Sony-Ericsson W880i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W880i Opinie o Sony-Ericsson W880i

Sony-Ericsson W880i

w sumie: 559
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~MG  2007-02-06 19:54:41  host: apn-100-186.gprsbal.plusgsm.pl

    Totalna porażka... Na co komu taka rozdzielczość ekranu przy mikroskopijnym wyświetlaczu? I jeszcze te malućkie klawiszki... Według mnie to niewypał SE....

  • 0

    2.  2007-02-06 20:57:19

    spoko tylko szkoda że flesza nie ma

  • 0

    3. ~nEo  2007-02-06 20:59:54  host: octopus2.kolornet.pl

    Jak dla mnie ma wszystko co potrzeba i jest CIENIUTKI:D

  • 0

    4.  2007-02-06 21:07:02

    szkoda że radia niema

  • 0

    5. ~elvismt  2007-02-06 21:58:12  host: gprs10.orange.pl

    Trup ten sonyerick kupcie sobie nokie 6630

  • 0

    6. ~  2007-02-06 21:58:31  host: p09-03.opera-mini.net

    Jest umts co w soniaku oznacza brak edge. Szkoda

  • 0

    7. ~suraj  2007-02-06 22:05:51  host: erx172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po co komu możliwość prowadzenia wideokonferencji w naszym kraju? z tą opcją dopiero za parę lat :) to samo co w810i, ale nie ma flesza

  • 0

    8. ~  2007-02-07 00:21:10  host: abmb55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyswietlacz 2,2cale bylby odpowiedni, taki jak w SPV c500,c550,c600

  • 0

    9. ~  2007-02-07 00:21:24  host: abmb55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moglby byc wiekszy wyswietlacz, wg mnie brakuje tu tych 3,2mpx i zdecydowanie RADIA

  • 0

    10. ~  2007-02-07 10:18:12  host: w3cache2.icm.edu.pl

    Se juz nie ma pomyslu na nowe fony. Mogli by zrobic z wyswietlaczem 16mln kolorow i w cene podobnej do 6131. Albo jakis mały z symbianem , bo te co z se sa na symbianie to cegły.

  • 0

    11. ~SEfan  2007-02-07 12:29:51  host: gprs11.orange.pl

    Mam teraz w reku W850i i jak patrze na zdjecia W880i to mi sie slabo robi, ze tez SE wypuscił cos tak brzydkiego. Wszystkie poprzednie Wxxx byly duzo lepsze i ladniejsze...

  • 0

    12. ~kolololo  2007-02-07 13:05:47  host: cvx194.internetdsl.tpnet.pl

    do MG ty chyba musisz być ślepy jak ci nie wystarcza taki wyświetlacz HAHA

  • 0

    13.  2007-02-07 13:20:26

    Mi sie wydaje ze z tym radiem jest blad na telepolis i na sony ericssonie ale nie wiem dokladnie.Do MG**Stary maly ekran to ty miales w nokii 3310.Nie wiem czego ty sie czepiasz widac ze nokie nowe n-series ci sie spodobaly ten wyswietlacz pewnie jest wielkosci W810i Lub W850i nie wiem ale W850i ma wiekszy wyswietlacz niz W810i zobaczymy...A do tych klawiszy-stylistyka!!!!

  • 0

    14. ~MG  2007-02-07 14:17:11  host: apn-100-176.gprsbal.plusgsm.pl

    Lulek03, ale mogliby zrobić chociaż taki ekran jak w K800i.... Bo na tym ekranie przy takiej rozdzielczość piksele będą malutkie i żeby zobaczyć szczegóły albo małe napisy będziesz musiał przyłożyć oko do ekranu ;)

  • 0

    15. ~adiq1033  2007-02-07 14:58:50  host: bqa153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziadowy telefon. Cena napewno będzie kolosalna. Lepiej poszukać czegoś w Nokiach. Kiedyś mówiono,że Nokia zchodzi na psy ... a tu prosżę, SE to dopiero dziód :P

  • 0

    16. ~Marino  2007-02-07 20:49:24  host: aaaw162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Adiq1033 mówisz tutaj o cenach... a więc powinieneś już zauważyć że bywa że nokie o tych samych parametrach jak se są czasem nawet 2x droższe!!! więc zastanów sie co piszesz!!!

  • 0

    17. ~arczik  2007-02-08 09:26:24  host: 212.160.172.70

    używam aktualnie w810 i na pewno na tego bym nie zamienił - brak irdy,lampy, radia... on wcale nie jest lepszy

  • 0

    18. ~MG  2007-02-08 19:04:46  host: apn-100-181.gprsbal.plusgsm.pl

    Ja też kiedyś myślałem, że Nokie różnią się od SE tylko ceną... Byłem strasznie napalony na K800i, wmawiałem sobie, że Nokie są do d*py itp. Ale jak kupiłem N80 to zrozumiałem, że to całkiem inna klasa telefonów... Symbian jest uniwersalny niczym Windows! I w ogóle tyle funkcji o których Soniomaniakom nigdy się nie śniło... Pisze to wszystko szczerze, a nie gadam bez sensu żeby tylko was zniechęcić do kupna SE... Bo prawdę mówiąc to jest SE jest jedną z najlepszych producentów tel. komórkowych, ale nich nikt nie gada głupot, że Nokie mają takie same funkcje co SE, są wiele droższe - owszem, są drogie, ale warte swojej ceny!

  • 0

    19.  2007-02-08 19:11:16

    MG***Tutaj sie mylisz:)Im mniejszy ekran a im wieksza rozdzielczosc=bardzo dobra jakosc, bedziesz widzial duzo lepiej niz na ogromnym ekranie np. Nokii N73 i jakbys mial mala rozdzielczosc.Tutak w W880i bedzie bardzo dobra jakosc.A i jeszcze jedno nie wiesz jaki ma ekran to sa tylko zdjecia, widziales go na zywo???Moze ma ekran wielkosci K800i no a moze wielkosci W810i...Im mniejsze piksele tym lepsza jakosc no jakbys mial wielkie piksele to ty nie doczytasz sms'a

  • 0

    20. ~MG  2007-02-08 22:18:47  host: apn-100-181.gprsbal.plusgsm.pl

    Ekran na pewno mniejszy od K800i, troszkę wyższy niż w K700i, K750i, W800i itp. bo inna rozdzielczość (inne proporcje). Jeśli ekran byłby taki jak w K800i to telefon byłby cienką cegłą ;) Co do wielkości pikseli - wiem że im mniejsze tym lepsza jakość (mam N80 z kolosalną rozdzielczością), ale na takim ekraniku naprawdę nie będzie to wyglądało dobrze... Może ujmę to inaczej - nie uważam tej takiej rozdzielczości w tym telefonie za wadę, wręcz przeciwnie - za zaletę. Po prostu w tym telefonie wadą jest mały ekran...

  • 0

    21.  2007-02-09 13:58:02

    Dobra zgadzam sie z toba MG, faktycznie jest mniejszy widzialem na zdjeciach gdzie porownywali wielkosc tych obydwu telefonow W880i i K800i i K800i ma troche wiekszy wyswietlacz ale trzeba powiedziec ze ten telefon sie bedzie sprzedawal z malym ekranem dlatego ze na tle konkurencji on jest bardzo cienki i bardzo funkcjonalny:)

  • 0

    22. ~  2007-02-09 15:27:46  host: 195.205.76.41

    Jeśli tak mały wyświetlacz ma rodzieczość QVGA to telefon będzie dość obszerny... Jedynie grubość jest bardzo mała.

  • 0

    23. ~```  2007-02-09 18:32:51  host: acha70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon kupilem go a 2000zl i jest spoks ma EDGE!!!

  • 0

    24. ~MG  2007-02-09 21:34:06  host: apn-99-32.gprspla.plusgsm.pl

    A co ma rozdzielczość do wielkości telefonu?? 8|

  • 0

    25. ~Rafał  2007-02-09 23:54:33  host: chello087207173180.chello.pl

    Niby seria 800 a aparat 2 mega :(

  • 0

    26. ~szyszu  2007-02-10 10:07:05  host: kamien.bluedot.pl

    Niezły desing, parymetry dobre, tylko jaka cena?

  • 0

    27.  2007-02-10 12:15:19

    nie kupił bym sobie tego telefonu, ale SE wreszcie goni konkurencję pod względem grubości aparatów, bo narazie to robili same cegiełki. Teraz dobry telefon powinien mieć 16mln kolorów na ponad 2calowym wyświetlaczu, możliwość obsługi ponad gigowej karty pamięci, aparat 3,2mpx, o kamerce filmującej mp4 i mp3 playerze nie wspomnę;)

  • 0

    28. ~KORNIK  2007-02-10 14:53:26  host: 82.160.48.66

    Brak radia i Irdy. Do tego brzydki. Jednym słowem niewypał.

  • 0

    29.  2007-02-10 20:48:27

    Mam pytanie do ``` A gdzie do niby kupiles , nie dawno dopiero byla prezentacja tego fonu (oficjalna prezentacja)

  • 0

    30.  2007-02-12 09:28:05

    Do KORNIK***po pierwsze on ma chyba radio te dane techniczne sa z sonyericssona.pl a tam sa bledy np:system pisalo ze ma UMTS, A PONIZEJ ZE NIE MA...A co do Irdy- czy widziales jakis cienki telefon z irda??Np, motorole lub samsungi.

  • 0

    31. ~Davidi  2007-02-13 19:47:32  host: abon123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ściągnąłem tego tela z za granicy i powiem że sprawdza się świetnie. A brak Irdy wogóle nie przeszkadza. No i wkońcu pierwszy telefon który nie sprawia wrażenia że się za chwilę złamie jak się go w kieszeni trzyma.Ale cna nieco zniechęca w zależności do tego co oferuje...:/ Ale telefon ogólnie bardzo dobry:)

  • 0

    32. ~++++  2007-02-13 23:14:40  host: dvx51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super fonik:) Jedyne co mi w nim niepasuje to brak radia :( Ogólnie uwielbiam SE z serii walkman (mam W300i), bo super odtwarzają muzyke i to jest ich największa zaleta :) Ogónie to uważam że SE są najlepsze a nokie to badziewie. Miałem styczność z kilkoma dobrymi modelami noki i nie przypadły mi do gustu.Czekam na walkmana z aparatem 3,2 mpix :)

  • 0

    33. ~WOW  2007-02-15 14:50:15  host: 80-195-232-112.cable.ubr01.camd.blueyonder.co.uk

    ..czy posiada on uchwyt na smycz???

  • 0

    34. ~  2007-02-16 16:44:28  host: alr176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja tam powiem jedna rzecz se jest zajebiste mam k800i i bomba nigdy nie zamienie se na nokie. chowajcie sie buraki z nokiami jestescie denni

  • 0

    35. ~ ,nni  2007-03-01 21:33:40  host: ejw27.internetdsl.tpnet.pl

    jestescie durniami. Nie znacie się na telefonach!!!

  • 0

    36.  2007-03-03 18:01:42

    Seria W a nie ma radia... Jesli to by byla seria K to rozumiem ze radia moze nie byc ale seria W? PORAZKA! ! !

  • 0

    37. ~qpaa  2007-03-15 21:52:05  host: alq138.internetdsl.tpnet.pl

    jest do bani..wsadzcie sobie ja w d...:P:P

  • 0

    38. ~Krolik_UK  2007-03-19 17:31:58  host: 82-68-213-174.dsl.in-addr.zen.co.uk

    Witam!!Kumpel kupil sobie ten telefon,mialem okazje chwile sie nim pobawic-i moge powiedziec ze ten telefon to straszne gow... :-/Zero funkcjonalnosci,klawisze takie malutkie ze pomimo ze ja mam mala dlon,to musze klawisze naciskac paznokciami.Ekran o duzej rozdzielczosci ale bardzo maly. Cieniutki ale wrecz do przesady,moim zdaniem jest brzydki,niewygodny i nikomu go nie polecam.Fakt ma sporo funkcji,ale mysle ze mozna znalesc telefon z podobnym wyposazeniem i o niebo lepszej funkcjonalnosci. Pozdrowka

  • 0

    39. ~Andrzej******  2007-03-20 15:57:10  host: avy10.internetdsl.tpnet.pl

    Chowa sie przy k800i. Po pierwsze nie ma radia, po drugie ma gorszy aparat i po trzecie mniej pamieci do niego wladujesz. Sam mam k800i, moj kumpel ma ten tel to jest moim zdaniem zlom, moj brat ma w810i i musle ze jest lepszy. Totalna lipa!!!!!!!!

  • 0

    40. ~Andrzej******  2007-03-20 16:03:01  host: avy10.internetdsl.tpnet.pl

    Chowa sie przy k800i i przy w810i. Mialem okazie sie nim pobawic, zlom. ja mam k800i a moj brat w810i wiec mialem okazie porownac nie warto go kupawac bo za ta sama cene mozna kupic lepszy

  • 0

    41. ~Gołabek  2007-03-22 19:01:09  host: c80-216-98-45.bredband.comhem.se

    bawilem sie nim:Dduzo ma minusow.male przyciski maly wyswietlacz i jak leko ruszysz rekom to rozmazane zdjecie wyjdzie , troche brzydki kamera tez nie najlepsza jak za taka cene powinien byc i wiele lepszy

  • 0

    42.  2007-03-26 18:52:18

    za 3 dni wchodzi do oferty ERA, ciekawe jaka bedzie u nich cena, pewnie w granicach 1800zl

  • 0

    43. ~ml  2007-03-26 23:07:43  host: aup78.internetdsl.tpnet.pl

    Choć lobię se to ten wygląda jakby go ktoś nadepną.Funkcje ok.A te zaokrąglenia przy ekranie to jak ładnie rozgnieciony kartofel w metalicznej obudowie.Ogólnie wyszedł im blaszak .Z klapkami też mają kiepskie modele.Oni nie produkują cegieł tylko cegiełki baaardzo funkcjonalne i niekiedy ładne w przeciwieństwie do CEGIEŁ Noki 32 coś tam i prawie wszystkie tak samo wyglądają a jak mają funkcje takie jak se to są 3 razy droższe.

  • 0

    44. ~Rafal  2007-03-30 14:12:50  host: chello087207173180.chello.pl

    Wybierając telefon za podobną cenę chciałbym aparat 3.2 mega, przynajmniej.

  • 0

    45. ~baban  2007-04-14 15:38:25  host: acs252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go. bardzo mi sie podoba ze wzgledu na rozmiary - cienki telefon nie wypycha kieszeni. Swietny wyswietlacz. Aparat moglby byc lepszy, jednak robi on przyzwoite zdejcia. Swietny soft. Bardzo wydajny telefon. I niech nikt nie mowi rzeczy typu "moglby miec to, tamto, sramto" poniewaz bardzo ciezko upchnac np k800 w obudowie o rozmiarach w880 :> moze po prostu na razie sie nie da.

  • 0

    46.  2007-04-18 18:59:14

    Klawisze tego telefonu odstraszyły mnie na wejściu kojarzą mi się z moim starym pilotem od telewizora :D Zaciekawiły mnie wymiary bo trzeba przyznać że są godne uwagi jednak te wszystkie drobne minusy wybijają mi z głowy przejście z w900i na w880i, a co do tego czy da sie wepchnąć k800i w w880i to da sie da i to o wiele więcej :P Wystarczy wejść na japońską strone SE. Chociażby model SO903iTV z ekranem Bravia 16:9 i możliwością oglądania cyfrowej telewizji. Japończycy moją fajnie ciekawe kiedy u Nas będzie można swobodnie używać smiesznej juz dla Japonii Wideokonferencji :P Bo jak narazie najbliżej mam do Poznania, aby Jej użyć:/ Pozdrawiam :)

  • 0

    47. ~czarny09  2007-04-20 18:56:10  host: chello089076125095.chello.pl

    powiem tak mokie kiedys (2/3 lata temu) bylu najleprze. ale teraz sa hu#@jowe. se teraz sa jednymi z najleprzych marek. sam mam k750i ale zmienie sobie ma ten albo na w850i bo to sa fajne telefony. na aparat nie narzekam a jak ktos narzeka to se niech sprowadzi nokie n95(5 megapixeli) za ok. 5tys zlotych. polecam wszystkie se.

  • 0

    48. ~w880i  2007-04-21 10:17:10  host: ranet1.raciaz.pl

    Fajny sprzęcik. Dał mi kumpel żeby wystawić na allegro ale pobawiłem się trochę i zostawiam sobie. Ma wszystko co potrzeba i w dodatku pod ręką choć to kwestia dopasowania, ustawień, itd. Zdjęcia ok w formacie 800x600 nawet. Jeden minus to małe rozmiary mmsa ponizej 320x240.POLECAM !

  • 0

    49. ~w880i  2007-04-21 10:42:19  host: ranet1.raciaz.pl

    Fajny sprzęcik. Dał mi kumpel żeby wystawić na allegro ale pobawiłem się trochę i zostawiam sobie. Ma wszystko co potrzeba i w dodatku pod ręką choć to kwestia dopasowania, ustawień, itd. Zdjęcia ok w formacie 800x600 nawet. Jeden minus to małe rozmiary mmsa ponizej 320x240.POLECAM !

  • 0

    50. ~Mel  2007-04-26 21:03:57  host: 82.139.62.157

    Na początku mnie zainteresował, ale to nie trwało długo. Linia W to telefony muzyczne, a w którymś teście okazało się, że jakość dźwięku w W880i jest bardzo przeciętna (w porównaniu do SE W850i oraz Nokii N91, które okazały się najlepsze; co prawda seryjne zestawy słuchawkowe w Nokiach są na ogół do niczego, to jednak modele muzyczne mają złącza mini-jack, zatem nie ma problemu z podpięciem zwykłych dobrych słuchawek, np. Sennheiser). Również odstraszająco podziałał na mnie kształt klawiatury - nie wyobrażam sobie pisania na niej e-maili czy choćby sms-ów - klawisze alfanumeryczne mają 5x1mm! Do tego brak radia, a i pliki z komputera zrzuca się bardzo czasochłonnie. Główne zaletu W880i to niewielka grubość, karta 1GB w zestawie, znakomite stereofoniczne słuchawki HPM-70 typu "zatyczki" z gumowymi nakładkami dopasowującymi się do kształtu ucha i wytłumiającymi niemal cały hałas z zewnątrz (w salonie firmowym SE kosztują 119,00zł). Ciekawostką jest funkcja TrackID - bezpłatna usługa umożliwiająca nagranie krótkiego fragmentu z radia FM lub źródła zewnętrznego i wysłanie go przez internet, zwrotnego otrzymania informacji o tytule utworu i albumu oraz wykonawcy - opcja działa bezproblemowo nawet przy nie najlepszej jakości zaledwie kilkusekundowego nagrania, w wypadku niejasności otrzymujemy więcej niż jedną pasującą odpowiedź. Mimo wszystko zdecydowałam się na SE K800i, gdyż: 1. K800i ma lepszy aparat, a cena W880i jest taka, że naprawdę mógłby mieć lepszy; 2. K800i ma radio z RDS; 3. klawiatura K800i jest "normalna" i wiem, że pod tym względem nie będę żałować; 4. K800i ma joy'a, do którego się przyzwyczaiłam, a który w poprzednich modelach nie sprawiał mi ABSOLUTNIE ŻADNYCH kłopotów (wszystko zależy od sposobu użytkowania :P); 5. K800i nawet po doliczeniu kosztów karty pamięci 1GB i słuchawek (ok. 228zł; a może się okazać, że seryjne nie są wcale aż tak złe...) kosztuje mniej od W880i. Co Wy na to? Pozdrówki dla użytkownków SE! ;)

  • 0

    51. ~grzesiu  2007-05-04 13:22:04  host: abqz185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po ile kosztuje ten telefon

  • 0

    52. ~margo  2007-05-06 18:17:09  host: x66x22129.jaskom.pl

    a ja mam w880i i sobie chwale. jak dla mnie jest wystarczajacy

  • 0

    53. ~10  2007-05-06 22:49:48  host: 80.54.27.201

    mam ten telefon i mi sie podoba moim zdaniem nie ma zadnych wad

  • 0

    54.  2007-05-11 00:46:07

    Mam ten telefon. Bardzo dobr i wbrew pozorom bardzo funkcjonalny! Bardzo dobra obudowa (stal nierdzewna). POLECAM!!

  • 0

    55. ~anon  2007-05-13 20:49:53  host: egh21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wy jesteście jacyś nie normalni telefon jest super innic do nie go niemam

  • 0

    56. ~Lila  2007-05-17 22:08:58  host: 82-40-171-207.cable.ubr06.pres.blueyonder.co.uk

    Zastanowcie sie co piszecie? Jak nie ma Radia? to chyba tylko wasza Glupia polska wersja, moj jakos ma i radio i I-Mode... dziwne, bo tu pisze, ze nie ma czegos takiego. Po 2. Chcesz Kamere, kup se wersje K. Jak sama nazwa mowi, jest to aparat z telefonem, a nie odwortnie. A wersja W to Walkmen z Telefonem, ponownie nie odwrotnie. Wiec ludzie, ja nie chce biegac z K800i w kieszeni spodniczki... prosze o troche zrozumienia. Dla mnie jest to telefon idealny, bo wsune go sobie gdzie potrzebuje. Jestem dziewczyna, nie zawsze mam super kieszeni na telefony... Polecam ten telefon osoba ktore na niego stac.

  • 0

    57. ~gojik  2007-05-19 10:41:49  host: client-82-14-81-45.manc.adsl.virgin.net

    a jakby chciał zamienić w880i na k800i? moge kupić w promocji tanio w880i a chciałbym miec k800i :( problem tylko ze jestem w anglii :(

  • 0

    58. ~paul  2007-05-19 22:10:36  host: 89.240.66.108

    jest calkiem niezly wymiary bardzo dobre a k800i i nokiaN73 wracaja wymiarami do pierwszych cegiel soft bardzo dobry moim zdaniem udana sztuka a co do kamery to telefon sluzy do dzwonienia jak liczycie na porfekt foto to kupcie sobie lustrzanke za 6000zl

  • 0

    59. ~mysha_a  2007-05-20 15:10:33  host: abbg70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aparat bez flesza ???!! Buhahahaha :D. Ale lipa !! Jeśli Wam to wystarcza, to chociaż się nie przyznawajcie :D. SAMSUNG D900 rulez

  • 0

    60. ~  2007-05-21 15:51:15  host: 82-40-171-207.cable.ubr06.pres.blueyonder.co.uk

    Cyt. gojik > a jakby chciał zamienić w880i na k800i? moge kupić w promocji tanio w880i a chciałbym miec k800i :( problem tylko ze jestem w anglii :( ___________ Tez mieszkam w anglii... Jaki Broblem... bierzesz W880i w promocji za darmo w abonamencie, oddajesz go do komisu i bierzesz w zamian K800i i masz okolo 80 funtow do przodu...

  • 0

    61. ~madziakropa  2007-05-25 21:51:39  host: 80-43-74-174.dynamic.dsl.as9105.com

    hm... a ja nie wiem, czy wziasc ten tel czy k800i. bo mam k750i ale, na abonament chce obecnie! interesuje mnie fotografia, ale i muzyka!!... musze miec duzo pojemnosci w tel. Ktory lepszy??????.... - taka sama cena, nie wiem ktory wybrac.

  • 0

    62. ~Sebek  2007-05-29 20:16:03  host: cpc1-rdng10-0-0-cust290.winn.cable.ntl.com

    mam ten telefon 3 tydzien ostatnio kupilem bo w anglii siedze, jestem z niego bardzo adowolony. swietne zdjecia, dobra jakosc muzyki i bardzo wygodne sluchawki z dobrym basem. POLECAM

  • 0

    63. ~rafik  2007-05-31 15:45:00  host: cyj90.internetdsl.tpnet.pl

    to zajefajny tel i chyba sobie go kupie ma on wszystko narazie mam jakiegoś złoma siemensa a65 ale W880i to bardzo fajny telefon

  • 0

    64. ~  2007-06-02 10:37:45  host: p09-12.opera-mini.net

    A widzieliście Nokię 6500 classic?

  • 0

    65. ~zaneta  2007-06-10 21:14:30  host: static-62-233-204-250.devs.futuro.pl

    super ta nokia a w jakiej cenie stoi, właśnie zastanawiam ise nad kupnem fona tak do 800zł no może 1000zł i sama nie wiem jaki. Napewno chodzi mi o to,zeby mial sporo pamieci no i dobra jakosc muzy, zdjecia no tez w iare dobre,ale nie musza byc az takie jak robione cyfrowka. w koncu od tego ja mam. PROSZĘ O POMOC.

  • 0

    66. ~nest  2007-06-12 00:11:55  host: acc94cde.ipt.aol.com

    zakochalem sie w tym telefonie jest cudowny i sliczny ! do tej pory mialem w800 caly czas ale koniec chce isc do przodu i miec lzejszy telefon bo w800 byl dla mnie za ciezki mimo to i tak jest super telefonem jednak po roku uzytkowania czas isc do przodu i w880 jest najwspanialszym przykladem - interesuje mnie muzyka i dzwonienie nic wiecej! ten telefon idealnie pasuje do mojego auta!rewelacja;)

  • 0

    67. ~msx  2007-06-15 00:44:53  host: acrd20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzisaj dostalem kurierem nowego, srebrnego w880i prosto z ERY. Telefon jest rewelacyjny. Prawie 3 razy cieńszy od mojego SE k750i oraz rewelacyjna jakość wykonania (przedni panel ze stali nierdzewnej). Wątpie by skrzypiał tak jak k750i, w którym zaczynało już coś trzeszczeć po miesiącu użytkowania. Poza tym walkman rewelacyjny, bez porównania do k750i, zarówno jeśli chodzi o dźwiek jak i sam interfejs (np. mozna latwo wyszukiwac po utworze, albumie, wykonawcy czy liscie odtwarzania). Aparat nie ma flasha ani autofocusa przez co zdjęcia wychodzą dużo słabsze wieczorem niż w k750i. Za to w dzień wychodzą bardzo dobre. Wyświetlacz wygląda lepiej niż w k750i, ale nie wiem czym dokładnie sie rozni. Zauważyłem, że w książce telefonicznej można tworzyć grupy kontaktów co jest bardzo wygodne jak ktos ma dużo kontaktów. Jeśli chodzi o głośnik wbudowany w telefon to brzmi on podobnie jak w k750i, czyli bez rewelacji, no ale przy tych rozmiarach nie oczekiwalbym nic wiecej. Ogólnie jak na moje wymagania telefon full wypas.

  • 0

    68. ~aga  2007-06-16 09:24:22  host: aavw93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten SE ma byc dostepny w Play.Moze dadza jakas normalna cene i bedzie mnie na naiego stac.Oby..bo całkiem nieźle sie prezentuje.

  • 0

    69. ~aga  2007-06-16 09:28:03  host: aavw93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten SE ma byc dostepny w Play.Moze dadza jakas normalna cene i bedzie mnie na naiego stac.Oby..bo całkiem nieźle sie prezentuje.

  • 0

    70. ~aga  2007-06-16 09:40:52  host: aavw93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten SE ma byc dostepny w Play.Moze dadza jakas normalna cene i bedzie mnie na naiego stac.Oby..bo całkiem nieźle sie prezentuje.

  • 0

    71.  2007-06-22 09:30:22

    a nie lepszy SE 990i? :)

  • 0

    72.  2007-06-23 09:24:06

    Boże... czasami myślę, że tu tylko gimnazjaliści piszą. Jak wy wogóle możecie porównywać telefony z innych segmentów albo kierowane do różnych odbiorców? Masakra.

  • 0

    73. ~BAJKA  2007-06-23 09:35:20  host: reserved13.232.daminet.pl

    CZY BATERIA DLUGO TRZYMA??

  • 0

    74. ~zaba  2007-06-30 09:40:38  host: out.prest.pl

    mam małe pytanko, ktos wspominal, że ta kom ma radio jak tak, to jak je wlaczyc? Mam ta kom od tygodnia mi pasuje jest spoo

  • 0

    75. ~zaba  2007-06-30 09:47:10  host: out.prest.pl

    ta kom ma radio jak tak to jak je wlaczyc? a robiac zdjecia mozna przyblizac jak tak to jak?;) jest spoo i dlugo czyma bateria

  • 0

    76. ~vulpix  2007-06-30 16:37:38  host: guc10.internetdsl.tpnet.pl

    co lepsze 3250 czy W880i.Chodzi mi o jakość muzy.

  • 0

    77. ~Asiuni@  2007-06-30 17:18:25  host: gniezno5.serv-net.pl

    Może i ten telefon jest fajny bo go nie mam ale wygląd!!!Poprostu okropny te przyciski takie małe i wogóle prawie niewidoczne coś odrażającego!!!To jest najgorsza i niestety najbardziej widoczna wada tego telefonu!

  • 0

    78. ~Michał Sz.  2007-06-30 19:25:38  host: 213.25.144.25

    Telefon mi się z początku nie podobał(na reklamach. Po prostu nie wiedziałem co on ma , ale kiedy teraz wiem....jest super. Szczególnie ta obudowa ze stali nierdzewnej i 2-wu pixelowy aparat. To jest coś!!!

  • 0

    79.  2007-07-01 13:57:12

    witam wszystkich mam prosbe czy ktos moglby mi powiedziec co mam wybrac czy nokie 6288 czy SE W880i i mam ogromna prosbe czy ktorys z uzytkownikow moglby mi powiedziec czy one sie rozna od siebie ktory jest lepszy jesli chodzi o muzyke zdjecia wideo itp z gory dziekuje

  • 0

    80. ~lol  2007-07-03 06:26:18  host: czc149.internetdsl.tpnet.pl

    telefon full wypas, przyznam , jestem wymagający ale ten telefon .... uhhuhu...

  • 0

    81. ~Telehubis  2007-07-03 11:06:00  host: 61-mo4-8.acn.waw.pl

    a czy ten fon nie jest za maly? mialem go w rekach i mam wrazenie ze klawisze sa za male... + zlacze jest z boku - czy to przeszkadza?

  • 0

    82. ~mirek  2007-07-04 22:10:52  host: ip-83-238-169-145.netia.com.pl

    A gdzie radio?

  • 0

    83. ~zygmunt  2007-07-04 23:28:19  host: dt10.internetdsl.tpnet.pl

    Czy klawisze są wygodne

  • 0

    84. ~neo  2007-07-05 03:15:39  host: cpc3-nthc10-0-0-cust631.nrth.cable.ntl.com

    2 dni temu kupielem ten telefon i jestem bardzo zadowolony z niego :) wielkosc wcale nie jest taka straszna :D dobrze sie pisze i wogole ;) a jezeli chodzi o jakosc dzwieku to jest poprostu wspaniala szcegolnie w opcji "Mega Bass" :D polecam ten telefonik :)

  • 0

    85. ~Riki  2007-07-08 21:06:29  host: acpd143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon niema radia lipa wole P990i

  • 0

    86. ~Intriguer  2007-07-14 13:22:27  host: btv204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak sie pisze esy? bo nie wyglada za dobrze na tych malych klawiszach, zastanawiam sie nad w880 i w850 i nie wiem co wziac.

  • 0

    87. ~  2007-07-14 13:25:26  host: btv204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    duzo pisze sms i czy da sie pisac bez patrzenia jak w k750 czy trzeba widziec co sie robi. pomozcie

  • 0

    88. ~  2007-07-14 14:13:56  host: btv204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to niech mi ktos powie czy na P990 i na sluchawkach hpm-70 muzyka bedzie tak szla jak na w880? jezeli tak to biore p990

  • 0

    89. ~lolo  2007-07-15 14:56:16  host: akw5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój brat ma taki telefon jak zobaczył ilu nie ma funkcji załamał sie i chciał go sprzeda choć ma go 2dzień jedyny co w nim mi sie podoba jest to że jest cieńki nic więcej a mp3 ma ciche:P

  • 0

    90.  2007-07-20 09:37:56

    małe przyciski telefon bez podczerwieni mój kumpel ma tylko podczerwień a ten telefon ma bluetooth i jak bym miał ten telefon nie mógłbym mu nic przesłać.Słaby fonik lepszy jest W300i

  • 0

    91. ~petrees  2007-07-23 21:14:23  host: d-85-91-21-193.ftth.ie.magnet.ie

    Ludzie w jakim wy świecie żyjecie !!! Jak wam sie nie podoba ten telefon to go nie kupujcie !! Nikt wam nie karze tego robić !! Mi sie osobiście podoba ten telefon, chociaż wiem ze za ta cene mógłbym kupić k800i albo jakiś inny fajny telefon. Ale to jest kwestia gustu. Mi sie on podoba i żaden z waszych głupich komentarzy że nie ma on irdy albo że ma za małe klawisze nie zniechęci mnie do zakupu tego fona :P Każdy kupuje to co lubi. Po to robią tyle różnych modeli fonów żeby każdy wybrał sobie taki jaki mu pasuje. Jeśli nie umiecie napisać czegoś mądrego to nie piszcie wcale !!!

  • 0

    92. ~SE  2007-07-25 10:24:56  host: guo26.internetdsl.tpnet.pl

    Dobija mnie jak ludzie którzy nie mieli tego telefonu w ręce mówią że jest do dupy, i te przyciski? Weź go do ręki, nacisnij sobie te przyciski a przekonasz się że pisze się na nich 1000razy lepiej niż w jakim innym telefoni, świetnie siedzą pod palcami, telefon wykonany świetnie jakościowo, no i muza dobrze gra. Bardzo dobry telefon dla ludzi sprecyzowanych.

  • 0

    93. ~bóó  2007-07-27 07:47:28  host: 87.116.224.7.strzyzow224.tnp.pl

    hehe a ile taki tel kosztuje??!!

  • 0

    94. ~prezes  2007-08-01 16:21:28  host: dev253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hymm obawiam sie wylko wygody przycisków.. moze ktoś coś powiedzieć na ich temat?

  • 0

    95.  2007-08-01 17:05:20

    za 900zł dostaniesz nowego

  • 0

    96. ~Yurichika  2007-08-02 09:10:19  host: abpo10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam obenie Nokię N73 i chcę sobie zamienić na tego SE. Widziałam na stronie Plus GSM, źe ma być tam dostępny ten tel. Ciekawe za ile.

  • 0

    97.  2007-08-03 08:49:40

    W880i jest pierwszym moim telefonem który jest tak starannie wykonany -nic nie skrzypi , nie piszczy. Jakość użytych materiałów pozytywnie odbiega od reszty. Nie jest to telefon który ma wszystko -mógłby mieć radio, bardzuiej zaawansowany aparat i pewnie coś tam jeszcze by sie przydało. Ale za to, to co ma, ma dopracowane perfekcyjnie: wyświetlacz, mp3 (dźwięk ma być czysty a nie tylko głośny)obudowa, klawiatura. Co do reszty potencjalnych bajerów trzeba sobie uczciwie odpowiedzieć czy i ile będziemy z tego korzystać. pozdrawiam tych co wiedzą po co kupują telefon-:)

  • 0

    98.  2007-08-03 13:04:27

    93: hehe www.allegro.pl

  • 0

    99. ~xyz91  2007-08-03 18:37:15  host: dyz30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie też chce sobie kupić tego fona ;] Ale nie wiem czy starczy mi kasy na niego :/ W najgorszym wypadku będzie to k610i ;]

  • 0

    100. ~Domel  2007-08-03 22:37:55  host: public-gprs68708.centertel.pl

    Co mnie to obchodzi że twój jeden kolega nie ma bluetooth i nie mozesz mu wysyłac. Jak tak to niech sobie kupi telefon z tą funkcją i nie bedziesz wyrzekał. IRDA to funkcja która powstała 100 lat za murzynami, a teraz kazdy wyzszej klasy telefon posiada bluetooth. Ja tez tych wszystkich komentarzy nie biore do serca. Super telefon. Nie widzieliscie, nie trzymaliscie tego fona a mądrzycie sie jak jak byscie wszystkie rozumy pozjadali. Jak wam nie pasuje kupcie sobie nokie 3310 ona ma wszystkie funkcje które was zadowolą. I nie bedziecie wyrzekac. Pozdro:P:P

  • 0

    101. ~mateusz 21  2007-08-04 15:38:33  host: egf54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam dylemat czy kupić W880i czy nokie n76 co byście polecili

  • 0

    102. ~Spec  2007-08-06 22:42:36  host: chello084010072150.chello.pl

    Witam. Dostałem ten fon dzisiaj jako służbowy. Prywatnie mam Nokie 6670 i do niej mogę porównywać. Zalety W880i - lekki, dobry wyświetlacz, dobra bateria, fajne słuchawki. Wady: brak możliwości przypisania 1 dzwonka do grupy osób (często tego używam), strasznie cienki dźwięk przy ustawieniu na maxa, niedopracowany opis kontaktu (teoretycznie można przypisać 5 numerów: kom, dom, praca, fax, inny) ale co jeśli większość moich kontaktów ma 2 tel komórkowe, domowy i stacjonarny w pracy? lipnie tak podpinać 2 komórkę pod fax lub inny. Natomiast jeśli chodzi o małe klawisze, wcale tego nie odczułem, całkiem nieźle mi się wprowadzało 212 kontaktów więc to że niby są niewygodne to całkowita przesada. Ogólnie telefon bardzo dobry. Myślę że jako do służbowego nie mam większych zastrzeżeń - oprócz wyżej wspomnianych. Natomiast prywatnie wolę moją N6670 pomimo że to powolna cegła - ale jakoś się do mnie dopasowała :)

  • 0

    103. ~  2007-08-07 16:11:18  host: d-85-91-21-126.ftth.ie.magnet.ie

    Na samym wstępie pozdrowienia dla Domela i Pilota :D Chłopaki mądrze gadacie ;) Jeżeli komuś sie nie podoba ten fon to niech sobie kupi inny, a nie wypisuje tutaj brednie które alebo są śmieszne, albo nie prawdziwe. Jest to telefon cieńki bo ma tylko 9,4 mm, klawisze wbrew przesądom są wygodne i prakyczne (kwestia przyzwyczajenia sie), a stalowa obudowa to kompletny bajer. Telefon nawet po upadku nie niszzcy sie tak jak dzieje sie to w coniektórych nokiach i innych telefonach (w SE niestety tez). I jeszcze rada dla tych którzy są niezdecydowani co kupić: Kupcie sobie taki telefon jaki wam sie podoba i nie patrzcie na komentarze jakie wystawiaja im ludzi :D To wy z nich będziecie korzystać, nie oni !!! Ci co tak pięknie bluzgają telefony, większości nie mieli ich w ręku :P Taka jest prawda ;)

  • 0

    104. ~ania  2007-08-08 13:45:35  host: 82.160.25.2

    podoba mi się ten telefon z wyglądu i tyle a to jakie ma fukcje -> wisi mi to byle jest polifonia i kolorowy wyswietlacz. Kazdy ma inny gust ale to nie znaczy że trzeba zaraz po kimś jechać. Ogolnie jeszcze nie miałam z innej fizmy telefonu tylko soniaki i jestem bardzo zadowolona

  • 0

    105. ~wera  2007-08-11 12:24:41  host: ip-85-198-226-250.broker.com.pl

    ile on może mieć pamięci dodatkowej czym sie różni w funkcjach od w800i ?bo tamtem też jest fajny i wlasnie chcialam go kupić.niewiem czy czasem w800i niejest wygodniejszy?powiedzcie prosze

  • 0

    106. ~OPAR2  2007-08-11 18:27:17  host: chello089079066104.chello.pl

    mam ten telefon i jestem bardzo z niego zadowolony troche szkoda ze nie ma irdy i radia sluchawki bardzo dobrze graja bardzo czysto nawet moge powiedziec ze lepiej niz w IPODACH kupilem ten telefonik za niecale 900 stowek bez podelka ale zestaw zawiera wszystko to co powinno byc w podelku np. cd,kabel USB,slochawki z gomeczkami i jakies tam papiery. Polecam

  • 0

    107. ~mumia ;]  2007-08-11 21:08:23  host: gcr122.internetdsl.tpnet.pl

    il etaki telefon kosztuje teraz ??? oczywiście mam na mysli na karte ???niech ktoś odpisze !!!;p

  • 0

    108. ~simon  2007-08-13 23:46:52  host: my83-216-68-74.mynow.co.uk

    mam ten telefon i bardzo mi sie podoba!wczesniej mialem k800i.byl fajny ale ten ze wzgledu na to ze lubie muzyke pokonal cyber-shota.wyparl nawet iPoda;) Jednym slowem dobry!!!

  • 0

    109. ~  2007-08-17 09:49:32  host: staticline16938.toya.net.pl

    Na wstępie odrazu mówie że odradzam kupna tego tela ponieważ za taką cenę to poprostu śmiech na sali... tel jest pod wieloma względami niedopracowany... A do tego jest to "W series" i ma strasznie słabe mp3... Doradzam za to K800i, K750i, W200i lub W300i jeżeli chodzi o SE...

  • 0

    110. ~Armaggeddon_boy  2007-08-17 09:49:50  host: staticline16938.toya.net.pl

    Na wstępie odrazu mówie że odradzam kupna tego tela ponieważ za taką cenę to poprostu śmiech na sali... tel jest pod wieloma względami niedopracowany... A do tego jest to "W series" i ma strasznie słabe mp3... Doradzam za to K800i, K750i, W200i lub W300i jeżeli chodzi o SE...

  • 0

    111. ~tomeklca  2007-08-19 00:20:46  host: xdsl-3147.lubin.dialog.net.pl

    do wera... ja uzywam sony ericssona w800i i jestem bardzo z niego zadowolony, wszystko chodzi idealnie, zdjecia robi w miare wyrazne i nic nie mam do zarzucenia temu telefonowi, funkcja mega bass jest wysmienita :) niestety nie mialem mozliwosci sprawdzenia w880i dlatego nie moge Tobie powiedziec czym sie rozni w funkjach ... ale nie wydaje mi sie aby bylo duzo roznicy... ogolnie jestem bardzo zadowolony ale jednak chce go sprzedac bo mi sie troszke juz znudzil :D wolalbym cos nowego kupic :)

  • 0

    112. ~hefi  2007-08-20 12:47:08  host: aadx210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no nie powiedzial bym...mam do juz miesciac i jestem bardzo zadowolony a jedyn rzecz ktora naprawde mogla sie przydac to EDGE.Polecam

  • 0

    113. ~Mickens  2007-08-20 13:25:35  host: lecha.fla.pl

    lolo napisał że ten tel ma bardzo mało funkcji o co konkretnie chodzi bo chce kupić tego SE a niechce się rozczarować jak jego brat

  • 0

    114. ~markus  2007-08-22 21:53:24  host: w3cache.atman.pl

    a co mozecie powiedzec na temat muzyki w tym telefonie jest taka jak w w850i prosze pisac

  • 0

    115. ~Kuba  2007-08-23 20:15:05  host: abma174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co lepsze Se K800i Czy SE w880i?? prosze doradzcie

  • 0

    116. ~gytmalyna  2007-08-28 08:41:11  host: eoy50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A moze ktos powie jak dziala aparat w tym telefonie? jakie robi zdjecia, ostre czy raczej kaszana?

  • 0

    117. ~Majki  2007-08-28 14:43:31  host: bnb54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo szeroka ta komórka, proszę o odpowiedź, jeśli ktoś ją posiada, niech odpisze czy wygodnie się ją trzyma, jeśli chodzi o funkcje, to nie mam obaw, tyle, że szkoda że nie ma radia, ale kto w tym tysiącleciu używał by radia w komórce, a nie zajmował się innymi bajerami :) Cacuszko. Pozdrawiam

  • 0

    118. ~majk  2007-08-28 14:46:28  host: bnb54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Och... I jeszcze brak irdy i edge :(

  • 0

    119. ~~  2007-08-28 18:13:40  host: nat-tor.aster.pl

    A ja od siebie dodam, że cały tył telefonu jest zrobiony z bardzo przyjemnego w dotyku "miękkiego plastiku" (plastik pokryty cienką warstwą gumy) dzięki czemu nie wyślizgnie się nam z ręki np. podczas rozmowy :)

  • 0

    120. ~jędrek  2007-08-30 12:12:32  host: bbj141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest małych rozmiarów lecz nie wpływa to zbytnio na wygodę przycisków, sms-y na tym telefonie nie sprawią problemów, dzwonienie tym bardziej.

  • 0

    121.  2007-09-02 19:46:13

    hej mam zamiar kupic sobie ten telefonik ale mam dylemat mo mam do wyboru nokie n73, sony ericssona w880i lub lg ku800 chocolate. ktory mam wybrac ? prosze o odpowiedz pozdrawiam :-)

  • 0

    122. ~wini 007  2007-09-03 13:26:44  host: nat-moc6.aster.pl

    siem. mam n70 i moge wymienicja na (i tu jest pytanie) k800i czy w880i... doradzcie mi cos... popzdrawiam

  • 0

    123. ~lol  2007-09-11 12:48:31  host: host-80-238-98-169.jmdi.pl

    juka479 nie kupuj chocolate bo ten panel dodtykowy jest dosc denerwujacy. Ja mialem telefon tez z dotykowym i mnie strasznie denerwowal. Co gdzies wchodzilem to zaraz mi wychodzilo bo przez przypadek nacisnolem na to... lepiej miec taki telefon ze zwyklymi guzikami :)

  • 0

    124. ~Radek  2007-09-12 00:31:56  host: gw.slowianin.pl

    Nie ma to jak lamy i brak opiniotworczych ocen;( Telefon jest bez zarzutu. Dlaczego? Dlatego, iz nie posiada joysticka jak modele np. k750i i k800i. To duzy plus w Se. Obudowa mocna, ale jak porzadnie upadnie-bez roznicy. Zdjecia z 2Mp dobre, po co wieksze od 10*15 formaty? POLECAM TEN MODEL!

  • 0

    125. ~SM  2007-09-12 02:16:54  host: xdsl.222.c82.petrotel.pl

    Juka: odradzam ku800 czekoladke. Kolega wziął z Play go i mu się soft spartolił po miesiącu. Co do w880i to irda jest nie potrzebna...mp3 by chyba 2 dni ściągało przez irde- LUDU! TO PRZESTARZAŁA TECHNOLOGIA! Jeśli kochasz muzykę i słuchasz jej nałogowo to ten telefon jest dla ciebie.

  • 0

    126. ~Jarek  2007-09-12 13:18:55  host: 87-205-76-230.adsl.inetia.pl

    Mam w880i od tygodnia. Ciekawy telefonik, wygodny z powodu rozmiarów, klawisze to kwestia przyzwyczajenia jak to pisał mój przedmówca. Funkcjonalność nie zaskakuje, bo jest na tak samo dobrym poziomie jak w innych SE. To mój kolejny 4 Soniacz i przez myśl mi nie przechodzi zmienic firme na inna. Pozdrawiam wszystkich którzy chca go kupic i polecam

  • 0

    127. ~anna23  2007-09-13 08:27:58  host: abnu33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wini 007- jasne ze wybierz w 880i - jest super!!!!

  • 0

    128. ~Dawid  2007-09-13 17:33:13  host: drezek.e-cho.eu

    Słuchajcie mam pytanko co do tego telefonu, ktory model lepiej wybrać, srebrny czy czarny. Chodzi mi o to ze srebrny z tyłu jest pokryty gumą i szybko sie to brudzi, a czarny chyba jest z tyłu plastikowy i brudzi sie mniej, i o to mi chodzi, czy ktoś sie orientuje bardziej??

  • 0

    129. ~toom17  2007-09-15 20:45:37  host: static-ip-87-248-71-156.promax.media.pl

    jedyne wady to brak radia i irdy tylko to boleśnie odczułem po nabuciu tej perełki.. nie słuchajcie złamasów co mówią iż k800i jest lepszy imo nawet nie można go przyrównać do tego fona!! k800i ma 1dniową baterie dosłownie (jeśli używacie tego telefonu do dzwonienia i robienia zdjęć).. odpowiednim zamiennikiem dla biedniejszych jest w810i całkiem przyzwoity i bardzo stabilny ale nie tak wypasiony jak w880i który polecam każdemu kto ma takie możliwości bo jest wart swej ceny imo prawie idealna koma

  • 0

    130. ~tomek 27wawa  2007-09-15 22:09:47  host: dtd35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak jest z pisaniem smsów na tak małej klawiaturze?

  • 0

    131. ~etnies  2007-09-18 23:50:56  host: gimli.dream.net.pl

    Telefon ma klimat, niektórzy twierdzą, że design im nie pasuje, to oczywiscie delikatne sformulowanie - kwestia gustu; dla mnie to najlepsze wspomnienia "stalowych" walkmanow kaseciakow przywozonych z "wolnocłówek" na poczatku lat 90tych za koszmarne pieniadze; design sony jest dla mnie wyjatkowy, a zarazem wymagajacy i niebanalny; trzeba przyznac, ze pod tym katem SE obecnie dyktuje trendy na rynku - to moje subiektywne spostrzezenie; ze wzgledu na wielkosc jest wygodny, miesci sie w kieszeni bez problemu; troche nieszczesliwe polozenie gniazda sluchawek, ale biorac pod uwage jego gabaryty upakowanie tutaj az tylu funkcji jest imponujace; klawisze to sprawa gustu - przy dzialajacym t9 niewiele trzeba sie "naklikac"; funkcje multimedialne wystarczajace - latwosc obslugi mms, dostep do internetu, funkcje 3g i oczywiscie walkman, u mnie akurat w konfiguracji z HPM 85 - generalnie daje rade, ale i tak wole swojego NW-A805; aparat wbrew pozorom nie robi koszmarnych zdjec, AF zdalby sie, ale w zupelnosci wystaczy do mms; dla wymagajacych seria K i tyle; summa: jestem zadowolnym uzytkownikiem, ale pewnie nikogo to nie obchodzi :)

  • 0

    132. ~ktos tam  2007-09-20 20:59:18  host: 193.19.165.3.osk.enformatic.pl

    mi sie wydaje ze w850i jest lepszy niz ten jest wiecej funkcji a tutaj postawione zostalo na wyglad a nie na bajery itp.

  • 0

    133. ~bobus  2007-09-21 22:11:42  host: ti122110a081-4600.bb.online.no

    telefon ma kilka wad i brakow. Wejscie na sluchawki jest umiejscowione z boku telefonu co przeszkadza w uzytkowaniu podczas sluchania i jest malo komfortowe zwlaszcza jesli chce sie chwycic w dlon telefon. Brakuje w nim flasha co uniemozliwia robienie fotek w ciemnym miejscu. wada jest takze brak radia oraz umiejscowiony przycisk online przy przycisku backspace. A pozaty to jest oki. Pozdrawiam

  • 0

    134. ~tosia86  2007-09-22 11:37:05  host: pc1-2.digicom.net.pl

    Który kolor dla dziewczyny...srebrno-czarny czy ten czarno-pomarańczowy ???

  • 0

    135. ~Sławek  2007-09-22 23:54:09  host: azi226.internetdsl.tpnet.pl

    Mam taki sam problem jesli chodzi o wybór. uwazam że se k800i jest lepszy pod wagledem robienia zdjeć 3,2 mp. to juz za siebie mowi. Mysle ze to jest najlepszy wybor!

  • 0

    136. ~SITEK  2007-09-24 20:35:57  host: 241net226.net.zeork.com.pl

    chciałem sobie kupić ten telefon i myślałem nad w880i albo k750i. który lepszy ??? pliz o odpowiedź. z góry dziękuje :)

  • 0

    137. ~sitek  2007-09-25 14:17:55  host: 241net226.net.zeork.com.pl

    nie wiem jaki kupić telefon. myślałem o w880i albo o k750i który lepiej wybrać? proszę o odpowiedź

  • 0

    138. ~jabo  2007-09-27 22:07:27  host: 216-167-249.0507.adsl.tele2.no

    Witajcie W880i albo W580i co poradzicie pozdro

  • 0

    139.  2007-09-29 11:29:40

    Wyprowadźcie mnie z błędu, jeżeli się mylę. Telefon, który ma służyć jako doskonały odtwarzacz muzyki, który ma bić konkurencję na łeb na szyję NIE MA radia ??!! ??!! Czy radio to także przestarzała rzecz (podobnie jak IRDA) ?! Mam K800i i funkcjonalnością bije W880i na głowę. Poza tym brak jakiejkolwiek osłonki na obiektyw, brak lampy błyskowej oraz brak edge czyni ten telefon naprawdę mało użyteczną, ale za to nieproporcjonalnie drogą w stosunku do możliwości zabawką.

  • 0

    140. ~neta  2007-10-01 12:20:15  host: gfg218.internetdsl.tpnet.pl

    witam wszystkich!!wlasnie zastanawiam sie nad kupnem tego tel,i mam takie pytanko, czy mozliwe jest jednoczesne korzystanie z telefonu i sluchanie mp3, jak jest z bateria, ile mniej wiecej trzyma przy czestym sluchaniu mp3.....dziekuje...

  • 0

    141. ~apo  2007-10-02 09:40:17  host: 193.58.223.72

    Jak mu sie soft spartolił to niech sobie wgra nowy, co to za problem. XS w dłoń, kabel i jedziemy

  • 0

    142. ~w880i  2007-10-02 11:50:35  host: public-gprs80424.centertel.pl

    Mamm ten telefon i powiem ze raz go juz wymienialem z powodu szumow w trakcie rozmowy i zrywow zasiegu i polaczenia , drugi telefon byl duzo lepszy ale przyznam ze z powodu malych rozmiarow W880i ma gorszy zasieg niz moja nokia 3310i czy sagem myx6, ale generalnie jest to zajebisty fon i przezyje ten gorszy zasieg kosztem bajerow i cudeniek jakie ma, wlasnie sie stalem wielbicielem SE, glownie dlatego ze powazni do tego podchodza i jest masa akcesoriow do nich w odroznieniu do sagemow a nokia,... Nokia ma menu do bani [mam 6630 i E50] w sumie mam 7 telefonow i powiem ze ten jest najciekawszy. UI: Jesli chodzi o menu i obsluge SE odwalil kawal dobrej rboty 10 razy lepsze i przejrzystsze [tj. latwiejsze w obsludze] niz nokie powiedzialbym ze UI to SE>Sagem>nokia, i nokie maja niestety ale do kichy aparaty chociazby n95 vs k850i Generalnie bardzo latwy w obsludze telefon z wieloma superowymi funkcjami Sadze ze jeszcze 2-3 lata a SE bedzie #1 a Nokia #2 n swiecie, LG i motoroli nawet nie komentuje :)

  • 0

    143. ~w880i  2007-10-02 11:56:18  host: public-gprs80424.centertel.pl

    tak pozatym to 150 utworow MP3 z recodingiem na 192kbps wrzucilo mi na telefon w 10 minut, a wy mowicie o irda? USB wymiata to raz, 2 bluetooth, przez niego tez super szybko sciaga

  • 0

    144. ~w880i  2007-10-02 11:58:40  host: public-gprs80424.centertel.pl

    ludzie co wy za bzdury piszecie, piszecie o telefonie a w zyciu go nie dotykaliscie co za bzdura ze jest z plastiku? Wierzch jest ze stali, jest ona cienka al jednak to stal a nie plastik a z tylu to jest lekko gumiasta powloka pod ktora jest plastik, nie piszcie jesli nie mieliscie tego telefonu....

  • 0

    145. ~elka134  2007-10-03 12:47:19  host: eir42.internetdsl.tpnet.pl

    hehe ja uzywam tego fonika juz 2 miesiace, aa byl uzywany. zdjecia robi sliczne, ma bardzo ladną grafike i wygodnie sie go trzyma. jak ktos pisze ze jest glupi bo nie ma irdy to mi sie ze smiechu flaki skrecają. kto dzis uzywa irdy ktora powstala sto lat za murzynami??! bardzo podoba mi sie odtwarzacz, ale nadaje sie do sluchania tylko i silikonowymi sluchawkami. obecnie mam klasyczne i jest CIENKO xD. pozdr dla posiadaczy tegoi cudenka :))

  • 0

    146. ~claudiii  2007-10-06 15:44:48  host: 82.177.1.24

    nie wiem kto by dziś słuchał radia gdy ma mp3 nie wiem po co komu podczerwień skoro na bluetooth a teraz każda koma choć trochę zbliżona do dzisiejszej cywilizacji go ma więc dla mnie nie ma problemu. ten telefon jest szeroki tylko w stosunku do klawiatury weźcie linijkę i sobie go narysujcie to zobaczycie a pisanie na małej klawiaturze zależy niestety od grubości waszych palców :-) hehe mnie nie przeszkadza

  • 0

    147. ~c  2007-10-06 16:00:44  host: 82.177.1.24

    in jeszcze jedno...pop co komu nie wiadomo jaki aparat w komie teraz już każdy ma przecież cyfrówkę i w jakim celu wyświetlacz jak tych dotykowych...halo halo to tylko telefon telewizorem nie będzie komputerem... może bo w spv jest windows ale ja wole mieć zgrabny fonik w kieszeni niż zastanawiać sie jak upchać cegłofon do torebki. a tak przy okazji nokie są do dupy a siemensy nie leprze

  • 0

    148. ~pytasz, odpowiadam  2007-10-07 02:21:46  host: ekp54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kuba!! jasne, że K800i !! Chociażby z tego względu, że ma 3,2 Mpix, a ten tylko 2...

  • 0

    149. ~kazim  2007-10-11 12:36:05  host: chello089077067183.chello.pl

    telefon ogolnie wydaje sie fajny ale boli mnie ze nie ma flasha(tzw.latarki ;D przydaje sie w ciemych miejscach jak sie cos zgubi ;;D) no i nie ma radia szkoa bo to niby dobry odtwarzacz muzyki a fajnie jest se posluchac radia bo nie wiesz co bedzie leciec w wszystkie swoje mp3 juz znasz

  • 0

    150. ~;Domelo  2007-10-11 15:49:10  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    dowiedzialem sie ze ten foniq ma zaje... odtwarzacz walkman 2.0 szkoda ze w200i ma tylko 1.0 ale ma lepsze sluchawki od w810i ;P

  • 0

    151. ~popo  2007-10-12 18:01:08  host: dsm248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z checia wezme ten telefon jak skonczy mi sie umowa :) zakocalem sie w jego plaskosci wygladzie no i ze to jest walkman :D no i ma lepszy wyswietlacz od mojego k750

  • 0

    152. ~jaro  2007-10-16 19:02:52  host: public-gprs12578.centertel.pl

    sprzedam ów W880i za 900 zl z salonu play na gwarancji + karta 1gb kupiony 08.10.2007 wlub zamienie na n80 :) pozdroooo

  • 0

    153. ~loli  2007-10-17 01:35:07  host: h-89-233-195-45.wholesale.rp80.se

    Mam ten telefon od 5 dni. Jeżeli ktoś chce robić zdjęcia i bawić się w fotografa to proponuje kupić sobie aparat cyfrowy. Ten telefon nie został stworzony by było w nim wszystko co najlepsze tylko standardowo ale za to z wyglądem, lekkość i klasa tego telefonu bije wizualnie wszystkie inne modele "W" (a mialem ich sporo). Jeżeli chcecie kupić telefon dla bajerów w środu to proponuje coś innego. Jeżeli jednak estatyka i wizualność w Was przeważa to nie wachajcie się i wybierzcie ten model.

  • 0

    154. ~Leosia  2007-10-20 08:49:30  host: bzr74.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 3 października i muszę powiedzieć, że jestem nim rozczarowana. Wcześniej miałam SE w810i i teraz dochodzę do wniosku że nie zamieniłabym go gdybym wcześniej wiedziała. Otóż telefon ma mało bajerów, słaby zasięg i kiepski aparat. Klawisze są beznadziejnie ponieważ są małe. Wejście do internety jest tuż obok klawisza do odbierania telefonu i można się pomylić i przez przypadek wcisnąć go, bardzo trzeszczy głośnik i ma niewygodne wejście na słuchawki . Zaletą jedyną tego telefonu jest to że jest płaski i wygodnie sie go w kieszeni nosi..

  • 0

    155. ~  2007-10-21 21:00:14  host: 80.51.134.115

    siemka a ja mam juz 1,5 roku W 800i, kupiony na allegro i nie nazeka cacko super....bez wad....ale czas by zmienic na cos innego i nie mam pojecia na co ;/

  • 0

    156. ~MarecQ  2007-10-21 21:02:04  host: 80.51.134.115

    siemka a ja mam juz 1,5 roku se W800i kupiony na alegro i nie nazekam cacko ful wypashne...ale czas by na cos lepszego wymienic ,,,i tu sie pojaiwa dylemat;/.......

  • 0

    157. ~szweblik14  2007-10-22 14:45:17  host: host-87-239-193-2.netcorp.pl

    fon nawet niezły choc wydaje mi sie ze troche maly wyswietlacz prosze o odp. z gory dzieki:)

  • 0

    158. ~zajac  2007-10-23 19:59:54  host: bqq29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po tych wszystkich waszych opiniach to ja juz nie wiem czy mam go kupic:)...zastanowie sie nad innymi;p

  • 0

    159.  2007-10-24 21:28:45

    domelo chyba kpisz ze w200i ma lepsze sluchawki od w810i mam w810i a kolega w200i niema porownania gosciu

  • 0

    160. ~Krasnoludek  2007-10-25 16:34:08  host: nat-mia.aster.pl

    1. Jakie jest wejscie na sluchawki? Czy jest to moze Jack taki jak do zwyklylch sluchawek? 2. Czy telefon ten ma jakas przegladarke internetowa?

  • 0

    161. ~MASTA  2007-10-30 12:52:27  host: xdsl-10119.walbrzych.dialog.net.pl

    LUDZIE TO JEST TELEFON NIGDY NIE BEDZIECIE MIELI WSZYTKIEGO W TELEFONIE MAM GO JESTEM ZADOWLONY I PAMIETAJCIE TO NIE KOMPUTER NIE IPOD I POCHAMOWANIA TROSZKU, ROZSąDKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    162. ~foral  2007-10-31 12:53:04  host: 212.160.172.70

    Witam mam pytanie czy W880 mam możliwość używania słuchawek Bluetooth stereo

  • 0

    163. ~  2007-11-01 14:36:06  host: dt10.internetdsl.tpnet.pl

    mam tel i jest zajebisty. ekran jest w sam ras

  • 0

    164. ~kaska  2007-11-05 16:25:07  host: 213-25-71-49.tsm.tarnobrzeg.pl

    a jak go kupie w sieci orange .. to podobno berdzie mial oprogramowanie orange.. czy ono sie bardzo rozni od oprogramowania oryginalnego?:>

  • 0

    165. ~koper  2007-11-06 21:59:13  host: abcr13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema mam pytanie a glosno gra mp3 przez głosnik???

  • 0

    166. ~Bebul  2007-11-07 16:02:49  host: ziel22.netis.net.pl

    jak dla mnie tel to tel i jezeli chcesz miec wiecej bajerow to sobie zamow specjalny model od producenta z BAJERAMI. Ja kupilem ten tel z pol roku temu, do wszytkiego sie da przyzwyczaic, nawet do tego ze ma male klawisze. Mam do niego sluchawki tzw koreczki takze wyglusza wszytko w okol i slychac tylko czysty dzwiek muzyki, wkoncu to jest walkman fon a nie z serii K!! wiec nie oczekujcie ze tu bedziecie mieli kamere 5 mega pixeli! w tych telefonach ze znaczkiem "W" najwiekszy nacisk kladziony jest na jakos muzyki a nie na aparat niektorych komentarzy wogole nie da sie czytac. Niektorzy to swieca jak slonce noca z tymi opiniami. Ja sie przyzwyczailem do nie go, jest pojemy, ma duza pamiec a na rynku narazie nie widzialem zadnego telefonu zeby tak wygladal i mial tyle funkcji za taka cene. Dodam ze tela mam na karte. Pozdro

  • 0

    167. ~Bebul  2007-11-08 14:40:20  host: ziel22.netis.net.pl

    kaska oprogramowanie bedziesz miala to samo do kazdego telefonu, jedyna roznica to bedzie w wygaszaczach, tapetach i logach. Teraz mnie zastanawia jedna rzecz, kupilem ten fon w anglii i nie potrzebowalem zdejmowac simLock-a...(??) wsadzilem karte polska i wszystko normalnie chodzi, ciekawe. Koper mp3 przez glosnik gra tak sobie, uwazam ze nokia ma lepszy glosnik, glosniej gra. Jak dla mnie sony ma za duzo syczkow. ale czego oczekiwac z tak cienkiego tela... ;)Jednak jesli bedziesz sluchal przez sluchawki to bedziesz zadowolony! ogolnie gra ok. Pozdro

  • 0

    168. ~@niu@  2007-11-08 17:30:25  host: adbg102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema mam juz 2 lata k700i i czas juz zmienic na cos lepszego bardziej muzycznego co radzicie???:D bo ja sie zastanawiam nad w880i to dobry wybor??? pozdro:*

  • 0

    169. ~Roq  2007-11-13 23:46:53  host: spc1-seve5-0-0-cust656.asfd.broadband.ntl.com

    Najlepszy i najładniejszy fon jaki kiedykolwiek miałem. Pod względem designerskim - cudo. Pod względem użyteczności - nie mam pytań. Jakość na najwyższym poziomie. To co jest srebrne, jest z prawdziwego metalu, a nie jak w nokiach, malowanym na srebrno plastykiem. "Aparatu cyfrowego" nie używam bo wszystkie aparaty w telefonach to nieporozumienie. Polecam tego fona gorąco...

  • 0

    170. ~dumachi  2007-11-20 15:13:34  host: 87-205-192-61.adsl.inetia.pl

    siema wlasnie uzywam gruchota ale zamierzam kupic telefon mysle nad s e w880i ale koledzy mi odradzaja czy to jest dobry telefon dla ludzi ktorzy lubia sluchac muzyki i ogladac filmiki????plz odpowiedzcie pozdro dla all!!!!!!!!!!:-)

  • 0

    171. ~loboPL  2007-11-23 20:00:47  host: nat035.net.pulawy.pl

    wczesniej mnialem w850i i gdyby niebyl taki gruby bylby super,plastik i obudowa bez porowniania lepsza niz w w88oi,poza tym jest cienki co z pewnoscia spodoba sie paniom,osobiscie polecam nokie.pozdrawaim i no i nie ma Radia a szkoda...

  • 0

    172. ~ja16  2007-11-23 22:49:36  host: staticline23665.toya.net.pl

    Chcialam kupic sobie ten telefonik ale przeczytalam ze nie ma radia wiec zrezygnowalam z jego kupna.Wedlug mnie taki telefon powinien miec radio przynajmniej ze wzgledu na to ze jest walkmanem.Ale ogolnie jego funkcje i wyglad sa spoko

  • 0

    173. ~nati35  2007-11-25 19:35:17  host: client-81-107-208-39.glfd.adsl.virgin.net

    Ja być może będę miała ten telefon i jestem bardzo zniecierpliwiona:) Moim zdaniem telefon jest dla osób, które chcą mieć fona ze średnią ilością bajerów i po prostu stylowy i lekki z dobrym aparatem, tylko doskwiera brak lampy błyskowej:/

  • 0

    174. ~mrówa:)  2007-11-25 21:15:29  host: proxy-2.elb.vectranet.pl

    hejka. mam se w880i i jestem z niego bardzo zadowolona. nie przeszkadza mi w nim wielkosc przycisków ponieważ idzie sie przyzwyczaic. ogólnie telefonik fajny i nie mam do niego żadnych wiekszych zastrzezen:) pozdro:)

  • 0

    175. ~PRZEMO_MM2  2007-11-26 11:52:58  host: c69-131.icpnet.pl

    WITAM CO DO WYSWIETLACZA TO ZENADA ON MA JAK MOJ STARY W300I moze wiecej kolorow i to wlasnie mnie odstrasza do niego :/ wyglad fajny brak radia...jak to ma byc fon muzyczny to wielki minus.ale i tak bede go bral bo nie jest tak ceglasty jak k800i

  • 0

    176. ~alojzy skrzypifurtka  2007-11-26 14:29:22  host: dzb2.internetdsl.tpnet.pl

    siema. mam ten telefon już 10 lat i ciągle działa. wcześniej miałem nokię n95 ale to szajs i szybką ją sprzedałem.dokładnie tą nkokię kupiłem w 1990r. tego wieku całujęPAPAPAPAPAPAPAP

  • 0

    177. ~  2007-11-27 15:05:53  host: 97.110.jawnet.pl

    w810i lepszy!!! po 1. ten telefon mam do dupy guziki... i wogole polecam w810i

  • 0

    178. ~elo elo 520  2007-11-28 16:03:18  host: 195.187.251.114

    Kupiłem ten telefonik wczoraj i juz mi sie podoba, jak na taki cienki sprzęt naprawde głośno daje, a w słuchaweczkach to miodzio, cienki, wygodny, klawisze troche male ale da siw przyzwyczaić ;) polecam go

  • 0

    179. ~karstal  2007-12-02 12:57:50  host: staticline16830.toya.net.pl

    Witam. Mam pytanie co do tego wynalazku. Czy ktoś miał wcześniej SE k800i a ma teraz w880i lub na odwrót- powiedzcie, czy jakość dźwięku w k800 znacząco odbiega od jakosci w w880? Prosze o odpowiedź, ponieważ uzywam telefonu do słuchania muzyki, a chciałbym mieć też przyzwoity aparat. Z góry dzięki

  • 0

    180. ~  2007-12-02 19:55:42  host: 212.87.241.195

    do Radek : wiesz jak byś się znał to byś wiedział że w nowych modelach SE joy`e sie już nie psują , (joye sie psuły w k500i ; k300i; i k700i), Telefon jest Super , jak wszystkie SE , może niedługo będę go mieć ,(marzenia:) )

  • 0

    181. ~kks lech poznan  2007-12-02 21:20:18  host: c71-199.icpnet.pl

    zastanawiam sie nad 3 modleami SE k800,w880i i w580i jak wybrac ktory jest najlepszy :)

  • 0

    182. ~zaq  2007-12-04 15:05:52  host: 213-238-116-30.adsl.inetia.pl

    W880i VS k800i - ceny podobne.. design wygrywa W880 ale ten aparat w k800i poprostu AA xD wideo 640x480 , zdjecia 3,2mbpix , autofocus! , stabilizacja obrazu ( foty super xD )kumple maja a teraz pora na mnie ;) w880i ma dobry odwarzacz aparat pewnie kiszka.. przynajmneij dla mnie bo bez autofocusa lekko zatrzesiesz reka i po focie.. ale ja mam odtwarzacz mp3 1gb creative ZEN + sluch. ceative ep 635... nie sadze zeby do tego ten fn mial start. k800i jest madrzejszym wyborem elegancja + swietny aparat ktorym uwiecznisz spoko chwile ! a design.. chwile sie nim popodniecanie a po 2/3 msc sie znudzi ;] ja tak mam.. dlatego wole miec cos co sie przyda ! k800i rox W880i przereklamowany heh tak jak i dawniej V3 albo v3i

  • 0

    183. ~Dan  2007-12-04 20:14:09  host: btk21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli ktoś myśli nad kupnem tego telefonu, niech lepiej przyjrzy się K800i. Można sobie porównać. K800i bije ten telefon na głowę. Zresztą sam wygląd tego kwadracika mnie osobiście odstrasza.

  • 0

    184. ~pawle  2007-12-04 22:44:20  host: 217.98.102.8.ip.airbites.pl

    ludzie!!! czy można minimalizować mp3 to znaczy np słuchać mp3 i grać

  • 0

    185. ~WHAY  2007-12-05 13:06:39  host: dhcp13-56.eastwest.com.pl

    Dzis dzwoniłem do bok w play i nic nie wiedza o obnizce ceny telefonu!!!!

  • 0

    186. ~seba  2007-12-10 21:47:06  host: hdf99.internetdsl.tpnet.pl

    mam Se w810i i moge kupić w play kupić Se w 880i i nie wiem co mam robić. pomóżcie mi

  • 0

    187. ~Qbig  2007-12-13 00:06:45  host: apn-77-115-47-64.gprs.plus.pl

    Juz niemal zdecydowalem sie na ten tel i niedlugo biore go w Play'u za bodajze 49PLN/abo(dla firm)50pln/miesiac. Na zdjatakch wyglada bosko, komentarze zachecaja, ale jedna rzecz ktora juz mnie boli to... brak latarki, ktora mi sie bardzo przydawala przy d750...

  • 0

    188. ~MajkeL  2007-12-13 19:27:39  host: ffy66.internetdsl.tpnet.pl

    Walkman bez radia... heh śmiech na sali. I to jeszcze w takiej cenie. To już lepiej sobie kupić k550i 2 razy tańszy a ma autofocus w aparacie i radio a przy tym odtwarza muzykę niewiele gorzej.

  • 0

    189.  2007-12-14 17:22:12

    jakie kolory tego fonika sa dostepne w sieci play

  • 0

    190. ~adi  2007-12-14 19:33:37  host: accc162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy do niego jest kabel USB

  • 0

    191. ~ziomek  2007-12-15 12:03:31  host: acuc147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadałem w swoim życiu już ok 30 telefonów różnych marek i z różnych półek cenowych. Jak na razie najlepszy telefon jaki miałem. Bateria spokojnie trzyma 5 dni przy w miarę częstym użytkowaniu. Polecam każdemu!!!!

  • 0

    192. ~zaq  2007-12-16 22:26:47  host: chello084010134081.chello.pl

    roq a k800i ? a k850i ? a n95 ? a n93 nieporozumienie to to ze sie wypowiadasz a niewiesz o czym mowisz..~~loli a w850? tez piekny ,slider i ma super tyl.~~elka "zdjecia robi sliczne," hahaaha kogos tu ponioslo... aparat tragedia ale jak powiedzieli poprzednicy to telefon z serii W i w pelni sie z tym zgadzam! slawek tak k800i to lepszy wybor no chyba ze jedyne co robisz na telefonie to dzwonisz i masz male palce i lubisz nie czuc telefonu w kieszeni to wez w880i... ale jak cos robisz to lepiej wziac fona z serii K bo.. odtwarzacze mp3 sa tanie i male... a cyfrowki ? nie nadaja sie do noszenia na codzien a aparacik 3,2 robi wrazenie :* jejejej

  • 0

    193. ~xxxx  2007-12-17 16:01:16  host: siedlce8-tp.sdl.vectranet.pl

    W play'u juz go brak ale sie wkur....

  • 0

    194. ~bubka  2007-12-17 16:24:26  host: proxy2.bsk.vectranet.pl

    a ja mam czekolodke i jestem bardzo zadowolona to typowy kobiecy telefon jak dla mnie jest w sam raz a jelsi chodzi o pael dotykowy to kwestia przyzwyczajenia naprawde POLECAM

  • 0

    195. ~JOHN  2007-12-18 18:07:41  host: static-87-105-40-46.ssp.dialog.net.pl

    ma ktos na tym telefonie pokrowiec krusella to takie zasadnicze pytanko i jak sie spisuje pokrowiec na tym telefonie ??

  • 0

    196. ~ds  2007-12-18 23:06:10  host: nat-bem4.aster.pl

    @pawle (#184): mp3 można minimalizować, na pewno można słuchać muzyki i pisać sms. czy można przy tym grac? nie wiem, bo nie gram.

  • 0

    197. ~ds  2007-12-18 23:11:55  host: nat-bem4.aster.pl

    @zaq i @Dan: porównywałem i k800 i w880 i wybrałem ten drugi. Jestem w odwrotnej sytuacji niż @zaq: nie potrzebuje aparatu, bo do fotek używam cyfrówki, do której, jak mawia @zaq, k800 nie startuje :-D natomiast przyda się mp3, jak dla mnie bardzo dobrej jakości (ale mam gumowe ucho). Poza tym, z testów na mobile-review wyszło mi, że w w880 bateria dłużej trzyma. No i ważny jest rozmiar - k800 jest dla mnie 2x za gruby, a ja potrzebuje nosić tel w kieszeni. Więc dla mnie potencjalnym konkurentem byłby raczej k810. Ale każdy ma swoją listę preferencji. Pozdrawim. PS @WHAY: w play cena dla abo50 to 49 pln, a dla wyższych: 1 pln - nie wiem, czy o tę obniżkę ci chodziło.

  • 0

    198. ~ds  2007-12-19 13:50:06  host: 213.77.11.50

    @zaq i @Dan: porównywałem k800 i w880 i wybrałem ten drugi. k800 jest strasznie grubaśny - a dla mnie rozmiar był ważny. Z testu na mobile-review wynika, że w k800 bateria krócej trzyma. Poza tym, do zdjęć używam cyfrówki, do której, jak mawia @zaq :-D k800 nie startuje. @Dan: każdy ma swoją listę preferencji - mi zależy na małym rozmiarze, mp3 i dobrej baterii - powiedz w którym z tych aspektów k800 bje w880 na głowę? Po to produkują różne modele telefonów, aby każdy mógł wybrać odpowiedni dla siebie, co nie oznacza, że jak mi pasuje w880, to będę pisał, że k800 jest do bani.

  • 0

    199.  2007-12-20 16:43:44

    Taa, w playu za 50 zł, szkoda tylko że fona już dawno nigdzie nie mogę znaleźć... Może ktoś z was wie gdzie się jeszcze ostał????

  • 0

    200. ~exp  2007-12-20 20:48:28  host: egr122.internetdsl.tpnet.pl

    jak ktoś pisze, że telefonik jest do kitu, to są dwie tego przyczyny: 1. nigdy nie miał go w ręku. 2. nie ma swego zdania i powiela głupoty pisane przez tych, którzy nie mieli go w ręku. POZDRO :-)))))

  • 0

    201. ~LOLosław  2007-12-20 22:46:03  host: 90-156-64-221.magma-net.pl

    Super telefon,ale w play'ju już go nie ma.Podobno już go nie będzie...Szkoda,bo jedyny sensowny telefon do 300 zł na abonament.

  • 0

    202. ~qubeq  2007-12-21 00:07:35  host: 77.236.5.77

    w krakowie w play'u len tel rozszedł się w 3 dni :/ (w umowie na 24m, abonament 50zł - tel za 1zł!!!)

  • 0

    203.  2007-12-21 00:16:41

    W krk, w playu ten tel. rozszedł się w 3 dni :/ (w abonamencie za 50 zł tel kosztował 1zł!!! - szkoda że nie zdążyłem :(, pozostaje allegro)

  • 0

    204. ~DawciO  2007-12-21 14:27:05  host: bma6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie czepiajcie sie już tyle tych SE teraz jest ze musieli zrobic czarna owce , ale i tak design swietny , dzwiek mp3 taki sobie a bez radia da sie życ skoro sie ma ok. 150 piosenek ....

  • 0

    205. ~andrzej  2007-12-21 16:34:59  host: hdf99.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy możne w tym telefonie zwiększyć litery w menu bo dla mnie są za małe.

  • 0

    206. ~  2007-12-21 16:45:40  host: abwn127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam w880i a moja zona lg ku800 w porownaniu do lg to se nawet nie dorasta mu do piet

  • 0

    207. ~Zyziek  2007-12-21 22:13:53  host: host-81-190-141-195.olsztyn.mm.pl

    Mam pytanie. Otóż na pewnej stronce wyczytałem "Sposób połączenia z PC - Bluetooth, IrDA". Czy jest możliwość połączenia z PC poprzez kabel ?

  • 0

    208. ~Serek  2007-12-21 22:19:39  host: acnm105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Możecie mi poweidzieć który telefon jest łosniejszy ten czy k530i????

  • 0

    209. ~SZALONY  2007-12-23 13:16:06  host: nat7.eurocom.olkusz.pl

    TO CO TU PISZE TO GÓWNO PRAWDA 10MB PAMIECI I TE OBUDOWY NIEWYMIENNE NA BANK

  • 0

    210. ~nokiafan  2007-12-23 14:19:52  host: aejg177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do muzyki-> odtwarzacz, do zdjec-> aparat a telefon do dzwonienie i nie moze byc inaczej. Takze zycze powodzenia wszystkim milosnika SE!

  • 0

    211. ~  2007-12-24 14:31:46  host: aboq112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak bateria się sprawdza w tak cienkim telefonie

  • 0

    212. ~Cooliczek  2007-12-24 17:19:16  host: eng166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie!!!!!jak mozecie porównywac telefon muzyczny z fotograficznym jak ktos chce miec zajebi... odtwarzacz do muzy i telefon w jednym to w880i jest dla niego a jak ktos chce miec zawsze w miare dobry aparat przy sobie niech kupi se k800i wybór nalezy do was :D Pzdr 4 All

  • 0

    213. ~naros  2007-12-24 20:18:25  host: gsr178.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Mam mały dylemat, ponieważ niewiem czy wziąść w Play'u właśnie ten telfon w abonamencie za 300 zł czy wziąść samsunga l760 za 50 zł? Proszę o pomoc :)

  • 0

    214. ~john  2007-12-25 12:12:02  host: dzq138.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od wczoraj i jest poprostu zajebisty!!! basy ma niesamowite a muze z mp4 która zajmuje ok.800mb zgrywałem 15 minut. telefon naprawde odjechany bardzo polecam :-)

  • 0

    215. ~fredko86  2007-12-27 00:07:36  host: 82.160.42.206

    jak mozna nazwac telefon ,,Walkman" jak on nie ma radia smiech na sali wyglad do bani obudowa metalowa po co przeciez wiadomo ,ze jak spadnie to telefon jest do wyrzucenia tylko jest cierzki przez to aparat bez osłonki 2,0mp bez flesza no coz to ,,Walkman" wiec dam mu spokoj niech bedzie mam k800i telefon co prawda ma 3,2 mp ale juz dostrzegam ,ze to nie to czekam jednak na nokie n95 kturą w krutce nabęde wiec bede mogł powiedziec o niej parę słów a propo muziki w k800i głosniczek zewnęczy nie rozwali uszów ale wystarczy na słuchawkach jest ok a propo baterii 3-4 dni zalerzy od rzów i oczywiscie od mp3 pozdrawiam

  • 0

    216. ~AKON  2007-12-27 15:24:29  host: akq98.internetdsl.tpnet.pl

    Walkman bez radia... heh śmiech na sali. I to jeszcze w takiej cenie. To już lepiej sobie kupić k550i 2 razy tańszy a ma autofocus w aparacie i radio a przy tym odtwarza muzykę niewiele gorzej.

  • 0

    217. ~ilzdvgdfv  2007-12-27 15:25:47  host: akq98.internetdsl.tpnet.pl

    służyć jako doskonały odtwarzacz muzyki, który ma bić konkurencję na łeb na szyję NIE MA radia ??!! ??!! Czy radio to także przestarzała rzecz (podobnie jak IRDA) ?! Mam K800i i funkcjonalnością bije W880i na głowę. Poza tym brak jakiejkolwiek osłonki na obiektyw, brak lampy błyskowej oraz brak edge czyni ten telefon naprawdę mało użyteczną, ale za to nieproporcjonalnie drogą w stosunku do możliwości zabawką. 140. ~neta 2007-10-01 12:20 gfg218.internetdsl.tpnet.pl witam wszystkich!!wlasnie zastanawiam sie nad kupnem tego tel,i mam takie pytanko, czy mozliwe jest jednoczesne korzystanie z telefonu i sluchanie mp3, jak jest z bateria, ile mniej wiecej trzyma przy czestym sluchaniu mp3.....dziekuje... 141. ~apo 2007-10-02 09:40 193.58.223.72 Jak mu sie soft spartolił to niech sobie wgra nowy, co to za problem. XS w dłoń, kabel i jedziemy 142. ~w880i 2007-10-02 11:50 public-gprs80424.centertel.pl Mamm ten telefon i powiem ze raz go juz wymienialem z powodu szumow w trakcie rozmowy i zrywow zasiegu i polaczenia , drugi telefon byl duzo lepszy ale przyznam ze z powodu malych rozmiarow W880i ma gorszy zasieg niz moja nokia 3310i czy sagem myx6, ale generalnie jest to zajebisty fon i przezyje ten gorszy zasieg kosztem bajerow i cudeniek jakie ma, wlasnie sie stalem wielbicielem SE, glownie dlatego ze powazni do tego podchodza i jest masa akcesoriow do nich w odroznieniu do sagemow a nokia,... Nokia ma menu do bani [mam 6630 i E50] w sumie mam 7 telefonow i powiem ze ten jest najciekawszy. UI: Jesli chodzi o menu i obsluge SE odwalil kawal dobrej rboty 10 razy lepsze i przejrzystsze [tj. latwiejsze w obsludze] niz nokie powiedzialbym ze UI to SE>Sagem>nokia, i nokie maja niestety ale do kichy aparaty chociazby n95 vs k850i Generalnie bardzo latwy w obsludze telefon z wieloma superowymi funkcjami Sadze ze jeszcze 2-3 lata a SE bedzie #1 a Nokia #2 n swiecie, LG i motoroli nawet nie komentuje :) 143. ~w880i 2007-10-02 11:56 public-gprs80424.centertel.p

  • 0

    218. ~zbychu1986  2007-12-28 16:25:50  host: abii89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. kupilem telefon ok. tydzien temu w Play'u telefon kosztował mnie 49zł. ma wszystko co jest potzrebne w telefonie 3g aprat 2mega w zupelności wystarcza karta 1Gb gratis tez dobra rzecz kabel Usb. telefon jest cienki ma metalową obudowę z przodu natomiast z tyłu jest gumowana co jest super bo sie nie ślizga i nie rysuje. nie wiem czemu niektórzy narzekają na małe klawisze ale normalnie sie pisze smsy na tym telefonie tak jak by mial normalne. nie ma joy'a wiec nic sie nie popsuje tak jak w k800 i innych. polecam ten telefon. aaa i jeszce jedno MUZYKA naprawde to jest muzyczny telefon bas to bas na sluchawkach a nie jakies pierdniecia muchy.

  • 0

    219. ~LaLkA  2007-12-29 13:06:50  host: host-89-228-28-247.zamosc.mm.pl

    Witam! Interesuje mnie jakiej max pojemności wchodzą karty pamięci do fona w880i

  • 0

    220. ~...  2007-12-29 13:55:22  host: achi53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najlepszy telefon za te pieniadze!!!

  • 0

    221. ~grg  2007-12-29 21:49:55  host: il253.internetdsl.tpnet.pl

    Świetny telefon. Zauroczył mnie swoim nieprzeciętnym designem i głównie dlatego się na niego zdecydowałem. Nikt ze znajomych go nie ma, jest niepowtarzalny, a to wielki plus dla ludzi ceniących sobie indywidualizm. Pragmatykom, którzy narzekają na brak radia czy słabą kamerkę pozostawiamy Nokie, których na ulicy są miliony. xD

  • 0

    222.  2007-12-30 12:04:50

    jaki telefon wybrac? SE w880i czy nokie 6280 prosze o odpowiedz

  • 0

    223. ~Łuli_z_bazuki  2007-12-30 16:20:27  host: hakone.magma-net.pl

    Denerwuje mnie ta klawiatura która niczym sie nie różni od du.y psa mojej sąsiadki. Brak radia jest dyskwalifikujący i powoduje u mnie śmiechowe konwulsje. Za tą cenę powinno być

  • 0

    224. ~ds  2007-12-30 23:16:55  host: nat-bem4.aster.pl

    @zaq: "nie nadaje się do noszenia na codzień" to chyba chciałeś napisać o k800 :-D Ja podszedłem do tego inaczej niż ty: wiem, że zdjecia robione w880 są słabe, k800 jest lepszy a k850 jeszcze lepszy ale... jakość fotek z żadnego z tych fonów nie umywa sie nawet do średniej klasy kompaktu, więc chcąc móc uzyskać dobry efekt i tak muszę mieć kompakta. Za to jakość muzy w w880 jest na poziomie dobrego mp3 playera. Wniosek: lepiej kupić w880 i nie nosić na codzień ze sobą cegły (k800) a do fotek i tak zainwestować w normalny aparat. I tak też zrobiłem.

  • 0

    225. ~ds  2007-12-31 10:49:15  host: 213.77.11.50

    zaq: "nie nadaje się do noszenia na codzień" to chyba chciałeś napisać o k800 :-D Ja podszedłem do tego inaczej niż ty: wiem, że zdjecia robione w880 są słabe, k800 jest lepszy a k850 jeszcze lepszy ale... jakość fotek z żadnego z tych fonów nie umywa sie nawet do średniej klasy kompaktu, więc chcąc móc uzyskać dobry efekt i tak muszę mieć kompakta. Za to jakość muzy w w880 jest na poziomie dobrego mp3 playera. Wniosek: lepiej kupić w880 i nie nosić na codzień ze sobą cegły (k800) a do fotek i tak zainwestować w normalny aparat. I tak też zrobiłem.

  • 0

    226. ~adamek  2008-01-01 16:45:34  host: epk74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mamproblemik z wyborem koma sątrzy telefony k800 w 880 i w 580 najchetniej wzioł bym w880 ale niema radia natomiast w580 maradio ale niema 3gna ktorym mi zalezy zeby kozystac z gg otaje k800 ale boje sie ze madzwiek do pupy.:( pomocy

  • 0

    227. ~ja  2008-01-02 00:10:02  host: cpc3-rdng10-0-0-cust503.winn.cable.ntl.com

    to to samo co k550i tylko wiekszy wyswietlacz.a k800 spokojnie jest lepszy...

  • 0

    228. ~007  2008-01-07 22:18:09  host: aefq62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hm....a jakie są kolory tego telefonu w play? czy ktoś mi powie? z gory dzix!

  • 0

    229. ~ds  2008-01-08 23:54:18  host: nat-bem4.aster.pl

    007: jest czarno-pomarańczowy i srebrno-czarny, czyli obydwie wersje kolorystyczne tego fona. Z tego, co wiem, innych nie produkują, ale mogę się mylić

  • 0

    230. ~  2008-01-09 16:58:36  host: aedi48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem posiadaczem tego telfonu juz jakis czas mialalem wczesniej k800i ma tylko dobry aparat a reszta do dupy a ten jest boski muzyka gra super zdjecia tez bardzo dobre ale przeciesz ten telefon zostal stworzony w celu suchania muzyki

  • 0

    231. ~blackjedi  2008-01-11 19:10:55  host: acyj1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic sobie tego fona w play'u jak dla mnie jest najfajniejszy.Miałem motke slvr L7 (11mm) i wiem ze telefony brzytwy sa najlepsze do noszenia w kieszeni,a tem ma przecież 9mm. Kocham takie sprytne telefony,bo choc cienkie to sa wypasione!ja jestem fanem telefonów muzycznych,bo czesto słucham muzy,a w w880i podobno bije na głowe.Zdjęć nie robie bo od tego są cyfrówki,a K800i to przy 9mm to tzw "kartofel" :)ja wole brzytwy.Ludzie piszą że jak se z metalową obudową spadnie na ziemie to "do wyrzucenia",ale ja sie pytam co za idiota rzuca takim fonem po ziemi?Moja motka miała metalową obudowe i spadła z 1000000 razy,ale w zyciu nie na beton,ani nic twardego!Trawa i dywany w domach to jest to z czym musiała sie zmierzyć,ale ja "dbam " o mojego fona wiec sorry ludzie :)

  • 0

    232. ~blackjedi  2008-01-11 19:12:52  host: acyj1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aha jeszcze jedno-radia nie słucham,bo jak przystało na indywidualiste sam wybieram swoją muze,a radio nam ją narzuca

  • 0

    233. ~te`  2008-01-12 19:24:52  host: ztpnet-79-043.ztpnet.pl

    blackjedi wszystko ladnie pieknie fajnie, tez tak chcialem, tylko ze tego telefonu juz w salonach nie ma :P

  • 0

    234. ~adam  2008-01-13 14:40:31  host: 213.25.120.112

    Czy orientujecie się czy ten telefonik będzie dostępny jeszcze w Play...?

  • 0

    235. ~lolek  2008-01-14 08:59:29  host: host-89-228-151-241.gorzow.mm.pl

    alez oczywiscie ze jest i bedzie w play

  • 0

    236. ~te`  2008-01-14 12:16:24  host: ztpnet-79-043.ztpnet.pl

    W moim miescie nie ma od ok 2 tygodni i wiedza tylko tyle ze z gory informacji odnosnie tego ze juz ich "nie ma" nie dostali a co do dostaw powiedziano mi ze nie ma zadnych konkretnych dat czy dni, moga byc one w kazdej chwili... ;) Coz zobaczymy bo jakos sprzedawca coraz mniej wierze...

  • 0

    237. ~natalka  2008-01-14 18:41:41  host: abrm46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialam ten fon nie dawno mi sie sie przeamal na pol nawet nie wiem jak :(( szkoda teraz mam lg kg920 jest lepszy

  • 0

    238. ~fixe  2008-01-15 19:13:08  host: skynet-gw.koronowo.com.pl

    Jaki fon jest lepszy SE K530i czy W880 ?? Z

  • 0

    239. ~kwaczekw  2008-01-15 22:09:37  host: nsith.blokowe.pl

    W moim miescie również nie ma tego soniaczka. Chciałem go zakupi juz przed Świętami ale nie stety pani z obsługi oznajmiła mi iz sa chwilowe braki, i nie stety te braki przeciagaja sie troszki w czasie. Dzisiaj jak sie pytałem stwierdziła ze nie wiem czy wogule jeszcze bedea;/

  • 0

    240. ~paul997  2008-01-17 10:26:15  host: saturn.atm.com.pl

    + wygląd (mam srebrny) !!! + gabaryty - mały, lekki, nie wypycha kieszeni w koszuli + walkman - nie potrzebuję odtwarzacza mp3 + wyposażenie - w zestawie doskonałe słuchawki, kabelek USB, karta 1 GB + ergonomia - software jest super - wszystko jest tam, gdzie być powinno - głośnik - kiepski, przy rozmowach brzęczy, ale i tak da się nam nim słuchać muzyki - używam go jako audio w samochodzie - przyciski - górne ('funkcyjne') genialne, dolne ('klawiatura') dużo mniej wygodne niż np. w w200i, ale da się przeżyć - aparat - przy dobrym oświetleniu zdjęcia OK, przy słabym oświetleniu dno, ale i tak nie wywołuję zdjęć z komórki. Świadomie nie wybrałem k800i, bo nie potrzebuję dobrego aparatu w komórce.

  • 0

    241. ~blackjedi  2008-01-18 10:19:09  host: acxl4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    te` ja sie nie martwie,bo ciągle są w promocji,a dosawy są przecież,a jakby co to można go dostać w orange i erze w koncu :)

  • 0

    242. ~steff  2008-01-19 10:05:57  host: ip-84-201-216-169.it-net.pl

    bateria trzyma 20 godz

  • 0

    244. ~KcU  2008-01-20 01:22:26  host: apn-77-113-6-167.gprs.plus.pl

    kilka nieścisłości jest na tej stronie po pierwsze bateria jest litowo polimerowa (nie litowo jonowa), pamięci tel ma 17mb (nie10), ma edge (kazdy tel WCDMA obsługuje zarowno umts jak i edge), telefon jest gitarka brak mu tylko 3 żeczy dotykowego ekranu gps i wifi, poza tym tel jest bajera mimo że aparat szału nie robi a i głośnik gra średnio ale w końcu to walkman a na słuchawkach jest super:) i jeszcze jedno karty m2mikco są strasznie drogie w porównaniu do np micro sd :(

  • 0

    245. ~Nawija1  2008-01-20 20:34:48  host: 91.146.232.1.ip.airbites.pl

    Telefonik supper mam go od grudnia .. Aparat mógłby być lepszy i z lampą łyskową , ale nie dziwmy się telefon ma bardzo małe rozmiary . Ale nie zapominajmy , ze telefon ma wideo-rozmowy . Choć mało osób narazie posiada funkcje 3g to przeciez na rynek wchodzą telefony własnie z tą funkcją .

  • 0

    246. ~  2008-01-20 21:45:17  host: nat-dom3.aster.pl

    ja już czekam z 2 tygodnie na ten telefon. i dzwoniłem po wszystkich salonach pleya w wawie i okolicach i nigdzie nie było go i słyszałem dwie wypowiedzi że nie ma ale mają być nie długo albo że możliwe że ich nie będzie. i zastanawiam sie czy nie wziąść k800 albo motki k3. ale ten mi sie strasznie podoba

  • 0

    247. ~punek  2008-01-23 21:28:04  host: di178.internetdsl.tpnet.pl

    on jest nie samowicie chudziutki jak go widzialem w salonie ere w katowich nie spodziewalem sie az tak hudy jest :D

  • 0

    248. ~wiem gdzie jest  2008-01-31 14:31:37  host: 82.160.29.4

    w sklepie mozna go kupic albo na allegro a barc go z sieci to głupota tak samo jak inne telefony i bawic siew mixy albo abonament

  • 0

    249. ~szydzon  2008-01-31 15:50:27  host: abrf167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla mnie telefon jest rzeczą wazną ale najlepszy telefon to noki n 95 i nawet mam ten telefon

  • 0

    250. ~Adriano  2008-01-31 17:07:24  host: ejp83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam telofon jest super , mialem takiego ale wpadl mi do klopa jak sikalem ;)

  • 0

    251. ~damian  2008-02-01 18:35:06  host: epimetheus.wide-net.pl

    hejka wie ktos moze ile zoomów ma tele se ?!

  • 0

    253. ~damian  2008-02-02 09:31:03  host: epimetheus.wide-net.pl

    witam powiedzcie mi który telefonik wybrać: 1. sony ericsson w 880i 2. nokia 6288 3. se k 530i prosze o odpowiedz :)

  • 0

    254. ~w-maniak  2008-02-02 15:31:31  host: acri184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon o wiele lepszy od k800. I cop w k800 jest dojstki i sie tnie. a po tem co najwieksza wada seri k

  • 0

    255. ~Andru  2008-02-03 03:55:18  host: 80.51.196.2

    Mam od miesiąca, niesamowicie zadowolony jestem! Mały, lekki, bardzo fajna jakość dźwięku, super wygląd, wygodna obsługa, aparat też wystarczający, napewno lepszy niż jakiś VGA, choć nie powala. W Play'u jako ostatniego go złapałem ;). Pozdrawiam!

  • 0

    256. ~ufo1100  2008-02-03 17:46:55  host: szczecin.szc.vectranet.pl

    zabawne, tutaj jest napisane że nie ma irdy, ja sam nawet przegladając fotki tego telefonu nie zauważyłem aby miał gdzieś port podczerwieni, a w symulacji w880i na stronie sony ericsson mozna w nim włączyc irde.

  • 0

    257. ~Sosna  2008-02-04 22:06:10  host: w3cache.sie.vectranet.pl

    Używam ten telefon od paru miesięcy. Jak dla mnie bomba. Ciekawy wygląd (wybrałem srebrny), bardzo dobre wykonanie i to co mnie osobiście powaliło grubość telefonu ok 10 mm (telefon praktycznie niewidoczny w kieszeni). Przy tym bateria trzyma około 4 dni (głównie rozmowy 2G, smsy, terminarz), przy średniej intensywności użytkowania. Dodatkowo zapłaciłem za niego w abo Play50=50zł, teraz po 3 gr. Ogólnie kupił bym go jeszcze raz.

  • 0

    259. ~  2008-02-07 11:24:44  host: adgz81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem co lepiej kupić w abonamencie w playu czy k530i czy ten w880i

  • 0

    260. ~Marco  2008-02-10 12:00:52  host: 088156129111.rad.vectranet.pl

    jaka ma rozdzielczość video ten telefon?? proszę napiszcie......

  • 0

    261. ~lolek se  2008-02-11 18:13:34  host: 83.2.24.2

    czekam na ten telefon za niedługo moze go pszetestuje to wróce na ta stronke i npisze wam czy warto mi sie wydaje ze warto tylko zebym go dostał do usłyszenia

  • 0

    262. ~Żal.pl  2008-02-13 16:55:05  host: smrw-91-193-87-26.smrw.lodz.pl

    Trochę to dziwne, że w SE W880i z serii walkman, czyli wersji muzycznej nie ma radia. Przecież to jest trochę posrane.

  • 0

    263. ~maćko z bodańca  2008-02-15 18:42:23  host: nat23.piotrkow.net.pl

    sądze że te braki są spowodowane tym że jego atrakcyjnosć w połączeniu z ceną w play daje jego częste braki, ale nie sadze że go juz nie będzie bo gdy spojrzałem na cennik to jest tam rubryka "telefony o ograniczonej dostępności" a jego tam nie ma, wiec nie traćmy nadzieji:)

  • 0

    264. ~Rodrigo  2008-02-16 12:09:44  host: cdj57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejka. Wiecie może jak uruchomić w tym fonie wideokonferencje? Telefon jest w sieci Orange jakby co.

  • 0

    265. ~  2008-02-17 16:16:21  host: adqs169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wybrac nokie 6630 czy w880i?? nie chodzi mi o cene...

  • 0

    266. ~primosz  2008-02-22 10:35:12  host: chello089078016183.chello.pl

    zastanawiam się na tym modelem lub nokią 6500 classic . . . proszę o opinie! ;]

  • 0

    267. ~MAGGI  2008-02-23 02:09:11  host: chello089077059233.chello.pl

    Pani w salonie Play-a mówiła,że czasy niezawodnych nokii już przeminęły i niestety miala już parę reklamacji 6288.Powiedziała nawet co siadało ale te szczegóły były dla blondynki nieistotne :( Polecała samsunga L760. Ale ja ze względu na wifi wzięłabym E51 ale jej też tak jak W880 brakuje w sprzedaży. Więc wezmę chyba w MiX-Plusie SE W610i.Bez wifi i tylko jeden aparat ale ma bardzo dobre opinie

  • 0

    268.  2008-03-02 09:15:27

    brak radia, to jest nie do przyjęcia w tym super fonie :(

  • 0

    269. ~  2008-03-02 18:37:28  host: did137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja posiadam k550i i myśle że jest lepszy od tego, bardziej funkcjonalny , w880 ma moj kolega i nie podoba mi sie fajny wyglad zewnetrzny a w reszcie rzeczy k550i jest lepsze np. posiada iRde

  • 0

    270. ~misiek  2008-03-05 20:21:12  host: xdsl-3296.lodz.dialog.net.pl

    Ile ten fonik trzyma ??

  • 0

    271. ~JaCKAL  2008-03-06 16:57:38  host: host-89-229-144-20.plock.mm.pl

    TELEFON EXTRA LEPSZEGO NEI MA

  • 0

    272. ~alexis  2008-03-08 11:25:16  host: 213-155-170-182.asternet.pl

    mam pytanie jak włącza się przedni aparat w tym telefonie ????

  • 0

    273. ~Bos  2008-03-08 21:35:53  host: ecp202.internetdsl.tpnet.pl

    265.Bierz ten, Nokie z Symbianem są słabe, ta go chyba nie posiada, ale jest już stara i brzydka, wogóle nie ma się co zastanwiac:P W880i:] 266.Bierz ten:P 267.To dobry pomysł, gdyż W610i jest takim samym fonem, tylko że ma większy wyświetlacz i chyba Irde, ale jest za to grubszy xD 268.Brak radia d asię jeszcze jakoś przeżyc:P 269.Irdy już praktycnzie nikt nie używa... 272.Przedni aparat służy tylko do wideorozmów, nie do robienia zdjęc

  • 0

    274. ~ANia  2008-03-17 16:16:56  host: bsd225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Doradźcie mi proszę jaki telefon wybrać. Gdyż mam do wyboru SE w880i albo w910i. I nie mogę się zdecydować bo oba wydają się dobre. Proszę o rady:))

  • 0

    275. ~Marzenka  2008-03-17 22:10:57  host: host-ip178-131.crowley.pl

    no heja mam tego fona jakies 2 miechy w moim miasteczku nie widzialam jeszcze nikogo z takim polecam go jest fajny i ladny mi sie podoba ale tylko ten czarny bo tamten bialy jest do dupy

  • 0

    276. ~ :)  2008-03-19 21:20:21  host: 88-199-148-77.tktelekom.pl

    wczoraj kupilam tego fonika.............. i dzis jestem pewna ze ten kto go kupi niebedzie zalowal.............. bo fonik jest poprostu zajefajny........ :)

  • 0

    277. ~  2008-03-21 09:50:41  host: abea218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ile bateria trzyma?

  • 0

    278. ~Tede7  2008-03-22 20:04:50  host: staticline13410.toya.net.pl

    yo mam lekki dylemat i liczę na waszą pomoc :) niedługo wymieniam koma i nie mogę zdecydować pomiędzy nokia 5300 i tym se w880i... dodam że z kaską nie jest u mnie najlepiej i sie zastanawiam czy se wart jest swojej ceny (se ->400zł, nokia -> 50zł) pozdrawiam

  • 0

    279. ~Tede7  2008-03-22 20:22:28  host: staticline13410.toya.net.pl

    yo prosiłbym o radę co wybrać: se w880i czy nokie 5300. Szczerze mówiąc cena jest dużym wyznacznikiem dla mnie i się zastanawiam czy se jest wart wydania dodatkowych 350zł. Prosze o pomoc i pozdrawiam :)

  • 0

    280. ~  2008-03-24 19:26:32  host: ggq82.internetdsl.tpnet.pl

    witam. Mam ten telefon od tygodnia i coś jest nie tak z mikrofonem - "podobno słabo mnie słychać". Czy ktoś miał podobne problemy?

  • 0

    281. ~Martynka  2008-03-25 13:56:49  host: ban74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja się zastanawiam jeszcze nad kupnem tego telefonu, czytając wasze komentarze wychodzi na to że ten telefon jest za...bisty ale nie ma IrDy i to mnie najbardziej boli. Opłaca się go kupić czy nie.....doradźcie mi plis.;)

  • 0

    282. ~hwoarang  2008-03-29 12:15:46  host: acl50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon mam 2 miechy z początku krulestwo puzniej bateria trzyma max 3 dni zdięcia do kosza przyciski bardzo malusie no i jeszcze ten wygląd z przodu czarny z tyłu czerwony koszmar kupiłem sobie po 3 miechach kupiłem sobie sony ericsson k550i i jest dużo lepszy w880i jest to bami niepolecam

  • 0

    283. ~Adrian  2008-03-30 12:11:16  host: nat-moc6.aster.pl

    Witam ma ktoś do sprzedania samo pudełko albo pudełko z akcesoriami do tego telefonu??

  • 0

    284. ~Rafał  2008-03-30 20:10:27  host: aedv19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile w tym fonie trzyma bateria???? bo za dwa dni juz ją bede miał...

  • 0

    285. ~kilof  2008-04-01 15:58:30  host: dwb162.internetdsl.tpnet.pl

    mam telefon id kilku dni sprawuje sie świetnie, muzyka gra głośno przyciski nie są aż tak źle jak by sie wydawało.Aparat jest kiepski to fakt.Ogólnie telefon super, polecam wszystkim którzy chcą telefon muzyczny!!!

  • 0

    286. ~xxd  2008-04-03 21:45:46  host: chello089079030132.chello.pl

    Witam Zastanawiam się nad kupnem ,ale czy skoro jest tkai cienki i lekki to nie boicie się ,że łatwo go zgubicie? Zwlaszcza ,że ja mam duże kieszenie:).Proszę o odpowiedz.

  • 0

    287. ~qchar  2008-04-04 21:45:23  host: aaul119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie naprawdę nie ma radia?

  • 0

    288. ~  2008-04-07 11:28:53  host: cvw110.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiem jak uruchomic aparat przedni jak ktos wie to przosze o wskazówki

  • 0

    289. ~kuki  2008-04-12 12:43:12  host: adjr202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcę go kupić w erze najwyżej jak nie będzie to sie zamówi go przedtem miałem cały czas nokie 6280 i mi nie pasuje bo duża jak dla mnie jest :) ten wydaje sie mały i zgrabny ale musi być koniecznie ten czarno-czerwony pozdrawiam..!

  • 0

    290. ~SOJER  2008-04-12 16:45:52  host: abfm22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadzaejny fon nie gra tylko syczy niema lampy błyskowej,przerobka zdjec jest beznadziejna k550 była 100 razy lepsza,uwazajcie uwazajcie jak na niego siadziecie toooo sie zegnie jak mi!!!! chetnie go zamienie na k550i NIE POLECAM!!!

  • 0

    291. ~XXX  2008-04-12 20:37:25  host: apn-77-113-76-72.gprs.plus.pl

    A JA JESTEM CIEKAWA KIEDY ON BEDZIE W MIXPLUSIE....

  • 0

    292. ~Tester  2008-04-20 22:08:55  host: apn-77-112-59-54.gprs.plus.pl

    Cała prawda o W880i czasy baterii: - trzyma około tygodnia w trybie oszczędnym - rozmowy ok 3-4 godzin - słuchanie mp3 ok 1-2 dni komfort pracy bardzo blisko siebie klawisze możliwość częstych pomyłek, wpisywania przypadkowych numerów, kasowanie się danych. Jakość wykonania bardzo dobra, wyrazisty ekran, cienki wytrzymały. Bardzo dobra komunikacja z komputerem. Jakość aparatu w skali 1-5 ok 3. Obraz rozmyty, szummy, możliwość nagrywania filmów jakość słaba. Zaleta super dyktafon i karciocha pamięciocha. Używam, ok 4 tygodni jako kalendarz czasem dzwonie ale zawsze muszę uważać co wpisuje.

  • 0

    293. ~tester  2008-04-21 14:31:45  host: apn-77-115-81-87.gprs.plus.pl

    "nie wiem jak uruchomić aparat przedni" - menu > Organizator > połączenia wideo

  • 0

    294. ~Baran  2008-04-22 02:59:10  host: w3cache.n.intelink.pl

    Mam pytanka. Na ile godzin słuchania muzyki pozwala jego bateria?

  • 0

    295. ~Myszka  2008-04-22 15:07:51  host: h-87-199-31-41.dolsat.pl

    do ~ds telefon ten wystepuje w trzech kolorach.. od grudnia 2007 posiadam SE W880i o kolorze ZłOTYM:) (ale w Polsce złotego jeszcze nie widziałam..)i jestem bardzo z niego zadowolona:)

  • 0

    296. ~adrianooo  2008-04-23 09:21:17  host: dynamic-87-105-84-250.ssp.dialog.net.pl

    Ogólnie o uważam zę ten telfonik jest suoper. wcześniej mialem k750i z softem od w800i i powiem wam ze w880i o wiele bardziejmi sie podoba brak radia nic nie szkodzi bo skoro mamy 1gb karte to wystarczy nam muzyki w zupełnosci Irda natomiast - kto jej dziś używa - dla mnie to już przeżytkowe urządzenie dowymiany danych wolne i nieporęczne, aha jedyny minus to brak auto focusa i flasha po za tym telefon jest naprawdę niczego sobie :p

  • 0

    297. ~krzych  2008-04-23 17:01:35  host: 87-205-222-248.adsl.inetia.pl

    mam pytanko, czy oplaca sie ten telefon brac???? mom mozliwosc wyboru między nokia 5610 a tym se. ludzie pomozcie mi wybrac plz mam niewiele czasu.

  • 0

    298. ~natalia  2008-04-24 12:49:00  host: 078088208100.wlb.vectranet.pl

    za 4 dni ten telefonik bede miała ponoc jest super no ale sie przekonamy najbardziej podoba mi sie jego wygląnd zobaczymy czy warto go komus polecic

  • 0

    299. ~adrz  2008-04-24 21:51:51  host: ihl93.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak mnożna zrobić czy się wogóle da pisać długie sms bo moge zrobić max 60 znaków??

  • 0

    300. ~Jaro  2008-05-02 23:31:30  host: chaos.tpnet.pl

    Ludzie!!!to jest muzyczny telefon więc nie narzekajcie na aparat albo lampę błyskową!! Jeśli chcesie mieć dobry aparat to polecam sonika K800i, ma 3.0 mpx i lampe błyskową:)

  • 0

    301. ~tom  2008-05-05 19:31:54  host: cch33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ma bardzo ładny i czytelny wyświetlacz, pozatym odstaje od k550i pod każdym względem

  • 0

    302. ~ziany1  2008-05-06 16:19:20  host: chello089079017227.chello.pl

    Telefon!!!Zajebisty!!!Nie ma lepszego!!!Może tylko muza troche syczy przy słuchaniu przez głośnik i mało jest basów!!!A poza tym wszystko OK!!!POLECAM!!!

  • 0

    303. ~aaa  2008-05-09 18:51:33  host: abz103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DLA TYCH, CO GO MAJA: Nie wie ktos moze, czy w walkman'ie nie da sie podglosnic/sciszyc dzwieku? DLA TYCH, CO SIE ZASTANAWIAJA: Mam ten tel od kilku dni,i rzeczywiscie nie najlepiej pisze sie sms'y ale mozna sie przyzwyczaic, ale mimo tego kupiłbym go jeszcze raz >]

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet