Sony-Ericsson W900i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W900i Opinie o Sony-Ericsson W900i

Sony-Ericsson W900i

w sumie: 242
  • 0

    1. ~DOGG  2005-10-18 06:48:36  host: ddc182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sony ericson górą:) Sa coraz lepsi:)

  • 0

    2.  2005-10-18 06:53:56

    jurde jeden z najlepszych telefonow na swiecie!

  • 0

    3. ~SqUn  2005-10-18 09:01:14  host: ddx212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cikawe jaka cena będzie?? ?? ?? Tak przymieżam się do w800i pomału, ale to też jest fajne! SE robi coraz lepsze fony, z drugiej strony jestem zwolennikiem noki i podejżewam, że tak jak inni nie zauważyłem nawet kiedy firam doszła tak daleko! Pozdrawiam

  • 0

    4. ~fan SE  2005-10-18 10:27:30  host: sr3.interplanet.pl

    wlasnie niedawno kupilem sobie D750i i juz wiem ze nastepnym moim fonem bedzie SE i kto wie czy to wlasnie nie bedzie ktorys z serii Walkman :> byc moze nawet ten W900i :> juz zaczynam zbierac kase na nowego Soniaczka :-)

  • 0

    5. ~  2005-10-18 14:05:50  host: gl18.internetdsl.tpnet.pl

    MAX 2518 MB PAMIECI!! 2 gb - 2048 + 470 wbudowanej - nokia n91 ma 4030 :D:D

  • 0

    6. ~dawid  2005-10-18 14:13:13  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    swietny telefon, tylko ta polifonia 4o głosowa trochę razi. Są już przecierz telefony ze 128 głosową polifonią, a 64 to już standard w tej klasie.

  • 0

    7. ~thomson  2005-10-18 15:32:19  host: chello084010008144.chello.pl

    piękny fon!!! se się postarał. ma G3. a te 470mb wbudowanej pamięci? po prostu bajka, a jak komuś by było mało to pewnie do zestawu se dorzuci kartę o sporej pamięci. a jaki ma zestaw słuchawkowy... 2 kamery z czego jedna ma aż 2Mpx!!! :D długo by się nim zachwycać... :P ale ten tel ma też 2 wady 1. to taka że ma spore rozmiary a 2. ma niewygodne otwieranie klawiatury znane z modelu s700i. Za 4 lata jak stanieje do ok 800zł to go kupie ;P

  • 0

    8.  2005-10-18 19:22:46

    Zajeżysty tel.
    Zbieram na niego kasę.
    Gdyby jeszcze miał symbiana albo inne PDA to byłoby super. :D

  • 0

    9. ~adazyt  2005-10-19 15:01:01  host: bialystok18.bsk.vectranet.pl

    poprostu wymiot!!! telefon marzen!!! normalnie ma wszystko!!! i jescze te 470 Mb w standardzie!!! cudo, ale ciekawe ile bedzie kosztowac i kiedy bedzie dostepny w Polsce wie ktos moze???

  • 0

    10. ~adazyt  2005-10-19 15:21:41  host: bialystok18.bsk.vectranet.pl

    poprostu wymiot!!! telefon marzen!!! normalnie ma wszystko!!! i jescze te 470 Mb w standardzie!!! cudo, ale ciekawe ile bedzie kosztowac i kiedy bedzie dostepny w Polsce wie ktos moze???

  • 0

    11. ~kubiak84  2005-10-19 20:13:15  host: apn37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja chcę tylko wiedzieć kiedy za jaką cene i u jakiego operatora bedzie dostępny:)

  • 0

    12. ~kubiak84  2005-10-19 20:25:31  host: apn37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja chcę tylko wiedzieć kiedy za jaką cene i u jakiego operatora bedzie dostępny:)

  • 0

    13. ~waldek  2005-10-19 20:58:31  host: bvp122.internetdsl.tpnet.pl

    Nic nie myslicie. Telefon zaje.isty. Ma 470 mb ale co z tego jak to jest wbudowana?? przeciez 470 mb na telefon bedziecie wrzucac pol godziny i nie wiem czy sie wyrobicie. Toz pamiec telefoniczna jest bardzo wolna przy wrzucaniu i kopiowaniu. ruszczie glowa troche.

  • 0

    14.  2005-10-20 15:49:36

    to prawda SE robi coraz lepsze telefony!! jakosc bywa czasem lepsza niz w nokii a cena o polowe nizsza:) mnie co prawda nie kreci walkman w telefonie ale wiem ze dla wielu osob to bedzie super rozwiazanie i dobrze ze sie pojawiaja takie produkty

  • 0

    15. ~Banditos  2005-10-21 10:13:47  host: host-n3-87-186.telpol.net.pl

    Wszystko byłoby pięknie gdyby nie to, że ten telefon nie obsługuje EDGE. W dzisiejszych czasach szybkość przesyłu danych to priorytetowa kwestia. Nie rozumiem tego, telefon niby nowoczesny, a żeby nie mieć czegoś takiego, to po prostu porażka. Kolejny argument, dlaczego ten telefon nie obsługuje tak popularnych kart pamięci MMC? Wydając tyle kasy na telefon, bo zapewne będzie kosztował od 1500zł do 2000zł, oczekiwałem czegoś lepszego.

  • 0

    16. ~Gil  2005-10-21 11:45:33  host: ip-81-15-216-132.unregistered.net.telenergo.pl

    Więcej chyba nie kupie SE . Mialem Starą t610 chodził bez zarzutu kupiłem k700i i ciągle latam do serwisu !! Jak nie problem z płytą główną to jiytik , albo wyswietlacz !! Tylko SE bez Joysticków !!

  • 0

    17.  2005-10-21 17:07:34

    @Banditos telefon ma umts - chyba szybciej nie mozna :) a co do kart to chyba logiczna za sony nie bedzie wsadzal do swoich urzadzen czytnika mmc skoro ma swoje karty :P

  • 0

    18. ~macier  2005-10-21 22:43:59  host: bra254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a po co polifonia jak sa dzwonki MP3

  • 0

    19. ~szymon_z  2005-10-22 14:56:50  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Głupi fon-nie ma najwazniejszych funkcji,do tego ten SE wygląda jak sciagniety od Nokii 7650...

  • 0

    20. ~niedzwiedz  2005-10-22 20:42:14  host: asm81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    myślę, że to jest najlepszy telefonik jaki powstał do tej pory. 470 MB WoW !!! myśle że by mi wystarczyło i nie potrzebowałbym zewnątrznej :) ciekawe co sony wymyśli za pół roku :)

  • 0

    21. ~lodowa  2005-10-22 23:16:37  host: bal7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepsze są SE!!A ten model to juz powalił mnie z nóg poprostu jest najlepszy!! A co do firmy Nokia to ta firma juz jest mocno przereklamowana i o wiele za droga!!! A SE JuZ MOIM ZDANIEM POGROMIŁ NOKIE!!!

  • 0

    22. ~FSdjfnuijev  2005-10-24 23:43:26  host: pe222.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl

    ~Banditos: pomyśl casami co mówisz i tak w Polsce EDGE tylko w kilku miastach, a poza tym GPRS wystarcza do ściągania dzwonków, UMTS do ściąganaia filmów i jest tak samo dostępny jak EDGE, który zresztą jest do filmów za wolny

  • 0

    23. ~SZYCHA  2005-10-30 11:41:26  host: dhv208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie myślcie tak bo Nokia jest najlepszym producentem fonów !!!!
    A pozatym jak by miała take parametry co ten SE to by kosztowała 10 razy więcej co ten Eric
    !!!!!!

  • 0

    24. ~kuba  2005-10-30 20:11:35  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktos wie w jakim to formacie kreci filmiki? 3gp czy mp4? posiadam k750i ale jakosc kreconych filmikow jest bardzo slaba poniewaz kreci w 3gp natomiast mp4 to juz co innego:D jesli bedzie krecic w mp4 to kupuje go bez zastanowienia.

  • 0

    25. ~danio_cz  2005-11-06 10:09:04  host: 82.160.134.2

    Po rozłożeniu pilot;)

  • 0

    26.  2005-11-10 18:36:25

    szymon_z kup sobie noki 3210 bedziesz mial wszystkie najwazniejsze funkcje

  • 0

    27. ~  2005-11-11 16:57:33  host: d096.p4.col.ru

    zowalony kupuje go nidługo pozdro

  • 0

    28. ~Kalina  2005-11-14 18:51:30  host: bqw123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sony Ericsson miażdzy nokia ze swoimi wygórowanymi cenami nie ma szans. O ile jakoś serii n jest porónywalna tak cena nie. W800i nie kosztuje tak dużo a jest miazdzący ciekawe ile będzie kosztował ten.

  • 0

    29. ~yo  2005-11-14 19:55:28  host: 85.219.202.2

    Jestem zwolennikiem noki ale cóż w wielu wzglendzch w900 jest lepszy od n91 . Ale najciekawsz bendzie cena telefoników !

  • 0

    30. ~klaudek  2005-11-19 17:15:05  host: i577B28F0.versanet.de

    kupilem se w 550i a juz znowu inny ale w 550i jest duzo lepszy

  • 0

    31. ~T-DeX  2005-11-20 16:28:23  host: ddy227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W900 moze obslugiwac 4470MB pamieci bo obsluguje karty MSD do 4GB. nokia smierdzi ; ]

  • 0

    32. ~per  2005-11-23 17:00:03  host: pf91.zgora.sdi.tpnet.pl

    a wodoodporny to ten fon jest

  • 0

    33. ~ten co sie zna..  2005-11-24 15:23:18  host: host-80-51-46-75.bilgoraj.mm.pl

    KRÓL !

  • 0

    34. ~PijareK  2005-11-29 12:10:36  host: pc140.debica.sdi.tpnet.pl

    Wszyscy nie myslicie ;P zobaczcie sobie poprostu na stronke sony ericssona ma w standarcie 470 mb ale oni dozucaja do tego karte memory stick 520 mb. Czyli prawie 1 gb w standarcie :P. Nawiasem mówiąc telefon jest ODJECHANY!! Wie ktos moze kiedy bedzie w polsce??

  • 0

    35. ~martinez  2005-12-02 00:48:54  host: net-131.forweb.pl

    Fon jest do kupienia cena ok.550 euro :(

  • 0

    36. ~Lulek  2005-12-04 09:40:51  host: cfr249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda ze cena sie wacha w granicach 3000 zł :/ ale niema sie co dziwic telefon dopiero od niedawna na rynku! :P

  • 0

    37.  2005-12-07 00:21:21

    Spoko... gdyby nie fakt iz wyglada jak ciężarówka...

  • 0

    38. ~  2005-12-08 15:54:47  host: axc165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mysle ze to dobry tel lecz jadną duzą wadą jest brak symbiana....:-[

  • 0

    39. ~Allan  2005-12-11 13:32:38  host: bqt222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Genialmy telefon, dla mnie to marzenie. Ciekawe tylko, jak wygląda w rzeczywistości i jak "leży w ręce", bo na razie szczerze mówiąc nie bardzo sobie wyobrażam telefonu grubości niemal 5 centymetrów! Toż to moja myszka ma niecałe 3 cm w najgrubszym miejscu

  • 0

    40. ~boss  2005-12-14 14:54:05  host: 83.9.14.73

    macier podzielam twoje zdanie

  • 0

    41. ~  2005-12-16 16:25:32  host: acgt218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon na alegro kosztuje 2 395,00 zł
    z angielskim simlokiem

  • 0

    42. ~cinek  2005-12-16 16:52:35  host: aij147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eeexxxtttrrraaa telefonik !

  • 0

    43. ~devilio  2005-12-16 17:01:02  host: axq106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zaczepisty ale jedna wada! taka że koszt wynosi ponad 2500zł.

  • 0

    44. ~s  2005-12-16 21:33:28  host: xt20a8.stansat.pl

    Telefon jest super!!! Mam male sprostowanie, wymiary to: 109x49x24 a polifonia jest 72 tonowa.

  • 0

    45. ~joł  2005-12-17 18:27:18  host: 80.72.40.122

    radio oczywiście jest i UMTSy tez sa, tak wiec kamery sa dwie:)

  • 0

    46. ~  2005-12-29 20:21:34  host: aqm28.internetdsl.tpnet.pl

    superrrrrrrrrrrrrrr

  • 0

    47. ~Sylwia  2006-01-01 21:40:13  host: abyl95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zakochałam się w tym telefonie ;P
    Cudny wyglad, taki mały, poręczny, prosty a jednocześnie zakręcony xD
    Telefon wyglada jak aparat cyfrowy.

  • 0

    48. ~lechuj  2006-01-02 12:46:04  host: 80.72.40.122

    mały, poręczny? trzymałem go w ręce, jest gruby jak cholera i ledwie mieści się w dłoni. Opcje i możliwosci ma na wypasie, ale jest dla mnie za wielki.

  • 0

    49. ~Dawid  2006-01-03 22:01:09  host: adch11.marton.net.pl

    Świetny telefon, tylko, że szkoda, że taka wysoka cena i bardzo duże rozmiary! A z tą pamięcią, to się tak nie zachwycajcie, bo Samsung juz 11 miesięcy temu zaprezentował telefon z pamięcią 3giga:)Swietny tel.

  • 0

    50. ~jali  2006-01-08 07:49:22  host: 202.188.224.28

    witam wszystkich
    mam ten telefon od ponad miesiaca i poprostu jest wypas.
    przesiadlem sie na niego z p900 .
    pozdrawiam

  • 0

    51. ~jali  2006-01-08 15:21:47  host: hri-dsl-202-38-50-179.hri.net.pk

    mysle ze nastepny fon Se powali wszystkich na kolana zapamietajcie P990i

  • 0

    52.  2006-01-16 20:53:36

    Zakochałam sie.. w SE. Dobra, kto mi go kupi? Tak btw. ciekawe jaka bedzie cena tego telefonu za okolo rok..

  • 0

    53. ~garus  2006-01-17 23:47:43  host: host80.65.247.78.manx.net

    A ja juz go mam i jest swietny.

  • 0

    54. ~hoodlum  2006-01-19 20:54:54  host: dyf68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Za duża cegła. Gdzie ta miniaturyzacja? W tej wadze są już aparaty cyfrowe.

  • 0

    55.  2006-01-19 22:12:10

    Niedzwiedz- to źle myśliysz
    Chcecie widzieć dużo pamięci wewnętrznej??
    Zobaczcie sobie Samsunga i300 :D
    Wole kupić coś wyprodukowanego przez samsunga, niż SE robionego przez dzieci w taiwanie za miskę ryżu.

  • 0

    56. ~mozg  2006-01-23 20:16:07  host: duq161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no nie telefon wprost wymiata biere go ! :D

  • 0

    57. ~Billy  2006-01-25 21:53:24  host: 82-160-131-012.tktelekom.pl

    Co niektorych to nie rozumie jak mozecie mowic ze on jest sciagniety od Noki 7650 ! Chyba nawet nie macie zielonego pojecia jak ta Nokia wyglada... Ludzie jak nie macie pojecia o telefonach to nawet nie piszcie!

  • 0

    58. ~Billy  2006-01-25 21:57:31  host: 82-160-131-012.tktelekom.pl

    Co niektorych to nie rozumie jak mozecie mowic ze on jest sciagniety od Noki 7650 ! Chyba nawet nie macie zielonego pojecia jak ta Nokia wyglada... Ludzie jak nie macie pojecia o telefonach to nawet nie piszcie!

  • 0

    59. ~daga  2006-01-26 13:06:23  host: 217.153.7.146

    no cóż uwarzam że telefon jest zajeb*sty tylko ta cena... a z tym podobieństwem do nokii to żeczywiście przesada.. mam nadzieje że na niego szybko uzbieream;d;d juz sie w nim zakochałam a jeszczde nawet w reku go nie miałam;p

  • 0

    60. ~sp1ke  2006-01-28 00:02:37  host: 80.51.239.38

    Telefon naprawde wyjechany.Kosztuje on w Angli 300 funtów.Więc jak na taki fon to nie jest duzo!

  • 0

    61.  2006-01-31 13:44:45

    niech mi ktos takiego kupi!!

  • 0

    62. ~  2006-02-01 16:03:45  host: acqj137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mógłby wreszcie ktośnapisać coś wiecej o tym telefonie? zwracam sie oczywiście do posiadaczy SE W900. prosze o obiektywne informację bo mam już dość opini zakochanych w nokiach albo motkach fonistów !!!!

  • 0

    63. ~Banan  2006-02-07 09:26:46  host: g2a-osk-tp.onecik.pl

    YO Yo the best ze tydzień go będe miał!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    64. ~Encore  2006-02-07 21:06:19  host: cyq154.internetdsl.tpnet.pl

    wiecie z kad mozna importowac taki telefon, podobno import sie oplaca bo jest taniej niz w Polsce

  • 0

    65. ~Szczep  2006-02-13 16:37:55  host: dki60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chętnie nabędę ten telefon. Miałem SE S700i - nie zawiodłem się na nim. Piękna maszyna.

    Polecam na stronce www.gsmarena.com zapoznanie sie z testem tego cacuszka. Pozdrawiam, Szczep.

  • 0

    66. ~aspyr  2006-02-13 18:09:46  host: system858917570.mtvk.pl

    mam k300i i uważuważam że to sprawdzona firma i do tego taki fonik....:DDD WoW

  • 0

    67. ~bosssss  2006-02-15 15:24:13  host: pc201.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl

    zajebisty telefonik. jak będę miał kasiorkę to sobie go na pewno kupie! Może ktoś mi go fundnie?

  • 0

    68. ~piter  2006-02-22 22:54:06  host: aare227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon moze i fajny, ale nie ma co sie podniecac ze ma 2MP i zoom cyfrowy. zdjecia i tak wychodza do dupy a zoom to zwykle powiekszenie przy, ktorym fotka jeszcze bardziej traci na jakosci, ktore uzyskacie w jakims programi graficznym jednym slowem jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego... :)

  • 0

    69. ~rabson  2006-02-22 23:46:30  host: hyp-net-76-136.lodz.msk.pl

    Jeżeli chodzi o SE to mam młodszą wersję W800i i jestem z niej bardzo zadowolony, jednak to co teraz zrobili to chyba pobili sami siebie ;-) Osobiście mogę zdecydowanie polecić W800i bo jak na takie wykonanie cenę ma całkiem przystępną :-)

  • 0

    70. ~KamiKadze  2006-02-23 22:08:51  host: host-81-190-254-148.elk.mm.pl

    niektore osoby to chyba slepe sa jest napisane "Złącze kart pamięci Memory Stick" to przy obecnych mozliwosciach jak se czlowiek zamowi to ma karte 4GB

  • 0

    71. ~Do ~Fan SE  2006-02-25 21:48:39  host: host-86-63-132-174.pronet.lublin.pl

    Przepraszam,ale czy ty masz za dużo pieniędzy?

  • 0

    72. ~matrix439  2006-02-25 22:02:51  host: drt75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wspomniane zostało że n91 może mieć więcej pamięci ale tyle pamięci i tak myśle że sie nie wykorzysta a w900 sądze że będzie tańszy od niej... SE górą ja sam mam k700 mialem t610 i t310 jestem zadowolony nastepny bede mial pewnie k750 lecz zastanawiam sie nad samsungiem d600

  • 0

    73. ~michov  2006-02-25 22:43:28  host: lesna5-24-0-127.euro-net.pl

    ja mam juz ten telefon od cioci z Anglii najlepszy fon jaki w rekach trzymalem nistety Cicia nie powiedziala ile u nich kosztuje;/

  • 0

    74. ~Sony Ericsson W900i  2006-03-10 17:27:05  host: ass26.internetdsl.tpnet.pl

    Czesc, sony ericsson to naj naj naj lepsze tel. kom. na swiecie, chyba wie to kazdy z nas ;-)

  • 0

    75. ~dawidek  2006-03-11 17:30:22  host: ass26.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo fajny telefon, wrecz bez wad!! bardzo mi sie podoba, jest super nad superowymi i mam zamiar go kupic w tym miesiacu

  • 0

    76. ~Mangler  2006-03-19 13:58:27  host: host-81-190-38-34.szczecin.mm.pl

    Prosze powiedzcie jakie ten telefon ma wielkosz po rozłozeniu klawiaturki

  • 0

    77. ~Aneta  2006-03-27 20:26:52  host: www.budinet.info

    Ile on kosztuje igdzie mozna go kupic?

  • 0

    78. ~Hovman  2006-03-30 17:28:09  host: dut184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    według mnie to jest najlepszy telefon z jakim sie spotkalem

  • 0

    79. ~Tedi  2006-04-07 12:16:23  host: ns.eltronik.net.pl

    mam se d750i, lecz w 900i jest jeczcze lepszy... sony ericsson górą... nokia i inny szmelc może się schować!

  • 0

    80. ~Sław  2006-04-17 18:15:16  host: dial-2119.walbrzych.dialog.net.pl

    wie ktos w jakiej sieci maja go sprzedawac i zajaka cene przy danym abonamencie??

  • 0

    81. ~ktos  2006-04-21 12:03:03  host: 226-210.81-161.gts.tkb.net.pl

    hehehe pamieci wcale tyle nie ma;] bo ma 258 czy jakos tak;] i karty nie mozna raczenhj dolaczyc ale co do karty to nie jestem pewna ;] fotki brzyydkie robi;] mp3 i radio zajebiste;]]] i ogolnie ciezki jest:(:P

  • 0

    82. ~rafciolek  2006-04-21 22:57:23  host: alfa.grybow.net.pl

    Telefon jak marzenie!!! Ja tez zbieram kase. To napewno bedzie moj nastepny telefon.

  • 0

    83. ~PoZdRo 600 W(11)  2006-05-07 13:37:57  host: unregister161029239087.c29.msk.pl

    SIema ja mam ten tel od dluzszego czasu i jest on bardzo fajny ale wole 3310 bo ma wiecej funkcji Yoooł

  • 0

    84. ~RafałSE  2006-05-09 19:30:57  host: acqw223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest super ale co wybrać W900i czy W810i?? A może ktoś zna jakiś lepszy telefon od wyżej wymienionych za cene do 1500zł? Proszę piszcie

  • 0

    85.  2006-05-11 09:42:33

    W abonamencie to bym sie tego telefonu nie spodziewal - przynajmniej w najblizszym czasie... Pamieci ma tyle ile pisze. Dodatkowo mozna wykasowac to i owo zeby zyskac kilka MB wiecej ;) Fotki robi takie jak K750i (wraz z rodzinka) wiec nie ma na co narzekac :) Mozna go kupic w Net Sport (www.sonyericsson-sklep.pl) lub ew. w Pixmanii (www.pixmania.com). Jest tez tego sporo na Allegro...

  • 0

    86. ~Zleiwk  2006-05-14 10:16:55  host: dial-1334.walbrzych.dialog.net.pl

    ten telefon morzna dostac wysyłka a se i kosztuje on 1952 Zł se zapowiedzial ze narazie niebedzie on sprzedawany w zadnej sieci morze w puzniejszym czasie polecam ten telfon karzdemu jest naprawde swietny wiem bo sam go mam

  • 0

    87. ~kamilk  2006-05-15 18:11:48  host: bot98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no telefonik swietny mam go juz od paru dni i jest super no niestety mam bialego bo czarnucha jest niemozliwe dostac a jak jest to drogo ... naprawde polecam ten fonik :) :) :)

  • 0

    88.  2006-05-16 19:09:12

    Gdzie można kupic ten tel po najniższej cenie?
    Proszę piszcie, jak narazie mam 1100zł;p

  • 0

    89. ~Łukasz  2006-05-24 21:52:40  host: aalm180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pamięci ma tyle ile jest napisane czyli 470 mb, a ty powiedziałeś że ma 256> Tylko trzeba odpowiednie ustawienia ustawić żeby miał na maks.:) Ja mam go i moge go polecić wszystkim tym którzy mim się interesóją. Kupilem go nowego za 1500 zł:)

  • 0

    90. ~dex  2006-05-27 01:13:00  host: duu9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    obecnie uzywam se w800i walkman. wczesniej k700, t630, t610, t300, t68 i t10. uwazam ze sony ericsson ma jedne z najbardziej funkcjonalnych telefonow na swiecie. sa niezawodne, posiadaja mnogosc funkcji i sa najlepsze w obsludze. nastepnym napewno bedzie w900i. pozdrawiam

  • 0

    91. ~someone  2006-05-29 16:54:57  host: anq12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy wygodnie pisze się smsy? i czy jakośc połączen jst dobra? bo ta zabawka chyba powinna tesh dzwonic:P

  • 0

    92. ~cerberus  2006-05-30 11:25:29  host: host-81-190-101-207.rzeszow.mm.pl

    SE górą ??? bzdura!!!! Bardziej skrzypicej obudowy niż k700i nie widziałem. bardziej tandetnych dżojstików niż w SE nie widziałem. Wygląd? większość na jedno kopyto...

  • 0

    93.  2006-05-30 20:57:33

    Witam! Mam 1400zł na telefon. Jaki wybrać?? Prosze pomocy.... Se W900i, Se W810i, a może jakąś nokie lub jeszcze inny fon!!! Proszę piszcie.....

  • 0

    94.  2006-05-30 20:58:01

    Witam! Mam 1400zł na telefon. Jaki wybrać?? Prosze pomocy.... Se W900i, Se W810i, a może jakąś nokie lub jeszcze inny fon!!! Proszę piszcie.....

  • 0

    95.  2006-05-30 21:11:37

    CO KUPIC W900I CZY W810I???
    PROSZE SZYBKO PISZCIE..,....

  • 0

    96. ~KLERK  2006-05-31 16:17:58  host: bi172.internetdsl.tpnet.pl

    mieszkam w Gliwicach i u nas jest taki sklep RTVmixAGD i tam jest model SE W900i w cenie 2000 pln a jelsi ktos odda swoj stary telefon to ten moza nabyc za 1700 pln
    odejmuja 15% za oddanie takiego phona
    pozdraiwam all moze komus pomoglo

  • 0

    97. ~guma  2006-06-02 22:58:33  host: abnz177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie można kupić ten telefon bo jest zajebisty.

  • 0

    98. ~Muras  2006-06-05 08:22:38  host: abqg97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od pół roku i jest po prostu świetny.Pamięci ma 472 mega a nie oficjalnie można tą pamięć rozszeżyć kartą 4Gb. Se -to mistrzowska firma.

  • 0

    99. ~rafał333  2006-06-06 11:41:15  host: ayf202.internetdsl.tpnet.pl

    co wy wiecie o se kto widział to wie ten telefon jest zaje***** a propo zdjęć porównajcie go do innych badziewiów toakich jak np nokia która już dawno jest przereklamowana. se w900 jest super a w810 różni sie rozmiarem i ma EDGE a nie ma UMTSa.poza tym są takie same aha w900 ma 472Mb pamięci wewnętrznej a w810i ma 20Mb wewnętrznej i ma 512mb w zestawie karte. ja osobiście polecam w900!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    soniaki górą nokie i inne badziewia na złom

  • 0

    100. ~kermit  2006-06-06 23:35:02  host: 103-204.echostar.pl

    Powiem tak..ja go kupiłem za 900 zł (od znajomego) nówka..ale jest boski...to jest telefonik,który ma wszytsko...polecam..jakby ście chcieli nabyć za 900-1000zł tomoje gg (3892156) pozdrówka..aha-to prawda jest do niego karta 4 gb!! ale nieoficjalnie jej nie ma;D

  • 0

    101. ~SepQ-dance  2006-06-08 15:56:20  host: ehg126.internetdsl.tpnet.pl

    porownajcie sobie modele wisualnie w900i i w800i :) moze sie komus przyda... http://www.howardforums.com/archive/topic/799380-1.html

  • 0

    102. ~SepQ-Dance  2006-06-08 16:02:37  host: ehg126.internetdsl.tpnet.pl

    ~kermit Ty powaznie z ta cena za ten fonik?

  • 0

    103. ~SepQ-Dance  2006-06-09 16:11:10  host: ehg126.internetdsl.tpnet.pl

    ~kermit Ty powaznie z ta cena za ten fonik?

  • 0

    104.  2006-06-26 10:53:38

    Do urzytkowników tego tel. Proszę piszcie jak ten tel. się sprawuje, jego wszystkie wady, zalety, kłopoty z jakimi sie spotkaliście, czy gubi zasieg czy nie, czy się tnie czy chodzi szybko i płynnie i co się wam w nim najbardziej podoba;-) Poprostu piszcie wszystko co możecie o nim powiedzieć!!!!!! Ps. Jeśli ktoś wie gdzie można go kupić za rozsądną cenę to niech pisze:-D

  • 0

    105. ~Tajna  2006-06-26 16:29:57  host: crowley-nat.greenlan.pl

    A co myslicie o sony 550i ??? zaley mi bo chce go sobie kupic

  • 0

    106. ~street runner  2006-07-07 19:45:08  host: acgk214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba go se kupie !!! moze ktoś chce go sprzedać za przystepną cene;)

  • 0

    107.  2006-07-08 14:31:29

    jest rewelacyjny,mam go już od 2 tygodni
    i nie ma kłopotów,szczególnie na pochwałe
    zasługuje 470mb!!!:)

  • 0

    108. ~bzykolo  2006-07-09 13:31:27  host: ecx251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W 900i zajefajny telefon wlasnie taki kupiłem , pierwszy telefon na świecie posiadający hardware-ową ogsługe grafiki 3D znaczy sie jest tam osobny chip a nie jakiś soft dzieki temu rozwiązaniu filmy nagrywane za pomocą tej komurki wyglądają wyjątkowo imponująco pozatem chip ten ma za zadanie zmniejszyć pobór energii w czasie kożystania z aplikacji 3D lub nagrywania filmów oraz podczas ich edycji za pomocą programu video dj (cos jak movie maker)kojejnym plusem jest układ zajmujący się przetważaniem muzyki jak większośc telefonów posiada do tego jakiś soft tak W 900i ma kolejny chip :)(oczywiście cała seria "W" ma ten chip do przetważania muzyki)

  • 0

    109. ~Street runner  2006-07-11 23:40:50  host: acfv23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pozdro !! moze wie ktoś gdzie można kupić w900i z czarną obudową za około 1100zł? Będe bardzo wdzięczny za każdą informację!!!!!

  • 0

    110. ~  2006-07-14 15:08:09  host: 194.82.239.220

    mam jedno pytanie prosze odpowiedzcie mi na nie czy w910i ma radio z rdesem czy bez rdsu bardzo mnie to interesuje????

  • 0

    111. ~  2006-07-22 09:20:52  host: 217.153.220.70

    no wszystko fajnie ale czy te wymiary (109mm) wysokości to liczone jest po rozłorzeniu go mam nadzieje. bo takiego kolosa trudno by było do kieszeni schować. Odpiszcie bo chce go kupić ale nie wiem czy warto skoro on bedzie taki długi.

  • 0

    112. ~johnny  2006-07-22 15:35:20  host: chello087207239043.chello.pl

    Mam Sony Ericssona W900i i naprawde nigdy nie bylem z zadnego telefonu tak zadowolony. Pozdrawiam i polecam

  • 0

    113. ~Happy_maRine  2006-07-24 00:29:55  host: btx67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem to tak mam se w900i i jest poprostu wypas mailem wczesniej siemsx1 ale to byl szmelc ten to poprostu cudo naprawde polecam filmy ladnie na nim wygladaja po za tym nie trzeba oprogramowania zeby podlaczyc sie pod pcta a aparat robi idealne zdiecia .for all co maja se w900i pozdro

  • 0

    114. ~madziula  2006-08-17 00:16:44  host: user-514d3123.l1.c2.dsl.pol.co.uk

    mialam w550- maly i dosc poreczny ale ten srebrny 'otwieracz' czy cokolwiek to jest psuje wizerunek telefonu - mialam w900 i niestety to dosc duzy i nieporeczny kloc, przez ten spory wyswietlacz bateria zadna rewelka, uwazam ze stanowczo za duzy i dosc drogi, szczegolnie czarny ktory dosc trudno dostac i chca dobrze ponad 1500 pln za niego, osobiscie odradzam w900- telefon jest po to zeby z niego dzwonic,zeby moc go schowac do kieszeni a do sluchania mp3 mamy ipody, polecam k750i, szczegolnie czerwony - taki jak moj jest cud miodzio :)

  • 0

    115. ~body  2006-08-17 00:25:05  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad nim albo nad Nokią N73, N80 i N90 ale jak narazie najwyzej jest N73 wedlug mnie:)) pozdrawiam :)

  • 0

    116. ~mata  2006-08-23 14:52:37  host: czh98.internetdsl.tpnet.pl

    Witajcie...telefonik jest mega hiper wyrombany z kapci:) Posiada wszystko co 3ba,a aparat 2,0mpix z efektami itp to cudo;)Kamera moze nagrywac caly czas z lampa;)
    Moge swojego(bialego)sprzedac za 1550zl,w sklad kompletu wchodzi:telefon,bateria,ładowara,2xzestaw sluchawkowy(1orginalny),MS PRO DUO 2GB,CD z softem,przystawka na telefon,kabel USB...cena bardzo przystępna:)

  • 0

    117. ~radek  2006-08-24 11:38:54  host: 83.68.76.79.brzesko76.tnp.pl

    ten telefon jest dobry ale nie jest taki dobry jak mój k750i

  • 0

    118. ~Math  2006-08-25 16:05:32  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    radek: jak to przeczytałem z moją dziewczyną to śmiałem się przez kolejne 15 minut - niezły żart...no wiesz każdy telefon jest fajny, ale jak masz swój to ten co masz nawet gorszy, ale i tak lepszy - paradoks, ale fakt...dobra już mi się kręci :-) pozdro

  • 0

    119. ~scur  2006-08-27 01:44:19  host: 82.139.62.130

    sony ericsson smierdzie samsung D600E wymiata wszystko

  • 0

    120. ~  2006-08-27 23:55:06  host: bzc179.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy W900i jest lepszy od W550i? chodzi mi dokladnie czy W900i jest głośniejszy od W550i

  • 0

    121. ~Kochas  2006-08-27 23:55:42  host: bzc179.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy W900i jest lepszy od W550i? chodzi mi dokladnie czy W900i jest głośniejszy od W550i

  • 0

    122. ~paulinka  2006-09-07 23:42:03  host: emr41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie..wiecie moze ile kosztuje ten w900i calkiem nowy??jak wiecie to prosze napiszcie mi:) buussiioollleee:*

  • 0

    123. ~C  2006-09-14 19:46:31  host: fiq122.internetdsl.tpnet.pl

    jaki on ma wymiar jak jest zamknięty6 i jakie jak jest otwarty , prosze napisac warzne !!

  • 0

    124. ~C  2006-09-15 14:01:10  host: fiq122.internetdsl.tpnet.pl

    jakie ten telefon ma wymiary odtwary i zamkniety - prosze o odpowiedz

  • 0

    125. ~krwawus  2006-09-18 15:36:12  host: 195.117.179.2

    do kochasia sonyericsson w 900i kosztuje 1000 zł

  • 0

    126. ~corbias  2006-10-10 12:39:47  host: dfu214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy moze ktos orjentuje sie ile kosztuje w angli SE W900i lub nokia6270 lub nokia 6280?

  • 0

    127. ~Adamanteus  2006-10-12 13:22:42  host: bcb16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Za ileto można kupć?? niee wiem

  • 0

    128. ~Mobilek:P  2006-10-29 12:33:58  host: byk30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poradzcie mi bo mam do wyboru tel albo Sony ericsson W810i albo W900i i nie moge sie zdecydowac jak myslicie???

  • 0

    129. ~łysy  2006-10-29 12:42:06  host: byk30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lepszy jest W810i czy W900i bo mam dylemat jak myslicie???

  • 0

    130. ~Smugller  2006-11-11 21:59:09  host: pj27.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl

    mam pytanko czy w ty fonie zeczywiscie nie mazna wymienic obudowy

  • 0

    131. ~simering  2006-11-12 10:27:24  host: dwi130.internetdsl.tpnet.pl

    K750i jest najleprzy a W900i to jakies badziewie taką cegłą to mozna by kogos zabić a jak chcecie go przy sobie nośic to potrzebny będzie plecak bo do kieszeni sie nie zmieści heheh

  • 0

    132. ~roksanna  2006-11-15 19:49:24  host: aalt227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w tym tele można wymieniac obudowy bo sama 2 tygodnie temy wymienialam ale jest jeden problem w polsce tego nie zrobisz ja robila w anglii i dalam za ty tylko 12Ł

  • 0

    133. ~magda  2006-11-15 22:46:30  host: agw122.internetdsl.tpnet.pl

    mam w900i i jest luzik.polecam.nie liczy sie wielkosc tylko jakosc

  • 0

    134. ~advx  2006-11-23 14:18:20  host: h87-249-192-65-static.nysa.3play.net.pl

    mam pytanko który byście tel woleli w900i czy k800i?? który z nich ma lepsze odtwarzanie muzyki b.ważne

  • 0

    135.  2006-11-30 19:22:12

    Ze wzgledu na muze to w900i. Czy ktos moze sprowadzic mi ten fon z Anglii?

  • 0

    136. ~dono  2006-12-01 16:33:54  host: cou53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powie mi ktos ktory telefon sie bardziej oplaca kupic w900i czy w950i

  • 0

    137. ~dono  2006-12-01 16:39:52  host: cou53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powie mi ktos ktory telefon sie bardziej oplaca kupic w900i czy w950i

  • 0

    138. ~bomba2005  2006-12-03 12:16:08  host: c116-121.icpnet.pl

    czy może ktoś wie w jakiej rozdzielczości w900 nagrywa wideo ??

  • 0

    139. ~ADi  2006-12-16 15:02:01  host: proxy.leczna.enterpol.pl

    nie podoba mi sie ten telefon bo uwazam ze jest dlugi jak pilot do telewizora

  • 0

    140. ~eddy  2006-12-21 15:39:25  host: abrd249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do lysego. leprzy jest w900i

  • 0

    141. ~Jabol11  2006-12-23 16:36:23  host: bzg244.internetdsl.tpnet.pl

    to jest super telefon mam go kosztuje 1999,00 ZŁ nowy jest extra ma wszystko co może być w telefonie mialem samsunga d900 nokia n90 i nokia 6280 i wiem jakie tamte były a jaka ta jest w porównaniu do tamtych jest to kosmos jest super

  • 0

    142. ~Marcin  2007-01-02 16:03:01  host: xdsl-9476.lubin.dialog.net.pl

    SE W90i kosztuje 900zł

  • 0

    143. ~siema  2007-01-11 16:55:22  host: sub206-164.elpos.net

    w germanosie mozna kupic w900i

  • 0

    144. ~HappY_maRine  2007-01-18 16:03:10  host: bty21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe mam ten fonik juz od paru miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony w tym przypadku liczy się jakośc filmiki nagrywa z rozdzielczością 320/240 zdjęcia wychodzą bardzo ładne bo aparat ma funkcje auto focus o zestawie słuchawkowym i odtwarzaczu wbudowanym w nim już nie wspominam poprostu wypas polacam go bardziej niż k800 czy inny fon a ma bardzie zaawansowany aparat niż w810i i w950i a je jeszcze przemawia za nim 500 mega pamięci wbudowanej :} POLECAM

  • 0

    145. ~HappY_maRine  2007-01-18 16:03:48  host: bty21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe mam ten fonik juz od paru miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony w tym przypadku liczy się jakośc filmiki nagrywa z rozdzielczością 320/240 zdjęcia wychodzą bardzo ładne bo aparat ma funkcje auto focus o zestawie słuchawkowym i odtwarzaczu wbudowanym w nim już nie wspominam poprostu wypas polacam go bardziej niż k800 czy inny fon a ma bardzie zaawansowany aparat niż w810i i w950i a je jeszcze przemawia za nim 500 mega pamięci wbudowanej :} POLECAM

  • 0

    146. ~Marcinek  2007-02-03 15:31:41  host: abgd145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czemu nie można to kupić bo gdyby możn było to ja bym kupił

  • 0

    147. ~Wałbrzych  2007-02-09 23:50:17  host: bax8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od 2 miesięcy i nie widze w nim żadnej wady jest poprostu kozacki na maxa. jak ktos jest zainteresowany kupnem to sprzedam tanio bo ściągam telefony z za granicy. PROSZĘ PISAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    148. ~  2007-02-20 18:04:32  host: p041.insat.net.pl

    lepszy jest w810i

  • 0

    149. ~:):)  2007-02-20 21:56:03  host: ip-83-2-92-63.static.xcore.pl

    ej a za ile jets w angli sony ericsson w810i ?? kto wie pisac prosze to wazne

  • 0

    150. ~wwt  2007-03-04 23:24:09  host: chello084010020240.chello.pl

    ei a przy karcie dwa giga bedzie sie cinał czy ne bo miałem se z800i i miałem 2 giga i sie cinał

  • 0

    151. ~artek  2007-03-09 12:49:46  host: aya178.internetdsl.tpnet.pl

    powiedscie który telefon jest lepsz w900i czy k800i pil prosze o szybką odpowiedż

  • 0

    152. ~  2007-03-13 23:05:39  host: eqp64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ema jak ktoś wie ile ten fon stoi w anglii(nowy) to prosiłbym zeby napisal bylbym wdzieczny :)

  • 0

    153. ~111  2007-03-21 17:11:39  host: avy114.internetdsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi który fonik lepszy se w900i czy w850i

  • 0

    154. ~lysek  2007-03-23 15:21:47  host: 6.180.54.80.sta.gaja.net.pl

    Wałbrzych podaj mi numer swojego gg bo był bym zainteresowany kupnem telefonu!!!

  • 0

    155. ~jestem z Łodzi  2007-03-25 17:14:46  host: acoq211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czyli wart jest grzechu?

  • 0

    156. ~Monter  2007-03-27 12:52:10  host: db182.arreks.com.pl

    Suuuper Fonik ... Ciekawe tylko, ile kosztuje?

  • 0

    157. ~SE;P  2007-03-29 12:27:39  host: nat-01-033.rtk.net.pl

    JA BYM BYŁ BARDZIEJ Z seW900I sam na niego poluje obczaj sobie jescze SEw580i

  • 0

    158. ~  2007-03-29 15:46:08  host: xdsl-13450.wroclaw.dialog.net.pl

    A czy on ma dotykowy wyświetlacz?

  • 0

    159. ~vip  2007-03-29 21:30:58  host: beitris.static.korbank.pl

    solidna obudowa, kosmiczna jakość muzy lepsza niż W800i, i super aparat lepszy niż w k750i. a wyświetlacz to cud techniki o 100% lepszy niż w w800i albo w k750i

  • 0

    160. ~dancio  2007-03-31 12:50:36  host: nat-01-033.rtk.net.pl

    siemka interesuja mni bardzo rosuwane fony albo rozkładane macie jakies propozycje?

  • 0

    161. ~maath  2007-04-05 13:41:29  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    fajny ale klocek jak go nosze na szyi to mi cięży.fajna ta karta graficzna gforce 4200 wbudowana do tela bo gierki i wizjer aparatu na wysokim poziomie

  • 0

    162. ~Tomek  2007-04-07 13:47:30  host: bs154.internetdsl.tpnet.pl

    Ten tel. robi prawie identyczne fotki jak k800i więc jak ktoś się zastanawia jaki tel. brac to ja bardziej polecam w900i, aha i jeszcze w900i o niego lepiej otwarza mp3 !!! Warto pomyslec tez o w850i :-)

  • 0

    163. ~bullitt  2007-04-09 00:17:18  host: afi110.internetdsl.tpnet.pl

    Walbrzych podaj numer gg bo interesuje mnie kupno tgo telefonu.z gory dzieki

  • 0

    164. ~kriss13w  2007-04-17 15:50:58  host: abov66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A który głośniej gra? W900i czy W550i ? Mam w550i i gra przepieknie... i glosno

  • 0

    165. ~madzia  2007-04-30 11:48:50  host: 80.51.243.246

    chciałabym kupić w 900i jeśliktoś ma ten fonik do sprzedania to niech poda gg bardzo mi zależy

  • 0

    166. ~seba  2007-05-09 09:12:32  host: aawo186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten tel jest głśniejszy od se w550i????

  • 0

    167. ~POMOCY!!  2007-05-25 11:22:20  host: asx58.internetdsl.tpnet.pl

    MAm Pytanie czy ten Telefonik Jets Sprzedawany na KArte w Orange oBOJETNIE CZY W MIXIE CZY DLA fIRM i ILE TRZEBA PłACIC mIESIECZNIE ?? z TEGO CO WIEM TEN TELEFON JEST DROGI BO TO NOWY MODEL

  • 0

    168. ~~michal  2007-06-12 16:16:01  host: aade185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak uruchomic radio w w tym w900i???

  • 0

    169. ~Przemo  2007-06-15 11:20:03  host: pc-152.stroma.bial.pl

    artek według mnie k800i on ma 3.2 Mpix aparat ten 2.0 po za tym tamten nie jest rozsuwany ;)

  • 0

    170. ~Rafał  2007-07-07 18:25:25  host: dov47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co kogo obchodza dzwonki polifoniczne jak ma mp3!!! polifonie to ja urzywalem 2 lata temu. Powinien miec z 3,2mpix, ale w sumie to do muzyki telefon. pozdro

  • 0

    171. ~Konrad  2007-07-14 16:07:36  host: doj81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam do sprzedania takie telefony legalne 2 lata gwarancji wszystko cacy możliwy odbiór osobisty na terenie Warszawy. Moje gadu-gadu Pisać kiedy chcecie (odpisze) Cena jest wynosi 750zł kolory tylko czarne.

  • 0

    172. ~Konrad  2007-07-14 16:08:37  host: doj81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aha jeszcze jedno:) wszystkie telefony są bez karty blokady

  • 0

    173. ~Konrad  2007-07-14 16:16:43  host: dqf8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aha jeszcze jedno:) wszystkie telefony są bez karty blokady

  • 0

    174. ~mała=P  2007-07-22 19:09:36  host: bew149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bArdzo jestem zaineresowana rozuwanymi telefonami..tylko nie wiem co wybrać ..podajcie jakies propozycjie ..POMUSCIE!!!!!=//;(

  • 0

    175. ~Marcysia  2007-07-23 20:16:50  host: acsf21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie... Jest niemal telefonik idealny. ale czy nie jest za duży po ,,rozłożeniu" ? Jeśli ktos ma to niech napisze, czy wygodnie się go trzyma, czekam ;(

  • 0

    176. ~izka  2007-07-29 12:27:51  host: chello089078228188.chello.pl

    Mam pytanie...pojawila sie gdzies infromacja ze telefon bez problemu odtwarza filmy. Czy to prawda? Czy rzeczywiscie po wgraniu mozemy ogladac filmy ok.140 minutowe?

  • 0

    177. ~Pabii  2007-07-30 18:52:48  host: gph218.internetdsl.tpnet.pl

    Ten fon to cudo( może troche duży ale da sie zniesc) ja zbieram na niego kaske i kupuje jak nic.

  • 0

    178. ~  2007-08-01 11:24:04  host: 88.220.45.4

    ~izka mam wrażenie że tak , ma do tego odpowiednie "bebechy". Mój obecny siemens nie radzi sobie nawet z 5 minutowymi... heh

  • 0

    179. ~sebek-1918578  2007-08-05 09:37:05  host: xz178.internetdsl.tpnet.pl

    siemka, mam telefon i powiem wam że oglądam filmy nawet 2H, muzyka bardzo głośno gra a aparat moge porównać do k800i, dzieki karcie graficznej... dla mnie telefon jak na teraz jest najlepszym wyborem, rozmiar jak się przyzwyczai nie jest taki zły. TEN TELEFON JEST THE BEST, a jeszcze jedno jeśli się do niego kupi głośniczki np na allegro to można porównywać jakość i głośność do miniwierzy, potrafi naprawde zmylić człowieka....

  • 0

    180. ~sebek-000  2007-08-05 09:41:47  host: xz178.internetdsl.tpnet.pl

    tu sa opinie jeszcze z 2005, mnie to zmylilo bo pisza kiedy stanieje do 800zl to go kupie, a on na allegro juz za 700zl pojdzie 2 lata gwarancji, i pełny zestaw z dodatkami nawet..

  • 0

    181. ~  2007-08-08 21:04:56  host: 88.220.45.4

    ~sebek-000 tu codzi o ceny nie na allegro tylko w serwisach

  • 0

    182. ~kot  2007-08-29 13:31:22  host: gps253.internetdsl.tpnet.pl

    ma złącze USB ???

  • 0

    183. ~Kasieńka  2007-09-11 17:33:56  host: dsb131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a kto wie po ile teraz ten SE chodzi?

  • 0

    184. ~marta  2007-09-26 10:54:29  host: station-16-138-87-77.ticom.pl

    po co Ci fakt który głośniej grac? :/ ja mam nadzieję mieć ten tel po 10 października. Nie umiem sie doczekac

  • 0

    185. ~jaga ;D  2007-09-29 00:36:32  host: 193.59.34.37

    mam fona od miesiaka ...... naprawde jest spoko . kupiłam nowego za nie całe 900zł z gwarancja na 2 lata ;P oczywiście nie w sklepie bo w polskich sklepach ich nie ma i pewnie nie bedzie... wielkość mi nie przeszkadza to kwestia przyzwyczajenia góra tydz... po 15 minutkach zabawy nim wybaszacz mu tą wade:D wszystko gra .... mam dość duże wymagania co do fonów ale ten naprwde jest ok.... tyle że obudowa sie łatwo rysuje (fon ma za sobą kilka upadków i plaże) a i nastepna wwada to to że soniaki mają to w sobie że czesto sie jakby resetują i wyświetlacz robi sie biały ale to przechodzi.....choć denerwuje....

  • 0

    186. ~latino  2007-10-13 11:50:47  host: d90-129-77-97.cust.tele2.pl

    ile ten telefon kosztuje ! pliska to ważne

  • 0

    187. ~hehe  2007-10-14 08:11:06  host: bxl144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałam go kupić ale wybrałam nokie 5610... nie lubie Nokii ale to nie o firme chodzi tylko o fon Nokia muzyczna jak ten sonik ma lepszy aparat i nie jest taka przekręcana co się czesto psuje a naprawa tego jest kosztowna...

  • 0

    188. ~skoczeknt  2007-10-18 23:57:50  host: dey189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam dylemat czy kupić tego phona czy nokie 5700 obydwa są świetne z tym że w SE jest aż 470MB pamięci wbudowanej, bateria dłużej trzyma i robi lepsze zdjęcia, słyszałem też że muzyka w SE gra głośniej i jest lepsza jakość a w nokii znowu mamy aż 16mln kolorów, lepiej się prezentuje, ma procka 369MHz i jeszcze kilka innych bajerów. Jeśli ktoś orientuje się w tych telefonach to prosze o porade. Z góry dzięki ;)

  • 0

    189. ~sony  2007-11-05 22:06:08  host: edu18.internetdsl.tpnet.pl

    SE w900i juz mam ponad rok i bym go nie wymienila na zaden inny...to ze jet duzy to idzie si eprzyzwyczaisc tyd.starczy...zdjecia robi git,muze sie slucha. telefon bardzo odporny

  • 0

    190.  2007-11-07 18:29:11

    Do skoczeknt: zdecydowanie sony ericsson. Muzyka gra głóśno, zdjęcia są niezłe, dobre słuchawki... Jedyna wada to rozmiar i rozkładanie tego tela. Do postu nr 170.: po co ci 3,2 mpix, przecież dzięki temu zdjęcie na pewno nie będzie lepsze. Ważny jest autofocus, lampa błyskowa (ksenonowa), czy balans bieli... Super, że

  • 0

    191. ~Fifi  2007-11-08 19:01:42  host: adct168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od 5 miesiaków! I chodzi zajebioszczo... Tylko szkoda że taki słaby aparat :(

  • 0

    192. ~Wyro  2007-11-11 11:40:39  host: 088156158221.srg.vectranet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tego tel. ale zastanawia mnie jaką ma lampe blyskowa bo na zadnej stronie nie moge tego znalesc mogl by ktos odp na moje pytanie ?

  • 0

    193. ~  2007-11-20 17:41:57  host: acpz214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    16 mln w nokiach to to samo co a nawet lepiej w se

  • 0

    194. ~marcin  2007-11-21 12:30:10  host: czv50.internetdsl.tpnet.pl

    a jakie robi foty?

  • 0

    195. ~karopcia  2007-12-14 12:54:42  host: 84.203.163.98

    mam ten tel juz rok i zero problemów:) troszku duzy ale to nic mój chlopak ma k800i i ja uwazam ze mój jest lepszy...

  • 0

    196. ~  2007-12-20 18:30:54  host: dustpuppy.miechow.com

    pytanie do Wałbrzych po ile takie tel z zarganicy i ile gdzieś sil lockęcie

  • 0

    197. ~ania  2007-12-25 21:23:43  host: acj54.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten fon ma pamięć do 2GB?

  • 0

    198. ~  2008-01-19 10:09:29  host: ip-84-201-216-169.it-net.pl

    kto im projektuje te telefony???Chyba niewidomy!!!

  • 0

    199. ~kary  2008-01-30 19:52:28  host: adpc64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto projektuje?? cudotwórca kupiłem ten tel kilka dni temu,ale nie ma nic lepszego niż SE,a nokia to totalna porażka(ani ładne,ani funkcjonalne,za to drogie)nie słyszałem jeszcze lepiej grającego fona z milionem funkcjii,a lepszy aparat to ma chyba tylko K850;P

  • 0

    200. ~  2008-02-12 17:32:18  host: cmg207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on ma kartę graficzną?

  • 0

    201. ~Mirecki  2008-02-25 13:14:35  host: public-gprs53999.centertel.pl

    Pozdro dla Wszystkich posiadaczy W900i.Radio można uruchomić na pilocie przy słuchawkach.

  • 0

    202. ~Lown  2008-03-06 17:48:58  host: host-79.173.17.166.tesatnet.pl

    wiecie kidy bedzie mozna go kupic (premiera)

  • 0

    203. ~daniel  2008-03-14 23:38:45  host: host10.cnet24.pl

    mam w 900i... jest zajebisty

  • 0

    204. ~eheeee  2008-03-20 21:07:32  host: ns2.faf.net.pl

    jak sie w tymtym ustawia zeby otwarcie klapki odbierało połączenie?? ;>

  • 0

    205. ~xasjax  2008-03-21 22:01:31  host: host-81-190-3-203.gdynia.mm.pl

    który fon bardziej sie opyla kupić ten czy se W580i???

  • 0

    206. ~ja  2008-03-22 23:25:04  host: chello089076194147.chello.pl

    Czzy on się otwiera jak W550i?

  • 0

    207. ~marcn  2008-03-28 19:41:29  host: 83.2.108.3

    powie mi ktos Czy on ma funkcje shake control?

  • 0

    208. ~marcin  2008-03-29 09:54:37  host: 83.2.108.3

    w900 ma shake control?

  • 0

    209. ~kasia  2008-04-02 17:05:51  host: host-n1-119-83.telpol.net.pl

    on jest okręcany. to jest wcześniejszy model więc nie ma shake control

  • 0

    210. ~PiechoOo  2008-04-02 19:17:34  host: 91-197-227-110.spi.net.pl

    nie ma shake control, ale nie przeszkadza to w uzytkowaniu :) wedlug mnie jest to zupelnie zbedne ulepszenie. Po co tzymac guzik i trzasc telefonem skoro wtstarczy nacisnac jeden przycisk i po sprawie ? Bezsensu . No chyba ze ktos lubi takie bajery ;] ludzie nie pytajcie czy ma zlacze usb itp. To wszystko pisze u góry . Telefon jest bardzo wysoiej jakosci, posiadam go i znam dobrze jego wady i zalety. Aparat dzieki karcie graficznej robi zdjecia oraz filmy (320x240) bardzo wysokiej jakosci. Niby k750i ma rowniez 2Mpx ale nie ma porownania miedzy nimi;] telefon jest bardzo głośny, po ustawieniu korektora na max głośnośc jest porownywalna do nokii 6233 (2 glosniki o bardzo wysokiej jakosci). NIe charczy ani troche w porownaniu do k750i lub w810i. Wyswietlacz jest duzy, ukazuje bardzo wiele szczegółów. Telefon ma wbudowane 470mb pamieci. Jedyna wada tego telefonu jest to, ze po rozsunieciu jest duzy. Ale to kwestia przyzwyczajenia ;] no i nie ma wbudowanego radia. Ale przy oryginalnym zestawie jest ono w sluchawkach. :)

  • 0

    211.  2008-04-22 09:19:30

    a jaki tyl byscie wzieli? w900 czy moze w910? albo w ogole odbiegajac od serii w i wziac k850?

  • 0

    212. ~dzis kobieta :D  2008-04-22 22:10:10  host: ns2.faf.net.pl

    mam pytanie co z kartą pamięci?? tzn co jak wsadze do niego karte memorystick pro duo 4 gb?? bedzie widział tylko 2? czy wogole nie bedzie widział?? czy bedzie widział 4?? :D jak to jest? :D i jak sie ustawia zeby otwarcie klapki otwieralo polaczenie?? :D

  • 0

    213. ~paula  2008-05-03 14:59:02  host: gor186.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie jaki kolorek by wziąć???

  • 0

    214. ~kamilcia90  2008-06-09 14:24:27  host: dgf67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon!!

  • 0

    215. ~sdsds  2008-06-16 19:36:58  host: 77-253-135-130.adsl.inetia.pl

    Kupie go, chyba że polecicie mi inny w*** w tym samym przedziale cenowym.

  • 0

    216. ~Jaco  2008-06-19 01:13:14  host: aeee160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na białym nie widac porysowan hehhee ..a z tym odbieraniem to sie nie da chyab .. elloo

  • 0

    217. ~krax  2008-07-24 19:56:13  host: 1.ver.airbites.pl

    Spoko fonik zamieniłem sie z bratem k800i na w900i i opłacalo mi sie może ma aparat zły ale za t filmy jakie nakręca i muzyka to poprostu super telefonik ale raczej zmieniam go na k850i

  • 0

    218. ~sydney88  2008-07-30 21:38:49  host: ip-89-174-124-161.multimo.gtsenergis.pl

    Paula - ja polecam kolor czarny, bo miałam wcześniej biały i na nim każdą najmniejszą ryskę było widać a czarny jest jakoś tak odporny na porysowania. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to mogę odsprzedać telefon.

  • 0

    219. ~  2008-07-31 11:57:36  host: bdf125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedyś był dla mnie marzeniem, mam już go rok i nadal nie jest zły ale już nie wydaje mi się taki "boski" jak na początku. :P

  • 0

    220. ~kamil92  2008-08-03 00:47:45  host: pc117-5.zse.bydgoszcz.pl

    sydney88 chcialbys odsprzedac plyte glowna od w900i tylko? bo zalal mi sie a za pozno zareagowalem i sie zorietowalem:). a jezeli nie to za ile caly tefon?sprawa pilna. ;] a teefon godny polecenia swietne zdjecia filmy jakosc muzyki funcjonalnosc i wyswietlac a wilekosc nie ma znaczenia pzdr.

  • 0

    221. ~sydney88  2008-08-18 15:36:23  host: ip-94-42-30-202.multimo.gtsenergis.pl

    Jak już to mogę odsprzedać cały telefon. A ile za niego dajesz. jest w bd stanie, kolor czarny. Czekam na propozycje :)

  • 0

    222. ~sydney88  2008-08-21 15:45:58  host: ip-94-42-15-31.multimo.gtsenergis.pl

    kamil92 w opcji jest tylko sprzedaż telefonu. Czekam na propozycje. Telefon jest koloru czarnego. Pozdrawiam

  • 0

    223. ~sydney88  2008-08-21 22:01:06  host: ip-94-42-7-135.multimo.gtsenergis.pl

    kamil92 Jest możliwość zakupu telefonu. Jak się skontaktujemy? Telefon jest koloru czarnego.

  • 0

    224. ~  2008-08-24 14:57:36  host: ip-94-42-20-33.multimo.gtsenergis.pl

    Kamil92 / uważam, że jest to telefon godny polecenia, nie tylko dla mężczyzn, pomimo swoich dużych gabarytów. Ja jestem w jego posiadaniu już jakiś czas, jest niezawodny, nie wiesz się, szczerze polecam wszystkim / mogę sprzedać cały telefon, czekam na propozycje, jakiś inny namiar na Ciebie?

  • 0

    225. ~kamil92  2008-09-08 20:39:12  host: pc117-5.zse.bydgoszcz.pl

    ja ten telefon mialem ale zostal zalany i potrzebuje nowy bo nie che zmieniac modelu bo to jest dla mnie najlepszy telefon. pzdr

  • 0

    226. ~Cinek  2008-09-19 10:00:26  host: inet20909nb-0.eranet.pl

    ten telefon jest najlepszy. pomimo że taki duży..ale aparat jest swietny, kamera najlepsza..nawet w k850 jest slabsza:P ogolnie polecam bo mam go juz dlugo i do wymiany jest tylko obudowa;p pzdr

  • 0

    227. ~  2008-10-04 00:26:23  host: ejb122.internetdsl.tpnet.pl

    Iphone jest wielki i jakos mi to nie przeszkadza:D

  • 0

    228. ~  2008-10-04 10:25:08  host: bbu36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po ile on tera chodzi???

  • 0

    229. ~  2008-10-14 14:55:01  host: 093105032113.swk.vectranet.pl

    ja chcę sprzedać swój (biały) w dobrym stanie, zadbany, 2 zestawy słuchakowe, dowód zakupu, ładowarka.. 420 zł

  • 0

    230. ~emila  2008-10-14 20:35:22  host: aawh17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za ile teraz mozna go kupic?

  • 0

    231. ~sydney88  2008-10-20 19:09:41  host: ip-89-174-122-4.multimo.gtsenergis.pl

    To skoro biały ma być za 420, to ja swój czarny z kartą 2G mogę sprzedać za jakieś 500zł.

  • 0

    232. ~adi_yes  2008-10-25 20:04:37  host: dxz218.internetdsl.tpnet.pl

    ja kupiłem z serwisu nowy za 680 złotych

  • 0

    233. ~MrsKAtie  2008-11-29 19:40:29  host: 77-253-132-8.adsl.inetia.pl

    Ja mam W910i :) Fajniejszy i ładniejszy ^^

  • 0

    234. ~niunie  2009-03-20 15:53:48  host: 195.184.83.158

    telefon sliczniutki!! menu przepikne!! poprostu miodzio lodzio!! polecam:P

  • 0

    235. ~  2009-03-21 11:18:11  host: 195.205.209.10

    a czy on głośno gra? bo mam K750i przerobionego na W800i i chce teraz wgrać od niego akustyke, W900 Acuostic ;]

  • 0

    236. ~vibez  2009-05-16 19:04:54  host: emr133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wgraj toshare 1.7

  • 0

    237. ~vibez  2009-05-16 19:06:24  host: emr133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W900 Acuostic gra ciszej

  • 0

    238. ~madziaa  2009-06-05 14:25:17  host: chello084010185152.chello.pl

    mam pytanie : nie wiem czy kupić tego sonika czy W350i... tamten jest bardzo delikatny a ten podobno jak się go otwiera to szybko się psuje a naprawa kosztuje dużo... którą wybrać??? z góry dziękuję za odp :)

  • 0

    239. ~  2009-06-29 19:18:11  host: chello089079248009.chello.pl

    Ja mam zamiar kupić ten telefon,tylko tak straszycie,że wyswietlacz się moze zepsuć i teraz jestem zmieszana :/

  • 0

    240. ~Zakrzy^  2009-11-10 23:29:02  host: 217.98.79.17

    Dla mnie ten telefon jest niezastąpiony. Zakupiłem używany na allegro, i chodzi jak złoto.Nie mam do niego żadnych zastrzeżeń (może tylko to że na mrozie zawiesza sie walkman) , ale to tyle tego złego co mam o nim do powiedzenia. Nie oddałbym go za żadne inne telefony świata. Sony Ericsson W900i to jest telefon dla mnie...

  • 0

    241. ~LenaAngelina  2010-01-06 01:08:03  host: aaua204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie - czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć czy gdzieś w PL dostanę ten telefon? bo na allegro nie ma :(

  • 0

    242. ~Joanna  2010-05-19 17:20:29  host: 91-193-208-104.eimperium.pl

    Czemu tak chcecie kupić ten telefon ? Przecież są inne, lepsze, tańsze i łatwiej dostępne...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-173-184.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet