Sony-Ericsson W890i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W890i Opinie o Sony-Ericsson W890i

Sony-Ericsson W890i

w sumie: 455
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~ssij_mnie_malutka  2007-11-07 19:20:48  host: hnx158.internetdsl.tpnet.pl

    Boże skąd sony bierze projektantów? Paskudny ale możliwości całkiem spore.

  • 0

    2. ~Rynek  2007-11-07 21:47:06  host: ddn97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z wygladu całkiem całkiem jednak wole cos badziej multimedialnego

  • 0

    3. ~RYBNIK!!!  2007-11-07 22:37:52  host: 088156096020.stk.vectranet.pl

    tel. podobny w designu do w810 ale z funkcji do k800i który jest juz starszym modelem jak do nowinek, ale coś czuję, ze go zamienię z k800i gdyż mam k800i a funkcjonalnością nie odbiega od niego, heh, a wiem, że swria "W" jest lepsza pod względem dźwięku . . .czyli połączenie funkcjonalności z dsignem i wychodzi W890i. pozdro dla wszystkich maniaków "SE"

  • 0

    4. ~str  2007-11-08 08:49:20  host: 193.24.24.10

    Po prostu następca w880i...dodali lepszy aparat i parę bajerów...ot i tyle.

  • 0

    5.  2007-11-08 13:40:18

    jak zwykle plastikowo-metalowy-nowoczesno-szajsowaty wygląd Sony-Ericssona... do tego z wyglądu klon W880i & W810i.. Funkcje niczego sobie, tu nie mam zastrzeżen

  • 0

    6. ~  2007-11-08 13:50:39  host: bzv50.internetdsl.tpnet.pl

    ot tyle?? hmm a co jeszcze byś chciał w następcy?? sokowirówkę? lol jak takie cymbały sie wypowiadają to lepiej niech najpierw pomyślą WIELKIE NIE DZIECIĄ NEO CHELLO UPC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    7.  2007-11-08 14:39:13

    Niezłe funkcje ma ten telefon. Chociaż ten wygląd... 8/10 za te funkcje.

  • 0

    8.  2007-11-08 16:38:50

    Nareszcie inna klawiaturka a nie tak jak w se w880 jednak dziwi mnie że SE nie dodał irdy :P

  • 0

    9. ~Rafal  2007-11-08 17:48:39  host: gw-lan.mcon.pl

    Kiedy bedzi w sprzedazy?

  • 0

    10. ~ZiomaleczkaxPP  2007-11-08 18:58:20  host: 83.2.24.2

    gadacie a niewiecie jedzcie sprawdzic do sklepu a potem gadaj to wszystkim A i nie madrujcie sie jak niewiecie chyba madrze mowie

  • 0

    11. ~musiek  2007-11-08 21:36:20  host: nat-13.autocom.pl

    obecnie korzystam z w880i, jak się pojawi i stanieje pomyślę nad zmianą, przede wszystkim ze względu na odtwarzacz walkman 3.0 i HSPDA

  • 0

    12. ~tom  2007-11-09 15:00:08  host: host1.flatpla.net

    do 1 : o co ci chodzi ? /mi sie podoba a jak tobie nie to pisz takich bzdur że jest paskudny / paskudna to jestes ty jak tak piszesz /

  • 0

    13. ~dexter  2007-11-09 15:38:53  host: ebp230.internetdsl.tpnet.pl

    czemu tylko w dwóch kolorach??? mógł by być kremowy, albo czerwony

  • 0

    14. ~KORNIK  2007-11-10 10:36:59  host: 82.160.29.4

    3 x NIE. Powinni wyrzucić projektantów. Oni się chyba lubią pastwić na cierpieniu naszych palców.

  • 0

    15.  2007-11-10 20:01:35

    do !: nick to Ty masz niezly widac ze jakis... no dobra bez epitetow. telefon calkiemfajny i ma czym sie pochwalic. jestem za. SE the best!

  • 0

    16. ~Ekscentryczny :P  2007-11-11 16:39:49  host: public-gprs1298.centertel.pl

    Ej ten fon już wyszedł??? Co wy macie do jego wyglądu?! mi się tam podoba ;P może sobie go kupie... albo nokie 7900 Prism pzdr.

  • 0

    17. ~ppp  2007-11-13 00:21:59  host: 78-133-128-1.komster.pl

    nowa wersja systemu oraz nowy wolkman software oraz brak guzika WWW to jest TO! :-) jak dla mnie piękny i funkcjonalny (mam E61i)!

  • 0

    18. ~se the debest!!!!!!!  2007-11-14 15:52:45  host: dzg210.internetdsl.tpnet.pl

    fonik spoko poprawili wygląd i dali lepszy aparat :P mi sie podoba w porównaniu z w880i nareszcie sluszny następca :P

  • 0

    19. ~SE  2007-11-14 17:25:45  host: gw-lan.mcon.pl

    Kiedy ten telefon bedzie mozna kupic?

  • 0

    20. ~joł  2007-11-15 00:04:15  host: w3cache.lublin.pl

    jedno ale! faktycznie podobny jesli chodzi o aparat do k800i ale nie ma flasha, wiec zapomnijcie o robieniu fotek gdy nie ma oswietlenia dobrego! muza pewnie lepsza. pozdro

  • 0

    21. ~manieq  2007-11-16 19:20:54  host: public-gprs921.centertel.pl

    telefon spox tylko te przyciski do odbioru rozmowy jak z jakiejś nokii, ciekawe czy da się w nim wymienic klawiaturke

  • 0

    22. ~Adam  2007-11-17 09:40:11  host: 9.ver.airbites.pl

    Najpiękniejszy z SE

  • 0

    23. ~sebeszczyn  2007-11-20 13:45:27  host: emc154.internetdsl.tpnet.pl

    paskudny?????phii. przeciez telefon jest super. po prostu klasa. fajny foln

  • 0

    24. ~Boro  2007-11-23 14:06:27  host: adnx169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakie możliwości ?? ;/ Przeciez on nie ma symbiana...wiec nie ma zadnych mozliwosci !

  • 0

    25. ~> K!NGU$@  2007-11-30 12:02:00  host: chr219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 13- "dexter" - on jest w trzech kolorach :| Czarny, brązowy i srebrny. Jak się dzieci nie znacie to nie narzekajcie, bo tak najłatwiej. a poza tym to opinie że "on jest paskudny" są bez sensu, tym którzy czytają te opinie, to sie na nic nie przyda, że wyrazicie swoje zdanie, bo to sprawa gustu, mi osobiście się ten model podoba, ale dobrze że ma "zwykłą" klawiaturke a nie jak w880i. tylko szkoda że wychodzi dopiero w 1 kwartale 2008r. a miał wyjść w grudniu (buuu) ale niestety często są "opóźnienia"/ a i jeszcze tak na marginesie, to błagam Was, nie pszcie niczego w stylu "nokia-wypier*** SE-THBST" to bez sensu, każdy telefon ma swoje wady i zalety, a to kóry "jest fajny" to kwestia przyzwyczajenia.... :*P:*O:*Z:*D:*R:*O:*

  • 0

    26. ~  2007-11-30 22:48:49  host: 213.25.9.13

    Ja widziałem kiedyś ten telefon na allegro. Tam były troszkę większe zdjęcia i jestem pewien, że w rzeczywistości ten fon jest o wiele, wiele ładniejszy. JESTEM ZDECYDOWANIE ZA. Telefonik mnie się bardzo podoba, a co do klawiszy: pozory mogą mylić. A jak było z K550i? Ah, te klawisze! A co sie okazało? Że są wygodne i sensowne. Pozdrawiam. ;)

  • 0

    27. ~zbyncom  2007-12-04 20:25:28  host: cez151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    absolutely gorgeous !!! Nie zgadzam sie ze jest brzydki. Dla mnie wspanialy, zalezy jeszcze z jakich tworzyw jest zrobiony nie mialem go w rece jeszcze. Ale mysle ze w przyszlosci bede, bo jestem fanem serii W. mialem w810i, w850i, w880i, w900i wszystkie super. w900i uszkodzil sie niestety ;( popsul bleh nikt go nie chce naprawic. pozdrawiam

  • 0

    28. ~zbyncom  2007-12-05 00:48:10  host: cez151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    absolutely gorgeous !!! Nie zgadzam sie ze jest brzydki. Dla mnie wspanialy, zalezy jeszcze z jakich tworzyw jest zrobiony nie mialem go w rece jeszcze. Ale mysle ze w przyszlosci bede, bo jestem fanem serii W. mialem w810i, w850i, w880i, w900i wszystkie super. w900i uszkodzil sie niestety ;( popsul bleh nikt go nie chce naprawic. pozdrawiam

  • 0

    29. ~sweet evil  2007-12-05 16:48:40  host: 088156077009.sie.vectranet.pl

    boożeee, to tylko wygląd! ważniejsze jest co ma w środku- funkcje ma super przecież. no i wcale nie jest brzydki, mi się podoba

  • 0

    30. ~;Domelo  2007-12-07 10:21:01  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    kto mi go kupi ?? :P telefon swietny pod kazdym wzgledem poniewaz ladnie i nowoczesnie wyglada ma 3.2 mpx ma walkmanam karcioche pamieciochy 2 gb w zestawie ;d a co wy chcecie od tych klawiszy jezieli zmiescily sie NA NICH NAPISY TO ZNAK ZE NIE SA ZBYT WASKIE CZXYLI BEDA RACZEJ WYGODNE ;p

  • 0

    31. ~pixer  2007-12-09 19:37:47  host: 97-29.espol.com.pl

    fajna zabawka , ale lepszy jest w910i

  • 0

    32. ~af  2007-12-10 13:53:30  host: multinet-1-49.kal.pl

    Tylko dlaczego bez Flasha ?? :/

  • 0

    33. ~izu$  2007-12-10 16:27:29  host: host-81-190-128-254.olsztyn.mm.pl

    ten telefon jest poprostu super muszę go mieć !!!!!!!! ;)

  • 0

    34. ~LOLosław  2007-12-11 17:42:39  host: 90-156-64-221.magma-net.pl

    Najbardziej dobijają mnie klawisze słuchawek. Jak je oglądam to wzbiera mnie na wymioty. Jakby bebechy włożyć do obudowy z W880i to byłby to chyba najlepszy i najładniejszy slim na rynku.Najgorsze w SE jest to,że dobry telefon jest stylistycznym nie wypałem.To strasznie boli pomimo tego,że SE są w moim mniemaniu doskonałymi komórkami.

  • 0

    35. ~znk  2007-12-13 21:59:03  host: asg112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest poprostu chore,co sie wyprawia na rynku telefonów komórkowych.W ostatnim czasie wychodzi tyle nowosci ze ja juz nie nadazam co jest w jakim telefonie i czym sie one od siebie roznia,bo nawet zaczynaja wygladac podobnie.Tel.powoli zaczynaja sie roznic miedzy soba kolorami.Powoli moim zdaniem nastepuje przesyt rynku modelami.z jednej strony to dobrze ze mamy takie mozliwosci wyboru ale w moim odczuciu staje sie to juz mankamentem.Ja osobiscie mam problemy ze zmiana tela na nowy,bo poprostu nie moge sie zdecydowac,nie przywiazuje wagi do marki tela ale do jakosci i nadal mialem problem.nowa komore wybierałem prawie tyg i tak to mnie zniecheciło ze nie kupilem sobie zadnegoi doszedłem do pewnej konkluzjii ze mowie stanowcze NIE dla głupiej polityki firm produkujacych tele.polityki,ktora opiera sie głownie na wcisnieciu nam tego samego produktu rozniacego sie wygladem i robiacej z nas idiotów ganiajacych za nowymi trendami(głownie młodiez),zmuszajacej nas do tendencyjnego,jednotorowego rozumowania,tworzacych nie dorzecznych sporów miedzyludzkich typu ,,se jest lepszy od nokii'' i kropka.co do tego tematu to nie słyszałem jeszce dobrych argumentów za i przeciw tym marka.tak wiec ludzie garnijcie sie wkoncu!!! i zacznijcie myslec!!!!!!!!! jestesmy oszukiwani przez producentow bo kupujemy coraz to nowsze tel.ktore w zasadzie sie od siebie nie roznia(mowie tu o tel tore sa ogolno dostepne dla przecietnych)jedyne co je rozni to cena.wszystko z mojej strony myslcie i zacznijcie robic wkoncu dobre interesy

  • 0

    36. ~abcde12345  2007-12-17 13:50:39  host: anb147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko zajebiście tylko żeby miał jeszcze flesza to bym chyba normalnie kupił

  • 0

    37. ~Crazy  2007-12-19 08:07:57  host: bha146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylko z tyłu jeest ładny

  • 0

    38. ~ziutek  2007-12-19 11:04:45  host: geg220.internetdsl.tpnet.pl

    Funkcje fajne na papierze, lub ekranie komputera, jeśli to tylko w880i z lepszym aparatem, porawionym walkmanem i radiem to dziękuję ale NIE!!! NIE!!! NIE!!!

  • 0

    39. ~SmakuShoO  2007-12-30 18:19:41  host: dgg216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wizualnie telefon mi się nie podoba.Funkcję też nie są zbyt wygurowane...brak PDA.Podoba mi sie tu tylko dobry aparat i dolaczona karta pamieci.I tak w950i#w960i żądzą jesli chodzi o muzyke.I mają 4gb/8gb pamieci...I ekran dotykowy...:>

  • 0

    40. ~Odpiszcie  2008-01-08 18:45:45  host: 77-242-225-74.net.fone.pl

    Czy głosno gra muzyka ??

  • 0

    41. ~nice  2008-01-12 17:40:07  host: byr98.internetdsl.tpnet.pl

    jest juz do kupienia na allegro !! :):)

  • 0

    42. ~lanzur  2008-01-12 19:58:11  host: eaf4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli chodzi o w950i to totalna porażka. Co prawda ma ekran dotykowy i 4GB pamięci + fajny wygląd ale co z tego skoro jego obsługa jest wręcz tragiczna. Już nie wspomnę o tym że jest za szeroki i nieporęcznie się go trzyma w dłoni.

  • 0

    43. ~Anonim  2008-01-13 09:55:56  host: acdf62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @Odpiszcie jak chcesz sprawdzic czy albo jak glosno gra muzyka to wlacz se w domu radio na full =/ albo w samochodzie starego... :/

  • 0

    44. ~zapek  2008-01-13 19:07:28  host: gdi234.internetdsl.tpnet.pl

    Niema jak to SE,jak dla mnie najlepsze telefony na świecie.POZDRO MANIACY SE :)

  • 0

    45. ~  2008-01-16 14:41:38  host: 199.67.138.242

    Kolejny SE z malutkimi klawiszami czym to niby obługiwać?? nie wiem co w tym takiego fajnego, dziękuję postoję.

  • 0

    46.  2008-01-16 17:55:36

    Podoba mi się,że ten Sony Ericsson ma aparat 3.2. Telefon według mnie jest bardzo ładny. To nie prawda, że Sony Ericsson robi brzydkie telefony. Są super.:-) No ale mam do nich jeden minusik, a mianowicie to, że ( większość SE )nie mają PDA. A takie SE jak np. P1, P910i, M600i itp., to juz są według mnie przenośne biura.:-) I firma SE powinna produkować większość takich telefonow.:-) pzdr. jestem maniakiem Sony Erocssonów. :-) :-)

  • 0

    47. ~daro  2008-01-22 01:43:29  host: dvi110.internetdsl.tpnet.pl

    Jak bedzie w wersji czarnej to biore napewno - zmieniłbym bo juz mi sie W580i troszke znudził.

  • 0

    48. ~Znawca  2008-01-26 18:59:13  host: gpu10.internetdsl.tpnet.pl

    hahahah, 256 tys. kolorow , nokie maja 16 mln , ale kibel te soniacze

  • 0

    49. ~hawk  2008-02-02 12:00:55  host: bto134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie jest spoko, zgadzam się z tym, że przyciski są trochę małe ale ja mam cienkie palce i musze wam powiedieć, że są bardzo wygodne, nawigacja nie sprawia mi żadnego problemu, wystarczy tylko trochę przechylić palca, nie męczą się dłonie. Na początku trochę miałem trudności ze "wstecz", ponieważ SE przeżucił się z tym klawiszem, teraz jest tak jak w Nokii. Według mnie najlepszy jest odtwarzacz i ekran (no i jeszcze może ten brązowy kolor) pozdroo

  • 0

    50. ~df  2008-02-03 01:14:58  host: ip-85-14-123-67.swietochlowice.net.pl

    telefon zajo z wyfladu tylko jak by byly inne kolory. tak jak kolega napisal czarny pewnie byl by the best

  • 0

    51. ~darrr  2008-02-03 01:15:55  host: ip-85-14-123-67.swietochlowice.net.pl

    ma full funkcje (dla mnie wystarczy) i zajo z wygladu tylko jak by byly inne kolory. tak jak kolega napisal czarny pewnie byl by the best

  • 0

    52. ~D.A.N  2008-02-19 17:39:30  host: bzw70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super fonik musze go mieć, a ty Znawca ... z Ciebie taki Znawca ze sie zaraz posmieje ... 256 tys. sie prawie niczym nie różni ... 16 mln to dlatego że ma wiecej odcieni .. i pisze ze na papierze że to 16 mln. moim zdaniem :PP ... Nie jestem taki żałosny jak ty ... że mówisz ze "Soniecze" to kibel ... teraz ja bym tak o Niokiach musiał powiedziec .. Ale ja szanuję te firme ... . Podro dla Fanów SE i szanujących SE .

  • 0

    53. ~Brando  2008-02-23 02:51:08  host: spc1-seve5-0-0-cust656.asfd.broadband.ntl.com

    Nokie... Plastykowe shity dla dresików którzy nie kumają innych telefonów. SE rządzi czy się to komuś podoba czy nie. A Symbian? na cholerę to? Ja telefonu używam do dzwonienia i pisania sms-ów. Bzdety mi niepotrzebne. A tęsknota za kolorkami typu róż, błękit to dobre dla pustych lachonów... Świetny fon anyway...

  • 0

    54. ~  2008-02-23 14:48:03  host: etk95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest super ogromne funkcje super glosno gra jestem zadowolonym na maksa posiadaczem tego fona mam go juz w swej kolekcji teraz czekam tylko na c902 i w 890i i juz bedzie super a w przyszlosci k900i i wszystko w temacie pozdrawiam a tak nawiasem to nokie sa do bani co z tego ze maja 16 ,ln jak bateria i zasieg to tragedia i sa grube nokia to syffffffff i symbian ktory wciaz sie sypie bo sony jest numer jeden na swiecie a nokia to syff

  • 0

    55. ~theal  2008-03-02 22:08:44  host: xdsl-8688.wroclaw.dialog.net.pl

    patrzac na wyswietlacze komorek jeszcze nie odroznilem ktory ma 16 mln a ktory 256 tys, szczerze nie widze roznicy, a jesli chodzi o nokie to niech naprawia te symbiany wydali n95 8gb bo symbian im sie sypal w n95 a zeby nie bylo ze ten sam fon uzyli wbudowanej pamieci z dopracowanym oprogramownie (dobry spontan) ale jesli chodzi o pamiec to ja nie potrzebuje 2 twardego dysku bo mam komputer mi 2gb wystarczy w komorce gdzie tylko polowe mam zawalona, telefon jest w sprzedazy juz i nie dlugo bedzie mozna trafiac na 1 "okazy" w Polsce

  • 0

    56. ~theal  2008-03-02 22:09:35  host: xdsl-8688.wroclaw.dialog.net.pl

    jeszcze dodam ze dla mnie jest plusem brak symbiana ;) i pozdrawiam tych ktorzy tez tak sadza ;)

  • 0

    57. ~solar  2008-03-17 19:14:51  host: host-87-75-165-141.dslgb.com

    dzis go mialem w dloni. troche sie pobawilem. mam nadzieje ze wkrotce wezme na niego trening. ogolnie wpadl mi w oko :))

  • 0

    58. ~riot  2008-03-22 15:14:14  host: nat-prim-204-20.globalconnect.pl

    moja siostra przywiozla ten telefon z UK. wyglada swietnie, ma polskie menu. obsluga intuicyjna. duzy wyswietlacz. w zestawie byl kabel USB, karta M2 2GB, sluchawki.jakosc odtwarzanej muzyki na sluchawkach 7/10. nie wiem tylko jak wyglada sprawa sciagniecia simlocka...

  • 0

    59. ~lob69  2008-03-28 23:31:25  host: cpc1-cove2-0-0-cust277.sol2.cable.ntl.com

    dla mnie jest super i chyba go jutro kupie

  • 0

    60. ~animalxxl  2008-04-02 10:21:55  host: 82-46-207-45.cable.ubr06.smal.blueyonder.co.uk

    Telefon bardzo dobry. Bateria od k800i więc jak na taki mały telefonik jest baaardzo wydajna. Mały, lekki, klasyczny i wyposażony we wszystko czego trzeba oprócz lapmki i radyjka, ale jest spoko. Ocena 8.5/10

  • 0

    61. ~IgoR  2008-04-05 23:16:24  host: public-gprs2127.centertel.pl

    Sony Ericsson to najlepsza marka na rynku ale mogli by dokopać Nokii robiąc np. W1000i z aparem od prototypu K5i (7.1 mpix), Walkmanem 4.0 (takiego pewnie jeszcze mie ma), Wi-Fi, GPSem, głośnikami stereo i wszystkim co tylko można. Według mnie narazie bawią się w kotka i myszke z Nokią. Robią np. W890i który ma 3.2 mpix bez autofocusa i lampy błyskowej. To nie jest dobry kierunek rozwoju :(

  • 0

    62. ~Seba  2008-04-28 16:56:53  host: abpl44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jezeli uwazacie, ze w910i jest lepszy od w890i to sie mylicie... mialem dwa w910i i w obydwoch slider po miesiacu zaczal miec niezle luzy. Fakt, ze moze zle trafilem ale u mnie w910i jest skreslony. Wymieniłem na W890i i ma on wiele lepsze klawisze niz w910i, lepszy aparat i jest bardziej dopracowany. Tyle moich opini jak narazie ;)

  • 0

    63. ~-->Darek  2008-05-10 20:32:49  host: chello089079051029.chello.pl

    Aparat kupiłem w ciemno, widząc go jedynie w gablocie sklepowej, spodobał mi się ze względu na wyjątkowy design i niewielkie wymiary. Świetny odtwarzacz muzyczny, gra bardzo dobrze, nic nie trzeszczy, dobre efekty przestrzenne. Świetny bas. Gra jednak troche ciszej niż np.k750i., który walkmanem przecież nie jest. Aparat robi dobrej jakości zdjęcia, nie można się do nich przyczepić (piszę tak, bo po zrobieniu serii zjęć wgrywam je z reguły na kompa i drukuję). Trzeba jednak uważac na drżenie ręki, jest na to podatny, nie ma stabilizatora. Soft jest szybki, przy uruchomionym Walkmanie w tle i innych aplikajach daje się wyczuć lekkie zwolnienie, ale nie jest to dokuczliwe. Przy przesylaniu zdjęć z komórki na laptopa przez bluetootha od czasu do czasu komorka się zacina i trzeba go wtedy zresetować. Bateria przy intensywnym użytkowaniu (kilka godzin rozmów dziennie i tyle samo czasu poświęconego na Walkmana) trzyma max 3 dni. Ulokowanie klawiszy jest poprawne, wszystko na swoim miejscu. Podsumowując, gorąco polecam!!!

  • 0

    64. ~k  2008-05-29 11:00:01  host: atropos.tpi.pl

    #60 Czytaj uwaznie specyfikacje ten telefon ma radio

  • 0

    65.  2008-06-03 10:25:14

    wreszcie poprawili odwieczną kwestie rysowania sie szybki obiektywu od aparatu bo w tym modelu nie mamy jej bezpośrednio na spodzie telefonu, jest tam tylko otworek w klapce a szybka znajduje sie pod nią

  • 0

    66. ~hwoarang  2008-06-04 22:32:47  host: acz57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo prosze o odpowieć czy on ma 2 głośniki czy jeden bardzo prosze o odpowieć

  • 0

    67. ~djkamil  2008-06-07 20:55:52  host: abgy152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma dwa muzyka leci przez przedni i tylni to ma być to stereo w nim

  • 0

    68. ~  2008-06-07 21:12:58  host: abgy152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma dwa głośniki gra ten przedni i tylni i to jest to jego stereo

  • 0

    69.  2008-06-07 21:15:16

    ma dwa głośniki gra przez ten przedni i przez tylni i to ma być to jego stereo

  • 0

    70. ~hwoarang  2008-06-13 18:06:39  host: acr6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzięki djkamil a głośno te głośniki grają czy normalnie lub słabo

  • 0

    71. ~pytos  2008-06-14 19:15:28  host: bxb85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam takie pytanie bo chce se kupic albo w880i albo ten. Hmm mi sie bardziej z wyglady podoba w880i tylko mały minus mi sie wydaje ze ma tylko 2pixele a ten ma 3.2 i co jeszcze w880i ma tylko 1gb karte ale mi tyle wystarczy bo tak i tak nie zapełnie 2gb :P i w890i jest droszy o 200zł na allegro .I którego mam kupic ??

  • 0

    72. ~adi  2008-06-16 17:40:35  host: chello089078190135.chello.pl

    mam pytanie czy w w890 chodzi karta która zdejmuje simlocka???

  • 0

    73. ~Tomek  2008-06-17 19:44:30  host: xdsl.201.c82.petrotel.pl

    Dzisiaj dostałem telefon. Jest doskonały! Najbardziej przeszkadza mi brak flasha (miałem go w k750i), brak osłonki obiektywu, źle poukładane multimedia i klawisze w prawo i w lewo (trudno się naciska). Reszta gra jak marzenie. Polecam wszystkim, bo warto kupić.

  • 0

    74. ~ErIXON  2008-06-27 14:56:19  host: p5b0af161.dip.t-dialin.net

    Ja nie wiem który wybrać ten czy w760i,proszę o szybką odp.

  • 0

    75. ~darek  2008-07-03 00:41:34  host: 167-mo6-7.acn.waw.pl

    Super telefon - lekki, zgrabny, bardzo cienki (cieńszych telefonów nie będzie - wszystkie nowości są grubsze ponieważ są obciążone wyścigiem za pikselami i innymi bajerami - poza tym cieńszy już by gorzej w dłoni leżał). Bateria 950mAh. Zestaw słuchawkowy nawet fajny. Model silver z wyglądu to cud malina - ma klasę, aż miło się na fonik patrzy, no i pasuje do metalowego zegarka. Z softu, jedną z ciekawszych rzeczy jest google maps z geolokalizacją na podstawie triangulacji. Telefon na aukcjach schodzi o 500 zł taniej niż w sklepach. Naprawdę polecam, jeśli nie zależy Ci na linii cybershot (autofokus, lampa błyskowa, ale nic za darmo - przeważnie te fony nie są cieńsze niż 18 mm), a wolisz za to fajnego walkmana. Uważam, że w890i jest najlepszy w swej klasie. Nie zapowiada się, aby znaleźć coś równie praktycznego i sprawdzonego, o takich gabarytach i bajeranckim wyglądzie przez najbliższy rok. Nawet iphone ma kosztować 3 razy więcej, więc jest poza klasyfikacją. Ten fonik można uznać za wersję poprawioną modelu w880i, który był zbyt cienki, przyciski miał do kitu oraz denne kolorki.

  • 0

    76. ~edyttttta  2008-07-05 17:00:36  host: 77-253-118-31.adsl.inetia.pl

    hmm a jaka jest cena???

  • 0

    77.  2008-07-09 12:49:02

    czy ta komurka ma 3d prosze o odpowiedz

  • 0

    78. ~  2008-07-13 23:42:28  host: buo20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wole telefony bez symbiana... symbian zwalnia telefon... poza tym on jet dla ludzi ktorzy potrzebuja wiecej niz dzwonic pisac esy i sluchac muzyki ;p chyba sobie go kupie pzdr

  • 0

    79.  2008-07-14 19:30:13

    czy ten fon ma 3D

  • 0

    80. ~  2008-07-18 15:30:26  host: host-89-229-210-158.kwidzyn.mm.pl

    Baardzo jestem ciekaw, czy ten telefon pojawi się w Play'u. Obecnie jest to chyba mój wymarzony telefon a na pewno zakupię go w przeciągu..XD dwóch lat XD Play ma baardzo dobrą ofertę zarówno telefonów jak i świadczonych usług i warunków umowy. Z niecierpliwością czekam na pojawienie się go u któregoś z operatorów

  • 0

    81. ~kamillo  2008-07-18 15:59:43  host: 87-205-202-49.adsl.inetia.pl

    czy może mi ktoś odpowiedzieć kto posiada ten telefon czy dobrze nim zdjęcia z bliska wychodzą np. kartki z tekstem, czy się nie rozmazuje to dla mnie ważne, proszę o odpowiedź, z góry dziękuję.

  • 0

    82. ~ania  2008-07-18 16:35:42  host: 212.160.172.70

    Ten soniak jest super swietny wyglad,duza katra bo 2 gbi super aparat bo 3.2 pixele:))a czarny jest dostepny widziałam na ebay:))(ale mocca lepsza)

  • 0

    83. ~Bampu  2008-07-18 16:45:21  host: ccg142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon posiada lampę błyskową?

  • 0

    84. ~Kraszer  2008-07-19 09:08:19  host: apn-77-112-96-160.gprs.plus.pl

    Czy ma latarke??

  • 0

    85.  2008-07-19 12:02:24

    mam pytamie do osób które posiadają ten telefon, czy bez auto focusa np. robi dobrze zdjęcie kartki z tekstem, czy można ją odczytać, to dla mnie bardzo ważne, proszę o odpowiedź, z góry dziękuję.

  • 0

    86.  2008-07-19 15:16:57

    ten telefon nie ma lampy błyskowej.

  • 0

    87. ~  2008-07-24 09:48:41  host: 87-205-173-154.adsl.inetia.pl

    ktoś może odpowie na te pytania??

  • 0

    88. ~  2008-07-24 11:47:28  host: 195.117.100.1

    Jeżeli chodzi o zdjęcia to często sobie fotografuje ekran laptopa i nie ma problemu z przeczytaniem jego zawartości nawet w telefonie więc myślę że z kratką sobie też nieźle poradzi. Generalnie telefon mnie niczym nie zaskoczył tzn spodziewałem się i wypasu i go mam :))))

  • 0

    89. ~JQ  2008-07-25 09:54:00  host: 241net174.net.zeork.com.pl

    jutro go dostane to go opisze :P

  • 0

    90. ~daniel  2008-07-26 16:02:32  host: public-gprs74826.centertel.pl

    Mam ten telefon od niedawna, jest po prostu super, ładne zdjęcia wychodzą, muzyka też gra nieźle,ogólnie ładny wygląd, i mnóstwo bajerów. Polecam

  • 0

    91. ~tomekuic  2008-07-28 10:45:13  host: 212.87.241.195

    do "Znawaca" : 16 miln kolorów ludzikie oko nie rozróżni. Nie różni się niczym od 256 . 16 mln kolorów skraca tylko czas baterii jest to taki pic na wodę fotomontaż. Nokia to dobiero kibel i złom . Soniaki sa najlepsze ja ich nigdy nie zamienię na te okropne dziadoskie nokie ;p

  • 0

    92. ~  2008-07-31 15:38:15  host: 77-253-119-194.adsl.inetia.pl

    mam tego fona jest po prostu super, zdjęcia nawet bez autofocusa wychodzą bardzo dobre, wideo niczego sobie tylko nie nadaje się dla osób z dużywi palcami bo moga nacisnąć 2 przyciski na raz, ale jak dla mnie jest w sam raz. polecam najlepszy kolor: piano black (czarny)

  • 0

    93. ~  2008-08-03 14:42:40  host: 87-194-12-71.bethere.co.uk

    czarny jest dostepny tylko w niektorych siecach w angli tak mi sie zdaje ze to bylo orange

  • 0

    94. ~  2008-08-05 13:39:21  host: 77-253-108-170.adsl.inetia.pl

    no ale na alegro są wszystkie kolory nowe fony

  • 0

    95. ~Kama  2008-08-08 14:56:31  host: host114.router1.tygrys.net

    Troche za drogi ten telefon i niema lampy błyskowej a jak ja kupie teraz telefonik to tylko z lampą błyskową pozdro:)

  • 0

    96. ~tom  2008-08-15 15:33:54  host: host4-190.btk.net.pl

    jaką wersję softu CID ma ten telefon: mógłby mi ktoś poszuka w papierach Z góry dzięki

  • 0

    97. ~tom  2008-08-15 15:36:58  host: host4-190.btk.net.pl

    można to sprawdzi gdy jesteśmy np w menu: wiecej>informacje o systemie (i tu pokazują się same wersje zainstalowanego oprogranowania) więc prosiłbym o podanie tych danych

  • 0

    98. ~Edko  2008-08-17 00:40:27  host: aact44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy robi on lepsze zdjecia niz w610i ??

  • 0

    99. ~kejm  2008-08-29 19:47:38  host: 83-145-145-113.cable-modem.tkk.net.pl

    mama go jest zajebisty

  • 0

    100. ~Diego  2008-09-02 11:32:13  host: ti0028a380-4057.bb.online.no

    Witam,mam pytanie do ludzi ktorzy juz dlizej posiadaja ten telefon.Ja go mam od 4 dni i pozatym ze jest naprawde swietny to martwia mnie 2 sprawy(nie wiem czy slusznie dlatego prosba o pomoc w tej sprawie),chodzi mianowicie o glosnosc dzwonkow i odtwarzacza.Mam ustawiona glosnosc na full i moim zdaniem bardzo cicho slychac(np.moja zona posiada Noike 6300 i jej dzwonki zagluszaja kmpletnie moj telefon).Nie mam pojecia czy to tylko tyle ten telefon potrafi czy poprostu fabrycznie jest zrypany a pozatym przy odtwarzaniu niektorych utworow w glosniku strzela ,pyka itp. i oczywiscie gra bardzo cicho.Probowalem na sluchawkach i jakos tez nie zabardzo glosno daja:( I przyznam szczeze ze nie mam pojecia czy tak ma poprostu byc,czy telefon jest zchrzaniony? Czy ktos ma podobne spostrzezenia?Czy ktos jest mi w stanie pomoc lub podpowiedziec???? Czekam na jakakolwiek pomoc.Pozdrawiam,Diego!!!

  • 0

    101. ~Plichtoro  2008-09-05 19:43:45  host: 4.wod.airbites.pl

    pierdu pierdu telefon super ... klaniam glowe dla se... tylko szkoda ze nie ma lepszego aparatu bo jak na samego siebie jest drogi... nom mogli walnac ten aparat 5mpx a nie 3.2 ... heh wkrotce go zakupie... ale zastanawialem sie pomiedzy nim a c905 ale wezme tego... a dla wlascicieli i fanow samsungow polecam b600 telefon z aparatem 10 mpx i z lufka jak w cyfrowce :P

  • 0

    102. ~Marek  2008-09-07 14:00:15  host: aeet168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik dobry do sluchania muzyki. Zdjecia sa dobrej jakosci. Tylko trzeba uwazac aby nie trzasc reka. Bez stabilizacji potrafia sie rozmazywac.Bateria trzyma stosunkowo dlugo.Co do lampy blyskowej to ciezko sie dziwic ze jej nie posiada, tak samo jak kilku innych rzeczy. Przeciez jest tak cienki ze ciezko wszystko upchac do niego i zeby to jescze miescilo sie w rozsadnej cenie!!! Seria W jest dedykowana do sluchanai muzyki jak ktos potrzebuje super zdjec to niech nie kupuje tego fona , a w zamian aprat cyfrowy lub SE z seri K . one do tego rzeczy sa produkowane. PS mam radio w nim POZDRO

  • 0

    103. ~1234  2008-09-13 13:29:56  host: aalz133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @100 Diego - rzeczywiście u mnie też dzwonki są bardzo ciche (+słaba wibracja), więc trzymając tel. w kieszeni można nie usłyszeć/poczuć kilku połączeń; walkman na słuchawkach gra głośno, przez głośnik - identycznie jak z dzwonkami :)

  • 0

    104.  2008-09-13 20:14:30

    miałem wczesniej k550i, k750i ... SE coś w sobie ma ze te aparaty sie podobają ale jak juz sie jest ich wlascicielem to sie okazuje ze posiadają wiele wad.... jedną z nich - najgorszą jak dla mnie - była ZBYT WOLNA migawka w aparacie... inaczej mówiąc wymienione przeze mnie telefony nie nadawały sie do strzelania czegos innego niż domy i drzewa. Znowu sie pojawił SE...w890i... znowu mi sie podoba ale... sie boję bo oprócz tego ze jest ładny jeszcze chciałbym wiedzieć czy ma SZYBKĄ migawkę ? nie wymagam cudów tylko normalności :) niech posiadacze sie wypowiedzą

  • 0

    105. ~samsung  2008-09-15 16:10:26  host: elg29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mikrofalowka !! SAR 1.5 !! NIE POLECAM !!

  • 0

    106. ~MADA  2008-09-29 13:40:38  host: d90-129-69-150.cust.tele2.pl

    CO WY GADACIE wygladad tego fona i wogóle cały tel. jest zaaaaaajebisty :PPPPP

  • 0

    107. ~peczek  2008-10-01 14:16:51  host: host-89-230-138-249.inowroclaw.mm.pl

    fajty telefon u mnie narazie nie maja go w plusie niestety ale poczekam jeszcze troche mam nadzieje ze wrescie beda na magazynie i w sklepie :)

  • 0

    108. ~nasti666  2008-10-03 19:58:57  host: nat-mia-1.aster.pl

    a jak tam bateria trzyma

  • 0

    109. ~tomash111  2008-10-05 13:37:46  host: ip-83-2-211-13.static.xcore.pl

    najbardziej ciekawi mnie cena w plusie za w880i cena ok.1600zł a za w890i ok.1100zł i w mixie opłaca sie bardziej a wydaje mi sie ze w890i jest lepszy niewiem czego to zrobili . i jak myślicie nokia 5310 czy SE w890i bo sie waham co brac na mixa 36 po 30 nokia choci po 199zł a SE 69zł niby lepszy SE ale tańszy ale nokia dla mnie pewniejsza ale bardziej mnie składania ku SE a mam nokie 6020 ;] heh troche złom ale idzie piszcie co myslicie

  • 0

    110. ~Shiselle  2008-10-05 15:05:57  host: klient122.net.krosoft.pl

    peczek ten telefon jest juz w plusie a raczej ja go widzialam w mix pluzie nawet cena ujdzie i zastanawiam sie nad jego kupnem bo jest swietny pozdroo:*

  • 0

    111. ~  2008-10-07 18:04:37  host: 2.przyrow2.gre.pl

    sluchajcie mam pytanie mam ten tel od wczoraj i dzis chcialam przeslac od kumpeli przez bluetooth piosenke no i sie przeslala ale nie da sie odtworzyc bo ciagle wyskakuje jakis blad i nawet usunac sie nie da dlaczego? Odp szybko prosze

  • 0

    112. ~Simi  2008-10-08 23:47:23  host: 77-253-108-65.adsl.inetia.pl

    kupilem dzisiaj ten telefonik i mam z nim 2 problemy: 1. przy niektórych piosenkach w Walkmanie po końcu piosenki nie zostaje włączony następny utwór, tylko wyskakuje "Błąd" 2. Nie wiem czemu, ale menu jest bardzo "zamulone", ma opóźniony zapłon, animacje ani gify nie są płynne.

  • 0

    113. ~ja  2008-10-09 23:10:14  host: domtel57.domtel.ptc.pl

    A ja wam powiem że ten fonik jest w plusie bo go własnie zamówiłem i czekam na przesyłke:-P A własciwie to jak tam sprawa z aparatem do wideorozmów??

  • 0

    114. ~mis  2008-10-12 13:06:16  host: host-217-172-254-188.lodz.mm.pl

    to prawda że ten telefon nie ma polskiego menu???/// przosze o odpowiedź

  • 0

    115. ~fefcia  2008-10-12 14:54:21  host: gate-euler-dialog.walbrzych.dialog.net.pl

    zastanawiam sie , czy nie wziąść sobie tego fona z mixa...czytająć powyższe komenty doszłam do wniosku że telefon jest zarypisty, aczkolwiek posiada pewne minusy...nie wiem co zrobić, z wyglądy w890i poprostu wymiata, ale czy funkcje również??

  • 0

    116.  2008-10-12 22:01:29

    ma go od tygodnia jestem jak narazie zachwycony mi bateria trzyma 3 dni ale wiadomo bawie sie nim caly dzien polecam

  • 0

    117. ~starsky  2008-10-13 17:49:19  host: host-89-228-33-71.elk.mm.pl

    Mam od kilku dni ten telefon i jest świetny.W mix plusie dodają do niego karte 2 giga i w mixie na 32 doładowania kosztuje jedyne 29zł. za tą cenę na chwilę obecną w śród średniej klasy telefonów ten fon to mercedes :).Jedyna wada to cicha gra tego telefonu na głośnikach,za to na słuchawkach sam luksus :)

  • 0

    118. ~ziuta  2008-10-13 20:35:43  host: host-89-231-128-5.rawamaz.mm.pl

    zajebisty telefonz lekki cienki i zgrabniutki.robi super zdjęcia i w ogóle jest boski polecam gorąco!!!

  • 0

    119. ~  2008-10-13 21:54:02  host: apn-77-113-5-191.gprs.plus.pl

    Mam ten telefon od kilku dni i jest po prostu extra. Miałam do wyboru W880i no i właśnie W890i. W końcu wzięłam ten bo jest nowszy, ma lepszy aparat i wiele innych zalet. Kolor mam srebrny i mi się podoba. Kupiłam go w Plusie za 1,22zł :)) No i to naa tyle chybba :]

  • 0

    120. ~  2008-10-13 21:58:29  host: apn-77-113-5-191.gprs.plus.pl

    A no i źle jest napisane w Oprogramowaniu, bo pisze, że nie ma minutnika, a go ma :))

  • 0

    121. ~emilo  2008-10-13 22:48:12  host: acqx81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej wiecie moze jak dodac piosenke do kontaktow.Nie chodzi mi o te piosenki co sa fabrycznie wgrane tylko te pobrane z komputera

  • 0

    122. ~dorotka  2008-10-13 23:38:01  host: csknet-84-234-45-236.csk.pl

    Tym którzy słuchają dużo muzyki polecam gorąco.miałam SE K800i i w porównaniu z tamtym ten jest fajniejszy:) oczywiście nie mówię o aparacie:) seria K się w tym specjalizuje, ale W890i też daje radę;) Dostałam kartę 2GB w pakiecie także jestem zadowolona.Nawet bardzo.Dźwięki czyste, basik super.słuchawki profesjonalnie wyciszają dźwięki z zewnątrz.I ważne że radio nmie trzeszczy.A to niestety zdażało się w K800i. Jednym słowem - bajer :)

  • 0

    123. ~adi  2008-10-14 16:07:02  host: ip-89-174-175-94.ibd.gtsenergis.pl

    mam pytanko w sprawie tego przycisku aparatu. czy to prawda że podczas pisania smsów włącza się aparat??????? proszę o szybką odpowiedź

  • 0

    124. ~konik  2008-10-14 19:41:05  host: abox159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie ustawia na wygaszaczu godzine?

  • 0

    125. ~kondi  2008-10-14 22:05:33  host: 82.160.142.62

    kupilem go dzisiaj i jest W.Y.P.A.S na serio w realu wydaje sie 200000000X lepszy kupujcie ludziska

  • 0

    127. ~69HWDP  2008-10-19 14:44:55  host: aeik23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel jest dobry tylko pod wzgledem muzyki. ma ladnie rozbudowany odtwarzacz. do robiena zdjec polecam serie "k"

  • 0

    128. ~  2008-10-20 18:16:28  host: pc-55197.zdnet.com.pl

    czy można ustawić swój własny dzwiek dzwonka w tym modelu?

  • 0

    129. ~Karlotta  2008-10-20 20:36:32  host: hgf154.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon mam go od tygodnia i oplacalo sie kupic ma wszystko to co mi potrzebne a to ze niema irdy to mi nie przeszkadza bo teraz parawie wszyscy mają bluetooth

  • 0

    130. ~karolll  2008-10-20 22:22:27  host: adpl152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mama go od dzisiaj i jest zajebisty lecz ma kilka wad 1 i podstawowa strasznie cicho gra mialem w200i i w porownaniu to nie ma startu z nim

  • 0

    131. ~maciekc  2008-10-22 12:07:05  host: ip-79-175-212-100.cable.smsnet.pl

    mogę sie mylić ale u mnie nie udało mi sie ustawić na wygaszaczy godziny natomiast chcąc sprawdzić godzine ewentualnie czy ktos nie dzwonił lub jakiś sms wciskam z boku przycisk regulacji głosu i sie wyświetla bez konieczności załączania wyświetlacza

  • 0

    132. ~zi0meqq  2008-10-22 14:46:15  host: lan-szombierki-91-6-nat.streamnet.pl

    mam pytanie czy w w890i są takie same funkcje jak w w910i czyli np żyroskop shake control , to ze jak sie obroci poziomo telefon to obraz tez sie obraca ... ?? pomocy bo niewiem jaki telefon mam wybrac w890i czy w910i mam dylemat ;PP .

  • 0

    133. ~  2008-10-22 20:48:05  host: f96-060.opera-mini.net

    W poniedziałek będę jego posiadaczem. Miałem mieć nokie e61 ale poszła bokiem. Nie ma w magazynach.

  • 0

    134. ~maciekc  2008-10-23 09:02:20  host: ip-79-175-212-100.cable.smsnet.pl

    mam pytanie do uzytkowników se890i- otóz nie doszukałem sie w instrukcji co oznacza litera H lub 3G w lewym górnym rogu wyświetlacza oraz do czego służy 2-pozycyjny przycisk na zestawie HF

  • 0

    135. ~sssssss  2008-10-24 10:02:23  host: pc0114.ebeskidy.pl

    Czy współpracuje z MyPhoneExplorer?

  • 0

    136. ~  2008-10-24 21:06:57  host: agn56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Symbian to na nokiach jest a nie na SE

  • 0

    137. ~  2008-10-24 21:22:22  host: 47-144.89-161.tel.tkb.net.pl

    A MAM PYTANIE CZY ON BY MOGŁ KOSZTOWAĆ 1000 ?? BO KOLEZANKA MI TAK POWIEDZIAŁA ALE NIE WIEM

  • 0

    138. ~patrykinho  2008-10-25 10:23:00  host: 82.146.248.92

    bardzo duży plus dla tego telefonu, po pierwsze elegancki wygląd (na żywo dużo lepiej niż na zdjęciach), bardzo duża funkcjonalność, muzyka odtwarzana rewelacyjnie, głośniczki całkiem głośne, zdjęcia robi średnie, lekki i cienki, a teledyski w formacie mp4, mpeg4 lub 3gp (polecam Any Video Converter - przerabia m.in. do formatów komórkowych). Moja ocena 9/10

  • 0

    139. ~ADAmus  2008-10-25 12:41:06  host: 77-253-157-126.adsl.inetia.pl

    hmmm a ja go ogladałem w plusie i troche wolno chodziło menu jakby sie zacinało ia miało za duza karte ???? czy komuś tak tez sie robiło ????????????

  • 0

    140. ~WiLq  2008-10-25 16:48:38  host: apn-77-114-33-13.gprs.plus.pl

    Nono się naczytałem i coś czuję że w poniedziałek się przejdę do salonu Plusa i go wezme w mixie;] Dla mnie telefon to przede wszystkim muzyka i teraz tak - na głośniku słabo grają mówicie??Hmmm no to może być dla mnie minus ale raczej więcej czasu słucham na słuchawkach więc problemu nie będzie(chyba);] Jak go bd miał to na pewno go zrecenzuję;] Zastanawiam się też nad k800i którego wybrać??

  • 0

    141. ~Kryśś  2008-10-25 17:09:05  host: host-n3-87-136.telpol.net.pl

    fakt ten telefon gra strasznie cicho dzisiaj jadąc na rowerze nie usłyszałem jak dzwonił do mnie tata dopieero pod koniec nie zdązyłem odebrać, wkurza mnie to ze i na słuchawkach i na głosniku gra mega cicho a ponadto ostatnio chcą wrzucić pliki muzyczne z kompa deformuje mi pliki mp3 wszystko inne działa poprawnie moim zdaniem mogłem wziąść se k800i duzo głośniej gra i ma lampe błyskową dzisiaj byłekm zanieść go na gwarancje lecz w salonie "PLUSgsm" powiedzieli ze dopierwo w poniedziałek będe mógł go oddać i przez 2tygodnie upominać sie o fona zastępczego a jak dostane to będzie to jakaś stara cegła typu simens z przed epoki a telefon ogólnie zarąbisty z wyglądu. PS. jak będe mógł wybrać sobie inny fon wybiore k8ooi bo z tego tak jakoś coraz mniej zaczynam być zadowolny

  • 0

    142. ~ViP  2008-10-25 18:05:24  host: hostk2039.infobiuro.pl

    martwi mnie szybka aparatu.jak sie porysuje to ciekawe jak beda wygladały zdjecia i czy bedzie mozna ja wymienic

  • 0

    143. ~iamastupidguy  2008-10-25 19:22:00  host: zz26.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam Ten Telefon. I jest Idealny dla Osob Ktozy wymagaja czegos wiecej. W nim jest wszystko. Lecz posaiada jedna drobna wade. Nie ma lampy Błyskowej, lecz ona nie jest az tak przydatna. Zdjecia jak na telefon wychodza idealnie! POLECAM!

  • 0

    144. ~og  2008-10-26 09:43:37  host: host80-48-113-62.cable.wsm.wielun.pl

    Gdy mam karte 4GB i jest w większości zapełniona to nie zwalnia to telefonu?

  • 0

    145. ~Destiny  2008-10-26 13:51:18  host: user-89-108-217-49.mobile.playmobile.pl

    Fajny telefon kupię go już niedługo.

  • 0

    146. ~maedleyn  2008-10-26 23:26:50  host: byw162.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest super. mam od tygodnia i po prostu nie moge się nacieszyć. jeden minus - po 3 dniach padły słuchawki ;/ ale z tym da się żyć :D

  • 0

    147. ~  2008-10-27 12:12:34  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    on ma symbiana??

  • 0

    148. ~Edziua  2008-10-27 15:59:10  host: axe42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Baznadziejny ten telefon nie podoba mi się jest taki chłopski .

  • 0

    149. ~ziomczyk016  2008-10-27 17:45:12  host: gsd234.internetdsl.tpnet.pl

    mam go od dzis. podoba mi sie bardzo.

  • 0

    150. ~  2008-10-27 22:54:16  host: p05-11.opera-mini.net

    zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu, a ponieważ ten telefon nie posiada lampy błyskowej to czy można dokupić osobną, lampę np. MXE-60 i czy bedzie ona działać ? prosze o odpowiedz

  • 0

    151. ~Biały  2008-10-27 23:14:28  host: pc-03019.zdnet.com.pl

    Świetny telefon!!! po badziewnych SE T65 oraz T68i przekonałem się do tego modelu. Wcześniej E50, niedawno Touch Diamond, ale pozbyłem się go po dwóch miesiącach użytkowania. Jak narazie W890i używam od paru dni i jestem naprawdę zadowolony, choć z dystansem podchodziłem do SE.

  • 0

    152. ~marta  2008-10-29 17:25:46  host: ddd218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie go kupiłam. Naprawde fajny telefonik.

  • 0

    153. ~Leszek  2008-10-29 19:20:10  host: 77-253-65-56.adsl.inetia.pl

    Telefon jest beznadzielny. Aparat sam się włącza i robi zdjęcia. Napisanie sms'a graniczy z cudem, np by napisać litere "n" w każdym telefonie naciska się odpowiednią ilość w przycisk z liczbą 6, a w moim telefonie tylko mi wpisuje kolejne litery "m". Jednym słowem tragedia. Bardzo często są problemy z odblowowanie telefonu. Aktualizacja oprogramowania nic nie daje. A prace helpdesk oceniam bardzo nisko.

  • 0

    154. ~  2008-10-30 10:01:02  host: ecr147.internetdsl.tpnet.pl

    kurcze jutro biore go z maxa ale w mixie jast tylko srebrny i brązowy.. a ja bym wolał czarnego... szkoda. a telefon genialny

  • 0

    155. ~sarti  2008-10-30 10:51:43  host: aqy163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka ja posiadam ten telefonik.Jak chcecie cos wiedziec wiecej to piszcie 1019856 pozdro sony ericsson forever!

  • 0

    156. ~wilq  2008-10-30 11:21:05  host: apn-77-114-67-249.gprs.plus.pl

    Od wczoraj jestem posiadaczem tego modelu i jak na razie robi bardzo dobre wrażenie. Cały czas jednak nie mogę się przyzwyczaić do wielkości klawiszy numerycznych bo są dość malutkie ale myślę że po jakimś czasie da rade się przyzwyczaić. Wielki plus za słuchawki z przejściówką i samym wykończeniem tego akcesoria. Głośnik dość głośny ale mógłby być nieco głośniejszy, bardzo fajny programik o nazwie SensMe, aparat pomimo matrycy 3.2 Mega Pixela robi zdjęcia średniej jakości ale to telefon muzyczny a nie seria "K", jest trochę wolny; na początku wydaje się że jest zamulony ale jest to mało widoczne, baaaardzo szybki kabel jak i Bluetooth(na Samsunga e-250 80kb!)bardzo dobry odtwarzacz, malutki i cieniutki nic tylko brać;] Szczerze polecam 9/10!

  • 0

    157. ~ArTuRo  2008-10-30 22:15:58  host: 77-254-59-1.adsl.inetia.pl

    t0masz teledyski mi sie wydaje musisz najpierw przerobic w jakims programie i dopiero wrzucic podobnie jak w mp4. tez sie zastanawia na kupnem tego tela w mixie i jak na razie mi sie podoba ;]

  • 0

    158. ~Pawel19  2008-11-01 18:44:20  host: blw23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejka wszystkim :) Mam ten telefon 2 tygodnie i jest wypasiony ma wszystko lecz nie ma lampy odbłyskowej i to jest minus :)aparat ma extra 3,2 mega pixela . Zdięcia są wyraźne . ten telefon jest dobry pod wzgledem muzyki xD podzro

  • 0

    159. ~  2008-11-02 12:46:15  host: f96-053.opera-mini.net

    Zaje... Telefon. Wymiata pod każdym względem. Trochę brakuje diody w aparacie ale to w końcu telefon muzyczny... Szczerze polecam

  • 0

    160. ~vbfdbv  2008-11-03 06:44:31  host: aqz239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma on gps??

  • 0

    161. ~maslo  2008-11-03 20:54:55  host: adgw101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od dzisiaj i jest rewelacyjny mam kolor czarny poprostu boski nic nietrzeszcze jest idealny metalowa obudowa robi wrazenie i ten design miodzio same superlatywy ale minus ma... ten czujnik swiatla szkoda ze nieidzie go wylaczyc bo nielubie jak ekran sam sie rozjasnia gdy jasno i sie sciemnia jak ciemno(oszczednosc baterii) mnie sie to niepopodoba sle i tak jest good:)

  • 0

    162. ~aga0767  2008-11-04 13:09:02  host: fbi35.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od kilku dni i musz epowiedziec ze jestem babardzo z niego zadowolomna. jedyna wada są przyciski sa malutki i dosyc ciezko sie mi pisze sms .

  • 0

    163. ~A  2008-11-04 18:31:41  host: fik118.internetdsl.tpnet.pl

    bateria 950mAh. trzyma od 3 do 5 dni. przy uzywaniu,dzwonienia i semsów.

  • 0

    164. ~xddd ^^ ;PP  2008-11-04 23:16:18  host: 86-40-224-39.b-ras3.mvw.galway.eircom.net

    Elo! Nie wiem co robić. Z wyglądu fonik wymiata, jest z.ajebistyy ale troche mnie martwi z tego co przeczytałam, że : 1.jest cichy - czy to prawda?? Nie wymagam jakiś cudów czy cos, alezebymozna bylo sluchac normalnnie ;p. 2. menu jest mulne {to mi zdeka zwisa i powiewa, ale wolałabym, żeby był normlnyy xddd^^. } Co robbić? Plz odp!!

  • 0

    165. ~Master  2008-11-04 23:47:31  host: host206-113.kaskada.net

    Martwią mnie wypowiedzi pozytywne/negatywne n.t. telefonów, wystawiane przez osoby, które nawet nie trzymały konkretnego modelu w rękach... Ale do rzeczy - tel. mam od prawie miesiąca i jest to mój 4. SE (poprzednio K750, K530 i K790). Miałem do wyboru W890 i K800, ale po K790, K800 wydawał mi się po prostu badziewnie plastikowy (końcówka serii chyba poszła na ilość). W890 nie jest doskonały, ale jako telefon multimedialny sprawdza się bardzo dobrze. Muzyka brzmi świetnie (chociaż przy porządnej mp3-ce Sony wypada kiepsko), a napewno lepiej niż tel z serii K i Nokie (przynajmniej ostatnie modele XpressMusic). Aparat, jak na nieruchomy obiektyw, robi dobre zdjęcia, choć czas naświetlania jest zbyt długi i łatwo zrobić zdjęcie "poruszone". Radio - jak w każdym z ostatnich SE, czyli świetne. Wyświetlacz genialny (wygląda lepiej niż Nokii o lepszych parametrach), a dzięki wbudowanemu czujnikowi światła (automatyczne dostosowanie mocy podświetlenia wyświetlacza i klawiatury) jest zawsze czytelny. Obudowa solidna, aluminiowa - mój pierwszy SE który WOGÓLE nie trzeszczy! W komplecie dostajemy poza lepszą ładowarką (z wejściem na np. słuchawki), kablem USB i porządnymi słuchawkami na "pilocie" kartę 2GB, co dodatkowo cieszy przyszłego użytkownika. Rozmowy prowadzi się bardzo wygodnie (rozmówcę słychać głośno, a mikrofon dobrze ściąga) choć trzeba uważać, by nie wcisnąc jakiegoś klawisza po boku, bo dają się wcisnąć bardzo łatwo. Razi tylko to, że przy tak przebajerowanym menu, jakie ma ten model, często widać, jak elementy animowane nie chodzą płynnie. Pomimo to, uważam że telefon zasługuje na wysoką ocenę - głównie za to że jest bardzo dobrze radzącym sobie multimedialnym kombajnem upakowanym w miniaturową, precyzyjnie wykonaną obudowę cieszącą oko. Do tego wszystkiego - zadziwiająco tanim kombajnem. Pozdrawiam i życzę miłego użytkowania! Master

  • 0

    166. ~Filips  2008-11-05 19:10:03  host: bbu246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Heja.Czekam na aktywacje tego fona.jak myslicie jest dobra muza i aparacik..?czy muzyka gra tak jak w w200i.? prosze o odpisy.pozdro

  • 0

    167. ~paulinkaa28  2008-11-05 21:47:07  host: public-gprs61442.centertel.pl

    dzisiaj kupiłam sobie ten telefonik..poprostu cudo xD same plusy..jak narazie

  • 0

    168. ~frmr  2008-11-06 15:21:55  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    Mam ten model już ponad pół roku, w zasadzie nic do zarzucenia. Mógłby mieć bardziej sensowne menu, wcześniej miałem W850i i powiem, że tam było bardziej intuicyjne. Genialny pomysł z wykorzystaniem aluminium jako obudowy, szkoda tylko, że boczne ścianki są z plastiku... Od wczoraj mam pewien problem, zakupiłem lampę MXE 60 lecz niestety przy podłączeniu otrzymuje komunikat "Not Supported" no i nie mam pomysłu jak ją odpalić może ktoś ma jakiś pomysł?

  • 0

    169. ~milunia  2008-11-06 22:47:27  host: ers228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od dzisiaj . dostałam od chłopaka. super prezent choc troszke kanciasty ale sony e. jednak jest najlepszy:) swietny wyglad max wyposazenie jak dla zwykłego smiertelnika ;P boski jest i tyle:))

  • 0

    170. ~Fr  2008-11-07 08:24:24  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    Czy ktos ma pojecie jak pod ten telefon podpiac zewnetrzna lampe blyskowa?

  • 0

    171. ~Lolus  2008-11-07 20:22:26  host: acip18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema mam pytanie jaki musi miec format video aby przesłac je na tel.

  • 0

    172. ~  2008-11-08 23:24:16  host: acmp185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od miesiąca i jestem ogromnie zadowolona. nie spodziewałam się, że aż tak przypadnie mi do gustu. *bateria trzyma mi 4 dni przy ciągłym użytkowaniu. *zdjęcia (mimo braku autofocusa) wychodzą rewelacyjne, jeżeli trochę się poćwiczy. ;) *jak przystało na telefon-walkman odtwarzanie muzyki jest na najwyższym poziomie. *filmy ogląda się doskonale. czy te z napisami czy bez. jadąc np. autobusem do szkoły możecie oglądać sobie film. ogólnie telefon powala. za taką cenę tyle plusów, to wręcz niemożliwe. a jednak. ;P pozdrawiam i zachęcam do kupna.

  • 0

    173. ~pynio  2008-11-09 13:12:34  host: abpg15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest zarąbisty... jakość muzyki po prostu genialna aczkolwiek troche cicho gra(ale za to stereo) ogólnie wypas... tylko nie wiem do czego służy program music mate bo nic w nim nie mogę zrobić

  • 0

    174. ~  2008-11-10 00:45:53  host: f96-057.opera-mini.net

    Zajebjoza ten fon.polecam wszystkim

  • 0

    175. ~JuLiaa  2008-11-10 19:06:24  host: 217.98.40.33

    a mam pytanie.. co z wyswietlaczem?.. bo na wielu stronach pisze ze ma rozdzielczosc 240x320 pixeli.. ale gdzies widzialam ze ma troche mniej... napiszcie jesli posiadacie ten telefon... ;] pzdr ;)

  • 0

    176. ~Pablo  2008-11-10 22:11:30  host: xdsl-8277.lubin.dialog.net.pl

    PYTANKO?? CZY MA GPS...?? Zalezy mi na telefonie z nawigacja!!!

  • 0

    177. ~  2008-11-11 16:14:48  host: ged59.internetdsl.tpnet.pl

    ma polskie menu

  • 0

    178. ~  2008-11-12 12:17:10  host: adm218.internetdsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie czy kupowac ten telefon bardzo mi sie podoba i mi go polecaja jak myslicie kup[powac czy nie????

  • 0

    179. ~  2008-11-12 19:45:01  host: 88-199-85-100.tktelekom.pl

    ja już mam tego fona miesiąc, i jest zajeb.sty, aparat b, fajny, wprawdzie nie ma lampy, ale w innych fonach z fleshem te diody gowno dawaly... nie ma to jak ksenon;), odtwarzacz fajny, troche cichy glośnik, ale w zestawie są super słuchawki;) wyswietlacz wystarczajaco duzy, dobra rozdzielczość, dobrze sie filmy oglada, szczególnie mp4:) pomysłowy jest czujnik jasnosci ekranu, ekran sciemnia sie i rozjasnia automatycznie:) klawisze wygodne, druga kamera nie da sie robić fotek:( nom ty chyba tyle... polecam ten telefon, no nie jest to wprawdzie kombajn;), ale wystarczajoco ma tych ,,bajerów,,;) pzdr w mixie za 29 zł;)

  • 0

    180. ~Sazuqe  2008-11-14 11:32:28  host: guk82.internetdsl.tpnet.pl

    filmiki na kome 3gp musisz mieć o ile masz SE. a w890i jest zajebisty. Ale ma 1 mały minus... a mianowicie brak Flash'a... :(

  • 0

    181. ~Angela  2008-11-14 19:02:47  host: 62.87.152.210

    Jest to moj 5 SE. jakos od kiedy tylko dostawałam komórki to wybierałam własnie tą firmę. Po prostu duzo bajerów w bardzo niskiej cenie. Jesli chodzi o ten telefon to ma swoje wady, jednak przy plusach one troszeczke giną. Ma super wyswietlacz, dzwiek jest czysty, chociaz funkcja MEGA BASS jest głównie słyszalna tylko w słuchawkach bo puszczajac muzyke prosto z telefonu nie widac zadnej róznicy. Radio nie trzeszczy! Słuchawki praktycznie całkowicie wyciszaja dzwięk z zewnatrz. Aparat zostawia troche do zyczenia, ale w tej funkcji specjalizuje sie seria 'k' tak wiec mozna sobie to darowac. Telefonu praktycznie nie czuc w kieszeni bo jest tak lekki i cienki, ładowarka ma super bonus (wejscie na sluchawki) dzieki czemu mozna ladowac i sluchac przez sluchawki jednoczesnie. Obudowa z aliminium jest dobra dla osób ktorym telefony leca z rak, (dla mnie:D) chociaz łatwo sie rysuje, przyciski sa bardzo małe przez co osoby z wiekszymi dłonmi maja utrudnione pisanie smsów. Radze blokowac klawiature poniewaz przycisk właczajacy aparat jest bardzo wyczulony, co utrudnia takze zrob ienie ostrego zdjęcia. Troche pokręcone menu. Jeszcze jeden plus dla firmy SE ze zrezygnowała w znacznym stopniu z joysticków, poniewaz 8/10 lądowalo w naprawie po 3-4 miesiacach uzytkowania. Ocena: 9/10 Polecam!

  • 0

    182. ~Angela  2008-11-14 21:42:58  host: 62.87.152.210

    Jest to moj 5 SE. jakos od kiedy tylko dostawałam komórki to wybierałam własnie tą firmę. Po prostu duzo bajerów w bardzo niskiej cenie. Jesli chodzi o ten telefon to ma swoje wady, jednak przy plusach one troszeczke giną. Ma super wyswietlacz, dzwiek jest czysty, chociaz funkcja MEGA BASS jest głównie słyszalna tylko w słuchawkach bo puszczajac muzyke prosto z telefonu nie widac zadnej róznicy. Radio nie trzeszczy! Słuchawki praktycznie całkowicie wyciszaja dzwięk z zewnatrz. Aparat zostawia troche do zyczenia, ale w tej funkcji specjalizuje sie seria 'k' tak wiec mozna sobie to darowac. Telefonu praktycznie nie czuc w kieszeni bo jest tak lekki i cienki, ładowarka ma super bonus (wejscie na sluchawki) dzieki czemu mozna ladowac i sluchac przez sluchawki jednoczesnie. Obudowa z aliminium jest dobra dla osób ktorym telefony leca z rak, (dla mnie:D) chociaz łatwo sie rysuje, przyciski sa bardzo małe przez co osoby z wiekszymi dłonmi maja utrudnione pisanie smsów. Radze blokowac klawiature poniewaz przycisk właczajacy aparat jest bardzo wyczulony, co utrudnia takze zrob ienie ostrego zdjęcia. Troche pokręcone menu. Jeszcze jeden plus dla firmy SE ze zrezygnowała w znacznym stopniu z joysticków, poniewaz 8/10 lądowalo w naprawie po 3-4 miesiacach uzytkowania. Ocena: 9/10 Polecam!

  • 0

    183. ~warriorus  2008-11-15 12:51:29  host: ajw235.internetdsl.tpnet.pl

    Odtwarza formnaty muzyczne: mp3 mpeg wma video: mpeg4 mp4 3gp

  • 0

    184. ~Anka.  2008-11-15 22:28:19  host: 078088149192.jaw.vectranet.pl

    Telefon bardzo fajny... Tyle ze szybko i łatwo sie rysuje. No i troche cichy jest jak na muzyczny telefon... Zdjecia robi bardzo ladne...ale jak jest dobre światło dzienne. No i ma dużo pamięci. ;D :*

  • 0

    185. ~  2008-11-16 17:12:30  host: apn-77-113-120-233.gprs.plus.pl

    ja mam go od przedwczoraj i jestem berdzo zadowolona jest extra w mixie obecnie koszuje 69.90, sprewuje sie super no i ma simsy 2, ma tez wideorozmowe i nawigacje gps, chociay to raczej tylko bajery, ale bardzo mi sie podoba jest sliczna duzo ladniejsza niz na zdjeciach ja tez jeje na poczotku nie chcialam ale jak zobaczylam ja na zywo to sie w niej po prostu zakochalam

  • 0

    186. ~jogobella  2008-11-17 15:53:56  host: edx2.internetdsl.tpnet.pl

    to jest zajebisty telefon mam go ma wszystko czego potrzebuje

  • 0

    187. ~  2008-11-17 21:23:55  host: addb205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzisiaj kupilam go i chce oswiadczyc ze ten telefon jest niezastapiony. jak na razie aparat jak i odtwarzacz sa wspaniale. pozdrawiam;)

  • 0

    188. ~  2008-11-18 21:10:10  host: adcc72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny telefonik, mam go od wczoraj.:).

  • 0

    189. ~aga  2008-11-19 14:11:40  host: host-87-99-22-114.lanet.net.pl

    wlasnie dostalam tego fona od mojego meża bardzo mi sie podoba fakt ze cicho dzwoni ale jest exstra

  • 0

    190. ~kami  2008-11-20 22:06:54  host: 77-254-148-170.adsl.inetia.pl

    dzisiaj właśnie otrzymałem swój telefon,wszystko fajne,podoba mi sie tylko niepokoją mnie nagłe skoki zasięgu tzn zdarza sie,ze czasami tak jakby gubił zasięg,nie wiem co o tym myśleć...

  • 0

    191. ~ktoś  2008-11-21 22:59:15  host: novos-ost.cust.sloane.cz

    Telefon jest super! Na słuchawkach gra naprawdę przyzwoicie i głośno. Głośnik też wcale nie gra cicho. Aparat robi nawet dobre zdjęcia a bateria przy bardzo częstym użytkowaniu (ok 2h muzyki dziennie, gier smsów itp) trzyma 3-4 dni tak więc jest to dużo. Ma wszystkie funkcje jakie trzeba i nie wiesza sie!

  • 0

    192. ~Angel  2008-11-22 17:12:14  host: apn-77-115-143-217.gprs.plus.pl

    Pablo, jeśli zależy Ci na SE z GPS to polecam C702, jest dostępny w Plusie od złotówki.

  • 0

    193. ~kylo  2008-11-24 21:19:56  host: host130.stimo.net

    witam. mam ten fon jak narazie tydzien. i jak narazie nie mam z nim wiekszych problemow po z a tym ze bateria sałabo trzyma bo tylko dzien do dwoch no i głosnik...ale co mozna chciec od telefonu takeij wielkosci...mam tylko jedno pytanie do tych ktorzy maja dluzej ten telefon, czy aparat w tym fonie ma taki wynalazek jak stabilizacje obrazu?? prosil bym na szybka odpowiedz, jak mozna to na moje gadu 8041672. a tak to w skali od 0 do 10 to daje temu fonkowi 7:)

  • 0

    194. ~Master  2008-11-26 16:24:04  host: static-78-8-9-122.ssp.dialog.net.pl

    Co za debil robił opis do tego telefonu..?? Wpisał ze obsługuje memory stick micro.. Gówno prawda.. Obsługuje memory stick m2.. Potem ktoś kupi micro a tu lipa nie pasuje.. Wepchnie na chama i rozwali wejscie..

  • 0

    195. ~Bartas  2008-11-27 09:43:15  host: 87-205-74-41.adsl.inetia.pl

    A więc tak: telefon mam od 3 dni i jak narazie jestem bardzo zadowolony. Bateria trzyma bardzo długo (w porównaniu z moim poprzednim telefonem) - 3-5 dni, ja przy ciągłym słuchaniu muzyki i bawieniu się telefonem rozładowałem telefon w 2 dni. Co do aparatu to zdjęcia wychodzą bardzo dobrze przy dobrym oświetleniu, gdy jest ciemno jest już nieco gorzej (daje o sobie znać brak lampy). Nie zgodzę się z opiniami że odtwarza muzykę bardzo cicho, na głośniku jest ona mniej więcej porównywalna z Nokią 5200, na słuchawkach jest już lepiej zarówno z jakością jak i z poziomem głośności. Ogólnie z telefonu jestem bardzo zadowolony, nie muli się (może troszeczkę przy słuchaniu muzyki), bateria trzyma długo, robi ładne zdjęcia, dość wygodnie pisze się SMS-y, przy dzwonieniu ładna jakoś dźwięku, rozmowy wideo... Polecam!

  • 0

    196. ~myszka.  2008-11-28 10:29:16  host: epl155.internetdsl.tpnet.pl

    Hej właśnie czytam wasze wszystkie opinnie i zastanawiam się nad tym tel. Ale wasze opinnie przekonuja mnie i troce martwia. ale wezme go a potem napisze jak cziała. BUZKa

  • 0

    197. ~  2008-11-28 10:30:32  host: epl155.internetdsl.tpnet.pl

    super jest

  • 0

    198. ~Janusz  2008-11-28 10:54:36  host: czestochowa.um.gov.pl

    Nikt nie napisał, że aby słuchać muzyki stereo w głośnikach należy trzymać aparat bokiem do uszu.

  • 0

    199. ~filip  2008-11-29 15:29:53  host: patsamstud.uni.opole.pl

    co tu dużo pisać , zajebisty i tyle ;p

  • 0

    200. ~2563karla  2008-12-02 19:34:36  host: abtw74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam od wczoraj i jest ona zajebisty

  • 0

    201. ~Kr!st-O  2008-12-02 22:16:07  host: 77-254-18-0.adsl.inetia.pl

    telefon posiadam 2 miechy ... powiem tak zadnej awarii nie bylo ... no i mam nadzieje ze nie bedzie bardzo mi sie podoba design tego tel chociaz nie moglem sie przyzwyczaic do ciekiego bo zawsze mialem cegly ...tzn wiekszy wyswietlacz - wieksza przyjemnosc ... aparat wszystko pieknie ladnie ale w dzien. wieczorem przy zapalonym swietle ... nie probuj tak robic :) no i jeszcze jedno swietnie ze jest metal z haczykiem jak jest zimno to i telefon robi sie zimny nie raz mi sie udalo takiego przylozyc do ucha ... widzialem z opisow ze komus sluchawki padly nie dziwie sie umyj uszy zanim je wkladasz ( wyczysc lub wyciag oslonke na glosniczek) ... aparat sie sam wlacza ... no czasem jak zle zlapie przy rozmowie to sie wlaczy ale dla mnie to zadna przeszkoda ... podsumowanie SE-ROX i na tyle ...lol komu bedzie chcialo sie to czytac hehe pozdro:P

  • 0

    202. ~piotrek  2008-12-04 12:29:52  host: chello089074020250.chello.pl

    a ja mam z nim problem tego typu ze podczas rozmowy zdarza sie czesto że zostaje przerwana rozmowa:( ja rozmowce slysze on mnie nie. CO moze byc nie tak? na 4 rozmowy 2 sa zawsze przerwane? oddac telefon na gwarancje?

  • 0

    203. ~piotrek0087  2008-12-04 12:33:38  host: chello089074020250.chello.pl

    witam! a ja mam problem z tym telefonem ponieważ kiedy prowadzę rozmowe często ma miejsce sytuacja ze ja slysze rozmówce a on mnie nie:( co moze być? oddać telefon na gwarancje?

  • 0

    204. ~  2008-12-04 14:36:11  host: ewo19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ma gust

  • 0

    205. ~xyz  2008-12-04 23:24:47  host: abgp207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    190: wejdź w ustawienia sieci i wybierz tylko gsm. skoki zasięgu są związane z tym, że jest ustawione na 3g i gsm. i jeżeli stracisz zasięg 3g, to przełącza Ci na gsm, jak znów załapie to 3g i tak w kółko ;)

  • 0

    206. ~Tomuśś xD  2008-12-05 22:05:35  host: acss95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli to pamięć karty to nie powinno spowalniać pracy telefonu :) Ale jeśli to większość pamięci telefonu to niestety może to spowolnić prace telefonu i to znacznie... Jak narazie mam SE w550i (brak miejsca na karte pamięci) ale jest tylko/aż 256MB miejsca w pamięci telefonu... gdy miałem wolnego miejsca około 8MB to niestety przy włączaniu telefonu blokował się nawet na 15minut :( Także polecam nie zapiswyać nic na pamięci telefonu ;P Pozdrawiam :)

  • 0

    207. ~corna  2008-12-06 20:18:20  host: beh226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ten telefon od niecalych dwoch miesiecy. w pierwszym tyg niestety musialam oddac go do serwisu, ale po wgraniu nowego oprogramowania dziala super. Nie mam zadnych zastrzezen do niego. zdjecia fajnie wychodza, tylko szkoda ze nie mozna uzywac zooma podczas robienia zdjec, ale i tak dobrze wychodza. a i do komentarza -Leszka:aparat sam sie nie wlaczy jesli bedziesz dobrze trzymal telefon i nie bedziesz naciskal przycisku 'aparatu' podczas uzywania tel... telefon fajny polecam.

  • 0

    208. ~czarna  2008-12-06 20:21:49  host: beh226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odnosnie d komentarza Leszka: widocznie pisac tal nie umiesz skoro litery 'n' nie mozesz wpisac, widocznie masz slownik w tel wlaczony... i tel mozna latwo odblowowac... wiec to nie jest tel dla Ciebie skoro nie potrafisz sie obslugiwac :/ telefon jest fajny. nie mam zastrzezen i polecam go.

  • 0

    209. ~krzychu_yoo  2008-12-07 12:48:04  host: nat.szczepankowo.poznet.com.pl

    Siema. Mam ten telefonik od trzech miesięcy. Ogółem nie jest najgorszy. Funkcja walkman jest naprawdę dobra i pozwala cieszyć się świetną jakością muzyki, dlatego też ten sprzęcik będzie dobry głównie dla melomanów, ale jeśli ktoś chce robić zdjęcia tym telefonikiem, to niech trzyma się od niego z daleka, gdyż aparat w tym sony ericssonie to kompletne dno, szczególnie że nie ma stabilizacji obrazu, przez co zdjęcia często się rozmazują.

  • 0

    210. ~agnes  2008-12-08 00:12:11  host: kielbik.e-cho.eu

    Mam ten fon miesiąc,jest wszystko OK po za baterią,która trzyma 1-2 dni przy sms-ach i paru rozmowach telefonicznych.

  • 0

    211. ~cinek  2008-12-10 00:59:25  host: dynamic-87-105-237-212.ssp.dialog.net.pl

    hejka. mam problem z usługą aktualizacji. chodzi o to że podłączam fona do kompa odpalam program i gdy pojawia sie obraz zeby trzymac wcicniete c i podlaczyc kabel...no to wlasnie nic wiwecej sie nie dzieje..nie ma opcji dalej... a robie wszytsko jak jest napisane..o co tu chodzi?? i jak to sie robi?? zz gory dzienx.

  • 0

    212. ~ktos  2008-12-10 10:06:16  host: eds165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @master weź się schowaj, bo albo robisz z siebie idiotę albo udajesz. m2 to memory stick micro. poza tym jest wyraznie napisane, że w zestawie daja karte 2gb i nikt nic nie musi dokupowywac...

  • 0

    213. ~Mati  2008-12-12 17:05:12  host: bly8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 203. Oddaj na gwarancje bo możliwe że ci mikrofon się zepsół pozdrowienia

  • 0

    214. ~eedeek  2008-12-13 16:12:27  host: adpd153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko jest. a po 2 ma minutnik ^^ ;)

  • 0

    215. ~LINDSAY  2008-12-14 21:10:56  host: abzs118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM KILKA PYTAM PROSZE O ODP! 1.jaki jest zasieg w telefonie poza miastem? 2.jaka jest pojemnosc w skrzynce sms? 3.czy on ma zoom? 4.czy przy słuchaniu muzyki przez słuchawki srednio godzine dziennie pozera duzo baterii? 5.CZY ZA TRACK ID SIE PLACI?? TO BARDZO WAZNE DLA MNIE

  • 0

    216. ~luka26  2008-12-16 17:53:18  host: cug58.internetdsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich:) Zakupiłem ten tel.tydzień temu i jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim...

  • 0

    217. ~xplode2  2008-12-20 17:31:31  host: agf58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie. czy ten telefon gra głośniej niż w 200i???

  • 0

    218. ~M  2008-12-22 08:20:38  host: gxo210.internetdsl.tpnet.pl

    czy wam też tak trzyma słabo bateria???

  • 0

    219. ~arti  2008-12-22 16:15:25  host: unregister2000139079.c0.msk.pl

    a wie ktos jak zmienic Plus.pl w prawym dolnym rogu np na Kontakty ?

  • 0

    220. ~Makol  2008-12-23 23:21:59  host: user18-029.satfilm.net.pl

    Kur, mecze sie juz z 3 godziny nie wiem jak na ten telefon wrzucić video

  • 0

    221. ~cjojnadasdad  2008-12-25 17:10:30  host: afe114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten aparat ma GPS ?

  • 0

    222. ~martus  2008-12-27 21:59:40  host: adgi37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki mam kupić telefon ????????????? Myślę nad tym powyżej ale nie wiem czy jest wadliwy ... a wy jak myślicie ???????? opłaca sie... ???????

  • 0

    223. ~mateusz  2008-12-27 22:49:06  host: aajv65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od dzisiaj i jest fajny ale kolegom sie nie podoba bo ponoc jest za stary i wogule bez sensu i muwiom ze W910i jest lepszy od niego ja tak wcale nie myśle a wy ;];];]

  • 0

    224. ~hejja  2008-12-28 09:31:14  host: 87-205-241-240.adsl.inetia.pl

    Telefon jest całkiem dobry, tylko zastanawiam się czy go kupić ponieważ został on upośledzony pod względem aparatu tzn. brak autofocusa i lampy błyskowej. To drugie bym jeszcze jakoś przeżył :D ( wiem że muzyczny, ale żeby autofocusa nie było :( ) Jeszcze się zastanowie :D Pzdr !!!

  • 0

    225. ~Pawcio  2008-12-28 09:32:57  host: ip-103-214.ib.tcz.pl

    Telefon nawet fajny juz myslalem zeby go kupic ale nie ma autofocusa

  • 0

    226. ~bzawias  2008-12-28 21:20:07  host: acqi65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od tygodnia i jestem zadowolony z niego bateria trzyma 4-5 dni wiec nic dodac nic ując

  • 0

    227. ~dary  2008-12-29 20:45:20  host: acbo224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam ten telefon...:)!!

  • 0

    228. ~kbns  2008-12-30 17:23:11  host: bhm8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie muza gra extra. Aparat przy dobrym oswietleniu tez robi wspaniale zdjecia. MAm jednak mały problem. Od czasu do czasu, zupelnie nieregularnie wyskakuje mi komunikat "karta sim nieaktywna" i wtedy następuje "restart" telefonu. Po ponownym uruchomieniu wszystko znow dziala jak nalezy. Co mogę zrobić, zeby temu zaradzic??

  • 0

    229. ~krzysiek  2008-12-30 20:27:59  host: eac82.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon tydzien ogolnie dobrze sie spisuje tylko mam pytanie jak tu sie wlacza ten aparat od strony wyswietlacza z gory dziekuje

  • 0

    230. ~wero  2009-01-01 02:28:02  host: public-gprs51465.centertel.pl

    Mam ten telefon i jest naprawdę super. Elegancki, cienki, wychodzą dobre zdjęcia, dobrze słychać muzykę. Jest to mój 4 telefon i nie mam nic do zarzucenia. Pzdr. buźka

  • 0

    231. ~manius  2009-01-01 15:38:46  host: proxy.city-net.pl

    tel naprawde godny uwagi. Co prawda mialem pewnie problem z klawiatura, troche ciezko bylo sie przesiasc z k750 gdzie esy pisalo sie genialnie, tutaj trzeba sie przyzwyczaic. Prawda,gra troche cicho, czasami nie uslyszymy nawet dzwonka:D bateria trzyma srednio 4-5 dni przy korzystaniu z int i pisaniu ok20 esow dziennie + 4 minuty rozmow. Wiec nie jest zle. Wyswietlacz- rewelacja ;) ogolnie polecam. Co najwazniejsze nie skrzypi obudowa;)

  • 0

    232. ~wera  2009-01-02 17:23:50  host: chello084010130189.chello.pl

    Właśnie dzisiaj kupiłam,wcześniej miałam ericssona,ale był łatwiejszy w obsłudze

  • 0

    233. ~Ola  2009-01-03 12:07:19  host: 77-253-29-66.adsl.inetia.pl

    Hej, mam ten telefon od niedawna i sprawia mi jeden problem. Przy korzystaniu z opcji "długich wiadomości" limit znaków dla pierwszej wiadomości kończy się niekiedy po napisaniu kilku krótkich słów. W ten sposób pisząc kilka zdań które normalnie mieszczą się w jednym smsie trzeba wysłać jako dwie wiadomości. Czy ktos z Was też ma ten problem i wie jak sobie z tym poradzić?

  • 0

    234. ~oliwia  2009-01-05 20:16:25  host: egx161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest po prostu genialny!!!!!! tez go mam.

  • 0

    235. ~pat  2009-01-07 12:49:39  host: evdo-78-30-87-93.subscribers.sferia.net

    podoba mi sie ten telefon, ale zastanawiam sie, bo zalezy mi na aparacie. Co sadzicie??

  • 0

    236. ~sylweste  2009-01-07 18:52:19  host: aaac96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem aktualnym posiadaczem tego fona od 2 miesięcy wszystko fajnie super wyglad ale ma pare znaczących wad: 1 Strasznie cicho gra na głośniku k800i o niebo lepszy pod tym względem 2 Aparat porażka k800i robi lepsze zdjecia 3 małe guziki do zalet to : bateria w moim trzyma 5-6 dni jak słucham muzyki na słuchawkach cienki nic nie skrzypi nie trzyszczy nie ograniczona lizba esów w skrzynce zależy od ilości wolnej pamięci szybki oprogramowanie nie muli sie!! ale niestety mój od tygodnia się wyłacza restartuje zamula nie chce czasami wysyłać esów wkurw... mnie nie źle cos się pierdo... w tym telefonie prawdopodobnie oprogramowanie!! ale ogólnie to polecam go jak wytrzymał u mnie 2 miechy 40 tysięcy esów i 20 godzin rozmów to naprawde dobry sprzet niebo lepszy niż nokie a odda sie na gwarancje i moze go zrobią

  • 0

    237. ~szczupczyk  2009-01-07 20:45:02  host: karpackie-b-sko13720022377.c200.msk.pl

    219. Wystarczy zrobic debranding telefonu. Odblokowuje on wiele mozliwosci, sam tel tez dziala szybciej ja poki co nie narzekam ;] Zreszta juz dosc sporo dodatkow wyszlo to tego telefonu jak patche, flash motywy, layouty wystarczy poszukac. Sam telefon mam 2 miesiace, dziala bez zarzutu bateria trzyma 2-5 dni w zaleznosci od uzytkowania. Co do danych technicznych tego telefonu na tej stronie to zgadzaja sie w 100% oprocz tego ze posiada minutnik oraz wybieranie glosowe

  • 0

    238. ~  2009-01-07 21:04:33  host: 77-242-225-22.net.pbthawe.eu

    ogólnie fajny ale nie mogę posegregować fotek w osobne foldery

  • 0

    239. ~Adrian  2009-01-10 12:00:07  host: nat-moc6.aster.pl

    ~LINDSAY Trochę głupie pytania: Tak za TRackID się płaci bo trzeba się łączyć przez WAP, zasięg poza miastem -> zależy jak daleko znajdujesz się od nadajnika, ma 3-krotny zoom cyfrowy.

  • 0

    240. ~Fan SE  2009-01-11 05:35:53  host: nat-n-163.tsi.tychy.pl

    Wczoraj poszedlem podpisac umowe do plusa i czekam na weryfikacje wiec moze dzisiaj juz bede mial tego fonika i szczerze mowiac mi tez sie bardzo nie podobal na zdjeciach ale jak go zobaczylem na zywo to sie zdziwilem na poczatku chcialem sobie kupic nokie 5220 albo 5310 ale podobno czesto wracaja do serwisu a ze SE mam juz oklepane to wybralem to cudo

  • 0

    241. ~Maciek  2009-01-13 11:46:33  host: acvn168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, ten telefon mam od około godziny i jestem bardzo zadowolony, łatwa obsługa, wszystko orientacyjnie i prosto:) Bardzzo dobra jakość dźwięku, dobry aparat, zdjęcia w dzień wychodzą super, tylko szkoda ze zoom działa tylko w trybie filmowym. To jest minus. Ale ogólnie telefon bardzo fajny, polecam wszystkim!!!

  • 0

    242. ~koval  2009-01-13 18:57:40  host: blx58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie ile trzyma bateria w tym telefonie jesli poprawnie ja sformatujemy??

  • 0

    243. ~kasia  2009-01-13 19:51:42  host: 77-253-29-140.adsl.inetia.pl

    hej, mam ten telefon od jakiegos tygodnia, moze mi ktos powiedziec, czy jak go kupiliscie to ladowaliscie go 3 razy po 12 godz? jesli tak to ile wam teraz bateria trzyma, proszę o odpowiedz

  • 0

    244. ~kamilss2345  2009-01-14 16:35:45  host: dvg202.internetdsl.tpnet.pl

    Jak ktoś ma ten telefon to wie ;d;d. On poprostu powalaaaaaaaa przez duże P !!

  • 0

    245. ~marc  2009-01-15 19:14:17  host: aceo36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    211: spróbuj zamiast 'C' przytrzymać '2' i '5' jednocześnie. 215: nie wiem jak z zasięgiem poza miastem; nie pojawił mi się jeszcze komunikat o braku pamięci sms, bo zazwyczaj kasuję po ok 100-150; zoom jest, ale można go wykorzystać tylko przy rozdzielczości vga; słucham ok godziny + ok 30 smsów + parę minut rozmów + parę zdjęć dziennie i trzyma ok 3-4 dni; track id nalicza opłatę jedynie za gprs. 219: plus.pl zmienić się nie da w ustawieniach. możesz usunąć to robiąc debranding softu (po debrandingu działa mi szybciej:) ) lub a2uploaderem usuwając plik HOOK RIGHT SOFTKEY, nie pamiętam w jakim folderze ;). telefon bardzo fajny, po 3 miesiącach żadnych głębokich rys na obudowie pomimo upadków telefon. jedynie drobne, widoczne pod światło. szybka wyświetlacza i obiektywu jak nowe ;) poza tym dobrze gra na słuchawkach, zdjęcia dobre w dzień, na baterię nie narzekam. dobrze pisze się smsy, pomimo dużej dłoni i palców. polecam ;)

  • 0

    246. ~piotrek5555  2009-01-15 19:21:42  host: bhv30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja sie zastanawiam nad kupnem telefonu ale mam tez na oku nokie 5310 który lepszy ?

  • 0

    247. ~marcin0216  2009-01-15 20:11:18  host: aceo36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    211: spróbuj kombinację klawiszy 2+5 215: nie wiem jak z zasięgiem poza miastem; skrzynkę kasuję po ok 100 wiadomościach i też nie wiem; zoom można wykorzystać przy rozdzielczości vga; bateria przy ok godzinie słuchania radia, 30 smsach, paru zdjęciach i kilku minutach rozmów dziennie, trzyma ok 3-4 dni; track id- płacisz za gprs 219: u mnie sprawa została rozwiązana przez debranding softu (poza tym nie mam żadnych śmieci od plusa, oryginalne animacje startowa i przy wyłączeniu walkman, szybszy soft). jeżeli nie chcesz debrandować, podłącz telefon pod a2uploadera, znajdź plik HOOK RIGHT SOFTKEY (lub coś w tym stylu) i go usuń. niestety nie pamiętam lokalizacji pliku.

  • 0

    248. ~tapczan  2009-01-15 23:40:02  host: dynamic-78-8-57-176.ssp.dialog.net.pl

    miałem wczesniej K750 telefonik nie do zdarcia teraz mam w890i moze ma aparat 3,2 ale zrobic dobre zdjecie ciezko zato nadrabia muzyka podłaczyłem telefon do radia w samochodzie wypasik! troszke wkurza mnie budowa klawiszy nawigacyjnych ale da sie zyc...

  • 0

    249.  2009-01-16 16:39:21

    do 211: zamiast c użyj kombinacji klawiszy 2 i 5 do 215: zoom można wykorzystać przy rozdziałce vga, z ponad godziną słuchania radia dziennie trzyma mi 3-4 dni, korzystając z track id płacisz za transfer danych. do 219: musisz wgrać czysty soft, lub usunąć przez a2uploader plik hook right softkey. niestety nie pamiętam w jakim folderze się znajduje

  • 0

    250. ~Mati  2009-01-18 13:07:37  host: eei135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hey może mi ktoś powiedzieć czy można obejść w tym modelu simlocka za pomocą xsim-a

  • 0

    251. ~  2009-01-18 18:44:23  host: 83.1.143.98

    kupiłam wczoraj tego SE i jest the best! ma wszystko czego potrzeba ( przynajmniej mi xD) zastanawiałam sie nad Nokią 6500 s, ale zdecydowałam na SE i to był trafny wybór ;) Jestem bardzo zadowolona ;)

  • 0

    252. ~Marek  2009-01-19 19:17:13  host: 87-205-214-137.adsl.inetia.pl

    telefon zajefajny polecam :D

  • 0

    253. ~Silver  2009-01-20 14:30:05  host: system8589174208.ptvk.pl

    Mam pytanie... czy ten telefon ma symbiana? Jeśli tak to jaką wersję? Bardzo proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam.

  • 0

    254. ~kris  2009-01-23 22:33:00  host: 87-205-60-132.adsl.inetia.pl

    mam ten tel od 4 dni. polecam bardzo fajny nardzie formatuje baterie ale po pierwszym ładowaniu wytrzymała 5 h słuchania muzyki na słuchawkach, 1h na głośnikach, o,5 h rozmów i parenaście smsów oczywiści plus tam jeszcze ciągłe bawienie się :D ogólnie wytrzymała 1,5 h bardzo intensywnego użytkowania.wygląd ma idealny, bardzo funkcjonalny i aparat robi bardzo dobre fotki. jak dla mnie to super fonik

  • 0

    255. ~:D  2009-01-24 13:52:01  host: ecw162.internetdsl.tpnet.pl

    ma on wogóle auto focus ?

  • 0

    256. ~Michał  2009-01-25 12:34:22  host: 77-253-90-208.adsl.inetia.pl

    Nie wiem czy mam jakiś trefny model, ale jak czytam opinie, że bateria trzyma 5 dni coraz bardziej się w tym przekonuje. Tel. mam od 2 tygodni. Muszę go ładować praktycznie codziennie! Np.: Po zostawieniu na noc pod ładowarką, o 5 rano jak wstaje i odłączę tel jest już 99%baterii, przy umiarkowanym użytkowaniu: kilka zdjęć, puszczę kilka piosenek z godzinka rozmów i kilka smsów, do 20 wieczorem poziom baterii spadnie do około 30% i musze już ładować. Jeśli mało używam tel to do wieczora poziom baterii spadnie do około50%, ale i tak musze go ładowac, bo do rana jak wstaje spadnie do 30% i wytrzyma do popołudnia. nie jestem zadowolony z zakupu, a kupiłem go ze względu na opinie, że bateria średnio około3-4dni wytrzymuje.

  • 0

    257. ~tola  2009-01-25 16:30:43  host: abqu48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem SE w890i lub SE w910i... który Waszym zdaniem lepszy? Co byście polecili???

  • 0

    258. ~ona  2009-01-25 19:50:54  host: host114.router1.tygrys.net

    Zamierzam sobie kupić ten tel bardzo mi sie podoba jest taki zgrabny cienki,ma wszystko to co chciałam dlamnie lampa błyskowa nie jest ważna bo mam aparat cyfrowy także to co on w sobie ma w zupełności mi wystarczy zastanawiam sie tylko czy wybrać kolor czarny czy srebrny?

  • 0

    259. ~Piotrello  2009-01-26 19:52:50  host: chello087206103130.chello.pl

    mam go od dwóch dni i nie narzekam. tylko nie wiem jak sie ustawia muzykę na dźwięk dzwonka

  • 0

    260. ~osama112  2009-01-27 16:23:36  host: 77-253-97-187.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie odnośnie telefonu, czy głośnik gra głośniej w nim czy w nokii 5310?

  • 0

    261. ~Aly  2009-01-28 17:17:02  host: dek239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam sie nad kupnem tego tel. tylko po waszych komentarzach swierdzam ze glosnik jest zrypany ;.

  • 0

    262. ~ona  2009-01-28 22:48:43  host: host114.router1.tygrys.net

    dzisiaj kupiłam ten telefon jeszcze nie ładowałam :)

  • 0

    263. ~ona  2009-01-28 22:53:39  host: host114.router1.tygrys.net

    Jak sie zapoznam bardziej z tym telefonikiem to napewno napisze narazie mało wiem bo nawet nie miałam czasu sie z nim zapoznać ale jest fajny taki cieniutki i fikuśny niewiem jak nastawić żeby grało głosno może wy wiecie ?

  • 0

    264. ~Lensy  2009-01-29 21:40:53  host: nat-6.ingram.com.pl

    mi bateria przy sluchaniu muzyki "non stop" trzyma okolo tygodnia :D

  • 0

    265. ~Misiek z Dleka  2009-02-03 18:48:35  host: public-gprs85299.centertel.pl

    mam ten telefon od kilku godzin i jest to mój jeden z najlepszych telefonów jakich miałem. Wszystko dla mnie czego potrzebuje jest udostępnione. SMS-y pisze się bardzo dobrze. Daje temu telefonowi 5/5. Pozdrawiam urzytkowników ...

  • 0

    266. ~klaudiaaaa  2009-02-06 14:19:24  host: 89.231.88.213

    boze telefon jest zajebisty ma dobry aparat(3.2 mega pixela) super motywy i tyle telefon polecam

  • 0

    267. ~kamilcis123  2009-02-07 21:05:03  host: aake34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten teleon od 2 tygodni i spełnia wszystkie moje wymagania, podoba mi sie i ogólnie uwazam ze jest zajefajny!

  • 0

    268. ~Michał  2009-02-08 10:37:16  host: 77-253-109-206.adsl.inetia.pl

    Ja mam chyba jakiś trefny model, często traci zasięg. Bateria przy normalnym uzytkowaniu, trochę rozmów max 1h, kilka smsów, no i trochę muzyki trzyma około 1,5 dnia, więc muszę praktycznie codziennie ładować, natomiast telefon prawie nieużywany wytrzyma ze 3 dni

  • 0

    269. ~  2009-02-08 22:42:34  host: f96-059.opera-mini.net

    Ten telefon jest super polecam wszystkim

  • 0

    270.  2009-02-09 12:11:59

    możecie mi przed 6.03.09r odpisać odpowiedzi na moje pytania co do telefonu 1.ile trzyma bateria 2.czy on nie jest awaryjny 3.czy głośno gra muza 4.czy jest wytrzymały 5.czy dobre zięcia wychodzą z góry dzięki za odpowiedzi :)

  • 0

    271. ~trzyka  2009-02-09 14:00:05  host: aqm162.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel jedyny minus to brak flesza

  • 0

    272. ~icky  2009-02-12 23:13:14  host: ip-91.150.177.139.csa-net.pl

    Witam Chciałem zapytać czy ten telefon posiada flesza?

  • 0

    273. ~wiewiur111  2009-02-13 12:26:01  host: aeax27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    PISZE DUZYMI LITERAMI< ZEBY CI CO MAJA "PROBLEM" Z BATERIA ZWROCILI NA TO UWAGE! ten telefon jest moim... 3-4 z koleji, i zawsze kiedy kupuje nowy, zostawiam go (nowo kupionego) az sie rozladuje! tak zwieksza sie.. no moze nie zwieksza... moc baterii! jezeli dostaniecie prosto z salonu nowy telefon i bedziecie w nim od razu szperac, to normalne ze oslabicie baterie!

  • 0

    274. ~szukacz  2009-02-14 22:59:31  host: chello084010187062.chello.pl

    może mi ktoś wytłumaczyć jak w tym telefonie połączyć się z internetem za pomocą HSDPA i czy jest to darmowe? informacje z instrukcji jakoś nie wyjaśniły mi niczego;/sz

  • 0

    275. ~marcinnnnn  2009-02-14 23:47:25  host: chello084010187062.chello.pl

    jak to jest z HSDPA czy jak mam na wyświetlaczu literke H na niebieskim tle to znaczy że jestem w zasięgu??? i jeszcze jedno jak się połączyć z netem i czy korzystanie z takiego HSDPA jest za darmo?? bo w instrukcji połączenie z netem jest wyjaśnione tak że nic z tego nie wiem;/

  • 0

    276. ~kociak  2009-02-15 15:42:42  host: chello089076012214.chello.pl

    Mam ten telefon od paru dni. Ogólnie prezentuje się super. Malutki, ładnie wygląda- to zewnętrznie. Jeżeli chodzi o odtwarzanie muzyki- głośny i czysty dźwięk. Aparat na początku przez folię robił masakryczne zdjęcia- po ściągnięciu jakość bardzo dobra. Nie zacina się, bateria trzyma dość długo. Jednak muszę kupić obudowę ochronną, żeby go nie zniszczyć ;) Generalnie polecam ten telefon, jest śweitny ;)

  • 0

    277. ~kociak  2009-02-15 15:53:03  host: chello089076012214.chello.pl

    a jeśli chodzi o tą obudowę- faktycznie. Ledwo wyjdę z domu, przejdę kawałek gdy jest zimno, a telefon lodowaty. Hmm aparat? Ludzie, telefon to nie aparat fotograficzny. Jak chcecie nim robić zdjęcia dobrej jakości, kupcie cyfrówkę. Sama nazwa telefonu wskazuje, że służy on do słuchania muzyki! Zabezpieczenia przy obudowie to duży plus. Przynajmniej klapka z tyłu sama nie odpadnie ;) Jedyne co mnie denerwuj to to, że nie mogę się przyzwyczaić i co chwilę uruchamiam internet. Czy gra głośniej niż w200i? Jasne. Ja właśnie w200i zamieniłam na w890i i to dwa inne światy. z Resztą w200i rzadko gdzie znajdziesz w sprzedaży. To już przeżytek.

  • 0

    278. ~shanne  2009-02-15 17:26:34  host: apn-77-113-139-134.gprs.plus.pl

    czy wie ktoś jak usunąć przy wysyłaniu wiadomości numery na które się wcześniej wysyłało smsy

  • 0

    279. ~  2009-02-15 21:36:13  host: enp41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanie... czy mozna jakos zmienic dzwieki na roznych profilach? czy na kazdym musi byc ten sam?;/

  • 0

    280. ~xP  2009-02-15 22:36:07  host: actd127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeżeli chcecie serie w b o to jest muzyczna to po co wam autofocus!!! Jak chcecie mieć dobre zdjęcia kupcie sobie serię K.

  • 0

    281. ~mmm  2009-02-16 10:40:56  host: eoi26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam problem z tym ze w kazdym profilu mam ten sam dzwiek dzwonka;/ mozna to jakos zmienic?

  • 0

    282.  2009-02-16 17:09:08

    260: gra ciszej. i to sporo ciszej

  • 0

    283. ~Toska  2009-02-17 18:44:59  host: 193.19.165.80.osk.enformatic.pl

    Mam pytanie, czy formatuję sie baterie 3 razy po 12 h??

  • 0

    284. ~  2009-02-17 19:21:01  host: gate-euler-dialog.walbrzych.dialog.net.pl

    Wielu z was pisze, że ma tego fona od tygodnia, godziny itp. Ja posiadam go bodajże od prawie 5 miesięcy,i dopiero człowiek po takim okresie użytkowania może rzec, że dobrze zna tą machinę. Do Wad foniku należą: dosyć ciche odtwarzanie dźwięków przez głośnik, Brak cyber schota , brak lampy błyskowej, co jest bardzo niekorzystne podczas robienia zdjęć w zamkniętych pomieszczeniach o ograniczonym świetle, fonik nie posiada auto fokusa, ekran szybko się rysuje, obudowa telefony wbrew pozorom podatna na wgniecenia Do jego zalet oczywiście należy jego elegancki i stylowy wygląd, idealny dla kobiety, świetny aparat 3.2 mega piksel, obecna funkcja TrackDj< to naprawdę przydatna rzecz> Fonik szybko działa, nie zawiesza się, czasem tylko się sam wyłącza, ale to nie sprawia większych trudności. Generalnie jakbym miała ocenić go w skali od 1 do 5, to dałabym mu 4. Mam go już tak długo, nadal mi się podoba, ale coraz częściej interesują mnie lepsze modele.

  • 0

    285. ~  2009-02-17 19:24:30  host: gate-euler-dialog.walbrzych.dialog.net.pl

    Wielu z was pisze, ?e ma tego fona od tygodnia, godziny itp. Ja posiadam go bodaj?e od prawie 5 miesi?cy,i dopiero cz?owiek po takim okresie u?ytkowania mo?e rzec, ?e dobrze zna t? machin?. Do Wad foniku nale??: dosy? ciche odtwarzanie d?wi?ków przez g?o?nik, Brak cyber schota , brak lampy b?yskowej, co jest bardzo niekorzystne podczas robienia zdj?? w zamkni?tych pomieszczeniach o ograniczonym ?wietle, fonik nie posiada auto fokusa, ekran szybko si? rysuje, obudowa telefony wbrew pozorom podatna na wgniecenia Do jego zalet oczywi?cie nale?y jego elegancki i stylowy wygl?d, idealny dla kobiety, ?wietny aparat 3.2 mega piksel, obecna funkcja TrackDj< to naprawd? przydatna rzecz> Fonik szybko dzia?a, nie zawiesza si?, czasem tylko si? sam wy??cza, ale to nie sprawia wi?kszych trudno?ci. Generalnie jakbym mia?a oceni? go w skali od 1 do 5, to da?abym mu 4. Mam go ju? tak d?ugo, nadal mi si? podoba, ale coraz cz??ciej interesuj? mnie lepsze modele.

  • 0

    286. ~luk161  2009-02-19 12:12:41  host: cvz250.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon ogólnie ok, tylko jeden wielki minus za brak przycisku WYCISZ kiedy ktoś dzwoni

  • 0

    287. ~monik  2009-02-21 19:00:15  host: host-79.173.8.237.tesatnet.pl

    nie wiem czy da się plus.pl zmienic na kontakty, ale wiem co zrobic zeby przez przypadek nie wchodzic w neta. menu - ustawienia - łączność - ustawienia internetowe - łącz używając - opcje - edytuj - żądanie logowania - włączone

  • 0

    288. ~  2009-02-21 21:17:27  host: ahb16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak i do o duzo

  • 0

    289. ~pomocy  2009-02-23 23:20:35  host: bfd202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak pozbyc sie napisu w prawym dolnym rogu >plus.pl< na wyswietlaczu ?

  • 0

    290.  2009-02-24 20:59:26

    jak sama nazwa wskazuje w890i czyli wolkman,więc nie nalezy oczekiwac za takie pieniadze w telefonie wszystkiego. Zalety-rozmiar wyswietlacza taki sam jak w k800,kształt(jest płaski),aparat robi niezle zdjecia jak na aparat bez lampy i autofocusa przyzwoita bateria i głośnik,dosc proste menu w obsludze,zasięg,sprawne i bezproblemowe bluetooth,oraz transfer przez usb z komputera,na uwage zasługuja takze niektore funkcje np music mate 4 albo track id. Wady-klawiatura moze byc niewygodna dla ludzi z niezgrabnymi palcami ,brak autofocusa i lampy błyskowej,brak irdy prawy klawisz łatwo mozna niechcacy nacisnac i tym samym otworzyc internet. Podsumowanie:polecam ten telefon fanom muzyki i odtwarzania wideo,odradzam tym ktorym zalezy na aparacie fotograficznym.

  • 0

    291. ~patiii=*  2009-02-25 19:31:02  host: gju66.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma to jak dostac taki spryecik od chlopaka pod choinke...

  • 0

    292. ~siwy  2009-02-27 22:13:58  host: static-10b.oc3.tsk.pl

    telefonik super!!! jedna wada: zdecydowanie małe przysiski

  • 0

    293. ~Luka3s  2009-03-02 20:23:20  host: aeqh185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ach, och telefon ma dobry aparat i w ogóle. Omg ludzie spójrzcie od strony technicznej na telefon a nie tylko jaki to on ma aparat, aparat to sobie można kupić oddzielnie, dla mnie telefon jest za wolny w menu, po nacisnieciu guzika za długo wybiera opcje. ogólnie wyglad zewnętrzny jak i motywy są ok. telefon ma troche słaby bit w głośniku i za bardzo "Trzeszczy" Ogólnie według mnie 3/5. Sądze iż w tej cenie można byłoby wybrać coś lepszego. A zapomniałem minus za guziczki.

  • 0

    294. ~k@rol  2009-03-03 14:12:25  host: alv165.internetdsl.tpnet.pl

    Największa jego wada to alarm czyli budzik jest tak cichy że nie da rady obudzić ;/

  • 0

    295. ~czarna15102  2009-03-05 23:21:10  host: host114.router1.tygrys.net

    Mam taki proble niewiem co sie stało jak ktoś domnie dzwoni albo dodstaje smsa to wogle nie słychac dzwonka a mam dzwonek włączony na maxa ja niewiem co sie stało i niewiem co robić pomocy

  • 0

    296. ~bezimienny  2009-03-06 23:51:48  host: inc106.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam go ponad 6 miechow, zawiesza sie jesli agresywnie przewijam mp3, byc moze dlatego ze mam zapelnione cale 2gb.telefon fajny, batreia trzyba bardzo dlugo, nie wiem co za debil pisze ze obudowa jest podatna na wgniecenia itp, tez telefon nie raz mi lecial i to nie z malej wysokosci,i w roznych warunkach i nic mu nie jest ;] zero zarysowania. na aluminium to musial bys typowo gwozdziem przejechac zeby zarysowac, bo chyba mi nie pwoiecie ze od piasku sie moze porysowac??

  • 0

    297. ~ąąą  2009-03-08 12:21:38  host: chn205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 285 najpierw piszesz że wada to brak cyber shota a potem że ma świetne 3,2 mpix - to Walkman więc Cybershota tu nie znajdziesz, z resza po co Ci skoro wystarcza Ci 3.2 mpix??? :-/

  • 0

    298. ~  2009-03-09 17:43:46  host: aawu84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od tygodnia i jestem z niego bardzo zadowolona.Gdy pierwszy raz włożyłam baterię była częściowo naładowana co pozwoliło mi dokonać wszelkich ustawień.Po dokonaniu tych czynności bateria trzymała jeszcze 5 godzin.W zeszły czwartek ładowałam go poraz pierwszy i do dziś bateria trzyma(słuchałam muzyki i nie tylko).Z całóą pewnością mogę zapewnić że bateria w tym telefonie trzyma aż 5 dni.Przypuszczam jednak że jest to kwestia dobrego zasięgu sieci(w plusie jest najlepszy).Jeżeli mamy zły zasięg(np.jesteśmy na wsi lub w jakimś pomieszczeniu pod ziemią)to wtedy bateria napewno będzie krócej trzymała i nie jest to wina modelu aparatu.

  • 0

    299. ~kawka  2009-03-10 17:04:38  host: 77-253-245-143.adsl.inetia.pl

    J mam od pół roku ten telefon i bardzo sobie go chwalę :) a te klawisze dla mnie są super,a aparat wiadomo cudów nie oczekujmy bo to seria "w" ale wystarczy nie ruszać ręką jak się zdj robi i good wychodzi :P

  • 0

    300. ~xD  2009-03-12 08:08:19  host: aff162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co trzeba zrobić żeby mieć te 2000MB?? Jak w załączniku??

  • 0

    301. ~19pawel62  2009-03-12 14:30:51  host: df127.nj.pl

    Fajny fonik tylko głośnik troche cichy ... ale jak słucha się przez słuchawki to całkiem nieżle ;D aaa ... i przednim aparatem nie można fotencji robic ...

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-168-204.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet