Sony-Ericsson W850i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W850i Opinie o Sony-Ericsson W850i

Sony-Ericsson W850i

w sumie: 510
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~Raks  2006-05-18 12:56:11  host: host-ip50-62.crowley.pl

    No pięknie. O niebo lepsze od W900i. Design super.

  • 0

    2.  2006-05-18 14:29:31

    Super telefon!!! Do tego karta 1 GB w zestawie!!! :))

  • 0

    3. ~KAMORADO  2006-05-18 15:01:42  host: yf18.internetdsl.tpnet.pl

    Wszystko dobrze tylko ten slider.
    Mogli by dać 3.2 MP to wtedy bym sie zastanawiał nad zmianą W800i na w850i

  • 0

    4.  2006-05-18 15:14:31

    pierwszy slider w SE ?? czy sie myle??

  • 0

    5. ~mario  2006-05-18 15:17:06  host: acrj208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam w810i i jestem z niego zadowolony ale ten telefon tez wypas

  • 0

    6.  2006-05-18 16:16:37

    brak 3G i pda :/ lipa na całego. zachwycacie sie że karta 1Gb w zestawie :/ To już nokia N70 jest lepsza. Seria "W" sony ericsona to kompletny niewypał. Lepszy już
    iPod apple.

  • 0

    7.  2006-05-18 16:32:54

    kornel_15: Tak to pierwszy slider od SE...

  • 0

    8. ~MATIZ  2006-05-18 17:30:05  host: 195.116.189.2

    przemeQ nie nalatuj tak na SE. Nie wypałem to jesteś ty dresie z nokią w kieszeni;) A telefon zawalisty

  • 0

    9.  2006-05-18 17:40:49

    Zarąbiste.
    Inaczej się tego nie da określić.

    Powiedzcie mi teraz na który kasę zbierać?
    Na W710i, na Z710i czy na W850i?

  • 0

    10. ~sinister  2006-05-18 18:41:21  host: ip-127.system-net.pl

    ty lepiej kase na leczenie zbieraj... w tych telefonach nie ma nic specjalnego.

  • 0

    11. ~  2006-05-18 21:46:37  host: adas30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fonik ma 3G!! Trzeba patrzeć z czego się żyje.

  • 0

    12.  2006-05-18 22:20:56

    i SE znów powtarza błąd nie dając Symbiana. Gdyby był, to większość nokiów by wymiękła, a przemeQ nie miał by już do czego się doczepić, bo nie każdy potrzebuje 3G (zwłaszcza w Polsce)

  • 0

    13.  2006-05-19 09:32:03

    Przecież on jest 3G!

  • 0

    14.  2006-05-19 14:56:03

    SE troche opoznia powszechne wprowadzenie Symbiana ale mi to tak bardzo nie przeszkadza - telefony tej firmy i tka ida ostro do przodu i pod wzgledem funkcjonalnosci juz przescignely przynajmniej 80% Nokii...

  • 0

    15.  2006-05-19 14:57:18

    PrzemeQ: Gdzie Ty widzisz ze ten telefon nie ma 3G??? Wyniki sprzedazy pokazuja ze sie mylisz co do serii Walkman od SE - duzo ludzi je kupuje co sam tez widze na ulicach :)

  • 0

    16.  2006-05-19 16:49:16

    MATIZ - mmmmmmm a który dres nie zachwyca się sony eriksonem?? :/ Poprostu to W900i w slidku i w innej obudowie...w dodatku dorzucają większą karte...beznadzieja...

  • 0

    17.  2006-05-19 16:49:46

    Większy wyświetlacz to ma już siemens CXT70...

  • 0

    18. ~cinek  2006-05-19 18:04:47  host: aic250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon taki sobie bo nie lubie rozsuwanych

  • 0

    19. ~skorpios  2006-05-19 19:28:48  host: w3cache.abp.pl

    do wiadomosci przemqa: WCDMA to inaczej UMTS, czyli 3G, czytaj ze zrozumieniem, a jezeli nie rozumiesz, to sie nie wypowiadaj :P

  • 0

    20.  2006-05-19 20:35:45

    Do pana skorpios - czyli siemens SX1 ma 3g?
    Niewiedziałem :|
    I kto tu sie nie zna...?

  • 0

    21.  2006-05-20 11:33:30

    fukcje bobma, biały ujdzie ale czaarny moim zdaniem to straszna szkarada.

  • 0

    22.  2006-05-20 13:43:41

    to jest to ,nie to co nokia.

  • 0

    23.  2006-05-20 14:25:57

    1. WCDMA to nie jest do końca 3G
    2. Widać chyba z daleka, że jest z przodu mała kamerka.
    3. Jak ktoś dalej nie wierzy, że ten fonik ma 3G to niech łaskawie wejdzie sobie na polską stronę sony ericssona!

  • 0

    24.  2006-05-20 15:48:10

    MystiQ: Każdy kwadrat jest prostokątem, ale nie każdy prostokąt jest kwadratem. Każdy WCDMA jest 3G, ale nie każde 3G jest WCDMA. Dodaj do tego fakt, że nie umieszczamy na naszej stronie telefonów CDMA bądź działających w GSM TYLKO w pasmach 850 i 1900. Już rozumiesz o co chodzi? :)

  • 0

    25. ~exos12  2006-05-20 20:58:42  host: ahz79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest zajefajny !! Czy ktoś może wie kiedy jest planowana jego premiera w Polsce

  • 0

    26. ~  2006-05-20 22:08:28  host: dkg11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    piękny design =]

  • 0

    27. ~kafelski  2006-05-21 08:44:38  host: maczo.iapt.pl

    @ VINAMP Co do CXT70 to jak sobie przykleisz gdzieś, to będziesz miał większy wyświetlacz, bo się liczy rozdzielczość wyświetlacza, a nie jego rozmiary.

  • 0

    28. ~Adam  2006-05-21 14:53:04  host: dxj34.internetdsl.tpnet.pl

    Wiecie moze ile kosztuje ten telefon??

  • 0

    29.  2006-05-21 20:08:26

    @kafelski tia..tylko co zobaczysz na takim malutkim wyświetlaczyku?
    CO mi z rozdzielczości jak nic tam nie widać?

  • 0

    30.  2006-05-22 15:14:52

    @VINAMP powiem Ci, że widać wszystko, mam K700i i jakoś wszystko na nim widzę w dobrej ostrości (wielkość pixela na wyświetlaczu już nie irytuje jak np w K508)a to tylko 176x220[1,8'']

  • 0

    31.  2006-05-23 14:16:52

    Zgadzam sie z kafelskim - 176x220 jest wystarczajacy w zupelnosci... Ja mam K750i i jestm z niego zadowolony... Rozmiar pixela jest w sam raz!!! :)

  • 0

    32.  2006-05-23 14:18:11

    Test tego telefonu za niedlugo na www.mobile-review.com - po rosyjsku juz jest... Teraz czekam na wersje angielska ;)

  • 0

    33. ~kało  2006-05-24 14:50:48  host: chello087207178165.chello.pl

    szajs. mam nokie 3330 i to jest git

  • 0

    34. ~guzio  2006-05-26 14:29:07  host: elg194.internetdsl.tpnet.pl

    CO jest lepsze ten W850 czy lepszy W810 ??

  • 0

    35. ~virkvild  2006-05-27 10:13:40  host: yu206.internetdsl.tpnet.pl

    co ktory z was mial ten telefon pajace ze mowicie ze jest badziew nie oceniaj jak nie miales. wyswietlacz ma 320x240. co za glupich ch*** porownuje se z simensem normalnie jaki poje* albo cos w tym stylu bada pedal** i nic wiecej

  • 0

    36. ~marcinos  2006-05-29 11:19:27  host: 196-1-186-62.nitelnet.com

    kurde no jak ma memory stick albo memory stick duo to dupa, przecież SE opracował już memory stick micro...

  • 0

    37. ~yagi  2006-05-29 14:56:12  host: afh58.internetdsl.tpnet.pl

    Marcinos: Po co Memory Stick Micro - MS Pro Duo jest duzo bardziej powszechny i bardzo dostepny... Z reszta co to za roznica???

  • 0

    38.  2006-05-29 17:07:44

    Jest juz test po angielsku tego telefonu pod adresem: http://www.mobile-review.com/review/ sonyericsson-w850-en.shtml

  • 0

    39. ~mati_03  2006-06-02 17:01:05  host: aio94.internetdsl.tpnet.pl

    Wydaję mi sie że chyna SE zrzyna Macromedia Flash Lite od Noki 3rd

  • 0

    40. ~michu  2006-06-05 22:53:10  host: epi176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam k750i i cos czuje ze jak bendzie ten w sprzedarzy do go se sprawie

  • 0

    41. ~Sław  2006-06-06 15:25:09  host: xdsl-6823.walbrzych.dialog.net.pl

    mam w900i i miałem do porownania w850i i powiem ze oba telefonysa super tylko w900i ma wiecej pamieci wbudowanej i troche lepiej rozmieszczone przyciski pozatym telefonik super

  • 0

    42. ~patrol  2006-06-08 15:02:39  host: c140-179.icpnet.pl

    VINAMP jestes kompletnie skonczony i zryty jak mozna poruwntwac to cudo do rozlatujacych sie w dloni gowien siemens

  • 0

    43. ~yagi  2006-06-13 08:05:55  host: pc224.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    mati_03: Nie zrzyna ale ma licencje od Macromedii :P

  • 0

    44. ~Snidest  2006-06-16 00:01:14  host: cv134.internetdsl.tpnet.pl

    Jeżeli ktoś wie kiedy będzie można kupić ten telefonik !? Bardzo był bym wdzięczny za podanie terminu (lub kwartału) kiedy będzie można zdobyć - Sony Ericssona W850i !
    Z Góry Dzięki

  • 0

    45.  2006-06-16 16:03:59

    W Wielkiej Brytanii jest zapowiedziany na wrzesien :)

  • 0

    46. ~rybaUKa  2006-06-21 22:39:26  host: 82-35-133-228.cable.ubr02.enfi.blueyonder.co.uk

    Śliczny telefon, seria W jest naprawde cool, czekam z niecierpliwoscia coby go nabyc. W UK trafia na rynek w lipcu. Bedac troszke zlosliwym napisze ze np. w T mobile uk w kontrakcie 18 miesiecy za 25 funtow (ok 140pln ) daja 400 min do wszystkich sieci o kazdej porze, a za 10 funcikow wiecej 1000 min. Przeliczajac pln do funta 1:1 1000min za 35 pln byloby spox ale... nie w Polsce. Poza tym uwłaczające jest "troche" ze jakikolwik fajny i nowy tel jest tylko w taryfie biznesowej. To co w Pl jest new i trendy w Uk od dawna jako "pay as you go", czyli odpowiednik tak taka czy simplusa. ehhh , pocieszajace ze w afryce maja gorzej ;)))

  • 0

    47. ~LeiTo^  2006-06-25 23:38:02  host: 217.98.64.34

    No wiecie to jest Polska a nie "francja elegancja" !!! Telefonik naprawde spoko tylko szkoda że nie można go od razu kupić jak tylko wejdzie na rynek ;( A to jest wina wszystkich posłów !! *** im w **** Pozdro :)

  • 0

    48. ~Timilonek  2006-07-01 23:23:30  host: ip-62-148-80-68.netia.com.pl

    mówicie ze dopiero wrzesiń :/... =(((.. mówi się trudno trzeba czekac.. chociaż mam braciszka w Anglii to moze by sie dalo cos szybciej zaltwic. .tylko czy nawewno byloby to oplacalne???? i ile by to w polsce kosztowalo???? jak na moje na poczatek to 1200-1500zl ale to jest tylko moja szacowana cena... porównując cene w810i...

  • 0

    49. ~djgraba  2006-07-10 16:45:08  host: host-217-172-247-251.lodz.mm.pl

    teraz mam nokie n90 ale jak pojawi sie SE to od razu robie zamiane bo etlefony na symbianie to gowno i maja predkosc pentium 200

  • 0

    50. ~Domcio1  2006-07-15 11:50:20  host: azc75.internetdsl.tpnet.pl

    Powiem tak, telefonik jeśli chodzi o funkcje super ale wyglad według mnie to porażka.

  • 0

    51.  2006-07-22 10:02:25

    Mam nadzieje tylko że będzie można Walkman 2.0 z W850 wgrać na mojego W810 inaczej trzeba będzie pozbierać i na gwiazdke sprawić sobie nowy telefonik a z 3G to też Plusik żeby był dostępny w + tak jak niedługo K800 to go biore !!!!

  • 0

    52. ~marta16  2006-07-25 14:02:11  host: proxy1.os1.kn.pl

    kiedy będzie można go nabyć? i za ile? jestem zdecydowana na ten model... jest lepszy niż W810i, gdzyż ma UMTS i możliwość wideokonferencji... ale śmiem zauważyć, iż w produkcji jest jeszcze jeden model... W950i...

  • 0

    53. ~yagi  2006-07-26 12:37:11  host: pa186.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    robson91: Nie licz na mozliwosc wgrania softu z W850 do W810 poniewaz sa to rozne platformy sprzetowe i pogryzlyby sie... Najlepiej zacznij zbierac kaske na ten tel albo narazie odpusc i ciesz sie tym co masz... Walkman 2.0 to tak naprawde to co wersja 1.0 tylko ma inny wyglad i dodana mozliwosc kupowania plikow z serwisow internetowych SE...

  • 0

    54. ~TomoMadej  2006-08-11 23:10:30  host: ip-81-210-87-3.netia.com.pl

    Telefon zajefajny:) Tylko nie ma jednego... duzy bol SE co jest tylko w serii Pxxx... A mianowicie brak symbiana czy czegos podobnego:/ Ogolnie jak beda dawac za darmo to moze wezme:P Zart oczywiscie:D

  • 0

    55. ~:)  2006-08-12 10:18:00  host: proxy3.tkdami.net

    Mam ten telefonik od niedawna ;P Kupiłam go sobie będąc na wakacjach w norwegii i musze powiedziec, ze jestem bardzo zadowolona :). swietne zdjecia, mozliwosc wideokonferencji ... o niebo lepszy niz w810i, ktory posiadalam wczesniej. ogolnie telefon wrecz cudnowny ... ja zaplacilam za niego 3000kr norweskich to okolo 1500 zl :) pozdrawiam.

  • 0

    56. ~max  2006-08-12 17:00:48  host: cgj133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon juz obsluguje te pamieci micro memory stick w dodatku jest dodana do tego fonu karta o pojem,nosci 1giga takie marki jak nokia, siemens tu juz badziew totalny jedyna dobra marka fonow obok SE jest Samsung!!!!!

  • 0

    57.  2006-08-14 12:46:34

    Max: Musze Cie rozczarowac aler ten telefon nie obsluguje kart MS Micro... To ostatni tel od SE ktory obsluguje MS Pro Duo... Zobacz na stronie SE i poszukaj testow na necie...

  • 0

    58. ~bleblu  2006-08-19 08:48:44  host: 87.192.12.65

    @mati_03! Co to znaczy zrzyna od Noki? Raczej Nokia zerżneła to od Macromedii. A Packard Bell zerznął od Della i sprzedaje swoje komputery też z MS Windows. Pomyśl troche po co Macromedia zrobiła Macromedia Flash Lite - Dla użądzeń przenośnych. I zrobiła to dla wszystkich. Aby mozna było używać jej pomysłu na 'multimedia' w np. telefonach komurkowych, komputerach pokładowych w samochodzie, w kompach typu palmtop, w zegarkach i wszedzie tam gdzie sie da to upchnąć.

  • 0

    59. ~bleblu  2006-08-19 09:03:22  host: 87.192.12.65

    oczywiscie ze obsluguje micro memory stick. wklada sie je do takiej okladki w ksztalcie ms pro duo i juz. po za tym pro duo sa 4GB a micro chyba jeszcze nie.

  • 0

    60.  2006-08-19 10:37:01

    wiecie kiedy wkońcu ten fon wejdzie na polski rynek??

  • 0

    61.  2006-08-22 08:45:13

    bleblu: Ja osobiscie nie spotkalem sie z przejsciowka z Micro na Pro Duo - jedynie w zestawie z Micro jest przejscie na Pro... Jest na tyle grube ze watpie zeby narazie zrobili przejsciowke na Pro Duo :(

  • 0

    62. ~suhy  2006-08-28 13:10:57  host: 212.160.172.70

    GDZIE GO MOZNA KUPIC ?????

  • 0

    63. ~areoqs  2006-09-11 15:45:58  host: susel.studiofx.biz

    oficjalna premiera w pazdzierniku w angli

  • 0

    64. ~Yanio  2006-09-13 12:56:30  host: inptr-68-2.comarch.com

    W Erze na 10-te urodziny miał być za 10 groszy, przy abonamencie 10 zł, ale im nie wypaliło :/

  • 0

    65. ~jOhN~  2006-09-17 12:58:52  host: proxy.idealan.pl

    hehhehehhe słabo raczej z tą Erą :) ...
    a co do ceny, to na początku na pewno nie zejdzie poniżej 2000zł. Tak samo jak w900i

  • 0

    66. ~VOLS  2006-09-21 14:56:29  host: 82-35-232-196.cable.ubr01.camd.blueyonder.co.uk

    ..no to czekamy do pazdziernika

  • 0

    67.  2006-09-27 03:13:06

    mam pytanie wie moze ktoś jaka komóra ma mp4 i jakie modele.............

  • 0

    68. ~Aries  2006-10-10 21:36:32  host: cxf86.internetdsl.tpnet.pl

    Na allegro juz się pojawiło kilka modeli. Chodzą po ok 1600 zł czyli chyba niedużo

  • 0

    69. ~Aries  2006-10-11 18:42:52  host: cxf86.internetdsl.tpnet.pl

    Na allegro już po około 1600 lataja więc to chyba niedużo

  • 0

    70. ~Dr.Crash  2006-10-25 02:02:29  host: abti157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja powiem tak. ogolnie telefonik dosc ciekawy.posiada mnogosc funkcji gdzie przecietny smiertelnik tego nie wykorzysta.w porownaniu do w810i (ktory mialem wczesniej) zauwazylem pare delikatnych minusikow.mianowicie brak mozliwosci uruchomienia samego trybu walkman.w miejsce tego mamy funkcje flight.co dalej,w w810 byl jaskrawszy wyswietlacz.tutaj wyglada on troche jakby przytlumiony.jezeli chodzi o wymienne obudowy to tego jeszcze nie rozgryzlem ale raczej smiem watpic w to.no i co najwazniejsze,nie wiem czy to nie jest blad w danych ale w wlasciwosciach pamieci telefonu wyswietla informacje o 20mb a na stronie w specyfikacji podaja 64.

  • 0

    71. ~bobekk  2006-10-31 16:05:07  host: aiq138.internetdsl.tpnet.pl

    kupilem za 1400 i warto było...telefon wypas, wygląd ponad-przeciętny,funkcje także a walkman miodzio

  • 0

    72. ~  2006-10-31 16:05:43  host: aiq138.internetdsl.tpnet.pl

    a co do mp4 to w850i obsługuje oczywiście

  • 0

    73. ~Kajo  2006-11-04 22:43:53  host: egg42.internetdsl.tpnet.pl

    czy da się ściągnać z tego fona simlocka ?

  • 0

    74. ~BECK  2006-11-08 00:05:41  host: host86-143-173-218.range86-143.btcentralplus.com

    A ja siedzę od roku z O2 i za odnowienie kontraktu na kolejny rok dostalem ten telefon za darmo. Dodatkowo 500 min. free po całym UK, 300 sms-ow i to wszystko za to ze zdecydowalem zostac z O2. I zeby nie bylo, rok temu jak podpisywalem kontrakt to dostalem k750i, tez za free. Naprawde super jest to ze kontrakt jest tylko na rok, pod tym wzgledem polscy operatorzy sa bardzo do tyłu... Co do wszystkich tych wypowiedzi w stylu "X jest lepszt niż Y" to musze powiedziec ze zachowujecie sie jak dzieci. Mysle ze jednemu podoba sie X a drugiemu Y. A biała wersja nie podoba mi sie ze wzgledu na kiczowate pomarańczowe podświetlenie (świeci sie cały przedni panel).

  • 0

    75. ~simlock  2006-11-10 21:36:25  host: cvo82.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie pytanie Kajo. Czy da sie ściągnąć simlocka? w Polsce czy jeszcze nie? xD

  • 0

    76. ~KORNIK  2006-11-17 19:00:54  host: 82.160.48.66

    BECK niestety masz rację. Mam Siemensa C-75 w erze (jedyne czego mi brakuje to radia). Dałem za niego 130zł i umowa na 2 lata. Ciekawe jak za rok będę chciał przedłużyć umowę to ile będę musiał zapłacić za SE W850i, i czy przy wymianie telefonu dostanę jakies dodatkowe minuty...? Polska pod względem telefonów i umów jesy jak polityka - beznadziejna! A SE W850i spełnia moje oczekiwania w 100%

  • 0

    77. ~KORNIK  2006-11-18 03:08:25  host: 82.160.48.66

    Radio mp3 irda bt aparat 2Mpix i 1G pamięci. Czego chciec więcej?

  • 0

    78. ~fleder  2006-11-26 11:11:51  host: leed-cache-1.server.ntli.net

    DOstalem go wczoraj na przedluzeniu kontraktu, za darmo, dodatkowo 50 funtow cashu do reki, kontrakt na rok, telefon jest prawie idealny, 1GB w pelni mi wystarcza, minus to aparat bez auto focusa i konstrukcja sluchawki, delikatniejsza niz np w800i. Mimo wszystko oczywiscie polecam

  • 0

    79. ~Krzysiek  2006-11-28 15:21:35  host: ene192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy filmy na tym telefonie mozna uruchomic na pelnym ekranie ??

  • 0

    80.  2006-12-07 16:37:42

    w empiku jest widziałem ;]chyba se kupie

  • 0

    81. ~radzio324  2006-12-09 15:42:56  host: ehost-33.mtm-info.pl

    W850i jest najlepszy, W810i na przeciwko W850i jest szmelcem :D:D

  • 0

    82. ~  2006-12-10 23:02:32  host: hudd-cache-10.server.ntli.net

    hehehe a ja mam oba tzn. w810i w850i+ k800i... i szczerze powiem, ze nie uwazam, zeby w810i byl duzo gorszy od w850i. to samo z muzyka... k800i gra niewiele gorzej niz seria w... + ma lepszy aparat :)

  • 0

    83. ~niówka  2006-12-11 00:36:59  host: zk42.internetdsl.tpnet.pl

    jak chodzą mp3 w w850????głośno i czysto????prosze o sybka odp

  • 0

    84. ~avdel  2006-12-11 23:35:39  host: 83.167.239.223

    czy da sie sciagnac simlocka z se w850i zakupiony w irlandii?

  • 0

    85. ~=maroczek=  2006-12-12 17:39:35  host: bnx132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój tata go widział w irlandii. tam ten telefon kosztuje 160 euro.czyli niedużo w przezliczeniu na złote

  • 0

    86. ~stm  2006-12-12 22:49:29  host: egp63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego tela dobry jest polecam jedyne o cos sie boje to ze po wiekszej ilosci otwierania klapki moze sie luzowac pozatym wszystko ok mozna uruchomic walkmana odrazu przez nacisniecie tego pomaranczowego przycisku pod srebnym czyms:P wgralem ponad 80 kawalkow i 1//5 pamieci zajeta dopiero mam pytanie jakby chodzilo z karta 2 GB??Zacinal by sie??? Aparat ok zzdjecia na kompie wychodza piekne jak sie zrzuci kupilem za 1245 od Pana z Poznania z allegro

  • 0

    87. ~Agatka  2006-12-13 11:15:22  host: 62.233.231.18

    A ja nie wiem sama czy go kupić. może mi ktoś powiedzieć dlaczego warto, a dlaczego nie?

  • 0

    88. ~Viola25  2006-12-15 23:50:33  host: p548ecdec.dip.t-dialin.net

    doradzcie:) Sony Ericsson W850i czy Samsung D900 ? pozdrawiam:))

  • 0

    89. ~  2006-12-16 13:50:21  host: nat-mia.aster.pl

    Klapka w tym modelu jest dobrze wykonana pracuje bardziej jak w samsungach (i całe szczęście)niż jak w nokii 6280 która jakością wykonania nie zachwyciła. Dobra szybka bo szklana. Ciekawy wygląd. Niestety parę wad. Violu musisz mieć własne zdanie w kwestii wyboru i zakupu telefonu bo to Ty będziesz go używać. Radzę wypróbować jeden i drugi, bo ile osób tyle opinii. Pa

  • 0

    90. ~gabi  2006-12-17 17:37:23  host: axv211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie do tych co to wiedza :) czy mozna tam wymieniac karty pamieci? i ile zmiesci sie utworow na tym telefonie (mp3)?

  • 0

    91. ~Wojtek  2006-12-17 18:33:05  host: ebh200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też nie umiem zdecydowac się na zakup samsunga sgh-d900 czy sony ericssona w850i. Mam wielki dylemat. Może mi ktoś powiedzieć czy w którymś jest szybka, którą trudno zarysować i czy są wymienne obudowy.

  • 0

    92. ~stm  2006-12-17 22:05:03  host: edy248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bierzcie W850 I super tel tak jak pisalem tydzien temu tu nie ma zadnych problemow mam go od 8 grudnia i chodzi cudo a zdjecia zgrane na kompie cudo!!!!Mp 140sztuk i tylko polowa zajeta z 1 gb mozna zawsze kupic karte 2 gb za 200 zl jak ktos chce poza tym szybka szklana nie rysuje sie klapka nie lata JEDYNE CO TO MUSZE SOBIE WGRAC JAKIESOGOS WYCZESANEGO MOTYW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

  • 0

    93.  2006-12-17 22:22:41

    do gabi-tak mozna w nim wymieniac karty:)a ilosc utworow zalezy od pamieci danej karty.

  • 0

    94. ~Wojtek  2006-12-18 21:15:36  host: edj92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja już się zdecydowałem na ten telefon czyli SE w850i. Ale mam jeszcze jedno pytanie. Jakie ten fon kręci filmiki? Wychodzą fanjnie?

  • 0

    95. ~garg20  2006-12-19 16:37:38  host: bl226.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie gdzie mozna sciagnac simlocka do w850i ??

  • 0

    96.  2006-12-20 10:13:43

    w850i kupiłem wczoraj nowy roczna gwarancja dałem 1299zł.przywieziony z CZECH.TELEXTREME-KATOWICE POLECAM :)

  • 0

    97. ~piotrek.k  2006-12-20 13:56:03  host: byt90.internetdsl.tpnet.pl

    spooko telefon miałemn okazje sie nim pobawić super tel. pełen wypas w niektórych funkcjach lepszy od SE k800i serio mówie jeśli macie okazje kupić to się nawet nie zastanawiajcie tylko bierzcie ema pozdro:)

  • 0

    98. ~Artur:)  2006-12-20 19:46:52  host: dslb-084-061-008-053.pools.arcor-ip.net

    Ja juz zamowilem na allegro:) Za dwa dni bedzie w moim posiadaniu:)

  • 0

    99. ~Sobol  2006-12-20 21:14:03  host: atd178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam pytanie? który lepszy SE W850i czy Motorola K1 ?? a i jeszcze jedno jaki tel ma najwiecej mil pixeli ??

  • 0

    100. ~do agatki  2006-12-20 22:36:37  host: host217-42-182-46.range217-42.btcentralplus.com

    lepiej nokie n73;D pozdro;*

  • 0

    101. ~  2006-12-20 22:37:12  host: host217-42-182-46.range217-42.btcentralplus.com

    najwiecej pixeli to ma nokia n73 3,2

  • 0

    102. ~  2006-12-21 16:07:59  host: aka244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ta koma ma flesza a jesli tak to ile lampek bo wyzej nie pisze ze ma ale na obrazku widac cos

  • 0

    103. ~ew  2006-12-21 22:17:41  host: dzn15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema jakie ten telefon ma wymiary po rozłożeniu ??

  • 0

    104. ~Wojtek  2006-12-22 09:16:06  host: byp193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To posiadacze telefonu mogą mi powiedzieć czy ten fon robi dobre filmiki? Chodzi mi o to też z jaką szybkością robi filmiki

  • 0

    105. ~gizmo  2006-12-22 09:32:24  host: cbq195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia n73 ma symbiana i sie zawiesza jest powolna nokia to teraz tylko marka tak jak mercedes :)no i na nokie można nałapać wirusów nie ważne że ma 3.2 i optyke carla zaissa.pozdrawiam posiadaczy S&E 850i

  • 0

    106. ~Wojtek  2006-12-22 17:12:29  host: ebm218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No to powiedzcie, jak ta komórka nagrywa filmiki. Chciałbym też sie dowiedzieć w czym jest ta komórka lepsza od SE k800i

  • 0

    107. ~tymek  2006-12-22 18:16:55  host: ebm218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sorry za głupie pytanie, ale czy da się wymienić aparat w komórce - czyli zmienić z 2 mpix na np. 3.2 mpix?

  • 0

    108. ~Tomke  2006-12-25 01:35:09  host: aus242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem jaki telefon wybrać... czy SE W850i czy K800i. w ogóle to jaka jest jakość mp3 w SE K800i?? pomóżnic!!!

  • 0

    109.  2006-12-25 16:25:49

    Do SOBOLA***najwiecej na rynku europejskim MPX ma Nokia N95 z 5MPX

  • 0

    110. ~Lukas  2006-12-25 18:42:16  host: p548cf657.dip.t-dialin.net

    Mam prdzed soba K800 i W850 hmm mysle ze jesli chodzi o bezsluchawkowe sluchanie mp 3 W850 jest zdecydowanie lepszy poniewaz jest glosniejszy! K800 nie ma takiej mocy w glosniku :) a wiecej roznic oprocz aparatu ktory k 800 ma lepszy choc to 1,2 mpx roznicy w rzeczwistosci nie jest az taka duza:)

  • 0

    111. ~leprikon  2006-12-27 13:32:56  host: bzz92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam proszę o pomoc--jak usunąć logo opoeratora z W850i?

  • 0

    112. ~duch  2006-12-27 14:03:12  host: host81-153-134-240.range81-153.btcentralplus.com

    gdzie mozna dostac polskie oprogramowanie do 850?

  • 0

    113. ~  2007-01-01 01:51:11  host: user-514fb844.l2.c4.dsl.pol.co.uk

    zajefajny telefonik co prawda jeszcze nie wiem jak wyglada polskie menu(mieszkam i kupilem w anglii)ale polecam!!! dalem 210 funtow mniej niz w Polsce

  • 0

    114. ~shells  2007-01-04 17:24:08  host: static-62-233-206-181.devs.futuro.pl

    skąd można skołować polskie menu do tego telefonu? proszę o odpowiedź

  • 0

    115. ~Sandrusia  2007-01-08 18:19:19  host: 82.146.225.77

    przywiozl mi brat z anglii ten telefon i w polsce dokladnie w bydgoszczy sciagniecie z niego simlocka kosztuje 350zł;/ masakra i to jeszcze trzeba czekac tydzien;/ kto wie jak zrobic to szbciej i taniej??

  • 0

    116. ~Wojtek  2007-01-11 21:27:50  host: ebl66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie jeśli ktoś wie niech mi powie czy ten telefon ma wibrację!

  • 0

    117. ~  2007-01-13 13:47:13  host: 194.152.88.110

    odpowiadam na pytanie wojtka -czy slyszales kiedykolwiek o tel bez wibracji szczegolnie w 21wieku??? czlowieku czy ty zdajesz sobie sprawe jakie kretynskie pytanie zadales!!!!

  • 0

    118.  2007-01-14 12:01:36

    nokia n-90 nie ma wibracji kmiocie :[cwaniaczysz a na gówn.e sie znasz !

  • 0

    119. ~konrad  2007-01-14 12:53:59  host: 089-101-014091.ntlworld.ie

    cze mam pytanie czy ten telefon ma tylko opcje słuchania muzy czy ma opcje takie jak kazdy tel?

  • 0

    120. ~Wojtek  2007-01-14 18:11:37  host: ecz18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może i kretyńskie ale znalazłem stronę na której było napisane: alarm wibracyjny - nie Mam prośbę jeśli ktoś zna stronę z testem tej komórki lub pełny opis co potrafi niech poda bo jest mi to potrzebne. Z góry dzięki :)

  • 0

    121. ~Panek  2007-01-14 18:13:21  host: 82.160.179.130

    Najwiecej MPX ma Jakis samsung niepamietam jaki ale on ma 10mpx

  • 0

    122. ~gizmo44  2007-01-15 16:27:43  host: cac233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia N-90 nie ma wibracji :)

  • 0

    123. ~  2007-01-17 19:43:33  host: apn-99-87.gprspla.plusgsm.pl

    Pytanie do tych którzy mają ten telefon w ręce;czy radio ma funkcje RDS tak jak w W810?Apropos nokii ,nie kupujcie 5500 bo klawiatura sie odkleja.

  • 0

    124. ~bartocha5  2007-01-18 10:43:08  host: 82.139.44.131

    najwiecej ma samsung b600!!10mpix!!

  • 0

    125. ~daro  2007-01-19 09:38:26  host: cbc196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    radio ma funkcje RDS no i ogólnie jeden z lepszych wysówanych telefonów lepszy od nokii 6280 samsunga z-400 tylko futerały na allegro do tego fonu to kaszana najlepsza zwykła kabura.

  • 0

    126. ~adek  2007-01-19 16:54:21  host: static-62-233-233-26.devs.futuro.pl

    mam se w850i i troche teraz zaluje ze nie wzialem w950i

  • 0

    127. ~okaz  2007-01-24 10:57:33  host: aaxn136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak z baterią ile trzyma dni ?

  • 0

    128. ~dorota  2007-01-28 14:06:54  host: arw66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hm, ja mam sony ericssona k800i i w850i i oczywiscie jak kazdy telefonik roznia sie od siebie tym, ze w850i jest przystosowany do muzyki, nawet w zestawie sa profesjonalne sluchawki do muzyki, poza tym zdjecia tez ladnie wychodza, natomiast k800i ma swietny aparat cyfrowy, z ktorego zdjecia wychodza czasami lepiej niz ze zwyklych cyfrówek. wiec wybor pomiedzy tymi dwoma telefonami zalezy od tego co kto woli,ja wole lepsze zdjecia a moj mąż muzykę, chodz oboje twierdzimy ze k800i jest troszkę lepszy. wiec porownywania tych telefonow sa bardzo zblizone do siebie. pozdrawiam.

  • 0

    129.  2007-01-29 18:26:02

    czy ma wiekszy ekran od w900i

  • 0

    130. ~Wojtek  2007-01-31 12:03:16  host: ebl123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdy się chce to można trochę poszukać na stronie producenta albo i na każdej stronie gdzie są parametry tych komórek a następnie porównać wielkość wyświetlaczy. Z porównania wynika, że i telefon w850i i w900i ma tą samą wielkość. Dokładnie obsługiwana karta to Memory Stick Pro Duo Funkcje aparatu: Zbliżenie cyfrowe (na stronie producenta 2,5x, ale nie sądzę żeby tyle powiększał. Maksymalne powiększenie powinno dalej być 4x). Można publikować zdjęcia w blogu. Jest możliwość tworzenia własnych kompilacji filmowych (złączanie filmików w jedną całość. Dodawanie do nich zdjęć i muzyki). Komunikaty RSS Umożliwiają przeglądanie najświeższych wiadomości oraz innych materiałów z wybranych witryn internetowych i blogów. Wystarczy zostać subskrybentem.

  • 0

    131. ~Nowa Huta  2007-02-01 05:10:02  host: 129.230.248.1

    Wielka prosba o informacje.Kupilem telefon w 950i i potrzebuje w szybkim tepie sciagnac sim locka z angielskiego Orange.Czy ktos moze mi powiedziec jak to zrobic(oczywiscie sciagnac:)ale czy samemu znajde soft.do tego) i ile to kosztuje(sciagniecie w jakims punkcie w Pl.czy Anglii) Z gory dziekuje i pozdrawiam.

  • 0

    132. ~OLO  2007-02-02 13:50:00  host: 96-197.espol.com.pl

    simlocka mozesz sciagnac w wielu serwisach zajmujacych sie takimi rzeczami, do nie dawna nie bylo to jeszcze mozliwe. koszt takiej uslugi to max 300zl

  • 0

    133. ~  2007-02-03 17:24:33  host: nat-tor.aster.pl

    Za jakiś rok będę zmieniać telefon, ale już teraz chciałem sobie wybrać odpowiedni model (akurat cena trochę spadnie :). Wahałem się między SE k800i a Samsungiem D900, dopóki nie zobaczyłem w850i. Wygląda super, jest jakimś kompromisem pomiędzy funkcjonalnością SE a sliderem D900 (bardzo podobają mi się te rozsuwane telefony). Szkoda że nie ma 3,2 mpix, ale (póki co) nie można miec wszystkiego :P

  • 0

    134. ~  2007-02-03 17:36:38  host: nat-tor.aster.pl

    Za jakiś rok będę zmieniać telefon, ale już teraz chciałem sobie wybrać odpowiedni model (akurat cena trochę spadnie :). Wahałem się między SE k800i a Samsungiem D900, dopóki nie zobaczyłem w850i. Wygląda super, jest jakimś kompromisem pomiędzy funkcjonalnością SE a sliderem D900 (bardzo podobają mi się te rozsuwane telefony). Szkoda że nie ma 3,2 mpix, ale (póki co) nie można miec wszystkiego :P

  • 0

    135. ~korzen  2007-02-07 11:18:37  host: nat-pra-1.aster.pl

    wojtek jest noki N90 ktora nie ma wibracji

  • 0

    136. ~oxy  2007-02-07 12:01:57  host: chello089079041034.chello.pl

    naprawde fajny telefon, tylko bateria albo ladowarka mi cos siada (jest oryginalna). Laduje bardzo dlugo a trzyma bardzo krotko. ;/

  • 0

    137. ~SEfan  2007-02-07 12:40:09  host: gprs11.orange.pl

    To najlepszy telefon jaki w zyciu mialem!!! Odtwarzacz Walkman 2.0 jest niesamowity. Mechanizm przesowu obudowy jest solidny, a cały fon jest super wykonany. Słuchawki dołączone w zestawie są także b.dobrej jakości (dzwięk jest czysty).Aparat w telefonie też nie jest zły ,2Mpix wystarczają aby robić dobre zdjęcia,nie przeszkadza także brak autofocus'a.Ten fon mogę polecić każdemu!!

  • 0

    138.  2007-02-12 21:51:03

    Witam! Mam problem i nie wiem jaki tel wybrać czy:k800i a może w850i Bardzo Proszę o rade i z góry dzięki

  • 0

    139. ~koko  2007-02-16 13:29:05  host: 88.220.104.118

    bardzo dobry telefon miałem problem czy wybrać k800i czy w850i ale przeważył odtwarzacz MP3

  • 0

    140. ~Bartek  2007-02-19 23:39:11  host: 243.cache1.n1.isko.net.pl

    Jak jest z sim lock'iem w w850i - tzn. ze zdjęciem go... ??? Telefon bedę miał z Ery, czy tak samo to koszt rzędu 300 zł jak w wyżej opisywanym w950i ???

  • 0

    141.  2007-02-20 16:39:43

    Co bardziej byscie chcieli lub wam sie bardziej podoba SE K800i czy SE W850i???Obydwa fony sa do siebie bardzo podobne tylko inne aparaty.Jeden jest do robienia zdjec a drugi do sluchania muzy.

  • 0

    142.  2007-02-21 14:09:58

    musze przyznac sluchawki w zestawie sa swietne ale jezeli chodzi o jakosc dzwieku i basow iPod Nano jest o niebo lepszy wiec jezeli ktos sie meczy nad tym fonem i nad K800i ja bym wybral aparat poniewaz jakosc dzwieku nie dorowna nigdy MP3 do tego robionych...

  • 0

    143. ~QUEDOO  2007-02-25 11:00:38  host: abuz204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm... ciekawe na stronie producenta pisze za ten telefn ma UMTS 2100, za to nie ma na niej mowy o WCDMA !!!

  • 0

    144. ~lolekpi  2007-02-28 21:26:35  host: nat-01-033.rtk.net.pl

    siemka wszystkim mam pytanko moze ktos pomoze mi z tym który fonik jest lepszy se w850i czy se w900i?? pzdr:)

  • 0

    145. ~Dari  2007-03-02 18:10:00  host: elg194.internetdsl.tpnet.pl

    Jak myślicie. Opłaca mi się wymienić swojego K750 na ten fon?? Mam K750 z 1Gb + HPM-70. Chodzi mi głównie o jakość muzyki ale zdjęcia też dość często robie. Czy ten fon ma autofocusa?? W jakiej rozdzielczości kręci filmy?? Można doświetlać filmy w nocy przy pomocy diody??

  • 0

    146. ~mixon  2007-03-03 16:53:33  host: n04.satfilm.pl

    ja mam k750i v3i i nokie 6280 ale jednak w850ijest najlepszy odtwarzcz super aparat fajny oprogramowanie muzuczne co pozwala na wiele zmian w ustawieniach i jezeli ktos poorownuje do niego jakiegos siemens to jest idiata

  • 0

    147. ~  2007-03-03 20:40:17  host: host-195-66-73-134.leon.com.pl

    piekny jest ten fon poprostu cudny

  • 0

    148. ~sos  2007-03-04 14:28:21  host: anu84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie telefon prawie idealny. brakuje tylko pilota do słuchawek i funkcji autofocus. wart swojej ceny. polecam

  • 0

    149. ~tomi  2007-03-05 12:19:22  host: dxa65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam w850i i zaluje ze go kupilem nie jest wcale taki fajny i dlatego kupuje nokie n93i jednak nokie sa najlepsze i w850i ma strasznie slaby wyswietlafcz jak za taka cene nie polecam jedyna fajna rzecz w w850i to walkman siemka

  • 0

    150. ~skołowany  2007-03-08 14:48:12  host: ewn229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu ... w gre wchodzi jeszcze w810i. Co radzicie ? :D

  • 0

    151. ~??  2007-03-09 16:00:47  host: aya178.internetdsl.tpnet.pl

    czy można ustwic mp3 jako dzwięk sms w850i??

  • 0

    152.  2007-03-13 22:20:20

    Mam pytanie do użytkowników tego telefonu odnośnie tej górnej klapki. Czy ona rusza sie w trakcie używania telefonu? Ogladałem ten tel w Media Markcie i ta klapka sie odchylala troche... Więc mam obawy przed kupnem tego telefonu... A jak ten tel radzi sobie bez joysticka?

  • 0

    153. ~suffering  2007-03-18 20:51:59  host: fcm242.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik jest super pod względem wizualnym jak i technicznym. Ma w sobie coś co mnie do niego przyciąga. Nie mam go jeszcze ale mam zamiar go niedługo kupić.Czy sprawdza się dobrze w praktyce??A ile tak naprawdę trzyma bateria?Czy są jakieś do niego silikony lub pokrowce?? Proszę o odpowiedź

  • 0

    154. ~olo  2007-03-20 10:02:34  host: xdsl-5747.lodz.dialog.net.pl

    Dla mnie dziwne jest to , żę w moim w810 jest autofocus a w tym choć nowy model nie ma . A foty słabe w porównaniu do w810 no i te karty pamięci tańsze ja mam 2 gbx2 cool

  • 0

    155. ~MaN  2007-03-29 18:44:13  host: h82-143-149-52-static.e-wro.net.pl

    Ja osobiście doradził bym kupic SE w850 niz k800 gdyz SE k800 jest na allegro ponad 350 sztuk a w850 60sztuk. DLatego mamy porównanie w ilosciach jak i w cenie. Jesli kupisz sobie teraz k800 za 900-1000zl to za rok sprzedasz go za 600zl poniewasz po pierwsze bedzie ich 350sztuk i nie bedzie problemu z jego kupnem po drugie wyjdzie juz k810 i malo ludzi bedzie chcialo kupic telefon z nizszej polki :/ no ale jesli nie macie tyle kasy na w850 to mozecie kupic sobie NOKIE 6288 lub 6280 bo to praktycznie to samo.

  • 0

    156. ~Incognito  2007-03-30 09:46:35  host: efl112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wie ktoś może ile kosztuje ten telefon kiedy jest brany z sieci na abonament?

  • 0

    157. ~ziomal  2007-03-31 20:42:52  host: 80.48.35.204

    JAKI WYBRAC TELEFON SE W850I LUB SE K800I LUB NOKIE N73!! PLISS DORACCIE NATYCHMIANT!!

  • 0

    158. ~mlody  2007-04-06 19:06:45  host: bsh199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Co byście wybrali mając do wyboru SE P990i ; SE W850i ; N N73. Proszę o szybką odpowiedź.

  • 0

    159. ~danek610  2007-04-16 09:29:06  host: w3cache.tsi.tychy.pl

    Ja zamierzam sobie ten fon kupić na wakacje, ale niewiem czy go kupie ponieważ nie ma autofocusa. A dla wiadomości dla innych to nokia n73 jest taka prostacka jedyne to jest fajne ze glośno gra i tyle a wszystko do dupy. I ten jest lepszy takze od k800i który ma autofocusa ale to nic, obejdzie się ;Pozdro.

  • 0

    160.  2007-04-18 18:37:29

    Znalzłam taki telefon w anglii na imprezie czy da sie ściągnąć w polsce z niego simlocka zeby działał bo teraz jest na karte orange ale angielską i tylko na niej działa

  • 0

    161. ~gizmo40  2007-04-19 17:13:58  host: bzh77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znalazłaś :)JUMANY...SIM-LOCK W POLSCE 400do500zeta ;)

  • 0

    162. ~sen  2007-04-19 20:32:57  host: nat-tor.aster.pl

    Mam 2 pytania do uzytkownikow tego telefonu: 1. Czy ekran automatycznie dostosowuje kontrast do poziomu oświetlenia (tak jak maja Nokie z Nseries)? 2. Jaka jest maksymalna rozdzielczosc pliku wideo, ktory moze otworzyc ten telefon? Czy jakbym wrzucil filmik w rozdzielczosci 320x240 to bylby wyswietlany na calym ekranie? Z gory dziekuje za odpowiedz.

  • 0

    163. ~darekdm57  2007-04-20 07:33:22  host: xdsl-5788.jgora.dialog.net.pl

    Mam jedno pytanko.Czym się różni w830 od w850i.Na zdjęciu niczym się nie różnią. Czekam na odpowiedż nr GG:3301758

  • 0

    164. ~pablo  2007-04-20 12:54:38  host: dkc63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja dzis ogladałem ten telefon w saturnie i mialem go w reku i jestem pod wrazenie wykonania nic sie nie rusza duzy ekran i jest wygodny

  • 0

    165. ~  2007-04-21 00:23:20  host: nat-tor.aster.pl

    do darekdm57: w830 nie ma wideokonferencji, obsluguje za to technologie EDGE. Ale z tego co sie orientuje, to bardzo ciezko go dostac (wlasciwie na stronie SE nic o nim nie wspominaja, na allegro to samo)

  • 0

    166. ~idea  2007-04-22 18:51:08  host: acha243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy softman z se byl pijany ze odebral tej komorce autofokus?????.Prosze o przeslanie oprogramowania na te opcje inaczej zamienie na n73!!!!!

  • 0

    167.  2007-04-23 12:57:06

    Testujac ten telefon w salonie Vobisa zaobserwowalem ze jest strasznie cicha jakos rozmowy probowalem podwyzszyc poziom za pomoca przycisku i chyba efekt nie byl lepszy prosze uzytkownikow o opinie czy nie maja podobnych problemow a jesli tak to czy jest sposob na pozbycie sie go gdyz mam chec zakupic ten telefon

  • 0

    168. ~  2007-04-23 20:44:41  host: nat-tor.aster.pl

    Jaka jest maksymalna rozdzielczosc pliku wideo, ktory moze otworzyc ten telefon? Czy jakbym wrzucil filmik w rozdzielczosci 320x240 to bylby wyswietlany na calym ekranie? Czy możliwe jest wgranie softu z autofocusem do aparatu?

  • 0

    169. ~GSman  2007-05-01 09:28:25  host: dil189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh softu z autofocusem?:D.AF to kwestia sprzetowa nie programowa,skoro nie dali aparatu z AF do w850i to juz nic z tym nie zrobisz.

  • 0

    170. ~marioUK  2007-05-04 08:10:48  host: host81-153-187-9.range81-153.btcentralplus.com

    Ten sony jest dośc fajną zabawką dosłownie można powiedzieć mały przenośnu komputer bo po przerobieniu programem można oglądać na nm filmy...telefon jes odporny na upadki nawet zdeptanie =D... nienażekam..

  • 0

    171.  2007-05-10 15:49:41

    sciagniecie sim locka z "innej sieci"tzn zagranicznej kosztuje 250 zeta

  • 0

    172. ~  2007-05-11 21:03:59  host: bnz180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do dupy ten telefon

  • 0

    173. ~nokia master  2007-05-23 16:43:02  host: w3cache1.mip.pl

    U MNIE CHCA MNIE BO TYLKO 180Zł ALE SPOKO CENA BEDZIE SPADAC I TO DRASTYCZNIE BO JESZCZE MIESIAC TEMU KOSZTOWALO TO 400Zł - CZYLI TYLE CO TERAZ CHCA ZA SCIAGNIECIE Z N'KI (JAK Z ZAGRANICZNEJ SIECI TO 600Zł)

  • 0

    174. ~PLaQ  2007-05-24 19:29:33  host: 5ac40581.bb.sky.com

    ty przemeQ jak cos sie nie podoba w SE w850i to wypier... lamusie. z nokia w kieszeni lama jestes ema spox fon jestem zadowolony polecam!!!

  • 0

    175. ~Adula  2007-06-01 19:45:55  host: aaow232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo podobają mi się funkcje W850i i W810i. Który mam wybrać???

  • 0

    176. ~  2007-06-02 22:13:47  host: w3cache1.icm.edu.pl

    TEN TEL JEST DLA DZIECI NIE MA JAK NOKIA N73!!!!!

  • 0

    177. ~merci121  2007-06-06 13:15:44  host: 089-100-132116.ntlworld.ie

    pracuje w Dublinie w Carphone Warehouse i musze powiedziec ze ten tel jest naprawde cool.za 249euro z karta 1gb i darowymi glosnikami MPS-60.a simlcka mozna sciagnac za 10 euro :)

  • 0

    178. ~Pendrix  2007-06-07 12:54:38  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    mam pytanie i prosze o szybka odpowiedz czy w tym fonie mozna podglasniac?? wiem glupie pytanie ale jak sie bawilem na symulatorze intenetowym to sie nie dalo prosze o szybka odpowiedz please

  • 0

    179. ~  2007-06-08 12:24:15  host: 213.25.9.13

    hehehehehehehehehe... Nokia N73 to szajs!! Totalny chłam. Poza tym jak Ci się nie podoba, to po co tu piszesz?? To ty jesteś dziecko! W życiu tego telefonu nie widziałeś na oczy, a się plujesz!

  • 0

    180. ~rsnooz  2007-06-08 18:21:15  host: bfq16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzisiaj sciagnalem simlocka ze swjego w850i. Cena 60zl + pl menu gratis

  • 0

    181. ~Adi  2007-06-09 09:40:00  host: 149.254.192.192

    Heh Węscie Kur*** Sony Ericssony Walkamy To Najlepsze Telefony we wszystkich Markach Ja Bardzo Proponuje ten telefon mam go od 1 godziny Wgrałem w niego teraz 278 Piosenek Mp3 I Gra zajebiście A ładuje go sie z 2 godzinki i mi trzyma jak słucham muze i wszystko 3 do a jak nic tylko dzwonie Do 5 Dni PoozdrooO !!

  • 0

    182. ~Max  2007-06-12 20:44:37  host: polcomp-193-93-54-112.net.perfekt.pl

    Mam ten telefon od niedawna i jestem z niego bardzo zadowolony . Do tej pory siedziałem w Nokii ale znudziła mi się ta marka . Ten jest fajną odmianą , trafioną na 100% . Telefon godny polecenia .

  • 0

    183. ~Pytacz  2007-06-14 08:19:52  host: 62.233.134.46

    Mam pytanie-ile to cacko kosztuje ?

  • 0

    184. ~Rado  2007-06-15 14:09:34  host: bbx180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, wiecie może czy do tego tel mozna wgrac oprogramowanie gps ?? z np. mapą europy ?

  • 0

    185. ~keisha  2007-06-15 21:42:24  host: host-81-190-221-138.wroclaw.mm.pl

    ta komorka wyglada na zajebiscir fajna, ale teraz wyszly nowe to nie wiem czy wybrac tamte, ale chyba wole ten :) pozdro dla fanw SE

  • 0

    186. ~  2007-06-18 15:12:06  host: cvo242.internetdsl.tpnet.pl

    dzisiaj go juz widzialem w playu ale go jeszcze nei ma w ofercie

  • 0

    187. ~zyzyx  2007-06-22 17:37:11  host: ggr139.internetdsl.tpnet.pl

    Chcaiłabym zapytać jeżeli ktoś się orientuje który telefon jest lepszy : W850i czy W900i ?

  • 0

    188. ~pepe  2007-06-23 18:40:08  host: 82.177.34.242

    czy ktoś wie jaka największą karte pamieci w to cacko można wsadzić tak by sie nie zawieszał

  • 0

    189. ~Dari  2007-06-24 09:46:30  host: eff35.internetdsl.tpnet.pl

    Jakie robi zdjęcia w porównaniu do K750?? I jak mocno świeci dioda jako latarka i jako flash??

  • 0

    190.  2007-06-24 17:22:14

    jest lepszy od w900i można wsadzić 4Gb i się nie zawiesza,robi lepsze zdjęcia od k750i i mocniej świeci dioda jako latarka i jako flash :)

  • 0

    191.  2007-06-24 17:24:11

    do admina PREZENTUJ WSZYSTKIE WYPOWIEDZI A NIE TYLKO TE NA KTóRE MASZ KAPRYS :(

  • 0

    192.  2007-06-26 14:35:16

    jestem szczesliwym posiadaczem tego fona ale musze przyznac ze kupilem go na allegro i ma uszkodzona sluchawke i to jest chyba najwiekszy minus ze malo ktory komis podejmuje sie naprawy tego elementu poza tym wszystko w najlepszym porzadku i goraco polecam ten model xD

  • 0

    193. ~kapizak1  2007-06-26 20:23:57  host: ddb163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja się napaliłem na ten fonik. Jest lepszy niż W900i. Mam nadzieję, że będzie można go wymienic w Plusie bez dużej dopłaty. A nie wiecie ile telefon stoi?? PS: Tak, można podgłaśniać :)

  • 0

    194. ~Rado  2007-06-27 10:03:54  host: bbf88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mogę uzyskać tą odpowiedź ? czy w tym fajniutkim telefonie mozna wgrać np, mapę polski czy europy żeby służył jako gps ? a jezeli nie to jaką kom polecicie do tego celu ? z góry dzięki :)

  • 0

    195. ~rado  2007-06-27 10:35:28  host: bbf88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przepraszam który telefon ma gps zeby mógł sobie wgrać mapkę Polski ?

  • 0

    196. ~Pawel  2007-06-28 19:40:36  host: p54946a0a.dip.t-dialin.net

    KOMURA JEST SWIETNA NORMALNIE PRZEPIEKNA ALE BRAKUJE MI KARTY PAMIECI HEHE MUSZE SE DOKUPIC ALE OGULNIE MA PRAKTYCZNIE WSZYSTKO CO TRZA MIEC:D HEHE

  • 0

    197. ~raf  2007-06-28 22:26:59  host: com120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w trakcie słuchania muzyki można pisać esy?

  • 0

    198. ~  2007-06-29 00:18:50  host: nat-tor.aster.pl

    wgrać mapę (i nie tylko mapę) jako aplikację Java można. Ale GPSu tam nie ma, więc nie będzie widoczny punkcik, w którym obecnie się znajdujesz. Smsy można pisać podczas słuchania muzyki (odtwarzacz MP3 jest uruchomiony "w tle").

  • 0

    199. ~vulpix  2007-06-29 22:27:20  host: guc10.internetdsl.tpnet.pl

    co lepsze? to czy nokia 5700. Nie jest istotne dla mnie oprogramowanie tylko jakość muzy w słuchawkach :)

  • 0

    200. ~vulpix  2007-06-30 12:42:20  host: guc10.internetdsl.tpnet.pl

    co ma lepszą jakość muzy ten SE czy nokia 5700 albo 3250

  • 0

    201. ~grzechu  2007-07-01 12:13:58  host: 194.181.131.226

    hłopaki a to cacko często się psuje mam k 700 i szlak chce mnie trafić z jojstikiem, pozdro dla fanów w 850

  • 0

    202. ~rado  2007-07-03 10:22:40  host: bcz159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam a znacie moze jakis sklep cos w stylu medi*mark* gdzie mozna kupic ten telefonik na raty... ?

  • 0

    203. ~  2007-07-03 13:50:56  host: p05-08.opera-mini.net

    Ej moze mi ktos powiedziec dlaczego jak zmieniam motyw to powinno mi sie wszystko zmienic . A sie nie zmienia

  • 0

    204. ~raf  2007-07-03 22:11:16  host: cqd121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna go kupic w electroworld na raty

  • 0

    205. ~mala  2007-07-04 11:04:32  host: 212.160.172.70

    ile to cacko kosztuje

  • 0

    206. ~mala  2007-07-04 12:09:48  host: 212.160.172.70

    ile to cacko kosztuje

  • 0

    207. ~lazus  2007-07-04 15:20:40  host: 16-3.comnet.zicom.pl

    chciałbym się dowiedzieć ile bateria trzyma jak sie go używa lub sie nic nie robi tylko leży sobie

  • 0

    209.  2007-07-06 10:46:42

    do lazus - w moim W850i w ten sposób bateria trzyma okolo pięciu dni

  • 0

    210. ~hmmm  2007-07-10 15:04:44  host: axj42.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel. i jedno mnie zastanawia :/ u gory tel jest karta pamieci, wlacznik i....cos co wyglada na swiatelko? moglby ktos przyblizyc nam co to jest?i do czego sluzy?

  • 0

    211. ~hmmm  2007-07-10 15:12:06  host: axj34.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel. i jedno mnie zastanawia :/ u gory tel jest karta pamieci, wlacznik i....cos co wyglada na swiatelko? moglby ktos przyblizyc nam co to jest?i do czego sluzy?

  • 0

    212. ~hmmm  2007-07-10 15:22:02  host: axj34.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel. i jedno mnie zastanawia :/ u gory tel jest karta pamieci, wlacznik i....cos co wyglada na swiatelko? moglby ktos przyblizyc nam co to jest?i do czego sluzy?

  • 0

    213. ~15002900  2007-07-10 18:28:38  host: aaaq185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie gdzie tanio lub na raty mozna kupic ten telefon lub noki n95

  • 0

    214. ~Robek  2007-07-13 22:20:43  host: bmo79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam prosbe do was bo sterowniki na plycie a nie dziala mi cd-rom moze ktos przeslac mi ich nazwe badz jakiegos programu ktory przesyla pliki za pomoca kabla usb ?

  • 0

    215. ~Spongebob  2007-07-15 10:58:28  host: host-538eaa29.elsat.net.pl

    hmm fajny tel ale nie ma autofocusa ?? lol za ta cena to normalnie śmiech na sali

  • 0

    216. ~Spongebob  2007-07-15 12:29:58  host: host-538eaa29.elsat.net.pl

    hmm fajny tel ale nie ma autofocusa ?? lol za ta cena to normalnie śmiech na sali

  • 0

    217. ~Spongebob  2007-07-15 17:13:00  host: host-538eaa29.elsat.net.pl

    hmm fajny tel ale nie ma autofocusa ?? lol za ta cena to normalnie śmiech na sali

  • 0

    218. ~Kysu :)  2007-07-19 02:09:17  host: bmj40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Psuje sie joistick w nim??? On nie ma joisticka :)) A co do telefonu jest fajny tylko ze memory stick jest male strasznie :) bo tylko 1000 MB :D a MP3 mnie nie jest potrzebne bo mam Samsunga K5 :)

  • 0

    219. ~siwy_k_k  2007-07-20 09:03:32  host: ean72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i moge powiedziec ze wyglad ma zajebisty te wszystkie zakonczenia itp w srodku tez jest fajny mozna sciagnac do niego fajne programy,muza jest dobrej jakosci i jak narazie dziaa mi w 99% (prozentach)bo jedna rzecz w nim mi sie zjebala nie wiem dlaczego ale jak daje sobie profil wyciszony to po paru razach otwierania go czyli wysowania i zamykania normalnie mi sie wylancza i nie wiem dlaczego..? moze cos w opcjach mi sie zjebalo..jak dla mnie to ten telefon jest lepszy od SE-k800i,NOKI seri-n70,Noki (muzycznej)5300,noki muzycznej 3250 i od noki 6131

  • 0

    220. ~ja tam nie wiem  2007-07-20 13:31:19  host: host-89-229-231-221.bielskpodlaski.mm.pl

    witam. Mam pytanko dotyczące muzyki odtwarzanej przez głośniki w tej komie, jaka jest jakośc i siła głosu ?? zadowala czy macie jakieś uwagi ... prosze o szybką odpowiedz

  • 0

    221. ~Trawa21  2007-07-22 10:44:40  host: ac8fb2f0.ipt.aol.com

    Siema wszystkim mieszkam w anglii kupilem sobie ten telefonik wczoraj i jestem z niego bardzo zadowolony jakosc muzyki w sluchawkach to nieporownywalne wrazenie z innymi fonami jest bardzo fajnyw obsludze a co najwazniejsze w zestawie dostalem karte pamieci 1GB bateria widac bedzie dlugo trzymala dobra grafika telefon warty zachodu pozdrawiam i polecam!!!

  • 0

    222.  2007-07-23 12:48:16

    Super telefonik! Jedynymi wadami sa: brak drugiej diody doswietlajacej zdjecia, brak autofocusa no i troche denerwujace sa klawisze nawigacyjne. O ile ten srodkowy jest super, to wszystkie wokol trudno sie przyciska i na poczatku nie jest latwo sie nim poslugiwac. Na szczescie mozna sie przyzwyczaic. No i jeszcze jedna wada: nie idzie zablokowac ponownie klawiatury po jej odblokowaniu bez rozsowania. Moze zagmatwalem, ale w kazdym razie nie da sie tego zrobic i jest to wedlug mnie bezsensowane rozwiazanie. No i to sa jedyne wady tego tel. Wyswietlacz jest super, jakos mp rowniez (zwlaszcza w gosniku jest bardzo dobrze, lepiej niz w K750i), no i oczywiscie nie czesto daje sie go zauwazyc na ulicy, i mam nadzieje ze tak pozostanie, bo nie chcialbym, zeby mial go kazdy wokol, tak, jak to ma miejsce ze wspomnianym juz modelu SE K750i. Pozdro

  • 0

    223. ~grzech697  2007-07-24 08:18:01  host: fau252.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik zajebisty tylko brakuje mi w nim atofokusa :(

  • 0

    225. ~kociaczek  2007-07-24 11:52:39  host: chello089076210153.chello.pl

    Wie ktos może w jakich miastach w Polsce można kupić ten telefon? Bo widziałam go pierwszy raz za granicą, pozniej go sobie obczaiłam i uparłam się że chce go miec ;) Ale teraz mam problem, bo mieszkam w Opolu i tutaj nie da sie go nigdzie kupić =/ przeszukałam wszystkie sklepy ;( w ten weekend jade do Wrocławia, tam bede szukać. Jakby mogł ktoś poradzić gdzie mogę go znaleźć to bede wdzieczna ;] pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc :*:*

  • 0

    226. ~kociaczek  2007-07-24 11:55:01  host: chello089076210153.chello.pl

    Aha, chciałam jeszcze dodac ze zalezy mi tylko i wyłacznie na BIAŁYM modelu. Wydaje mi sie ze jest jeszcze trudniejszy do kupienia :((

  • 0

    227. ~e7r6  2007-07-24 19:43:43  host: 217.98.19.169

    ja mam kome wywaliłem jave ma ktos

  • 0

    228. ~karolina  2007-07-27 23:53:19  host: 88-104-254-107.dynamic.dsl.as9105.com

    wlasnie kupilam ten telefon w angli :) ma polskie menu jest superasny :) wymarzylam i mam polecam kazdemu !

  • 0

    229. ~zyzyx  2007-08-01 11:07:00  host: ggr139.internetdsl.tpnet.pl

    ha ha wkońcu przyjechał !!! jest bardzo ładny i solidny ! teraz tylko co w środku ma musze obczaić ale najpierw usunąć simlocka ;/;/ ciekawe ile to cholerstwo mnie będzie kosztować ...

  • 0

    230. ~zyzyx  2007-08-01 22:47:43  host: ggr139.internetdsl.tpnet.pl

    Panie "hmmm" to światełko to jest aparat fotograficzny do połączeń video .

  • 0

    231. ~Aggu  2007-08-03 00:38:38  host: xdsl-11336.lubin.dialog.net.pl

    Moim zdaniem ten telefon jest naprawde fajny!:] i polecam.. :]

  • 0

    232. ~zyzyx  2007-08-03 12:19:16  host: ggr139.internetdsl.tpnet.pl

    Zdięcie simlocka kosztowało mnie ze zniżką (:P) 50 zł . Telefon naprawde wypaśny , mnogość funkcji, jakość dźwięku super !

  • 0

    233. ~kociaczek  2007-08-04 21:10:46  host: chello089076210153.chello.pl

    Mam go juz jakis tydzien i narazie jestem bardzo zadowolona ;D jest bardzo głośny i to jest jego wielki plus, razem ze sluchawkami jest wprost wymarzony do sluchania muzyki. Jako fanka black rapu moge powiedziec ze funkcja 'mega bass' spełnia moje najwyzsze wymagania. Jakosc zdjec tez jest bardzo dobra i ogolnie polecam ten telefonik ;] narazie nic mi sie w nim nie popsulo xd tylko bateria krotko trzyma ale to moze dlatego ze ciagle sie nim bawie xd pozdrawiam ;*

  • 0

    234. ~marcino  2007-08-05 11:18:02  host: akj136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo podoba mi sie ten fon i zastanawiam sie nad jego kupnem. Mógłby mi ktos powiedziec w jakiej max. rozdzielczości nagrywa on filmy?

  • 0

    235. ~SE master  2007-08-07 12:15:09  host: w3cache1.mip.pl

    Miałem ten telefon przez jakiś czas wiec mogę powiedzieć o nim parę słów. + duzy wyswietlacz + bateria trzyma naprawde dobrze + full zestaw I tu sie konczą dobre słowa o nim - brak auto-focusa - flash jest naprawde lipny nie wiem po co on tu jest nawet! - nie mozesz ustawic sobie zegara jako wygaszacz (co mnie bardzo zaskoczylo) - po jego rozlozeniu masz wrazenie ze ci sie zaraz rozleci z rece - BARDZO DELIKATNY SPRZĘT +-( tego nie wiem ) jak podłączylem go do PC znajdywało mi tylko karte a telefonu nie! Musze zainstalowac sterowniki?, czy to juz tak jest??!! ot556 -> c81 -> w300 -> w810i -> w850i -> nokia 6310i!!!!!! -> nokia n70

  • 0

    236. ~kamis  2007-08-07 23:28:42  host: host81-152-154-207.range81-152.btcentralplus.com

    hej. mam pytanko do Trawa21, ja tez mieszkam w Anglii i tu chce kupic ten telefonik ale chce sie dowiedzeic jedna rzecz. kiedy kupowales ten fon to czy mial on od razu sciagnietego sim-locka?

  • 0

    237. ~qwerty  2007-08-13 10:04:44  host: 213.25.189.50

    ile kosztuje sciagniecie simlocka z tego telefonu;>

  • 0

    238. ~Pigula  2007-08-13 21:28:16  host: apn-101-17.gprsbal.plusgsm.pl

    Qrde niektorzy zachowuja sie jak male dzieci ja mam lepsze to a ja to wiadomo ze nie kazdy telefon bedzie mial wszystko to co bysmy chcieli, ale miejmy nadzieje ze kiedys tak bedzie ja nic nie mam do tego telefonu na allegro stoi po 800 - 900 zł i luzik. W 850 podoba mi sie w poprzez glosne granie muzyki moim zdaniem jest to zajebis.. telefonik;]

  • 0

    239. ~karolina  2007-08-14 14:45:50  host: aai35.internetdsl.tpnet.pl

    czy mozna w tym telefonie zmienic dzwonek sms-a?

  • 0

    240. ~ania  2007-08-22 11:50:58  host: 241net172.net.zeork.com.pl

    który tel jest lepszy w850i czy K800i ???? ;>

  • 0

    241. ~ania  2007-08-22 11:51:12  host: 241net172.net.zeork.com.pl

    który tel jest lepszy w850i czy K800i ???? ;>

  • 0

    242. ~LOLA  2007-08-26 14:16:28  host: bpy254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ema mam pytanko lece do angli i che kupic sobie fona..zalezy mi na dobrej jakosci mp3 i mp4,bateri i w miare dobrym aparacie..i nie wiem jaki fon wybrac..czy tego SE..czy jakas nokie tylko nie z tych badziewnych 53..lub 52..;/odpiszcie pliska.;**

  • 0

    243. ~kasiulka  2007-08-31 00:12:58  host: deu60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    boski tel tylko mam pytanko ile on kosztuje??....:P

  • 0

    244. ~f_4  2007-08-31 15:33:03  host: nat6ip2.bazapartner.pl

    Sciagniecie simlocka w Szczecinie kosztuje okolo 40-60zl. ~karolina mozna zmienic dzwonek sms'a

  • 0

    245. ~zyzyx  2007-09-02 11:31:05  host: ggr139.internetdsl.tpnet.pl

    karolina , a w jakim teleonie nie można sorry ale pytanie bezsensowne . To jest telefon 3G , ale pamiętajcie że muzyczny tak że nieczepiajcie sie że nie ma autofocusa ! Jak ktoś chce telefon z dobrym aparatem to prosze np. K800i . Ja kupiłam go jako telefon muzyczny i tak sprawia się bardzo bardzo dobrze . To że ma do tego jeszcze wypaśny aparacik 2mgp to bardzo dobrze bo sie przydaje . Zdięcia wychodzą naprawde super byłam zaskoczona tak dobrą jakością . co do filmów to już troche gorzej . co do simlocka to już pisałam ale qwerty powiem ci tak , zależy jakiego masz softa wgranego jeżeli masz lepszego to w granicach 180-300 zł (zależy gdzie ściągasz )jak masz gorszego to od 45-80 zł . Ja po znajomości zapłaciłam 50 zł chociaż mam tego lepszego softa ;) Jak chcesz taniej zapłacić to wyślij z telefonem swoją dziewczyne do jakiegoś komisu ;]

  • 0

    246.  2007-09-03 17:00:42

    witam mialem ten telefonik i musze przyznac ze byl najlepszy z tych ktore do tej pory posiadalem poprostu cud techniki wszystko bardzo szybko chodzilo nic nie mulil a dzwiek byl glosny i czysty niestety raz mi wypadl i spadl z wys ok 1,5m normalnie nie powinno nic sie stac ale moj telefon niestety sie popsul gdy chce go wlaczyc ekran swieci sie ciaglym jasnym swiatlem i nie ma zadnych wibracji ani dzwiekow ktore normalnie towarzyszyly wlaczeniu oddalem go do komisu poniewaz myslalem ze wystarczy mu wgrac softa ale okazalo sie ze najprawdopodobniej jest uszkodzona plyta;/ czy ktos mial podobny przypadek i czy udalo mu sie jakos naprawic telefon? troszke sie przejechalem na tym bo dalem 800 zl za niego i moze za uszkodzony uda mi sie dostac 200-300 zl ;/

  • 0

    247. ~banan  2007-09-07 23:31:55  host: apn-99-47.gprspla.plusgsm.pl

    telefon o.k mi sie podoba jest troche toporny ale juz sa nowe z tej wersji w580i tez wypas cienki leki niewiem ile bendzie kosztowal ale mi sie podoba

  • 0

    248. ~misiunio18  2007-09-09 00:47:03  host: god130.internetdsl.tpnet.pl

    ja się chciałem dowiedzieć czy można w nim przeglądać pliki PDF i Office'owskie typu Word, Excel ?? bo zastanawiam się jeszcze nad Samsungiem U600, a w nim można napewno PDF'y, ale SE wypada lepiej cenowo

  • 0

    249. ~Łodz  2007-09-11 20:57:08  host: staticline17246.toya.net.pl

    Od razu mowie ze jak narazie na telefon nie narzekam tylko ze... kupilam gop w Anglii a zdjecie sim locka kosztowało mnie 250 zł...;/

  • 0

    250. ~  2007-09-12 14:47:16  host: dtf157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jaka jakość video??

  • 0

    251. ~PendriX  2007-09-14 20:55:01  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    mam pytanko i please odpowiedzcie na nie czy jak sie nagrywa filmy wideo to czy sa takie klatki??czy mozna ogladac sobie filmik na calym ekranie no i czy mozna przwijac filmy??

  • 0

    252. ~patryk1  2007-09-17 15:37:53  host: cjt171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon i własnie zastanawiam sie nad kupnem bo moj lolega go ma i dals ie pobawic i jest zajbisty aprat 3 mega pixela pamiec do 4 gb wideo rozmowy efekty sietne podczs odtwarzania muyki po prostu zajebisty

  • 0

    253. ~karola  2007-09-20 19:18:35  host: 196-216.is.net.pl

    moze mi ktos powiedziec ile ten telefon miesci smsow?

  • 0

    254. ~Yach  2007-09-22 12:47:15  host: chello084010058034.chello.pl

    jak sie zainstaluje darmowe aplikacje których jest odgroma to mozna otwierac nawet biurowe dokumenty :p

  • 0

    255. ~wisnia  2007-09-25 10:19:09  host: acsc153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakosc wideo nie jest rewelacyjna to jest bardziej muzyczny telefon mam go od miesiaca i jestem zachwycony wczesniej mialem samsunga D900 to tylko tym sie wyroznial ze ma aparat 3mpx ale dla mnie SE jest o wiele lepszy jest tez radio gdzie mozna z radia kazdy utworek nagrywac na telefon normalnie bajka

  • 0

    256. ~martaa....  2007-09-25 18:09:46  host: host-89-228-214-26.kalisz.mm.pl

    ja mam narazie se k750i ale zastanawiam sie nad kupnem w850i bo bardzo mi sie podoba czy ten telefon jest naprawde dobry???

  • 0

    257. ~SzuwaR  2007-09-30 21:00:14  host: 87-205-226-234.adsl.inetia.pl

    nagrywanych aparatem czy wrzucanych z kompa na tel?

  • 0

    258. ~czarny  2007-10-02 20:30:51  host: abrc213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak odpalic diode u gory telefonu????? czytam te komenty i czytam, ten koles ktory pow ze nie ma egara w wyswietlaczu bardzo mnie rozsmieszyl... telefon pierwsza klasa nic dodac nic ujac... jest zajebisty tylko co z ta dioda u gory tela???????????????????????????????????????????????????????????? ?

  • 0

    259. ~Pepe  2007-10-06 21:11:41  host: ppp135206.ostnet.pl

    Jestem posiadaczem tego telefonu to cudo polecam

  • 0

    260. ~Aras  2007-10-07 18:40:21  host: esw30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile czasu trzuyma bareria w tym fonie bo zastanawiam sie nad jego kupnem ale ta bateria troche mnie nie pokoi

  • 0

    261. ~MArta  2007-10-08 19:06:14  host: gld42.internetdsl.tpnet.pl

    a wiecie moze ile kosztuje zndjecie simlocka z tego fonu??

  • 0

    262. ~jawors  2007-10-09 23:22:46  host: xdsl-12516.zgora.dialog.net.pl

    noramlnie zaje fon...mam go od miecha i ciesze sie bardzo...wszytko dziala jak nalezy...surfuje po necie...super slychac muzee....polecam kazdemu tego fonika

  • 0

    263. ~nelka  2007-10-10 17:42:15  host: host-157-164-rozpylacz.igloonet.pl

    Telefonik jest super, najlepszy jaki mialam i w dodatku muzyczny a wlasnie o to mi najbardziej chodzilo:) nie mam do niego zadnych zastrzezen:) a simlocka i softa najlepiej zrobic w UK bo jest tanio, ja zaplacilam 20 funto za obie te czynnosci :)

  • 0

    264. ~help  2007-10-12 16:06:01  host: dbb214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema mam pytanie żeby mniej kasy wydać lepiej kupić w850i czy dołożyć do k800

  • 0

    265.  2007-10-13 12:13:15

    bier k800i lepszy aparat a dla mnie takie porównywanie jakości mp3 w serii "W" czy "K" jest głupie :/ chyba że się ma uszy jak u słonia :P

  • 0

    266. ~gizmo44  2007-10-14 07:28:23  host: cbz53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon to telefon służy do rozmów a do słuchania muzy jest mp3,mp4 itd.A do robienia zdjęć i kręcenia filmów są aparaty fotograficzne i kamery!a żeby sobie pograć w gry to można kupić playa,nintendo itd...:)

  • 0

    267. ~help  2007-10-14 11:30:35  host: dba20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzięki też tak uważam że lepiej kupić sobie w850i bo jak dla mnie to on lepiej wygląda no i jest muzyczny pozdr:D

  • 0

    268. ~kamix93  2007-10-14 15:06:19  host: abec23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO max1630798:Prawdopodobnie siadł ci soft(oprogramowanie) mi kiedys tez upadł mój se k300i i równiez było to samo .Jaki koszt naprawy to nie wiem bo mo jest jeszcze na gwarancji.

  • 0

    269. ~perzol22  2007-10-14 20:11:41  host: ehx26.internetdsl.tpnet.pl

    czy w tel mozna ustawic mp3 jako dzwiek sms?? po w poprzednich modelach byly jakies smieszne gotowe dzwoneczxki a nie szlo ustawic swoich mp3????????????????????///////

  • 0

    270. ~:>  2007-10-20 19:52:32  host: dzl164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aparat fotograficzny (param.) 2 Mpix, zoom x4, wideo nie 3mpix

  • 0

    271. ~91waski2  2007-10-23 16:05:27  host: 77-99-189-112.cable.ubr04.hari.blueyonder.co.uk

    patryk1 on nie ma 3 mega pxela to po 1 a po drugie go kup i moze wy mi powiecie co zrobic zeby w aparacie byz zoom bo nie moge zblizac przy robieniu zdjecia

  • 0

    272. ~sony ericsson w 850 i  2007-10-23 17:24:54  host: ejm63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce kupic ten super telefon ale cena mogła by byc niższa

  • 0

    273. ~mat  2007-10-23 21:04:56  host: aaqg230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do perzol22: teraz w 98% modeli nowszych se można ustawić mp3 jako dzwonek.

  • 0

    274. ~ma  2007-10-23 21:13:55  host: aaqg230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do gizmo44: mp3-100zł minimum mp4-300zł minimum cyfrówka-600zł minimum prosty telefon-100zł minimum 100+300+600+100=1100zł HAHAHAHA!!! Za tą cenę można kupić se k810i, który ma aparat 3,2 mpix(prawie jak cyfrówka), dobrą jakość mp3 i mp4(prawie jak mp4), oraz jak większość telefonów służy do dzwonienia. Prawie nie robi żadnej różnicy! A nokia to szmelc!

  • 0

    275. ~m  2007-10-23 21:20:10  host: aaqg230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ~help: tak se w850i jest trochę lepszy. Aparat niewiele gorszy. 10 razy lepsza jakość muzy a na dodatek fajny wygląd(nie tak jak cegła k800i) i TrackID. HAHAHAHA odpisałem 3 osobom. A nokia to szmelc! Wiem że nie powinienem krytykować ale odkąd nokia jest made in China, a nie Made in Finland co mam powiedzieć?

  • 0

    276. ~kicaj157  2007-10-25 15:28:20  host: awi60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon i jestem zadowolony to jest super telefon ale mam pytanie czy jest mozliwosc wgrania GPS???

  • 0

    277. ~  2007-10-25 15:29:24  host: awi60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna ustawic mp3 bo mam ten telefon i mama dzwonek sms z mp3

  • 0

    278. ~mmike  2007-10-27 13:34:10  host: aawn143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest możliwość w tym telefonie zrobić jakoś tak żeby było mozna podłączyć normalne słuchawki z mini jackiem

  • 0

    279. ~~acer56  2007-10-28 08:13:42  host: adsj149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wujek ma mi z angli przysłać SE W850i, ale kumpel tydzień temu kupił sobie k800i i troszke mi sie spodobał. co mam zrobić? trzymać W850i czy go sprzedać i kupić K800i????????????????? który lepszy

  • 0

    280. ~siema omiet  2007-10-28 13:26:33  host: n18.pro-internet.pl

    1. Ta "Dioda" u góry telefonu nie jest "Diodą" tylko sensorem światła, który eguluję kontrast ekranu w zależności od panujących warunków. 2. Dzwonki konfigurujesz w dowolny sposób 3. O dziwo k800 ma o WIELE lepszy bas niż muzyczny w850i, za to ten ma czystszy dźwięk. 4. Serwisy nie są jeszcze przygotowane do cięższych napraw tego telefonu. Mój w850i po awarii był w 3 serwisach prez 3 miesiące, dopiero ostatni servis ( serwis sony ercicsona ) podołał. 5. Strasznie delikatny telefon

  • 0

    281. ~~` ;. >  2007-10-29 19:13:58  host: fiw218.internetdsl.tpnet.pl

    moze mi ktos powiedzic czy ten telefon ma polskie menu ?/

  • 0

    282. ~ania  2007-10-29 19:24:24  host: 89.243.37.131

    mam ten telefon od roku i polecam bo naprawde jest nie do zastapienia

  • 0

    283. ~vinay666  2007-10-29 19:43:00  host: dno105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wiecie moze w jakich sieciach polskich jest ten fon dostepny? i za ile mozna go kupic?

  • 0

    284. ~aaaaa  2007-10-29 21:42:23  host: adpx149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    EEEE... SORRY ALE GłOśNO GRA TA MUZA...? gGłOśNIEJ NIż NP. W K750i ?????? Plisss ODP..!

  • 0

    285. ~Jawor  2007-10-31 21:42:51  host: xdsl-118-95.wist.com.pl

    Nie wiecie czy ten telefon jest sprzedawany w polsce?? bo k***a dzis objechalem cale miasto za nim i w zadnym sklepie niema;//

  • 0

    286. ~Robaczek  2007-11-01 09:58:33  host: xdsl-118-95.wist.com.pl

    Moze mi ktos powiedziec czy ten telefon jest juz w slprzedarzy w polsce? bo nigdzie go nie moge znalezc

  • 0

    287. ~jeziór_zks  2007-11-02 13:53:55  host: cmf93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem szczęśliwym posiadaczem tego telefonu. Bardzi głośne i dobrze grające głośniczki, śliczny dzwięk w słuchawkach (wkocu to werska Walkman). Aparat robi zdjęcia ładne, wideo także - lecz czego chcieć więcej... UMTS działa poprawnie, ale radze go wyłączać - zrzera baterie jak nie wiem co innego :). Polecam wszystkim zakup tego telefonu - wart jest swojej ceny! Pozdrowienia :)

  • 0

    288. ~jawor9399  2007-11-04 00:01:22  host: xdsl-12516.zgora.dialog.net.pl

    mam pytanie...jak moge wrzucic na fonika film

  • 0

    289. ~*= ..BaSia..  2007-11-07 19:06:10  host: aazb92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Ten Telefon od.. 2 miesięcy?? Jest zajebisty, dobry aparat (2 mpx), Dobry odtwarzacz mp3 i mp4.. Ma wiele funkcji i coraz bardziej mi się zaczyna podobać ;D

  • 0

    290. ~adas1919  2007-11-07 19:25:11  host: apn-101-27.gprsbal.plusgsm.pl

    Super telefon. Tez wachałem się nad jego kupnem ale NIE zaluje! jesy świetny moze troche gruby ale ok! dobra jakość muzyki a w słuchawkach to jak na prawdziwej mp3... serdecznie polecam!

  • 0

    291. ~FiFi  2007-11-09 17:10:17  host: adcx22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego fona od 3mies.!!!! Jest wyjebisty. Ma wszystko czego trzeba i tylko że foto 2mpix !

  • 0

    292. ~XxIGZ  2007-11-09 20:53:06  host: aacw157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon jest naprawdę bardzo delikatny, np. jak W300i ??

  • 0

    293. ~Ashmor  2007-11-13 12:37:48  host: dzielna.limes.com.pl

    telefon jest nie do wyjebania najlepszy jaki do tej pory mialem i tego raczej za miesiac nie zmienie koszt sciagniecia z niego simlocka to 50-80 zeta ja osobiscie sciagnelem za 50 fajna jest funkcja trackID nie znacie walka lecacego w radiu ? nic trudnego nagrywacie kawalek i automatycznie leci do neta po chwili dostajecie wiadomosc jaki to jest walek :]

  • 0

    294. ~scraf  2007-11-18 12:58:12  host: acmq228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanie odtwarza pliki tekstowe ?? jakie formaty video odtwarza ?? Czy jest sens zakupu w Anglii ?? bo tam taniej wychodzi

  • 0

    295.  2007-11-18 18:19:31

    FiFI przestań się tak podniecać tym fonem NOKIE są o niebo ładniejsze

  • 0

    296. ~  2007-11-19 17:10:37  host: dlp160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kupić jakiegoś SE z serii W i mam do wyboru W580i i W850i który lepszy?? pomóżcie!!!

  • 0

    297. ~  2007-11-20 17:46:29  host: acpz214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k800 nie cegła wspaniały fon umts tani i dobry bo jest dobry i tani 3 mpix xenon bdb bateria wytrzymaly

  • 0

    298. ~jawor  2007-11-23 17:06:39  host: xdsl-12516.zgora.dialog.net.pl

    plosie...o pomoc...jak mam wrzucic na fona filmy...mam go od wrzesnie ten fon jest zajebisty tylko nie wiem jak moge wgrac filmy...prosze pomusice

  • 0

    299. ~Adi  2007-11-23 18:59:51  host: caq242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon posiada z przodu aparat fotograficzny jak tak to jaki bo jak patrze na foto tutaj widac chocby byl ale czytalem ze to jakas dioda ponoc ;/

  • 0

    300. ~Soniak  2007-11-23 20:56:05  host: adlo206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik bardzo delikatny ale jak sie szanuje rzeczy elektroniczne to nie trzeba mieć obaw. Co więcej znacznie lepiej sie opłaca kupić w850i niz k800 bo po co komy taka cegła. No chyba ze komuś zależy na śmiesznym aparacie 3.2 heh. Co do ceny to mi sie wydaje ze k800 teraz juz jest tańszy niż w850 luknijta na allegro. Muzyka gra znacznie lepiej niz w k750i zmienić sobie soft na najnowszy i jest kosa.Wygląd odtwarzacza oraz ogolny telefonu bije wszystkie foniki no chyba że jeszcze w960i ale to kwestia gustu a no i portfela :P Smiać mi sie chce z nokii teraz niby muzyczne kombajny a tu taka lipa nawet n95 spoko jakoś muzyczna jest porównywalna do 850 wiec jak nie widać różnicy to po co przepłacać :P za 800 zł ma sie bardzo fajny telefonik z dobrą jakością muzyki i doskonałym wyglądem oraz funkcjonalnością.W Polsce żadna sieć nie wprowadziła tego telefoniku jeszcze a szkoda może za rok :P Pozdro dla wszystkich i pamiętajcie jeżeli chodzi o muze to tylko SONY !!!!!!!!!

  • 0

    301. ~emilio  2007-11-24 15:31:44  host: aefd13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słyszałem że w tym telefonie klawisze "pękają"! Mówiła mi to kumpela której koleżanki mają ten telefon. Czy to prawda?

  • 0

    302. ~SE  2007-11-26 16:49:01  host: adcp11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od 3 mies. Jest zajebisty :) Wszystko ładnie chodzi, dzwięk czysty i głośny...

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-196-37.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet