Sony-Ericsson W810i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W810i Opinie o Sony-Ericsson W810i

Sony-Ericsson W810i

w sumie: 1193
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | Następna ›
  • 0

    1. ~THOMSON  2006-01-05 16:11:25  host: 87.207.168.60

    Chciaż kocham SE to musze przyznać że to nic ciekawego. To poprostu w800 tylko z edge, inną obudową i i widocznym głośniczkiem.Trochę sie zwaiodłem ...:(

  • 0

    2.  2006-01-05 16:38:51

    kolejny walkmen :D

  • 0

    3.  2006-01-05 17:27:35

    ~THOMSON literka "i" w nazwie modelu swiadczy o tym ze jest to model ulepszony :) moze tu cie zdziwie ale powiem ci ze nie tylko se tak robi

  • 0

    4.  2006-01-05 17:47:19

    ale jaki walkmen podoba mi się w800i i mimo że ten prawie nic nowego nie ma jest git :)

  • 0

    5.  2006-01-05 21:39:18

    jest dobrze, ciekawe tylko jak z bateria...

  • 0

    6. ~ewos  2006-01-05 22:17:21  host: 213.158.197.36

    Literka "i" oznacza rynek europejski a nie ulepszenie. Takie ulepszenia stosuje Nokia dodajac i
    Lifting W800 i nic wiecej nie mialo byc.

  • 0

    7. ~antonio  2006-01-06 12:50:15  host: c2-93.icpnet.pl

    ten klawiszony motylek wygląda jak dodatek do spinki do włosów...

  • 0

    8. ~M1S1EK  2006-01-06 22:32:51  host: abzi134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wydaje sie fajny ale w tej klasie telefonow przydal by sie symbian dlatego wolal by Nokie 6630 bo to nic innego jak W800i tyle ze inna obudowa i wieksza cena.

  • 0

    9. ~axel  2006-01-06 22:54:44  host: dwa.techmedia.com.pl

    ~M1S1EK: 660 to to samo co W800i? pfff... aparat o 3 nieba lepszy (2mpix) wyswietlacz 256tys kolorow w ogole stabilniejszy i w ogole zawsze bylem fanem noki ale qmpel ma K750i i wymiata on w porownaniu do mojej 7610

  • 0

    10. ~hainasz  2006-01-07 00:09:35  host: uf78.internetdsl.tpnet.pl

    Wreszcie ktoś zimplemenotował do telefonicznego radia RDS. Prosta sprawa tak ułatwiająca życie a dopiero teraz ktos na to wpadl

  • 0

    11. ~yagi  2006-01-07 11:53:37  host: 82.160.252.206

    Radio RDS juz od jakichs 6 miesiecy jest w telefonach SE z wyzszej polki. Ostatnio tez widzialem ze Siemens (chyba) SXG 75 tez ma RDS w radiu. Co do W810i to z wygladu podoba mi sie duzo bardziej niz W800i...

  • 0

    12. ~gość  2006-01-07 13:19:57  host: 80.72.40.122

    W SE litera i nie oznacza ulepszenia tylko, ze jest to tel. na rynek europejski

  • 0

    13.  2006-01-07 13:22:07

    sl4yer w SE litera i oznacza, ze telefon jest na rynek europejski i nie ma nic wspólnego z ulepszeniami tel.

  • 0

    14. ~M1s1  2006-01-08 18:33:02  host: abyv209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Axel chodzilo mie ze SE W810i to to samo co W800 tyle ze inna obudowa i wieksza cena.

  • 0

    15. ~wawa  2006-01-10 16:16:49  host: dkm88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    810i rózni sięod 800i obudową i tym, że ma edge tak po za tym jest wszystko to samo oba aparaty mają po 2 mpix tyle że w w810i nie jest on schowany czyli łatwiej go uszkodzić, w800i ma wieksza pamięć wewnętrzną, po prostu 810i to 800i tyle że z inną obudową i edge, czytałem jeszcze że ma regulacje świecenia klawiszy, do hainasza: w800i też ma radio z RDS

  • 0

    16.  2006-01-15 17:10:32

    Mam pytanie: Czy ktoś miał do czynienia z W800i oraz K750i? Który telefon z tych dwóch jest lepszy i jaka jest róznica między dżwiękami w tych telefonach (zarówno przez słuchawki jak i z głośniczków)? Czy w Serii W naprawdę tak dobrze słychać mp3? Mam Nokię 6670 i mp3 słychać z niej niezbyt dobrze. I dlatego namyślam się między tymi SonyEricssonami. A może jest inny tel., który jest lepszy pod względem dźwięków, a nie odbiega tak bardzo w pozostałych parametrach? Please, jak miał ktoś do czy nienia z tymi telefonikami niech napisze. Zalezy mi na tel., który jest w stanie z siebie wydać głośne i czyste mp3. Z góry dziękuję.

  • 0

    17. ~xdeman  2006-01-20 10:07:13  host: gw2-r.glinik.pl

    chloernie paskudny.... ja mam samsunga d-600 i jestem zadowolony mysle ze jest lepszy :)

  • 0

    18. ~  2006-01-26 19:07:25  host: 80.232.117.159

    Panowie ten model jest extra i z wyglądu i z funkcjami :) to nie prawda że od w800i różni się tylko wyglądem i edge-posiada również bardzo dobra przeglądarkę www-netfront :) i z niej mamy pełne www łącznie z https :) Przeglądarka wap w W800i jest tragiczna prawie takie sama jak w t610 !!!

  • 0

    19. ~majki  2006-01-26 20:37:25  host: 213-94-251-44.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net

    Powiem tak: wszystko ładnie, pięknie tylko: ekran mogłby być większy i nagrywanie wideo w leszej jakości i rozdzielczości (przynajmniej jak w N90) i byłby to idealny telefon...

  • 0

    20.  2006-01-29 22:29:08

    Nie wiem co wy widzicie w tym telefonie :|

  • 0

    21. ~ment  2006-01-30 18:59:39  host: gw10.zeblach.com.pl

    przeciez to tylko telefon i co mozna chciec od telefonu

  • 0

    22. ~  2006-01-31 23:43:37  host: pi.amsnet.pl

    Czy prawda jest, ze w810i ma lepsza przegladarke wap? Ta w w800i istotnie nie zachwyca.

  • 0

    23. ~SE k 750  2006-02-01 15:42:59  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Mam K750 i jest super.Ale nie różni się od tego W810i niczym.Ma ciekawą obudowe bo trzeba przyznać że w W800i nie jest ładna.Pozdro !

  • 0

    24. ~exos12  2006-02-06 10:13:13  host: aib188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon może i nie wnosi nic nowego ale według mnie wygląda lepiej od W800. Jest po prostu fajniejszy.

  • 0

    25. ~malczik  2006-02-06 14:37:41  host: 87.207.208.84

    mam pytanie czy W800i ma jakieś wady wbudowane?bo zastanawiam się nad jego kupnem a nie chcę się nadziać!

  • 0

    26. ~  2006-02-10 12:04:20  host: abmj70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fAJNY TELEFON

  • 0

    27. ~XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX  2006-02-10 12:05:26  host: abmj70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    FAJNY TELEFON WYPASIONY W KOSMOS

  • 0

    28. ~  2006-02-10 14:32:14  host: eck167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Boska

  • 0

    29. ~kamil  2006-02-10 17:12:59  host: wlan0-4.srem.net

    nie kupujcie tego szajsu!! ja go mam od 2tygodni i zaluje ze go kupisem.. caly czas sie zawiesza a bateria nawet jak lezy to maks 1 dzien.. gorszego fona nie mialem chyba wroce do mojego siemensa bo byl o niebo lepszy choc funcji mial mniej... nie polecam

  • 0

    30. ~Eagle  2006-02-12 13:06:57  host: aaly209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja sprzedaję kompa... będę miał 1700 zł. Chciałem kupić jakieś badziewie + U2 iPoda... zmieniłem zdanie, właśnie brakowało mi czarnej obudowy + przeglądarki z HTTPS!!! Kupuję go jak tylko będzie!

  • 0

    31. ~bombi  2006-02-14 11:00:17  host: bpf132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje se w810i?

  • 0

    32. ~Matey  2006-02-14 23:15:57  host: cyx154.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam k750 i kupilem sluchawki od w800 i dzwiek jest poprostu rewelacyjny zaden odtwarzacz mp3 tak nie zagra...przy pełnej baterii potrafi grac 15 godzin na sluchawkach przy max sluchaniu muzyki ..... Bass jest niesamowity magnes neodymowy daje czadu i czysty dobrej jakosci dzwiek:)jestem zadowolony z tego telefonu....

  • 0

    33. ~lazro  2006-02-19 20:59:57  host: 87.207.245.133

    w810i ma te przewage nad w800 i k750 ze ma wtyczke mjack bezposrednio do telefonu czyli zajmuje ciut mniej miejsca w kieszeni. generalnie i tak wszystkie sa git, czekam az potanieja:{

  • 0

    34. ~yagi  2006-03-02 13:51:35  host: hades.rol.ar.krakow.pl

    Jak mozna ten telefon porownywac do D600??? Przeciez to zupelnie rozne klasy telefonow!!!

  • 0

    35. ~DaG  2006-04-21 13:08:05  host: ta61.internetdsl.tpnet.pl

    hmm mysle pomiedzy W810i a K750i . Ktory byscie wybrali ??

  • 0

    36. ~Mikar  2006-04-26 10:40:44  host: vega.cs.put.poznan.pl

    Tak samo jak DaG, chce kupic ktorys z tych telefonow, W810i drozszy o 330pln. Ktory byscie polecili? Oplaca sie wydac te 300pln wiecej?

  • 0

    37. ~Sajmi  2006-05-01 20:44:47  host: cxr5.internetdsl.tpnet.pl

    czy on am joistick???????

  • 0

    38.  2006-05-07 13:14:39

    Telefon ma rewelacyjny i ma całkiem dobre funkcje, ale po co to pisać no bo to nie jest telefon dla mnie. Jeżeli stać go na was to fajnie, ale mnie niestety nie tak samo jak i se w800i

  • 0

    39.  2006-05-07 15:55:49

    Telefon jest super ale co wybrać W810i czy W900i?? A może ktoś zna jakiś lepszy telefon od wyżej wymienionych za cene do 1500zł?
    Proszę piszcie

  • 0

    40. ~gvbdjk  2006-05-09 16:18:42  host: dwu182.internetdsl.tpnet.pl

    no telefon niczego sobie a mozna na nim ottwazac filmiki np pornole to se byb tam wnocy konia zwalal przed ta komurkom i by bylo gites bo mam se k700 nawet fajny ale nie mozna nagrywac na niego pornoli a mam ich setki na kompie a i jeszcze jedno pytanie jak ten telefon to odtwaza to ok ilu filmikow mozna nagrac?

  • 0

    41. ~kurczak  2006-05-10 13:25:24  host: 80.51.76.2

    w cenie do 1500zl jest chociazby N6630... Kazdy z nowszych symbianowcow bedzie lepszy od W800 W810 K750 itd... sa zbyt mocno ograniczone i tyle... ale pewnie zaraz mi ktos pojedzie ze symbian jest wolny(z 6600 i tego typu sie zgodze ale juz nie 6630 i w góre...) i duzy...

  • 0

    42.  2006-05-10 16:34:46

    Mój kumpel miał N6630 i nie podoba mi sie ten tel bo jest wolny i nie ma radia. Prosze piszcie wiecej propozycji ;p

  • 0

    43.  2006-05-11 09:37:52

    Rafal: Jak nie potrzebujesz 3G to bierz W810i... Jest bardzo dobry i ma duzo usprawnien w stosunku do W800i...

  • 0

    44. ~ronaldinho 1980  2006-05-11 12:31:40  host: djx56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon ale trochę za drogi w porównaniu do jakości!!Nie jest on złym telefonem tylko za drogim o trochę. w sumie fajny i mam zamiar go sobie kupić.Plecam każdemu co się wacha czy go kupić czy nie!!!

  • 0

    45.  2006-05-11 18:25:27

    Ale który telefon ma wiecej funkcji w810i czy w900i i który jest bardziej nowoczesny??

  • 0

    46.  2006-05-11 19:04:00

    Ale który telefon ma wiecej funkcji w810i czy w900i i który jest bardziej nowoczesny??

  • 0

    47. ~Łukasz  2006-05-12 14:03:57  host: aamh240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rafałse wiencej funkcji i bardziej nowoczesny jest W900i. Będe go miał za 2 tygodnie.

  • 0

    48.  2006-05-16 19:06:15

    Łukasz Jak bedziesz miał SE W900i to npisz mi czy warto wydać na niego tyle kasy:-) Gdzie można go kupić za cene do 1200zł??

  • 0

    49. ~Dżo Stulejka z domu Zwisamulach  2006-05-16 22:24:42  host: acwm237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam alcatela OT320 i to jest najlepszy telefon na świecie. A zna ktoś jakąś dobrą maść na hemoroidy?? Bo chwyciłem je ostatnio i nie wiem jak sobie poradzić. Ludzie pomóżcie!!!!

  • 0

    50.  2006-05-19 14:54:02

    DOBRE:)

  • 0

    51. ~OZZY  2006-05-19 22:24:45  host: host81-155-46-4.range81-155.btcentralplus.com

    POLECAM TELEFONIK!JEST ZAJEBISTY!

  • 0

    52. ~Problem  2006-05-19 22:32:23  host: dpv143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, dziś kupiłem Sony Ericssona W810i w Orange i mam problem, ponieważ telefon traci zasięg! Nawet gdy telefon wskazuje że ma zasięg, a zablokuje się klawiaturę to nie można się na niego dodzwonić-włącza się poczta. Po chwili traci zasięk i wyskakuje napis "Brak sieci" lub "Tylko alarmowe".
    Telefon jest nowy i nie wiem co mam teraz robić, czy jest złe oprogramowanie, czy ma jakąś wadę??
    BARDZO PROSZĘ O POMOC!!! Co mam teraz robić ?

  • 0

    53. ~maxio  2006-05-20 11:20:47  host: xdsl-5409.jgora.dialog.net.pl

    jeśli tel jest nowy to najlepiej nic przy nim nie rób tylko zgłoś usterke tam gdzie go kupiłeś... powinni usunąć usterke albo wymienic go na nowy =)

  • 0

    54. ~kitek  2006-05-21 14:24:33  host: aua180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie i prosze o uczciwą odpowiedz. jak długo w tym telefonie trzyma bateria???

  • 0

    55. ~;)  2006-05-24 19:10:29  host: cjk71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiesz no to napewno zależy od tego jak bardzo nasilony jest stopień twojego urzytkowania z owego telefonu =)

  • 0

    56. ~Karooo  2006-05-24 19:13:19  host: cjk71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak myślicie jaka byłaby cena tego fonika we wrześniu ( chodzi mi o cenę telefonu w komisie , czyli o telefon urzywany)=) Ktoś kto ma ten fonik niech mi piśnie czy ten telefon wygląda tak jak wygląda czy może inaczej =) dokładniej chodzi o to czy to jest cegła ? Bo tak wydaję mi się lookając na zdjątka.. =)

  • 0

    57. ~psii  2006-05-24 19:15:20  host: cjk71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak długo trzyma batreia ;) ? Przy przecientnym urzytkowaniu ;)

  • 0

    58. ~;)  2006-05-24 19:16:10  host: cjk71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak długie filmy można nagrywać tym telefonem ?

  • 0

    59. ~olcia  2006-05-26 09:54:31  host: efi74.internetdsl.tpnet.pl

    hej
    mam dylemat czy lepszy jest sony ericson w810i czy nokia n90?????????
    błagam napiszcie!!

  • 0

    60. ~Dari  2006-05-26 14:34:07  host: elg202.internetdsl.tpnet.pl

    Tak się zastanawiam. Jakbym miał kase to lepiej wziąć tego SE W810i czy Samsunga X700. Tylko prosiłbym o konkretne argumenty za jednym i drugime fonem. Który ma lepsze mp3, aparat (tu wiadomo SE), wyświetlacz, baterie itd.

  • 0

    61. ~zervis  2006-05-28 11:12:00  host: 213.77.101.254

    Dari: też byłem napalony na x700 ale po konsultacji z posuiadaczem tego telefonu napaliłem się własnie na w810i;P
    x700 ma lepszy wyświetlacz (nie chodzi o parametry ale o jakość), w810i ma bardzo dobry wyświetlacz choć wiadomo samsungi robią lepsze;P aparat jest o niebo lepszy w w810i, x700 nie nadaje się do muzyki (kiepski w tych sprawach) w810i został do tego stworzony;] x700-drogie karty, w810i - super aparat, tanie karty, świetne multimedia, filmy na fullscr, brak dżojsticka i wg mnie niesamowity design przeważają na jego korzyść;D qrcze,kasy narazie nie mam... sprzedałem k700i (z któego byłem średnio zadowolony: słaby głośnik, dżoj, odtwarzanie video), chyba sprzedam swój odtwarzacz mp3 i kupie tego w810i;D

  • 0

    62. ~Dari  2006-05-28 12:31:31  host: elg194.internetdsl.tpnet.pl

    Na allegro są przeważnie do sprzedania W810i z Orange. Czy telefon z tej sieci ma ten badziewny soft orange ??

  • 0

    63. ~Dari  2006-05-28 13:06:19  host: elg202.internetdsl.tpnet.pl

    A i jeszcze zobaczyłem że wchodzi teraz Motorola ROKR E2. Jest spoko. Ma większy ekran, linuxa, jest też przeznaczona do mp3. Ale ma troche gorszy aparat i niema kilku funkci (irdy, edge). Czy SE jest od niej lepszy ?

  • 0

    64. ~olcia  2006-05-28 20:29:08  host: efi98.internetdsl.tpnet.pl

    fajny telefon i wlasnie zastanawiam sie czy lepszy jest sony ericsson w810i czy nokia n90./...
    jak myslicie tylko szczerze.

  • 0

    65. ~zervis  2006-05-28 21:37:22  host: 213.77.101.254

    Dari: motorola vs w810i? = daewoo vs maybach;P
    nawet się nie wygłupiaj z motorolą;P

    olcia: nokia przereklamowana, jakościowo może troszke lepszy aparat (niewiele) ale za to jaka cena! w810i za 1000zł kupisz, a nokie n90? też kwestia gustu, ja nokii bym nie kupił;P

  • 0

    66.  2006-05-30 20:58:30

    Witam! Mam 1400zł na telefon. Jaki wybrać?? Prosze pomocy.... Se W900i, Se W810i, a może jakąś nokie lub jeszcze inny fon!!! Proszę piszcie....

  • 0

    67. ~J.K  2006-05-30 21:02:15  host: eid18.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś może mapisać gdzie jest składany sony ericsson W 810i
    Made in ???

  • 0

    68.  2006-05-30 21:11:40

    CO KUPIC W900I CZY W810I???
    PROSZE SZYBKO PISZCIE..,....

  • 0

    69. ~Mobile_Phone_Expert  2006-06-01 10:38:17  host: router.tvgawex.pl

    Po co wydawać 1400zł i więcej na telefon , jeśli za 90zł można kupić Nokię 6510 , która też ma radio , irdę , GPRS , dyktafon , gry i inne bajery .

  • 0

    70. ~CraCer  2006-06-01 20:31:23  host: abxt128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem to W810i jest njalepszym telefonikiem :) ma on super aparacik i jest przeznaczony do muzyki( nie bez sensu napisano , ze to telefon walkman )... Chciałbym taki miec... Musze namowic rodzicow :D

  • 0

    71. ~ile??  2006-06-02 19:58:55  host: c174-241.icpnet.pl

    ile kosztuje ten telefon??prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    72. ~luki  2006-06-02 20:28:04  host: bmy216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja juz nie wiem. Powiedcie mi co jest lepsze w900i czy w810i tylko prosze o szczere wypowiedzi.
    dzieki

  • 0

    73. ~Peacmaker  2006-06-03 21:13:40  host: do-atman-2.halleracaffe.broadband.pl

    J.K. - telefony są made in Malezja, baterie made in Korea (akumulator) i finished in China (obudowa plastikowa na akumulator), co razem daje baterię.

    w900 jest o niebo lepszy od w810i, jest jeszcze w850i, tzn będzie ale można już dostać wersje testowe ;]

    wolałbym w900 niż w810i gdybym miał wybierać tylko z nich, ale osobiście wybieram w850i, w oczekiwaniu na k850i ;]

  • 0

    74. ~siny  2006-06-04 15:58:16  host: 82.139.39.188

    jaka jest cena tego fonika>???

  • 0

    75. ~ciara  2006-06-06 22:36:39  host: byv58.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest zarąbisty nie jest za duży ma pełno bajerów i tyle....

  • 0

    76. ~usatysfakcjonowany  2006-06-08 09:39:57  host: 217.153.105.106

    wypas,cud,miód i orzeszki..ciutke skrzypiacy ten guziczek...ane wyglad..menu..no i jakosc odtwarzania..te basiki...masakra...ten telefonik to poezja po prostu..a prawda taka idealu nie ma zawsze sie mozna do czegos przyczepic jak sie bardzo chce. telefonik 99/100!!!!

  • 0

    77. ~skers  2006-06-08 11:44:30  host: eb80.internetdsl.tpnet.pl

    pytanko do posiadaczy w810 i k750 albo dla znawcow ktorzy mieli te telefony w ktorym bateria jest lepsza?

  • 0

    78. ~hakerek9  2006-06-10 15:30:18  host: test1.lisek.pl

    czy on ma mp4??

  • 0

    79. ~Agata  2006-06-10 15:31:00  host: acxm143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile kosztuje ten telefon. Bo ja się do niego pale, ale nie wiem czy moja kieszeń też.

  • 0

    80. ~emi  2006-06-12 21:43:16  host: abow238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mnie też sie podoba ale jak wszyscy pytam ile to kosztuje? i czy dobre odbiera muze czy przereklamowany:P piszcie

  • 0

    81. ~  2006-06-13 09:30:28  host: host-n2-73-11.telpol.net.pl

    Ja jestem posiadaczem W810i i jestem w 100% zadowolona :) Rozstawać się z nim nie chcę ;P bo przydaje się w każdym calu xD nawet latarke ma :D POLECAM !

  • 0

    82. ~usatysfakcjonowany  2006-06-13 09:55:49  host: 217.153.105.106

    bateria..mialem nokie 6230i i bawiac sie jeden dzien...tutaj przy sporym wycisku bateria po3ma 2 dni.ale to jest przeciez bajer.jak ktos sie bawi caly czas kamerka zdjecia filmiki itp.to wie o co chodzi.1-2dni gniazdko i ladowarka. na pewno te baterie sa inne niz k750i bo szukam zapasowej bateryjki po komisach i jeszcze nie ma wiec cos tam ciut leipej jest. ten fonik to czysta pokusa... ;)

  • 0

    83. ~usatysfakcjonowany  2006-06-13 10:04:01  host: 217.153.105.106

    bateria..mialem nokie 6230i i bawiac sie jeden dzien...tutaj przy sporym wycisku bateria po3ma 2 dni.ale to jest przeciez bajer.jak ktos sie bawi caly czas kamerka zdjecia filmiki itp.to wie o co chodzi.1-2dni gniazdko i ladowarka. na pewno te baterie sa inne niz k750i bo szukam zapasowej bateryjki po komisach i jeszcze nie ma wiec cos tam ciut leipej jest. ten fonik to czysta pokusa... ;)

  • 0

    84.  2006-06-14 20:35:34

    Wiadomo jaki kolor diod klawiszy ma??

  • 0

    85.  2006-06-19 12:08:17

    Telefon moim zdaniem zasługuje na ocene 9/10 naprawde wart jest swojej ceny osobiście brałem jeszcze pod uwage w900i i Nokie n70, n 71 ale przy 900i cięzko go dostać z wiarygodnego źródła a do nokii nie dodają kart pamięci a oba telefony nie mają jej za dużo.

  • 0

    86. ~ania  2006-06-19 16:36:00  host: ert148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jestem bardzo zadowolona z niego, ma wszystkie mi potrebne funkcje. brakuje mi tylko przypomnienia w kalendarzu o czyis urodzinach, bo moge tylko zapisac to jako nowy termin i nie moge zobaczyc ile ten ktos konczy lat. no ale to taki maly szczegol. reszta jest super. polecam!

  • 0

    87. ~klawiszolog  2006-06-20 09:34:52  host: 217.153.105.106

    kolorek siwci na pomaranczowo..w ciemnosciach jest to efekt calkiem przyjemny dla oka...cimna pomarancz

  • 0

    88. ~  2006-06-22 09:52:12  host: 217.153.105.106

    diody na klawiaturce maja ciemno pomaranczowy co w ciemnosci daje kozacki efekt.

  • 0

    89.  2006-06-22 10:20:33

    Do urzytkowników tego tel.
    Proszę piszcie jak ten tel. się sprawuje, jego wszystkie wady, zalety, kłopoty z jakimi sie spotkaliście, czy gubi zasieg czy nie, czy się tnie czy chodzi szybko i płynnie i co się wam w nim najbardziej podoba;-) Poprostu piszcie wszystko co możecie o nim powiedzieć!!!!!!

    Ps. Jeśli ktoś wie gdzie można go kupić za rozsądną cenę to niech pisze:-D

  • 0

    90. ~dadziu  2006-06-25 00:00:32  host: bvs112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pydanko . czy gieri itp z w800 pazują do w810i . prosze o odp gg 7180230 albo na forum . dzienksssssssssssss

  • 0

    91. ~k.suchy  2006-06-26 07:48:07  host: akq226.internetdsl.tpnet.pl

    Jak ktoś jest z Myślenic to kupi na Reja 2 bardzo tanio lub w serwisach orange tam pewnie też jest tanio i w Krakowie w Galerii Kazimierz lub w Plazie ,albo a M1 NaRa

  • 0

    92. ~mayka  2006-06-26 17:01:44  host: bfs213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka. ja właśnie czekam na odbiór tego fonika;) kosztuje on ok 1550 zł. ale myśle że warto. Aha- widze, że niektórzy porównują swoje poprzednie foniki. Hm.. ja na chwilę obecną mam Samsunga SGH x640 ;) może nie ideal, nie ma mp3:(. ale co do upadków- nie raz wypadł mi z kieszeni gdy spodnie kładłam do dołu kieszeniami. jest to fon z klapką. co prawda, ma pare rys, lekko widocznych, ale ogólnie działą szybko i sprawnie! polecam SGH x640 jak i SE W810i:)

  • 0

    93. ~adrtian  2006-06-27 19:13:40  host: egc50.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie czy wiecie po co kupować w810i tylko chyba po to żeby mieć bajerancki wygląd w800 k750 d750 itp to nic innego jak ten sam środek a inne obudowy i po co przepłacać ak d750 kosztuje 800 zł

  • 0

    94. ~Damian  2006-06-28 11:42:20  host: bpl210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje ten telefon bo jest super =)

  • 0

    95. ~Maniek  2006-06-28 14:08:38  host: 193.58.232.24

    Bierzcie albo w810i bądź w800i nie radze brac K/D bo nie mają słuchawek Hpm70 w zestawie a kosztują około 100 zł nowe podobnie z kartą pamięci w w800i/w810i jest 512 a w d/k 64 policzyc np w erz d750i nowy kosztuje 1110 zł + słuchawki + karta pamięci wychodzi okolo 1400 zł a w810i w orange kosztuje 1449zł

  • 0

    96. ~zader  2006-06-28 20:16:50  host: abxg98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cena? nie wiem ale jesli taka jak na allegro to jakies 1000zł.

  • 0

    97. ~JK  2006-06-28 21:29:49  host: eid18.internetdsl.tpnet.pl

    Jeżeli kupię sony ericssona w salonie orange np. w Warszawie. I w razie usterki technicznej czy można dokonać reklamacji w innym mieście, czy tylko w tym samym salonie co został kupiony ten telefon.

  • 0

    98. ~mayka  2006-06-29 16:24:52  host: bfi99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    maysle ze mozna w kazdym salonie orange, albo prosto do serwa. a ja właśnie już mam ten fon i jest zajedwabisty!!!!!!=] kocham go :P:)

  • 0

    99. ~MKKK  2006-06-29 21:24:30  host: eid18.internetdsl.tpnet.pl


    Słyszałem że ktoś kto ma sony ericsson W 810i ma problem z robieniem zdjęć. Robiąc zdjęcie na tle samej zielonej przyrody aparat nie zapamiętuje zdjęcia do pamięci tylko powraca do głównego menu. Proszę o sprawdzenie tego aparatu i odpowiedż

  • 0

    100. ~GHOSTRIDER  2006-06-30 15:37:04  host: bcj159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mama go od 4 dni i powiem bez wachania wart swojej ceny rewelka

  • 0

    101. ~GHOSTRIDER  2006-06-30 15:38:13  host: bcj159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mama go od 4 dni i powiem bez wachania wart swojej ceny rewelka

  • 0

    102. ~Sylwcia  2006-06-30 16:17:01  host: gw-3-2.xcore.pl

    wprawdzie jeszcze nie mam tego tel. ale bede miala wiec wiem na jego temat wszystko mama ni go bierze w orange na swoj sklep, wiec nie wiem ile on naprawde kosztuje. ale jest zajebisty

  • 0

    103. ~duczeQ  2006-07-02 11:47:44  host: ddv151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prosze napiszcie mi czy ten fon posiada Push to talk ?? i czy ma nagrywanie rozmów?? Prosze napiszcie bo sie napalilem na ten fonn ;))

  • 0

    104. ~Carrera GT  2006-07-05 19:28:37  host: dsy253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik Full Wyczes polecam wszystkim !! Miałem do dyspozycji NOKIE N70 i nie ma porównania W810i jest lepszy !!
    Pozdro

  • 0

    105. ~danlipman  2006-07-06 15:24:06  host: acpv141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, aparat jest naprawdę zajebisty. Ma jednak 2 mankamenty które mnie troche męczą: nie pokazuje ile pozostalo znakow w smsach oraz inne drobiazgi kosmetyczne. Nie wiem ile powinna trzymac bateria. Na razie dziala mi okolo 32h i jest po pierwszym 12h ładowaniu. Stan baterii wynosi 62%. Staram sie nie bawić zeby zobaczyc ile wynosi max czas czuwania. W dokumentacji aparatu jest napisane ze posiada wbudowanego flash playera co oznacza ze mozna samemu sobie tworzyc animacje :D .Jakosc dzwieku jest ok, obsluguje prawie wszystkie formaty. Mam tel z orange i wkurza mnie to ze nie byl zapakowany w oryginalne pudelko i nie ma oryginalnych ikon w menu. Ogolnie jestem bardzo zadowolony. Napisze gdyby byly jakies awarie.

  • 0

    106. ~styk  2006-07-06 18:57:00  host: azk206.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik mam juz okolo 2miesiecy wiec co nie co moge o nim napisac ;p . jasnosc wyswietlacza mam ustawiona na 50%, w ciagu dnia napisze kilka smsow zrobie kilka fotek, pogadam pare minut i bateria trzyma okolo 4-5dni. przy intensywnym sluchaniu mp3 conajmniej 2dni. na poczatku irtytowal mnie dosc mocno piszczacy " joy " , centralny guzik. juz jest wszystko ok :) gry chodza z k750 i w800 motywy tez. telefon chodzi szybko i jeszcze nigdy mi sie nie zawiesil. jakosc mp3 rewelacyjna fotki tez niczego sobie :P . na allegro za 1100zl dostaniecie nowencje z salonu. co do komentarza wyzej - pod koniec pierwszego smsa pokazuje sie Tobie informacja z iloscia znakow to wykorzystania, jesli je przekroczysz " telefon informuje " Cie ze zaczynasz drugiego smsa :) .

    pozdrawiam i zachecam do kupna tego telefonu nie zawiedziecie sie :P

  • 0

    107. ~styk  2006-07-06 19:25:51  host: azk206.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik mam juz okolo 2miesiecy wiec co nie co moge o nim napisac ;p . jasnosc wyswietlacza mam ustawiona na 50%, w ciagu dnia napisze kilka smsow zrobie kilka fotek, pogadam pare minut i bateria trzyma okolo 4-5dni. przy intensywnym sluchaniu mp3 conajmniej 2dni. na poczatku irtytowal mnie dosc mocno piszczacy " joy " , centralny guzik. juz jest wszystko ok :) gry chodza z k750 i w800 motywy tez. telefon chodzi szybko i jeszcze nigdy mi sie nie zawiesil. jakosc mp3 rewelacyjna fotki tez niczego sobie :P . na allegro za 1100zl dostaniecie nowencje z salonu. co do komentarza wyzej - pod koniec pierwszego smsa pokazuje sie Tobie informacja z iloscia znakow to wykorzystania, jesli je przekroczysz " telefon informuje " Cie ze zaczynasz drugiego smsa :) .

    pozdrawiam i zachecam do kupna tego telefonu nie zawiedziecie sie :P

  • 0

    108. ~bibek  2006-07-07 15:16:07  host: 84-203-58-156.mysmart.ie

    Przeczytalem pare opisow i wlasnie kupuje ten telefonik!!!hehe

    Galway

  • 0

    109. ~ToLkA  2006-07-07 22:11:07  host: chello212186158227.chello.pl

    Zajebisty telefonik...bardzo polecam ale jest jedna wada ten telefon ma kiepską baterie:(

  • 0

    110. ~Łukasz007  2006-07-07 22:51:11  host: aajy173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go juz ponad miesiąc i moge powiedzieć że na poczatku chciałem SE W900i ale jednak mnie gościu który to sprzedawał przekonał na ten fon. I moge powiedzieć że narazie nie mam problemu z nim. Kto szuka dobrego fona z dobrą muzą i aparatem to trafił na dobry model. Dałem za niego troche mniej 1260zł( 60 zł kosztowało sciagniecie simlocka)i jestem bardzo z niego zadowolony:)

  • 0

    111. ~gruby  2006-07-10 19:28:53  host: prosie6.aster.pl

    OLA!Mam pytanko czy W810i jest porownywalny z nokia 6233? Za pomoc w opinii wielkie dzieki!!!

  • 0

    112. ~fire  2006-07-13 16:09:39  host: ajr114.internetdsl.tpnet.pl

    Zalety:
    wygodny, dobrze leży w dłoni, jasny wyswietlacz, swietny aparat fot., karta 512MB w pudełku (!), MP3 - rewelacja, radio z RDS, ładny design, wygodna klawiatura,
    Wady:
    * Przy oszczędnym używaniu (bez foto i mp3) nowa bateria wytrzymuje z trudem 5 dni * jesli bateria "schodzi" poniżej 50% głos podczas rozmowy traci wyraźnie na jakości (chyba pójdę z tym do serwisu) * brak grup w książce adresowej (a scislej istniejacy podzial na grupy sluzy tylko do wysylania SMSów) - a moze ja nie potrafie z tego korzystać? DUZY MINUS * nie moge (znowu: moze nie wiem jeszcze jak?) korzystac z T9 jesli nie chce wysylac SMSow z ogonkami DUZY MINUS * nie można zmieniać profilu na określony czas - DUZY MINUS * słabo przemyslane cechy kontaktów - nie mozna np. przypisać jadnej osobie dwóch tel. komórkowych * beznadziejny soft na PC * zwieszanie sie transmisji PCW810i - nagrywanie mp3 moze dostarczyc wiecej stresu niz przyjemnosci
    Podsumowując: do zabawy: świetny, do pracy: kiepski,

  • 0

    113. ~Loop  2006-07-13 17:09:55  host: prosie23.aster.pl

    Yo! Jednak go kupiłem! Ale on zawaliście wygląda. Poręczny i solidnie wykonany. No i dodatki... W pudełku było wszystko, czego potrzebowałem :]
    Pozdro dla właścicieli w810i

  • 0

    114. ~  2006-07-14 12:02:35  host: car87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 112: podzial na grupy mozesz tez wykorzystywac przy blokowaniu rozmow przychodzacych, przy profilach... i nie tylko zreszta, mozna wylaczyc "ogonki" w SMSach(vide instrukcja), a co do softu na PC to mi sie jeszcze nigdy nie zawiesil (chyba ze wyciagasz kabelek USB w czasie kopiowania, czy przy wlaczonej aplikacji :-) a co do duzego minusa za brak profilow czasowych... hmmm... ja przelaczam recznie i nie marudze ;-)

  • 0

    115. ~Loop  2006-07-14 23:59:23  host: nat-bem.aster.pl

    Zgadzam sie w pełni z przedmówcą! :)
    Soft mi się nie zwiesza, pisanie Sms'ów jest banalne i wygodniejsze niż w którymkolwiek z moich byłych sprzetów, o baterii jeszcze niewiele moge powiedzec, ale 2 dni trzyma i jeszcze 75% zostało. A nie oszczedzałem jej i bawiłem się telefonem ostro :)
    Pozdro!

  • 0

    116. ~Diego  2006-07-15 16:12:07  host: klatka-7b.olsnet.eu.org

    Mam pytanie, jaki rozmiarowo ma film video nagrany tym telefonem? Pilne.

  • 0

    117. ~Diego  2006-07-15 16:15:24  host: klatka-7b.olsnet.eu.org

    Mam pytanie, jaki rozmiarowo ma film video nagrany tym telefonem? Pilne.

  • 0

    118. ~  2006-07-16 11:59:50  host: aalb228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    standardowy czyli 176x144
    ale wydaje mi sie ze zaden aparat TELEFONICZNY nie nadaje sie do krecenia filmow nawet bardzo podstawowych - za duze problemy ze stabilizacja obrazu oraz iloscia klatek, zdjecia przy lepszych matrycach to juz predzej...

  • 0

    119. ~Trinitron  2006-07-19 20:32:46  host: asp249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niedawno do oferty Empiku weszły 3 modele SE: Z300i (nie lubię), K608i (po kij mi kamerka do wideokonferencji?) i ten jedyny... w810i. :D k608i kosztuje 999zł, a w800i aż(tylko?) 1500zł.Oczywiście z kartą 512mega w zestawie. Jako że nie jestem użyszkodnikiem Allegro, będę musiał namówić rodziców na ten Telefon. W końcu raz mogęsię szarpnąć i kupić nieużywany sprzęt z (naj?)wyższej półki. :)

  • 0

    120. ~swistak.pro  2006-07-22 14:24:18  host: dus194.internetdsl.tpnet.pl

    Zamierzem kupic ten telefon jednak z simlockiem na siec Orange. I tu moje pytanie: W czym przejawia sie brandowane oprogramowanie telefonu? Sa tam jakies dodatkowe menu czy cos podobnego?

  • 0

    121. ~niuniek  2006-07-23 11:52:54  host: ip-89.171.79.214.crowley.pl

    wczoraj wpadl w moje rece wspomniany model i wiecie co?? POLECAM!! w zestawie ma wszystko, komplet kabli, oprogramowanie i nawet karte 512 mb wiec nie musze biegac po stoiskach gsm i dobierac kable itp. jakosc muzyki jest wysoka, a dzieki w.w. karcie 512 mb duzo mozna jej wgrac, najwiekszy rarytas to aparacik, 2 m.pix. i flesz kazdy powinien miec pod reka, troche obawialem sie o baterie bo tyle tam bajerow napchali ale jak piszecie ze 5 dni trzyma to zajebiscie bo mialem (wlasciwie nadal mam..) k700i i bateria trzymala mi srednio 24 h wiec ladowarke zawsze mialem przy sobie. w porownaniu z telefonami nokii o sporych gabarytach ten fonik wypada ocenic na max! pozdrawiam!!

  • 0

    122. ~yagi  2006-07-25 12:33:30  host: pa228.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    swistak.pro: Ten tel w Orange ma ich brandowane menu ktore z jednej strony ma kontrowersyjny uklad i wyglad (wg mnie duzo gorszy niz oryginalny) oraz z drugiej w Orange Menu wyrzucono kilka funkcji z normalnej wersji :((

  • 0

    123. ~jop  2006-07-25 16:10:39  host: bfd240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest zajebisty tylko mógłby być troche bardziej zaokrąglony to w tedy lepiej by mi wchodził w odbyt ale smaruje wazelina i jest wszystko ok. polecam

  • 0

    124. ~Gienek  2006-07-25 16:25:37  host: cmu59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile tak wogóle ten telefon kosztuje???

  • 0

    125. ~janusz woda  2006-07-27 00:17:49  host: abdi144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    własnie go kupilem. jestem troche zawiedziony co do aparatu tzn na telefonie zdjecia prezentuja sie ok natomiast na kompie juz mniej-dziwi mnie to bo mialem aparat normalny kiedys 2mega i lepiej fotki wygladaly na kompie! pytanie: jaka jest roznica miedzy ustawienia zdjec-opcja jakosc: wysoka, normalna bo ja nie widze zadnej! (oprocz 2 x kb przy wysokiej). mp3 jest naprawde rewelacyjne!!! dlatego wzialem ten fon..

  • 0

    126. ~mistrz  2006-07-27 07:01:07  host: abjl222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon full wypas wlasnie chce se go kupic lecz bez simlocka bo nie mieszkam w polsce

  • 0

    127. ~Qba  2006-07-27 09:47:50  host: 193.71.167.73

    mam do wyboru ten albo Nokie 3250 który wziąść?

  • 0

    128. ~daniel  2006-07-27 18:22:36  host: cache-los-ac05.proxy.aol.com

    elo !!! mam do wybrania nokia 6233 , 6280 , sony ericsson w810i , w900i , samsung e900 - który mi polecicie , prosze o odpowiedź , duzo czytalem o tych fonach i wiem o nich naprawde dużo no ale chcialbym sie dowiedzieć jak sie sprawdzaja w praktyce . Do (bezimiennego) : owszem telefony nadają sie do kręcenia filmow np. te dwie pierwsze nokie ktore podałem (6280 , 6233 ) nagrywaja filmy w rozdzielczości 640x480 , Pozdro , Z GORY DZIĘKI

  • 0

    129. ~pytanko  2006-07-28 13:14:52  host: eet154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie dlaczego w w800i nie ma edge a w w810i jest??

  • 0

    130. ~  2006-07-28 18:36:45  host: aalh40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do daniela: tylko, że to jest tak samo jak z aparatami fotograficznymi - możesz mieć i 20 MPix a i tak liczy sie tylko obiektyw (optyka) oraz systemy wspomagajace (pomiar swiatla, czas naswietlania, itd). Takze, czy to 176x144, czy VGA - tak jak Nokie - tez nie jest najwazniejsze...
    Jesli chodzi zas o pytanie, mam W810i i jestem bardzo zadowolony (zdecydowanie lepszy od poprzedniego K700i, aczkolwiek Nokia 6280 też jest godan polecenia (pozostałych wymienionych modeli nie znam :-)

  • 0

    131. ~Domcio  2006-07-30 13:36:55  host: azc75.internetdsl.tpnet.pl

    Qba jeśli chcesz mp3 lub aparat to SE, ponieważ najlepsze mp3 i aparaty ma SE.

  • 0

    132.  2006-07-31 13:52:29

    pytanko: Bo W810i to inny model niz W800i... Powiedzmy usprawniony W800i o EDGE i kilka funkcji menu...

  • 0

    133. ~  2006-07-31 19:33:09  host: 213-238-91-37.adsl.inetia.pl

    siema mam pytanko...... który fon jest lepszy sony ericsson W810i czi Z520i ??
    pomóżcie prosze!prosze!prosze!

  • 0

    134. ~lola  2006-08-01 11:46:05  host: 88-111-183-74.dynamic.dsl.as9105.com

    mam pytanie moze troche glupie co to jest to
    EDGE...??

  • 0

    135. ~KaMiLs_1906  2006-08-01 19:16:24  host: 83.68.76.2.brzesko76.tnp.pl

    W810i fonik wypas tylko oprogramowanie mi w nim siadlo i sie do niego zrazilem ;(((

  • 0

    136.  2006-08-02 13:31:57

    Jasne ze W810i jest lepszy! EDGE to szybszy GPRS - w skrocie Internet przez komorke... Polecam poszukac w Internecie na ten temat... A co padnietego oprogramowania to tak z ciekawosci w jakiej sieci? Czyzby Orange menu juz sie sypalo?

  • 0

    137. ~dechomenon  2006-08-02 17:05:06  host: erv110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tam na początku padło stwierdzenie, ze nie można nagrywać dobrych filmow w telefonach, właśnie wchodzący na rynek w900i może się poszczycić pełnometrażowym filmem nagranym w rozdzielczości VGA, gadałem z kolesiem od SE! A W810i ma akcelerator grafiki nie wiem jaki, ale gierki wyglądają miodzio, no śmiem twierdzić, że jak na PS One, chodzą płynnie, nie ma tak strasznej pixelozy ehhe:P pozdrawiam! na allegro można już go nabyć za 920zł widziałem ostatnio...warto władować w niego sieke!Automatycznie dostosowuje się do światła czyli w słońcu będziez widział co masz na wyświetlaczu itd. No i seria Walkman musicie wiedzieć, ze to najwyższy standard w telefonach SE, sam zestaw słuchawkowy kosztuje 200zł:P a dają go razem z fonem! Fajna jest funkcja, jak przed właczeniem telefonu pyta się czy ma służyć jako walkman czyli mp3 wtedy nikt nie zadzwoni do nas i wydłuża się czas pracy akumulatora...np. dobre tam gdzie nie można używać telefonów (samoloty itd)

  • 0

    138. ~monia  2006-08-02 23:27:21  host: inet20907-1.eranet.pl

    mam pytanie.. czy w SE w810i i SE w300i można dopasować zdjęcie i dzwonek do kontaktu??proszę oo szybką odpowiedź

  • 0

    139. ~mk  2006-08-03 13:47:58  host: blg89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Można dopasować zdięcie i dzwonek W 810i, natomiast w 300i nie mam.

  • 0

    140. ~yagi  2006-08-04 11:06:29  host: pc219.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    W 810i nie ma akceleratora - sprawdzone w testach ale za to ma dobrze zoptymalizowana maszyne JAVA i gry chodza super... Jak narazie jedynym telefonem z akceleratorem 3D jest W900i (GoForce nVidii)...

  • 0

    141. ~yagi  2006-08-04 11:07:56  host: pc219.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    Mozna spokojnie wrzucic zdjecie i dzwonek do kontaktu w jedny i w drugim... Ze wzgledu na wyswietlacz lepiej fotka bedzie wygladala w W810i... ;)

  • 0

    143. ~Kasia  2006-08-07 19:33:45  host: acxf188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Straaasznie chciałabym miec tego fonka, ale facet w Orange powiedział, że kosztuje ponad 100 złoty, a ja bym sie nawet za 100 lat sama tylu nie dorobiła...

  • 0

    144. ~Ukash  2006-08-07 20:26:27  host: 212.85.13.68

    w810i nie podciera dupy... zaden telefon tego nie robi wiec czep sie tramwaja a nie dawaj bezsensowne argumenty :P

  • 0

    145. ~ZAGADKA  2006-08-08 16:08:04  host: gw.slowianin.pl

    Powiem wam ze mam SE W810i i sie sporo rozni od W800 a zwlaszcza od k750i to naprawde super tel kasuje nokie jesli chcecie wydac kase to tylko Sony Ericsson wiem co mowie mialem t610/k700i/k750i/w800/w810/nokie tez ale wole o tym nie mowic

  • 0

    146. ~mayka  2006-08-09 20:16:49  host: bfg66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POMOCY!!!!! prosze powiedzcie jak zgrać mp3 na tego fonika? w zestawie dostalam oprogramowanie na cd, po angielsku. co prawda pisze w instrukcji mniej wiecej co i jak ale mi nie wychodzi...:( prosze powiedzcie jak zgrac mp3 na fona, i jak z fona zdjecia na kompa??PLISSS! POMÓŻCIE!

  • 0

    147. ~szymon  2006-08-11 08:08:22  host: host81-137-227-205.in-addr.btopenworld.com

    no wiec powiem tylko tyle ze telefonic sprawuje sie narawde zajebiscie

  • 0

    148. ~brandy  2006-08-11 14:07:45  host: 217.153.105.106

    nie ma jak kanapka z serem i pomidorem

  • 0

    149. ~da1111  2006-08-11 18:18:54  host: fc226.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam abobamęt 50 zł to za ile zł bym mógł mieć go??

  • 0

    150.  2006-08-14 01:48:34

    ten tel jest poprostu super!!!!!!!!! miałem se t610 / se k750i i bez niczego mogę stwierdzić że w810i bije te tel na łeb!! a i co najważniejsze nie ma joysticka i w końcu widze w slońcu co mam na wyświetlaczu dzięki czujnikowi światła :) jedyne czego mi w nim brakuje to jest to co miał k750i przesłona aparatu. aha i mam pytanko o co chodzi bo jak czasami robię zdjęcie to mi się nie zapisuje i wychodzi mi z aparatu proszę o odp z góry dziex :)

  • 0

    151. ~hektor  2006-08-14 18:25:46  host: 213.192.75.2

    1 slowo "zajebisty" ten telefon spelnia wszystkie moje wymagania ani razu sie niezawiesil poprostu se zadzi na rynku

  • 0

    152. ~reddevil  2006-08-15 14:37:45  host: gbra.telnet.krakow.pl

    zastanawiam sie co to jest SmartMessaging
    mam niby cos takiego w moim w900i ale nie wiem do czego to sluzy... :P p.s. w810i jest o wiele gorszy od w900i hehe.

  • 0

    153. ~Patryk  2006-08-17 12:36:11  host: axs118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten telefon ma odtwarzacz mp3 odpiszcie

  • 0

    154. ~  2006-08-17 15:40:01  host: cwb162.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłem go na allegro za 799zł :D za 2 dni juz bedzie u mnie:) jeszcze dojdą mi słuchawki i kabelek usb i komlecik i mozna uzytkowac:)
    SE rulez W810i!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    155. ~  2006-08-17 20:39:43  host: azn186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko! posiadam s.e.w 810i,ale mam możliwość wymiany na nokie 6280.Warto czy nie? prosze o odpowiedż.Pozdrawiam Artur

  • 0

    156.  2006-08-18 17:10:59

    miałem ten fon w posiadaniu przez cały dzień cały czs się nim bawiłem
    fon świetny polecam

  • 0

    157. ~criss  2006-08-20 03:35:32  host: c80-216-145-116.cm-upc.chello.se

    artur nierob tego se w 810i to najlepszy tel.na rynku. mieszkam w szecji i sam maam ten fon i jestem z niego bardfzo zadowolony no i jak narazie szwedzi nie zamienia go na zadna nokie czy se w 900i

  • 0

    158. ~lula  2006-08-20 20:00:19  host: lankomdns.lankom.com.pl

    czy ktos wgrywal na niego filmy - w jakim formacie, jakim softem mozna przerobic divx, ile srednio zajmuja mb - jak sie sprawuja?

    czy sprawdzal ktos jak wyglada kwestia budzika w momencie kiedy slucha sie muzyki - czy wycisza muzyke i slychac budzik, czy jak?

  • 0

    159. ~3miisiace  2006-08-23 11:27:43  host: 217.153.105.106

    do 150. i paru innych.mnie tez sie nie zapisuje,wtedy go resetuje badz wyciagam karte apmieci i wkladam spowrotem,wtedy hula.zdazaja mi sie bugi ale mam z orange i sadze ze to nie telefon tyko soft oprogramowanie do bani,zamierzam sie wlasnie pozbyc softu i wgrac oryginalny sonego i polecam to kazdej osobie ktora ma soft orange'u bo to tyko ogranicza ten telefon,i wiekszosc bugow wydaje mi sie pochodzi wlasnie z tego (gubienie sieci czy tam zawieszki jakies-jak dlamnie wina oprogramowania)

  • 0

    160. ~serdel...  2006-08-23 21:44:40  host: 96-194.espol.com.pl

    juz niedlugo dopadne w810i mam tylko kilka pytan do ludzi majacy ten telefonik.. powiedzcie ki prosze czy naprawde glosno gra muzyczka przy max.. i czy jest ta funkcja wzmocnionego basu? mam troszke slaby sluch heh.. ale lubie glosno muczyke.. majac k700i nokie 6230i i motorole e398 moge powiedziec ze nie graly tak jak chcialem.. heh wiec prosz estreszczie mi jak ten telefon gra w sluchaweczkach u jak w glosniku. a i jeszcze czy fotki nim robione nadaja sie do ustawienia na stronkach.. nop www.fotka.pl? czy raczej zdjecia przezucone z telefonu na komputer sa kiepskie??? bede wdzieczny za pomoc heh pozdrawiam sony maniakow!!

  • 0

    161. ~mnhm  2006-08-24 17:57:13  host: 194.183.32.3

    POMOCY!!!! CZY KTOŚ WIE JAK ZDJĄĆ SIM LOCKA Z TEGO TELEFONU?!?!?!

  • 0

    162. ~damian_sc  2006-08-25 20:38:21  host: 81.210.105.6

    witam! czy ktos wie jak ustawic na wyświetlaczu nazwe miejsowosci lub miejsca z ktorego obecnie nasz telefon bierze sygnal ? dziekuj z gory za pomoc. pozdrawiam :) p.s. telefon rewelacyjny :)

  • 0

    163. ~sandomierzanin  2006-08-27 16:54:58  host: cwb162.internetdsl.tpnet.pl

    do damian_sc
    wejdz w menu > wiadomosci > ustawienia> inf.lokalne>>info o stacji baz. tam wez na właczono:)


    mam ten telefon jest super :D czekam na lepszy se z seri W:D
    pozdro

  • 0

    164. ~krz3siek  2006-08-28 10:37:00  host: erv113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witamn mam pytanie czy warto zamienic nowego SE K750i na rowniez nowego SE W810i ??

  • 0

    165. ~adam  2006-08-28 12:26:15  host: xdsl-3149.wroclaw.dialog.net.pl

    n70 chowa sie do w810i

  • 0

    166. ~adam  2006-08-28 12:43:20  host: xdsl-3149.wroclaw.dialog.net.pl

    n70 chowa sie do w810i

  • 0

    167. ~Martysia  2006-08-29 14:03:32  host: nat-224-12.man.bydgoszcz.pl

    Pytacie się ile kosztuje ta koma,no to tak: ja ją dostałam wczoraj na abonament za 100zł w erze i tel kosztował ok.300zł,a przy abonamencie 50zł kosztuje ok.900zł =/. W zestawie jest dodatkowa pamięć,słuchawki i kabel USB. Ogólnie telefonik super. Dźwięk,ekranik,mp3,radio,kamera no po prostu bomba! Polecam tą kome naprawdę. Minusem jest jedynie,to,że ma mało dzwonków i tapet,ale to każdy może sobie sam ściągnąć =]. Musze jeszcze tylko rozpracować jak zainstalować ten program do przesyłania muzyki z kompa na kome "Disc2Phone". Jeśli ktoś wie jak to zainstalować,to prosze o instrukcje,bo nie moge sie połapać... I to wszystko. Pozdro

  • 0

    168. ~Marc  2006-08-29 14:13:17  host: bnn234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakich funkcji NIE MA W810i z Orange ? Czy Orange zabrało coś z oryginalnego softu tego aparatu? Pomijam stabilność samego oprogamowania z Orange - chodzi mi o konkretne funkcje ???

  • 0

    169. ~krzychu  2006-08-30 11:58:26  host: bxb192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich..mam pytanie bo chce kupić soniaka w810i ile trzyma bateria przy rozmowach, pisaniu esków i sluchaniu....???kto tylko ma ten sprzecik niech odpowie...dzieki...

  • 0

    170. ~kyloo  2006-09-01 10:37:11  host: cmp195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik się mi podoba ...jakie mogą być jego ceny przy abonamencie ok.75 złotych nieważne gdzie ??? Kończę umowę teraz w Orange.....

  • 0

    171. ~picior  2006-09-03 12:17:37  host: host-87-74-29-79.bulldogdsl.com

    Odnosnie komentarza nr 167. Jezeli chodzi o softa to instaluje on sie sam jak tylko wlozysz CD do kompa i nacisniesz instaluj. Nastepnie otworz disk2phone i katlog z ktorego chcesz przerzucic muzyke. Zaznacz pliki i myszka przerzuc do srodkowej kolumny. Natepnie w prawym gornym rogu przestaw opcje tak zeby pliki sciagaly sie do karty pamieci. Nacisnij "transfer" i juz muza idzie. Powodzenia

  • 0

    172. ~Salata  2006-09-03 17:54:53  host: lodgefarm.demon.co.uk

    Czy w810i umożliwia kręcenie filmów?

  • 0

    173. ~nemo  2006-09-07 10:52:27  host: efs237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy można wyłączyć wygaszacz ekranu - tak żeby cały czas widzieć ekran początkowy ?

  • 0

    174. ~cent  2006-09-08 00:13:03  host: router.kosa.net.pl

    proste pytanie dla urzytkownikow tego telefonu, jestem szczesliwym wlascicielem sagema myx6-2, jestem w tej chwili w irleand i zastanawiam sie nad w810i, co jest lepsze, biorac pod uwage ze cena tego telefonu tutaj jest bardzo niska i kozystna

  • 0

    175.  2006-09-08 19:17:32

    W810i ma lepszy aparat i lepiej odtwarza mp3.
    Bierz SE.

  • 0

    176. ~smutass  2006-09-09 01:34:16  host: host-81-190-254-167.elk.mm.pl

    witam
    mam znajomego w irlandii i mam zamiar go poprosic zeby mi przywiozl ten telefonik.
    pytanie moje brzmi. Ile taki telefon kosztuje w irlandii bo slyszalem ze tam jest bardzo niska cena ale ile?

  • 0

    177. ~cent  2006-09-09 13:53:13  host: router.kosa.net.pl

    nowy kosztuje okolo 200 euro, uzywane w komisach mozna dostac kolo 100 euro badz jeszcze mniej, zalezy jeszcze w jakim rejonie irlandii jest, jestem w Limericku i tutaj widzialem taki za 89 euro,

  • 0

    178. ~cent  2006-09-09 16:33:10  host: router.kosa.net.pl

    nowy kosztuje okolo 200 euro, uzywane w komisach mozna dostac kolo 100 euro badz jeszcze mniej, zalezy jeszcze w jakim rejonie irlandii jest, jestem w Limericku i tutaj widzialem taki za 89 euro,

  • 0

    179. ~greg  2006-09-10 00:14:36  host: public-gprs15078.centertel.pl

    jak w nim przesylac z kompa na ten telefon filmy bo cos mi niechce odtworzyc filmu jak przesle

  • 0

    180. ~Aga  2006-09-11 14:20:14  host: host-87-99-43-139.lanet.net.pl

    hmmm. mam dylemat w związku z wyborem telefoniku SE K750i czy W810i?? hmmm
    Niby podobne....ale.... ??

  • 0

    181. ~Caparzo  2006-09-11 18:13:21  host: 107.kaskada.info.pl

    Witam, Jakie najwieksze karty pamieci(pytam kogos kto go ma i sprawdzal!!) obsluguje ten telefon?

  • 0

    182. ~  2006-09-12 01:11:56  host: bzj196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam w810i i jest fajny karte wsadzilem 2gb i smiga bez problemu :) telefon wypas slucham radia i muzyki bawie sie nim :P i bateria mi trzyma rowniutkie 7 dni ( profesjonalnie formatowalem baterie) w razie pytan mozecie pisac na gg 5252533 :) chetnie pomoge i powymieniam informacje na temat tego telefonu :)

  • 0

    183. ~Em  2006-09-12 18:08:40  host: blt79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    obsługuje karty 2gb,wiec spoko.

  • 0

    184. ~Leszek  2006-09-12 20:51:26  host: 43.176-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be

    W Belgii telefon kosztuje minimum 335 Euro, ale widzialem też cenę 365 Euro

  • 0

    185. ~Aga  2006-09-14 23:20:55  host: host-87-99-43-139.lanet.net.pl

    Właśnie bawie się tym cudem!!!! Rewelacja!!!! Zastanawiałam się między K750i a W810i ale ciesze sie że wybrałam ten drugi. Normlanie ech. Miałam przez dwa lata T630 i to był mój pierwszy telefon z serii SE. Nie chcę, żadnych innych telefonów SE są najlepsze!!

  • 0

    186. ~findu  2006-09-14 23:55:25  host: dzi201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do kart pamieci to pol giga firmowo, moj szef do k750 i w810 wsadzil 1gb i biegalo, wiecej nei wiem, wg producenta 2gb to max dla k750 d750 w800,dla w810 nie powinno byc gorzej. jezeli se750 masz w podobnej cenie jak w810 to bierz Wke i sie nie zastanawiaj, chocby dlatego ze nowszy i ladniejszy:P nie wnikaj w szczegoly:D

  • 0

    187. ~asnin  2006-09-17 15:12:19  host: dvf99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wedlug mnie to tez bo ile by ktos mugl miec piosenek na komie zanim to przeslucha to mu bateria padnie

  • 0

    188. ~ernesto  2006-09-17 22:35:48  host: 195.136.145.36

    siemka.... jak zrobic zeby na czuwaniu byl zegar wie ktos??.....

  • 0

    189. ~kyloo  2006-09-19 13:51:21  host: clj32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm a ja nie rozumiem czemu wyżej jest oceniany K750i skoro np. nie ma EDGA i karty 512mb....
    A najtaniej w planie za 75pln mieć go w Plusie widzę ,skoro nowe cenniki Orange nic nie zmieniają i jest u nich droższy tylko o ....300pln !!!

  • 0

    190. ~  2006-09-19 19:10:58  host: aut149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    musisz wyłączyć opcję "oszczędzanie energii"

  • 0

    191. ~:D  2006-09-20 09:02:06  host: 217.153.105.106

    188 - dobre pytanie

  • 0

    192. ~dario  2006-09-21 09:10:35  host: bzl40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pewnie że w810i jest lepszy od k750i wiadomo że środkowe nawigatory sie psują w 810 tego niema ale za to 750 ma osłone aparatu porównajcie te modele i zobaczycie więcej plusów ma 810 pozdro :)

  • 0

    193. ~olkaa  2006-09-23 17:36:56  host: tk1.ib.com.pl

    Witam! Mam ptyanie(a właściwie 2) do posiadaczy tego telefonu. jak sprawdzić ile ktoś do mnie dzwonił, czas połączenia nieodebranego? nie wiem czy ktoś do mnie cynkował czy tylko dzwonił :-)
    i pare dni temu wyjęłam kartę memory stick a kiedy ją włożyłam i chciałam otworzyć pliki tam zapisane pojawia się info, że karta memory stick nie jest włożna. co mam zrobić?
    Pozdrawiam,
    Z góry dzięki za odpowiedź

  • 0

    194. ~pablo105  2006-09-23 17:52:53  host: eja114.internetdsl.tpnet.pl

    dla mnie klapka w k 750i jest bardzo ważna czego brak w 810,e ale Wka ma duzo lepszy wyświetlacz i szybciej zapisuje zdjęcia w pełnej rozdzielczości. bateria w jednym i drugim nie dzwiga więcej jak 4 dni. Fotki robią znakomite, wywołalem ich sporo w dobrym laboratorium i nikt nie wierzy że to z tel. zwłaszcza w makro. dobry balans bieli i autofocus robi swoje. fajnie mieć glębie ostrosci w tel.

  • 0

    195. ~kizarop  2006-09-26 00:08:01  host: host86-141-252-110.range86-141.btcentralplus.com

    w810i obsluguje karty pamieci memory stick pro duo do 8 GB.Ja posiadam 4GB, Mozna taka karte zakupic na dzien dzisiejszy na ebayu za okolo 80 funtow lub nowa z www.carphonewarehouse.com za 140 funtow. Simlocka mozna zdjac najprosciej i najbezpieczniej uzywajac programu total multiserver lub davinci - ja polecam ten pierwszy operacja zdjecia simlocka kosztowala mnie 12 funtow (razem z zakupem specjalnego kabla unlocking/debranding cable). Polecam tez zakup pojemniejszej baterii w sprzedazy sa rozne widzialem od 1200mAh do 1700mAh. Ja zakupilem zestawik z bateria 1200mAh- wytrzymuje oklo 10 dni przy czestym uzytkowaniu mp3- ,podrozna ladowarka biurkowa (laduje baterie 1200mAh w 1,15h).

  • 0

    196. ~Malper  2006-09-26 23:17:27  host: chello087206081230.chello.pl

    a w kturym fonie lepiej odtwaza sie mp3??

    k750i vs w810i??

  • 0

    197. ~ORANGE DO DOMU - GO TO FRANCE !  2006-09-27 13:04:38  host: ckl113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAK TO MOŻE BYĆ MOŻLIWE ŻE ORANGE DLA SWOICH KLIENTÓW ZNOSI ZNIŻKI
    NA ZAKUP NOWYCH TELEFONÓW !!!!
    JAK TO MOZLIWE ŻE TELEFON SE-W810i
    NA STRONIE ORANGE w TP-116 na 24 m-ce
    KOSZTUJE 99zł,A DLA MNIE ŻĄDA SIĘ PRZY
    TP-75 na 30 m-cy "TYLKO" 600zł !?
    CAŁKOWICIE JUZ IM COŚ POKRĘCIŁO !!!!!
    A TO WSZYSTKO MA ZWIĄZEK Z WIELCE SZUMNĄ
    1-SZĄ ROCZNICĄ ORANGE ......
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ROZUMIEM TERAZ W PEŁNI ZNACZENIE OKREŚLENIA "ORANGE".......TZN.
    "ZROBIĆ KLIENTÓW NA POMARAŃCZOWO" !!!!!!
    ------------------------------------------
    CÓZ TYLKO SZKODA WSZYSTKICH MOICH
    ZNAJOMYCH , PRZYJACIOŁ I FIRM KTÓRYM W POLECIŁEM ....ORANGE.
    TO POZOSTAJE TYLKO WYJSCIE - PÓJŚC DO KONKURENCJI I "POPROSIC" O NOWĄ UMOWĘ
    NA PEWNO KORZYSTNIEJSZĄ NIZ W ORANGE !!!!
    ******************************************

  • 0

    198. ~damianstelma1  2006-09-27 19:32:43  host: masterline.remcom.it.pl

    oczywiście że lepiej muza brzmi w W810i. Mogę z czystym sumieniem go polecić, lecz (być może tylko mój egzemplasz)ma coś z aparatem. Chodzi o to że zdjęcia powyżej ok. ~600 KB nie zapisują się w pamięci. Może ktoś też ma ten problem?

  • 0

    199. ~Adam  2006-09-27 20:51:48  host: pudnet.info

    Na głośniku tak samo grają, a na słuchawkach dużo lepiej w W810i, bo ma super słuchawki HPM-70

  • 0

    200. ~oko17  2006-09-28 00:27:33  host: dial-2783.zgora.dialog.net.pl

    Mam troszkę pieniędzy na telefon. Rozważam W810i oraz Nokie 6233. Czy możecie poradzić, który telefon jest lepszy i dlaczego? Bardzo będę wdzięczna

  • 0

    201. ~tasman  2006-09-28 15:56:28  host: proxy.zlotniki.pl

    nie wie ktos czy w jakimkolwiek salonie ery we wroclawiu mozna dostac ten telefon?? czy to tylko czysta teoria a w sklepach go brak...bo szukam szukam i znalezc nie moge;/ Dzieki z gory!

  • 0

    202.  2006-09-29 11:59:17

    hej,a jaksie spisuje dyktafonw w810i i w d750?czy w "w" mozna nagrywac rozmowy?
    i jescze jedno jak oceniacie tralosc wykonania "w"-zastanawiam sie co wybrac,a nie chce brac drogiego"plastiku"

  • 0

    203. ~tola  2006-09-29 17:14:20  host: ip-195-140-236-177.unreg.tvk.wroc.pl

    nie zastanawiaj sie i bierz K750i! mam go od tygodnia i jest lepszy niz w810i! na k750i mozna odtwarzac teledyski, jedynie w zestawie mniejsza karta pamieci, ale mozna dokupic wieksza :)

  • 0

    204. ~krys  2006-09-29 17:52:25  host: bdh229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem, telefon rewelacyjny. Jedyną wadę jaką do tej pory zauważyłem to trzaski w zestawie słuchawkowym przy przeskakiwaniu między utworami i przy niektórych operacjach w telefonie. Ale za to przy włączonym podbiciu basów gra świetnie! Miałem markowy odtwarzacz mp3 i się nie umywa do tego telu.

  • 0

    205. ~Do Matołów  2006-10-02 13:19:45  host: aaon139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Różnice pomiędzy W800i/W810i oraz K750i są zasadnicze. Pracuję w sewisie tej marki i wymienię najważniejsze, bo mi się płakać chcę jak czytam to, co niektórzy tutaj piszą: - W810i ma zupełnie inny wyświetlacz TFT RV5678 niż dwa pozostałe modele- skutkuje to większą głębią kolorów i znacznie lepszym kontrastem - przy tym obraz na TFT K750i wygląda jak przez mleczną szybę - W810i posiada sensor natężenia światła, który połączony z chipem na płycie głównej zarządza w sposób inteligentny podświetleniem wyświetlacza i klawiatury: im jaśniej na zewnątrz tym większy kontrast TFT i inny balans bieli, a klawiatura zaczyna świecić dopiero, gdy jest odpowiednio ciemno, pozwala to na optymalne wykorzystanie zasilania - stand by dłuższy od K750i o ok. 20%. - W810i ma zupełnie inną płytę główną i CPU znacznie szybsze niż dwa pozostałe modele, zawiera m.in. w radiu nowy moduł odpowiedzialny za transmisję EDGE. - ma większą RAM wbudowaną: spis telefonów na 1000 rekordów, po 500 mają poprzednicy - ma nową kość na płycie przetwarzającą MP3 - co owocuje znacznie lepszą jakością odtwarzania niż u poprzedników, gdzie odpwiedzialny był za to soft K750i czy starsza wersja tego chipa - W800i

  • 0

    206. ~Stalin  2006-10-02 21:25:39  host: 82.139.44.131

    Witam! potrzebuje pomocy, mam Motke E398 i zastanawiam sie czy nie kupic wlasni W810i, mozecie doradzic?

  • 0

    207. ~Manolo  2006-10-03 19:22:25  host: 213-238-79-163.adsl.inetia.pl

    hahaha jakie trzaski w zestawie słuchawkowym ja tam nie mam zadnych trzaskow tel rewelacja batria wyglad i to co posiada jest rewelacja posiadam go i jest naprawde debest !

  • 0

    208. ~adi  2006-10-04 16:36:39  host: acfr202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja miałem motke e398 odtwarzacz mp3 świetny ale strasznie się wieszała przy słuchaniu muzyki gdy grzebałem w menu no i aparat słabiutki tylko 0,30mpix no a w810i 2mpix to chyba duża różnica no i wyświetlasz o niebo lepszy w w810i tak można było by wymieniać jeszcze długo ja polecam w810i

  • 0

    209.  2006-10-04 16:45:49

    Ja miałem motke e398 odtwarzacz mp3 świetny ale strasznie się wieszała przy słuchaniu muzyki gdy grzebałem w menu no i aparat słabiutki tylko 0,30mpix no a w810i 2mpix to chyba duża różnica no i wyświetlasz o niebo lepszy w w810i tak można było by wymieniać jeszcze długo ja polecam w810i

  • 0

    210. ~lucy  2006-10-07 21:47:32  host: 110-88.echostar.pl

    Cześc proszę napiszcie coś o klawiaturze ...słyszałam że joy skrzypi? Czy po jakimś czasie uzywania to mija:/

  • 0

    211. ~rave  2006-10-07 22:55:05  host: bpw116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomozcie!!! nie wie ktos czy w810i z orange ma inny soft niz z innej sieci??

  • 0

    212. ~branco  2006-10-10 16:09:05  host: 213-238-82-247.adsl.inetia.pl

    czesc. sciagaja z tego telefoniku simlocka ?

  • 0

    213. ~Mano  2006-10-10 16:40:09  host: 213-238-77-122.adsl.inetia.pl

    Dostepna pamiec wewnetrzna w810i jest wieksza niz 20mb :))

  • 0

    214. ~Manolo  2006-10-10 17:25:48  host: 213-238-77-122.adsl.inetia.pl

    Posiadam ten tel w810i długo sie zastanwialem jaki wybrac i teraz wiem ze dokonalem dobrego wyboru jesli ktos pyta o baterie to jest super bardzo długo trzyma i szybko sie ładuje telefon ! Co do muzyki to musicie słuchawki załozyc na uszy wtedy zobaczycie co znaczy W810i z korektorem i podbiciem basow :))) Mozna słuchac muzyki i jednoczesnie robic duzo innych rzeczy bez wyłanczania np pisac smsy :) Wyswietlacz prezetuje sie bardzo dobrze ciut lepiej niz w k750i jest bardziej dopracowany i posiada czujnik swiatla ktory automatycznie dostosowuje jasnosc wyswietlacza i klawiatury do oswietlenia zewnetrznego :) Co do joya to nie zauwazylem by skrzypil albo oddawal jakies dziwne odglosy chodzi sprawnie i jest bardzo dobrze wykonany. Telefon jest bardzo szybki nie ma roznicy czy słuchamy myzki i piszemy smsy czy bez muzyki piszemy smsa :) I sie nie wiesza !! Co do zdjec to jestem pod wrazeniem posiada balans bieli tryb nocny samowyzwalacz no i dobre swiatlo swieci jak dobra latarka :)))) Kamerka jest spoko. Obsługa tel jest prosta i czytelna jest dobra przegladarka ktora polecam zainstalowac do internetu Opera mini jest darmowa ;) No i mozna wysylac meile do znajomych to duza zaleta:)) Wad jeszcze nie znalazlem przez 3 tygodnie nie wychwycilem ale jak sie pojawia to napisze mysle ze smialo mozna wydac kase na telefon W810i i nie bedziecie załowac !!!!!!!!!

  • 0

    215. ~Sahiel  2006-10-10 23:36:13  host: eeq114.internetdsl.tpnet.pl

    CZy jest mozliwosc wrzucenia na ten telefon filmow? Lub np. anime, którego odcinek ma okolo 250 MB?

  • 0

    216. ~edi  2006-10-12 21:11:05  host: chello084010175054.chello.pl

    czy ten telefon obsługuje karty pro duo 4 GB?

  • 0

    217. ~voice-24  2006-10-13 20:41:36  host: 85.219.246.3

    Czy w telefonie sony ericson jest mozliwosc ustawiania dzwoknków mp3 jako dzwonek jak ktoś dzwoni

  • 0

    218. ~Krzaczuś  2006-10-14 18:47:13  host: eeq114.internetdsl.tpnet.pl

    Czy na ten telefon mozna wgrywac jakies filmiki lub krotkie anime (ok.250MB)? jak tak to jak?

  • 0

    219.  2006-10-16 19:06:49

    Tak mozna wgrywac filmy tylko musza byc w formacie 3gp albo mp4, bo tylko te formaty obsluguje ten tel.

  • 0

    220. ~macek  2006-10-16 21:58:12  host: abbo76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogolnie wiadomo zajebisty fon mam go pol roku- jedna rzecz co mnie wkurza teraz odkrylem -nie moge skasowac utworu z listy odtwarzania wczesniej zrobionej -tzn biore usun -niby nie ma-potem wchodze znowy w te liste i jest!!! why?????

  • 0

    221. ~Piotr  2006-10-18 18:34:12  host: ache164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Samsung Z400 czy SE W810i? Pomóżcie...

  • 0

    222. ~david.mix3  2006-10-19 16:19:56  host: ph237.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl

    co byscie doradzili Sony ericson W810i czy Nokia N70??

  • 0

    223. ~Freddy  2006-10-20 06:28:44  host: eet42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kurde nie wiem czy wziasc w550i czy w810i.. ;/tutaj napewno doradzicie w810i bo to o tej komorce przedział.

  • 0

    224. ~mack  2006-10-21 17:20:55  host: host-46-6.spray.net.pl

    nokia n70 to już cegła zabytek, ale jak chcesz

  • 0

    225. ~  2006-10-22 09:52:22  host: rakowiec.spray.net.pl

    jeszcze jedna uwaga do w810i, brak możlliwości ustawienia głośności dzwonka SMS a standardowa jest cicha, brak możliwości przestawienia czasu wygaszacza lub ustawienia na ekranie choćby zegara... telefon po chwili nie klikania w niego wygasza sie robi sie czarny jak gdyby nie działał, pisanie SMSów to katorga telefon sie zacina gdy szybko piszemy - my napiszemy on musi pomyśleć chwile i dopiero wstawi nasze słowo, sytuacja ta nie zależy od zapełnienia pamięci zostało to sprawdzone, telefon działa tak od zakupu, oby zmiana softu pomogła na to bo jest to nieprzyjemne i zniechęca do pisania wiadomości tekstowych

  • 0

    226. ~irenikus  2006-10-24 20:25:58  host: gw1.nsnet9.nsn.pl

    david mam podony dylemat SE W810i czy Nokia N70

  • 0

    227. ~kitek  2006-10-26 07:49:04  host: auz77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Davida, miałem N70 i teraz mam W810i, nie ma porównania wybieraj SE!!!!N70 to tragedia!!!bateria trzyma 45 godzin, przyciski dla kobiety, wiesza sie!!!!badziew straszny!!!SE to inna galaktyka!!

  • 0

    228. ~  2006-10-30 09:39:59  host: cmj2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z wyglądu przypomina mojego T610i :D

  • 0

    229. ~Zo$kA ;*  2006-10-30 18:49:45  host: bcx120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co mam wybrać SE K800i czy SE W810i ???????!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP!!!!!!!!!

  • 0

    230. ~adik1985  2006-10-31 09:56:16  host: limbo.altec.pl

    z tego co ja wiem a wiem na 100% bo miałem go w ręce i wiem ze on nie ma joysticka!!!

  • 0

    231. ~Dudermaster  2006-11-01 00:26:51  host: w3cache.tvk-gaj.pl

    Czy w plusie, lub w ogóle w polsce można go dostać w bialej obudowie? bo na stronie SonyEricssona jest taki!

  • 0

    232. ~rafal  2006-11-01 17:17:23  host: lan.mcon.pl

    prosze napiszcie jak dobrze sformatowac nowa baterie fone>>>>plis

  • 0

    233. ~Snake  2006-11-01 17:28:55  host: dyg50.internetdsl.tpnet.pl

    Jak się spisuje kamera w tej komie ?? Jaka jest jakość nagrywanych filmów ?? Proszę o odpowiedż. Dzięki bardzo

  • 0

    234. ~kuba  2006-11-02 06:59:42  host: host-46-6.spray.net.pl

    3 razy ładuj baterie tak po 12 godzin i pozwól mu sie za każdym razem do końca wyładować by sie wyłączył. Potem możesz już doładowywać. Kamera jest tragiczna, zdjęcia też ale filmiki nagrywane są wiele gorsze.

  • 0

    235. ~susz  2006-11-03 04:04:50  host: chello087206107065.chello.pl

    jezeli chcecie miec 3in1 to polecam, to przeciez nie aparat cyfrowy tylko tel, zdjecia maja dobra jakosc tylko przy lampie jak ciemno troszku lipa, z filmami natomiast sie zgodze, jako mp3 sprawdza sie w 100 procentach polecam

  • 0

    236. ~  2006-11-04 08:57:08  host: host-46-6.spray.net.pl

    trzeba tu zaznaczyć że on nie ma lampy, to tylko dioda która robi za latarke, gdyby dali lampe to z 10 zdjęć i było by po bateri, filmiki .3gp są tandetne, ale w mp4 nie takie złe

  • 0

    237. ~CPR  2006-11-04 11:16:07  host: acn26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od tygodnia i polecam go!!!Nie każdy telefon jest oczywiście idealny.Przede wszystkim jeżeli ktoś ma oprogramowanie Orange to niech sobie załaduje nowe,bo Orange ogranicza wiele funkcji tego telefonu.Karty można załadować nawet 4 GB,do muzyki jest świetny.Kamera też jest zadowalająca,a zdjęcia w pełni wystarczające jak na telefon.SE w810i nie zawiesza się w ogóle no i szybko chodzi.Jeżeli ktoś chce mieć świetny,solidny telefon z bardzo dobrym odtwarzaczem mp3 to niech go bierze.Polecam.

  • 0

    238. ~czapla  2006-11-05 12:51:36  host: nat-mi2.aster.pl

    Ja mam pytanie i odrazu chcialbym zeby ktos mi udzielil informacji. A wiec chcialbym wiedziec jak zrobic zeby robiac zdjecie telefon nie wydawal z siebie dzwieku. Wiem ze jest to mozliwe ale nie wiem jak. Moja kolezanka miala w orangu i twierdzila ze w trybie cichym tel nie daje znaku przy fotce ale u mnie tak nie jest. Prosze jak ktos doszedl do tego niech mi odpowie na pytanie. Z gory dzieki!!!!!

  • 0

    239. ~radzio  2006-11-06 22:12:13  host: dyg50.internetdsl.tpnet.pl

    Słyszałem żę w w tym telefonie po jakimś czasie zaczyna skrzypieć ,,joystic''. Czy to prawda ?? Proszę o udzielenie informacji.Dzięki.

  • 0

    240. ~...  2006-11-07 06:28:10  host: host-46-6.spray.net.pl

    (czapla) to prawda, u mnie w trybie cichym tez nie slychac kiedy robie zdjecie [w810i Orange], jesli nie dziala ci tak to nie ma bata bez ingerencji w soft tego nie obejdziesz

  • 0

    241. ~waeren  2006-11-07 17:02:23  host: host-89-230-19-240.miedzyrzecz.mm.pl

    w trybie cichym zero dzwieku przy robieniu fotek, ja mam w Plusie, jesli komus cos daje ta informacja to prosze...

  • 0

    242. ~bakus1024  2006-11-08 17:01:13  host: beu164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie ludzie ...mętlik w głowie...co mam wybrać..w810i czy nokie 6270 lub 6280????hmmm...trudna decision...rady,opinie mile widziane..pozderki

  • 0

    243. ~Olga  2006-11-08 17:53:56  host: eda203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    N70 czy SE w810i?

  • 0

    244. ~smugller  2006-11-08 18:26:16  host: pc229.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl

    Nie wiem co wybrac SE W810i czy K800i jak myslicie

  • 0

    245. ~limo1  2006-11-10 11:18:18  host: c184-228.icpnet.pl

    Czy W810i prawidłowo synchronizuje dane z MS OOUTLOOK? (nie mylić z MS OUTLOOK EXPRESS) Chodzi mi przede wszystkom o kontakty (książkę telefoniczna) oraz kalendarz (terminy). Wyczytałem w jakimś teście, że niektóre telefony przy kopiowaniu kontaktów z MS Outlook do telefonu pomijają niektóre pola (np numery telefonów). Dla mnie to ważne. Chcę kupić tego fona, bo wydaje mi się bardzo dobry, ale muszę się upewnić, że będę synchronizował bezproblemowo - w kontaktach pole z nazwą i wszystkie pola z numerami telefonów. Dzięki z góry za informacje i Wasze doświadczenia.

  • 0

    246. ~looker  2006-11-11 19:11:17  host: c158-81.icpnet.pl

    kocham sluchac muzy, w810i wydaje sie idealny do tego. sprzedaje laptopa i kupuje ten telefonik :D nie moge sie doczekac!

  • 0

    247. ~feles  2006-11-13 21:40:47  host: ds.pk.edu.pl

    jak wyłaczyc ta literke E (edge) przy wskazniku sygnału? bo mnie troche drazni...

  • 0

    248. ~Andzia  2006-11-15 08:25:37  host: cbd19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefonik :) Chociaż nie ma jojstica :P Ale bardzo ładny i z wyglądu i pod względem funkcjonalności :)

  • 0

    249. ~3x  2006-11-15 12:41:31  host: eba82.internetdsl.tpnet.pl

    wszystko spoko, fonik wyglada ok i kusi mnie i neci, ale... jakis taki maly wywietlacz mi sie wydaje:( pytanie do uzytkownikow - nie jest to irytujace? da sie dzialac jakos?

  • 0

    250. ~GOŚCIU  2006-11-15 13:29:09  host: bramka-zew.dfqs.pl

    Czy ten telefon "pociągnie" OPERĘ MINI? Np. se t610 nie ciągnie - pojawia się komunikat, że konieczne jest obsługa GPRS 3G i przeglądarka nie chodzi...

  • 0

    251. ~ewa  2006-11-17 17:50:28  host: aik214.internetdsl.tpnet.pl

    en telefon jak dla mn ie jest super.polecam

  • 0

    252. ~KORONA KIELCE  2006-11-18 15:51:54  host: cvn90.internetdsl.tpnet.pl

    ILE TA KOMORKA KOSZTUJE I GDZIE JA KIPIC

  • 0

    253. ~Kamyk  2006-11-18 20:18:51  host: bjm245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zarąbisty telefon:D

  • 0

    254. ~Dudermaster  2006-11-19 18:03:13  host: w3cache.tvk-gaj.pl

    czy w polsce jest mozłiwość kupienia białego panelu do tego telefonu ? czy w810i jest dostępny tylko w dołujacym czarnym ? dzięki

  • 0

    255. ~tom  2006-11-19 21:51:23  host: host81-132-62-0.range81-132.btcentralplus.com

    kto mi powie z kad mozna sciagnac polskie menu do w810i

  • 0

    256. ~..Dracula^^  2006-11-23 16:33:54  host: easyacc-adsl.demon.co.uk

    Pieprzycie wszyscy g#upoty, telefon jnest wyjechany, nie ma co sie doczepiac, kupilem go za 150f, luxus w raczkach i tyle, ave

  • 0

    257. ~przemek  2006-11-23 17:52:40  host: chello087207145014.chello.pl

    mam pytanie. który telefon jest lepszy i czym się różnią: sony ericsson w800i, w810i, nokia n70?

  • 0

    258. ~alan  2006-11-25 12:21:28  host: beo95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma syncML?

  • 0

    259. ~Maro1986  2006-11-27 13:14:50  host: ael102.internetdsl.tpnet.pl

    Dla ych niezdecydowanychmiedzy w800 a w810i ... mam kumpla .... on ma w800 i ma z nim problemy przy połaczniu z kompem i z softem (wymiana fona była potrzebna) ... telefon fajny ale wydaje sie wadliwy (moze to tylko pech :] ) a co do w810i to nie wiele moge powiedziec ;/ ... ale bede mogl cos dodac jak stane sie jego włascicielem w piatek :D

  • 0

    260. ~mez  2006-11-28 15:02:17  host: rakowiec.spray.net.pl

    największą i dostrzegalną wadą W810i jest bateria, trzyma ona przeciętnie 3 dni, jeśli będziemy wiele dzwonić lub słuchać muzyki to nawet 2 dni.

  • 0

    261. ~Liber  2006-11-29 17:52:05  host: gac226.internetdsl.tpnet.pl

    Zawsze przeciez mozna dokupic wieksza baterie np na allegro czy innych portalach, a co do obudowy to wiem ze na allegro mozna dostac srebrna ale bialej nie widzialem. Wedlug mnie W800i od W810i Nie rozni sie zbyt mocno, najmocniej dostrzegalna roznica to wyglad a tak poza tym to lekkie roznice jesli chodzi o funkcje :) oczywiscie W810i ma o troszke wiecej pozdrawiam

  • 0

    262. ~mez  2006-11-30 13:17:38  host: host-46-6.spray.net.pl

    podaj inny portal gdzie maja tak mocne baterie jak na allegro? nawet zagraniczne ebay nie robi takich przekretow jakie sa na naszym rodzimym allegro, czy tylko my Polacy jestesmy tak naiwni? na to wyglada, nie ma wiekszej bateri jak 900mAh i jaka naklejka by nie byla 2000-3000mAh to nie jest mozliwe, najczesciej jesli widzimy takie cos to poprostu przeklejona etykieta a realna moc bateri jest slabsza niz oryginalna SE, poza tym sama cena, sadzicie ze za 15zl kupicie baterie lepsza kilka razy od tej wartej prawie 100zl, wystarczy pomyslec. I jeszcze jeden aspekt, jesli mocniejsze baterie sa mozliwe to czemu samo SE nie produkuje ich? ile kasy by na tym zrobili.

  • 0

    263. ~łoś  2006-12-01 17:18:06  host: cgn105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    yoo kupił ktoś ten telefon w erze? Orientujecie się ile on kosztuje w ofercie świątecznej? pozdro

  • 0

    264. ~Asiek  2006-12-01 19:45:14  host: bai4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon full wypas nie ma co narzekać jest wyrąbany ze wszystkich stron!!!

  • 0

    265. ~Hellfire666@op.pl  2006-12-03 10:01:00  host: byh51.internetdsl.tpnet.pl

    Jest teraz w Erze w taryfach "Prestiż" a abonamencie za 100 za 99 zeta.

  • 0

    266. ~Danielos  2006-12-03 15:43:04  host: 81.15.159.201

    pytanko do was kupic 810 czy moze macie lepszego fona w podobnej cenie ?

  • 0

    267. ~~  2006-12-04 10:26:05  host: rakowiec.spray.net.pl

    jak masz mozliwosc doplacic 100zl to samsung D830 bedzie lepszym rozwiazaniem, chyba ze nie podobaja ci sie telefony z kapka o minimalnych gabarytach bo lubisz czuc telefon

  • 0

    268. ~woojtas  2006-12-04 22:16:09  host: ddj153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 tygodni i jest super. Wszystko działa i z transmisją nie ma problemu.Słuchawki są tu najlepsze jakie dotychczas miałem.Telefon warty polecenia

  • 0

    269. ~lol  2006-12-05 15:54:54  host: cmw2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce kupić ten telefon ale jak narazie nigdzie w erze nie moge go dostac ;/

  • 0

    270. ~ona  2006-12-05 16:31:58  host: 211-dom-9.acn.waw.pl

    Zależy od oferty. Świąteczna "20zł" = teelfon kosztuje 699zł; "30zł" = 499zł.

  • 0

    271. ~lolek  2006-12-05 23:25:50  host: chp11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma co telefon fuul obcja bez skóry;).Tylko nigdzie go nie mogę zdobyć w erze ;/;/;/

  • 0

    272. ~rocky20  2006-12-05 23:27:40  host: cvk210.internetdsl.tpnet.pl

    NO bez kitu zaczynam juz sie wkurzac ;/ W Siedlcach sa 3 salonu ERY a w zadnym go nie ma :( Karza czekac ,jakie dziadostwo. Telefon ogólnie zajefajny!!!! Tak trzymac SE > Siedlce na nie .

  • 0

    273. ~PIotr SDS  2006-12-06 00:07:12  host: cvk210.internetdsl.tpnet.pl

    NO to co chłopcy brakuje tylko jeszcze skóry i fury >>

  • 0

    274. ~xxx  2006-12-06 16:28:21  host: 195.188.41.154

    co trzeba zrobic zeby sygnal wiadomosci byl dluzszy?

  • 0

    275. ~Paulina  2006-12-06 17:33:26  host: bjc239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sony Ericsson W810i!Ten telefon jest zajebisty. Mam go od miesiąca i jest suuper! Chociaż filmy mógłby nagrywać trochę lepszej jakości, ale i tak jest cool!Zdjęcia robi superaśne!!Nie widzę więcej wad. Mi się on nie zawiesza ani nie wyłącza, tak jak ktoś tam pisał.Może dlatego że jest nowy z salonu. Polecam wszystkim!

  • 0

    276. ~do xxx  2006-12-07 00:38:16  host: rakowiec.spray.net.pl

    panie... takie cuda to tylko w ERZE... sygnał wiadomości trwa około 5 sekund i nie da sie go zmienić na dłużej, gdyby była możliwa ingerencja w soft to bez problemu, ale nie ma jak narazie

  • 0

    277. ~Malena  2006-12-08 15:15:36  host: p57a5e0a0.dip.t-dialin.net

    Mam pytanko, mam ten telefonik juz od 1,5 miesiąca zamówiłam go przez internet z sieci vodafone w niemczech. Tylko jakoś mi sie niefortunnie trafił bosie zawiesza i tak wolno chodzi. Ale jako telefon jest fool wypaśny !! szczególnie te zdjęcie z 2 megapixlami No i ta muza jak dla nastolatków nie widziałam lepszego phona :)

  • 0

    278. ~GALA41  2006-12-09 09:58:06  host: inet20908-1.eranet.pl

    prosze podac minimalna cene za ten aparat.dziekuje

  • 0

    279. ~gala 41  2006-12-09 10:03:21  host: inet20908-1.eranet.pl

    prosze podac minimalnom cene za ten telefon.dziekuje

  • 0

    280. ~liz  2006-12-10 11:59:01  host: n18.pro-internet.pl

    mam ten telefon od sierpnia i moge juz cos na jego temat napisac:) aparat i odtwarzach fajna sprawa, tylko jak sluhasz duzo muzyki to musisz codziennie ladowac. w godzinke masz 85% naladowania baterii, reszta idzie juz wooolniej. sluchawki sa dobre, tylko wkurza mnie to ze trzeba je tak gleboko do uszu wkladac. minusem jest pisanie smsow, a dokladnie slownik. wczesniej uzywalem nokii i przejscie na SE jest dla mnie niemozliwe. od poczatku uzytkowania tego teloefonu obchodze sie bez slownika.........

  • 0

    281. ~walkmenka :)  2006-12-11 14:30:55  host: awi150.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest super! ma wszystko to czego oczekiwalam , muzyka rewelacja :) Naprawde polecam

  • 0

    282. ~miro  2006-12-11 19:05:44  host: dwi106.internetdsl.tpnet.pl

    Jeśli ktoś używa długo tego fona prosze o odp!! Jak jest z smsami?? mozna pisac w słowniku T9 bez polskich znakow? czy rzeczywiscie przy szybkim pisaniu komorka musi się "zastanawiac" i dopiero pozniej pojawia sie wpisany tekst? Ogólnie ile dni trzyma Wam bateria i jaka jest jakosc zdjec po zgraniu na komputer? PROSZEE o odpowiedz najchetniej kogos kto sie zna i dobrze juz przetestował W810i.

  • 0

    283. ~miro  2006-12-11 19:13:04  host: dwi106.internetdsl.tpnet.pl

    aha i jeszce co sie dzieje z tym zegarem i z wygasaniem ekranu przy nie uzywaniu telefonu... czy rzeczywiscie nie ma zadego wygaszacza zegara analalogowego tylko wyglada jak wylaczony?? prosze o szybka odp!

  • 0

    284. ~Gama  2006-12-12 11:14:19  host: bep6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej. Mam ten telefonik od wczoraj zauważyłam ze skrzypi mi joistic czy to się wyrobi czy tak będzie już zawsze???aha czy trzeba formatować baterie???

  • 0

    285. ~Cpr  2006-12-12 16:12:33  host: add95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Joistic przestaje skrzypieć po kilku dniach,a baterię trzeba sformatować!

  • 0

    286. ~miro  2006-12-12 16:24:40  host: dwi106.internetdsl.tpnet.pl

    @gama: o formatowaniu poczytaj instrukcje... a joistic moze skrzypiec jak to wiele osob juz napisalo.. choc nie wszystkim. Jesli to telefon z salonu to mozesz zglosic usterke. Mam jeszccze swoje pytanie: czy mozna przypisywac dzwonki i zdjecia do osoby dzwoniacej?? i czy istnieje mozliwosc tworzenia grupy dzowniących?? prosze o ODP dobrze poinformowanych

  • 0

    287. ~marchewa  2006-12-13 11:13:34  host: as1-240.poznan.dialup.inetia.pl

    nie jestem pewna czy kupić sobie W810i bo teraz mam nokie i niewiem czy niebędzie to zatrudny telefon dla mnaie. NA nokii mam fajne gry a na sony ericssonie niemam pojęcia jakie są. ale słyszałam że on zajebisty jest ale drogi troche!!! :)

  • 0

    288. ~marchewa  2006-12-13 11:17:32  host: as1-240.poznan.dialup.inetia.pl

    o i jeszcze jedno pytanko czy on chodzi szybko i się nie zacina? I czy czasami dżojstik sie niepsuje? bo asłyszałam że w sony ericssonie często się psuje!

  • 0

    289. ~Zuziana  2006-12-13 12:44:13  host: acfn224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kazdy nowy telefon ktory zostanie zakupiony w salonie jest fajny tylko czy warty ceny...?? nie wiem na jaki tel mam sie zdecydowac pomozcie a baterie zawsze trzeb formatowac ;)

  • 0

    290. ~do miro  2006-12-13 16:21:18  host: rakowiec.spray.net.pl

    tak mozna pisac SMS w T9 bez polskich znakow, przy szybkim pisaniu jest moze chwila zastanowienia ale jest plynnie, osobiscie uwazam ze gubi dodane slowa do slownika, dobrze pamietam ze dodawalem pewne slowa a on ich potem nie pamieta - dziwne, bateria trzyma cienko, jest to tak 3 dni ale bez muzyki, normalne uzytkowanie telefonu + smsy. Jak sie postarasz to 4 powinien dac rade. Zdjecia tylko na LCD w telefonie sa swietne, na komputerze sa zaszumione i slabszej jakosci. Co do wygaszacza to wlacza sie po 5 sekundach od nieaktywnosci, ekran gasnie jakby telefon byl wylaczony, zegar pojawi sie na chwile po nacisnieciu klawiszy z boku telefonu i gaśnie znów. Nie widzimy zegara caly czas, nawet nieodebranych polaczen nie bedziemy widziec gdybysmy nie uslyszeli dzwonka, tak samo z SMS'em bo nie widac koperty ze cos doszlo

  • 0

    291. ~EDek  2006-12-14 15:12:26  host: fr138.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko - Jest jakas strona zeby sciagnac polskie Menu do SE W810i.Dzieki

  • 0

    292. ~foczk@  2006-12-14 22:30:42  host: 217.116.101.159

    telefon jest naprawde wypasiony ale baterie musze ładować co drugi dzień a nawet codziennie, i nie wiem czy to normalne.a jak u was?? z tego co piszą w instrukcji bateri się nie formatuje i powinna ona trzymać conajmniej tydzień.dajcie znać jak ten fon zachowuje się u was.

  • 0

    293. ~foczk@  2006-12-14 22:33:06  host: 217.116.101.159

    telefon jest naprawde wypasiony ale baterie musze ładować co drugi dzień a nawet codziennie, i nie wiem czy to normalne.a jak u was?? z tego co piszą w instrukcji bateri się nie formatuje i powinna ona trzymać conajmniej tydzień.dajcie znać jak ten fon zachowuje się u was.

  • 0

    294. ~odp  2006-12-15 00:14:03  host: rakowiec.spray.net.pl

    z przesiadką z Noki na SE nie ma problemu, nawet zdziwisz sie jaki jest prosty w porównaniu do NOKI i jaki szybki, nie ma tych wszystkich śmiesznych powiadomień czy usunąć plik? czy napewno usunąć ? TAK NIE ? Działa szybko, to Nokie sie wloką okropnie, szczególnie kasowanie SMS'ów w NOKI to katorga, a całej skrzynki odbiorczej - zapomnij... telefon na minute zawieszony bo jakiś smieszny pasek sie pokaże że operacja w toku... Ten model nie ma joystika tylko klawisze kierunkowe, nic tu sie nie psuje jak w starszych modelach. Bateria jest slaba, jak sie duzo bawimy słuchamy muzyki to tak jest 1-2 dni max, ale jak używamy telefonu z głową 3-4 nie powinno być dla nas problemem, nawet przy samych SMS'ach udaje sie ponad 5 dni osiągnąć. Lepiej ładować telefon gdy jest wyłączony ~4h powinno wystarczyć.

  • 0

    295. ~onyk  2006-12-15 09:50:45  host: 212.160.172.70

    ja używam tego modelu i przyznam szczerze, że dużo rozmawiam i słucham mp3, bateria starcza na kilka dni, serio... minimum 3 dni...rekord miałem chyba 6.. nie wiem dlaczego mam tak żywotna baterię ale naprawdę jest ok!!!

  • 0

    296. ~zieli77  2006-12-15 16:31:12  host: 83.17.178.194

    mam pytanie... lepszy jest SE W710i, czy moze W810i??

  • 0

    297. ~Fighter  2006-12-16 15:48:06  host: ie18.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma wszystko!!! plus tego telefonu prosta obsługa, dobrze trzymająca bateria, brak josticka, maximum gadżetów do tego telefonu, wygaszaczy, motywów, dzwonków, gier. Pozdrawiam

  • 0

    298. ~  2006-12-16 20:59:42  host: chd104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon posiadam od tygodnia i muszę przyznać że opłacało sie za niego trochę zapłacić ;p Bateria trzyma 3-4 dni przy słuchaniu mp3 i sms-ów.Pierwszego dnia skrzypiał joy ale już jest ok.Naprawde polecam fona.Jedna wada tylko szkiełko od aparatu jest wykonane ze słabego materiału ;/ strasznie sie rysuje Jak sądzićie wymieniąmi je na gwarancji???? Z góry thx za odpowiedź.

  • 0

    299. ~  2006-12-16 21:07:03  host: chd104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon posiadam od tygodnia i muszę przyznać że opłacało sie za niego trochę zapłacić ;p Bateria trzyma 3-4 dni przy słuchaniu mp3 i sms-ów.Pierwszego dnia skrzypiał joy ale już jest ok.Naprawde polecam fona.Jedna wada tylko szkiełko od aparatu jest wykonane ze słabego materiału ;/ strasznie sie rysuje Jak sądzićie wymieniąmi je na gwarancji???? Z góry thx za odpowiedź.

  • 0

    300. ~do zieli77  2006-12-17 09:54:57  host: cvo170.internetdsl.tpnet.pl

    Bierz W710i. Tam się nie zacina joy - bo nie ma. A parametry takie same. Z klapka za to praktyczniejszy i ładniejszy.

  • 0

    301. ~do 301  2006-12-17 18:46:32  host: adi78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeżeli się nie znasz to nie pisz.W810i nie ma joy'a.Najpierw coś sprawdź,a dopiero później wydawaj opinie.

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-189-167.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet