Sony-Ericsson W705 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W705 Opinie o Sony-Ericsson W705

Sony-Ericsson W705

w sumie: 59
  • 0

    1. ~k800  2008-11-06 18:18:36  host: abvl48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląd n95 połączony z w880

  • 0

    2.  2008-11-06 20:31:29

    Pierwszy raz widzę sony ericssona z wifi. Ciekawe ile będzie kosztował?

  • 0

    3.  2008-11-07 07:17:47

    Bardzo ciekawy model wreszczcie duzy ekran 2,4' mam nadzieje ze glosniki nie beda slabe tak jak w poprzednikach :D cena poczatkowa pewnie bedzie ok 900zl

  • 0

    4. ~majan  2008-11-07 17:26:16  host: dynamic-78-8-14-64.ssp.dialog.net.pl

    wyglada niezle, funkcjonalnie tez nie najgorzej, ale niestety to znow to samo w nowym opakowaniu z kosmetycznymi zmianami i nowym oznaczeniem.

  • 0

    5. ~  2008-11-08 08:51:19  host: dug194.internetdsl.tpnet.pl

    Boski !! Jeszcze WiFi !! Wiecie może kiedy wyjdzie ?? :) ( cenę też możecie podac ^^ )

  • 0

    6. ~uniklany  2008-11-08 11:04:47  host: ekm70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zapowiada sie calkiem nice tel. Ciekawe kiedy bedzie mozna go w PL kupic:)

  • 0

    7. ~c-ka  2008-11-09 21:44:12  host: chello089079189156.chello.pl

    mi juz slinka leci, jak patrze na ten tel :D ciekawe ile bedzie kosztowal

  • 0

    8. ~hwoarang  2008-11-09 22:51:25  host: aco129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    widziałem telefon ale się nim nie bawiłem z wyglądu bym rewelacyjny

  • 0

    9. ~Damcio  2008-11-11 17:02:47  host: 195.136.49.162

    O takiego to moge miec dobry tel mam nadzieje ze i bateria pociagnie z 3 dni :))

  • 0

    10. ~Davidvia0  2008-11-11 21:40:23  host: public62429.xdsl.centertel.pl

    Niezły telefon, wifi i brak systemu operacyjnego? Trochę dziwne, ale i tak ten telefon mi się podoba :D

  • 0

    11. ~Kejt  2008-11-13 21:31:43  host: adjm243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wydaje sie być ten fonik lepszą podroba SE W910i, i wygląda na bardziej stabilny. Wczoraj oglądalam kumpeli W910i i wygląda na taki jak by mial sie zaraz rozpasc, ogolnie w nim wszystko ok, ale ten wyglada lepiej. No i ma lampke i ładniejszy jest ogolnie, klocek straszny.. ;p a na reszte jeszcze nie patrzyłam :] ogolnie pozytyw

  • 0

    12.  2008-11-17 15:21:14

    mp18 to zapewne malo SE widziales w zyciu xO. Cos czuje ze to bedzie moj nastepny se ;) pozdrawiam, Sonny1

  • 0

    13. ~RyChU  2008-11-18 09:00:12  host: acn143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @8 fajnie ze fo widziales... premiera na poczatku 2009 roku...

  • 0

    14. ~Qba  2008-11-21 16:29:09  host: 213-238-95-213.adsl.inetia.pl

    Szkoda ze tylko 3,2 mpix

  • 0

    15.  2008-11-23 12:12:30

    ehh... nie SE zacznie brać się za jakieś telefony z dotykowymi ekranami, a nie produkują wciąż te same telefony w innych obudowach... żenada...

  • 0

    16. ~xXx  2008-11-27 07:18:16  host: opole.airmax.pl

    3,2 mpx bez af :/ gps za ktorego sie placi? 1 dioda?

  • 1

    18. ~kazek  2008-12-10 14:17:29  host: god58.internetdsl.tpnet.pl

    nabralem sie na W910i - cena kosmiczna jak na nowosc a dzis mozna kupic go za smieszna kase. jak ktos lubi nowosci i lubu tracic kase to niech sie dalej napala na ten podel... po pol roku uzytkowania stwierdzicie ze po co to wszystko, kasa wywalona w bloto bo spokojnie mozna bylo jeszcze pomeczyc starszy tel i kupic w wymarzony model za mniejsze pieniadze po tym jak ceny spadna bo i zainteresowanie spadnie. Pogon za nowosciami nie ma sensu, to tylko wyciaganie kasy z keiszeni klienta.

  • 0

    19.  2008-12-23 10:37:36

    do18: Święte słowa

  • 0

    20. ~uzytkownik w910i  2008-12-24 22:37:18  host: 87.204.108.42

    nie wiedzę sensu w kupowaniu tego telefonu :/ cena pewnie bedzie o kilkaset złotych większa od w910i a lepszy będzie praktycznie tylko aparat :/ ale ludzie i tak poleca na te 3.2 mpx . Chodz telefon bardzo ładny to jednak jest to w910i z 3.2 mpx ... albo bardziej w595 bo oprocz WiFi to roznicy nie widze

  • 0

    21. ~  2008-12-30 20:04:02  host: 80.54.27.31

    duży ekran wifi walkman akcelerometr EDGE i nareszcie lampa błyskowa w sliderze USB Google Maps czego chcieć więcej? a ja wiem niskiej cen :P

  • 0

    22.  2008-12-31 18:48:48

    No zapowiada sie ciekawie :DcPodobno w lutym ma byc xD Teraz nic onim niemowie czy jest dobry czy nie ;p dopiero jak go kupie ;DD

  • 0

    23. ~  2009-01-09 22:14:44  host: axt112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie to bedzie najlepszy telefon muzyczny SE. Z poczatku bylem napalony na W890i ale czytalem ze jest slaba jakosc dzwieku i ogolnie jest cichy. Bede czekal na ten telefon ale watpie zeby przez pierwsze pol roku stacby mnie bylo na niego. Pozdr.

  • 0

    24. ~maxster  2009-01-21 12:15:34  host: apn-77-115-29-239.gprs.plus.pl

    Zgadzam się z "użytkownik w910i". Pozatym, do surfowania po internecie służy komputer (w cenie jaką będzie trzeba za niego zapłacić będzie można kupić dobrego netbooka napewno).

  • 0

    25. ~ukasz  2009-01-30 02:31:16  host: cpc2-rdng12-0-0-cust901.winn.cable.ntl.com

    jest mozliwosc zainstalowania skypia na nim?

  • 0

    26.  2009-02-24 16:31:10

    cena : $308 / 250euro/1000zl mniej wiecej

  • 0

    27. ~Soniacz  2009-04-03 23:04:56  host: acej73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon juz pojawił się w sieci...!!! Na stronce Ceneo jest juz w 2 sklepach. Jego cena to 1310zł...

  • 0

    28. ~W705  2009-04-14 19:26:23  host: aki19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja czekam niecierpliwie na ten telefon w orange!

  • 0

    29. ~rebecca4  2009-04-30 11:48:40  host: 193.120.116.146

    Jaka cena?? w 3 online za 179 euro fajnie sie prezentuje ale czy C510 nie lepszy??

  • 0

    30. ~cena  2009-05-10 19:00:31  host: cek204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    koszt miedzy 1201 do 1410zł w 5 sklepach

  • 0

    31. ~Ziom  2009-05-17 20:08:57  host: aanl97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Myśle,ze SE C510 go nie bobije i z tego co wiem to C510 nie ma WI-FI.

  • 0

    32. ~drughi85  2009-06-29 15:54:33  host: bja159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziś widziany w awansie w krk za 1499,-

  • 0

    33. ~Tynus94  2009-07-20 13:33:00  host: aeca45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi się ten telefon bardzo podoba. Do października spadną ceny jeszcze bardziej i pewnie bd można go kupić za 700-800 zł. Teraz mam w910i i też mi się podoba. Ale zdjęcia robi troszkę słabe. Miałam też k550i, też był bardzo fajny. I dobry głośnik. Wogóle SE są moją ulubioną marką od 3 lat, czyli odkąd je kupuje. Wcześniej miałam Nokie. Ale teraz za bardzo przesadzaja z designem i z wielkościami. Nie wiem dlaczego ale Nokie wydają mi się telefonami dla snobów. Pozdrawiam. I krytykuje wszystkich, którzy mówią, że ten telefon jest do d***. :)

  • 0

    34. ~allegro  2009-08-05 22:39:14  host: cch243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na alegro juz sa mozna kupic sam sie przymiezam do kupma tego modelu lub w715

  • 0

    35. ~szefunio  2009-08-20 17:35:06  host: adfw64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ma swoje wady i zalety. Wady ma trzy, telefon troszkę się zacina i ma trochę złą budowę bo są luzy między dwoma częściami telefonu. Głośnik też nie jest zbyt dobry:

  • 0

    36. ~w760i  2009-08-24 10:57:53  host: egc99.internetdsl.tpnet.pl

    czy on ma akcelerometr??? kupuje go za 700zl NOWY!!! ale odpiszcie czy ma akcelerometr??

  • 0

    37. ~ziomo  2009-08-30 10:56:11  host: aeek183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ten telefon, jestem zachwycony za nowy Full komplet dalem 670zl. tylko mam pytanie jak mi wykrywa sieci wi-fi i daje polacz to co dalej trzeba jakies hasla znac lub cos czy sa takie sieci, z których można korzystać od razu???

  • 0

    38. ~jag  2009-09-01 21:20:41  host: ip-91-193-199-2.enterpol.pl

    #36: tak ma czujnik ruchu, ja kupilam za 600 zł i jestem zachwycona, rewelacja :)

  • 0

    39. ~  2009-09-23 01:54:06  host: f96-032.opera-mini.net

    Przed kupnem sprawdzcie jak lata rozsuniety slider dotykajac przyciskow pod wysw. Jak lata proscie o inna sztuke.

  • 0

    40. ~  2009-09-23 21:20:40  host: f96-056.opera-mini.net

    Strasznie lata slider.

  • 0

    41. ~Icecoldowner  2009-10-09 14:25:47  host: p508b4487.dip.t-dialin.net

    mam i jestem zadowolony

  • 0

    42. ~mariaczi  2009-10-10 20:22:01  host: 62.61.59.154

    W tel. gigant bateria, przy normalnym użytkowaniu trzyma 7-8 dni tzn. rozmowy sms i słuchanie muzyki. Na wi-fi ciągnie więcej prądu. Muzyka bajeczka na hpm-77 jest super ale po podłączeniu nausznych kossów robi się bajka, pod wzmakiem gra lepiej niż mój cd piooner. Wyświetlacz 262 tft jest znakomity i bije większość 16mln w tej rozdzielczości. Aparat średni jak to w walkmanie obcięte funkcje ale "dzienne zdjęcia są bardzo ładne. Ergonomia i wykonanie na bardzo wysokim poziomie. Funkcje takie jakie powinny być w tel. wszystko jasno i po drodze nawiguje się super. Jedyna wada dla mnie to brak możliwości zmiany funkcji przycisków lewy-prawy. Polecam wszystkim ten odtwarzacz muzyki z internetem i telefonem, jest git.

  • 0

    43. ~szyna  2009-10-12 17:26:20  host: public28948.cdma.centertel.pl

    fantastyczny telefon. spisuje sie swietnie i dziala wszystko bez zastrzezen. swietnie trzyma sie w dloni. polecam wszystkim. :)

  • 0

    44. ~sony  2009-11-04 21:41:27  host: arg98.internetdsl.tpnet.pl

    jak gra głośnik?

  • 0

    45. ~Mika^^  2009-11-25 16:09:53  host: host-80.48.145.43.zwmedia.pl

    Kupiłam tego fonika jakieś 1,5 miesiąca temu ;p zarąbisty! Wi Fi działa bez zastrzeżeń, muzyka - bajka! Najlepszy odtwarzacz, jaki wbudowali w swoje telefony ;p na klawiaturze się pisze super, ma wytrzymałą obudowa, w miarę baterię.... Aparat może być, ale to tylko 3.2MegaPixele ;p WIELKI PLUS!!! TELEFON JAK MARZENIE :)))) polecam serdecznie wszystkim!!!(Duuużo lepszy od dotykowych bajerów ;p)

  • 0

    46. ~Dawid  2009-12-17 19:49:41  host: 217.153.162.134

    A CZY TO JEST FON 3G?

  • 0

    47.  2009-12-20 08:33:51

    Bardzo fajny i ladny stylistycznie telefon. Dosc bogaty w funkcje tylko jak dla mnie to brak systemu przyzwyczailem sie juz do symbiana w nokii.

  • 0

    48.  2009-12-28 01:05:04

    od 3 tygodni jestem posiadaczka tego cudenka ;) mialam wiele telefonow ale zaden znich nie byl wystarczajaco dobry ..ten telefon jest super !!bateria trzyma dlugo , zdjecia robi dobre,myslalam tylko ze jest roche glosniejszy ale to akurat nie problem dla mnie ; naprawde kto zastanawi sie nad kupnem tego telefonu niech nie czeka ani chwili dluzej i go kupuje :) naprawde wartoo .pozdrawiam

  • 0

    49. ~kamil  2009-12-28 09:32:26  host: wlan3-249.srem.net

    czym on się różni od w715?

  • 0

    50. ~siewier  2010-01-06 12:42:14  host: apg30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. mam ten tel od 3 miesiecy. chyba najlepszy telefon jaki mialem z serii sony ericsson. wyswietlacz duzy czytelny ladnie oddaje kolory. aparat- fotki w dzien super w nocy troche gorzej wkoncu to nie cyfrowka;) bateria tez ok trzyma mi okolo 4-5 dni pisze cigle smsy. wifi tez ok. na obudowe trzeba uwazac lubi sie zarysowac o cos ostrego. odtwarzacz gra ladnie na sluchawkach super moze troche za cichy ale zawsze mozna dograc sterowniki. przy karcie 4 gb i calej wypelnionej nie tnie sie. ogolnie telefon warty polecenia. pozdrawiam.

  • 0

    51. ~TIMON  2010-02-12 18:23:10  host: ilu163.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i zastanawiam się jaką kupić karte pamięci. W zestawie jest 4GB ale myślę nad 8GB. Dlatego pytanie do posiadaczy W705: Czy karta p. 8GB będzie mulić na nim??? Proszę o odp.

  • 0

    52. ~  2010-02-12 18:26:51  host: ilu163.internetdsl.tpnet.pl

    W705 różnie się od W715 tym że W705 nie ma GPS a W715 posiada.

  • 0

    53. ~kinga  2010-03-12 18:17:43  host: poczta.mt.net.pl

    Ja co do tego 5 komentarza ja już mam ten telefon i kosztował mnie 1000zł w media markt,bo w electro world jest drożej

  • 0

    54. ~bolec  2010-03-14 10:26:42  host: 94-40-44-136.tktelekom.pl

    w715 ma GPS a nie ma UMA w705 ma UMA ale nie ma GPS to jest ta różnica:)

  • 0

    55. ~maniek  2010-04-27 01:43:52  host: aebh9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam w715 od miesiąca i jestem z niego bardzo zadowolony, normalnie wspaniały fon-długo trzyma bateria, super wifi nowe funkcje, szybki- nie zacinający się nigdy. On ma wszystko. Co prawda jest trochę delikatny ten slider ale ogólnie telefon w porządku i polecam go każdemu:) Stary fon: zjechane na maksa k800i które udało mi się sprzedać, a teraz czyli jutro sprzedaje moje w715 mojej siostrze a ja wrócę do k800i które dopiero muszę wyszukać na allegro. wielu z was będzie się pytało czemu... przecież ma on 100 razy lepszego fona niż k800i, ale ja po prostu muszę do niego wrucić, odczuwam do tego telefonu wielki SENTYMMENT który mnie do niego trzyma bo był ze mną wszędzie i w trudnych sytuacjach które przeżył. K800i = NIEZNISZCZALNY może przeżyć nie wiadomo jakie upadki ale będzie żył. uważam k800i za jeden z najbardziej udanych telefonów na świecie. w715 również mi się podoba bo go kupiłem i nosiłem miesiąc w swojej kieszeni i używałem i był bezawaryjny lecz z małą niechęcią go sprzedaje- bo najchętniej chciałbym mieć dwa. k800i musi być znów ze mną i ma super aparat który w szkole przydaje się do robienia zdjęć n, zeszytów. pdr dla posiadaczy w7 i k8

  • 0

    56. ~cinek5  2010-05-04 15:35:38  host: c37-003.client.duna.pl

    Czy ma on polskie menu?

  • 0

    57. ~  2011-02-11 22:34:21  host: host45.abaks.pl

    Nowy aktualnie kosztuje chyba około 700zł, zdecydowanie nie jest tego wart. Niby W- to seria muzyczna, a głośnik to tragedia, jak ktoś do mnie dzwoni to tylko jakieś brzęczenie słyszę, niemuzyczne Nokie grają głośniej i czyściej. Na słuchawkach jest już w miarę ok, ale znowu, porównując do Nokii wypada gorzej. Wygląda fajnie, to mnie skusiło, ale obudowa może i z dobrych materiałów ale kiepsko spasowanych. I jeszcze muszę podłączać słuchawki przez przejściówkę... tragedia, nosze ze sobą 2 metry kabla nie wiem po co... . Bawiłem się E52 obudowa zrobiona dużo lepiej i mimo że to biznesowa seria tel. to podejrzewam że gra lepiej. Jak to potwierdzę to na pewno zamienię

  • 0

    58. ~hhh  2011-04-30 16:22:38  host: 77-253-68-111.adsl.inetia.pl

    ja kupiłam go ponad rok temu przez internet za 500 zl. Ogolnie telefon jest bardzooooo wytrzymaly upadl mi na twarde podloze wiele z duzej wysokosci b wiele razy a wciaz wyglada jak nowy.Obudowa jest pod tym wzgledam rewelacyjna mialam wczesniej w910i i po podobnym czasie uzytkowania wygladal koszmarnie a ten jak nowy :) muzyki na nim aktualnie nie slucham ale z tego co pamietam nie bylo tak zle, aparat 3,2 mega ale szczerze mowiac nie widze roznicy pomiedzy 2 a i przyblizac mozna tylko w trybie vga;/ nie wiem czy jest zdaza sie to we wszystkich modelach ale w moim klawaitura i obudowa od poczatku sa dosyc luzne + trzeszczą a wi fi zepsulo mi sie po kilku miesiacach zupelnie nie z mojej winy , adres mac zmienil sie na 00000.... i nic sie nie da z tym zrobic, co prawda mozna to oddac na gwarancje ale czytalam ze wlasciwie nie da sie tego naprawic na dluzsza metę po jakims czasie problem wraca więc nie chcialo mi się juz z tym bawic. oczywiscie zdaza mu sie zaciac ale ogolnie jak za 500 zl rok temu to nie jest zle nie polecam ani nie odradzam:)

  • 0

    59. ~burza  2011-08-15 17:54:58  host: abod217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a po jakiej cenie jest aktualnie ten telefonik?

  • 0

    60. ~ferbi  2012-02-25 00:32:48  host: cpc2-hatf7-2-0-cust836.9-3.cable.virginmedia.com

    Mialam ten telefon i bylam bardzo nie zadowolona, dalam tutaj swoja zla opinie, Byla z pol roku. Teraz zajrzalam i widze, ze jest usunieta. dlaczego??????? zle opinie zostaja usuniete?????? z reguly dbam o tel, a z tym to sie cieszylam ze sie rozwalil i moglam wrocic do starszego modelu SE. fajna firma uzywalam od lat.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet