Sony-Ericsson W800i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W800i Opinie o Sony-Ericsson W800i

Sony-Ericsson W800i

w sumie: 486
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~M.Piech  2005-03-01 23:56:00  host: net1.chomiczowka.net.pl

    jaki hardcore.... to już ma max wszytko :O nie wiem, czy ktoś ich wogóle zdoła dogonić :D jak narazie są bezkonkurencyjni :))

  • 0

    2. ~Polan  2005-03-02 00:16:00  host: systemy186.toya.net.pl

    Trochę za ciężki moim zdaniem ... LOL, żartuję sobie of cours :D

  • 0

    3. ~stics  2005-03-02 09:10:00  host: 195.94.216.178

    Niezły, niezły... I wyposażony we wszystko! To jest telefon/aparat!:) I już z funkcją Walkman do której prawa wykupił Sony Ericcson!

  • 0

    4. ~RobertX  2005-03-02 18:39:00  host: bww174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wow. Imponujące parametry. Czemu Nokia nie robi czegoś takiego tylko do nowych modeli wklada swoje pierwsze kolorowe wyswietlacze i podstawowe funkcje!!!

  • 0

    5. ~xxxkamil  2005-03-02 19:01:00  host: net-com.net.pl

    a po co se mialby wykupic prawa do walkmana skoro to wlasnosc sony ??!! :D

  • 0

    6. ~WitekT  2005-03-02 19:18:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    xxxkamil: wlasność Sony, ale NIE SonyEricssona.

  • 0

    7. ~Pshemeq  2005-03-03 08:20:00  host: ato192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taaa.... telefon prawie doskonały... Ale jeśli szukać w nim wad to jego największą wadą jest brak Symbiana... Resztaj jest super!!!

  • 0

    8. ~gracjan_jot  2005-03-03 15:57:00  host: akl141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałbym żeby sony ericsson w koncu cos zmienil w sobie, bo wszystkie telefony moze i maja inne funkcje, itp, ale kazdy ma podobny schemat menu, podobnie ustawione klawisze funkcyjne.. w nokii kazdy telefon ma inna grafike menu :)

  • 0

    9. ~v-maniak  2005-03-03 16:03:00  host: host-62-141-203-48.kalisz.mm.pl

    wogule jest taki telefon w polsce można go kupić?!

  • 0

    10. ~gracjan_jot  2005-03-03 16:05:00  host: akl141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak myslicie, ile on moze kosztowac? mam zamiar go kupic, bo aktualnie mam nokie 7600..

  • 0

    11. ~djdj  2005-03-04 16:44:00  host: byo78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm a to jest telefon 3G czy nie??? wie ktoś???

  • 0

    12. ~WitekT  2005-03-04 17:39:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    djdj: przy system nie stoi "WCDMA", więc nie jest 3G. :)

  • 0

    13. ~MARTINEZ  2005-03-04 19:52:00  host: dfg204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gracjan- a po co ma zmieniac Menu jak jest doskonale - Nokia to juz w ogole przezytek teraz

  • 0

    14. ~  2005-03-04 22:22:00  host: vs182.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie ,to szkoda ,ze nie widziliście Siemensów serii X75:)Bo to jescze nie wszystko.......:)

  • 0

    15. ~blinds  2005-03-05 04:30:00  host: rrcs-24-39-132-77.nyc.biz.rr.com

    a jak siemensy serii 75 powaga godne siebie nowa seria jest konkretna pozdro

  • 0

    16. ~BKX18  2005-03-05 09:58:00  host: bxb127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Martinez ma racje, w SonyEricssonach jest najladniejsze menu, no brak symbiana to minus, ale i tak ich menu jest bardziej rozbudowane od konkurencji :)

  • 0

    17. ~gracjan_jot  2005-03-05 23:27:00  host: amc139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest bardzo ladne, ale te ich ikonki ciągle takie same:P mogli by zmienić styl ich, wygląd, chociaż w tym modelu.. ;)

  • 0

    18. ~polny  2005-03-31 18:24:00  host: dd42.internetdsl.tpnet.pl

    fajnie. w zestawie z telefonem jest karta pamięci o pojemności 512 mb. zajebiście

  • 0

    19. ~sti  2005-04-04 15:50:00  host: awb125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe skad to wiesz...

  • 0

    20. ~sti2  2005-04-06 20:57:00  host: aex154.internetdsl.tpnet.pl

    wystarczy przeczytać w gazecie ,,twoja komórka'

  • 0

    21. ~  2005-04-11 18:48:00  host: cjc31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w Twojej Komórce jest napisane że jest dostępna karta Sony MemoryStick 512 MB

  • 0

    22. ~Kuba  2005-04-12 16:24:00  host: 62.29.133.85

    Czy ten telefon wogóle się czymś różni od modelu K750i?? (poza wyglądem of course)

  • 0

    23. ~Miro  2005-04-15 17:39:00  host: 212.182.107.133

    Czy ktoś może wie kiedy ten phone będzie w Polsce i za ile można go nabyć? Dzięki z góry!!!

  • 0

    24. ~Dawid  2005-04-22 18:30:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    szkoda, ze przy takich funkcjach nie zadbano zbynio o wyglad.

  • 0

    25. ~hahaha  2005-04-22 20:57:00  host: abj38.internetdsl.tpnet.pl

    Skąd wiecie, jakie są ikony w menu???

  • 0

    26. ~sti  2005-04-29 17:23:00  host: aws234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja chce ten telefon :). Kiedy bedzie w PL?

  • 0

    27. ~pewna osóbka  2005-05-01 19:51:00  host: acu204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od gdzieś tygodnia.dostałam gio więc nie wiem ile za niego zabulili. ale jest extra ! nic wiecej nie potrzeba w nim! baardzo polecam!

  • 0

    28. ~T630-rozwalilem  2005-06-04 21:18:00  host: awd18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia to wedlug mnie gow**! SE to cos pieknego! fajne swierze i kolorowe menu! a nokia szare bez zycia menu i takie glupie! matko! SE jakie mozliwosci i bajery-to lubie! kupuje ten telefon na bank! napalilem sie na niego jak kiedys na swojego kochanego T310! :)

  • 0

    29. ~Marta  2005-06-10 17:53:00  host: rj170.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktos wie ile ten telefon kosztuje???

  • 0

    30. ~TOM  2005-06-14 23:49:00  host: bdx212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie jakie są różnice miedzy K750i, a D750i, a W800i? Moprócz tego że mają inne obudowy.

  • 0

    31. ~vasa  2005-06-19 21:21:00  host: dop227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale ile to kosztuje bo tak wychwalacie,że MUSZĘ go miec!!! tylko koszty!! ?? czy powyżej 1000 zeta? mozna nagrywać na wideo?? Czy jest może w promocji idei??
    buziaki
    Vasa

  • 0

    32. ~pedriux  2005-06-30 17:29:00  host: ntwklan-62-233-185-146.devs.futuro.pl

    Ten fon kosztuje okolo 2 tysiace(nowy). Tysiac zaplacisz za uszkodzony albo bardzo wyeksploatowany:)

  • 0

    33. ~VIP  2005-08-10 14:08:42  host: sr3.interplanet.pl

    gracjan_jot: taa nokia zmienia styl menu itp a funkje? prawie wszedzie to sano :P ja tam wole nowe funkcje i zastosowania techniczne w SE niz nowe menu w noki :|

  • 0

    34.  2005-08-13 11:34:58

    Ten telefon w odróżnieniu od k700i oraz D750 ma funkcję wolkman, czyli coś w rodzaju odtwarzacza mp3, który może być urochomiony bez włączania funkcji telefonu. Czyli słuchasz muzy, a nikt do ciebie nie zadzwoni, bo tel jest wyłączony :)

  • 0

    35.  2005-08-13 11:35:46

    No i jeszcze 2 mpx

  • 0

    36. ~Madzia  2005-08-17 15:48:18  host: staticline10529.toya.net.pl

    Wie ktoś kiedy będzie ten telefon dostępny w polskich sieciach np w plusie??:>

  • 0

    37. ~Goya  2005-08-18 00:32:12  host: cjx176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zalamka telefonik mozna kupic za 300 euro w paryzu tyle ze hurtem 10 sztuk. na sztuki po 350 euro. dla chetnych w nigerii za 190 dolarow tylko:P

  • 0

    38. ~prinee  2005-08-20 22:05:39  host: avr114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super jest od dawna na niego poluje ale cos nigdzie go nie ma !! jak ktos wie kiedy i w jakiej sieci w polsce sie pojawi to odpiszcie!!

  • 0

    39. ~dodo  2005-08-30 09:40:09  host: dsl-61-29-59-68.request.com.au

    w australi juz jest - kosztuje 800 baksow czyli jakies 2000 zeta. ciekawe jaka cene dostaniecie.

  • 0

    40.  2005-09-14 10:56:04

    Sprawdzcie www.pixmania.com Ten tel jest tam dostepny za 1702 PLN (z VAT) :)
    Ja chyba tam kupie K750i...

  • 0

    41. ~ktos  2005-09-19 16:57:28  host: abz174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niezle, kupie sobie

  • 0

    42. ~Magdulka  2005-09-26 10:17:52  host: umw-gate-tk.um.wroc.pl

    komórka super... lepszy od K750i więej pamięci... tylko szkoda że biały.. ale przy tych parametrach to da się wyciąć, dla mnie za drogi, ale jak ktoś ma możliwoś to niech kupuje.:-D ja poczekam do grudnia przed Swiętami tel tanieją.. ludzieniosą do skupu bo potrzebują kasę to tylko nie całe 3 miehy czekania...ale warto... polecam

  • 0

    43. ~magdulka  2005-09-26 10:20:38  host: umw-gate-tk.um.wroc.pl

    kosztuje już 1500... jeszcze drogo... ja czekam aż potanieje ;-)

  • 0

    44. ~luke  2005-10-01 08:59:25  host: bhk83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czym si rozni w800 od k750i, tylko softem? bo zgrac z w800 do k750i to nie problem

  • 0

    45. ~stasiu  2005-10-08 10:57:26  host: ajv125.neoplus.adsl.tpnet.pl



    Czy w telefonie Sony Ericsson W800i w załączonej karcie pamięci Memory Stick można też zapisywać zdjęcia czy tylko muzyke?

  • 0

    46. ~Jarecki  2005-10-10 12:56:38  host: ext-gw2-rta.pronet.lublin.pl

    Telefon jest kapitalny a nie świetny, fakt jest cięższy ale to wpływa na wrażenie iż jest taki zbity, masywny i odporny na upadki. Bateria też nie jest zła, no i multum funkcji :) Warty ceny mi się go udało kupić miesiąc temu za 1360zl :)

  • 0

    47. ~Jarecki  2005-10-10 13:20:32  host: ext-gw2-rta.pronet.lublin.pl

    Telefon jest kapitalny a nie świetny, fakt jest cięższy ale to wpływa na wrażenie iż jest taki zbity, masywny i odporny na upadki. Bateria też nie jest zła, no i multum funkcji :) Warty ceny mi się go udało kupić miesiąc temu za 1360zl :)

  • 0

    48. ~  2005-10-20 17:56:01  host: dab102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria do kitu

  • 0

    49. ~Rafał  2005-10-23 12:05:35  host: 62.29.164.252

    M.Piech juz dogonili a nawet przegonili Motorila e1120 jest po prostu lepszy i o niebo ładniejszy

  • 0

    50. ~Eska  2005-10-23 17:30:37  host: drv43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mozna go wygrac w toptransferze na esce

  • 0

    51. ~tejko  2005-10-23 19:30:58  host: p54A1D601.dip.t-dialin.net

    Wlasnie kupilem ten telefon jest super niezle odtwarza muze i robi super zdjecia i super nagrywa filmy no i ta pamiec naprawde super, wie ktos moze ile kosztuje sciagniecie polskiego menu do tego modelu ? niestey pisze z zagranicy i nie ma polskich znakow.

  • 0

    52. ~macier  2005-10-24 20:39:38  host: brv17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest SYMBIAN?????

  • 0

    53. ~+ToM'AsH+  2005-10-26 01:27:29  host: w3cache.dialog.net.pl

    Moim zdaniem ten telefon wymiata. Opcja walkmana rzadzi +radio to juz wypas a 2.0 mega pixelowy aparat to juz odlot poza nasz uklad słoneczny. W chwili opbecnej mam siemensa ST55. wyglad ma ladny(najbardzej podoba mi sie niebieska podswietlana klawiatura :D), zdjecia tez niczego sobie, ale to wszystko. W przyszlym miesiacu konczy mi sie umowa 2 letnia na koma i od razu zamieniam go na tego Sony Ericssona :D :D :D :D :D pozdro dla wszystkich komorko fanow :D trzym sie ....

  • 0

    54. ~MDMA  2005-10-29 16:48:45  host: 1.nat.ino.tvknet.pl

    mam zamiar kupić telefon i zastanawiam się czy SE w800i czy SE k750i, który z nich jest lepszy?? Pomocy !!!

  • 0

    55. ~yagi  2005-10-31 14:03:16  host: tn2.internetdsl.tpnet.pl

    Z tego co widzialem to jest tez do kupienia w Wyspach Heyah za 1699 zl...

  • 0

    56. ~jaduk  2005-11-02 09:24:55  host: dvt191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZAJEBISTY.............

  • 0

    57. ~bat  2005-11-16 15:43:30  host: cfs130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon bije wszystkie inne na łeb!

  • 0

    58. ~ZaLeS  2005-11-16 17:09:11  host: ckh94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik LUdzie nie wiem czego wy szukacie jakieś dziwne problem tel. jest najlepszy na rynku jak do tad a NOKIA 7600 hm może i fajny ale tylko z wyglądu..:]

  • 0

    59. ~nEo  2005-11-21 22:06:13  host: maq.kolornet.pl

    Mam go kupiłem w Germanos. Jak na polskie realia ten telefon rules!!!Ma wszystko co potrzebne do zycia a ten aparat i walkman normalnie miazga!!!

  • 0

    60. ~zenek ;)  2005-11-30 13:56:13  host: c125-60.icpnet.pl

    jakby co to ten telefon w zestawie ma karte 512 mb

  • 0

    61. ~michel  2005-12-01 12:51:03  host: dial-991.jgora.dialog.net.pl

    juz niedlugo bede go mial w sieci era na abonament za 575zł lub 360zł...telefonik jest doskonały i czy to wielki minus ze nie ma symbiana?

  • 0

    62. ~nEo  2005-12-02 15:34:11  host: maq.kolornet.pl

    A czy ktos wie czy ma on wymienne obudowy?? Wydaje mi sie ze powinien miec bo przedni panel mozna zdjac

  • 0

    63. ~hettman  2005-12-05 14:44:14  host: chello087207092181.chello.pl

    bawiłem się nim wczoraj u kumpla...ale odlocik,naprawde fajniutki...

  • 0

    64. ~AG  2005-12-05 15:57:03  host: dme159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy może mi ktoś powiedzieć, jak sprawuje się dyktafon? Ile w czasie i jakiej jakości nagranie mieści się w pamięci 64MB lub 512MB tego telefonu? Czy mając ten telefon dyktafon już będzie zbędny?

  • 0

    65. ~Norwegia  2005-12-06 14:25:55  host: 193.213.32.120

    prosze o szybką pomoc !! mozeci mi napisac ile kosztują telefony :Sony Ericsson W800i, Sony Ericsson K750i, Nokia N90, Nokia N92 PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    66. ~HeeZooToO  2005-12-06 22:02:13  host: nk-kawika.za.digi.pl

    wypasiona komóra za mało kasy za to co ma w sobie inne firmy taikejak nokia chciały by nie jak se1800zł

  • 0

    67. ~W800i  2005-12-07 20:12:21  host: inet1.chilan.net

    Mam tą komórke.Jest fajna zdjecia wychodzą bardzo dobze filmt troche gorezej.

  • 0

    68. ~EMERYTKA13  2005-12-09 19:33:38  host: 83.238.56.14

    W erze, ale na karte kosztuje koło (troszki mniej:))) 1700zł to znaczy starter ery dostaje sie za zyla:] Czyli nie na karte... oj... wiecie o co chodzi.
    Trochę głupia jestem... ale mam dylemat tel. czy może...:))))) NIEWAŻNE
    A jeśli tel. to jaki? Chyba ten, wcześniej chciałam k750i ale ten mi się jednak bardziej podoba. Bo jest sweety...
    Ale i tak z pewnością niedługo się rozmyśle. Narazie ten SE jest dla mnie the best-narazie. A o tym co pisałam na początku czytałam w takiej gazetce ery. To jakby ktoś miał wątpliwości co do autentyczności tych "danych" a wogole to danej bo napisałam tylko cene:))))))))))))))))))))))

  • 0

    69. ~marika  2005-12-16 18:27:49  host: bvq222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    michel- jak wysok płacisz, lub zamierzasz płacić abonament?

  • 0

    70. ~kajtek  2005-12-20 22:49:02  host: chello062179072013.chello.pl

    polecam w800..mam od miesiaca.. obecnie kosztuje ok 1700-1800zł.. zdjecia rewelacja.. video troszke gorzej ale jest.. walkman i takie tam.. poprostu super

  • 0

    71. ~KaRpiK  2005-12-24 16:41:31  host: bmg57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm tel jest Malina i Miodzio wiem bo poprostu go mam nie wiem czy na rynku polskim jest lepszy pozdro!!

  • 0

    72. ~anula  2005-12-27 09:52:10  host: bpa200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest zajebisty własnie mi go tata chce kupic hehe i bedzie git

  • 0

    73. ~DAX  2005-12-30 23:15:52  host: zv162.internetdsl.tpnet.pl

    Co wy wnim widzicie?? jest fajny i dobry ale wejdzcie na www.nokia.pl i obejżyjcie tam telefonikie np. NOKIA N70 zom x20!!!
    videorozmowa kamera sprzodu aparat do videorozmowy x2 owszę jest ładny ale niewiem czym się podniecacie!!

  • 0

    74. ~spedboy  2006-01-09 12:52:58  host: bzg26.internetdsl.tpnet.pl

    tel jest zaj***sty mozna go kupic w angli juz za 800zl

  • 0

    75.  2006-01-09 21:26:11

    ja może w przyszłym tygodniu będe go miał, bo tel jest nieźle wypasiony. a karta ms 512mb dodatkowo przyda mi sie do mojego playstation portable :)

  • 0

    76. ~danko  2006-01-10 15:41:20  host: brzezno6.attu.pl

    slyaszalem ze ich czesta wada jest wada joystica czy to prawda ???? niech ktos mi odpowie !!!!!!

  • 0

    77. ~michał  2006-01-11 15:30:14  host: inet3-pr.piasta.pl

    zamieniłem go z D750i (oczywiście z dopłatą)no i naprawde nieźle się sprawuje, w ogóle się nie zacina , a mp3 chodzą niesamowicie

  • 0

    78. ~GOsiek  2006-01-11 20:29:50  host: h-240-13.elektron.com.pl

    teraz mam taką chętke na tą komóreczke że masakra ale skad tu tyle kasy wziąć :D:DD

  • 0

    79. ~adamek  2006-01-13 08:19:37  host: acft125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    supciu telefonik parametry super wszystko super ciesze sie że ja będa niedługotaki miał

  • 0

    80. ~misiek  2006-01-16 17:47:37  host: bzt95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale wyjebisty fon!!!!!! kto ich dogoni w tej dziedzinie...

  • 0

    81. ~w800i rlz  2006-01-16 18:04:52  host: aqw50.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od niespełna tygodnia i jest wypasiony w kosmos ma wszystko w zestawie dostalem 512 mb karte :))) a walkmen rlz !! :D:D

  • 0

    82.  2006-01-20 16:16:23

    PAnowie nie wime czego sie czepiacie?
    NOKIA ma telefon z najlepszym aparatem 1.3 megapikseli!!! TEN ma 2.0 !!!
    Moim zdaniem "SE" sa jedna z najlepszych firm z telefonikami (najlepsza) POZDRO ALL

  • 0

    83. ~hania  2006-01-21 21:16:27  host: yx2.internetdsl.tpnet.pl

    CO TO JEST SYMBIAN ?! :|

  • 0

    84. ~irek  2006-01-26 11:22:53  host: dsu86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktory jest lepszy K750I CZY W800I

  • 0

    85. ~SE k 750  2006-02-01 14:05:41  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Ten fon nie ma nic więcej niż K750i.Mam K750i i miałem do wyboru W800i.Jest poprostu żadny !

  • 0

    86. ~niedoiformowany  2006-02-01 16:50:18  host: klient-236-213.petrus.com.pl

    czym właściwie różnią się k750i i w800i?

  • 0

    87. ~  2006-02-02 01:10:42  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Brzydki phon.Ja mam K750 i ma wszystko to samo a nawet więcej bo ma edge.Ten jest jak phon z kiosku dla dzieci ! POZDRO !

  • 0

    88. ~SE k 750  2006-02-02 16:56:29  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    K 750i nie ma EDGE ! Pozdro !

  • 0

    89. ~  2006-02-02 18:59:33  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Obudową i w zestawie W800i ma karte pamięci 512MB a K750i ma w zestawie karte pamięci 64MB ! Więc niewiele ! Pozdro !

  • 0

    90.  2006-02-03 19:27:27

    gazeta "twoja komórka"
    hmmm...nigdy o niej nie słyszałem ale musze zerknąć do kiosków kilku i zobaczyć czy ją tam moge kupic :)

  • 0

    91. ~ziom  2006-02-04 16:13:15  host: cache-cafe.netpark.pl

    wdlg mnie to koma z najwyzszej polki i jeszcze te 2 megapixele w aparacie... zajebista komora

  • 0

    92. ~  2006-02-04 16:41:40  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Lepszy jest K750i.A nie takie białe z pomarańczowym korpusem gówno.Jest szpetny.Nie polecam.Bruddzi się obudowa jak niewiem.A karta 512MB.HEH.Wole K750i.Przynajmniej pożądniejszy !

  • 0

    93. ~ziomek oszolomek  2006-02-05 17:27:09  host: CAG-EP-dbp-NC01-e0.energis.pl

    fajny takiego bym chcial

  • 0

    94. ~007  2006-02-06 16:39:19  host: host-81-190-139-232.olsztyn.mm.pl

    Mam ten telefon pelen wypas muzyka chodzi slicznie a aparat wypas jednym slowem za...sty telefon

  • 0

    95. ~Afryka Który kocha SE  2006-02-07 12:07:34  host: abqs202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest zarąbisty tlefon sam będę taki miał i uważam że to jet git tele

  • 0

    96. ~Afryka który go chve mieć  2006-02-07 15:45:38  host: proxy-14.tvk.torun.pl

    Ja go chce mieć od jkuż 2 miechów! ale skkąd tu tyle kasy wytrzasnać? Satarzy mówia , że dostane jak mi sie skończy umówka na LG C3310(takie tam badziewie) Ale ja nie wytrzymam do Lipca pomocy!

  • 0

    97.  2006-02-11 14:46:40

    Ludzie ten telefon jest superowy ale ile on kosztuje!:)Wiecie może??Na razie ten telefon wyprzedza tylko SE W810i i W900Ale za pare lat to napewno i ten telefon bedzie do niczego!!:D ALe ile on kosztuje w plusie jak bierzesz abonament za 165 zł to go masz za 799 zł ale jak mam ablonament 25 ??:P

  • 0

    98. ~legologo  2006-02-12 14:39:26  host: eit67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kosztuje ok 1200 zł. ale według mnie za takie możliwości to niska cena. To przecieżź połącznie odtwarzacza MP3, aparatu cyfrowego i stylowego telefonu.

  • 0

    99. ~Adamq  2006-02-13 22:09:02  host: amo210.internetdsl.tpnet.pl

    Mam SE W800i i .......kamera nagrywa tylko 4 sekundy wielkie baziewie

  • 0

    100. ~BlondiKD  2006-02-14 09:27:38  host: acxk134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik ten skołowano mi niemczech i nie moge się doczekać kiedy mi go podadzą. Zajebista maszyna!

  • 0

    101. ~sonik  2006-02-15 13:55:02  host: aob242.internetdsl.tpnet.pl

    Hej, mi sie ten telefon podoba i rozwazam jego zakup. Czy to jednak prawda co napisal powyzej Adamq? Czy naprawde nagrywa video tylko 4 sekundy? Wydaje mi sie to niemozliwe :/ Ale nawet jesli tak to na pewno nie jest to zadne badziewie

  • 0

    102. ~Pietars  2006-02-18 17:41:00  host: adn18.internetdsl.tpnet.pl

    Czym ten fon się różni od k750i?

  • 0

    103. ~xxx boski  2006-02-19 14:20:26  host: host-216-46.veranet.pl

    telefon kosztje teraz 1200-1300zeta, ja kupilem za troche wiecej ale uwaqzam ze warto za taki telefon dac tyle kasy, jest boski:D:D:D nie wiecie czym sie rozni w800 od w800i??

  • 0

    104. ~____  2006-03-03 12:37:38  host: apgk.man.busko.pl

    sony ericsson kładzie się na kolanach przed nokią i simens-em

  • 0

    105. ~world fon  2006-03-17 11:51:56  host: awv184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja dziewczyna ma ten fon, w sieciach jego niema,jest dostepny bez aktywacji za 1600zł w sklepach, ok.1200zł na allegro...telefon ma wszystko co potrzebne i jeszcze wiecej,domyslam sie ze niewielu z was by korzystalo teraz z UNTS`a wiec poco te wymagania, UNTS w polsce jest słabo rozwiniety,to dopiero rusza...telefon jest bardzao dobry,polecam,

  • 0

    106. ~ksc  2006-03-18 12:04:20  host: efr222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm chlopaki w800 ,k750 i d750 czyli tkz "święta trójce Se " mozna dawno jsuh kupic w sklepach i na allegro za nawet przystępne ceny.Ktos tu probował porównywać Nokie do Se....moze ktoś widział najnowsze telefony noki 7360 ,7370,7380 ->>muahhaa kicha na maxa!! wiecie ile pamieci ma 7360? 4mb!! 4mb !! wewnetrzej pamieci!! cud techniki! i ze takie teleofny wychadzą jeszcze X_x..na poczatku sie załamałem myśle se pewnie nadrobią to kartami pamieci a tu kicha !!! lipa!!! nie ma wejscia na karty zadne! 4mb..napewno wam starczy....na mnostwo mp3 i tysiace zdjec...!

  • 0

    107. ~Bob  2006-03-18 21:39:58  host: gprs5.plusgsm.pl

    Szkoda, ze SE niemal nie rozwija telefonow w strone UMTS i EDGE.

  • 0

    108. ~ocko  2006-03-20 01:35:41  host: eft131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon drogi ale zajefajny:) Mam zamiar go kupic ale jeszcze brakuje kasy :D

  • 0

    109. ~sonik  2006-03-23 14:46:17  host: aob242.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon. Mam go już tydzień. Czekałem długo i myślałem, że się już nie doczekam. Ale warto było. Jest super. Jest funkcjonalny, zgrabny i ma wiele bajerów. Zdjęcia robi świetne. Dżwięi głośne i czyste - w porównaniu z Nokią zdecydowanie lepiej. Nawet kolory (którym nie wszystkim pasują) uważam za świetny wybór - telefon jest bardziej charakterystyczny i ciekawy. Dla konformistów polecam szare i ciemne i ciężki Nokie ;) Naprawdę bardzo polecam W800i

  • 0

    110. ~maciek  2006-03-27 14:46:05  host: staticline10535.toya.net.pl

    HMM telefonik niezly mam tydzien i narazie zauwarzylem dwa minusy pamiec jest nie stala po polaczeniu sie z komputerem przez usb kasuja sie zdjecia muzyka filmy tapety a drugi to to ze blokada klawiszy nie dziala na zaslone obiektywu co za tym idzie jak obiektyw ci sie otworzy w kieszeni to blokada sie wylancza ale tka pozatym to warto go miec bo zdjecia i filmy robi zajebiste

  • 0

    111. ~Xardas  2006-03-28 09:39:04  host: cfr173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest super telefon tylko szkoda ze taki drogi. Ten telefon to moje marzenie :-)

  • 0

    112. ~michu  2006-03-31 19:26:01  host: dfm89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem t610 cool pozniej t630 spoko a teraz kupie w800i mam nadzieje ze nie bedzie problemow z dzojem bo w tamtych nawalal przy okazji w plusie pod wzgledem telefonow jest shit w orange to dopiero wybor

  • 0

    113. ~Isaac  2006-04-01 11:24:27  host: azi150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sony i SonyEricsson to chyba raczej to samo... tylko połączone zostały 2 firmy... Oni nie wykupili 'walkmana' bo przeciez to jest integralna czesc sałej firmy sony i sonyericsson. Nic nie kupowali. Bo jeżeli mieli by kupić to Nokia by chyba ich wyprzedziła leciutko.

  • 0

    114. ~ziomasek  2006-04-02 10:39:50  host: aww68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest ten symbian ??!!??!!?? :]

  • 0

    115. ~duss  2006-04-02 13:26:24  host: ebw170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy mozna w nim ustawic mp3 jako dzwonke???

  • 0

    116. ~duss  2006-04-02 13:28:26  host: ebw170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy mozna w nim ustawic mp3 jako dzwonke???

  • 0

    117. ~DaNtHaR  2006-04-02 22:17:28  host: abji22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W800i kosztuje ok. 1500 zł :):)

  • 0

    118. ~  2006-04-03 20:34:57  host: w3cache.n.INTELINK.pl

    JEST PIĘKNY !!!!!!!

  • 0

    119. ~Kubaso  2006-04-04 16:08:14  host: serwer.arakis.biz

    ja wam powiem tylko jedno NAJLEPSZY TELEFON NA ŚWIECIE. wiem bo mam

  • 0

    120. ~Rafał  2006-04-09 10:32:47  host: swietochlowice.stk.net.pl

    Kolega kupił sobie taki telefonik i powiem ze bajer !!. Wszystko w nim jest. Jakosc filmów 3gp super i nieograniczona długosc. Aparat 2 MPX i tez super jakosc. Mozliwosc robienia filmów w całkowitej ciemnosci. Zbieram na taki. Pozdro

  • 0

    121. ~`to ja  2006-04-09 16:35:43  host: yo186.internetdsl.tpnet.pl

    miałem ten telefon miesiac skaradzono mi go na imprezie szkoda a telefonik jest super

  • 0

    122. ~marex  2006-04-09 17:23:48  host: prosie11-1.aster.pl

    WYRAbisty tel mam go od 2 miesiecy supcio :D ;]

  • 0

    123. ~BaVooW  2006-04-13 16:08:48  host: nat-krl.karolin.pl

    fajny fajny ale cholera 1000 zeta to dla mnie duzo...

  • 0

    124. ~@g@  2006-04-16 14:14:45  host: bcu40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest zarąbisty, ma wszystko to co chciałabym mieć..... ale jego cena jest zabujcza (1561,60zł)!!!

  • 0

    125. ~Basiulek  2006-04-24 17:38:30  host: 83.68.76.113.brzesko76.tnp.pl

    mi ten telefon sie podoba, przezył tyle wstrząsów i jeszcze zyje jak miałam motorole to jeden upadek i po niej:D

  • 0

    126. ~@@@  2006-04-26 15:02:51  host: host130.219.146.194.generacja.pl

    ten telefonik jest zajebisty!! ale czy jest dostepny i nnych kolorach, bo te nie za bardzo mi sie widza??!! ;/ ale i tak jest wypasny i tak go bede miec ... jeszcze dzis ... nie ma go co porownywac z innymi , bo wymiata ... zianie

  • 0

    127. ~sok  2006-04-27 14:02:40  host: abrv153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ile taki telefom kosztuje. nich ktoś mi powie.

  • 0

    128. ~oj tak  2006-04-28 12:28:49  host: chello084010170208.chello.pl

    ten telefon jest wybisty,, chociaz nokia n90 jest lepsza................... o wiele.. mamte telefoniki. miesci sie na nim 150 calutkich piosenek... 512 mb. zajebiscie. i kolorem w oczy sie rzuca.

  • 0

    129. ~redharry  2006-04-30 14:22:58  host: efo202.internetdsl.tpnet.pl

    Witam
    Mam ten tel od 2 dni jest zarombisty ma wszystko a słuchawki są cudowne basy to normalne miodzio. ale jest problem żeby załóżmy schować tel lub coś innego do pudełka to jest poprostu piekło

  • 0

    130. ~laska  2006-05-02 00:40:02  host: cjc203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słyszałem że w erze jest w800i od 160zł. na abonament bajerandzko

  • 0

    131. ~mariusz  2006-05-04 15:20:59  host: acsa36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SONY ERICSSON RULES!!!!!!!!!!

  • 0

    132. ~figa26  2006-05-09 12:35:43  host: eeq170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja chce taki telefonik..
    napiszcie mi gdzie mozna go kupic i za ile??!! pliskaaa

  • 0

    133. ~sssbacz  2006-05-09 21:55:04  host: 196-1-186-59.nitelnet.com

    będę mieć w810i lepszy jest

  • 0

    134. ~agrr  2006-05-10 14:47:38  host: cvo82.internetdsl.tpnet.pl

    Bede mial ten fonik jutro albo pojutrze:D
    mial byc dzisiaj ale kolega taty z zagranicy jutro wraca:///
    ale z tego co widze to JEST NA CO CZEKAĆ..:O

  • 0

    135.  2006-05-11 09:34:07

    figa26: Kupisz go na aukacjach, w salonach Plusa i Ery, w sklepach z elektronika...

  • 0

    136.  2006-05-11 09:34:51

    laska: Jest moze i za tyle ale czy bedziesz placic abo 300zl zeby tanio kupic telefon???

  • 0

    137. ~Genuine Risk  2006-05-20 18:01:49  host: 83.238.232.138

    mam pytanko czy obiektyw jest zabespieczany zasówką jak w zwykłym aparacie foto??? telefon jest zarąbisty i chce go mieć :PPP

  • 0

    138. ~G  2006-05-20 18:13:33  host: 83.238.232.138

    telefon jest wypas!!! można by jeszcze go zmixować z K800i a dokładniej aparacik z K800i a walkman z W800i i karta 1GB to by był hit

  • 0

    139. ~pati  2006-05-28 17:46:39  host: w3cache.ino.tvknet.pl

    który telefonik lepszy?? nokia n70 czy sony ericsson w800i czy ktos mi powie??

  • 0

    140. ~cracer  2006-06-01 20:34:57  host: abxt128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ci powiem ze N70 jest telefonem 3G i jest wyposazonyw symbion (mozna instalowac rozne programiki itp) , lecz ma on gorszy aparat i gorzej odtwarza pliki mp3. ja bym kupił W800i

  • 0

    141. ~  2006-06-03 18:54:20  host: abbg61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko... I nie będę pierwsha... ile w tej chwili koshtuje ten boski (oh...) telefonik?? I czy można go dostac w OrAnGe?

  • 0

    142. ~tomek10000  2006-06-05 19:40:15  host: aix18.internetdsl.tpnet.pl

    czym sie różni od K750i?

  • 0

    143. ~gbj,l  2006-06-07 21:11:19  host: chello087206175061.chello.pl

    w800górą i k750i razem z nim

  • 0

    144. ~Mordeczka  2006-06-08 21:07:48  host: nat-go2.aster.pl

    Telefon jest wporzo....tylko cena nie jest najnizsza!!:) tak ogólnie to jest zajebisty....

  • 0

    145. ~anulka  2006-06-10 18:45:30  host: chello087207059150.chello.pl

    Miałam k750i a teraz mam ten telefonik, i praktycznie niczym się nie różnią, z tym że w800 ma o niebo lepsze słuchawki (w k750i jedna się zespuła... [*] ), które mają po prostu BOSKIE basy :D Sluchanie muzyki w nim to miód na serce, poprostu. :) Tylko że za chiny ludowe nie moge znaleść w nim dyktafonu (w k750i miałam go w skrótach, a tu o:P )

  • 0

    146. ~superwoman  2006-06-12 06:24:33  host: h226095.net.pulawy.pl

    hehehe...ten fon jest wypas,mam go juz pół roku i nie mogę narzekać.sprowadzony z Anglii,dostałam go tak wogle na gwiazdkę...menu jest więc po angielsku,ale już trzeci rok mam komórę z angielskim,więc loozik.i nie bójcie siefonó z angielskim menu!!! ;ppozdro.

  • 0

    147. ~Trinitron  2006-06-13 18:33:28  host: aru5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w800i lub w810i ma opcję wideo?

  • 0

    148. ~Marcin_16  2006-06-17 12:59:02  host: dcs103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fon po prostu debest. mam go i moi znajomi go mają i jest niezastąpiony. :-):-):-):-)

  • 0

    149. ~Sabrinka  2006-06-20 22:26:20  host: cxc186.internetdsl.tpnet.pl

    Siema!Chce kupić ten fon,ale niewiem czy Nokia 6230i niejest lepsza....doradźcie coś...bo niewiem co wybrać!

  • 0

    150. ~Wiola  2006-06-21 17:49:38  host: tw1b.rdi.pl

    który lepszy W810i czy W800i??

  • 0

    151. ~Zodiac  2006-06-21 20:42:50  host: aarn8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś czy w tym fonie mozna zmieniać obudowe????

  • 0

    152. ~MAX  2006-06-23 17:15:35  host: ckw180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Elo! Mam ten telefon od lutego i jest zajebisty... Jestem z niego ogromnie zadowolony, wg. mnie jest lepszy od n6230i, ponieważ ma ładniejsze i wygodniejsze menu, animacje w menu i mozliwości ustawienia skrótów są niewyobrażalne. Również obsługa joystick'a jest o wiele wygodniejsza niż w n6230i. Nie mówie tego dlatego, że jestem fanem SE, ponieważ przed nim miałem same nokie, zaczynając od 5110, 8810, 8210, 8850 i na 6100 kończąc i do póki nie miałem w ręku SE K750i(o identycznych funkcjach) chciałem kupić właśnie n6230i. Ktoś pytał, czy ma funkcję wideo. Owszem, ma, ale to jedyna rzecz jaka nie dokońca mi się podoba, ponieważ w porównaniu z rozdzielczością zdjęć, rozdzielczość filmów jest wręcz śmieszna i wynosi tyle co rozdzielczość wyśmietlacza, czyli 176x220. Natomiast rzeczą, która robi największe wrażenie, to pamięć, która wynosi: w telefonie 38MB i na karcie (dołączonej do telefonu) 512MB!! Telefon ma możliwość obsługi karty 2GB, gdzie np. niektóre nokie tylko do 1GB. A co do tego, że SE W810i jest lepszy, to nie prawda. To jest nadal ten sam telefon, tylko w innej obudowie, tak samo jak K750i i D750i. Mam nadzieje, że pomogłem niektórym w dokonaniu wyboru. :P Pozdrawiam: MAX !!

  • 0

    153. ~ralf  2006-06-25 15:54:13  host: absu61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od zeszłego piątku i gdy włączam walkmana to on mi się zawiesza czy ktoś wie jak można temu zapobiec czy muszę go oddać do serwisu telefon wyjechany

  • 0

    154. ~wedek  2006-06-26 14:44:10  host: 194.185.jawnet.pl

    ja kupuje 6230i bo kasy niemam a sony ericssona kupie za rok oczywiscie w80i tylko niewiem co lepsze nokia6230i czy se700i bo majom podobne funkcje ktury ma lepszy aparaty i gdzie lepiej chodzom mp3 czekam na odpowiedz

  • 0

    155. ~kosa  2006-06-27 18:55:03  host: pa126.kietrz.sdi.tpnet.pl

    helo czy ta komóra ma 262tys. kolorów czy 252,bo sprewdzałem natej stronie to jest napisane że ma 252 a na głównej stronie SE jest 262?A co do różnicy między k750i a w800i to jest kilka zapraszam na www.sonyericsson.pl

  • 0

    156. ~o.n.a  2006-07-03 17:25:54  host: dip52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kosa: 262tys kolorow :D

  • 0

    157. ~MaTeUsZ  2006-07-06 10:04:30  host: bld194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "wedek",proszę cię,naucz się trochę ortografii bo to co Ty wypisujesz jest straszne np.:"ktury" się pisze przez "ó".
    A co do telefonu to jest super, ale cena jest nie na moją kieszeń:(

  • 0

    158. ~Misiek  2006-07-07 13:14:57  host: 195.117.255.188

    do: anulka - nagrywanie dzwięku powinno być w "Rozrywce" - przynajmniej tak jest w K750 :)

  • 0

    159. ~Smykuś  2006-07-07 19:39:10  host: atf124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie który telefon jest lepszy sony erikson W810i czy W800i ???czekam na odpowiedz na gg2630188 lub tu

  • 0

    160. ~::  2006-07-08 12:09:37  host: ckl206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest naprawde super !! Mieści sie w nim bardzo dużo obrazków i dźwieków !!!!!! Mam pytanie ile tam można kręcić film ????

  • 0

    161. ~jjnpimp  2006-07-10 20:36:17  host: aclg34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytaliście czym on się różni od k750i/d750i.
    NICZYM a jego cena jest wyższa jedynie o wartość słuchawek i karty pamięci większej w zsetawie. Nieda się ukryć słuchaweczki zajebiste:D. mają inny system, ale da się d750 i k750 zaktualizować. Polecam NOKIĘ 6680. To cudo wymiata:D

  • 0

    162. ~dr. tom  2006-07-10 21:48:23  host: ddi233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest na prawde zajebisty..mam go juz troche i jestem z niego bardzo zadowolony...polecam...!!!!!!!!!

  • 0

    163. ~malInka  2006-07-15 22:10:20  host: 80.50.77.134

    Telefonik zaaaaaaaajebistyyyy!! robi laaadniutkie zdjecia a menu jak w kazdym innym (chyba) mi siee podoba :P

  • 0

    164. ~MG  2006-07-15 23:13:13  host: static-host-195.225.121.232.bait.pl

    Jak długie filmy można nim nagrywać???? PROSZE O ODPOWIEDŹ, z góry dziękuje

  • 0

    165. ~  2006-07-16 08:38:45  host: 80.50.77.134

    No wlasnie.. jak? :/ u mnie to tylki 10-sekundowe :/

  • 0

    166.  2006-07-16 11:20:12

    Więc ja chce sie zapytać ile ten telefon kosztuje, ale nie na allegro tylko w sklepie? Chce go kupic ale na allegro nie chce ryzykowac a uzywany mnie nie interesuje.

  • 0

    167. ~MG  2006-07-17 18:56:31  host: static-host-195.225.121.232.bait.pl

    Czy ktoś wie w którym salonie Plusa jest on dostępny w Warszawie??? Bo w wielu miejscach pytałem i mówią że trzeba czekać na dostawe bo sie skończyły :/

  • 0

    168. ~ucofb  2006-07-24 18:21:52  host: anu254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    który mam kupic W800i czy K750i? Który i dlaczego proszę o pomoc!!

  • 0

    169. ~kilof  2006-07-24 23:18:53  host: ass139.internetdsl.tpnet.pl

    chybacie powalilo se w800 jest owiel lepszy d nokii 6230i mojbratma ta nokie ato taki szajs odrazymowie ze SEW800 jest najlepszy!!!!

  • 0

    170. ~coval  2006-07-28 08:47:19  host: eei179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    narazie mam nokie 6020 na abonament jeszcze poltorej roku i zamierzam go sobie kupic :D

  • 0

    171. ~coval 1222  2006-07-28 12:17:10  host: eet154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm fajny fonik i wlasnie w tym moje pytanie mam jak narazie nokie 6020 na abonament i musze jeszcze czekac poltorej roku zeby zmienic komore i nie wiem czy go kupowac jak mi doradzacie???

  • 0

    172. ~**MoN!s**  2006-07-28 13:55:31  host: cfn6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hey mam problem, waham się pomiędzy SE W800i a nokią 7360 poradzicie mi coś,który lepszy??? Boję się,że w SE mi się popsuje joistick...

  • 0

    173. ~adrian_1910  2006-07-30 11:20:34  host: 82.139.32.153

    mam w800 od paru tygodni i muszę powiedzieć że
    poprostu wymiata ponadto pamięć 512 potrafi pomieścić sporo mp3 itp. jeśli chodzi o różnicę pomiędzy w810 a w800 to w810 ma edge
    czyli szybki internet

  • 0

    174. ~matte  2006-07-30 20:24:35  host: user15.230.udn.pl

    do MAX
    W810 jest lepszy! ma EDGE a pozatym to samo ;P

  • 0

    175.  2006-07-31 13:54:53

    matte: To nie do konca to samo bo oprocz EDGE jest kilka usprawnien w menu na lepsze i mozliwosc aktualizacji softu przez GPRS/EDGE (bez udzialu komputera)...

  • 0

    176.  2006-08-01 00:28:48

    Do ~**MoN!s** jak masz problem który to kup zamiast tych dwóch W810i jest lepszy od W810 a dolozysz tylko kilka zloty i w nim nie ma analogu wiec ci sie nie popsujesz i bedziesz z niego zadowolony polecam

  • 0

    177. ~triceps  2006-08-02 01:48:15  host: dkm34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    filmy mozna krecici ile sie zmiesci na karcie pamieci. Trzeba tylko w menu "tryb zdjec" i "wideo wysokiej jakosci"zeby nie robilo filmow do mms'ow

  • 0

    178. ~Lian  2006-08-03 17:15:19  host: w3cache.piotrkow.net.pl

    Ten telefon jest dobry nawet bardzo, ale nie uważacie że troche "mały"?? Widziałem małe ale ten jest bardzo mały chodziasz może i dobrze zmiesci sie w kieszeni:)

  • 0

    179. ~W800i  2006-08-04 13:18:50  host: bqr164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon suuuper!!!Pod kazdym wzgledem!!!A jesli chodzi o filmiki to mozna nagrywac w pi*** i troche!!!Sadze ze kolo godziny albo dluzej.OJ WAAARTO!

  • 0

    180. ~Iza:)  2006-08-05 08:49:27  host: acfl247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś może wie jaka jest różnica między baterią NB-4L 1500mAh a 1700mAh? Logicznie ta druga powinna być lepsza, ale ta pierwsza jest droższa i tego nie rozumiem. Pomóżcie proszę!

  • 0

    181. ~Bulkowsky  2006-08-07 19:13:03  host: dxs244.internetdsl.tpnet.pl

    Mialem w800i i nigdy juz nie chce sony ericssona poniewaz padl mi glosnik sam glosnik to niewielki koszt ale jak w telefonie przewidzianym do sluchania muzyki moze pasc glosniczek ?? Telefon ogolnie fajny ma kilka plusow np Na plus zasluguje slownik t9 bardzo dobry na plus rowniez zasluguje radio z RDS na minus latwo zarysowalna obudowa dluzsze pliki muzyczne zamulaja telefon.teraz mam nokie 3250 ktora Ma symbiana :) ma lepsze sluchawki i jak to nokia nie zepssuje mi sie Se to dobre telefony sa bardzo nowoczesne i maja przystepna cene ale ogolnie wole nokie poniewaz jest trwalsza i ma symbiana !! Pozdrawiam i polecam nokie.

  • 0

    182. ~Aroo  2006-08-08 16:35:29  host: 83.68.73.102.debica73.tnp.pl

    Facet Sony ericsson W 800i jest gorszy od sony ericssona K750i ja mam telefonik i wiem co potrafi K750i jest najlepszy!!!!!

  • 0

    183. ~mario  2006-08-11 14:58:38  host: abof202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon zajefajny, ale zdaje mi sie ze zacicho odtwarza muzyke, i dzwoni

  • 0

    184. ~=Tom=  2006-08-11 18:58:41  host: 62.93.41.7

    Kto wie ile ten telefonik kosztuje w Angli??? Odp

  • 0

    185. ~Bulkowsky  2006-08-12 17:19:04  host: dxs244.internetdsl.tpnet.pl

    Przeciez K750 niczym sie nie rozni moj kuzyn ma tekiego i jest identyczny jedynie niema Walkmana

  • 0

    186. ~Wiktor.L  2006-08-13 13:51:51  host: host81-153-33-222.range81-153.btcentralplus.com

    W ANGLI ten telefon kosztuje 235£ wiem bo jestem w Angliiiii ! :)

  • 0

    187. ~fonmania  2006-08-14 23:28:35  host: abis163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A co to jest ten walkman???

  • 0

    188. ~dżony  2006-08-15 12:19:17  host: 213-238-76-19.adsl.inetia.pl

    w Anglii kosztuje 180 funtów nowy i ok.120 uzywany. tydzień temu przywiozłem to na ceny sie napatrzyłem:)

  • 0

    189. ~niunia  2006-08-17 11:19:05  host: blb193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajefajny fonik mam go od 2 tygodni i nieźle wymiata!!! Gorąco polecam!!! :) Pozdro

  • 0

    190. ~VTEC  2006-08-21 02:16:52  host: poczta.zaset.pl

    Masz hajs to kupuj. Przerasta nawet najwyższe oczekiwania.

  • 0

    191. ~adam  2006-08-25 13:11:44  host: aab234.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko. za 500zł to najlepiej jaki kupić telefon (jaki model) czekam

  • 0

    192. ~Math  2006-08-25 15:55:42  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    No za pięćset złoty to ja bym Ci radził motorole rokr e1 zobacz sobie, ale to fon tylko do muzy.

  • 0

    193. ~  2006-08-27 12:42:32  host: ztpnet-73-171.ztpnet.pl

    za 500 zl kup nokie n70:)

  • 0

    194. ~Agi  2006-08-27 19:53:29  host: 83.238.59.18

    Eh sory bardzo a dzwonki np. true tony mozna ustwaiac jako dzwonek w tym fonie... albo takie jak mp3... bo w SeT630 nie chodza dzwonki w formacie amr... no i nie wie3m czy mi sie oplaxca ten fonik :p

  • 0

    195. ~Agi  2006-08-28 23:34:42  host: 83.238.59.18

    Okaa już sie dowiedzialam... wiem ze nikt nie wiedzial....

  • 0

    196. ~Agi  2006-08-30 17:32:14  host: 83.238.59.18

    Gorzej nikt sie na tym nie zna :P

  • 0

    197. ~matima  2006-09-05 19:51:52  host: systemy214.toya.net.pl

    Witam ja mam zamiar kupić NOKIE N73 . Co wy na to ???

  • 0

    198. ~  2006-09-05 20:16:29  host: systemy214.toya.net.pl

    czy ktoś taką ma i jak się sprawuje

  • 0

    199. ~Matrax  2006-09-15 21:39:17  host: ddv113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja posiadam ten fonik i jest wysmienity :) co do waszych opini obudowa sie nie rysze tylko na aparaciku sie troche zdziera lakier jak sie zepsuje glosniczek to jakis trefny telefonik k750i to ten sam fon tylko ze bez walkmana i nie mowcie tu ze k750i jest lepszy bo to jedno i to samo... Ja go posiadam od stycznia i nic sie w nim nie zepsulo... co do symbiana to jedno wielkie copstwo spowalnia tela :/ system operacyjny to masz na kompie a nie w komie wiekszosc ludzi ktorych znam i ktorzy mieli nokie z symbianem to powrocili do normalnych telefonow bo i tak symbian sie im do nieczego nie przydaje wiec to nie ma zadnej roznicy... Pozdro :)

  • 0

    200. ~Vasunia  2006-09-16 11:34:34  host: prosie21.aster.pl

    Czy w tym modelu są tylko fabryczne (tak jak np. K508i) dzwonki SMS czy można wybierać swój dźwięk?
    HELP :*

  • 0

    201. ~asnin  2006-09-17 15:06:57  host: dvf99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm jak myslicie lepszy jest ten fonik czy se w710i prosze o rade bo jestem zgubiony;p

  • 0

    202. ~rafi  2006-09-17 19:18:47  host: xdsl-10988.zgora.dialog.net.pl

    jezeli wgram softa od w800i do k750i to bedzie taki sam jak w800i???

  • 0

    203. ~qwerty  2006-09-27 15:32:34  host: eax154.internetdsl.tpnet.pl

    POWIEDZCIE MI CZYM SIE ROZNI ODTWARZACZ MUZYKI W SONY ERICSSON W800I (WALKMAN) OD NP; SONY ERICSSON K800I ???? BO NIE WIEM :D:D:D:D ??

  • 0

    204. ~haziaj  2006-09-28 09:56:25  host: bdu195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon nie do zdarcia mam go pół roku i sie nie psuje

  • 0

    205. ~pieczen  2006-09-29 08:00:45  host: ast66.internetdsl.tpnet.pl

    Witajcie mam nokjie n93 i czasem mi sie wiesza symbian!!!Czego to może być wina????

  • 0

    206. ~rafi  2006-10-08 20:14:53  host: xdsl-10988.zgora.dialog.net.pl

    zapytaj tych co mają n93

  • 0

    207.  2006-10-17 21:52:35

    MAM PYTANIE.... ILE ON KOSZTUJE TERAZ W ANGLII?? i czy sie czesto JOY psuje??

  • 0

    208.  2006-10-17 21:54:24

    ILE ON MOZE TERAZ KOSZTOWAC W ANGLII?? i chodzi raczej o nowy;] albo uzywany - zadbany :P pROSZE O POMOC aha, i czy czesto psuje sie przy nim JOY?? :D pozdrooo

  • 0

    209. ~mati  2006-10-18 19:10:32  host: axo117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ilu można rozszerzyć pamięć zewnętrzną?

  • 0

    210. ~buchcialdo  2006-10-19 19:50:12  host: 83.238.234.237

    czy to prawda ze ten tel ma cichy glosniczek ten do rozmow?? a mp3 z glosniczka sa glosne??

  • 0

    211. ~javaa  2006-10-21 12:40:25  host: bqt77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefoon i mialam do n iego dolaczony kable USB ale zadnego oprogramowania do niego nie bylo i nie moga sciagac !moze sie orietujecie gdzie mozna znajsc na necie sterowniki do niego ?szukalam ale nic ...

  • 0

    212. ~NAWROT  2006-10-25 22:19:28  host: bte84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niewiem,kupić tego tela za 500zł czy nie??miałbym tylko do niego ładowarke a telefonik ma dopiero 2tygodnie.wszędzie piszą że to cacko,skusić sie??

  • 0

    213. ~AfrO  2006-10-27 13:02:44  host: okno.nso.pl

    adam polecam ci sony ericssona w 300 i poniewasz jaet to bardzo fajny telefon, i wcoale niema takich głupich i małych pszyciskwó,jedynie co moge onim złego powiedzieć to że maza słabom rozdzielczość i nie wszystkie gry działajom

  • 0

    214. ~domaaa  2006-10-27 21:36:07  host: acia163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej..chciała bym mieć ten fonik :) po waszych opiniach :D,bardzo mi sie podaoba obecnie mam SN k700 i , powiedzcie Mi opyla się?! :D:D prosze o szybką odpowiedz narazka :*

  • 0

    215. ~Adire  2006-10-29 15:06:17  host: aob144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi sie ogulnie telefon podoba vede go mial za 8 miesiecy

  • 0

    216. ~Setyk  2006-10-29 22:22:15  host: ail165.internetdsl.tpnet.pl

    ja tak na prawde bym chcial wiedziec czym on sie rozni od w700i jak by ktos wiedzia lbylbym wzieczny za odpowiedz, moze dzies to tu juz jest ale 215 opini nie chce mi sie czytac.

  • 0

    217. ~lukasso  2006-10-29 23:51:26  host: systemy59.toya.net.pl

    Ludzie po chol;ere kupowac w 800 jak mozna miec d 750i o polowie nizszej cenie ??? Dla ladnego napisu walkmann czy dla wiekszej karty pamieci 512 ?? bo czegos tu nie rozumiem ?? co moze lepszy procesor dzwiekowy tak ? mam d750 w800 i dzwiek porownywalny (napewno nie warty takiej roznicy) a do d750 i tak kupilem 1g karte a nie 512 i ok !!!!

  • 0

    218. ~lukasso  2006-10-30 00:17:31  host: systemy59.toya.net.pl

    Drogi kolego ~Matrax Czy ty wiesz wogule co to jest symbian ??? spowalnia koma ?? zawiesza kom ?? i co jeszcze powiesz ?? skoro tak to zamiast komputera kup sobie konsole to ci sie na pewno nie zawiesi !!! posluchasz sobie mp3 pograsz w gry i inni beda mieli spokoj od Ciebie :) To zalezy co dla kogo !! jesli jestes gosciem ktory tylko gra i slucha muzyki to sobie faktycznie kup jakiegos SE a nie bierz sie za komentowanie rzeczy na ktorych sie nie znasz ok ? symbian jest dla ludzi ktorzy umieja z niego korzystac a nie dla matolow !! Wiec zrob cos dla innych i zabierz raczki z daleka od tego sprzetu -> to dla ciebie i tobie podobnych :) szkoda słów narq.....

  • 0

    219.  2006-10-30 17:58:28

    Czym się rózni jakość muzyki w SE k750i od np. SE W800i.Co daje funkcja Walkman. Z góry dziękuję za odpowiedż;]

  • 0

    220. ~qrzyh  2006-10-30 22:21:35  host: abpj85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie co? Wqrza mnie to jak wiekszosc probuje na sile wcisnac ze ludzie to idjoci bo wydaja wiecej pieniedzy za w800 "jak mozna miec d 750i o polowie nizszej cenie ???" A gowno prawda!!! K750i chodza srednio 100-150zl drozej co przy okolo 550zl za K750i nijak jest polowa... :/ A pozatym moze ci wszyscy ktorza tak nachalnie probuja nam wcisnac swoje zdanie wreszcie uszanuja to ze posiadacze W800 kupili te telefony dlatego, bo chcieli wlasnie je, a nie ludzili sie ze majac K750i to tak jakby mieli W800... Ok, soft mozna przy dobrych ukladach samemu sobie wgrac, ale do K750i doliczcie sobie obudowe i sluchawki od W800 (oryginalne), wieksza karte i cena za wasze K lub D po przerobkach wyniesie wiele wiecej, wiec nie wciskajcie ludziom wiecej swoich glupich opinii bo mi sie rzygac chce jak na to patrze!!!

  • 0

    221. ~ziom  2006-11-01 20:56:20  host: djx156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest spoko tylko mógl by mic 1 gb

  • 0

    222. ~maciek:p  2006-11-03 19:12:35  host: 80.54.238.101

    mam pytanie ktory z telefonow jest lepszy K750i czy W800i ??

  • 0

    223. ~didagi  2006-11-04 12:13:34  host: 217.153.202.218

    Mam W800i dlatego ze taki chcialem miec dla mnie jest to najlepszy telefonik jaki ziemia nosi :) a jak sie cos komus nie podoba w nim to przeciez nikt was nie zmusza do jego zakupu wiec wypchajcie sie tymi swoimi di k 750 czy jakies inne badziewie i cmoknijcie mnie w pompe :)

  • 0

    224. ~lukasso  2006-11-04 23:44:38  host: systemy59.toya.net.pl

    re ~qrzyh Po 1. nie mam ani k ani d ani wogule sony ericssona tylko zupelnie inny fon i nie mam czego tu zazdroscic !! po 2 pracuje w komorkach na codzien i o polowe moze i troche przesadzilem ale zobacz sobie jaka jest cena wolnej sprzedarzy tych modeli lub np w cenniku ery :) pozdrawiam

  • 0

    225. ~patryk  2006-11-07 12:56:02  host: ebo3.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie moge znależc softa jakiegoś do siemensa bo mam siemensa c75 a chiał bym wgrac softa z jakiegoś siemensa ktury ma mp3 bo c 75 niema mp3 pomuzcie prosze z gury dzikuje

  • 0

    226. ~Gacek456  2006-11-13 17:02:12  host: nat-ana-202-57.globalconnect.pl

    Hmm....Tak Sobie myśle.....Opyla sie w800 poniewazjest wiencej zecy w pudelku a jakby doliczyc takie zecy jak Mega bass w w800 To jak bysmy musieli zaplacic za k750i z 800 zl. W800 To superowy Fonik Kupouje go za 700 zl ;]

  • 0

    227. ~billy  2006-11-21 21:05:32  host: abvt186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lukasso, masz wogóle pojęcie co do telefonów d750i i w800i ??? bo z tego co napisaleś to widze że niebardzo .... ja mialem d 750i przez dluzszy czas a teraz mam w800i i po pierwsze powiedzy d 750i a w800 zasadnicza różnica jest taka że w modelu W jest o niegbo lepszy odtwarzacz mp3 nie wiem czy jakość sprawia tobie różnice ale jest o niebo lepsza niż w d750i, i jeszcze jedno jay mi w D po 2 tygodniach poszedl a w W trzyma juz 2 miechy a D kupilem nowego a W mam używanego, dalem 700 zl za W ale warto, naprawde warto ;P

  • 0

    228. ~ziom  2006-11-27 16:02:55  host: chello087206210020.chello.pl

    pamieta zewnaetrzna do 512mb ;]

  • 0

    229. ~FLAMS  2006-11-28 16:03:01  host: chello062179049114.chello.pl

    JA MAM TEN TELEFON OD 5 TYG I JEST ZAJEBISTY NIC NIE NIE PSUJE RADIO NIE SZUMI I CO NAJLEPRZE KUPIŁEM GO ZA 1.100 ZŁ W MEDIA MARKT ;D ON MA WSZSTKO I JEST COOL JEDNAK WKURWIAJA MNIE TE POMARANCZOWE KOLORKI ALE TAK JEST ZAJEFAJNY POLECAM WSZYSTKIM ;D BO TO MUJ PIERWSZY SONY ERICSON I NAPRAWDE NAPRAWDE JEST WARTY KAZDEJ CENY

  • 0

    230. ~kinia  2006-12-02 22:40:56  host: azc82.internetdsl.tpnet.pl

    własnie chce sobie kupic sony ericsin w 800 ponieważ bardzo mi sie podoba jego wygląd jest bombowy bardzo na niego czatuje na żadnego oinnego pierw sie zastanawiałam czy kupić sn k700i ale tej jest o wiele lepszy z wygklądyu i wogule jest odjechany w800 mróżni sie tym od k700i ze w800 robi bardzo czyste zdjęcia ak700i nie wieć bierzcie w800 i sie nie zastanawiajcie

  • 0

    231. ~master  2006-12-03 20:10:04  host: eaq243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wedlug was ten fon jest damski powiedzialem kumplowi ze chce go kupic to mnie wysmial ze to fon dla kobiet

  • 0

    232. ~Kecaj7777  2006-12-08 14:11:56  host: abdq181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fainy telefonik, tylko ma jedną wade cene

  • 0

    233. ~armin  2006-12-09 18:12:53  host: epd106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem ostatnio w800i napewno lepszy od k750i mozna jego uzywac jako mp3 player, i jest o wiele lepszy z wygladu

  • 0

    234. ~dan  2006-12-14 18:42:43  host: 80.48.149.196

    Czy obudowa z sony ericsson w800i pasuje do sony ericssona d750i ?

  • 0

    235. ~Colins  2006-12-15 00:43:21  host: acah187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik i jest on rewelacyjny juz dawno chcialem go sobie sprawic i wkoncu trafil on do mnie! Jest naprawde swietny zdjecia z aparatu sa idealne (2mpix) zdjecia na zoomie tez sa dobrej jakosci, a co do dzwieku... jak to kazdy model "W" dzwiek jest czysty i pieknie odbiera!! Naprawde baaaardzo goraco polecam!! Pozdrawiam

  • 0

    236. ~  2006-12-17 15:05:23  host: bmo113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam k510i ijest naprawde fajny ale w800i to w800i zajebista kosa

  • 0

    237. ~Mateusz  2006-12-18 09:21:29  host: achj60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czym sie dokladnie rozni d750 od w700 i od w800 czym sie one wolgole roznia ...tylko cena?? prosze o jak najszybsza odpowiedz poniewaz wacham sie co do kupna

  • 0

    238. ~!!ciekawy!!  2006-12-18 23:17:23  host: 193.19.165.16.osk.enformatic.pl

    !!!WAZNE! witam niech ktos powie czy mp3 mozna uzywac jako dzwonek na sms ? czy tylko na polaczenia ?? pozdro i z gory dzieki za odpoowiedz WAZNEEE !!!!! i pilne :P

  • 0

    239. ~abc  2006-12-23 18:36:10  host: dial-534.jgora.dialog.net.pl

    ~master~ wg mnie ten telefon nie jest dla kobiet. W ogóle nie ma podzialu na telefony meskie czy damskie =] (no chyba ze rozowa V3). Kolorystyka tego telefonu jest po prostu oryginalna i skierowana raczej do mlodziezy.

  • 0

    240. ~Adire  2006-12-24 12:30:25  host: atq107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    abc ma racje ten telefon nie jestes dla kobiet .

  • 0

    241. ~quba  2006-12-25 00:06:41  host: 213-238-71-141.adsl.inetia.pl

    A ja mam Sony Ericsson W300 i się cieszę.Wkurza mnie to że niechcący kupiłem W300 Robbie WILIAMS EDITION i mam mase tapet robbiego, wygaszaczy piosenek!!

  • 0

    242. ~Adire  2006-12-25 16:19:24  host: anu127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja zawsze chciałem go mieć . Ale juz nie dlugo będę go miał.

  • 0

    243. ~Dawid98713  2006-12-28 17:54:43  host: akw223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamawiam se tego fona i mysle ze bede zadowolony z niego pzdro

  • 0

    244. ~Tomek  2006-12-29 20:36:49  host: ayi198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja chce sobie kupić ten telefon a po przeczytaniu waszych komentarzy coraz bardziej chce go mieć

  • 0

    245. ~d  2006-12-30 23:42:01  host: ip8.imperiumpw.pl

    przepłacaci ja miałem SE:K700i i kupiłem W800 za 600zeta oddałem ten dołozyłem 300zeta i mam :):)

  • 0

    246. ~lachim  2006-12-31 15:00:27  host: abus113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest zajefajny!!!Opłaca go się kupić!!!Bardzo polecam!!

  • 0

    247. ~Kamilek  2007-01-01 17:26:30  host: host-81-190-0-39.gdynia.mm.pl

    czym różni sie W800 od 810?? poza cena i kolorem;)

  • 0

    248. ~Kamilek  2007-01-01 17:30:02  host: host-81-190-0-39.gdynia.mm.pl

    czym różni sie W800 od 810?? poza cena i kolorem;)

  • 0

    249. ~Kamilek  2007-01-01 17:34:48  host: host-81-190-0-39.gdynia.mm.pl

    czym różni sie W800 od 810?? poza cena i kolorem;)

  • 0

    250. ~hela  2007-01-03 16:02:09  host: apn-100-189.gprsbal.plusgsm.pl

    Adire a dla kogo??? :/

  • 0

    251. ~rafi  2007-01-03 22:56:53  host: 62.233.191.34

    mam pytanko? zastanawiam sie nad kupieniem tel.se zastanawiam sie pomiedzy w810i a k800. co mi poradzicie ,ktory warto kupic.dzieki.rafi

  • 0

    252. ~bajor  2007-01-05 15:29:10  host: blo219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w810i stary zapodawaj

  • 0

    253. ~Pipi  2007-01-06 21:32:07  host: bif107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanie do uzytkownikow tego telefonu chce zebyscie mi powiedzieli wady i zalety tego telefonu bo zamierzam jego kupic a mam do niego maly odrzut bo jak w sklepie patrzylem (bawilem sie) TO MI SIE PRZYWIESIL i czy i wam tez sie ten telefon wiesza czy jestescie zadowoleni z niego??

  • 0

    254. ~Ralf  2007-01-07 09:11:57  host: xdsl-13554.wroclaw.dialog.net.pl

    Hej mozecie mi doradzic? Zastanawiam sie pomiedzy K750i i W800i, ktory jest lepszy??

  • 0

    255. ~Sentek  2007-01-08 22:01:26  host: epn75.internetdsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem W800i jest lepszy. Zarówno k750i i w800i mają joysticki a jak wiadomo w soniakach to sie nie sprawdza ;/ WALKMAN to powinno Wam duzo mowic ;] wybor jest wasz ale ja wiecej nie kupie sobie soniaczka z joystickiem, lepiej dolozyc troche kasy i sprawić sobie np w810i :)

  • 0

    256. ~busta_lady  2007-01-11 21:23:56  host: 169-net.anfa.pl

    chciałam sprostować bo widzę że ludzie się wypowiadają na temt joysticka w w800 i k750. Więc prostuję: te telefony jak widac i czuć gdy się dotknie ten telefon mają nie jak w poprzednich Sony Ericssonach joystick podklejany gumami ktore sie wycierają tylko są z metalu żeby nie skłamać nie wiem co to jest ale jest to nieelastyczne więc pewnie metalowe. Mam w800 przyjacióła ma k750 i nie spuje sie nic. A kolejny agrument to sposób korzystania z tlefonu, jeżeli nie dbasz o telefon to i tak się spieprzy i tak więc nie rozumiem słów : w SE joy'e są do kitu bo sa do kitu. owszem sa ale w starszych modelach

  • 0

    257. ~busta_lady  2007-01-11 21:26:42  host: 169-net.anfa.pl

    chciałam sprostować bo widzę że ludzie się wypowiadają na temt joysticka w w800 i k750. Więc prostuję: te telefony jak widac i czuć gdy się dotknie ten telefon mają nie jak w poprzednich Sony Ericssonach joystick podklejany gumami ktore sie wycierają tylko są z metalu żeby nie skłamać nie wiem co to jest ale jest to nieelastyczne więc pewnie metalowe. Mam w800 przyjacióła ma k750 i nie spuje sie nic. A kolejny agrument to sposób korzystania z tlefonu, jeżeli nie dbasz o telefon to i tak się spieprzy i tak więc nie rozumiem słów : w SE joy'e są do kitu bo sa do kitu. owszem sa ale w starszych modelach

  • 0

    258. ~DARO  2007-01-17 16:50:19  host: abox55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SŁUCHAJCIE LUDZIE MAM PROBLEM KUPIĆ W800I CZY K750I A MOŻE D750I. PROSZE ODPOWIEDZCIE.PLIZZZZZZZZZZZ

  • 0

    259.  2007-01-17 17:28:59

    SE to super telefon niestety cieszyłem się nim niedługo. Uderzył o kierownice i coś się stało z płytka główną. Nie wiecie przypadkiem gdzie można ją kupić i czy w ogóle jest to możliwe???

  • 0

    260. ~  2007-01-22 19:54:34  host: dkr40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam do was prośbe mogli byscie mi doradzic który telefon wziąc: se k750i, nokia 5300 czy moze se w800i.

  • 0

    261. ~kris  2007-01-22 19:56:44  host: dkr40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam do was prośbe, moze byscie mi doradzili jaki fonik wziąc mianowicie se k750i, se w800i czy moze nokia 5300???? Zgóry dzięki

  • 0

    262. ~kwiczus  2007-01-23 17:13:39  host: em213136235187.teleton.pl

    w800 to chyba najgorszy model z tej polki. moj telefon sie wieszal, po zmianie oprogramowania w serwisie zaczely sie problemy z mp3 (nie chciał czytać plików) do tego te pomaranczowe kolory. wole k750 i nawet najtanszego ipoda do sluchania muzy. na pewno posluzy mi dluzej.

  • 0

    263. ~egze  2007-01-28 17:52:41  host: dyt34.internetdsl.tpnet.pl

    ktorego kupic w800 czy k610i doradzcie

  • 0

    264. ~Klaudia  2007-01-31 07:47:55  host: bez131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy Sony Ericsson W800i ma w zestawie kabel USB. Ile kosztuje kabel USB to tego telefonu? POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    265. ~bartosz  2007-02-04 15:32:17  host: aww66.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest na prawde spoko !!!! kupujcie go mam go juz 1 miesiac i nie ma zadnej wady

  • 0

    266. ~  2007-02-09 21:10:53  host: awx80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel. jest za słaby mam go i ma za mało pamięci k750i to tel. mam 3giga i ful miejsca

  • 0

    267. ~Adire  2007-02-15 18:40:42  host: apd145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niech jakas dobra i mila osoba powie mi czy cena spadnie w erze na abonament . Z gory dziekuje osoba ktre odpowiedza na moje pytanie.

  • 0

    268. ~  2007-02-17 17:13:44  host: acj202.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie doradźcie mi co mam wziąć? Sony Ericsson W800i, czy W810i? Zastanawiam sie nad W810i, ponieważ nie ma on joystica, a W800i ma. Z tego co wiem joysticki szybko sie psują. Mam teraz Soniaka K300i i też ma joystic. Nie mam już nerwów do tego telefonu!!! Proszę podpowiedzcie mi! SZYBKO, PLIS!!!

  • 0

    269. ~macko  2007-02-17 17:21:51  host: acj202.internetdsl.tpnet.pl

    Elo. Możecie mi doradzic, który telefon mam wziąć? Sony Ericsson W800i, czy W810i? Prosze!POMÓŻCIE!!!

  • 0

    270. ~  2007-02-20 18:07:57  host: beitris.static.korbank.pl

    oczywiście w800i ma lepszy aparat od w810i ma solidniejszą obudowę. co do wyświetlacza to w800 ma lepszy niż k750 i taki sam jak w810i bierz w800i spoko tel

  • 0

    271. ~salvatore  2007-02-21 18:46:50  host: bba181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam zamiar kupic jakiegos sonny ericsona a mam 500zł napiscie cos

  • 0

    272. ~sebek  2007-02-22 00:44:07  host: 120.180.unknown.vectranet.pl

    271:za tą kasę na allegro kupisz wiele se.poszukaj

  • 0

    273. ~sebek_  2007-02-22 00:46:26  host: 120.180.unknown.vectranet.pl

    nie będe sie wypowiadał na temat jaki masz wybrać, bo to chyba ma być twój wybór.ty będziesz z niego korzystać, i musisz wiedzieć jakich funkcji oczekujesz.za 500 kupisz już coś fajnego, pozdro

  • 0

    274. ~Bolo_mlody-___  2007-02-23 18:09:36  host: acj202.internetdsl.tpnet.pl

    Elo. Możecie mi podpowiedzieć jaki fonik mam wziąć. Sony Ericsson W800i, czy K750i???

  • 0

    275. ~kkk  2007-02-26 15:05:18  host: aayf45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam sony ericssona t630 i jakos jojstik mi sie sprawdza eXstra!

  • 0

    276. ~saon  2007-03-01 16:24:17  host: axc242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon obsłuży kartę pamięci 2 GB ????

  • 0

    277. ~Wujek Edek  2007-03-01 19:36:25  host: etna.magma-net.pl

    Ja pierdziele wiadomo, ze wejdzie karta 2GB, trzeba czytac poprzednie posty! Mnie jednak nurtuje inna rzecz...czy do tego telefonu wpakuje kartę 4Gb, czy raczej mi jej nie obsłuży?!

  • 0

    278. ~gf  2007-03-02 15:35:24  host: dap190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po ile on jest?

  • 0

    279. ~norbi  2007-03-05 17:27:41  host: staticline10568.toya.net.pl

    kupić go?bo nie weim;/ :) :D

  • 0

    280. ~bolek  2007-03-13 21:50:14  host: acea242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko fonik sam taki mam!!!!!!! sprawdza sie niezle!!!! tylko pytam czy 4GB wejdzie i czy bendzie dzialac

  • 0

    281. ~Łukasz 18  2007-03-16 23:21:55  host: abpn116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super fonik świetny mam karte 512MB i dużo ściągam sie nie zacina i aparat też fajny

  • 0

    282. ~nitro7  2007-03-17 16:06:24  host: cev252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z polaczeniem kabla usb z telefonu do kompa!!!niech mi ktos napisze co mam zrobic??

  • 0

    283. ~cvb  2007-03-18 12:51:48  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    szkoda ze nie da sie juz go kupic na abonament:(

  • 0

    284. ~elomen  2007-03-19 20:37:35  host: host-89-228-32-153.elk.mm.pl

    a co z nagrywanie filmików wideo, jaki czas nagrania o ile ta funkcja jest dostepna i czy z dzwiekiem sa filmiki i jak głośność muzy ?

  • 0

    285. ~Son!@  2007-03-21 20:36:58  host: 87-205-218-60.adsl.inetia.pl

    Telefon jest świetny!! Mam go od miesiąca i sprawuje się super! Moze czasem sie zacina ale to z powodu zbyt szybkiego wciskania klawiszy :D Wlasnie mam zamiar kupic karte 512mb za ile ja kupie??

  • 0

    286. ~  2007-03-25 11:50:28  host: dyo66.internetdsl.tpnet.pl

    elomen widziałes kiedys zeby telefon nagrywal filmy bez dzwięku?? ja nigdy!!! pewnie ze z dzwiękiem nagrywa jak karzdy

  • 0

    287. ~Bartocha  2007-03-29 09:14:40  host: proxy1.tkdami.net

    do wujka edka i bolka!! tu nie pisze ale na innych strona takich jak sms.pl pisze ze 4GB up!! czyli tyle wejdzie ale juz wiecej nie!!

  • 0

    288. ~mido  2007-03-30 14:49:22  host: 62.233.231.58

    mam obecnie N70 i zastanawiam sie nad wymiana na W800i jak myslicie oplaca sie ?

  • 0

    289. ~Adek  2007-03-31 11:58:28  host: cgk191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej ile max. ten SE może nagrywać film? tzn ile min, godz itp. ? :P

  • 0

    290. ~Eddy  2007-04-02 10:49:17  host: ba008.nj.pl

    moze nagrywac tyle ile masz miejsca

  • 0

    291. ~Patyk  2007-04-02 11:44:50  host: 217.117.128.147

    sorry mam takie pytanko:)ściagnąłem SE k750i z Irlandii i jest zajebisty oprócz ze cicho chodza dzwieki i brzydko wychodza zdjecia(chociarz ma 2 mega pixela)chce teraz wymienić softa z k800i i niewiem czy bedzie lepiej niz jest teraz !!prosze o pomoc?dziek iz góry!

  • 0

    292. ~Fifi  2007-04-03 18:21:17  host: chello084010200082.chello.pl

    moim zdaniem fonik super.mam go dostać tylko musze wybrać czy motorola L6???

  • 0

    293. ~wili  2007-04-05 15:22:55  host: ebz251.internetdsl.tpnet.pl

    co lepiej kupic w700i czy w800i? chodzi mi bardziej cenowo w erze! kaski brakuje:/

  • 0

    294. ~zuza  2007-04-06 10:02:38  host: 87-204-179-207.tbs-net.rekin.net

    kupić motorolke v3 czy w800i?????

  • 0

    295. ~zuza  2007-04-06 10:03:36  host: 87-204-179-207.tbs-net.rekin.net

    kupić motorolke v3 czy w800i?????

  • 0

    296. ~Mosiek  2007-04-06 10:48:57  host: host-89-228-65-143.olsztyn.mm.pl

    mam pytanko związku z tym fonikiem. Zamierzam go kupić i mam pytanie: Czy lampka tylko błyska przy robieniu zdjęć, czy można ją włączyć by w nocy oświetlała drogę??

  • 0

    297. ~poZiomek  2007-04-06 14:54:04  host: dzk43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak można ją włączyć na stałe... jak najbardziej... nie mam tego tel. mam d600 ale znam się na tym... pozdrawiam

  • 0

    298. ~riksi  2007-04-10 13:08:59  host: ahp155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest wypasiony :P jestem z niego zadowolona :D

  • 0

    299. ~jacek  2007-04-11 16:22:16  host: atl232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brać w800i czy w810i?? pomocy(znam parametry techniczne)

  • 0

    300. ~seba!!!  2007-04-11 21:18:36  host: public-gprs24518.centertel.pl

    polecacie go? wiem co on ma ale najbardziej obawiam sie ze dzojstik ze popsuje(tak jak prawie we wszystkich sony ericsonach moich kumpli)? jak ztym dzojstikiem? dobrze chodzi ? co jak sie popsuje i bedzie ciezko chodziłl?

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet