Sony-Ericsson W760i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W760i Opinie o Sony-Ericsson W760i

Sony-Ericsson W760i

w sumie: 154
  • 0

    1. ~mroku  2008-01-07 17:02:02  host: 83.1.69.204

    nareszcie porządny tel od SE wyświetlacz niczego sobie szkoda zę tylko 256 tyś ale nie szkodzi Wi-Fi HSDPA 3,2 Mpix w sumie to nareszcie porządny Walkman

  • 0

    2. ~BUA  2008-01-07 17:38:26  host: static-ip-77-89-67-41.promax.media.pl

    cudo... mam nadzieje ze bedzie dostepny w Play pod koniec tego roku:D:D:D

  • 0

    3. ~SEfan  2008-01-07 17:42:18  host: 195.116.80.1

    jak dla mnie lodzio, miodzio itp

  • 0

    4. ~nestea55  2008-01-07 18:13:06  host: host-550b7e66.sileman.net.pl

    Ja go chce!!!, kiedy wyjdzie do sprzedaży i jaka będzie jego cena??

  • 0

    5.  2008-01-07 22:40:24

    prawie ideal ale... nie ma lampy i zapewne AF...

  • -1

    6. ~XXXX  2008-01-08 08:57:32  host: 212.160.172.70

    moze i funkcjonalny ale szkoda ze nie ma symbiana:

  • 1

    7. ~n70  2008-01-08 10:46:26  host: hurin.dream.net.pl

    na co komu symbian??? tylko zamula fona...

  • 0

    8. ~LOLosław  2008-01-08 11:05:24  host: 90-156-64-221.magma-net.pl

    Bardzo fana komóra. Szkoda,ze brak Wi-Fi,auto focusa i lampy błyskowej. Mam nadzieję,że ten wbudowany odbiornik GPS SE nie będzie tracił sygnału. Ogólnie bardzo,ale to bardzo ciekawy telefon.

  • 0

    9.  2008-01-08 11:44:21

    mam wrażenie jakbym gdzieś już to widział...

  • 0

    10. ~szpaq  2008-01-08 11:57:05  host: fin34.internetdsl.tpnet.pl

    w końcu jakiś konkret, jakby miał flash to by było całkiem glancyś, ale i tak nie ma co narzekać jest ok, pozytyw dla se

  • 0

    11. ~pablo  2008-01-08 14:33:19  host: aaut154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a gdzie kamerka do wideorozmow?

  • 0

    12. ~anuŚka  2008-01-08 17:03:08  host: asd134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tato zrobił mi niespodzianke, i mam tego fona ;d zajebi:cenzura:sty ;D

  • 0

    13.  2008-01-08 20:47:42

    Ledwo co go zaprezentowali na CES 2008 a ty już go masz ?? Niektórzy ludzie naprawdę piszą bzdury w tych komentarzach.

  • 0

    14.  2008-01-09 11:04:11

    SE 3G z Edge i GPS, nieźle, szkoda że nie ma AF i lampy no ale...

  • 0

    15. ~papszmir  2008-01-09 15:02:29  host: bostoaca.love.blondita.radzionkow.net

    lampę można dokupić... ;)

  • 0

    16. ~Jaszczomb  2008-01-09 18:28:37  host: bus46.internetdsl.tpnet.pl

    dobrze ze nie ma systemu operacyjnego..jednym zdaniem wiele funkcji, w malym ladnym pudelku:) mam 6280 ale brak mi slow na nia. idioci mowia: "nokia to nikia" a ja pol rocznym uzytkowaniu:"nokia to przereklamowany gowniany gadzet"

  • 0

    17. ~Dominiarz  2008-01-09 20:57:32  host: bn54.osiedle.net.pl

    a gdzie symbian?

  • 0

    18. ~flash af  2008-01-09 22:48:41  host: dynamic-78-8-53-55.ssp.dialog.net.pl

    Chcesz miec flash, AF i klapke na obiektryw? Kup SE z seri C-S. Czy tak trudno zreeozumieć że SE dzieli te modele. W do muzycznych, C-S do fotograficznych =/

  • 0

    19. ~Szczupak PL  2008-01-10 00:42:37  host: ete252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nareszcie rozsuwany telefon z dobrym aparaatem i WRESZCIE z Walkmanem tego jeszcze nie było. Czekałem na to od dawna. Lubię rozsuwane foniki ale zawsze były tylko 2.0 Mpx ale za to wlakman a tu mamy wszystko! POZDRAWIAM!

  • 0

    20. ~MMARULEZZ  2008-01-10 13:00:08  host: 80.48.237.2

    A nokie 5610 ?? ;> Rozsuwany, jest to wersja muzyczna i z dobrym aparatem i jeszcze lepszym wyświetlaczem ;) Każdy bierze co lubi :P ;) Pozdro ;)

  • 0

    21. ~Dominiarz  2008-01-11 00:43:41  host: bn54.osiedle.net.pl

    z rozsuwanych to (wg mnie) lepsza n95, tutaj brak wifi, wyświetlacz 256k i karta droższa?

  • 0

    22. ~PWK  2008-01-11 03:52:35  host: 15-pra-22.acn.waw.pl

    @flash af: ani seria C, ani S to nie są serie fotograficzne

  • 0

    23. ~Alan.M  2008-01-11 13:50:18  host: aui146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miodzio ;D . ten robi wrażenie nie to co g***o Se W350i :P

  • 0

    24. ~  2008-01-14 00:29:34  host: siec.inet-siec.pl

    @PWK -> flash af mówił chyba o serii CyberShot... choć czy to jest aby seria?...

  • 0

    25. ~Mihau  2008-01-14 16:51:37  host: adom19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jest superowski :))

  • 0

    26. ~qpa  2008-01-15 15:26:44  host: h-87-199-45-187.dolsat.pl

    jeszcze żeby zmixowali walkman 2.0 z cyber-shotem

  • 0

    27. ~Frogs  2008-01-17 10:46:22  host: abkg233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lol troche slaby ma ten aparat 3.2 pixele chyba ze jakis blad na stronie ^^

  • 0

    28.  2008-01-18 14:02:37

    Ale zdjęcia z tego nigdy nie dorównają K800i... Miniaturyzacja źle wpływa na jakość fotek

  • 0

    29.  2008-01-18 17:52:26

    Wizualnie telefon jest ładny.Szkoda ,ze niema systemu operacyjnego :)

  • 0

    30. ~hmm  2008-01-18 20:47:43  host: 213.25.189.50

    to cudenko jest lepsze 100X od n95 bynajmniej jesli chodzi o baterie a to najwazniesze w kazdym telefonie!!! a funkcje huh na cos takiego wlasnie czekalem ;]

  • 0

    31. ~  2008-01-19 18:11:39  host: dtw193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lepszy jest w800i

  • 0

    32. ~ram01  2008-01-21 20:01:22  host: 82.160.227.26

    Cybershot to swoją drogą, na ogół są to telefony serii K*50i. W i V to z kolei Walkmany, stworzone z myślą o dobrej jakości muzyki a la Sony. I moim zdaniem wychodzi im to bardzo dobrze ;)

  • 0

    33.  2008-01-25 16:48:28

    Wygląd świetny :o @soul blade: jest to telefon z serii "W" więc można mu to wybaczyć. ;)

  • 0

    34. ~lipa  2008-01-25 21:08:51  host: ba162.internetdsl.tpnet.pl

    zwalony ten telefon, miałem okazje popstrykać nim za granicą, N73 bije go na łeb! Nokia ma 100 razy stabilniejszego symbiana, a aparat ze szkłem carl'a zeiss'a i 20 krotnym zoomem to nie to co jak tu 2 krotny zoom. Nawet niema 3G i irdy. W N73 irda jest i ja używam jej jako pilota w domu za pomocą aplikacji psiloc.

  • 0

    35. ~Do mroku  2008-01-25 21:30:28  host: ehn76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lol? akurat ten walkman nie ma Wi-Fi żal... wole se w580i

  • 0

    36. ~kolo  2008-01-29 20:30:12  host: 173.85-237-190.tkchopin.pl

    on jeszcze nie wszedł na rynek ??

  • 0

    37. ~ee tam  2008-01-30 22:19:49  host: elm197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 5610 ma wszystko i jeszcze wiecej... radze kupic tamta ma teZ 3,2 ale ma autofocus, lampe blyskowa flasha zoom x8 16 mln kolorow dozy wyswietlasz taki jak w tym SE... Radze kupowac

  • 0

    38. ~Filip6  2008-01-31 12:49:48  host: dwarf.net.pulawy.pl

    Mam jedno pytanie, jestem zainteresowany tym phonem, ale nie wiem czy głosny ma głosnik, mogłby mi ktos pomoc??

  • 0

    39. ~hawk  2008-02-02 12:44:25  host: bqy71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajnie, że ma GPS-a bo jeżdżę dużo na rowerze tak przed siebie i niekiedy nadkładam trochę drogi. Mam nadzieję, że aby korzystać z tej funkcji nie trzeba będzie łaczyć się z netem, bo słyszałem, że donawigacji służy Google Maps i Wayfinder.

  • 0

    40.  2008-02-03 16:31:46

    gdzie go można dostać bo na allegro i ebay.pl nie widzę? chyba najlepsza komora z tej polki

  • 0

    41. ~thea  2008-02-03 22:17:18  host: xdsl-8688.wroclaw.dialog.net.pl

    chce naprostowac kolege @PWK poniewaz @flash af pisal o serii c-s to nie znaczy ze modele c i s ale chodzi o cyber shota to chyba nie powinno nikomu sprawiac trudnosci a co do onzaczen modeli: k-aparaty, w-walkman, z-klapka, s-stylowe, v-dla sieci vodafone (a nie walkman), p-smartphone, r-radiowe, t-(zapomniałem ;d) a o dfj juz nie wspominam a jesli chodzi o sam telefon jestem z zamiarem zakupu go po wakacjach i licze ze gps bedzie lepiej zadbany niz w nokiach

  • 0

    42. ~Achim  2008-02-05 17:09:45  host: host-d9ada7e5.elsat.net.pl

    Mihau 25 post - nie ośmieszaj się, telefonu nie ma jeszcze w sprzedaży...

  • 0

    43. ~SE gora!  2008-02-06 19:41:29  host: d90-129-104-236.cust.tele2.pl

    do ~qpa: jak chcesz wiedziec to tu juz masz walkmana 3.0 a nie 2.0 ;-) pozdro dla uzytkownikow SE!!!

  • 0

    44.  2008-02-07 15:18:16

    wbudowany GPS to żadna podnieta, sprawdzcie sobie nawigację w N95 przez wbudowany GPS, a potem weźcie np. N73 i wgranego tom toma z modułem zewnętrznym...nie ma porównania..

  • 0

    45. ~wdwd  2008-02-07 21:00:31  host: bpq97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    se zajebisty a jakos dziweku podobno zajebista

  • 0

    46. ~flas af  2008-02-07 22:20:20  host: dynamic-78-8-61-31.ssp.dialog.net.pl

    Tak seria C-s Cyber-shot, producent skupia się bardziej na funkcjach aparatu, i jego wykończenia (obiektyw). Starsze "K" nie mają tego oznaczenia, za czym idzie ilość funkcji i jakość zdjęć. Można porównać K750i z K550i mają po 2mpx ale fotki z K550i wychodzą lepiej. Co prawda zwykła seria "K" też żyje i dowodem jest SE K660i, który poszedł w ślady internetu. W Walkman telefon muzyczny producent skupił się bardziej na jakości muzyki i funkcji dodatkowych np. mega bass który wcześniej był tylko dostępny w "W", teraz jest dostępny w K850i (z niewiadomych przyczyn). Drugim zaś dowodem są głośniki stereo w tym właśnie telefonie, i "młodzieżowy" styl. Przypominam że W960i ma 3.2mpx AF i lampe błyskową. Pozdrawiam.

  • 0

    47. ~flash af  2008-02-07 22:25:08  host: dynamic-78-8-61-31.ssp.dialog.net.pl

    Dodam jeszcze że telefon ma Shake control - czyli czujnik grawitacji, w tym telefonie jest zainsalowana gra z accelometerem (NFS Pro Street), dzięki temu możńa jeździć pochylając telefon. Podobnie jak K850i z grą Marbles Madness. Telefon swoim designem przypomina taki sportowy samochód :).

  • 0

    48. ~piter  2008-02-08 23:33:48  host: adpz187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda że wersja w nie ma lampy błyskowej telefon bardzo fajny ciekawe ile bendzie kosztował?

  • 0

    49. ~nemo  2008-02-10 17:29:16  host: host-81-190-50-228.lublin.mm.pl

    Plusy: dużo funkcji, brak Symbiana ;), mocna bateria i dobre parametry; Minusy: brak Symbiana ;D, brak Wi-Fi, niezabyt dobry aparat (obiektyw nie powinien być chowany) i BRAK WIDEOROZMÓW!!! Ogólnie: chyba najlepszy Walkman, ale i tak tylko NIEZŁY telefon.

  • 0

    50. ~do n70  2008-02-11 19:25:57  host: 82.160.216.3

    wiesz co ty mowisz?! " na co komu symbian??? tylko zamula fona... " LOL! czlowieku! symbian daje nieograniczone mozliwosci! ja ze swojej noki n70 zrobilem prawdziwego palmptopa! smiac mi sie chce jak czytam komenty podobne do twojego. to swiadczy tylko o twojej glupocie i raku wiedzy ;/ w telefonie z symbianem tylko od ilosci programow zalezy jaki bedzie twoj tel ;/ moja n70 z poczatku sie mulila. zmienilem softa, wgralem kilka uzytecznych programow (auto lock, divix player, fexplorer, n70 torch) i nie ma najmniejszych sladow zacinania sie. jedyne co sie muli to galeria (karta 2gb, 200mb pozostalo wolnego). i nastepnym razem jak zechcesz sie osmieszyc komentarzem w stylu" na co komu symbian??? tylko zamula fona... " to sie zastanow kilka razy ok?

  • 0

    51. ~agusia  2008-02-12 19:37:04  host: aeif1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eyy ludzie ile to kosztuje?? zaje****y jest po prostu :) mm

  • 0

    52. ~Syl  2008-02-16 16:38:11  host: 213.199.222.178

    "to cudenko jest lepsze 100X od n95 bynajmniej jesli chodzi o baterie a to najwazniesze w kazdym telefonie!!! a funkcje huh na cos takiego wlasnie czekalem ;]" Takie komentarze są naprawdę śmieszne szkoda słów. Telefonik fajny ale ma sporo wad.

  • 0

    53. ~rokijka...  2008-03-02 12:42:45  host: bxo107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    będzie koło kwiecień - maj... cena gdzies koło 1200zł xDD Ja mam W580i i jest miodzio... =]

  • 0

    54. ~sylwus  2008-03-10 15:14:05  host: host84-38-84-227.tvkdiana.pl

    Telefon jest ok szkoda tylko, że nie ma irdy ten telefon nie ma też lampy ale to są szczegóły fajna koma to Sony Ericsson W610i

  • 0

    55. ~Bob  2008-03-12 13:48:22  host: chello089078102178.chello.pl

    Niektórzy pisali, że ten telefon nie umożliwia przeprowadzania wideorozmów, ale na stronie Sony Ericssona pisze, że telefon obsługuje wideorozmowy w czasie rzeczywistym i w pełni wspiera 3G. Więc jak to jest ?

  • 0

    56. ~proboszcz...  2008-03-12 20:42:18  host: chello089076162180.chello.pl

    Prawdopodobnie bd mial ten tel za jakis tydzien.. zobaczymy czy warto ufac takim stronka jak ta... wedlug mnie to jest W i nie powinno sie patzrec na brak flesha czy autofocusa.. i tak jak na SE i rozsuwany tel 3.2mg to duzo.. niechy kazdy teraz pomysli ile zrobil zdjec swoim tel !!! i ile razy uzyl flesha jezeli go posiada.. oficjalnie mam tel z fleshem... poprzednie tez mialem nokie 6280 ktora tez posiadala flesha i uzylem go moze z jakies 8 razy i to do zabawy! jezeli potrzebujecie super zdjec to kupcie sobie aparaty w mediamarkt! albo komputer jak za malo opcji macie :) to jest W do sluchania muzyczki a aparat jest jego dodatkowa zaleta i tyle :)

  • 0

    57. ~dawaga  2008-03-20 22:22:02  host: cfa62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on juz jest na rynku?

  • 0

    58. ~  2008-04-03 16:28:40  host: eit125.internetdsl.tpnet.pl

    zobaczymy czy ludzie którzy tu piszą mówią prawde czy nie ^^

  • 0

    59. ~thea  2008-04-03 18:02:11  host: xdsl-8688.wroclaw.dialog.net.pl

    jeszcze nie ale ogólnie będzie wydany w 2 kwartale tego roku (kwiecien - czerwiec) a w polsce to juz tego nikt nie wie

  • 0

    60. ~oolusia  2008-04-10 20:26:21  host: chello084010133074.chello.pl

    wie ktoś kiedy będzie można go kupić gdziekolwiek? zastanawiam się jeszcze na d samsungiem f 300 i nie wiem co wybrać

  • 0

    61. ~nortonec  2008-04-13 20:47:43  host: 85.219.193.52

    Ludzie nie rozumiecie tego, że SE dzieli telefony na kategorie? C- CyberShot - pierwszymi modelami mają być C702 i C902 G- mają ułatwiać życie czy coś w ten deseń K- do nie dawna część z nich to były Cybershoty M i P- linia biznesowa z Symbianem R - mają radio i tylko tyle S - Snapshot - nie wiem nic o tej serii T - linia tańszych telefonów W - linia Walkman która cechują X - wiadomo że będą miały Windowsa

  • 0

    62. ~paulinus  2008-05-04 18:34:29  host: ddq126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej kiedy pojawi sie u nas, a jesli jest to gdzie juz mozna go zakupic i za ile bo szukam szukam i znalezc nie moge prosze odp

  • 0

    63. ~Kacha  2008-06-01 17:20:33  host: dpz108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedy ten telefon bedzie w Polsce? w jakiej cenie?

  • 0

    64.  2008-06-06 15:37:29

    PO ILE MOŻNA KUPIC TEN TELEFON?? I GDZIE?? PROSZE ODPISZCIE> PILNE.

  • 0

    65.  2008-06-17 10:16:56

    na allegro ok.1100 zł :/

  • 0

    66. ~alien  2008-06-17 21:03:35  host: inet20909ng-1.eranet.pl

    Witam widzialem juz na allegro 2 sztuki 1100 1200 zl pozdrawiam :))

  • 0

    67. ~Iwonciaaa  2008-06-18 15:42:57  host: ehost-97.mtm-info.pl

    własnie chce sobie kupić ten fon tylko najpierw chciałm w910i ale jak go zobaczyłam to zmieniłam zdanie bo tamten to taka wielka cegła :| aa ten też jest taki duuży?? ;p

  • 0

    68. ~Ryan  2008-06-18 22:35:22  host: apv82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ok. 1000 zł na alle gro.pl

  • 0

    69. ~Iwonciaaa  2008-06-19 17:44:14  host: ehost-97.mtm-info.pl

    kiedy ten telefon bedzie można kupić w salonie ery albo w jakimś komisie?? bo narazie jest na allegro ale to jest tlyko prototyp czy jak to sie tam nazywa odpiszcie pilne :);p

  • 0

    70. ~kam  2008-06-22 20:04:28  host: ave164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na allegro juz jest, kosztuje okolo tysiaca z malym hakiem, ale jest tylko w wersji czarnej lub srebrnej

  • 0

    71. ~baku  2008-06-23 20:09:55  host: cvs58.internetdsl.tpnet.pl

    ja sprowadzam go sobie ze stalowej za 1100 zł ! Ale opłaca sie

  • 0

    72. ~Iwonciaa  2008-06-27 14:36:53  host: ehost-97.mtm-info.pl

    Baku ty ze stalowej woli jesteś :)??

  • 0

    73. ~ERIXON  2008-06-27 14:49:49  host: p5b0af161.dip.t-dialin.net

    Ja kupuje ten telefon jutro w niemczech w sieci t-mobile.Ten Albo W890i i nie wiem ktury wybrać proszę odpiszcie.

  • 0

    74. ~Iwonciaa  2008-06-29 21:41:38  host: ehost-97.mtm-info.pl

    baku a ty ze stalowej woli sobie go sprowadzasz ??? :| czy z kąd xD ;p bo ja sobie chce go kupić xD ale kiedy będzie w polsce w jakimś salonie ery orange plus itp xD

  • 0

    75. ~Iwonciaaa  2008-07-05 14:43:24  host: ehost-97.mtm-info.pl

    yeaaa można ten telefon już wypróbować na stronce sony ericsson xD ;p pozdro ;p xD

  • 0

    76. ~KtoS  2008-07-09 19:10:07  host: epq150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na stronie sony ericssona pisze ze ma irde ;/

  • 0

    77. ~julian  2008-07-16 10:25:51  host: 129.250.211.9

    zamowilem ten telefon 16 dni temu z firmy Poltim, do dzis nie mam telefonu ani pieniedzy, obiecali wyslac w zeszly piatek i slad sie urywa. Ostrzegam wszystkich przed ta firma. Oferuja towar ktorego nie ma jeszcze na rynku. Zero kontaktu. Telefon tez nie odbiera nikt...

  • 0

    78. ~pablosinho  2008-07-24 08:54:53  host: p549cfe76.dip.t-dialin.net

    slyszalem ze ten telefon czyta tez pliki w formacie DiviX i DVD... czy jest to prawda?

  • 0

    79. ~Thomas  2008-07-24 14:03:53  host: chello089076028203.chello.pl

    Mam ten telefonik od 19 lipca. Moim zdaniem jest naprawde kozacki. Dwa głośniczki ładnie grają. Aparat moze nie jest rewelacyjny ale to przeciez telefon muzyczny. Pierwszy raz mam walkmana i nie mam nic do zarzucenia. Bateria trzyma troche lipnie jak sie na glosnikach slucha ale na sluchawkach naprawde ok. Ogolnie telefonik wypasik, tym bardziej po tych gazetach ktore ma do zaoferowania. Gps dziala bez zarzutu.

  • 0

    80. ~urban  2008-07-26 14:32:10  host: inet20908nb-1.eranet.pl

    według mnie w dzisiejszych czasach każdy telefon powinien mieć flash i dobry aparat. Ja mam narazie Sony Ericssona W300i. Myśle, że będzie mi służył jakiś czas, a potem zmienie na coś lepszego. Nie potrafie zrozumieć, przecież W300i to bardzo fajny telefon i dlaczzego ma aparat 0.3 i brak flasha. Rzygam jak słyszę, że telefony służą wyłącznie do dzwonienia. Dzisiaj, to już są urządzenia wielofunkcyjne z funkcją dzwonienia i przekazywania wiadomości tekstowych. Chyba łatwiej nosić przy sobie tylko telefon niż cyfrówke, mp3, kamere, GPS, komputer, telefon stacjonarny, komputer , zegarek, radio, kalkulator, kalendarz, zegarek i play station. Czy ktoś podziela moje zdanie?

  • 0

    81. ~xD  2008-08-02 18:06:18  host: chello089077077125.chello.pl

    w ciągu najbliższego tygodnia kupuje sobie fonik. Ten albo W890i ale jeszcze nie zdecydowałem. mam tylko takie pytanie. Czy wszystkie SE mają zaprogramowany menu polskie w swoim sofcie ?, bo do kupienia jest właśnie w760i ale angielskim menu i nie wiem czy będę musiał wgrywać w jakimś salonie czy normalnie będę mógł sobie zmienić

  • 0

    82. ~juby  2008-08-04 21:05:22  host: host-89-230-212-143.lublin.mm.pl

    dla ludzi którzy chcą kupić ten telefon - wejdzcie sobie na agito.pl, jest za nie cały 1000 a firma jest godna polecenia. SE górą :)

  • 0

    83. ~ruby  2008-08-06 17:30:03  host: 79.97.22.138

    @34 - Owszem ma 3G i HSDPA... Ten telefon jest suuuper

  • 0

    84. ~ruby  2008-08-06 17:32:42  host: 79.97.22.138

    A poza tym biję was na łeb bo mam iPhona 3G ;P

  • 0

    85. ~vico7  2008-08-09 10:05:58  host: dynamic-78-8-85-36.ssp.dialog.net.pl

    ten telefon ma wiele zalet a kilka z nich to shake control(sterowanie po przez potrzasanie) GPS,aparat 3,2 mp i oczywiscie brak IRDY(podczerwieni)

  • 0

    86. ~Bos  2008-08-21 19:57:03  host: ecp202.internetdsl.tpnet.pl

    Uran... powtórzyłeś się parę razy, ale zauważ, że niektórym te bajery są zbędne.

  • 0

    87. ~SE  2008-08-24 10:25:06  host: chello089078217025.chello.pl

    ~ruby mam nadzieje ze bedzie ci sie zawieszal :D

  • 0

    88. ~marti  2008-08-27 09:30:21  host: ccr109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamoiar kupić ten fonik, można go kupić za 869 zł to dosć tanio :)

  • 0

    89. ~radziowqe  2008-08-27 10:09:43  host: cache1.zetosa.com.pl

    jakie deby ja go w komisie uzywanego przez miesiąc za 450 sprzatnołem a wy od razy za 1200 www.zal.pl

  • 0

    90. ~irda  2008-08-27 10:10:52  host: cache1.zetosa.com.pl

    irdy juz nie produkują w najnowszych modelach czopie

  • 0

    91. ~po co  2008-08-27 10:12:19  host: cache1.zetosa.com.pl

    po co ci Ifone 3g pewnie nawet do szkoły boisz sie z nim isc choc jak sie domyslam kupiłes w komisie za 500 złotych bo widziałem takiego

  • 0

    92. ~siwak29  2008-09-11 13:35:45  host: w42-53.md4.pl

    kolega ~ruby zapomniał dodać, że iPhone 3G musi mieć stały dostęp do neta i nie wgra sobie muzy jak za nią nie zapłaci,i parę innych takich rzeczy. he he

  • 0

    93. ~kwaplak  2008-09-21 23:02:54  host: adsp220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Eloo ;) zastanawia mnie jak działa w tym phonie GPS, jak z dokładnością, czy ktoś próbował wpakować mu nawigację ? Widziałem programy do Javy na nawigację np NaviExpert. Odp thX!

  • 0

    94. ~karolus  2008-09-22 21:40:10  host: eqv152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    info dla pana z komentem nr 46, już moj stary k750i ma megabass więc nie błysłes wiedzą,fakt jest taki e na słuchawkach jest duża różnica a na głośniku żadna, popzec equalizer można zwiększyć głośność

  • 0

    95. ~Kalin  2008-09-28 15:39:02  host: host27.abaks.pl

    Telefon super już nie drogi i tanieje.Ciekawe funkcje i walkman 3.0 czujnik ruchu.Bardzo polecam tym bardziej że jest to telefon 3G(nowa generacja telefonów)Aparat 3.2 dobry.Brak lampy w Walkman'ie to częsty przypadek.Polecam

  • 0

    96. ~misiu1200  2008-09-29 18:44:28  host: nat-01-034.rtk.net.pl

    Thomas - jak głośno gra ten telefon na "wolnej przestrzeni" i jak długo trzyma bateria przy takim słuchaniu?????

  • 0

    97.  2008-10-01 17:11:49

    THOMAS jak głośno gra telefon na wolnej [przestrzeni i ile mu wtedy trzyma bateria??????????

  • 0

    98. ~gosc  2008-10-19 18:30:19  host: staticline17451.toya.net.pl

    Jak wygląda ekran w pełnym słoncu? w mojej noki nic nie widac

  • 0

    99. ~parafcom  2008-10-23 21:51:25  host: 77-253-176-2.adsl.inetia.pl

    Wie ktoś może jak wygląda sprawa z baterią. Ile dni trzyma bez grania i słuchania muzy zostawiając go "na wolnych obrotach". Proszę o szybkie odpowiedzi. Z góry dzięki pozdro

  • 0

    100. ~ewa  2008-11-20 16:26:32  host: a89-183-16-206.net-htp.de

    hejka mam pytanie czy w tym tel mozna ustawic swoja ulubiona mp3 jako dzwiek smsa czy tylko mozna standardowe dzwieki?

  • 0

    101. ~  2008-11-28 17:22:43  host: ip-62.111.131.177.static.crowley.pl

    czy do tego tela można wgrać jakieś mapy pod gps?

  • 0

    102. ~pavel  2008-12-01 11:10:56  host: 194.181.130.234

    czy glosniej chodzi głosnik niz w W580i???

  • 0

    103. ~  2008-12-04 20:17:54  host: 80.50.236.66

    myslicie ze oplaca sie go kupic za 660 nowego? czy za 780 c902? lubie tele z klapka ale wacham sie pozdro odpowiedzcie

  • 0

    104. ~lukos  2008-12-10 17:05:29  host: drg134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zobaczcie na oryginalnej stronie se to zobaczycie co naprawdę on ma (GPS,gry ruchome)

  • 0

    105. ~  2009-01-09 17:24:04  host: 82.160.16.2

    Ja go polecam. Mam i nie narzekam. Wszystkie funkcje działają prawidłowo. Nie zdarzyło się, aby się przycinał. Głośniczki na dole sprawują się nieźle. Jest głośniejszy w porównaniu np. z k800i. Zdjęcia nie wychodzą extra, ale co tu się dziwić skoro jest to telefon walkman. Jeśli zależy wam na zdjęciach to zainwestujcie w aparat cyfrowy. GPS jest oczywiście ale wiadomo wymaga połączenia z internetem... Dzwonek na smsa można ustawić swój :)

  • 0

    106. ~Macias  2009-01-11 21:23:30  host: 77-253-63-83.adsl.inetia.pl

    Jak oceniacie ten telefon? dlugo trzyma?

  • 0

    107. ~  2009-01-15 20:17:18  host: ip-81-15-216-100.unregistered.net.telenergo.pl

    gówniany aparat, ma 3,2 mpx i obiektyw wielkości główki szpilki.

  • 0

    108. ~Tommmm  2009-01-20 18:41:07  host: awl202.internetdsl.tpnet.pl

    hej male pytanko dla posiadaczy : czy ten tel dobrze robi zdjecia jak na 3,2pix ??? czy robi lepiej niz k550i którego aktualnie posiadam ??

  • 0

    109. ~Karen  2009-01-29 12:30:59  host: bpw156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie... czy on napewno ma wideorozmowe?? bo niby jak skoro aparat jest tylko z tylu??

  • 0

    110. ~znawca  2009-02-06 19:33:16  host: 78-143.89-161.tel.tkb.net.pl

    zal mi was jak gadacie ze telefon bedzie w Polsce w kwietniu , ludzka zazdrosc , wiem bo mam ten telefon spisuje sie znakomicie a kupilem go w Media Markt 3 dni temu za 780 zl

  • 0

    111. ~ktosik  2009-02-14 21:20:52  host: host86-166-183-194.range86-166.btcentralplus.com

    mam jedno pytanie tu pisze ze ma wideokonferencje ale niemoge znalesc kamerki do tej wideokonferencji czy ktos moze mi powiedziec gdzie ona jest prosze o jak najszybszą odpowiec dzięki

  • 0

    112. ~buga  2009-02-19 22:32:31  host: a72.net157.okay.pl

    czy aby na pewno on ma wideokonferencje? jakos nie widze z przodu drugiej kamery??

  • 0

    113. ~;))  2009-02-23 19:58:18  host: 77.16.203.98.tmi.telenormobil.no

    mam ten tel i dobrze się sprawuje, ALE. kiedy się go rozsunie jego dół obudowy jest strasznie KICZOWATY odpadł mi baaardzo szybko. trzeba uważać. ; )

  • 0

    114. ~luki  2009-02-25 19:16:39  host: host-89-229-138-78.chelm.mm.pl

    czy jest głośniejszy od k750i? z góry dzięki

  • 0

    115. ~Diamenta  2009-02-26 21:26:08  host: chello089078140057.chello.pl

    Kupiłam go i jest naprawdę świetny. Nieduży wygodny fajnie się rozsuwa, wszystkie funkcje działają i jest naprawdę super!

  • 0

    116. ~ELo  2009-03-02 14:25:04  host: byu237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po prawej stronie od nazwy wolkman jest kamerka xd

  • 0

    117. ~mcfly  2009-03-02 20:27:13  host: apn-77-113-26-48.gprs.plus.pl

    do 108. Mój w910i robi lepsze zdjecia niż ten twój k550i

  • 0

    118. ~w760i  2009-03-08 21:23:35  host: 093105072248.legnica.vectranet.pl

    a ja kupiłem go na allegro za 570 zł i jestem bardzo zadowolony. zaje*** tel.

  • 0

    119. ~Bobek  2009-03-20 09:12:38  host: duu186.internetdsl.tpnet.pl

    jak sie włącza 3G (wideo rozmowy) prosze o pomoc ??:)

  • 0

    120. ~MajdaN  2009-03-21 22:18:39  host: aale76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Również posiadam ten telefon i przyznam ze jest GiT!A co do aparatu to robi rewelka fotki..Slider chodzi dobrze, a gdy macie jeszcze słuchawki HPM-70 to juz siódme niebo

  • 0

    121. ~  2009-04-21 16:29:00  host: ds9.uni.lodz.pl

    czy ten telefon ma coś takiego jak aktywna klapka?? tzn. czy jest mozliwość aby podczas zamknięcia klapki wyłączało się menu i wszystkie opcje tzn. telefon by sie blokował??

  • 0

    122. ~koks  2009-04-24 21:12:43  host: czn11.internetdsl.tpnet.pl

    chce to caceńko kupić i chce sie zapytać co jest najbardziej awaryjne??? i czy obudowa twarda???

  • 0

    123. ~adnew  2009-04-26 12:31:54  host: host-213-25-175-17.instalnet.com.pl

    Ile głośników posiada ten telefon i w którym miejscu znajdują się one?

  • 0

    124. ~dyska  2009-04-27 18:37:42  host: ds9.uni.lodz.pl

    hej mam pytanie czy w tym telefonie jest coś takiego jak "aktywna klapka"??

  • 0

    125. ~mlody  2009-04-30 22:31:27  host: inet20909nb-0.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    ~adnew: telefon ma dwa głośniki, są umieszczone pod zieloną i czerwona słuchawką (na zdjęciach widać taką siateczkę wokół przycisków) ~dyska: możesz odbierać/kończyć połączenie poprzez rozsunięcie/zamkniecie telefonu, natomiast klawiatura zablokuje się tylko, jak jesteś w trybie gotowości, kiedy robisz coś w menu i zamkniesz telefon to klawiatura się nie zablokuje

  • 0

    126. ~klauisos  2009-05-02 22:51:06  host: saturn.pcnet.com.pl

    super telefon polecam mam juz go od stycznia i jestem bardzo zadowolona polecam

  • 0

    127. ~ritusiaa  2009-05-05 22:08:05  host: aoz138.internetdsl.tpnet.pl

    boże a kto w tych czasach używa irdy...masakra wogóle ja nie mam zastrzeżeń do tego fonika bo mam go juz pol roku u jest fes spoko a irda wogole nie potrzebna...xD sprawny fonik dobry dzwiek i fajne fotki ja nie wime co wy macie do tych fotek ze zle albo cos na kompie fajnie wygladaja :)

  • 0

    128. ~eded  2009-05-25 23:10:05  host: host88.router7.tygrys.net

    Siema chcialbym sie dowiedziec czy ten telefon ma TRACK ID ?

  • 0

    129. ~ja  2009-06-02 20:56:09  host: 89.231.203.83

    Ja mam ten telefon od lipca 2009 do dzisiaj wyrwałem 3 razy gniazdo ładowania jest aktualnie w komisie i niewiem czy mi go na prawia /// nie polecam!!

  • 0

    130. ~ritusiaa  2009-06-20 23:07:16  host: ip-83-238-76-131.netia.com.pl

    jak ktos nie umie wyciagac ladowarki to dac mamie albo tacie ... napewno wam pomoga hahaha

  • 0

    131. ~~PatySia  2009-06-21 17:15:45  host: ddr29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Takie małe pytanko...do komentarza nr.129 jak możesz mieć ten telefon od lipca 2009..jak mamy czerwiec...??? Po za tym mam ten telefon od niedawna i nie mam do niego zastrzeżeń..ale jak się nie umie obsługiwać to tak bywa...ale każdy ma prawo do własnego zdania..ogólnie polecam telefonik...jest spox

  • 0

    132.  2009-07-22 18:27:45

    Bo styl od ładowarki trzeba do góry tzw. wyłamać, a nie go ciągnąc do siebie, wtedy elegancko się odczepi. Ciągniecie zepsuje całkowicie łącze z czasem.

  • 0

    133. ~sonia  2009-07-23 17:31:02  host: ivm178.internetdsl.tpnet.pl

    w media markt jest po 999zł :(

  • 0

    134. ~:P  2009-08-04 10:37:31  host: abyr1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten kom od tygodnia i musze stwierdzic ze jest troche wolny zdjecia bez c-s wychodza znosne ale nic szczegolnego za to dzwiek bardzo ladny trudno mi jeszcze wypowiedziec sie o baterii plusem tez jest spory wyswietlacz... i ma track ID

  • 0

    135. ~Doris  2009-08-24 19:06:43  host: 94.254.134.77

    Mam pytanko kwestii technicznej, posiadam se500i i ma on wade fabryczną, pęka klawiatura, kazdy guzik mam pękniety na pół, a widze że tu jest bardzo podobna, ciekawa jestem czy w tym modelu bedzie tak samo?? Może ktoś wie??

  • 0

    136. ~Anka  2009-08-28 23:10:14  host: acey1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam ten telefon od grudnia 2008. Klawiatura i guziki są całe. Slide też nie wykazuje oznak zużycia i nie lata na boki. Wyświetlacz niepodatny na rysy, często komórkę wrzucam na ślepo do torebki (wiadomo co kobiety mają w torebkach;)) i żadnych rys nie widać. Zdjęcia są dobre, muzyka też. Spora pamięć, +karta 2gb (w moim zestawie była). Można pstrykać i dokładać muzykę do woli. Ogólnie polecam

  • 0

    137. ~  2009-09-25 18:51:30  host: 87-205-237-119.adsl.inetia.pl

    czy lampa MXE-60 bedzie dzialala w tym telefonie ??

  • 0

    138. ~niepolecam  2009-09-26 10:24:41  host: 83.175.144.166.koba.pl

    mulacy soft czesto sie resetuje po 3 miesiacach calkiem padl i wymiana plyty glownej byla 2 dni po naprawie i telefon znow niechcial sie wlaczyc moim zdaniem powinni ten zlom wogle wycofac z produkcji

  • 0

    139. ~Wagierek  2009-09-30 20:32:26  host: host-89-228-36-44.elk.mm.pl

    Do 137. Niestety, ta działa tylko na starszych telefonach (k750i, w800i itp):(

  • 0

    140. ~Agnezz  2009-10-26 15:16:51  host: hw218.internetdsl.tpnet.pl

    Powiedzcie, proszę, czy komuś zdarzyło się, że alarm cykliczny nie zadziałał? Mam ustawiony na cały tydzień, godzina alarmu się wyświetla po lewej stronie, ale już mnie parę razy nie zbudził :| I trochę, mam wrażenie - się ociąga przy przeglądaniu książki tel... Macie podobne odczucia?

  • 0

    141. ~unikalna  2009-11-15 21:47:56  host: 87-205-92-154.adsl.inetia.pl

    CZYTAŁAM WASZE OPINIE, I POWIEM ŻE CORAZ BARDZIEJ CHCĘ TĘ KOMÓRKĘ. Z WYGLĄDU BARDZO ŁADNA, JAK DLA MNIE MINUSEM JEST BRAK LAMPY BŁYSKOWEJ. ZA TO SUPER JEST FUNKCJA SHAKE CONTROL. INERESUJE MNIE AKTUALNA CENA TELEFONU W NP. ORANGE I MEDIA MARKT JEDNA OSOBA PISAŁA, ALE BYŁO TO 4 MIESIACE TEMU. NA ALLEGRO JEST OD OK. 600 DO 900 ZŁ. JEDNAK NIE JESTEM PRZEKONANA DO KUPYWANIA DROGICH RZECZY PRZEZ INTERNET, BO NIGDY NIE WIADOMO CZY NIE PRZYŚLĄ MI MARCHEWEK, JAK MOIM ZNAJOMYM.

  • 0

    142. ~Karolka  2009-11-17 00:53:23  host: rej.4web.pl

    Mam ten telefon niecały rok i jest suuper nadal działa xD nic sie nie zepsuło jest świetny!! Jest ładny i stylowy;)) Naprawde polecam;))

  • 0

    143. ~K  2009-11-17 00:55:51  host: rej.4web.pl

    Mam ten telefon nie cały rok jest suuper czadowy nic się nie psuje:) Jest ładny i stylowy. Polecam szczerze nie będziecie załowali kupna;))

  • 0

    144. ~Karola  2009-11-17 15:55:02  host: rej.4web.pl

    Czy ten fonik naprawe tak cicho gra jeśli tak to do dupz

  • 0

    146. ~Kondzik  2010-01-13 15:12:57  host: aave159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeżeli telefon ma z tyłu aparat to nie znaczy ze niema wideo rozmowy , a telefoniki ładnie wygląda mój kolega sobie taki kupuje

  • 0

    147. ~PATKA  2010-01-19 08:51:40  host: ddc238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam już ten telefonik od niecałego roku...i...poszedł mi soft...ale to nie jest nic trudnego do naprawy...wgrali mi nowszy i teraz chodzi zawodowo...nie narzekam...choć dosyć szybko wytarło mi się to srebrne coś pod ekranikiem i wokół klawiszy na górnej klapce :P Ale można na to przymknąć oko..ogólnie w mojej ręce telefony nie trzymają dłużej niż kilka miesięcy...a ten już prawie rok...Więc polecam...

  • 0

    148. ~do Ewa  2010-01-27 18:31:09  host: 198-233-158-94.jjs-isp.pl

    "hejka mam pytanie czy w tym tel mozna ustawic swoja ulubiona mp3 jako dzwiek smsa czy tylko mozna standardowe dzwieki?" Możesz ustawić co tylko chcesz:) A telefon jest super!

  • 0

    149. ~papaja  2010-02-05 14:50:17  host: host-5db0c1fb.sileman.net.pl

    czy ten telefon ma glosny odtwarzacz muzyki prosze o szybką odpowiedz

  • 0

    150.  2010-02-05 22:22:32

    czy jest głośny bo mam w850i i chce głośniejszego fona

  • 0

    151. ~kiwi  2010-04-16 20:12:19  host: public-gprs9549.centertel.pl

    ja mam takie jedno pytanie.. Czy wie ktos moze ile kosztuje teraz ten telefonik w Media Markt? Proszę o odpowiedź.. (mam zamiar sobie go kupić)

  • 0

    152. ~swistaaak ! ;*  2010-05-22 16:54:25  host: 093105135074.kielce.vectranet.pl

    Mam ten telefon przez 9 miesiecy , sprawuje sie bardzo dobrze . Polecam ten telefon !

  • 0

    153. ~adri  2010-05-23 16:18:31  host: 77-255-57-96.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon i jest super

  • 0

    154. ~x  2010-10-09 23:58:31  host: staticline50215.toya.net.pl

    soft słaby, a alarm nie zawsze dzwoni... wiesza się często, a zdjęcia mimo braku lampy są świetne.

  • 0

    155. ~kaja  2012-03-07 07:28:51  host: 94-240-16-18.lukman.pl

    mam ten telefonik jest dobry nie narzekam na niego

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-120-181.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet