Sony-Ericsson W700i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson W700i Opinie o Sony-Ericsson W700i

Sony-Ericsson W700i

w sumie: 98
  • 0

    1.  2006-04-04 11:30:47

    nice one...bardzo mi się podoba..

  • 0

    2. ~helordo  2006-04-04 12:06:23  host: p54A667F3.dip.t-dialin.net

    jak dla mnie to se jest producentem nr1 ale wypuszczanie innych funkcji w tej samej oprawie.. juz bym bral w800

  • 0

    3. ~luke  2006-04-04 12:20:47  host: dvh172.internetdsl.tpnet.pl

    w800i w nowej kolorystyce i z mniejszą kartą :/

  • 0

    4.  2006-04-04 12:27:51

    nie rozumiem SE, przesież to prawie to samo co W800i

  • 0

    5. ~grz  2006-04-04 13:14:07  host: bzy50.internetdsl.tpnet.pl

    moze będzie troche tańszy niż w800i

  • 0

    6. ~reptaile  2006-04-04 13:58:44  host: 116.31.rev.vline.pl

    czekam na takiego walkmana z EDGE i UMTS i wyglądem W800, także jestem zawiedziony tym modelem

  • 0

    7. ~  2006-04-04 14:47:01  host: ash152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to samo co W800 tyle ze mniejsza karta dawana jest w zestawie

  • 0

    8.  2006-04-04 15:34:04

    Nowy model malym kosztem. Teraz wchodzi W810i i musieli jakos zachowac W800i (najlepiej sprzedajacego sie Walkmana) zeby nie stracic klientow. Co do Walkmana z UMTS i EDGE to nie ma sie co spodziewac takiego modelu. Albo UMTS albo EDGE - wyglada ze takie stanowsko przyjmuje SE sadzac po modelach K790/K800. Wedlug mnie to Nokia jest numerem 1 w wypuszczaniu tego samego w roznych obudowach, ale badzmy szczerzy kazdy producent cos takiego robi - nie tylko telefonow... ->Reptaile: Poczekaj jeszcze troche a bedziesz mial swojego Walkmana z UMTS. Narazie SE ma za wysoka sprzedaz W800i zeby wypuszczas sobie samemu konkurencje. Mozliwe ze w 2 lub 3 kwartale zaprezentowany zostanie Walkman blizniaczy funkcjami do K790/K800...

  • 0

    9.  2006-04-04 15:48:58

    czym to sie rozni od w800 ??

  • 0

    10. ~ARTI  2006-04-04 16:49:58  host: ejy82.internetdsl.tpnet.pl

    przecierz jest on taki sam jak W800i

  • 0

    11. ~dt  2006-04-04 16:59:51  host: wap.plusgsm.pl

    czemu nie ma edge? To minus. Reszta jest ok.

  • 0

    12. ~Dawid  2006-04-04 17:40:36  host: 80.51.206.165

    Nosi nazwę jakby był następcą W800i, a jest od niego trochę gorszy w identycznej odudowie. Bez sensu;/

  • 0

    13. ~A@A  2006-04-04 18:38:59  host: xdsl-3470.jgora.dialog.net.pl

    Widzę że Sony Ericsson idzie w ślady Samsunga i zaczyna produkować niemalże identyczne telefony. Ale z pewnością będzie trochę tańszy i to jest ważne.

  • 0

    14.  2006-04-04 21:30:04

    o boże !! jaki gruby !

  • 0

    15.  2006-04-04 22:57:04

    To dobry telefon ale SonyEricsson troszkę dziwną politykę stsouje.. d750, w800 i teraz w700 to te same telefony różniące się kolorem i wielkością karty pamięci. Może lepiej jakby SE wypuściło model o jednej nazwie w np. 10 kolorach? ;) ale ten będzie sie dobrze sprzedawal bo literka "w" zawsze zwabi ludzi ;-) Wracam do mojego d750 :P

  • 0

    16. ~yagi  2006-04-05 14:51:18  host: afh58.internetdsl.tpnet.pl

    Polityka SE jest bardzo dobrze przemyslana, tylko my nie znamy jej szczegolow... Ten telefon rozni sie od W800 tym ze nie ma autofocusa w aparacie i ma mniejsza karte pamieci... Ten telefon prawdopodobnie ma byc ubozsza wersja w stosunku do W810i a W800i zniknie z rynku... Przypuszczam ze W700 bedzie tania alternatywa i mozliwe ze zobaczymy go w zestawach prepaid... Co do wygladu i funkcji to ma nawiazywac do najlepiej sprzedajacego sie SE Walkman - W800i... Co do zmiany wygladu to jak byscie sie czuli wiedzac ze kupujecie koncowke serii modelu wychodzacego z produkcji... Poza tym przecietny klient nawet nie bedzie wiedzial ze wczesniej byl taki model jak W800i i mial prawie identyczne parametry... Idzcie do salonow operatorow i zobaczcie jak ludzie biora telefony - najczesciej biora to co podsunie im sprzedawca na poczekaniu... Ze swieca szukac kogos kto przychodzi zdecydowany na wczesniej upatrzony model...

  • 0

    17.  2006-04-05 22:06:40

    taktyka SE jest prosta. przecietny Kowalski nie wie ze w800 i w700 to ten sam telefon w innem kolorze ale zobaczy reklame w tv ze jest nowszy to go kupi. Prawda jest taka ze nie wiele osob kupujacych telefony orientuje sie w nich tak jak ktokolwiek z goszczących na telepolis.

  • 0

    18. ~Maciek  2006-04-06 13:58:53  host: pd71.szczytna.sdi.tpnet.pl

    Cóż telefon spoks...tylko łudząco podobny do w800i,a funkcje nie oszukujmy się gorsze...cóż jak ktoś chce się pokazać małym kosztem to telefon dla niego...

  • 0

    19. ~stasiu  2006-04-07 19:22:51  host: absq244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam w800i i jestem z niego bardzo zadowolony.Mi się wydaje że to jest wersja tańsza która ma 256MB a nie jak w w800i 512MB.Ale i tak wszystkie telefony z Walkmanem są najlepsze!

  • 0

    20. ~  2006-04-12 10:06:13  host: ayf227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może i to jest W800 ale na pewno będzie od niego tańszy i dla tego został zrobiony!! W800 ma duzo funkcji ale jest drogi i nie sprzedaje się rewelacujnie dla tego SE zrobił W700!!!

  • 0

    21.  2006-04-20 15:56:36

    W800i sprzedaja sie rewelacyjnie ale SE tez chce przejac rynek tanszych telefonow - dlatego wypuszcza W700i i W300i... Nie kazdy potrzebuje maksymalnego wypasu i ucieszy sie jak diabli kupujac W700i - bo bedzie to dla niego szczyt techniki ;)

  • 0

    22.  2006-05-03 21:16:06

    Dziecko neostrady...siedź cicho!!

  • 0

    23. ~zoolw  2006-05-05 08:45:08  host: dun194.internetdsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie super!, tylko nazwa powinna być W750i (bo to jest muzyczny D750i :P)

  • 0

    24. ~aspyr  2006-05-06 11:18:43  host: system858917570.mtvk.pl

    to jest telefon lepszy niż W800 ponieważ można do niego wsadzić karte pamięci o pojemności 4GB a w W800 tylko 2GB

  • 0

    25.  2006-05-11 09:16:31

    aspyr: Jestes w bledzie. Do w800i bez problemu wlozysz karte 4 GB (sprawdzone). Po prostu jak odbywala sie kampania W800i to jeszcze nie bylo kart 4 GB - w sumie to dalej nie ma i nadal sa w zapowiedziach. Premiera czterogigowek ma byc zgrana z premiera P990i...

  • 0

    26.  2006-05-11 09:18:01

    zoolw: Muzyczny D750i to W800i. Ten tel jest pozycjonowany w nizszej kalsie niz D750i...

  • 0

    27. ~eheh..  2006-05-13 00:22:46  host: ddn140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No ale ile on kosztuje !!!??? odp.

  • 0

    28. ~kamil  2006-05-21 19:54:12  host: bxk42.internetdsl.tpnet.pl

    kiedy ten telefon ma sie pokazać na polskim rynku??

  • 0

    29. ~mateusz88  2006-05-22 19:25:18  host: aou186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słyszałem że w tym fonie jest mp3 player oznaczony jako 2.0 ale nie jestem pewien czy to prawda

  • 0

    30. ~mateusz88  2006-05-22 19:30:56  host: aou186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słyszałem że w tym fonie jest mp3 player oznaczony jako 2.0 ale nie jestem pewien czy to prawda

  • 0

    31. ~Z  2006-05-23 14:15:42  host: euw200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no własnie kiedy w Polsce? K700i np. zniknal z Orange, mimo ze jeszcze w cenniku...

  • 0

    32. ~viktor99  2006-05-27 16:35:58  host: abpu203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    K750i potem W800i następnie D750i z obudową z W700i i najbardziej reklamowany W700i suuuuuuuuper polityka to w przud to wtył i znowu wprzód i stoimy w tym samym miejscu :)

  • 0

    33.  2006-05-27 16:45:35

    Miałem Walkmana jeszcze przed komunią to był rok 1990 można było posłuchać kaset z otwarzacza i faktycznie że marka tego odtwarzacza to SONY jeszcze go znalazłem szkoda że w kawałkach pewnie jak by działał to byłby dużo wart bo Walkman WRÓCIŁ !!!!!!!!! :)

  • 0

    34. ~yagi  2006-05-30 10:42:03  host: afh58.internetdsl.tpnet.pl

    victor99: Wcale nie krok w tyl ale opcja dla mniej zamoznych. W miedzyczasie pojawily sie W300i, W710i i W850i - to malo??? Ten tel ma Pierwsza generacje Walkmana...

  • 0

    35. ~Kaisa  2006-06-01 16:16:15  host: adag76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik:) włłaśnie sobie mam taki kupić :) tylko niech mi ktos napisze jakie sa jego wady ?? bo tu pisza same zalety :D

  • 0

    36. ~~mArEk~  2006-06-24 06:50:49  host: awv98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak nokia da dodatkowa karte pamieci tak z 250 MB to bedzie super :P SE niech sie chowaja

  • 0

    37. ~ziom  2006-07-15 02:45:03  host: cache-los-ac02.proxy.aol.com

    Oj ludzie telefon ten tak jak ktoś napisal na początku nie jest wcale gorszy od w800i tylko ma mniejszą kartę dołączoną w zestawie i inny kolor obudowy i tili ,

  • 0

    38. ~OSMOLA  2006-07-18 12:47:15  host: pe10.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl

    HEJ MIALEM W800I A TERAZ W700I I POWIEM ZE TO JEST TO SAMO TYLKO PAMIEC MA WIEKSZA POCIAGNAC I NIE TO ZE MA BYC TANSZY BO W BELGII W800I KOSZTUJE 250 €O A W700I 400 WIEC PROSZE TU TAKICH GLUPOT NIE PISAC

  • 0

    39. ~  2006-07-28 21:59:18  host: een250.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie przecierz ten telefon jest gorszy od W800i, ponieważ nie posiada auto focusa w aparacie

  • 0

    40. ~osmola  2006-08-02 19:18:39  host: ajz216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aha do tego ten w700i ma glosniki w zestawie i 1gb karte pamieci

  • 0

    41.  2006-08-05 10:46:14

    Ten telefon to chyba jakis zart od SE bo wzbudza tyle komentarzy jak poterzna burza ;)

  • 0

    42. ~perry  2006-08-06 14:40:26  host: ksm.net.pl

    a ja myśle ze k300 jest fajowy

  • 0

    43. ~marcin321  2006-08-13 19:39:32  host: nat-154.ghnet.pl

    Fajne są niektóre modele SE, ale już nie mogę patrzeć na te okropne joysticki :-/ Mogliby zrobić chociaż w niektórych modelach normalny kwadratowy przycisk... Ogólne ciekawe fony :-) Miałem SE, potem Samsunga, a teraz bawię się NOKIĄ. Każda marka ma swoje wady i zalety. Pozdro dla fanów fonów :-D

  • 0

    44. ~  2006-08-17 20:29:55  host: 62.93.41.7

    ten telefon ... nie wiem czym sie podniecacie

  • 0

    45.  2006-08-24 08:44:50

    marcin321: To bierz K610i i nawet sie nie zastanawiaj :P

  • 0

    46. ~chwastu  2006-09-14 20:05:13  host: bmf163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem to telefon którym można się trochę pobawić.Wcale nie jest taki dobry jak go tu opisują

  • 0

    47. ~sish  2006-09-15 10:23:17  host: fw2-lune.zetokatowice.pl

    a wiecie moze czy da sie ten telefon podlaczyc przez usb do linuxa i potraktowac jego pamiec jak dysk (tak jak przy pendrive) ? Chodzi praktycznie tylko o ladowanie mp3-ek.

  • 0

    48.  2006-10-17 11:25:56

    w700i czy k750i???

  • 0

    49. ~m@m  2006-11-10 17:21:23  host: aao206.internetdsl.tpnet.pl

    Ha!! niedługo będzie mój. Znowu. Miałem go, potem mi go ukradli, ale kupuje znowu. Bo to jest telefon, a nie jakieś motorolki, którym np. odpada klapka:/

  • 0

    50.  2006-12-11 19:37:44

    ale te sony ericssony kręcą, robią kilka modeli o takich samych parametrach, i tylko obudowy inne i soft, zamiast zrobićwymienne obudowy:/ zastanawiam sie nad czteroma telefonami o tych samych parametrach a i tak nie wiem którego

  • 0

    51.  2006-12-25 16:05:34

    ten fonik jest super! jest nowszy od w800i jest z 2006

  • 0

    52. ~greg  2006-12-31 12:42:05  host: user15.231.udn.pl

    Telefon bardzo uzyteczny, dlugi czas baterii ladny wyglad - polecam

  • 0

    53. ~Math  2007-01-17 08:11:52  host: ejc122.internetdsl.tpnet.pl

    Śmiech na sali moim zdaniem...po cholerę sony eryk wprowadza coraz gorsze telefony. A co najśmieszniejsze niekumaci ludzie płacą więcej za w700i niż w800i, który ma przecież autofocusa a ten nie. Nie przepłacajcie za lepszegfo sofata (wątpliwie)

  • 0

    54. ~k750i, w700i, w710i, w800i  2007-01-21 19:40:13  host: chello087207111071.chello.pl

    co wybrać k750i ,w700i, w710i czy w800i z góry dzięki

  • 0

    55. ~m@c_sew700i  2007-01-29 20:39:46  host: aawn125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki telefonik i mysle ze jest ssuuppeerr ! ma wszystkie funkcje. bardzo polecam :):):) pozdrowionka dla tych ktorzy mają taki telefonik (lub se w800i) he he

  • 0

    56. ~rzydek  2007-02-05 22:16:37  host: ip565a2b28.direct-adsl.nl

    również teraz posiadam taki telefonik i potwierdzam iż jest zarąbisty bo posiada all oprucz wideo dzwonków .Wedłóg mnie to w niczym nie przeszkadza i twierdze nadal telefonik wypas :)

  • 0

    57. ~majacy w700i  2007-02-19 19:09:08  host: get2.internetdsl.tpnet.pl

    wypasiony tel mam od 4 miesiecy i jest wypas :D sluchaweczki wypas walkman super ogulnie super i super super super po raz kolejny hehe wart swojej ceny a co do w 800 to kumpel ma i sie wszystko ostro tnie ;/

  • 0

    58. ~Maniek  2007-02-25 01:47:47  host: accy32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SE w700i jest spoko,ale dręczy mnie jedne..nie wiem czy mozna usunąć logo operatora...Błagam niech ktoś napisze gg:2315257 błaaaaaaaaaaaaagaaaam :))))

  • 0

    59. ~rc-men  2007-02-25 17:14:10  host: alj122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!! Pomozcie dokonać wyboru co kupić: Motorole V3i + 512mb LUB Sony Ericsson W700i Cena ta sama a wybor trudny. POmoCY!!

  • 0

    60. ~Regis  2007-03-01 21:23:52  host: arctic.ntvk.com.pl

    Sorry ale czy ktośorientuje się czy po dokupieniu modułu GPS Bluetooth ten telefon będzie z nim współpracował?? Bo nie wiem czy warto dokupić takowego moduła.

  • 0

    61. ~Ulubieniec  2007-03-13 11:52:19  host: edg251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pewien problem bo podobaja m sie telefony SE w700i i w810i ktory lepszy proslil bym o odpowiedz bo oprocz ceny to sie niczym nie roznia

  • 0

    62. ~Regis  2007-03-15 21:03:19  host: arctic.ntvk.com.pl

    W/g mnie leprzy jest W700i (chociażby przez to, że ma przesłonę aparatu, dzięki czemu się nie brudzi ani nie rysuje, czego W810i nie ma, jest tańszy a w funkcjach i obsłudze niemal identyczny. Jedyna wada w700i to to, że w standardzie posiada kartę pamięci 256 Mb a w810i 512mb ale ja radziłym kupić w700i i dokupićkartę np 1 - 2 gb i cenowo wychodzi identycznie prawie jak w810i lecz pamięci mamy o niebo więcej :)

  • 0

    63. ~  2007-03-18 16:38:29  host: acot54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niepodoba mi sie ten telefonik bo niema cyberszotota wogule jest dco bani wole k550i nara

  • 0

    64. ~wili  2007-04-03 20:06:22  host: ebz251.internetdsl.tpnet.pl

    jest on w erze jak tak to za ile??

  • 0

    65. ~mosiek  2007-04-09 17:32:09  host: host-89-228-65-143.olsztyn.mm.pl

    czym on sie różni od w800i??

  • 0

    66. ~pawcio  2007-04-10 18:49:34  host: acqo128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do uylubienca oczywiście wybierz w810i

  • 0

    67. ~mik  2007-04-18 16:41:17  host: atm.ssnet.pl

    W700 to nic innego na W800 tylko z 256mb karta i aparatem bez autofocus'a

  • 0

    68. ~w700  2007-05-02 10:13:44  host: studio.clubnet.pl

    mnie smiesza takie opinie jak inni tutaj psiza ze bd tanszy nie bd tanszy bo jkest drozszy owiele od w800 nowy w800 ksoztutje okolo 600zl a nowy w700 kosztuje okolo 740 zl wiem bo sam go kupilem imialem do wyboru a wybralem oczywiscie nowszy

  • 0

    69. ~norek anna  2007-06-19 19:59:22  host: dr74.internetdsl.tpnet.pl

    dupa. to wszystko nie prawda miałem siemensa a 57 i był dużo lepszy

  • 0

    70. ~Venom  2007-07-14 13:59:58  host: bzs88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam w700i , miałem w800 i uważam ze w 700 jest dóżo leprzy szybszy nie ścina sie i w ogóle jest zajebisty :D:D:D:D

  • 0

    71. ~orange  2007-07-30 16:41:55  host: atropos.tpi.pl

    jezeli jestes w sieci orange i chcesz ten telefon to sobie pomaz bo w orange jest ale za 670 zł.

  • 0

    72. ~Ajsti  2007-08-07 11:03:25  host: emi1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy tyo nie jakis klon D750i ?? Nie widze zadnej roznicy poza kolorem obudowy :D

  • 0

    73. ~mrowa  2007-08-28 18:44:22  host: dynamic211-180.tvk.torun.pl

    ogolnie telefon w700i jest lepszy niz w800i obydwa mam i wlasnie w800i sprzedaje pozdro

  • 0

    74.  2007-09-28 23:54:14

    Telefonik mam od dwóch miesięcy i muszę powiedzieć, że jest git, nie zawiesza się, dobry aparat, trochę głośnik trzeszczy ale ogółem spoko.

  • 0

    75. ~pawel_128  2007-10-06 09:45:40  host: cjp79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    skąd wziąść płytę ze sterownikami do W700i?

  • 0

    76. ~Alan.M  2007-10-13 21:50:07  host: avp121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rc-men bierz sony eryka oczywiście lepszy aparat,walkmen,irda i bluetooth i lepszy wygląd ;-).Wybór należy do ciebie Pozdro

  • 0

    77.  2007-10-19 21:39:28

    Czy do W700i mogę założyć obudowe 0d W800i? Będzie pasowało w środku? Wizualnie przecież tak samo wyglądają.

  • 0

    78. ~trilax  2007-10-27 10:02:58  host: ahb27.internetdsl.tpnet.pl

    Czym różni się w700i od w800i?

  • 0

    79. ~tord  2007-11-22 10:55:08  host: adab21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna do niego karte 1gb

  • 0

    80.  2008-01-07 01:14:35

    niby z czym jest lepszy od w800i ?

  • 0

    81. ~krystian1155  2008-02-03 21:03:55  host: grg74.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem posiadaczem tego telefonu. Niektórzy piszą, że ten tel nie ma AutoFocusa, to NIEPRAWDA !! Ma AF i można włożyć kartę większą niż w W800i, K750i i D750i bo aż do 4GB, a w tamtych tylko do 2GB .

  • 0

    82. ~mateusz  2008-03-02 09:52:09  host: host-87-99-46-243.lanet.net.pl

    powiedzcie mi dlaczego w700i nowy kosztuje prawie 600zl a w810i ktory jest nowszy kosztuje ponizej 500zl, o co chodzi ? starszy a drozszy i gorszy

  • 0

    83. ~matrix  2008-03-04 20:58:38  host: aaoe242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajefajny fonik, mam juz preawie rok i nic sie nie dzieje xD. radzi se bez wiekszych problemów z 4 gb mspd, wogóle zajefajny fon. Upadł juz nawet kilka razy z kilku metrów i nic, tylko tylnia klapka sie uszkodzila, no bo wiadomo, bez uszkodzen mechanicznych z upadku z pewnych wysokosci sie nie obejdzie xD ogólnie to polecam tego fonika xD

  • 0

    84. ~saviola  2008-04-20 09:39:53  host: pogorze.multicon.pl

    W800i ma autofocusa a w700i nie ma!

  • 0

    85. ~fefe  2008-06-12 08:31:42  host: abbt186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może od razu tylko 32 mb można wsadzić xD przecież do wszystkich sony ericsonów z serii w można wsadzić nawet 4 gb bez problemów a nawet chyba można 8 gb ale pewny nie jestem

  • 0

    86. ~Eryk123  2008-06-12 15:26:19  host: buu56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląda ciekawie ale to W u samej gory nad joistikiem to skrot do internetu???

  • 0

    87. ~dffa  2008-06-25 00:36:40  host: host-87-99-16-45.lanet.net.pl

    posiadam telefon od 1,5 roku,nie mialem z nim rzadnych problemow, bateria trzyma ok 6-8 dni, joystick dziala sprawnie, aparat robi jak na te mozliwosci dobre zdjecia, pozdro do uzytkownikow

  • 0

    88. ~ds93  2008-07-17 22:42:14  host: 80.244.146.231.ip.tnp.pl

    mam tego fona już 2 lata i zadnych problemów joistik sie nie tnie. chociaż upadł mi juz dosyć sporo razy.polecam

  • 0

    89. ~barti  2008-07-23 12:34:33  host: bpb176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tesz ten telefonik i musze przyznać że jest super ;)

  • 0

    90. ~Neisa  2008-08-29 21:49:04  host: inet20909ni-1.eranet.pl

    Trzeba zacząć od tego że te cztery fony (W800i, W700i, D750i, K750i) mają identyczne możliwości funkcje itd. Płyty główne tych telefonów są identyczne i nie ma szans żeby znaleźć jakąkolwiek różnice! Oczywiście wszystkie różnią się obudową ale tylko w K750i bo w pozostałych trzech fonach jest jedynie zmieniony kolor obudowy, nakładką na joy, wielkością karty pamięci w standardzie, softem chociaż to żaden problem np. w W800i zmienić sobie soft na ten z W700i, możliwe są też inne kombinacje. W800i, W700i różnią się od D750i, K750i tym że klawiatura jest podświetlana na pomarańczowo. Poza tym te fony niczym się nie różnią! A jak ktoś jest dalej taki mądry i pociska ciemnote że W700i nie ma autofocusa to niech dalej sobie wierzy w bajki;p W810i od tych fonów różni się tyko tym że oprucz GPRS obsługuje jeszcze EDGE! No i oczywiście wszyscy wiedzą że nie ma joya, osłonki na aparat i ma troszeczkę inną obudowę. Aha korpus ma identyczny tak jak w tamtych fonach, wiem bo sobie ten korpus wsadziłem do K750i i teraz mam całego czarnego fona:) Klawiaturę też ma podświetlaną na orange. Jak dla mnie super telefony tylko że niestety w W800i zwalił mi się joy, ale już mam W700i i jest zajebisty (K750i też mam:)) Pozdro dla wszystkich użytkowników tych fonów no a jeśli ktoś chce mnie z czymś uświadomić albo poprawić to niech wali prosto:)

  • 0

    91.  2008-09-01 18:15:47

    Trzeba zacząć od tego że te cztery fony (W800i, W700i, D750i, K750i) mają identyczne możliwości funkcje itd. Płyty główne tych telefonów są identyczne i nie ma szans żeby znaleźć jakąkolwiek różnice! Oczywiście wszystkie różnią się obudową ale tylko w K750i bo w pozostałych trzech fonach jest jedynie zmieniony kolor obudowy, nakładką na joy, wielkością karty pamięci w standardzie, softem chociaż to żaden problem np. w W800i zmienić sobie soft na ten z W700i, możliwe są też inne kombinacje. W800i, W700i różnią się od D750i, K750i tym że klawiatura jest podświetlana na pomarańczowo. Poza tym te fony niczym się nie różnią! A jak ktoś jest dalej taki mądry i pociska ciemnote że W700i nie ma autofocusa to niech dalej sobie wierzy w bajki;p W810i od tych fonów różni się tyko tym że oprucz GPRS obsługuje jeszcze EDGE! No i oczywiście wszyscy wiedzą że nie ma joya, osłonki na aparat i ma troszeczkę inną obudowę. Aha korpus ma identyczny tak jak w tamtych fonach, wiem bo sobie ten korpus wsadziłem do K750i i teraz mam całego czarnego fona:) Klawiaturę też ma podświetlaną na orange. Jak dla mnie super telefony tylko że niestety w W800i zwalił mi się joy, ale już mam W700i i jest zajebisty (K750i też mam:)) Pozdro dla wszystkich użytkowników tych fonów no a jeśli ktoś chce mnie z czymś uświadomić albo poprawić to niech wali prosto:)

  • 0

    92. ~Seba  2008-09-02 08:28:22  host: ebg186.internetdsl.tpnet.pl

    Ja Równiez posiadam tego fona i jeste zadowolony polecam innym:P

  • 0

    93. ~dss  2008-12-09 21:27:49  host: 87.116.209.88.brzesko209.tnp.pl

    mam tego fona już prawie 2 lata i nie mogę na niego powiedzieć złego słowa. telefon upadł mi już bardzo wiele razy z różnych wysokości i na różne podłoże i nic się nie dzieje dżojstik nie wymieniany ani raz w okresie użytkowania i nadal działa idealnie(użytkowany intensywnie) . Jedyna wada to to że jak się niema pokrowca to obudowa się strasznie ściera. Pozdrawiam i polecam (można już kupić za grosze).;)

  • 0

    94. ~orzech133  2009-04-29 15:13:54  host: 77-254-140-229.adsl.inetia.pl

    jaką żywotność ma joy w tym telefonie??

  • 0

    95. ~jakistamlamus  2009-10-25 15:54:02  host: staticline53869.toya.net.pl

    Duża moj kolega ma juz z 5 lat i joy my chodzi.

  • 0

    96. ~telefonik  2009-12-03 21:14:38  host: host-81-190-149-134.olsztyn.mm.pl

    mam ten telefon od poczatkow jego istnienia, jeszcze w polsce go nie bylo, bo kupilem w anglii. musze powiedziec, ze jest naprawde ok.,do tego stopnia, ze nie mam potrzeby wymiany go na nowszy model - spelnia wszystkie moje oczekiwania. zdjecia z niego sa naprawde super, muzyka gra czysto, sporo filmow i zdjec miesci sie w standartowej pamieci, takze rewelacja jak dla mnie:)

  • 0

    97.  2010-01-27 18:20:09

    mam pytanie czy jest głośny i czy niecharczy jak sie słucha na maxa tak jak to bylo w modelu k/d750i

  • 0

    99. ~ghghgght  2010-06-02 08:13:33  host: aabo38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fany telefon

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-94-5.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet