Sony-Ericsson W902 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W902 Opinie o Sony-Ericsson W902

Sony-Ericsson W902

w sumie: 108
  • 0

    1. ~kriss  2008-07-22 11:52:34  host: abpa154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    5mpix, af, walkman = cud

  • 0

    2. ~Kubson  2008-07-22 12:34:14  host: apn-77-112-45-237.gprs.plus.pl

    No proszę, w końcu wsadzili w walkmena stabilizator, autofocus, może być ciekawie

  • 0

    3. ~eRBe  2008-07-22 13:01:53  host: 213.25.189.50

    wypas FUUUUUUL!!!!!!!!!!

  • 0

    4. ~nestea55  2008-07-22 13:02:45  host: host-5db0d996.sileman.net.pl

    o kurde zaj....ty, ale ile on bedzie kosztować

  • 0

    5. ~pisul  2008-07-22 22:36:19  host: kwiatkowskiego.res.pl

    a gdzie on ma glosniki?pewnie bedzie pierdzial jak w960 czy w910 szkoda gadac klepia to samo tylko czasem inny uchwyt na smycz dadza :)a zyski maleja i trza ludzi zwalniac...

  • 0

    6. ~bolek  2008-07-22 22:36:59  host: 167-mo6-7.acn.waw.pl

    Super telefon. Ekran 2,2 cala to nowość w SE. Ekrany zawsze miały wielkość 2 cali. Poza tym autofocus, lampa błyskowa, 5 Mpixeli. Nie jest za gruby (12 mm), nie jest ciężki (100g), no i funkcjonalnie jest jak każdy walkman. Raczej ewolucja niż rewolucja, ale to jest kandydat dla tych, którzy teraz będą kupować komórkę.

  • 0

    8. ~Arkor  2008-07-23 11:03:05  host: chello084010189084.chello.pl

    no prosze prosze nareszcie fajny SE

  • 0

    9. ~niv  2008-07-23 16:31:31  host: metalurg.realestate.net.pl

    nic nowego ale nie brzydki

  • 0

    12. ~mecenas  2008-07-23 19:18:45  host: pc10.alto.com.pl

    kapiatya jest, jak narazie niedopracowany

  • 0

    13. ~  2008-07-23 20:10:14  host: host-89-167-54-40.pronet.lublin.pl

    Bardzo ciekawy telefon, zastanawia mnie jego cena i kiedy pojawi się on w Polsce. Chętnie wymieniłbym mojego k550i na ten nowiutki model. :D

  • 0

    14. ~Dalessi  2008-07-23 20:54:16  host: eem24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aparat pewnie tak samo dodupny jak w SE K850i. Matryca 256k, normalka, stylistyka ładna ale ogólnie to żal mi tych SE

  • 0

    15. ~hwoarang  2008-07-23 21:57:55  host: acw97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no no zajebisty fon brawo sony ericsson

  • 0

    16.  2008-07-24 11:13:09

    wygląda ciekawie...no SE teraz musi się starać, 6mln zysku netto za II Q to praktycznie nic.

  • 0

    17. ~PapiezHzhhh  2008-07-25 14:51:11  host: ewl58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wierze zrobili walkman'a z aparatem 5mpix... Brawo SonyEricsson

  • 0

    18. ~jamyl  2008-07-25 22:12:42  host: avz152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wreszcie walkman ze świetnym aparatem :D

  • 0

    19. ~kk  2008-07-25 22:22:20  host: avz152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma lampę, czy źle widzę? :)

  • 0

    20. ~Luki  2008-07-26 16:58:08  host: bzd133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MASAKRA! MUSZE GO MIEĆ!!!

  • 0

    21. ~Sebq  2008-07-26 19:20:54  host: nat1.daminet.pl

    No, telefon multimedialnie jest na wysokim poziomie i do tego ta karta pamięci... Ale z drugiej strony design mi się nie podoba i ekran za mały, nie wspomnę o braku systemu operacyjnego

  • 0

    22. ~Mitsufan  2008-07-29 22:17:42  host: 178-mo5-1.acn.waw.pl

    @10 - masz go od miesiąca powiadasz? Ciekawe, biorąc pod uwagę fakt, że telefon nie jest jeszcze nigdzie w sprzedaży @6 - 2,2" w SE to nowość? K850i ma 2,2", W910 ma 2,4", C702 ma 2,2" itd.

  • 0

    23. ~Sai  2008-07-30 11:56:00  host: 078088049009.bsk.vectranet.pl

    No SE powoli zaczyna robic cos nowego. W koncu model ktory ma wiecej niz dwu calowy wyswietlacz. Ale tak jak pisal Sebq brak systemu ogranicza jego funkcje. Z takimi osiagami plus system operacyjny telefon by "wymiatal". Poczekajmy jeszcze z rok, moze pol roku, a SE sie poprawi i zacznie robic juz w pelni zaawansowane telefony, bo jak narazie to sa to tylko "zabaweczki"

  • 0

    24. ~  2008-07-30 20:20:52  host: aecr170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem ciekaw jak będzie sie sprawował głośnik, bo ostatni w SE robią słabe i trzeszczące, a mogliby dac takie głośniki jak np. w Nokia N73 albo N95, to bym wtedy sobie kupil takiego soniacza, lub jeszce jakby wieksze wyświetlacze dawali to bylby wielki plus a nie te male

  • 0

    25. ~xxx  2008-07-31 02:17:41  host: dev18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podniecacie sie tym telefonem jak 17-latka wibratorem i tak n95 8gb jest obecnie najlepszym tel na swiecie..................i dlugo lepszego jeszcze nie bedzie...............

  • 0

    26. ~oski131  2008-07-31 13:37:32  host: aedi63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zobaczymy czy będzie taki dobry, jak zrobią taki głośnik jak ostatnio robią SE to będzie klapa totalna, jak ktoś będzie miał ten fonik niech da znać jak będzie sie sprawować ogólnie a zwłaszcza głośnik do muzyki

  • 0

    27.  2008-07-31 14:50:34

    jak ktoś będzie mieć ten fonik niech napisze jak sprawuje sie głośnik bo to co ostatni słyszę o głośnikach w SE to klapa ciche i charczą, prosze o odp

  • 0

    28. ~Patu$  2008-08-01 22:16:06  host: host-91-123-212-20.ssh.gliwice.pl

    On musi być mój... ten aparat... ma praktycznie wszystko co mi potrzeba:)

  • 0

    29. ~st  2008-08-02 12:07:56  host: 88-199-97-4.tktelekom.pl

    no telefon jest w opcjach fajny ale nie za ciekawie wygląda....

  • 0

    30. ~xpect  2008-08-03 09:39:57  host: apn-77-113-111-198.gprs.plus.pl

    rozsmieszyl mnie ktos piszac zeby dali lepsze glosniki, np. jak w N73. Mam w800 i n73 ktora jest nowszym modelem, i niby music edition (chyba przymul edition lepiej jak by sie nazywala), ale na tym to tylko gora mozna sluchac klasyki, taki slaszczony jest dzwiek ze szok.. zdecydowanie wole uzywac sedziwego w800 ktory wie co to sa np basy w przeciwienstwie do n73, natomiast ten telefonik wyglada i zapowiada sie swietnie... Bron boze przed soundem takim jak w noki!

  • 0

    31. ~krzch  2008-08-05 00:38:09  host: i577a0002.versanet.de

    Charcza? Mial tutaj ktos w rece k850i? Bardzo ladnie gra i w ogöle mi nic nie charczy...

  • 0

    32. ~ERIXON  2008-08-05 11:39:46  host: p5b0afe8c.dip.t-dialin.net

    Ten telefon jest super

  • 0

    33. ~lol  2008-08-05 20:07:03  host: host-105.ibselektronics.pl

    Obsługuje ten fon jakiś porządny, bezstratny format muzyki?

  • 0

    34. ~  2008-08-06 15:02:26  host: aece183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hahah w800 lol z czym ty do ludzi, N73 ma 100 razy lepszy glosnik od w800, co do sluchawek moge sie zgodzic ze sony erikson robi jeszce z ta funkcja mega bass ale co do glosnikow to mnie rozbawiles, mialem rozne telefony wiec wiem co mowie

  • 0

    35. ~  2008-08-07 17:14:12  host: nat.netcity.pl

    do rewelacji to mu tylko wifi brakuje :)

  • 0

    36. ~IgoR  2008-08-07 19:00:28  host: public2248.xdsl.centertel.pl

    Nareszcie godny następca W810i. Ten telefon musi być hitem!!!

  • 0

    37. ~Echo  2008-08-07 22:54:39  host: abtz191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nastawiam sie na jego kupno, ale wysoka cena moze mi przeszkodzic :-

  • 0

    38. ~oski  2008-08-08 20:00:42  host: aedx86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wes sobie zobacz np. w ostanim popularnym modelu K550i jak cicho ga i charczy, w800 gra tak samo jak k750i czyli w korektorzxe jak jest na maksa to zaczyna harczec

  • 0

    39. ~tomek  2008-08-16 19:31:55  host: general-ld-218.t-mobile.co.uk

    jakto walkman? przeciez teraz juz kaset nie ma...tylko plyty, nie? i wogole to gdize by to weszlo? hyba ze to na te takie male co w dyktafonach...

  • 0

    40.  2008-08-17 16:29:26

    wedlug mnie niepotrzebnie wstawili 5 mpx 2.0 by starczylo w zupelnosci..to jest tel do muzy a nie do cykania fot .. ja biore n73 me to jest uniwersalny fon i gitara ;p

  • 0

    41. ~Dejjj  2008-08-18 23:08:13  host: adne176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    krs jak ten telefon wychodzi na swiatowy rynek za 2 miesiące wiec co ty tu pierdolisz ze masz go od miesiąca...sorry za wyrażenie ale nienawidzę szpanu

  • 0

    42. ~hwoarang  2008-08-28 22:38:14  host: adh189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon już jest mile widziany umnie w salonie w warszawie cene początkową dałem jako 1500 zł bo niemam pojęcia w jakiej telefon jest cenie 2 już poszły co do telefonu wygląd przecudowny błyszczy się szczegulnie tył głośnik jest bardzo czysty i głośny zdięcia poprostu rewlecja niemam pojęcia dlaczego wstawili taki aparat telefon godny zakupu pozdrawiam !!!!

  • 0

    43. ~maxster  2008-09-14 18:35:47  host: abps236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest zdecydowanie godnym następcą w810i. Dobry aparat ze stabilizacją obrazu i aplikacja Walkman. Dziwi mnie tylko że głośnik jest w dolnej części obudowy (chyba że się mylę). Jeśli nie będzie drogi to wymienię mojego W810i na te cudo :).

  • 0

    44. ~Cray Green  2008-09-20 16:19:02  host: 80.50.4.94

    Heh, spoko fon tylko dlaczego aż ma 256 tysięcy kolorów?? Przy takim małym wypasie powinni już dawać jakiś lepszy kolorystycznie wyświetlacz...

  • 0

    45. ~ja...  2008-09-20 19:30:56  host: edx234.internetdsl.tpnet.pl

    pytanie do KRS - Ile kosztował??

  • 0

    46. ~michal  2008-09-29 18:50:03  host: abrk61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląd nokii, ale z funkcji cudo

  • 0

    47. ~vico7  2008-09-29 19:36:32  host: dynamic-78-8-69-89.ssp.dialog.net.pl

    to do wszystkich poco ekran 16mln pixeli skoro ludzkie oko nie dostrzerze roznicy a zarlo bedzie baterie

  • 0

    48. ~ja--ja....  2008-09-30 01:20:56  host: nat-14.autocom.pl

    Kiedy będzie dostępny w Polsce bądź w ogóle kiedy w sprzedaży ? i za ile?

  • 0

    49. ~Qba  2008-10-04 16:29:14  host: adta183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dołączam się do pytania: kiedy będzie w Polsce to cudo??

  • 0

    50. ~qikk  2008-10-04 23:41:20  host: dxa169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podobno w październiku.Obawiam się trochę o cenę ;/

  • 0

    51.  2008-10-13 13:12:17

    Bawilem sie dzis tym telefonem.Musze przyznac ze wyglada super niz na zdjeciach.Nie jest wcale taki toporny jak nie ktorzy pisza.Jest zgrabny,aparat robi naprawe super zdjecia. Cena dla zainteresowanych tym telefonem wynosi 799 CH.

  • 0

    52. ~skowron81  2008-10-14 12:44:50  host: emea-netcache1.oracle.co.uk

    na niemieckim eBay jest za ok 390 € czyli ponad 1400 PLN ... ale bajer fajny ...

  • 0

    53. ~thea  2008-10-14 15:13:32  host: xdsl-8688.wroclaw.dialog.net.pl

    telefon ten będzie w tym kwartale, a w Polsce chyba raczej w styczniu

  • 0

    54. ~BajoR  2008-10-22 22:57:18  host: c-6ae6e655.158-2-64736c12.cust.bredbandsbolaget.se

    No ja daje bratu Nokia N95 a kupie se taki

  • 0

    55. ~rupcio  2008-10-24 12:07:03  host: host217-36-213-153.in-addr.btopenworld.com

    W Anglii jest już od ok. miesiąca, na razie chyba tylko w Carphone Warehouse. Mam go od tygodnia - akurat odnawiałem kontrakt. To mój pierwszy SE, przesiadłem się z Samsunga U600. Pierwsze wrażenie pozytywne. Super wygląd, choć przy moich paluchach niektóre klawisze wydają za małe. Klapka z tyłu obudowy troszeczkę luźna, nie wiem czy tak mają wszystkie, czy tylko mój. Trochę to niefajne. Mimo to, sprawia wrażenie urządzenia solidnego, z klasą, bez ekstrawagancji. Aparat foto o wiele szybszy niż w U600. O jakości zdjęć się nie wypowiem, nigdy nie miało to dla mnie znaczenia. Matryca 5 mpix niby robi wrażenie, ale kto tak naprawdę robi telefonem zdjęcia w formacie plakatu? Walkman - fajna obsługa, świetna opcja SenseMe. Bezużyteczny, jak dla mnie, bajer z ShakeControl. Po co wymachiwać łapkami, skoro można regulować głośność przyciskami z boku? A "szafflować" zbyt często nie muszę. Jakość dźwięku niezła, ale lepiej mi się słucha muzy w prostej empetrójce (też Sony) za 20 funtów. W dodatku nie znalazłem opcji wyrównywania/podciągania poziomów, więc co jakiś czas muszę podgłaśniać lub ściszać. Dedykowane do muzy przyciski z boku bardzo przydatne. Niestety, za łatwo reagują na nacisk co jest uciążliwe przy ciasnych jeansach. Nie wysłuchasz piosenki do końca ;) Wkurza mnie ta wielka wtyczka od słuchawek - koszmar przy wąskich kieszeniach spodni. Pewnie taki urok wszystkich SE. Bateria trzyma zaskakująco długo, miła odmiana po tej słabiutkiej w U600. Przy średnio intensywnym użytkowaniu, ładuję co 3 dni. Menu działa szybko, choć np. po włączeniu krokomierza i Walkmana, zaczyna trochę mulić. Telefon zwiesił mi się raz, pierwszego dnia, podczas intensywnej zabawy aparatem fot. Ogólnie oceniam tę słuchawę na 8,5/10. Brakuje mi pewnych rozwiązań z Samsunga (genialna obsługa) ale to też kwestia przyzwyczajenia. Jeżeli macie jakieś pytania - zapraszam. Czy ktoś mi powie, który wcześniejszy model jest zgodny z W902, bo nie mogę nigdzie znaleź

  • 0

    56. ~Moshintoo  2008-10-24 17:09:07  host: inet20908nh-0.eranet.pl

    do pisula: mój drogi... muszę uświadomić ci, że ŻADEN SE z serii "W" nie (przepraszam za wyrażenie ale ja tylko go cytuję) "pierdzą" jak to w twoim mniemaniu jest, tylko płynie z nich czysta muzyka. Najpierw zastanów się, co piszesz, prześpij się z tym, przewietrz umysł, a potem pisz, bo jakoś Ci to zbyt szczególnie nie wychodzi. Zdaje mi się, że nie widziałeś chyba nigdy naocznie i "nasłusznie" takich telefonów, więc nie mów, że... "pierdzą". Ja na temat telefonu mogę tylko miodzić, bo patrząc na wygląd i parametry stwierdzić wyłącznie można same plusy.:) Pozdrawiam.

  • 0

    57. ~Aeglos  2008-10-25 23:46:29  host: aacm238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest już oficjalnie wprowadzony w Polsce. W orange jeszcze nie ma, i pewnie zanim skończy się umowa zdąży zniknąć.. Jak k850i, który był niecały miesiąc... Śmieszą mnie ludzie którzy piszą, że aparat w k800i jest beznadziejny. No po prostu mnie śmieszą. Cena jak cena, poczekam sobie do czerwca, a po drodze dotłukę jeszcze mojego k750i. :}

  • 0

    58. ~nn  2008-10-28 17:19:34  host: acib158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel. juz jest na allegro za 1750zł troszki drogo moze go sobie kiedys kupie jak troche stanieje:):)

  • 0

    59. ~ja  2008-11-07 17:02:29  host: 94.251.138.161

    fajnie wyglada 5 mpix. fajny hcialbym go miec

  • 0

    60. ~ja  2008-11-19 18:32:15  host: 94.251.143.60

    zastanawiam się czy kupić htc touch pro, nokie n81 8gb, czy ten.

  • 0

    61. ~bobo  2008-11-19 20:02:17  host: hd5b909e2.c45-01-13.dyn.perspektivbredband.net

    rupcio, a mozesz napisac, czy przyciski dedykowane dzialaja przy zablokowanych klawiszach z podlaczonym zestawem sluchawkowym? tak jak w w810i mozna bylo wlaczyc walkmana bez odblokowywania klawiatury.

  • 0

    62. ~  2008-11-19 20:59:53  host: 82-70-130-54.dsl.in-addr.zen.co.uk

    telefon zajebisty kosztuje 330 funtów bez simlocka na www.play.com możecie zamowić

  • 0

    63. ~vcb  2008-11-22 16:07:25  host: chello089078052243.chello.pl

    rupcio czy przesylane bluetoothem pliki mozna zapisac bezposrednio na karcie?czasem przesylam na motke L71 pareset mega :) i nie mam z tym problemu

  • 0

    64. ~vbn  2008-11-22 16:11:43  host: chello089078052243.chello.pl

    sai klepiesz te bzdury juz pod ktoryms sony ericssonem...jak to nie ma systemu operacyjnego?to jak niby mialby dzialac? ech dzieci

  • 0

    65. ~krulus  2008-11-28 21:09:35  host: kamil-stawski.pol.akademiki.lublin.pl

    jak by w902 było z symbianem to bym go nie chciał nawet za darmo... system w telefonie ma swoje zalety i wady, mi akurat wady przeszkadzają, platforma a2 oferuje uruchomienie kilku aplikacji na raz, dodatkowo aparat 5mpx, który jest na pewno lepszy od aparatu w n95... w tym twelefonie nie podoba mi sie tylko wejscie z boku na słuchawki, ale mysle ze to lepsze niż z dołu, kiedys sie przekonam :P ja ten telefon kupuje ;d

  • 0

    66. ~Sayan  2008-12-27 20:40:31  host: chello087206082004.chello.pl

    A po za tym co za debil słucha muzyki z głośnika od telefonu... omg, PR0. Nie mówiąc o bateriach w nokii no ale jak się jeździ z ładowarką wszedzie...

  • 0

    67. ~  2008-12-29 21:17:40  host: ip-79-175-226-211.cable.smsnet.pl

    bez obrazy ... nie dobrze mi się robi jak patrze na te wszytskie SE choć jedyne 2 modele ktore mi sie podobają i mam to k800i i k550i a reszta to wszytsko na jedno kopyto

  • 0

    68. ~n1x0n  2009-01-04 19:38:09  host: host-89-228-226-0.kalisz.mm.pl

    on ma lampe w postaci led'a czy palnik ?

  • 0

    69. ~  2009-01-11 16:22:18  host: edn227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile taki kosztuje??

  • 0

    70. ~SQ  2009-01-15 15:30:43  host: gvf162.internetdsl.tpnet.pl

    pierdzacy pierdzacy ??????? gdzie kiedy w ktorym miejscu mam juz od 4 lat se zaczynalem od k500 skonczylem obecnie na C905 (polecam zaje...fajny phonik ) przerabialem takze serie "W" i w zadnym z nich nie mialem SYNDROMU "pierdzacy pierdzacy" wrecz przeciwnie muzyka byla balo dobra podbicie basowe szybkosc dostepu do otwarzacza. a tak apropos taka mala lkcja dykcji jesli daje mp3 o jakosci dziwekowej 320 kbs to sie nie dziw ze cio wszytsko pierdzi skoro to jest glosnik ktory tez ma jednak jakas norme glosowa Podbijam sie do wiadomosci --> Sai jesli chcesz system operacyjny kup sobie jakiegos htc , to jest na systemie operacyjny - a jesli tak piszesz to znaczy ze nie miales jeszcze nigdy SE w reku ani go nie uzywales

  • 0

    71. ~Asd  2009-01-17 13:46:16  host: 212-102-18-55.adsl.inetia.pl

    Fajny telefon, na pewno nie będzie mnie stać na niego... ech...

  • 0

    72.  2009-01-19 11:24:07

    Wydaje się być fajnym telefonem. W końcu to muzyczna wersja C902 więc musi mieć dobry aparat :). A poza tym nie wiem o co wam chodzi z tymi megapikselami. Ilość megapikseli wpływa tylko na wielkość zdjęcia, a za jakość odpowiada optyka w aparacie. Ale ogólnie fajny fon moze go kupię...kiedyś ;)

  • 0

    73. ~maxster  2009-01-21 12:21:49  host: apn-77-115-29-239.gprs.plus.pl

    Telefon super, na youtube można zobaczyć jego możliwości. Pytanie: dlaczego SE nie wypuściło go jeszcze w naszym kraju? Dlaczego nie ma go na sonyericsson.pl? Szkoda, bo jest to godny następca W810i...

  • 0

    74. ~  2009-01-28 19:17:00  host: aedn79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli się nie mylę są to dwie diody led, lecz te nowej generacji które dorównują flesh'owi. Telefonik kosztuje jak na teraz 1300 zł nowy na allegro. Ale na giełdach fonów podejrzewam że niedługo będzie kosztował ok. 1000 zł.

  • 0

    75. ~ie  2009-02-03 11:14:24  host: 87-205-217-167.adsl.inetia.pl

    ile bedzie sie trzymał na rynku, w salonach ?? oby długo bo abonament kończy mi sie za 2 lata:-( a tego fona bym chciał.

  • 0

    76. ~Smooth  2009-02-14 11:15:18  host: client.wlan-117-137.betanet.pl

    design świetny, ale telefon jest niestety "goły i wesoły" wifi- brak gps - brak pda-brak

  • 0

    77. ~  2009-02-26 19:09:41  host: host-89-229-69-210.szczecin.mm.pl

    Czy ten telefon jest dostępny w jakiś polskich sieciach? Najlepiej w Orange ;p

  • 0

    78. ~  2009-03-03 14:51:32  host: host217-36-213-153.in-addr.btopenworld.com

    "~bobo rupcio, a mozesz napisac, czy przyciski dedykowane dzialaja przy zablokowanych klawiszach z podlaczonym zestawem sluchawkowym?" Działają. I właśnie to czasem wkurza, bo w ciasnych jeansach muza czasem sama się wyłącza. "~vcb rupcio czy przesylane bluetoothem pliki mozna zapisac bezposrednio na karcie?" Domyślnie wszystkie pliki zapisuję na karcie.

  • 0

    79. ~Giga  2009-04-24 08:17:08  host: eue132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie czy jest on już dostępny oficjalnie w Polsce? A jeśli tak to ile kosztuje?

  • 0

    80. ~  2009-05-01 13:59:54  host: aedf139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie ile kosztuje???

  • 0

    81. ~jedrek  2009-05-01 14:00:21  host: aedf139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie, ile kosztuje???

  • 0

    82. ~cena  2009-05-01 17:55:27  host: cch118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    info jak ktos bedzie wiedzal ile stoi

  • 0

    83.  2009-05-02 17:12:42

    2,2 cala wyświetlacz?! rzenada... nokia górą!

  • 0

    84. ~  2009-05-04 11:09:04  host: 213.199.253.185

    cena 1300zł na allegro

  • 0

    85. ~misiek22  2009-06-21 00:40:19  host: host86-170-204-68.range86-170.btcentralplus.com

    pacuje w angli w olbrzymim servisie o nazwie anovo naprawialem ten tel juz wielokrotnie i moge stwierdzic ze najczesciej co sie psuje w tym telefonie to soft, LCD i kipad to ostatnie jest poprostu totalnym badziewiem telefon ogolnie fajny ale troche klockowaty chodzi tu gluwnie o jego dlugosc ponad 11 cm

  • 0

    86. ~dafunk  2009-06-24 18:55:14  host: pc21.internet.malbork.pl

    Nieco podrasowana C902, wywalone te przyciski funkcyjne, aparacik ten sam, świeży wygląd. Będzie dobry telefon.

  • 0

    87. ~Daw  2009-06-30 14:12:58  host: iqw170.internetdsl.tpnet.pl

    jak ktoś jest ślepy to 2,2" wyświetlacz dla niego to mało. Mi wystarczy w zupełności. Szkoda, że nie ma go u żadnego operatora w Polsce.

  • 0

    88. ~  2009-07-01 01:28:46  host: g01-nat.satkol.pl

    co wy tu gadacie, tego telefony nie ma i nie bedzie w polsce

  • 0

    89. ~kacu1301  2009-07-19 12:01:14  host: host86-139-93-112.range86-139.btcentralplus.com

    przyznam ze zajebisty telefonik mam go juz od dwoch tygodni i nie narzekam, ma same zalety; dobry aparat, muzyka plynie jak z serca, poprosty kozak.... polecam!!!

  • 0

    90.  2009-07-19 12:04:28

    przyznam ze zajebisty telefonik mam go juz od dwoch tygodni i nie narzekam, ma same zalety; dobry aparat 5 mega pixeli, muzyka plynie jak z nut, poprostu kozak jak dla mnie i po zatym ma jescze wiecej zalet.... polecam!!!

  • 0

    91.  2009-07-19 12:06:15

    przyznam ze zajebisty telefonik mam go juz od dwoch tygodni i nie narzekam, ma same zalety; dobry aparat, muzyka plynie jak z nt, poprosty kozak.... polecam!!!

  • 0

    92. ~  2009-10-01 11:04:30  host: 90-156-72-72.magma-net.pl

    mam pytanie, czym się różni w902 od c902? obydwa mi się podobają i mam zamiar kupić jeden z nich :)

  • 0

    93. ~rafi8106  2009-10-07 14:59:02  host: 188-220-114-0.zone11.bethere.co.uk

    Wlasnie co z ta klapka?Bo czytalem na play.com recenzje anglikow i jest to chyba rzeczywiscie problem,ze sama sie zsuwa.Telefon wyglada super.Tutaj w Anglii kosztuje na play.com 179 funtow.Wyglada super i bylby to ktorys z kolei sony u mnie bo menu jest przejrzyste i proste w obsludze ale jak czytalem wczesniej chyba nikt nie chcialby naklejac jakiejs tasmy na nowy telefon zeby klapka byla na swoim miejscu.Czy kazdy ma ten problem?

  • 0

    94. ~Natalia  2009-10-11 10:06:02  host: 77.236.10.243

    w902 jak samo mowi za siebie jest to walkman902 :) telefon typowo muzyczny ja mam i jestem bardzo zadowolona :)

  • 0

    95. ~  2009-11-19 11:44:49  host: 83.142.206.254

    A ile kosztował??

  • 0

    96.  2009-11-30 12:00:09

    witam.mówię do tych gości którzy pisza bzdury takie jak ,,wyświtlacz 2.2 to za mało.myśle że większośc osób z tego forum ma takie wyswietlacze a nawet mniejsze i nie maja z tym problemu.nie lubię też takich ludzi którzy wypowiadaja się na temat telefonu nie mając go w rece ani razu.goście którzy gadają że w910 albo w960 pierdzi to po prostu idioci.A jeśli przeszkadza wam że telefon nie ma systemu microsoft mobile albo innego systemu lub po prostu telefon mu sie nie podoba nie go nie ogląda i nie piszę bzdurnych komentarzy.Ja myślę że telefon jest dobry pod tym względem że to walkman który ma 5mpix i ma nie za mały ekran.jest troche długi ale napewno da sie do tego przyzwyczaić.obecnie posiadam w660i i popsół mi się wyświetlacz i niewiem czy sęs go naprawić za 100 zł skoro warty jest 200zł.Dlatego myśle o kupnie tego telefonu i kiedy go kupię napisze cos o nim dla tych którzy maja zamiar go kupić.dziekuję tym którzy maja telefon i piszą o wadach i zaletach.to pomaga w wyborze telefonu.

  • 0

    97.  2009-11-30 12:04:27

    telefon jest super

  • 0

    98.  2009-12-02 16:19:57

    95~ Od tego jest allegro i internet xd ale jak już nie wiesz jak to znalezć to ja ci powiem, cena się waha między 980zł a 1100zł 2 stówy różnicy nie dużo :)

  • 0

    99. ~das  2009-12-10 20:25:49  host: 195.205.60.19

    widziałem na allegro za 900zł nuwka

  • 0

    100. ~SeUser  2009-12-22 23:26:02  host: efl74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zalety: swietna jakosc muzy, ładny wyswietlacz, wygodna obsluga, niezly aparat, dosc lekki. Wady: luźna klapka z tylu telefonu, lampa blyskowa do robienia fot do 50cm-dalej jakosc mocno spada, troche wolny, choc od C902 chyba nic wolniejsze nie jest:) Ogolnie 8/10 i polecam!

  • 0

    101. ~posiadaczka  2010-01-17 13:22:05  host: 77-255-71-133.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon od 3 miesięcy.. jestem ogromną zwolenniczką SE. Nie mogę na niego nic zlego powiedziec..może owszem..klapka trochę jest luźna ale nie wiem czy aż tak to przeszkadza..we wcześniejszych opiniach czytałam ze telefon ten posiada szybkę ze szkła mineralnego..milo sie niby tak nie rysować...a tak to telefon świetny..dobra, czysta muzyka, niezłe zdjęcia..wcześniej mialam C902, z którego równiez byłam zadowolona. Obydwa telefony godne polecenia

  • 0

    102. ~eWunia  2010-01-19 16:55:24  host: 82.177.57.153

    dostałam ten telefon na gwiadkę i musze powiezieć,że jest świetny po za jedną wadą, ma "spóźniony zapłon" :-) podczas wybierania nr z książki tel i pisana sms, ale po czasie się przyzwyczailam, szokują mnie tylko ceny o jakich piszecie, u mnie (woj. Opolskie) ten fon kosztuje 750zł NOWY. Ogólnie polecam, jest solidny i przyjemnie się słucha z niego muzyki!

  • 0

    103. ~Foxtrot  2010-02-03 23:26:37  host: 89.174.79.182

    "Testowałem" Sony Ericssona W902 przez kilka tygodni i to co mnie w nim denerwowało to między innymi przyciski na krawędzi telefonu, które zbyt łatwo przez przypadek nacisnąć. Natomiast klawisze do odbioru i zakańczania rozmowy są zdecydowanie za małe. Klapka z tylu telefonu jest za luźna. Sony Ericssona W902 ma trochę niedopracowany "soft", więc szybkość działania telefonu pozostawia sporo do życzenia. W aparacie fotograficznym jest za wolny autofocus oraz kiepski "błysk", bo trudno to nazwać lampą błyskową. Zdjęcia jak na tą rozdzielczość nie wychodzą zbyt dobre. Opcję automatycznego obracania wyświetlacza trzeba było wyłączyć, ponieważ nierzadko trzymając telefon w poziomie wyświetlacz sam się "przekręcał" o 90 stopni. Sam ekran w tym SE jest stosunkowo za mały. Jeśli chodzi o machanie telefonem do zmiany utworu czy głośności to jest dla mnie śmieszny i niepotrzebny gadżet. Ale największą wadą W902 jest jego zdecydowanie ZAWYŻONA CENA - w stosunku do funkcji, możliwości i wyposażenia! Telefon z podobnymi funkcjami, możliwościami i wyposażeniem można spokojnie kupić za kwotę znacznie poniżej 1000 zł!!! A brak WiFi i GPS-u w tak drogim telefonie to już całkowita kompromitacja sony Ericssona!

  • 0

    104. ~bigtom  2010-03-08 09:20:23  host: cerber2.pf.com.pl

    Mam telefon od tygodnia. -niestety polskie menu albo oryginalny soft tak bardzo zamula,ze na kazda funkcje,reakcje trzeba czekac bo telefon ma jakies sekundowe opoznienia.Pacuje jak 8 letni komputer.Nie wiem co z tym zrobic ale przeszkadza strasznie -muzyka swietna,ale moglaby byc glosniejsza -wrzucalem filmy avi,wmv,mp4,3gp i nie otwiera zadnego z nich.nie wiem ocb Ogolem telefon nie jest wart swojej ceny. Ma pelno fajnych fukncji,jest bardzo ladny,ma niezly aparat,walkman,sluchawki,8gb,ale wady to wszystko niweluja.....

  • 0

    105. ~ericssoniara  2010-03-16 13:49:12  host: emu219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mampytanie. czywiecie ile on kosztuje.? np. w plusie abonament 35.?

  • 0

    106. ~  2010-04-01 21:02:53  host: 082139048029.radom.vectranet.pl

    póki co to jego cena wynosi 1394 bez umowy bez brandingu

  • 0

    107. ~Koza  2010-04-05 23:21:53  host: chello089074146086.chello.pl

    W Play można go zakupić na kartę za 1219 zł. W salonie pytałem, facet stwierdził, że nie ma takiego telefonu, i pokazywał mi dokumentację dostępną na stronie Play w PDF. Przejrzałem i znalazłem go w "Cennik Telefonów na życzenie w Ofercie RePlay MIXtura".

  • 0

    108. ~Boss932  2010-04-11 09:26:35  host: dzl50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie to jest C902 tylko przerobiony na w902 i dlatego jest stabilizator i inne barjery z c902

  • 0

    109.  2010-08-16 12:01:16

    witam was serdecznie :) mam ten model telefonu ....powiem wam szczerze ze jest on ok ALE ma jeden mankament jest problem z wtykiem do ladowania ....kiedy zaczynam ladowac musze zakladac gumke do wlosow ktora przytrzymuje wtyk ale jeszcze do tego musze telefon owinac kablem tak aby zaskoczylo ladowanie ....ten problem ma wielu moich znajomych co maja ten sam model....a tak pozatym problemem jest ok....ktos pytal ile kosztuje ---tu w Szwecji kosztowal on w przeliczeniu na zl ok 1000 zl...teraz zapewne jest tanszy....pozdrawiam serdecznie

  • 0

    110. ~ja  2010-12-13 23:26:01  host: 91.197.151.211

    super telefon. Nie psuje sie, bateria slugo trzyma, bajery sa.. jestem bardzo zadowolona z niego . Robi tez swietne zdjecia i nagrywa ladnej jakosci filmy. Polecam !

  • 0

    111. ~timmi  2012-04-22 21:54:00  host: d53-128.icpnet.pl

    brat c902 fajny fonik.Niestety nie mogę go mieć ale na pocieszenie używam c902@w902 :).jestem ciekaw czy też felerny jak c902

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet