Sony-Ericsson W830i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W830i Opinie o Sony-Ericsson W830i

Sony-Ericsson W830i

w sumie: 32
  • 0

    1.  2006-09-28 17:32:53

    W porownaniu z w850i niema UMTSa ale za to ma lepszy wyswietlacz a poza tym chyba niczym sie nie rozni. Powiem ze spoko telefonik ale ja tam wole swojego samsunga e900 bo jest mneijszy:PP

  • 0

    2. ~psuj  2006-09-28 20:45:15  host: 199.85-237-175.tkchopin.pl

    ale chyba jakis bład sie wkradł bo na stronce jest ten fone oznaczony jako w850i :) zabaweczka niezła, a i wyglada rewelacyjnie, moim skromnym zdaniem 10 / 10. pozdrawiam

  • 0

    3. ~dechomenon  2006-09-29 09:27:12  host: esa149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylko wyświetlacz go ratuje tzn. rodzielczość, no i wygląda dość ciekawie! ale kurde SE idzie na łatwiznę wszystko prawie zostaje to samo z poprzednich moedeli tylko zawsze dodają jakieś kosmetyczne zmianki, i jak by tylko wygląd zewnętrzny zmieniali.

  • 0

    4. ~patrol  2006-09-29 13:08:33  host: c140-179.icpnet.pl

    zajebisty fon szkoda ze nie 3g i slaby aparat i jakby jeszcze byl baialy z pomaranczowym ale ogolnie wypas na maxa

  • 0

    5. ~nowy  2006-09-29 18:19:20  host: abxp78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos moze ile to kosztuje/bedzie kosztowac i czy jest lepsze od w900i?

  • 0

    6.  2006-09-29 22:53:12

    Czym to sie rozni od W850i ??

  • 0

    7. ~  2006-09-30 01:03:28  host: gate2.kaskada.net

    no właśnie jeśli czymś się różni to są to kwestie kosmetyczne jak wspomniałem wyżej...nie ma rewolucji w tych następnych modelach SE, kiedy takowa nadejdzie?

  • 0

    8. ~yagi  2006-09-30 12:02:53  host: aczt51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Roznice: EDGE zamiast UMTS... Podobna akcja jak K790i i K800i

  • 0

    9. ~  2006-09-30 22:08:41  host: bli48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on nie będzie sprzedawany w polsce- przecież napisane było w artykule, że ten telefon jest przeznaczony na rynek Azjatycki...

  • 0

    10. ~pilar  2006-10-09 19:03:56  host: router.tvgawex.pl

    przywiozłem go z hiszpanii fajny telephon.A obudowe ma wymienną

  • 0

    11.  2006-10-21 03:57:54

    skoro jest i na koncu znaczy to ze jest/bedzie to telefon dostepny rowniez w europie.

  • 0

    12. ~Plusak  2006-10-27 23:57:44  host: azm214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dechomenon, a Nokia też robi podobne manewry... Zmienia sie tylko wygląd i nic więcej.. pomijam te nowinki Nokii które osiągalne będę za jakies pół roku... Najlepiej Nokia poszła po bandzie z N6020 i N6021... jedna ma aparat a druga Bluta :) No to juz całkiem chore... a wyglądają identycznie :)

  • 0

    13.  2006-11-04 15:50:30

    telefon niezły ma wszystko czego trzeba szkoda że tylko 2mpx mogli dać 3,2mpx ale i tak spox

  • 0

    14. ~krecik  2006-11-20 09:35:01  host: idss-mn1.cs.put.poznan.pl

    Przepraszam, ale troche nie moge sie polapac.. Ten telefon jest juz w produkcji? Nigdzie nie moge go znalezc, tylko w850i, a ja wlasnie nie chce umts tylko edge... Wielkie dzieki za pomoc, jak ktos jest zorientowany:)

  • 0

    15.  2006-11-28 00:13:49

    nie ma videokonferencji ^^

  • 0

    16. ~anachem  2006-11-28 14:18:55  host: cpc1-epso3-0-0-cust597.hers.cable.ntl.com

    ten fon ma wideokonferencje....

  • 0

    17. ~Agatka  2006-12-15 18:56:44  host: abma167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon nie ma videokonferencji!!! Mylisz z W850i

  • 0

    18. ~Damiano  2006-12-17 07:33:02  host: z-debica.mt.pl

    zakupilem jakis tydzien temu w850i i co? goraco polecam niezla zabawka moim zdaniam jedno z leprzych srodowisk programowych! goraco polecam a co do ceny to za nowke dalem ps!1000zl

  • 0

    19. ~;domelo  2007-01-18 10:24:48  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    jezeli tak dalej pujdzie to niedlugo btelefony beda graly na dysce ;d;d;d;d;d;

  • 0

    20. ~D.K.system  2007-01-29 15:09:17  host: ece170.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest naprawdę ciekawa propozychą od SE. Dobry wyświetlacz, GPRS, EDEG, aparat 2mpix. To wszystko z b.dobrą baterią. Gorąco go polecam.

  • 0

    21. ~genek  2007-03-04 16:17:35  host: dua170.internetdsl.tpnet.pl

    do posiadaczy w850! jaki jest zoom przy najwiekszej rozdzielczosci zdj?

  • 0

    22. ~baczeka  2007-03-27 15:51:05  host: ceu254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie nie ma żadnego W830i!!! Wejdźcie sobie na stronkę SE i tam go na pewno nie znajdziecie:/

  • 0

    23. ~capone  2007-05-21 11:58:37  host: 96-dom-5.acn.waw.pl

    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver= 4001&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10561

  • 0

    24. ~  2007-07-14 13:40:31  host: btv204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do baczeka- jest w830 tak samo jak k790. rozni sie ze jest bez kamery do videorozmow,

  • 0

    25. ~  2007-10-18 12:41:06  host: 87.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    Dziewczyna posiada takowy, porównałem jakość dźwięku z moją nokią 6233 i okazało się, że nokia gra o wiele lepiej, a przecież SE to ma był walkman. Dziwne

  • 0

    26. ~  2007-11-22 09:29:38  host: grl82.internetdsl.tpnet.pl

    Powiem tak ten telefon nie wiadomo po co zostal stowrzony ja mam w850i dzwiek wyjebisty nokia nie ma szans ale w830i to przesada niby to samo ma mniej funkcji a leci ladna sumke

  • 0

    27.  2008-04-11 19:26:48

    słaby wyświetlacz

  • 0

    28. ~DyźQ  2008-05-26 21:55:07  host: dvr189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od w850i różni siętym ze nie ma 2 kamery do videorozmów

  • 0

    29. ~koner  2008-05-29 17:09:09  host: 89.171.57.86

    czytanie tych komentarzy grozi trwalym uszkodzeniem mozgu

  • 0

    30. ~Gruby  2008-06-09 21:17:11  host: host-105.ibselektronics.pl

    Właśnie tak patrzyłem i zobaczyłem że w830i różni sie od w850i jeszcze wbudowaną pamięcią [w830i 16MB a w850i 64MB]

  • 0

    31. ~macnow30  2008-06-26 14:32:33  host: apu132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest IDENTYCZNY co w850i, tylko jest pozbawiony funkcji 3G. poza tym - jest taki sam.

  • 0

    32. ~jaaa  2009-02-27 14:59:44  host: eui51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W850i ma aparat z przodu a W830i :) Mam W850i i jestem b.zadowolona :D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet