158. ~Iwonciaa  2008-06-10 17:59:56  host: ehost-97.mtm-info.pl

    aa ja sie już tyle naczytałam o tym s e i stwierdziłam że on jest boski ;p Już wiadomo czego inni piszą takie głupstwa bo zazdroszczą tym którzy go mają a weszłam na bardzo fajne forum które już od ubiegłego roku działa własnie na temat tego teelfonu i było chyba 735 komentów i z tych 29 było negatywnych boo pisali inni że drogi albo nie ma lampy błyskowej aa nie było innych złych :p więc stwierdziłam że sobie ten fon kupię na wakację ;d pozdro ;p

  • 0

    159. ~  2008-06-10 22:28:45  host: acup233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HEJ, CZY TEN TELEFON MA WEJSCIE NA MINI JACKA????????

  • 0

    160. ~pawel  2008-06-11 18:24:37  host: dqe89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest zajebisty! Zalet nie bede opisywal bo chyba kazdy zainteresowany telefonem je mniej wiecej zna. Jakosc muzyki ze sluchawek jest swietna z glosniczka no tak sobie. Zdjecia wychadza bardzo ladne pod warunkiem ze aparat jest dobrze oswietlony (np na dworze o 12.00) a jak jest ciemno to jednak widac szumy. Zbudowany jest solidnie, nic nie trzeszczy ani slider ani nic. Jest troszke powolny ale w koncu to nowy tel

  • 0

    161. ~h69a  2008-06-12 00:23:09  host: 80-192-47-13.cable.ubr01.glen.blueyonder.co.uk

    no, mam zamiar sobie kupić ten telefonik w UK, kosztuje już tylko 150 futów w pay as you go... :) jak kupię, napiszę coś o nim. jak narazie wydaje mi się idealny :d

  • 0

    162. ~ktos  2008-06-16 20:28:25  host: 1932384073.siec2000.pl

    A czy ten telefon ma przeglądarkę internetową??

  • 0

    163.  2008-06-16 22:24:16

    Mam pytanie. Czy jak jest włączony odtwarzacz muzyczny to telefon bardzo muli, jak się jednocześnie np. gra jeszcze w jakąś grę czy choćby pisze sms-a? Wiem że telefon ma jeszcze nie do końca odpracowanego softa, ale jest to dla mnie najlepszy wybór jeśli chodzi na ten moment o markę Sony Ericsson. Jest to dla mnie ważne, poniewaz bardzo często słucham muzyki w telefonie i jednocześnie robię coś innego. Z góry dziękuję za odpowiedź.

  • 0

    164. ~aha!  2008-06-19 16:07:38  host: aeix105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czekam na ten telefon xD słyszałam, że ma być niebawem w promocji w abo w Plusie :D ,świetny jest :P

  • 0

    165. ~  2008-06-19 17:55:55  host: 6.85-237-179.tkchopin.pl

    no i jest idealny! dokładnie taki, jaki chciałam go mieć. bajeranckie są motywy w Java, czujnik poziomu i pionu w wyświetlaczu i oczywiście funkcja potrząsania! cud, miód telefonik. :d już nie wspomnę o idealnej jakości odtwarzania dźwięków i nawet dobrym aparacie jak na 2 mpix :d 159. -> tak, ma. :)

  • 0

    166. ~  2008-06-19 17:57:13  host: 6.85-237-179.tkchopin.pl

    zapomniałam dodać, że jest super leciutki a zdjęcia mogą zmylić pokazując go ceglastego - jest bardzo mały :d

  • 0

    167. ~sw.82  2008-06-21 10:54:16  host: cpc2-blac6-0-0-cust965.manc.cable.ntl.com

    Kupiłem W910i wczoraj jak narazie za duzo o nim nie wiem ale tez mieszkam w uk i dałem za niego 55fula wiec cena szybko spadaplanuje go przywieść do polski na wakacje i zobaczymy czy dziala z polska karta. Ogólnie telefonik jest ładny no i narazie pod wzgledem wyglądu bije moja N95 na głowe reszte sprawdze jak zdejme simlocka.Pozdro

  • 0

    168. ~Mycha  2008-06-21 11:07:17  host: absx164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałabym go kupić ale najlepiej z Plusa i bez abonamentu. Nie znalazłam takiej oferty zeby zalilac co miesiac regularnie np. 25 zł. i zeby był w miarę tani... proszę napiszcie jesli ktoś zna taką oferte.....

  • 0

    169. ~KLAUDIA  2008-06-21 17:19:17  host: host-89-229-15-184.torun.mm.pl

    MAM TEN TELEFON OD 9 MIESIECY ZE SZWECJI I JEST SUPER DLUGO MOZNA NAGRYWAC VIDEO, DOBRZE ROBI ZDJECIA, DUZO MUZYKI SIE W NIM MIESCI, WYRAZNY DUZY EKRAN I WTGODNIE SIE PISZE SMS-Y POLECAM I POZDRAWIAM :)

  • 0

    170.  2008-06-24 14:28:17

    *168 Poszukaj w Play'u i w Orange ( chociaż tego odradzam ). Tylko tyle... Era chyba nie oferuje W910i na kartę. Niestety przy tak niskim zaisleniu telefon będzie drogi... Już lepiej kupić nowy na Allegro :] Albo używany.

  • 0

    171. ~Jaro  2008-06-24 21:04:44  host: bog63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich doradzcie czy warto kupic w Polsce Sony Ericssona W910i ktory byl kupiony za granica? mam pewne obawy ten telefon kupiony w polskim salonie i sprzedawany w komisie kosztuje okolo 1100 zl natomiast ceny tego modelu ale kupionego za granica wachaja sie w granicach 800 zl to duza roznica wiec co zrobic gdy juz jestem na niego zdecydowany? z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam.

  • 0

    172. ~???Wercia  2008-06-25 17:57:10  host: kats.giment.net

    opłaca się go kupić

  • 0

    173. ~betina  2008-06-27 15:42:32  host: aaih153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmm... wydaje mi się że on kosztuje coś około tyś. zresztą sprawdz w AVANTI str. 113 cena : 999 Zł

  • 0

    174. ~hej  2008-06-28 18:29:47  host: fdb226.internetdsl.tpnet.pl

    czesc...mam zamiar taki telefonik kupic...tylko nie wiem czy sie opłaca..odp.a i jeszcze jedno...czy mp3 głosno gra??odp.prosze.

  • 0

    175. ~EmilMontana  2008-06-28 23:58:18  host: 87-205-148-79.adsl.inetia.pl

    W Play na abonament za 40 lub 50 zł kosztuje 599zł, Osobiście się waham między K850i a W910i, ale słucham dużo muzyki więc chyba wybiorę W910i (w play mix na 24mies.799zł, a w play abonament 30 kosztuje 699zł)...

  • 0

    176. ~malutka  2008-06-29 14:28:07  host: 078088209222.wlb.vectranet.pl

    do jaro- spójrz na allegro tam nówki chodza po 729zł i nie sprowadzane z zadnej anglii.pozdr.

  • 0

    177. ~karolka  2008-06-29 16:57:25  host: dty143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej jestem posiadaczka starego SE D750i i zastanawiam się jaka ten W910i ma pojemność dla smsow.. bo nic tak mnie nie w..nerwialo w moim D750i jak ciagle kasowanie sms z ciągle zapchanej skrzynki :/

  • 0

    178. ~pomocy  2008-07-02 16:24:39  host: btp70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomocy! Mam ten telefon 1 dzień i zauważyłam, że nie mogę zmienić wyglądu menu. U mojej koleżanki zmienia się to wtedy gdy zmienia się motyw, ja zmieniam i nic. Co może być tego przyczyną, telefon na abonament w erze. Proszę o pomoc

  • 0

    179. ~Kasieeek  2008-07-03 23:01:56  host: host-81-190-124-190.szczecin.mm.pl

    mam ten kom. i powiem ze jest zajebisty ^^

  • 0

    180. ~miałem  2008-07-04 18:49:40  host: cbv74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie kupujcie go fon póki co nie jest wart swojej ceny, nie ma lampy blyskowej zdjęcia robi słabe i cicho gra nawet na słuchawkach tak nie wymiata a miałem orginalne...gdyby tak był z 200 zł tańszy to by jeszcze uszedł... pozdrawiam

  • 0

    181. ~piotrek  2008-07-04 19:00:24  host: aaxv1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie - jak tam wgrac gry i filmy?? bo ja przez menadzera jakos nie potrafie... pozdrawiam

  • 0

    182. ~  2008-07-07 12:25:46  host: bsu79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dostałam ten telefon z ery ( wymiana za abonament). Mam go 2 dzień i chce zmienić wygląd menu ale się nie da, moja koleżanka też go ma tylko że z Irlandii i jej normalnie wchodzi, ma animowane menu. Czy muszę coś ściągnąć? Proszę o rady... Acha i jesZcze jedno, jak trzeba wyciągnąć kartę SIM bo używam do tego pencety ; D Pozdrawiam ; ]

  • 0

    183. ~Fan SE  2008-07-07 13:18:27  host: mobileinternet2.o2.ie

    Mialem W580i, teraz mam K800i, nastepny za miesiac bedzie W910i :D

  • 0

    184. ~aa  2008-07-07 14:03:39  host: 193.24.220.109

    a nawet prostej rzeczy jak kalkulator to cudo nie posiadaa

  • 0

    185. ~Jaro  2008-07-07 16:57:51  host: boo82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam ponownie mam pytanie do uzytkownikow Sony Ericssona W910i czy jest mozliwosc aby na wyswietlaczu byla pokazana godzina albo ikona nie odebranego SMSa lub polaczenia gdy telefon jest w stanie czuwania? dzieki za odpowiedz pozdrawiam.

  • 0

    186. ~do jaro  2008-07-09 21:17:09  host: host-89-229-28-178.torun.mm.pl

    mam telefon nowke z anglii dalem za niego 730zl i jest to taki sam telefon jak ten sprzedawany w autoryzowanych salonach oraz u polskich operatorow. rozni sie zazwyczaj tylko gwarancja i nie zawsze dodawana jest instrukcja obslugi po polsku.reszta zazwyczaj jest taka sama ale to juz indywidualna sprawa sprzedawcy.uwazam za tem ze jezeli sprzedawca oferuje taki sam sprzet za nizsza cene bo ma np logo operatora to ja bym bral.pozdrawiam

  • 0

    187. ~ja  2008-07-09 22:07:14  host: general-ld-222.t-mobile.co.uk

    pracuje na codzien z tymi telefonami nie sa zle dobrze zbudowany nie posiada prawie zadnych wad:) najgorszy w nim jest loud-speaker fatalnie cichy:/no i klawiaturka moglaby byc ciekawiej wykonana-mnie sie osobiscie nie podoba za bardzo no i nie wyglada zbyt solidnie,ale to tylko moja opinia. biala kropeczka to czujniczek mozesz sobie go zaslonic i zobaczysz jak przyciemni sie display i wzmocni swiatelko na klawiaturze-najlepszy efekt uzyskasz w ciemnym pomieszczeniu. Przednia kamerka sluzy tylko do video call. Telefonik jest fajny,latwy w obsludze i dobrze sie prezentuje.Moze sobie taki kupie:)

  • 0

    188. ~omek  2008-07-12 10:49:55  host: 77-100-162-100.cable.ubr03.dudl.blueyonder.co.uk

    JA przez wiele lat bylem wierny Nokii,mailem mnaprawde sporo modeli tej firmy.Jakos poltora roku temu zakupilem Se W810i...i ten telefon mnie zachwycil.Kupowalem go wtedy z mysla o odsluchu MP3 i zadanie to spelnil w 100%,niestety niedawno go zgubilem,pisze niestety,bo ten telefon mimo uplywu czasu nadal byl fajny i mi w zupelnosci wystarczal. Po zgubieniu telefonu zatsanawialem sie co wybrac,byly dwie opcje albo abonament i nokia N95 slide,albo zakup jakiegos telefonu na ebayu.Wybralem druga opcje,bo jakos nie chcialo mi sie pchac w umowe,skoro wczesniej tak bardzo zadowolony bylem z SE,wiec postanowilem zakupic znowu model tej firmy.Wybor padl na SE W910i.Nie widzialem tego telefonu live,wiec byl maly niepokoj,co do gabarytów.Telefon w koncu doszedl i ...jestem inm zachwycony,swietne wykonanie,super wyswietlacz,doskonalem MP3,niezle zdjecia no i dodatkow wideokonferencja-co jest bardzo fajna rzecza.Polecam tene telefon,bo jest wart pochwal,do tego niedrogo go kupilem,bo zaplacilem za nowy telefon 92 funty na ebayu.Swietny zakup,nie zanosi sie narazie abym wrocil do Nokii.

  • 0

    189. ~MilenKa  2008-07-13 00:52:36  host: 77-98-151-124.cable.ubr04.chap.blueyonder.co.uk

    mam ten telefon z angli i ne umiem wlaczyc shake control . napisze moze ktos jak to wlaczyc. ma mgo dosc dlugo ale ne u miem teog zrobic. pomozcie !

  • 0

    190. ~Rhaja21  2008-07-13 08:57:05  host: aatj96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma lampy(przynajmniej nic nie znalazłam w opisach) Pamięć w zestawie karta 1GB,nie sprawdzałam ile mozna nagrywać(natomiast zapakowałam do niego ok 200piosenek) Jeśli chodzi o klawisze są prawie płaskie( mam długi pazur,więc trochę utrudnia to pisanie) Jakość aparatu i zdjęć średnia(wcześniej miałam okię E65-na dworze robił cudne foty)ale ogólnie jestem zachwycona tym telefonem....Super wygląd(mam czerwony),"z bajerami" POLECAM!!!!!!

  • 0

    191. ~  2008-07-13 20:51:32  host: 217.153.170.132

    Proszę może ktoś mi odpowie czy do poszczególnych kontaktów można ustawić inny dzwonek i dołączyć foto ..dziękuje za odpowiedż

  • 0

    192. ~Animalil  2008-07-13 21:43:27  host: magdalena9.ztpnet.pl

    Sony Ericssony są po prostu boskie! Jestem ich wielkim fanem ale musze uznać wyrzszość Noki! :( Wejście na słuchawki w SE jest po prostu do bani :( po pół roku sie luzuje i przerywa starasznie po prostu nie da się juz słuchac! czemu nie zrobią po prostu w muzycznym telefonie wejscia na jecka? ;/ i z wiekszą pamiecią :( jak by nie patrzeć to nawet 2gb troche ogranicza możliwości muzycznego fona :(

  • 0

    193. ~??  2008-07-14 16:09:14  host: dta25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdzie w tym telefonie jest przycisk Walkman? który to? bo jak patrzę na foty to nie widzę:P

  • 0

    194. ~Jolanta  2008-07-14 19:51:50  host: 80.50.237.34

    Tu nie podano czy są kontakty w telu ....więc moje pytanie jest takie: Czy jest tu możliwość dodawania kontaktów ?? z góry thx ;))

  • 0

    195. ~sylwia  2008-07-15 09:40:41  host: system8589175110.mtvk.pl

    Mam go od prawie 4 miesięcy i w tej chwili nie ma telefonu na rynku na którego bym go zamieniła... to jest telefon który sie do mnie dostosowywuje a nie ja do niego i tak ma być! jak na tyle możliwości jest bardzo szybki! obudowa jest nieziemsko wytrzymała a wiem co mówię bo nie raz miałam okazję go wypróbować w tej kwestii :) Jedyna rzecz która mnie denerwuje ale z tego i tak prawie nie korzystam to aparat - brak lampy powoduje że nie można robić zdjęć bez światła czy nawet przy małym sztucznym świetle...

  • 0

    196. ~paulitecck  2008-07-15 16:19:29  host: 83.2.76.175

    tel fajny tylko w jakiej sieci można go kupić i czy w wadowicach...?

  • 0

    197. ~hwoarang  2008-07-17 23:29:21  host: ado85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo was prosze niewiem jaki telefon sobie kupić mam do wyboru te dwa se w910i i se w580i bardzo was prosze o rade

  • 0

    198. ~nokia team :)  2008-07-18 21:39:41  host: 77-87-120-128.rev.masterkom.pl

    do 143 mozliwe ze jest to czujnik swiatla mam takie cos w nokii e65 przeo jak jest jasno to nie podswietla klawiatory przez co nie traci tyle energii

  • 0

    199. ~Duchen  2008-07-19 16:07:54  host: abkt99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy jest mozliwosc ogladania filmow na telu w odpowiednim formacie ?

  • 0

    200. ~IgoR  2008-07-19 17:41:21  host: public13174.xdsl.centertel.pl

    do 198: myślę że nie chodzi o oszczędność bo gdy klawiatura gaśnie to wyświetlacz zwiększa jasność i się zużycie energii się wyrównuje. Chodzi pewnie o to żeby wyświetlacz był bardziej czytelny na słońcu i nie raził po oczach w nocy:)

  • 0

    201. ~Jaro  2008-07-20 00:09:56  host: bpc49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytalem juz wczesniej czy gdy telefon jest w stanie czuwania na wyswietlaczu moze byc pokazywana godzina jak i ikona SMSa czy nie odebranego polaczenia?mozna to jakos ustawic?jesli nie to beznadzieja:-/.

  • 0

    202. ~Mati  2008-07-21 10:31:20  host: chn153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam w610i bardzo mi sie podoba, ale własnie chce zmienic na to tylko zeby było z seri W

  • 0

    203. ~darkos  2008-07-21 20:15:36  host: edm82.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłem własnie tego fona. Pierwsze wrazenie bardzo dobre:). ma moze troche slaby aparat. 2 m mega pixele mysle ze powinny robic lepsze fotki. zastanawia mnie tez jedna rzecz dotyczaca zoomu. gdy chce przyblizyc zdjecie wyskakuje mi napis ze powiekszenia nie mozna stosowac w tym trybie. kombinowałem na wszystkie sposoby po kolei właczajac i wyłaczajac wszystkie tryby i opcje aparatu i nic. ciagle to samo. o co moze chodzic????????

  • 0

    204. ~k  2008-07-22 08:13:56  host: host-62-141-195-30.swidnica.mm.pl

    slaby aparat i brak systemu - po tygodniu chec zmiany na inny

  • 0

    205. ~malutka  2008-07-23 10:53:24  host: 078088209222.wlb.vectranet.pl

    do hwoarang: mialam w 580i w grudniu 2007 i powiem ci tylko tylke ze jest do dopy gdzyz wypuszczono na rynek z wada klawiszy ten model, poprostu pękają tak jak mi po 5 dniach .. teraz mam w 910i i jest poprostu zajebisty ma duzy wyswietlacz dobrze dopracowane przyciski i slide bateria mi tryzma 3-4dni normalnego uzytkowania a przy sluchaniu muzyki tak kolo 2-3 dni. tylko raz mi sie zawiesil jak formatowalam baterie.Roznica miedzy tymi telefonami jest taka ze w 580i mial licznik krokow a ten nie ma i tylko w tym byl lepszy... tak wiec polecam w 910i- muzyka czysto plynie z glosnika i z sluchawek naprawde warto kupic ten tel tym bardziej ze dostalk on nagrode za najlepszy telefon 2008 roku:) Pozdr

  • 0

    206. ~  2008-07-23 11:13:12  host: 77-101-100-36.cable.ubr03.dudl.blueyonder.co.uk

    193-przycisk jest na gorze obudowy. W sumie zauwazylem jeden istotny minus,otoz aparat nie ma autofocusa i zdjecia sa niestety gorsze niz chocby w SE W810i

  • 0

    207. ~myszka;)  2008-07-24 15:19:09  host: acwy181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey:0 mam takie pytanie;D bardzo chciałabym ten telefon ale jest jeden problem... mam go okazje kupic tanio za granica i nie wiem w jakiej cenie by było sciagniecie polskiego menu i simloka... moze ktos wie???

  • 0

    208. ~bet  2008-07-24 17:02:52  host: p5488c0c7.dip.t-dialin.net

    ja moge powiedziec tyle: ten telefon jest zajebi.sty! mam go i moge to stwierdzic bez zastanowienia:D

  • 0

    209. ~LilC.  2008-07-25 16:52:17  host: 83-145-165-79.cable-modem.tkk.net.pl

    moim zdaniem lepszy SE W910i. ;) teraz moja mam może wybrac tel. na abonament i wybiorę właśnie SE W910i. xdd

  • 0

    210. ~fenio  2008-07-25 16:57:35  host: 87-205-236-3.adsl.inetia.pl

    182 -> o ile mnie pamięc nie myliby wyjąc karte trza ja nadusic a ona wyskoczy

  • 0

    211. ~natalia  2008-07-25 18:49:53  host: dzk194.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zwalisty!! i nawet tani bo kosztuje 700 zł.

  • 0

    212. ~ehe  2008-07-25 21:51:22  host: adnx6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do 192 to itak jest lepsze wytkanie nuz u noki ja niam nokie to po tygodniu mi sie rozwaliło

  • 0

    213. ~  2008-07-31 14:08:08  host: host-87-101-17-105.proxnet.pl

    kto chce kupić ten telefon to niech wejdzie na strone www.sonyericsson.pl i wpisze w szukane sony ericsson w910i i kliknie na wypróbuj telefon

  • 0

    214.  2008-07-31 22:03:38

    jestem od niedawna posiadaczem tego cudeńka.ma wsdy,ale ktory fon ich niema. plusy to duzy wyswietlacz , naprawde dobre sluchawki i duzo frajdy z odsluchiwania muzyki,a minus to gniazdo wtyczkowe ktore jest do bani. moze ktos wie na temat obudowy,czy istnieje mozliwosc wymiany,mam go 2 tygodnie i pecha. zaliczyl twardy grunt i sie niezle porysowal.

  • 0

    215. ~heartattack  2008-08-01 22:31:48  host: 6.85-237-179.tkchopin.pl

    mała poprawka. po moim obliczaniu, ten telefon kupiony w Szkocji (ja stamtąd go mam) kosztuje koło 480zł. w porównaniu do tutejszych, polskich cen 1000-1200zł, to jest ogromne zaoszczędzenie pieniędzy! a jest naprawdę co w nim podziwiać! :) ps. po przywiezieniu z zagranicy, za zdjęcie simlocka wraz z wgraniem polskiego menu zapłaciłam 160zł ^^ gdyby to komuś było potrzebne.

  • 0

    216. ~Daria  2008-08-01 22:34:18  host: 80.54.168.10

    Moja mama dostal ten telefon na urodziny. I jak narazie spisuje sie idealnie. Jest swietny. Ma tylko jena wade : jak jest na ekranie glownym to nie da sie przyciszyc lub podglosic dzwonka tylko wyskakuja jakies informacje... =/ Ale takto to jest swietny :] Polecam. !

  • 0

    217. ~KARAS  2008-08-02 18:34:51  host: host-89-229-23-197.torun.mm.pl

    DO 207:MYSZKA ;) simlock 150 zl pl menu 50 zl razem 200 zl :)

  • 0

    218. ~gosia:)  2008-08-02 20:27:55  host: axl130.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam zamiar kupic ten tel, czy ktos wie czy mozna ustawiac rozna muzyke na sms?? prosze odpiszcie:)

  • 0

    219. ~Kowal  2008-08-03 11:01:30  host: 93.80-203-18.nextgentel.com

    Ludzie Telefonik Genialny Polecam Lecz Powiedzcie Mi Gdzie Sie Włącza Funkcje Shake Control Bo Mam Angielskie Menu

  • 0

    220. ~  2008-08-05 16:39:18  host: 87-205-244-119.adsl.inetia.pl

    Cześć! Mam pytanie - z jaką max kartę pamięci do niego włożyliście i jak się sprawował? Z działu technicznego napisali mi ze max to 2GB, ale nie bardzo mi się chce w to wierzyć.

  • 0

    221. ~Sygusia  2008-08-06 11:02:31  host: 89.231.201.127

    A ja własnie kupilam sobie ten tele w plusie za 99 zł mam nadzieje ze mi sie spodoba :D jak bede go miec w uzytku to napisze wiecej :) na razie pozostaje mi na niego czekac:)

  • 0

    222. ~Megii :)  2008-08-07 21:55:27  host: blu236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić sobie ten telefonik i tak właśnie nie wiem konkretnie czy jest on doby czy nie : Czy był by ktoś tak uprzejmy ktoś kto ma ten telefon napisać czy jest on dory i wypisać wady i zalety :)) Będe bardzo wdzięczna :) z gory dziękuje: pozdrawiam Megii :))

  • 0

    223. ~julka^^  2008-08-08 14:35:52  host: opole.airmax.pl

    hej chce sobie kupic nmowego fona i zastanawiam sie nad se w580i a w910i w sumie są takie same z wyglądu tylko szkoda ze w w910i niema koloru turkusowego..;/ Proszę.. powiedzcie mi jakie sa róznice miedzy tymi telefonami i który sie bardziej opłaca kupić.. z góry dziękuje =** ;))

  • 0

    224. ~julaa  2008-08-08 18:34:18  host: opole.airmax.pl

    co sie opłaca wziąc : se w580i czy se w910i ?? prosze poradźcie.. bo juz sama niewiem który lepszy.. ;/;/ w sumie z wyglądu są takie same z wyjatkiem koloru.. .. a co z funkcjonalnością ??? dzieki z góry za odp. ;))

  • 0

    225. ~kulka  2008-08-14 16:02:17  host: abkv14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie chcę mi się wierzyć ,że jesteście co po niektórzy z tego telefonu zadowoleni - miałam go dwa miesiące i sprzedałam - powód -restarty telefonu, przerywanie muzyki w odtwarzaczu, nie działające przyciski, nie działające motywy shake - generalnie jeszcze nigdy nie miałam takich problemów z żadnym telefonem - i tak sie zraziłam do sony ericssona,że chyba już go sobie nigdy nie kupię - telefon wylądował w serwisie po czym nic sie nie zmieniło więc go po prostu sprzedałam! Przestrzegam przed kupnem tego telefonu w 910i tak samo jak i k850i są na nowej platformie A2 z którą eksperci sony ericssona nie mogą dojść do ładu - efekty - niestabilny soft, restarty, BROD - zainteresowanych odsyłam przed kupnem na stronę www.centrumse.pl zanim kupicie przeczytajcie jakie ludzie mają z nimi problemy pozdrawiam

  • 0

    226. ~Omek  2008-08-16 10:21:54  host: 77-101-100-36.cable.ubr03.dudl.blueyonder.co.uk

    Kolezanka ma w 580,zobaczyła moja 910 i chce sprzedac swoj telefon aby kupic 910. Bawilem sie obydwoma modelami,oba sa fajne...ale wolalbym 910,jest bardziej plaski,wizualnie wiekszy wyswietlacz,po prostu sprawia wrazenie bardziej eleganskiego,do tego fajna opcja z przegladaniem zdjec,oraz z poziomowaniem sie ekranu w zaleznosci od tego w jaki sposob trzymamy telefon....jestem tylko załamany jakoscia zdjec,przykre jest to,ze w starszym modelu jaki mialem w810 i,zdjecia były duuuuzo lepsze,to wina braku autofocusa. Nie wiem czy nie sprzedam tego telefonu i nie kupie lg vievty9 z doplata),wlasnie ze wzgledu na aparat.Niby telefonem nie robi sie zdjec,ale czasami taka funkacja sie przydaje,a vievty ma 5mpx. jezeli ktos nie zwraca uwagi na aparat,to naprawde polecam ten telefon-jest elegancji i fajny w obsludze.

  • 0

    227. ~minimak  2008-08-18 01:07:56  host: abfe137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie Wiem czego sie czepiacie tego telefonu ze nie ma lampy blyskowej czy za malo pixeli przecierz to jest walkman on jest przystosowany do sluchani muzyki ma bardzo czysty dzwiek i zdjecie robi tez nie najgorsze ale samoto walkman powinno wam mowic ze to jest telefon do sluchania muzyki mam go osbiscie i wszystko jest ok

  • 0

    228. ~kola  2008-08-18 08:17:15  host: 4-36.zicom.pl

    do malutka: A jakie to ma znaczenie czy angielski czy polski???? Durne gadanie. Wrecz telefony z Anglii( uzywki) sa w duzo lepszym stanie niz te u nas w komisach . A telefon taki na dwa razy. JEsli ktos lubi sluchac muzyki to jak najabrdziej polecam.

  • 0

    229. ~gdggdg  2008-08-18 22:14:40  host: ajz148.internetdsl.tpnet.pl

    Ja ZAMIENILEM LG KU990 na W910i I Nie zaluje:P

  • 0

    230.  2008-08-19 20:05:07

    ten telefon jest świetny i śliczny!! Ma extra opcje, śliczny wyświelacz i wogóle. Jestem w nim zakochana i wszystko mi się w nim podoba, jedna jeg wada to to że nie ma lampy błyskowej, ale cóż - trudno. P.S. Ktoś pytał jak włączyć ShakeControl, otóż trzeba wejść w walkmana, potem nacisnąć ten przycisk "W" który znajduje się obok przycisku włączania i wyłączania telefonu u góry. przyciska się i przytrzymuje i wtedy potrząsamy i zmienia się piosenka:) PzDr

  • 0

    231.  2008-08-20 14:16:20

    świetny telefon!!

  • 0

    232. ~Ania^^  2008-08-20 15:23:27  host: iku139.internetdsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad wymiana tel (obecnie mam sony ericsson K300i) i ten od razu mi sie spodobal...jest sliczny wedlug mnie :* nie wiem jak sie sprawuje ale jak narazie jestem na niego zdecydowana...... xD

  • 0

    233. ~Suchy  2008-08-20 22:05:59  host: dug194.internetdsl.tpnet.pl

    Więc tak : W910i ma większy wyświetlacz i jest 3G ... W580i ma FITNESS ... osobiście wolałbym W910i, ale w580i nie jest zły ( jest świetny ) wiem bo mam :D Pozdrawiam :)

  • 0

    234.  2008-08-21 14:10:24

    oczywiście że w910i!!! jest super a w 580i ponoć pękają klawisze

  • 0

    235. ~  2008-08-21 17:35:35  host: 78.16.230.176

    po pierwsze: tak mozesz ustawiac rozna muzyke na sms po 2: jak sie umie to zdjecia zajebiste robii w dodatku nawet panoramiczne! po 3: te biale czujniki to faktycznie mierniki natezenia swiatla ale nie tylko sciemniaja klawiature ale tez ekran zebys w czasie ostrego slonca nie musial go reka zaslaniac:) po 4: do sluchania muzy sie idealnie nadaje:) a jakosc jak kolega narzekal.... no coz... patrz co sciagasz:) po5: co do wysylania plikow to odradzam menedzera .... lepiej pobawic sie w bluetooth lub normalnie odczytac karte pamieci jako twardy dysk i szalec:) gry z neta smigaja bez problemu, a filmiki tez niczego sobie:) no i przy pelnej karcie nawet raz mi sie nie zawiesil a mam go juz dobrych pare miesiecy.... bateria tez sporo trzyma.. telefonik jak najbardziej wporzadku:)

  • 0

    236. ~  2008-08-21 17:37:18  host: 78.16.230.176

    a co do funkcji shake control to jej sie nie wlacza:) zeby przestawic piosenke musisz przycisk na gorze przytrzymac:)

  • 0

    237. ~Ogus  2008-08-23 22:51:15  host: aaxt215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO POSIADACZY TEGO TELEFONU????!!!!! czy to cos ma kalkulator????????

  • 0

    238. ~Intermodularian  2008-08-25 12:09:36  host: 193.238.200.4

    Telefon w erze bisnes w sklepie era.pl kosztuje 107.36zł a abonament to 30.50zł na 24 mies. opłacalne jak na telefon za 1000 zł ...

  • 0

    239. ~Jaro  2008-08-26 14:44:57  host: bpa179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do kulka: jesli mialas taki telefon to na prawde nie wiem gdzie go kupilas zdarzaja sie podrobki ktora prawdopodobnie mialas i pozniej dzieja sie rzeczy o ktorych piszesz a to jest margines bo ten model jest bardzo udany gdyz chyba nie sprzedawalby sie w takich ilosciach ze w sklepach w Krakowie trzeba bylo go zamawiac co najmniej kilka dni przed kupnem wiadomo tez ze wyszly nowe modele z serii W ktore sa pewnie ciekawsze na ta chwile ale nagrody za telefon roku 2008 nie dostaje sie z przypadku a to prestizowe wyroznienie on dostal wiec co niektorzy niech tyle nie narzekaja tylko poczytaja fachowa prase i zaczna rozsadniej sie wypowiadac pozdrawiam:).

  • 0

    240. ~kamil91  2008-08-26 16:17:30  host: adlo52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wybrać SE W910i czy Samsunga U600?? z góry dzięki za odp.

  • 0

    241.  2008-08-27 16:02:49

    mam tego fona od wczoraj to super telefonik glosno gra ma wielki ekkran i jest wogule taki ah zajebiaszczy polecam

  • 0

    242. ~P  2008-08-27 16:15:55  host: 213.205.234.46

    ktos tu napisal ze ten telefon nie ma kalkulatora..tzrba dobrze poszukac, bo jak ktos sie nie zan to tak juz bywa...

  • 0

    243. ~ewelajna  2008-08-28 14:36:05  host: s38.zabrze.net.pl

    Witajcie mam pyt. w związku z sony ericsson W910i otóż przy zgraniu z komputera do telefonu muzyki, zdjęć..czy musze uzywac tego programu MediaManager czy moge poprostu wejsc na moj komputer/i tam odrazu jak sie odnajduje dysk to tam skopiowac muzyke i odlaczyc kabel od telefonu .. w instrukcji pisze zeby nie wylanczac kabla poniewaz moze cos sie popsuć ale tam nic nie pisalo czy sie kopiuje czy co to wyciaglam i tez mi sie te pliki przeslaly.. tylko nie wiem czy w ten sposob nie popsuje sobie komorki:/ ...

  • 0

    244. ~  2008-08-28 17:08:59  host: acnu184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedno pytanie, czy jest możliwość wyłączenia dżwięku migawki w tym telefonie przy robieniu zdjęcia?? pilne!! umowa mi się kończy i chce go kupić, ale nie znam tego jednego szczegółu!!!

  • 0

    245. ~mis  2008-08-30 13:07:01  host: lw-213-76-171-51.lannet.pl

    aa chyba twoja stara nie ma kalkulatora

  • 0

    246. ~justyna  2008-08-31 13:00:10  host: dynamic-81-168-186-166.ssp.dialog.net.pl

    do julaa Ja mam w910 i też zastanawiałam się nad w580, ale w Erze (ja tam kupiłam) 910 jest tańszy, choć dużo lepszy. Jest podobny, ma trochę inne funkcje, nie ma np. mierzenia kroków, ale cieszę się, że wybrałam ten model. Mam go dopiero parę dni, więc nie wiem na 100%, ale zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie.

  • 0

    247. ~pytanie  2008-08-31 20:22:06  host: adlg4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1. czy telefon odtwarza .avi? 2. czy jest głośny?

  • 0

    248. ~Kaziklll  2008-09-06 02:23:22  host: chello089077130002.chello.pl

    Ogolnie telefon wyglada OK . LECZ ... niema zegarka ktory jest cały czas na wyswietlaczy , niema Diody lub jakiekolwiek powiadomienia o nadejsiu SMSa lub nie odebranego połaczenia , ( oczywiscie gdy nie słyszysz Sygnału ) klawiatura blukuje sie co 5 sekund, Ku..w MAc zenada Shake u mnie nie działa , aparat robie przejuhowe zdjecia , moj stary Benq robił lepsze , klawiatura zenująca , nie czuje tych klawiszy z powłaka jak CERATA , moj egzeplarz jest poporstu czesto gesto w czasie rozmowy musze sie domyslac co rozmowca mowi do mnie ... OGLNIE ... w skali do 10 ... 3 nima bata ... telefon jest prosty ale mocno niedopraciwany ,, zaleta .. duzy wyswietlacz , nic wiecem nawet zamykanie klapki, jedna reka jest klopotliwe, palce slizgaja sie po wyswietlaczu .. ZENADA

  • 0

    249. ~Kazik  2008-09-06 02:24:57  host: chello089077130002.chello.pl

    Konfiguracja klawiszy skkrótow... zadna ... mozna praktycznie konfigurowac tylko 3 klawisze na 12 mozliwych , wygladładny , wykonani srednie , funkcjonalnosc ... ZADNA

  • 0

    250. ~jojo25  2008-09-08 19:08:39  host: dog186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon to istne cudo! Shake control i Track id działają idealnie! Bardzo ładny wygląd i co najważniejsz jest cienki i leciutki a do tych co sie skarżą na brak auto focuso to niech zrozumieją że to tel. muzyczny a foty są i tak dobre!!!

  • 0

    251. ~mss  2008-09-08 20:06:53  host: apn-77-115-116-142.gprs.plus.pl

    Kaziklll - w ustawieniach możesz wyłączyć automatyczne blokowanie klawiatury. Jak chcesz robić zdjęcia, kup sobie aparat foto (ja mam canona s5is i aparat w fonie jest mi niepotrzebny). Mam ten telefon od jakiegoś czasu i ani razu mi się nie zdażyło, żebym nie usłyszał mojego rozmówcy. Zamykanie telefonu, jak i otwieranie, jest bardzo proste, nawet jedną ręką. Może po prostu z Twoim egzemplarzem jest coś nie tak... A konfigurować da się 4 przyciski...

  • 0

    252. ~vico7  2008-09-10 17:00:51  host: dynamic-78-8-64-164.ssp.dialog.net.pl

    do wszystkich: shake control(zmiana utworu poprzes potrzasniecie) dziala dopiero jak przytrzymacie przycisk walkman i potsząśniecie fonem jednoczesnie

  • 0

    253. ~paula  2008-09-12 19:10:18  host: dwh58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odnosne robienia zdjęc jezeli robisz fotke o rozdzielczosci Mpx to nie mozesz przyblizac ale jezeli zmniejszych na 1Mpx to bedziesz mogl przybliżyć obraz

  • 0

    254. ~MrsKAtie  2008-09-13 15:58:36  host: 87-205-236-141.adsl.inetia.pl

    dzisiaj kupilam :D Kzoacki xD Czerwony mam :D Polecam :D

  • 0

    255. ~yoPan  2008-09-15 17:56:46  host: 77.252.61.213

    hey mam pytanie gdzie jest opcja zmiany widoku menu z klatek 3x4 na te obracajace sie po obwodzie elipsy ?

  • 0

    256. ~mati93  2008-09-15 21:01:44  host: user14-119.satfilm.net.pl

    Czesc wszystkim. Chcialem sie zapytac czy SE W910i jest dobrym telefonem. Chodzi mi o gloscnosc i czystosc dzwieku jak i o menu głowne. mam do wyboru SE K810i i W910i ale moim zdaniem lepszy jest ten drugi. Doradzcie mi... czekam na odpowiedz

  • 0

    257. ~sauron  2008-09-17 23:32:22  host: chello084010222097.chello.pl

    On ma dotykowy ekran?

  • 0

    258. ~tom  2008-09-18 10:32:36  host: 195.93.162.22

    ma flash ten telefon

  • 0

    259. ~  2008-09-19 09:43:15  host: 088156082197.wro.vectranet.pl

    szkoda że filmy można tylko przewijać z menadżera plików

  • 0

    260. ~Mam go ;/  2008-09-25 16:45:03  host: 77-253-185-68.adsl.inetia.pl

    DO: myszka;)::::: Zdjęcie Sim locka'a kosztuje od 100 zł w góre. Polskie menu to około 20 zł bodajże :P Pozdrawiam :)

  • 0

    261. ~  2008-09-26 00:56:58  host: f142-053.opera-mini.net

    elo. zastanawiam się nad kupnem takiego fona więc mam pare pytań na jego temat. po pierwsze jak radzi sobie z filmikami. po drugie czy jest dostępny w innym kolorze niż czerwony. po trzecie wiecie może jaki ma procesor i ile ram?? po czwarte którą ma wersję bluetooth. po piąte czy ma usb. no to narazie wszystko :) proszę o szybką odpowiedź.

  • 0

    262. ~YungHustla  2008-09-26 17:51:21  host: 082139047013.ski.vectranet.pl

    Za te pieniądze można kupić o niebo lepszą używaną Nokię N95 ^^

  • 0

    263. ~:)Slodka:)  2008-09-26 22:45:23  host: dd576d335.access.telenet.be

    jezeli ktos ma problem z wyborem telefonu...miedzy se w580i a se 910i...aktualnie mam w580i ogolnie jetsem zadowolona..poza jednym-PEKAJA GUZIKI:/mamgo od wakacji a pozostaly mi tylko dwa nie pekniete guziki.i to nie tylko w moim tak jest;pozdrawiam

  • 0

    264. ~Monika  2008-09-27 18:25:27  host: chello084010007068.chello.pl

    Który telefon lepszy - ten czy LGKC550? Ogólnie wydajęi się, że Sony E. ale jak widze te 5Mpx autofocus lampe blyskowa i stabilizator w LG to juz nie jestem tego taka pewna.... :x Może ktoś mi doradzi co kupić? Proszę o szybką odpowiedź; z góry dziękuję :*

  • 0

    265. ~kupus  2008-09-27 18:39:20  host: 80.51.196.2

    ile trzyma bateria w tym foniku że tak powiem w cyklu mieszanym ??? ;)

  • 0

    266. ~ZeuS  2008-09-30 22:00:26  host: 77-254-45-140.adsl.inetia.pl

    Do 256. W910i ma w cichy głosni jak na Walkmana ale za to czystość dźwieku jest super. Nie ma dotykowego ekranu i flesha :D

  • 0

    267. ~Witi  2008-10-02 07:34:48  host: host-81-190-244-197.malbork.mm.pl

    ja nie wiem czy coś robię nie tak czy co kupiłem go 2 dni temu i zrobiłem 1sze ładowanie wczoraj a dziś już bateria na 19 % :/ nie wiem czy robię coś nie tak czy po prostu w tym telefonie tak słabo trzyma bateria napiszcie ile wam wytrzymuje

  • 0

    268. ~Witi  2008-10-02 07:36:20  host: host-81-190-244-197.malbork.mm.pl

    Aha i właśnie jeśli chodzi a te ładowania to dobrze zrozumiałem ze pierwsze 3 ładowania trzeba zrobić po 10 - 12 godzin czy nie koniecznie

  • 0

    269.  2008-10-02 21:46:50

    Telefon świetny. Cienki, zgrabny, duży i przjerzysty wyświetlacz, przeciętny aprat, nawet głośny na głośniku, ale głos z niego jest marny(w końcu to telefon muizyczny), na słuchawkach idealny, akcelerometr świetny, smsy pisz esię trochę ułomnie, bo przyciski są bardzo "niskie", a telefon jest bardzo szeroki, więc ciężko jest wyczuc klawisze.. Podoba mi się to, że w Walkmanie podświetlenie głównego panelu zmienia kolor, skzoda, że klawisze zostają białe, bo kiedy otworzymy telefon, wsyzstko nie wygląda już tak ładnie. Slider działa płynnie, jednak ja posiadam luzy 1mm po prawej stronie. Falsh menu działa szybko. Więc ogólnie telefon godny polecenia i teraz w przystępniejszej cenie (porównując do momentu gwazdki).:]

  • 0

    270. ~juni0r1988  2008-10-03 15:49:49  host: michalk.t17.ds.pwr.wroc.pl

    Kazikll: po co smarujesz palcami po wyświetlaczu? Powiem tak. To mój pierwszy SE i ludzie nie zamienię go dłuugo na nic innego. Jakość dzwięku bije nawet mojego ipoda nano! Oczywiście na słuchawkach. Aparat w tel oczywiście nie ma słuzyć do robienia zdjęć gotowych do wywołania. Od tego są zwykłe aparaty. I nie wiem czy mam ten sam soft ale posiadam zegarek na wyświetlaczu przez cały czas. Podoba mi się czujnik natężenia światła. Internet też niczego sobie. Co do klawiatury to jest świetna nawet po przejściu z klawiatury bardziej wypukłej a i T9 działa bez zarzutu. Jakby wiedział co chcę napisać;) dla mnie minusem jest troszkę nieporęczne umiejscowienie przycisku W(od walkmana) z racji tego że mam dość duże palce. Ale można to przeżyć. Dla mnie ten tel w pełni zasłużył na miano tel roku.

  • 0

    271. ~Apollo  2008-10-04 10:19:44  host: abtn19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam ten telefon już od jakiegoś czasu i bardzo mi się podoba:)))Jest mocny głośniczek i duży ekran który pozwala fajnie oglądać teledyski. A poza tym ma zajebisty wygląd. POLECAM::::))))))))))))

  • 0

    272. ~kwiatek  2008-10-04 13:46:19  host: dkn123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witi : jak sie nim bawiłeś to i moze Ci tak słabo trzyma :P mi trzyma około 3 dni

  • 0

    273. ~ataa ;D  2008-10-05 10:48:04  host: 83.2.24.2

    Ja mam ten telefon od 2 tyg. I uważam, że jest najcudowniejszy na świecie. Wcześniej miałam SE W300i, nie był najgorszy, ale kiedy tylko wzięłam W910i do ręki od razu wiedziałam, że jest piekny. Osobiście podobają mi się jego funkcje, tylko właśnie zgadzam sie z kolegą ~juni0r1988, przycisk Walkman nie jest umiejscowiony w najlepszym miejscu. Pozdrawiam wszystkich użytkowników SE W910i ;D

  • 0

    274. ~MATIAS_KOW  2008-10-05 18:49:01  host: apn-77-112-241-222.gprs.plus.pl

    LUDZIE!!! W580 ma wyświetlacz 1,9", a W910 2,2" O wiele większy! Mam ten telefon juz 3msce i nie chce zmieniac.

  • 0

    275. ~lolpp  2008-10-05 19:00:15  host: acwt195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanwaiam się nad k770i i w910i... Któro lepsze...? Jedno jest do zdjęć a drugie jest do muzyki a ja właściwie chciałabym mieć obie możliwości ;D

  • 0

    276. ~ehhh,ciemnota ludzka  2008-10-05 19:13:37  host: acwt195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kaziklll 2008-09-06 02:23 chello089077130002.chello.pl Ogolnie telefon wyglada OK . LECZ ... niema zegarka ktory jest cały czas na wyswietlaczy , niema Diody lub jakiekolwiek powiadomienia o nadejsiu SMSa lub nie odebranego połaczenia , ( oczywiscie gdy nie słyszysz Sygnału ) klawiatura blukuje sie co 5 sekund, Ku..w MAc zenada Shake u mnie nie działa , aparat robie przejuhowe zdjecia , moj stary Benq robił lepsze , klawiatura zenująca , nie czuje tych klawiszy z powłaka jak CERATA , moj egzeplarz jest poporstu czesto gesto w czasie rozmowy musze sie domyslac co rozmowca mowi do mnie ... OGLNIE ... w skali do 10 ... 3 nima bata ... telefon jest prosty ale mocno niedopraciwany ,, zaleta .. duzy wyswietlacz , nic wiecem nawet zamykanie klapki, jedna reka jest klopotliwe, palce slizgaja sie po wyswietlaczu .. ZENADA Jedno, poste pytanie... czy miałeś kiedyś SE? Bo z tego wygląda że miałeś jakiś stary, wielki telefon z kamieniami zamiast klawiszy... po 1- zegarek można sobie ustawić... przynjmniej u mnie się DA. Po 2- kup sobie byle jaką gazetę dla nastolatek i będziesz miał diode... będzie ci tak kolorowo świeciła jak ktoś będzie dzwonił... Po 3- PRZYNAJMNIEJ u mnie da się ustawić co ile się blokuje albo w cale się nie blokuje (sam).... Po 4- Telefon W jest do słuchania muzyki a nie do zdjęć... a sądząc z tego co piszesz to masz coś z ręką a ten telefon no niestety nie ma stabilizatora, idź do lekarza coś ci przypisze i od razu aparat będzie cód, miód... Po 5- TO SĄ KLAWISZE DOTYKOWE! (no tak prawie) i od tego są zdjęcia żeby widzieć co się bierze.... Może poprostu masz niedziwiedzie paluchy bo klawisze są nawet duże. No i najważniejsze... WIESZ ŻE Z BOKU SĄ TAKIE PRZYCISKI CO NIMI USTAWIA SIĘ GŁOŚNOŚĆ, DŻWIĘK ITD...? Jakieś pytania?

  • 0

    277. ~Viniu  2008-10-06 15:53:34  host: 87.105.154.150

    Witam. Użytkuję ten model ok. 4 miesięcy i niestety zaliczyl już dwutygodniowa wizytę w serwisie. Poprostu nie można było prowadzić rozmów przy złożonym telefonie. Po rozsunięciu było juz ok. Oczywiście nie zaliczam tego do wad, jednak sygnalizuje problem. Za to do największej wady zaliczam jakość dźwięku podczas rozmowy. Jest niestety beznadziejna! Brzmi strasznie "głucho". Niestety pod tym względem mój stary Siemens (i każdy wcześniejszy telefon)spisywał się lepiej. Nie przywiązuje wagi do gadżetów, a raczej do tego do czego telefon został stworzony, czyli jakości rozmów, pisania notatek w organizerze ew. SMSów. I tu niestety również dodaję kolejny minus. Niestety klawiatura to nieporozumienie. Klawisze sa płaskie, co bardzo utrudnia pisanie czegokolwiek. Aby celnie posługiwać sie klawiaturą trzeba robic to paznokciem, co zapewne wpłynie niekorzystnie na żywotność plastiku z jakiego zostały wykonane. Zdecydowanie lepsze są te z np. Motoroli V3 lub tradycyjne. Kolejny minus, to klawisze głośności: ich obsługa powoduje, że obudowa dostaje luzów. Ostatnim minusem jest sposób podłączania ładowarki lub słuchawek: boczna ścianka nie jest dobrym pomysłem. Mocno utrudnia przenoszenie telefonu np. w kieszeni marynarki. Co do plusów: wyświetlacz. Duży, czytelny o dobrej rozdzielczości. Mimo, że nie często korzystam z udogodnień, ale wypada wspomnieć o dobrej jakości dźwięku ze słuchawek, choć same słuchawki są średnio wygodne. Hmm.. właściwie to chyba tyle plusów. No może jeszcze rzecz bardzo istotna: bateria. Trzyma wystarczająco długo (5-7dni). Gerelanie gdybym jeszcze raz wybierał swój telefon, to nie byłby to raczej w910i a raczej Nokia e65

  • 0

    278. ~Viniu  2008-10-06 15:56:32  host: 87.105.154.150

    Jako uzupełnienie mojej opinii dodam, że telefon jest świetny dla gadżetomaniaków. Mnie starszemu użytkownikowi nie przypadł do gustu.

  • 0

    279. ~Karl  2008-10-07 15:48:37  host: 80.50.63.118

    Miałem W 810i i miał znacznie lepszą MP3kę. Gra nieźle ale trudno mi się przyzwyczaić teraz do moim zdaniem gorszej jakości dźwięku. Dzwięk jest jakby spłaszczony mimo że ma super basy i przestrzenny. Utwory których słucham nie mają tej czystości jako w 810i. Fotki bardzo słabe, mogli dać lepszy aparat - przynajkmniej taki jak jest w K770i - który robi całkiem przyzwoite zdjęcia. Ogólenie mam go od wczoraj. Interfejs chodzi wolno, jakby oprogrmowanie było "mułowate". Radio zbyt czułe - sporo szumu i trzasku. Chyba dam go córce - ma w580i - połamały się jej klawisze. PO w810i trudno zaakceptować taki spadek jakosci w SE. Szkoda. Jakie są teraz dobre muzyczne telefony - mże ktoś wie?

  • 0

    280. ~adalberto  2008-10-07 17:42:40  host: boguslaw343.ztpnet.pl

    co do telefoniku...dziala szybko nawet na brandingowanym sofcie ery, nie ma zadnych luzow na sliderze i calkiem szybko sie rozsuwa, dzwiek ma swietny, a na sluchawkach jeszcze lepszy, nic sie nie dzieje z glosnikiem rozmawaiajac przez sluchawke i przez zestaw tez dobrze dziala(nie rozumiem czemu niektorzy pisza ze cos harczy i przerywa...moze nie mieli nigdy tego fona w rece...) wyswyietlacz przejrzysty i przyjemnie sie na niego patrzy(niestety 2.4cala ciagnie energii, ale cos za cos), bateria przy czestej zabawie trzyma mi 3 dni, duzo energii tez sciaga ustawienie wyswietlacza na 100% jasnosci i kiedy mamy wlaczane dzialanie w sieciach GSM i 3G. zmienilem sobie jasnosc na 50% jasnosc i dzialanie tylko w sieciach GSM, rezultat telefon dziala duuuzo dluzej. fakt, do pisanaia smsow trzeba sie przyzwyczaic. ogolnie polecam telefon kazdemu kto szuka telefonu ciekawie wygladajacego, przyjaznego w obsludze, z dobrym odtwarzaczem. jesli sa jakies zastrzezenia co do aparatu w tym fonie...to lepiej niech ktos osbie kupi zwykly aparat, bo tym zadnego arcydzila nie zrobi.

  • 0

    281. ~Daga  2008-10-08 09:29:05  host: byi11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon świetny, mam i jestem bardzo zadowolona. Świetnie odtwarza muzykę i ma wspaniałą kartę graficzną.

  • 0

    282. ~fsdfdsfgs  2008-10-08 23:38:42  host: dnm1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy dobrze działa RDS w radiu w tym telefonie??

  • 0

    283. ~Beton  2008-10-09 20:16:31  host: 136.232.68.195.otvk.pl

    Witam, mam pytanie. Jaką maksymalnie karte można do niego wsadzić ? 2, 4 Gb ?

  • 0

    284. ~JaraSsS :D  2008-10-10 19:24:45  host: erb198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema wszystkim :D No ja mam ten tel i jestem z niego bardzo zadowolony!! Tylko brak mi flesza no ale to fon muzyczny a nie aparat cyfrowy!! :) Jest super i polecam każdemu!! w wersji czarnej jest boski :D

  • 0

    285. ~Basiek  2008-10-11 15:46:39  host: aebs11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma kalkulator i jest super:-)))

  • 0

    286. ~ango  2008-10-12 14:38:59  host: chello089076045031.chello.pl

    a mi wyłącza sie kiedy piszę mms-y. Szczególnie podczas wstawiania obrazków. I budzik jest za głośny! Ja śpię bardzo cicho ;)

  • 0

    287. ~natalka  2008-10-12 20:42:22  host: acbs184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jak dla mnie świetny :) kupilam go jakies 3 tygodnie temu ale los chcial aby dopadla go kradzież :( ogólnie tak mi podpasowal że mimo kradziezy ( i straty 1000 zl) postanowilam kupic go drugi raz :D jest to bardziej 'kobiecy' model.

  • 0

    288. ~karasiewka  2008-10-13 21:01:59  host: 86-44-202-172.b-ras2.dbn.dublin.eircom.net

    stonka producenta powinna troche pomoc tym calkiem zielonym, ktorzy nawet o dostepne kolory pytaja! www.sonyericson.com

  • 0

    289. ~mayonez  2008-10-15 18:22:25  host: host84-38-84-22.tvkdiana.pl

    Uhm, zastanawiam sie nad tym telefonem, podoba mi sie, ma świetne funkcje, ale z tego co czytam to róznie piszecie, jeden pisze ze ma słaby głośnik a drugi zas to zaprzecza, nie wiem co mam robic, ale moje pytanie jest jedno czy mozna rozmawiac przez ten telefon nie rozsuwajac go? tylko poprostu naciskajac zielona sluchawke i juz rozmawiac? bardzo prosze o odp.

  • 0

    290. ~znawc  2008-10-15 18:49:08  host: 77-253-194-94.adsl.inetia.pl

    wdg wielu z was to po prosstu złom, ale zastanówmy sie- czy złom mógłby zdobyc nagrode global mobile awards? NIE . ja sam mam ten telefon (przedtem maiełam k750i) i z obu jesdtem bardzo zadowolony - W910i to prawdzie cudo godne polecenia!!!

  • 0

    291. ~ernest  2008-10-15 20:45:16  host: host-89-228-214-90.kalisz.mm.pl

    jaki duzy jest ten wyswietlacz chodzi mi o dokladny rozmiar :D

  • 0

    292. ~Ania  2008-10-16 18:11:25  host: fik118.internetdsl.tpnet.pl

    obecnie mam k 550i i jestem z niego bardzo zadowolona. jednak podoba mi się w910i no i się zastanawiam czy wymienia czy nie? jak uważacie??????????????????????????????? k550i ma latarke w910i niema.

  • 0

    293.  2008-10-17 20:21:49

    Chciałem zaufać tej marce jeszcze raz i.... zawiodłem się jeszcze bardziej niż poprzednim razem. Przesiadłem się na ten model z Nokii 5700 XpressMusic. Nie jestem zapaleńcem i fanem Nokii, ale jakością muzyki W910 nie przebije tego modelu, powiem nawet więcej, Nokia po dobrym ustawieniu korektora gra lepiej niż SE (używam słuchawek Philips she9500). Niby to telefon muzyczny, a jakość muzyki na głośniku jest wręcz tragiczna... Dzwonki brzmią strasznie metalicznie, głucho i nieczysto (te same na Nokii grały rewelacyjnie). Kolejna wada - klawiatura, bo o ile sam system pisania jest świetny i lepiej rozwiązany niż w Nokii, tak już napisanie eska na tych klawiszach to prawdziwa katorga (przynajmniej ja nie potrafię się przestawić na tak plaskie klawisze - nawet na iPhonie z ekranem dotykowym lepiej mi się pisało). Ogolnie telefon wygląda jak zabawka (a myślalem że nikt nie przebije serii Xpress). Telefon niczego sobie, jednak jak dla mnie za dużo wad w rzeczach na które szczególnie zwracam uwagę. Wróciłem do Nokii...

  • 0

    294. ~Zwierz  2008-10-19 10:38:20  host: natk3-bk.generacja.pl

    Telefon ma kalkulator, dźwięk migawki można wyłączyć, max mozna włożyć w niego 8 GB pamięci a RDS w tym fonie działa bardzo dobrze. Dźwięk jest czysty. Jedyny minus to dość skromny korektor dźwięku. A co do aplikacji to musik mate 4 i gry oraz gry wykorzystujące żyroskop są świetne. POLECAM ten telefon.

  • 0

    295. ~dfjgdsh  2008-10-19 19:30:20  host: nat-9.ghnet.pl

    jest kalkulator

  • 0

    296. ~  2008-10-19 22:03:21  host: avq105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon jest supper

  • 0

    297. ~Pałersooon  2008-10-20 14:09:37  host: bmf182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go około tygodnia, i powiem że świetny telefon pod względem łatwości obsługi, jak i pod względem bajerów :) Spełnia moje wymagania, jest naprawdę świetny. Polecam. P.S. Na stronie popełniono błąd, gdyż telefon ma 3,2 megapiksele, a napisane jest że ma 2. Prosze nas nie wprowadzać w błąd :PP Pozdrawiam!

  • 0

    298. ~ja  2008-10-20 16:58:16  host: acks102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie pamiętam kto pisał że palce się ślizgają po wyświetlaczu... jak ci się ślizga to weź paluchy na obudowę to nie będą ci się ślizgały... i trzeba by totalnym... (nie dokończę) żeby nie umie wyłączy automatycznej blokady klawiatury ja miałam już 4 SE i nie chce innego tel.

  • 0

    299. ~ja ja ja  2008-10-20 18:49:00  host: chello089076148197.chello.pl

    powiedzcie proszę ten telefon możę odtwarzać filmy ???

  • 0

    300. ~dzony  2008-10-20 19:35:50  host: bed36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos z was ile kosztuje bateria do tego telefonu ? bo na allegro patrzylem ale niema :/

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-168-204.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet